Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Køb rødvin fra det meste af verden. Du finder her et bredt sortiment af rødvine, både når det gælder geografi, druer, smag og pris. Her er helt sikkert noget for din smag. Direkte import af rødvine fra førende og små vinproducenter og dermed direkte salg, gør at vi kan sælge en stor del af vinene direkte til dig uden fordyrende mellemled.

Du finder altid gode tilbud på rødvine både her og under TILBUD. Køb i vores butik i Slagelse eller bestil online og få vinen leveret lige til din dør. Herunder finder du vores store rødvinsudvalg. Ønsker du en mere detaljeret søgning kan du gå direkte til den udvidede søgning i venstre side.

Sorter resultater:

*  En fantastisk saftig aroma af tørret druer med en dejlig blød eftersmag. VEROSSO Primitivo Salento IGT 2017 er intens fyldig og behagelig, lavet efter Ripasso metoden. Vinen har en flot dyb mørkerød farve, og en smag af røde bær, samt et strejf af lidt vanilje. Aroma af tørrede frugter som solbær og kirsebær. En frugtrig vin med kraft og fylde, samt bløde tanniner i eftersmagen.

Velegnet til kylling (lyst kød) ikke for kraftigt oksekød, lam, pastaretter, pizza samt middel kraftige oste eller blot som et glas i utide.

Serveres ved 16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

39,95 DKK 86,00 DKK (spar 46,05 DKK)

HEAVY ZIN Zinfandel Premium Lodi Old Vine 2017 *** En rigtig lækker og saftfuld Premium ZINFANDEL. Vinen imponerer med masser af fed rig frugt og blide krydderier. En virkelig vellavet kraftig, saftig rødvin med en bred smag, der fylder godt i munden. Heavy Zin er rig på mørke sorte kirsebær, brombær og skovbær, efterfulgt af lidt lakrids, peber og lidt sød tobak i bouqueten, koncentreret aroma toner, samt krydrede toner fra nye amerikanske egetræsfade. Denne Zinfandel har en dejlig balance mellem frisk frugt og modenhed sammen med varme solskinstoner, at du vil smage en kvalitets californisk varmblods Zinfandel. Vinen kommer fra Lodi i Central Valley, som betragter sig selv som hovedstaden for Zinfandel.

* GODT KØB!

Der produceres omkring 40 % af den bedste californiske Zinfandel i Lodi – heraf mange på Old vines - så der er noget om snakken. Nogle af vinstokkene i regionen kan dateres helt tilbage til 1880'erne. Heavy Zin Premium produceres på druer fra én af de bedste og mest anerkendte vingårde i Lodi - Lange Twins.

Nyd denne sublime vin til en masse retter. Fra den store fest buffet, en rød saftig grillbøf, vildt, lam, stege med sovs af rødvin og krydderurter , kinesiske retter, båskimmeloste, eller til den store fest.

Serveringstemperatur er bedst ved 16-18 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol.


Prøv også deres Zin Fan Del Lodi Limited Edition No 1.

69,95 DKK 129,95 DKK (spar 60,00 DKK)

California Red Zinfandel 2017 En rigtig lækker Californisk rødvin, med masser af fylde og sprængfyldt med modne frugt nuancer.

Vinen er præsenteret i Madklubben regi i Danmark! 

***** California Red giver virkelig smæk for hver en skilling.

Vinen er produceret af druer fra nogle af de bedste områder i det solrige Californien. Smagen fremtræder med solbær, rosiner, og hint at chokolade. Vinen er virkelig afstemt med bløde tanniner i eftersmagen.

Lækker til dansk mad, kylling, pasta, oksekød samt til ren nydelse.

Nyd denne vin ved 16 -18 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % alkohol.

39,95 DKK 99,95 DKK (spar 60,00 DKK)

***** 98 Point af Luca Maroni. GOVERNO All Uso Rosso Toscano IGT - Gerone 2017 byder på masser af smagsoplevelser. En lækker bøfvin.

     GODT KØB!

Denne Governo All Uso Rosso er en af tidens bedste vinkøb i Italien. Denne vin er produceret efter en klassisk toscansk metode. Hvis du er fan af de store vine fra Valpolicella, vil du elske denne lækre Governo. En levende vin med dyb rød farve som man genkender af Governo karakter. Der er noter af modne kirsebær, skovbær, grønne urter og krydrede nelliker samt en unik bouquet.

Denne Governo all’Uso Toscano er produceret på Sangiovese-druer og andre lokale druesorter. Druerne behandles efter den traditionelle Governo all’uso Toscano metode, som er en over 700 år gammel toskansk teknik for at behandle vin. Metoden var i mange år gået lidt i glemmebogen og først for nylig har vinbønder i Toskana genopdaget denne metode. I lighed med Ripasso-metoden, som kendes fra Venetos Amaronevine, tørres druerne under Toskanas varme sol i et par uger. De tørrede druer giver en koncentreret juice, som tilfører kompleksitet og fylde til vinen.
Governo-metoden er gunstig for Sangiovese-vinene, som ofte fremstår med en lidt karakteristisk frugtsyre. Governo-metoden fjerner en stor del af Sangiovese-druens syre og giver således en vin med power og lækker fylde.

Toskana er én af Italiens mest innovative og dynamiske vinregioner.

Den glatte smag er den perfekte balance mellem blødhed og syrlighed, der gør det til en ideel ledsager til oksekød grillet, couvettesteg, vildt, kylling, velsmagende pastaretter og stegt kød i almindelighed, samt bløde oste.

Bør serveres ved 16-18 grader.

Test:

* 98 Point af Luca Maroni (årgang 2017) 98 Point ud af 99 - og Best Producer 2018.
* 98 Point af Luca Maroni (årgang 2016) 98 point ud af 99 - *ONE OFF THE BEST RED WINES OF THE YEAR.
* 96 Point af Luca Maroni (årgang 2015).

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

69,95 DKK 129,00 DKK (spar 59,05 DKK)

 ***** Måske den bedste vin fra Australien til disse penge. THE UNDERCOVER FULL BLOODED FIFTEEN 2017 med 15% alkohol er vores mest solgte, fyldige lækker frugtbombe fra Down Under. Frugtrig, fyldig, og med lidt sødlige toner af mørke bær, samt en god koncentration. * Måske den bedste vin fra Australien til disse penge.

The Undercover Full Blooded Fifteen tilbyder dig en stor vin med, masser af ren og moden frugt, der vises i en intens bouquet, og efterfølges af fantastiske smagsnuancer i munden, blandt andet solbær og brombær og frisk sødme - lækre toner af krydderier, samt en blød fadstil.

Vinen har en mørk dyb farve, og trods sine 15 % alkohol, smager den meget elegant.

Nyd denne intense, fyldig vin til fjerkræ, kalvekød, vildt, lam, grillet oksekød, saftige steaks, gryderetter samt buffet.

Vinen er produceret med et blend som passer til danskernes smag. "The Undercover" kommer fra en en større producent i Australien, som ikke vil have sit navn i focus, da han laver high end vine, men vi har fået mixet vores Undercover vin hos ham. Drueblend er derfor "hemmeligt" (The Undercover), men den er lavet på 3 druetyper.

Server "The Undercover" ved en temperatur på 16 - 18 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol.


Vinhuset

McPherson Wines have Three Vineyards.

Et familieejet vinhus siden 1968.

The Full Fifteen er lavet Undercover!

59,95 DKK 109,95 DKK (spar 50,00 DKK)

ZIN FAN DEL - Zinfandel Lodi - Limited Edition No 1. 2018 - MÅSKE DANMARKS BEDSTE ZINFANDEL TIL PRISEN. * En flot Californisk solskinsvin. Det er meget svært og finde en flot Zinfandel til de rigtige penge - det er hermed gjort. En fyldig, frugtrig og smagfuld vin lavet på Zinfandel druer fra Lodi området i Californien. Den har en flot, dyb farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Masser af saftige bær, sødme i smagen og sort peber løfter vinen til en lang, lækker finish.

* GODT KØB!

Nyd denne vin ved en temperatur på 16 - 17 grader sammen med rødt grillet kød, kalvekød, svinekød, pastaretter, kinesisk eller thairetter, krydrede retter og ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 14 % Alkohol.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Barone Montalto Rosso Terre Siciliane IGT Passivento har fået *** Guldmedaljevin med guldmedalje fra det 22. Berliner Wein Trophy 2018 / *** Guldmedalje fra AWC Vienna 2018. Det er en kraftfuld, fyldig og blød rødvin fra det solbeskinnede Sicilien. Vinen er produceret på øens "egen" drue - Nero d'Avola, der i denne fortolkning byder på en bærmættet, tæt vin med blid struktur, hvor de har pudslet om alle detaljer. Duft og smag er domineret af tætte skovbæraromaer med brombærlikør, sorte kirsebær og blåbær. PASSIVENTO (Appassimento) stilen skinner tydeligt igennem med stor stoflighed i vinen og en snert af sødmefuld, tørret frugt.

Vinen kan med stort velbehag nydes nu til kraftigere stege eller gryderetter, ligesom vildt er et indlysende match. Nyd vinen nu ved en serveringstemperatur på cirka 16 grader eller gem vinen yderligere et par år, hvorefter den bør serveres en grad eller to varmere i takt med at frugtsødmen fortager sig og lagringsaromaerne dukker op. 

Perfekt til saftfulde grillede bøffer med peber, samt fede oste.

Præmier:
* Guldmedalje af det 22. Berliner Wein Trophy i 2018 (årgang 2017)
* Guldmedalje af AWC Vienna 2018 - International Wine Challenge (årgang 2017)

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 14 % Alkohol.


Barone Montalto dyrker Nero d'Avola med stor succes i den vestligt beliggende Belice-dals grusede jord i en højde på 350-500 meter over havet, hvor vekselvirkningen mellem høje dagtemperaturer og kølige nætter giver både modenhed og friskhed i druerne. For at booste druernes naturlige koncentration har en andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene, den såkaldte ’appassimento-metode’. Herved opkoncentreres sukker- og aromastoffer i druerne, hvilket tilføjer vinen en signatur, der kan minde om en god Valpolicella Ripasso.

Vinen er gæret i Barone Montaltos moderne vineri i Santa Ninfa i 15 dage under temperaturkontrol med intens maceration, hvorefter den inden sammenstikning lagres 4 måneder på franske 2. og 3. års fade. Dette mikrooxiderer denne antioxidante drue uden at bidrage med markante aromatiske komponenter. 

69,95 DKK 119,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Primitivo Novantaceppi 90 Latentia 2018 * er en nyfortolkning af den lækre robuste og fyldige Primitivo, med en let og innovativ smag og dufttoner af blommer og mørk chokolade. Vinen repræsenterer en helt ny måde at drikke Primitivo, der er behagelig fremfor tung og kompleks.

   GODT KØB!

***** GULD MEDALJE - MUNDUS VINI 2019

Vinen har mange ligheder med Zinfandel fra Californien, og er også baseret på den samme røde drue, men skinner igennem med sin karakteristiske italienske kompleksitet. 

Æstetisk står vinen utrolig flot med en smuk rød/mørk farve. Duft byder på noter af modne blommer, søde kirsebær samt mørk chokolade.

Smagen, som er både indsmigrende delikat og med en meget kompleks aroma med noter af kakao og vanilje, står bestemt ikke tilbage for duften eller udseendet.

Denne vin passer godt til retter med grillet okse, kalv, vildt, smagefuld pasta med kød eller til modne oste. Vinen er også perfekt som meditationsvin.

Serveringstemperatur: 16-18 grader

En kasse indeholder 6 flasker – 13,5 % Alkohol.

59,95 DKK 109,00 DKK (spar 49,05 DKK)

VIEJO FEO Cabernet Sauvignon 2018 - VinaTinajas Maule Valley  * Et fantastisk glas rødvin til en vanvittig pris. Etiketten viser en grim mand, der står ved siden af et spejl, der afslører - at det er skønheden indeni, der tæller. Vinen er intens, har karakter og identitet. Farven er intens rød. I næsen afsløres aromaer af bær, blommer, vanilje og sort peber. I ganen er vinen silkeblød med en rund, kompleks tannin samt en god karakter. Den fremragende struktur understreger en vedholdende og rig afslutning. Vinen er meget frugtagtig og let at drikke og kan derfor nydes både alene eller sammen med oksekød, kylling, svinekød, pasta eller ost.

I hverdagen er den vores helt egen favorit vin her i Slagelse VinKompagni – den er blød og lækker med en lang eftersmag.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % alkohol.

Maule Valley, der ligger 260 km syd for Santiago - Chiles hovedstad, er en region med voksende vinproduktion, der daterer sig helt tilbage til den spanske kolonitid. I dag er der omkring 25.700 hektarer dyrkede vinstokke, opdelt i 9.000 hektarer med hvide druer og 16.000 med røde druer.

Der er forskellige under-zoner i Maule Valley. Denne vin kommer fra deres egen vingård - "Fundo Lagares del Maule", der ligger i Villa Alegre, der er et koldere område nær Andesbjergene, hvor den signifikante temperaturforskel mellem dag og nat giver dem mulighed for at udvikle vine med dyb farve og intense aromaer.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

GAMLA - Cabernet Sauvignon Israel 2016 kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. Man har kombineret gamle og ny teknik og på den måde haft stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine.

Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket i Galilæa området. Gæringen foregår på ståltanke og lagres på franske egetræsfade i et år. Vinen er fyldig og med en flot farve, skøn bouquet af friske bær, koncentreret frugtsmag med et strejf af vanilje, egetræ og krydderurter samt en lang og behagelig eftersmag. En harmonisk vin der er særdeles velegnet til rødt kød, vildt, krydrede pasta- og grillretter samt diverse oste. 

Vin fra Golan Heights Winery har gennem tiderne opnået mange flotte hædringer;
* Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin ved The International Wine and Spirit Competition 2004.
* Bedste israelske winery i Wine Report 2008" af Tom Stevenson.
* Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 14,5 % alkohol.

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

GRAN CONTI Rosso Riserva DOC 2012 Molise * Blød og samtidig kraftig, saftig, med lidt fadpræg i eftersmagen.

*** Guldmedalje ved Berlin Wine Trophy.
Vinen er lavet på Montepulciano og Aglianico, og har fået en lagring på hele 3 år. Smagen er tæt fløjlsblød, frisk med mørke solbær samt kirsebær, som ender i en blød frisk Molise vin. Frugtsyren er minimal, så vinen er nem tilgængelig. Lidt Toscana gemmer sig i stilen.

Passer til oksekød, flæskesteg, kylling med Italienske krydderier samtlettere faste oste.

Serveres ved 16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 13 % Alkohol

59,95 DKK 98,00 DKK (spar 38,05 DKK)

Kendall-Jackson Vintner´s Reserve Zinfandel 2015 California er fremstillet på druerne: 90 % Zinfandel, 8 % Petite Sirah, 1 % Barbera og 1 % andre druer - fra hovedsageligt Mendocino County (95 %) i Californien.

Zinfandel Kendell Jackson er en elegant og fyldig vin med en meget flot farve, en intens frugtagtig bouquet samt en helt fantastisk frugtsmag af hindbær, brombær og blommer med et silkeblødt strejf af ceder træ. Vinen har en perfekt balance mellem egetræ og frugt samt en lang og behagelig, let krydret eftersmag. 

Vinen er specielt velegnet til vildt, krydrede pastaretter, rødt kød, ost og pizza. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5 % Alkohol.

Kendell Jackson Winery
Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson. Den består af 35 ha. og er beliggende i Lakeport i det nordlige Californien. Da familien købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien. 

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

129,00 DKK 229,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Pascual Toso Estate Cabernet Sauvignon 2015 * byder på en fantastisk kvalitet til prisen af en af Argentinas bedste vinhuse. Det er en attraktiv og fængslende vin. Farven er medium rød med intense violette nuancer. I næsen er frugt aromaer kombineret med noter af peber, chokolade, vanilje samt ristet eg. Vinen er blød med afrundede tanniner. En vin med stor personlighed.

Ideel til rødt kød, vildt, godt krydret pasta, lagret oste eller Roquefort ost.
Vinen bør serveres ved 15-17º C.

Vingården ligger i Barrancas, Maipu - i området Mendoza, som er et af de bedste vinområder på grund af de fremragende klima- og jordbundsforhold. Producenten er omhyggelig med at opnå druernes fulde potentiale, hvorefter de høstes i hånden og udvælges grundigt før produktionen påbegyndes. 40 % af den nye vin er lagret i 10 måneder i Amerikanske egetræsfade for at styrke vinens endelige struktur og kompleksitet.

*** GOLD TROPHY af Argentina Wine Awards 2013 (årgang 2012)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)

CASTILLO RIOJA Crianza Bodegas Palacio 2015 * Suveræn spansk kvalitet fra Topproducent Bodegas Palacio i Rioja. Virkelig en velskabt vin med en flot aroma af Tempranillo druen, dejlige mørke modne kirsebær, grønne urter, skovbund og varme, og en mørk fed frisk frugt.

* VIRKELIG GODT KØB! 2015 er TOP årgang i Rioja..

Castillo Rioja vinen er lavet på 100 % Tempranillo druer, der er udsat for en temperaturstyret fermentering med lang maceration. Vinen er fadlagret i 12 måneder i amerikanske egetræsfade og efterfølgende mindst 12 måneder i flasken.

Vinen har en flot kirsebærrød farve og er fuld af typiske frugtaromaer fra den ædle Tempranillo drue, især vilde bær, modne kirsebær og jordbær med hints af lakrids. Fadlagringen har tilføjet hints af lette bløde vanilje aromaer, der giver den en unik og meget personlig profil. I ganen opleves vinen fuld af smag, med en god fyldig krop, der efterlader en lidt sød finish i ganen. Vinens naturlige syre tilføjer friskhed og vitalitet.

Castillo Rioja er ideel til eksempelvis forskellige tapas, jamon skinke, fjerkræ, grillet kød, lammekoteletter, vildt og gryderetter samt lette faste oste som Mancheco..

Serveringstemperatur gerne ved 15-16 grader

Bodegas Palacio er beliggende ved foden af Laguardia, mellem Sierra de Cantabria og Ebro, og her har de igennem mere end 120 år produceret aldrende højkvalitetsvine. Castillo Rioja mærket er blevet registreret i 1916 og blev navngivet til ære for den middelalderlige befæstning af Laguardia, hovedstaden i Rioja Alavesa.

En kasse indeholder 6 flasker 14 % Alkohol.

69,95 DKK 129,00 DKK (spar 59,05 DKK)

HAHN Pinot Noir Nicky Hahn Monterey 2017 er * Måske Californiens bedste Pinot Noir til prisen. Vinen har en flot rubinrød farve med violette toner. Indsmigrende og flot intens frugt bouquet præget af røde bær og let krydrede toner. Ekstrem elegant smag startende med toner af kirsebær og hindbær. Herefter kommer toner af vilde skovbær med et hint af vanilje. Tanninerne er bløde og særdeles velintegrerede. Syren er frisk, men ligeledes i fuld balance med de frugtrige toner og tanninerne.

Passer perfekt til kalv, grillet oksekød, lam samt faste oste.

Nydes ved 16 grader.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5 % alkohol.

149,00 DKK 175,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Chateau Pierrail Bordeaux Superieur 2015

Château Pierrail.. ***** TOP Bordeaux Superieur med masser af medaljer! Noget af det bedste i denne prisklasse.. Vinen er solmoden, intens, fed og med god frugtrig stil, samt meget elegant vin med masser af mørke røde bær, modne kirsebær og chokolade i både duft og smag. Luk øjnene og føles som en lækker Saint Emilion...

Jordbunden består her af præcis de samme ler og kalkholdige formationer, vi også kender fra Saint-Émilion-distriktet. Det kan derfor ikke overraske, at Merlot-druen, der især er kendt for den fylde og blødhed, den tilfører vinene fra Saint-Emilion og Pomerol, også er absolut vigtigste druesort i denne rødvin.

Netop kombinationen af fremragende jordbundsforhold, velvalgte druesorter, og den dygtighed og omhu, Jacques og Alice Demonchaux lægger i alle led af fremstillingen, er baggrunden for den fremragende og konstante kvalitet.

Château Pierrail blev bygget i det 17. århundrede på fundamenterne af en gammel middelalderborg. Vinslottet har siden 1970 har tilhørt Jacques og Alice Demonchaux, som befinder sig på Garonne-flodens højre bred, i det sydøstlige ved siden af Saint-Émilion.

Hele ejendommen omfatter 200 hektar, hvoraf 30 hektar er tilplantet med vinstokke. Vinmarkerne nyder en perfekt placering på et lille plateau, der skråner svagt mod syd.

Druesamsætning: 85 % merlot og 15 % Cabernet Sauvignon med en 12 måneders fadlagring.

Denne vin kan nydes med mørkt kød, vildt, and, kalvekød, krydrede retter samt fyldige franske oste.


Serveringstemperatur ved 15-16 grader

Medaljer:

* GOLD MEDAL - Concours de Bordeaux
* GOLD MEDAL - Los Angeles International Wine Competition
* GOLD MEDAL - Elu TALENT 2017 - Des Bordeaux Superieurs

En kasse indeholder 12 flasker – 14,5 % Alkohol

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

LUNA Argenta Appassite Rosso Terre Siciliane IGT 2018 * Fuldblods Sicilianer med saft, kraft, sødlig frugt og stor fyldighed. I duft og smag får man indtrykket af en tætpakket, let-tilgængelig vin, der aromatisk domineres mørke skovbær, boysenbær, mælkechokolade samt et element af tørret figen, der er et vidne om de tørrede druer. Vinen er blid med afrundet fylde og en silkeblød finish med let sødme, hvilket giver en drikkeoplevelse helt uden skarpe kanter.

Velegnet til rødt kød i stegt eller grillet tilstand, men også til boeuf bourguignon og andre simreretter. Vi anbefaler at servere vinen godt under stuetemperatur ved ca. 14-17°.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

 
Luna Argenta Appassimento tilføjer den årtusinder lange sicilianske vintradition, et nyt vinøst kapitel med denne vin på delvist tørrede druer, en teknik som især er udbredt i Valpolicellas Amarone og Ripasso-vine. Denne fordyrende proces bidrager i den færdige vin med både koncentration og kompleksitet. Druerne udgøres af øens egen signaturdrue Nero d’Avola med et tilskud af Syrah og Merlot dyrket i alluvial jordbund, med en blanding af kalksten og sand samt et mere humusrigt toplag. Vinifikationen foregår i to tempi på rustfri ståltanke, anden gang med den andel af druerne inkluderet, der er tørret i et ’fruttaia’ eller tørrerum, efterfulgt af få måneders fadlagring. Denne ’vitamin-indsprøjtning ’ giver stor stoflighed, fylde samt en let sødmefuld og silkeblød finish.

 

69,00 DKK 98,00 DKK (spar 29,00 DKK)

MIREA PRIMITIVO DI MANDURIA - MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2018 - 17,5 % Alkohol. * Gigantisk lækker kraftig vin Vin! En intens og powerfull vin, fantastisk elegant, velbalancerende og fløjlsblød. En vinøs og unik oplevelse af de helt store, der er proppet med saft, kraft, intensitet og aromaer, som synes ingen ende at tage. Med andre ord er der kælet for alle detaljerne i denne vin.

* POWERBOMBE! med smæk på smagen ***** 97 Point Luca Maroni.. Sådan!!

Vinen har en dyb, intens blækrød farve og viser aromaer af sorte kirsebær, tørret frugt, eksotiske krydderier, hvid peber, mørk chokolade og figner. Mundfølelsen er stor og intens, men alligevel rund, rig, varm og ekstremt velafbalanceret. Den viser komplekse lag af bløde, elegante tanniner med antydninger af lidt afstemt vanilje, svesker, rosiner, kaffe og honning. Finishen er meget lang og vedvarende med en antydning af en god sødme.

Primitivo druerne er omhyggeligt udvalgt og håndplukket fra meget lavtydende Alberello vinstokke, der er beliggende i Maruggio, i Puglia i Syditalien. MIREA lagres på franske barriques i 10 måneder efterfulgt af yderligere 6 måneder på flaske i vinkælderen, før den frigives.

Vinen produceres kun i de bedste årgange. MIREA er tappet i en super lækker potent og tung flaske, der virkeligt understreger, at vi har med en unik vin at gøre.

Nyd denne fantastiske powerfulde vin til slagterens bøffer, vildt, modne oste eller som ren meditationsvin. Serveres ved 15-16 grader.

TEST:
***** 97 Point Luca Maroni.. Sådan!!

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  17,5 % Alkohol


MIREA er det latinske ord for ”admire” som betyder beundre.

Vinrankerne dyrkes efter ”Alberello Pugliese” systemet, hvor der er tale om små vinmarker med begrænset vand tilgængeligt eller et ugunstigt kllma, hvilket resulterer i et lave udbytte og mere koncentreret druer. Det gennemsnitlige udbytte er mindre end 600 gram pr. vinstok. Vinstokkene er i gennemsnit 60 år gamle.

Druerne høstes i midten af ​​september, når druerne er blevet overmodne og påbegyndt en naturlig "APPASSIMENTO" på vinstokken. Efter høsten, knuses druerne ikke men forbliver intakte, så skader på skindene reduceres og farveekstraktion optimeres. Fermenteringen finder sted i rustfrit ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 23-25 ​grader C i 8-10 dage.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

149,00 DKK 209,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Vinaceous Snake Charmer - Shiraz McLaren Vale 2015  * Fantastisk Shiraz med omkring 15 % Alkohol, og fra absolut Topårgang - stemplet af Nick Stacy fra Vinaceous og hans team..

* RIGTIG GODT KØB!

Vinaceous Snake Charmer Shiraz rødvin.. ***** 90 Point - HALLIDAY

***** ”FIVE STAR” Producer Rating for ”Outstanding Winery capable of producing wines of very high quality, and did so this year. Will usually have at least two wines rated at 94 points or above.

Resultatet er en usædvanlig, dyb mørkerød farve, koncentreret kraftig og fantastisk cremet vin, - med en duft af mørke bær og krydderier, intense sorte frugter, mørk chokolade og mokka noter. Denne vin fylder bogstaveligt munden - og efterlader en lang eftersmag af, silkebløde tanniner og ristede ege nuancer.

Snake Charmer kan nydes i sin unge alder eller kan lagres i op til 6 år.

Serveringstemperatur: 15-16 grader

Denne Shiraz er perfekt til grillet kød, Sashi kød, Freygaard kød, Vildt, Lam, krydret pølser og BBQ.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl - 14,5% Alkohol.

Vinaceous

Vinen er fra Familien Pieri's vingård i bakkerne mellem McLaren Flat og Kangarilla. Disse gamle vinstokke er høstet med håndkraft og fremstillet ved anvendelse af traditionelle teknikker ad Vinaceous vinmager Elena Brooks (Dandelion Vineyards). Vinen er modnet i ege tønder og udvalgt af Vinaceous Vinavlere Mike Kerrigan og Nick Stacy. Vinen sendes til West Cape Howe Vin (WA) for efterbehandling, klaring, blanding og aftapning af Vinaceous.

Vinaceous konceptet er at producere markante vine, der repræsenterer personligheder - mænd, kvinder, engle, dæmoner, havfruer samt skabninger fra mytologien.  Vinaceous 'mål var at genskabe dette på etiketterne, med fokus på sjove og provokerende billeder, baseret på teater og cirkus plakater fra 30'erne og 40'erne.

Af de otte Vinaceous vine som tilbydes – hvoraf vi fører de 6 – er nogle eksklusivt lavet udelukkende for Vinaceous af nogle af Australiens mest talentfulde nye unge vinmagere. Alle druer er udvalgt fra de bedste regioner, der passer til de valgte sorter under fuld kontrol af Vinaceous vinproducenter.

99,95 DKK 189,95 DKK (spar 90,00 DKK)

Removed Cabernet Sauvignon - Alkoholfri rødvin 0,5 % alkohol

Removed Cabernet Sauvignon er omhyggeligt udvalgt og har en meget blid, delikat fjernelse af alkohol fra vinen, hvilket efterlader vinens smag, karakter og bouquet stort set uændret. Venner af cabernet sauvignon nyder Removed lidt kølig. Denne alkoholfrie rødvin er produceret af 100 % Cabernet Sauvignon druer og indeholder 0,5 % alkohol.

Vinen har en rubinrød farve, frugtrig bouquet, samt smag af modne frugter. Den er velegnet til såvel kolde som varme kødretter, samt de fleste oste. Alkoholfri vine er ikke velegnet til henlægning, men bør drikkes, mens de er unge.

Alkoholprocenten er max 0,5 %
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

39,00 DKK 44,00 DKK (spar 5,00 DKK)

Appassimento Novantaceppi 90 Latentia 2016  ***** GULD Medalje.. En rigtig frugtrig og fedmefuld Appassimento vin, som har en enestående fyldighed.

Novantaceppi 90 har noter af tørret frugter, let bitter chokolade, sorte kirsebær, samt krydderier der udgør en unik smagsoplevelse.

     GODT KØB!

Denne rødvin har en god frugtfylde og en markant sødme, der dog læner sig pænt op ad en god syre og nogle gode tanniner. Vinen henvender sig udpræget til vinnydere, der godt kan lide en god sødme i en rødvin.

Druer: Nero di Troia / Primitivo

Denne vin passer godt til retter med grillet okse, kalv, vildt, smagefuld pasta med kød eller til modne oste. Vinen er også perfekt som meditationsvin.

Serveringstemperatur: 16-18 grader

TEST:
***** GULDMEDALJE ved Berliner Wein Trophy - International Wine Competition 2018

En kasse indeholder 6 flasker - 14,5 % alkohol – 75 cl.

69,95 DKK 119,95 DKK (spar 50,00 DKK)

14 Hands Hot to Trot Red Blend 2015 Columbia Valley * VIN MED KRAFT OG SAFT * Lidt Zinfandel smag i stilen - bør prøves hvis du er til Zinfandel. Bedre vin fra dette område findes ikke til prisen. Dette røde blend er hovedsageligt produceret af Merlot (ca. 36 %), Syrah (ca. 33 %), Cabernet Sauvignon (ca. 11 %), Petit Sirah (ca. 6 %) og Pinot Gris (ca. 5 %) samt en lille smule af en række andre druer, der alle er dyrket i Columbia Valley i staten Washington.

Det er en elegant vin med en flot rød farve, samt en delikat duft af modne kirsebær og te. Vinen har en blød og rund frugtsmag af sorte kirsebær og blommer med et strejf af krydderier, en blød tannin samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske rødvin er særdeles velegnet til grillet kød, bøffer, stegt vildt samt oste. Det er en vin, der er drikkemoden nu og de næste par år.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 13,5 % Alkohol.


14 Hands Vineyards ligger i Columbia Valley i Staten Washington i USA.

14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, der engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, der var ret små – populært sagde man at de var knap 14 hænder høje - deraf navnet på vinene (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm). Motivet på etiketterne er malet af den pris-vindende kunstner Cynthia Sampson, der har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Morandé Pionero Cabernet Sauvignon 2017 - Maulle Valley * Topvin til små penge fra vores populære chilenske vinhus - Value for Money. * Vinen har en koncentreret rød farve, tilsat en smule lilla/rubinrød og den sidste røde farve fra "når solen går ned". Vinens aroma leder tankerne hen på mørke og friske vilde bær, med søde toner af lidt solbær.

Vinen fylder godt i munden med god fylde og struktur. I den lange behagelige eftersmag er der smag af mørk chokolade, kaffe og kandiserede frugter. Det er en vin i fin balance med en som sagt, behagelig eftersmag.

Vinen egner sig perfekt til grillet rødt kød, vildt, kraftige oste og alle former for pastaretter.
Vinen anbefales at servere ved 16-18 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.


MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ”rene” vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

PRIMITIVO MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2018 er fremstillet af et vinhus, der har høstet mange gode anmeldelser verden over! *** En vin der giver stor "Value for Money.

Vinen er produceret af den innovative og lovende vinmager Alessandro Michelon. Primitivo på højt niveau fra Salento regionen, i det sydlige Italien nærmere betegnet Puglia eller Puglien, hvor vinhuset Masseria Borgo dei Trulli er beliggende. Dette vinhus har fokus på produktion af mørke, tyk-hudede oprindelige druesorter af højeste kvalitet.

* GODT KØB!

Primitivo Trulli er intens rubinfarvet og viser koncentrerede aromaer af sorte kirsebær, svesker, varme krydderier og hvid peber. Mundfølelsen er fyldig, koncentreret, fløjlsagtig og elegant med bløde, men alligevel faste tanniner samt en lang, god eftersmag.

Denne Primitivo egner sig perfekt sammen med oksekød, Sashi oksekød, freygaard oksekød, lam, vildt, krydret svinekød, kylling samt medium faste oste. Server den ved 15 til 16 grader 

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  14 % Alkohol.

 

Borgo dei Trulli dækker i alt 45 ha jord, inklusive 25 ha vinmarker. Vinhuset producerer vine af mørke, tykskinnede druesorter, hvor der er fokus på oprindelige druer og interessante produktionsmetoder. Der er 20 ha Primitivo, inklusive en 10 ha 'Saracena' vingård, der er plantet i det gamle Alberello-system (med fritvoksende busktræer). Denne vinmark er over 55 år gammel, og udbyttet er begrænset til mindre end 1 kg druer pr. flaske vin..

Masseria Borgo dei Trulli vingården henter sit navn fra det traditionelle Puglia med tør stens hytter med kegleformede tage. Tagene kaldes Trulli og hytterne blev hovedsageligt brugt som lagerrum af Saracen-befolkningen for hundreder af år siden.

Winemaker Team.

Trulli Wines tager vinfremstilling meget seriøst, meget seriøst!

Til det punkt, at vi i dag kan regne med evner og støtte fra ikke én, men seks fuldtids vinproducenter, der kommer fra forskellige regioner i Italien, og alle med forskellige oplevelser inden for vinfremstilling, både i Italien og i udlandet.

Anført af Head Winemaker Alessandro Michelon danner de et formidabelt team, der er i stand til at imødegå udfordringerne, fra selv de mest vanskelige årgange og krav fra dagens forbruger. Vores mærker, vores filosofi og din nydelse af vores vin ville IKKE være mulige uden dem.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 119,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Barone Montalto Rosso Terre Siciliane IGT - Bag-In-Box, 3 liter er en * super populær - kraftfuld, fyldig men også blød Nero d'Avola fra det solbeskinnede Sicilien, hvor der er puslet om alle detaljer. Vinen er produceret på øens "egen" drue - Nero d'Avola, der i denne fortolkning byder på en bærmættet, tæt vin med blid struktur og stor stoflighed. Duft og smag er domineret af tætte skovbæraromaer med brombær, sorte kirsebær og blåbær. PASSIVENTO (appassimento) stilen skinner tydeligt igennem med stor stoflighed i vinen og en snert af sødmefuld, tørret frugt.

Vinen kan med stort velbehag nydes nu til kraftigere stege eller gryderetter, vildt, saftfulde grillede bøffer samt fede oste.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 14 % Alkohol.


Barone Montalto dyrker Nero d'Avola med stor succes i den vestligt beliggende Belice-dals grusede jord i en højde på 350-500 meter over havet, hvor vekselvirkningen mellem høje dagtemperaturer og kølige nætter giver både modenhed og friskhed i druerne. For at booste druernes naturlige koncentration har en andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene, den såkaldte ’appassimento-metode’. Herved opkoncentreres sukker- og aromastoffer i druerne, hvilket tilføjer vinen en signatur, der kan minde om en god Valpolicella Ripasso.

189,00 DKK 289,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Morandé Pionero Carmenére Reserva 2017 Maule Valley * en rigtig saftfuld Carmenere. En vin der er flot mørkerød og violet i farven. Aromaerne minder en om mørke bær som solbær og kirsebær samt friske krydderurter. I smagen er fyldige modne og mørke bær med hint af jordbær. Den føles blød og cremet i munden, med en fyldig krop med lav garvesyre. En meget venlig og anvendelige vin.

Vinen passer godt til ost, pizza, pasta, kylling, grill samt oksekød. En perfekt vin frokostbuffet.
Serverings temperatur 16° til 18° C.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse "rene" vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 4 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Morandé ESTATE Reserve Carmenere 2017 Maipo Valley 

En kraftig og elegant vin - den bedste Carmenere de har lavet til dato. En vin med intens lilla og violette toner. I boqueten er der lidt eg, med et strejf af peber og kirsebær, vanilje samt krydderier. I smagen er det en frisk, kraftig men silkeblød vin, der er rig på frugt, og et hint af grønne urter i eftersmagen.

En vin der er god til and, vildt, oksekød, pasta, samt medium stærke oste.

Bør serveres ved 16-18 grader.


* Guldmedalje ved 11th Wines of Chile Awards 2014 (Chile)

* Bronzemedalje ved International Wine Challenge 2015
* Bronzemedalje ved 12th Annual Wines of Chile Awards (Brasil)

 

Tidligere årgange har også fået mange præmier/priser.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

 


MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ?rene? vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)

Morandé Pionero Pinot Noir 2012 - Casablanca Valley

Pinot Noir i den bedste KLASSE med 13,5 % alkohol. Skal man sammenligne med en Bourgognevin i denne klasse, skal vi over de 100,- kr. Smagen er frisk, med nuancer af friske jordbær, peber og rosentræ. Vinen er meget elegant med aromaer af modne frugter og blid eg. 

Den passer perfekt til lettere grillmad, kylling, salater og friske oste samt til ren nydelse.
Temperatur: 12-14 grader.

En kasse indeholder 6 Flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ”rene” vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Morandé Gran Reserva Syrah /Cabernet Sauvignon 2016 er * TOPVIN AF HØJESTE KVALITET. Det er en en kraftig og robust vin. Vinen er rød violet, Intens og en kraftig mørk og saftfuld vin med peber præg som i Chateauneuf. En meget fyldig, intens Syrah/Cabernet. Vinens aroma leder tankerne hen på rød frugt, og med en diskret fornemmelse af ask, kanel og mørk chokolade. I smagen er vinen frisk og ungdommelig, meget kraftigt tilpasset mængden af taniner. Den indeholder en betydelig mængde smagsstoffer, der giver vinen en fremragende struktur, og en lang tør eftersmag. Kan sammenlignes med de bedste Cotes du Rhone vine.

Vinen egner sig perfekt til alle former for fuglevildt, vildsvin, hjortekød, lam, saftige bøffer, og rødt kød generelt.

Vinen bør serveres ved 16-18 grader.

* 90 point / best buy - Yim Atkin

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol.

MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ”rene” vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

98,00 DKK 149,00 DKK (spar 51,00 DKK)

Vinaceous Red Right Hand Shiraz/Grenache/Tempranillo - McLaren Vale 2014

Vinaceous Red Right Hand  ***** ”FIVE STAR” Producer Rating for ”Outstanding Winery capable of producing wines of very high quality, and did so this year. Will usually have at least two wines rated at *94 points or above.

Vinen har en fantastisk dyb rød og levende farve. Duften er en kompleks blanding af modne bær og krydrede aromaer. I ganen viser sig en rig og frugt sød fylde med en kompleks og krydret tekstur og finish af modne tanniner.

Vinen egner sig godt sammen med alt grillet, rødt kød og diverse stegeretter.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

Vinaceous Winery

Red Right Hand er resultatet af en kombination af tre af de store verdens sorter med hver deres individuelle egenskaber fra tre af de store vindyrknings regioner i Australien.
Vi er alle bekendt med "helte sorten" i Australien - Shiraz, fra McLaren Vale Den er fyldt med farve, smag og struktur – blandet med den klassiske gamle  McLaren Vale Grenache - med sin berusende parfume og søde frugt – samt en lille smule af den intense, krydrede Tempranillo fra Margaret River i Western Australia. Hver komponent af vinen bliver gæret  separat i åbne toppede kar med traditionelle gæringsteknikker. Vinen lagres i en kombinationen af Amerikanske og Franske egetræsfade i 12 måneder før blanding.

Vinaceous konceptet er at producere markante vine, der repræsenterer personligheder - mænd, kvinder, engle, dæmoner, havfruer samt skabninger fra mytologien.  Vinaceous 'mål var at genskabe dette på etiketterne, med fokus på sjove og provokerende billeder, baseret på teater og cirkus plakater fra 30'erne og 40'erne.

Af de otte Vinaceous vine som tilbydes – hvoraf vi fører de 6 – er nogle eksklusivt lavet udelukkende for Vinaceous af nogle af Australiens mest talentfulde nye unge vinmagere. Alle druer er udvalgt fra de bedste regioner, der passer til de valgte sorter under fuld kontrol af Vinaceous vinproducenter.

99,95 DKK 189,95 DKK (spar 90,00 DKK)

Morandé Gran Reserva - Carmenere 2011 - Maipo Valley
* STORSLÅET VIN FRA MORANDÉ med 90 Robert Parker Point!
* 92 Point ved Decorchados 2014 (Chile)
* Guldmedalje ved Concours Mondial de Bruxelles 2014 (Belgien) 

Gran Reserva Carmenere har en intens, dyb rød farve med violette toner. En frisk aroma med intens frugt af brombær og blåbær samt krydret sort peber, kanel og ristede kaffebønner. Smagen er frugtagtig, kompleks og med vedvarende sorte frugter, krydderier, chokolade, jordagtig smag og trøfler, med fløjlsagtige og massive tanniner. Vinen bør serveres ved ca. 16 grader og er et godt match til gryderetter, pasta, lyst kød, pølser, unge oste og mørk chokolade.

Frugten kommer fra San Bernardo i Maipo Valley, der har en finkornet frugtbar jord og et tørt klima. Vingården har en høj tæthed, dvs. at de opnår en lav produktion per plante med en høj koncentration af farve og smag til følge. Høsten udføres manuelt - både udvælgelsen af klynger og de individuelle druer. Vinfremstillingen foregår traditionelt med en lang modenhed på 4 til 5 uger. Efter denne proces gæres vinen i 16 måneder på franske egetræsfade.

Morandé Gran Reserva Carmenere 2009 har fået:
* 90 Robert Parker Point i The Wine Advocate (USA - Feb. 2013)
* Guldmedalje ved "Concours Mondial Bruxelles 2012 (Chile).
* Sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition 2013 (UK)
* 90 Point ved Descorchados 2013 (Chile)
* ANBEFALET JULEVIN TIL AND OG FLÆSKESTEG - VURDERET AF MALENE SMIDT HERTZ, MAD & BOLIG'S VINSKRIBENT SOM BEDSTE MATCH I PRISGRUPPEN UNDER KR. 100,-

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.
 

MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.


MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ”rene” vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile. 

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer. 

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

98,00 DKK 149,00 DKK (spar 51,00 DKK)

CHALK HILL Cabernet Sauvignon Mclaren Vale 2014

***** 5 Stars Winery
CHALK HILL Cabernet Sauvignon er lavet på 100 % Cabernet Sauvignon. Den har en flot dyb lilla farve. Aromaer af solbær med noter af mørk chokolade. Det er en koncentreret vin med lag af mørke bær og solbær, der blander sig med mørk chokolade og knuste blade noter med en lang dvælende finish. Vinen er drikkemoden med du belønnes ved at lagre den i yderligere 5-7 år.

Vinen anbefales til vildt, rødt grillet kød / Roastbeef og fede oste.

Årgang 2014 er præget af et lavt udbytte helt ned til så meget som 30 %, hvilket har givet koncentrerede Cabernet Sauvignon druer med en rig tekstur og smag. Druerne stammer fra 2 af deres premium vinmarker med vinstokke med en gennemsnitsalder på 25-45 år. Vinen er lagret i 15 måneder i en kombination af nye og brugte franske egetræsfade, hvoraf 20 % var nye.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

Chalk Hill:

Chalk Hill er en af de få vingårde i James Hallidays Wine Companion (Australiens vinbibel), der tildeles de maksimale 5 stjerner (5 red star winery in James Halliday´s Aistralian Wine Companion since 2010). Chalk Hill har været familieejet siden 1964 og er begliggende i det eksklusive McLaren Vale. Vingården er dedikeret til at fremstille små fade og håndlavede vine af høj kvalitet. Harvey familiens voksende vinarv går hele seks generationer tilbage i det sydlige Australien. I dag har de seks vinmarker, på i alt 220 Hektar, der spredt over det smukke vinområde McLaren Vale. Deres oprindelige vingård blev første gang plantet til i 1897, og disse ekstremt århundrede år gamle vinstokke bære stadig frugt i dag. Det er familiens forpligtelse at fremstille vine i tårnhøj kvalitet, der afslører det unikke område McLaren Vale og viser deres kvalitetskontrolleret indsats fra vingården til glasset. For dem er vin mere end blot en drink, det er en afspejling af deres sted og liv.

Det er winemaker Renae Hirsch, der står i spidsen for Chalk Hill. Druerne i Chalk Hill vinene stammer primært fra seks familieejede vinmarker i McLaren Vale distriktet - 40 kilometer syd for Adelaide i Sydaustralien. Der er Middelhavs klima med kølige, våde vintre og varme, tørre somre, hvilket giver perfekte vækstbetingelser for premium druer. Hver vinmark har sin egen jordtype og topografi, der giver unikke omgivelser at vokse i for druerne. Chalk Hill tager disse unikke faktorer og kombinerer dem med ekspertledelse inden for vindyrkning for at producere druer med en særlig tydelig karakter og appel, hvilket gør deres vine så eftertragtede. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,95 DKK 179,95 DKK (spar 80,00 DKK)

PURO TALENTO Cabernet Sauvignon Reserva 2018 * GODT KØB! - En smagfuld Cabernet med fyldig krop, og samtidig blød lækker vin. Vinen fremstilles overvejende af druer fra Curicó Valley - ca. 200 km fra Santiago. Cabernet Sauvignon udgør 93 % af druesammensætningen og suppleres med 4 % Syrah og 3 % Cabernet Franc. 30 % af den unge vin er lagret i 6 måneder på barriques af fransk og amerikansk eg.

Farven er intens dybrød. Duften er rig, nuanceret og koncentreret og følges op af en intens og balanceret smag med et væld af solmoden blød frugt, der nærmest ”oser” af klassisk Chile Cabernet. Smagen er lidt kraftig og blød, som kan matche for eksempel lam, oksekød og kalv i kraftig sauce.

Server denne vin ved ca. 18 grader og af store vinglas.

I Chiles vinområder, omkring hovedstaden Santiago, er der nogle af de bedste betingelser for vindyrkning i hele verden. Det solrige og tørre klima, jordbunden, og de kølende vinde fra havet sikrer hvert år perfekt modne, balancerede og super sunde druer. Med andre ord optimale betingelser. Chile er førende, når det kommer til at investere i kvalitet og økologi, som aldrig før. Generelt er omkostningerne betydeligt lavere her end i de klassiske europæiske områder.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

Kun salg til HoReCa.

 

Vinhuset er: Viña Pirazzoli og er beliggende i Curicó Valley. Familiehistorien går tilbage til den lille by Imola, der ligger i hjertet af "Emilia Romagna", der er en af ​​de ældste vinproducerende regioner i Italien. Her blev Don Oreste Pirazzoli født og i 1879 rejste han til Chile og giftede sig med den franske Noemi Bergueing. Noemi havde bosat sig i dette afsides land, fordi hendes far blev ansat af en berømt fransk vinmager. De fik fire børn og den yngste, Víctor, der elskede det chilenske landskab, besluttede at vende tilbage til sine rødder og rejse til Frankrig for at studere Agronomy på universitetet. Da han vendte tilbage til Chile, giftede Victor sig med franske Lucie Regis og de fik 7 børn. En af dem var Andrés, stifteren af firmagruppen "Andrés Pirazzoli Ltda". Virksomhederne fokuserer på at levere maskintjenester til skov- og minesektoren. Derudover inkluderer det godstogs-tjenester. Men Don Andrés havde en lidenskab, fra de tidligere generationer i familien, nemlig kærligheden til landskabet og den fine vin og han valgte at følge sin indre stemme. Han besluttede sig for at søge efter det mest passende land til at udføre sin drøm. I begyndelsen af ​​1980'erne kom han til en vingård, hvis gamle vinmarker blev etableret ved siden af ​​floden Lontue. Vingården blev renoveret og vinstrukturen forbedret, og så var Viña Pirazzoli født.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

PRIMITIVO DI MANDURIA MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2017. * FULDBLODS PRIMITIVO FRA MANDURIA. Primitivo druerne til denne vin er omhyggeligt udvalgt blandt vinstokkene med et lavt udbytte beliggende i kommunerne Avetrana og Manduria i provinsen Taranto i det sydlige Puglia.

Vinen har en flot mørkelilla farve og en mørk duft af ribs og modne brombær med lidt antydning af eg og lidt kostald i næsen. I munden oplever man en eksplosiv, solrig frugtsmag blandet med lette grønne urter og figen, der folder sig ud med en kraftig blommesmag, der varer ved i munden. Finishen på denne vin er overraskende lang med varige noter af blomme og krydderier.

Server denne Primitivo ved 15 – 16 grader

Trulli Primitivo di Manduria  anbefales at nyde til vildt, Sashi oksekød, Freygaard oksekød, kraftig pastaretter, italienske kødboller samt halvbløde oste.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 14,5 % Alkohol.

 

Vinrankerne trænes i ”Alberello Pugliese” -systemet. Plantetætheden er omkring 5.500 planter pr. Ha med et gennemsnitligt udbytte på 1,8 kg pr. Plante. Planterne er i gennemsnit 25 til 35 år gamle. Trulli Primitivo di Manduria er omhyggelig håndhøstet i slutningen af ​​august.

Efter høst knuses druerne ikke og de forbliver intakte, derved reducerer man skader på skindene og optimerer farveekstraktion. Fermentering finder sted i tanke i rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 23-25 ​​grader C i 8-10 dage.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

NERONE Negroamaro / Primitivo Puglia IGP BIB 3 LTR.  **** i BT - Vinen er lavet på de absolut bedste druer af negroamaro og primitivo. Den har en charmerende frugtagtig, blød og cremet smag med en intens aroma af solmodne hindbær, blommer og krydderier, der ender med en dejlig frisk sødme.

NERONE er en perfekt ledsager til oksekød, svinekød, pastaretter og modne oste eller blot til at drikke for sig selv.

Dette er Bag-In-Box, men den findes også på vinflaske.

Årgang: 2017

En kasse indeholder 4 boxe - á 300 cl. - 13 % Alkohol.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Montigoli Amarone DO 2015 * Fantastisk Amarone med 15,5 % Alkohol.

Amarone Montigoli er en klassisk, mørk og kraftig vin der straks præsenterer sig i glasset med en mørk granatrød farve, en duft af moden frugt og krydderier og masser af varme. det er en vin med en koncentreret smag med masser af sødme og fylde, samt en anelse bitre toner og rosiner der på harmonisk vis afbalancerer helhedsindtrykket. Den er kraftig men også blød og meget anvendelig til forskellige kødretter. Der findes Amarone vine som er meget fyldige, hvor denne her er mere "elegant".

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 15,5 % Alkohol

*Penge & Privatøkonomi har vurderet Montigoli Amaronen 2009 til at koste kr. 231,- / uge 13 2012*

Druesammensætning: Corvina Veronese (70%), Rondinella (15%) og Corvinone (15%) Vores Amarone della Valpolicella kommer fra 5 kommuner i Valpolicella Classico regionen nordvest for den norditalienske by Verona, hvor vinmarkerne ligger i dalen omkring byen Negar, godt beskyttet mod nord af Lessini-bjergene og mod vest af Gardasøen. Druerne dyrkes i pergolaer hos de ca. 450 tilknyttede drueavlere omkring Negrar. Druerne høstes tidligt på efteråret og lægges på riste af plantefibre, hvor de tørrer til slutningen af januar måned. Vinifikationen begynder med en let presning og drueskallerne bliver længe i den gærende most, og "hatten", der hovedsageligt består af skallerne, dykkes ofte i gæringstanken for at afgive farve til vinen. Når gæringen er overstået efter ca. 1 måned, lagres vinen i mellem 18-24 måneder på store egetræsfade. Efter lageringstiden stikkes vinen sammen inden den tappes på flaske. Amarone della Valpolicella 2008 er en klassisk, mørk og kraftig vin, der straks præsenterer sig i glasset med en mørk granatrød farve, en duft af moden frugt og krydderier og masser af "varme", mens vinen i munden udfolder en rigdom og koncentreret smag med masser af sødmefuld fylde og en anelse bitre toner, der på harmonisk vis afbalancerer helhedsindtrykket. Vinen er en fin ledsager til rødt kød, vildt og mørke kødretter og ost. Det anbefales at trække vinen op en times tid inden serveringen. Restsukker: 4,6 g/liter.

159,00 DKK 195,00 DKK (spar 36,00 DKK)

VEROSSO Primitivo Salento IGT Bag-In-Box 3 liter

Fantastisk saftig aroma af tørret druer med en dejlig blød eftersmag. Vinen er intens fyldig og behagelig, lavet efter Ripasso metoden. Vinen har en flot dyb mørkerød farve, og en smag af røde bær, samt et strejf af lidt vanilje. Aroma af tørrede frugter som solbær og kirsebær. En frugtrig vin med kraft og fylde samt bløde tanniner i eftersmagen. Velegnet til kylling (lyst kød) ikke for kraftigt oksekød, lam, pastaretter, pizza samt middel kraftige oste eller blot som et glas i utide. Serveres ved 16 grader.

En Box - 300 cl. 13,5 % Alkohol.

149,00 DKK 185,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Pascual Toso BARRANCAS TOSO Malbec/Cabernet Sauvignon 2014 * en kompleks og velafbalanceret vin, der præsenterer bløde mørke frugttoner og blide tanniner. Den er elegant, med dejlig boysenbær og hindbær frugt, lettere toner af vanilje, krydderier og chokolade nuancer, som fremstår af blend på Malbec og Cabernet Sauvignon druer. Barrancas er lagret 8 måneder på amerikanske egefade.

Vinen er ideel til grillet rødt kød, vildt. pasta og cremede oste.

* 90 Point af James Suckling (årgang 2013)

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

100,00 DKK 149,00 DKK (spar 49,00 DKK)

LIALA NEGROAMARO SALENTO - MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2018 - 16,5 % Alkohol. En gigantisk vin der bare skal prøves! Frugtrig og intens Negroamaro i Topkvalitet!! 

Denne kraftfulde og intense LIALA er fremstillet på 100 % Negroamaro druer. Vinen har en dyb og intens rød-lilla farve og komplekse aromaer med noter af røde bær, tørret frugt og sorte kirsebær. Krydderi noter af kanel, kaffe og vanilje gør den specielt indbydende samt fløjlsagtig og elegant i enden. En meget fyldig vin, blød og harmonisk, rig på tanniner og med en behagelig, lang finish. Imponerende intens i frugt og cremet struktur!!

* POWERVIN med 16,5 % alkohol - med SMÆK PÅ SMAG! ***** 97 Point Luca Maroni.. Sådan!!

Druerne kommer fra vingårdens ældste vinmarker, der ligger i Guagnano i provinsen Lecce. Meget lavt udbytte og omhyggeligt udvalgte druer er med til at gøre denne imponerende Negroamaro LIALA Salento fantastisk. LIALA er tappet i en super lækker potent og tung flaske, der virkeligt understreger, at vi har med en unik vin at gøre.

Server denne vin ved 15 – 16 grader.

En meditationsvin, som også er lækker sammen med grillet oksekød, vildt og modne oste.

TEST:

***** 97 Point af Luca Maroni.. Sådan!! 97 ud af 99 mulige point!

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  16,5 % Alkohol.


Dyrkningsmetoden er traditionel "alberello pugliese" (med busk vinstokke). Vinstokkene er cirka 80 år gamle med et gennemsnitligt udbytte på 700 til 800g pr. vinstok.

Druerne høstes med håndkraft i små kasser på 5 kg fra midten af ​​september. Druerne høstes, når de er overmodne og er begyndt med en naturlig appassimento gæring på planten. Overmodningen gør det muligt at opnå større koncentration, mens duften af ​​røde frugter bevares.

Druerne knuses ikke, hvilket lader dem at forblive intakte, reducere skader på skindene og optimere farveekstraktion. Fermentering finder sted i tanke i rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 23-25 ​​° C i 8-10 dage. Der bruges udvalgt gær, der er ideel til Negroamaro druens udvikling til vin.

Efter malolaktisk gæring flyttes 70% af vinen over i 225 liter barriques og 3.000 liter i 7-8 måneder. Brug af vinfade i forskellige størrelser giver vinen en fremragende balance mellem frugt og egetræ. De resterende 30% anbringes i rustfrie ståltanke. Komponenterne blandes derefter i medio eller slutningen af ​​juni.

Den årlige produktion er omkring 15.000 flasker, der kun produceres i de bedste årgange.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

149,00 DKK 209,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Barone Montalto Nero D´Avola 37,5 cl.

Sicilianske Montalto har gennem fem generationer dyrket vin på den sicilianske sydvestkyst nær Marsala, hvor milde briser fra Middelhavet tilfører markerne en smule fugt og holder sommertemperaturerne i skak.
Massive investeringer i reetablering af gamle vinmarker har gjort Sicilien til en af Italiens mest dynamiske vinregioner, hvor et stabilt, tørt klima og gode modningsbetingelser passer perfekt til de stedbundne druetyper i hænderne på yngre vinmagere med blod på tanden! Den lokale rødvinsdrue Nero d'Avola dyrkes på lavproduktive vinmarker og denne saftige og fløjlsbløde rødvin har således hentet sin krydrede og varme karakter fra denne drue, som sagtens kan stå på egne ben.

Farven er dybrød med god farveintensitet, i duften frugtrig med toner af krydderi og i munden præsenterer den sig med god smagsfylde, noter af vanilje fra den delvise fadlagring, afsluttet med pæn mundlængde og god harmonisk eftersmag.

Prøv Montaltos Nero d'Avola til traditionelle italienske pastaretter, grillede retter eller som en blød og frugtig hyggevin.

Vi anbefaler et 'Bordeaux-glas' til denne vin og en serveringstemperatur omkring de 16-17°.
En kasse indeholder 12 flasker - 37,5 cl. 13 % Alkohol.

39,95 DKK

LA Cetto Private Reserve Petite Sirah 2013

De charmerende vine fra Mexico overrasker de fleste. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Denne vin er udelukkende produceret på Petite Sirah, og har fået 18 måneder på amerikanskefade og 12 måneder på flaske inden frigivelsen. Det er ganske enkelt en helt utrolig charmerende vin. Farven er nærmest blæksort, og kombinationen af tunge, søde frugter, samt en krydret næse og smag, giver en vin, der virkelig imponerer. Denne Petite Sirah er perfekt til alle tunge kødretter og stærke oste. Bør nydes ved ca. 18 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl.  13,5 % Alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

* Guldmedalje ved Taster´s Guild 2012
* Bronzemedalje ved International Wine Challenge 2011
* Bronzemedalje ved Pacific Rim Int. Wine Challenge 2011

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Protos Roble Ribera del Duero 2016  ***** Spansk kult vin fra Ribera del Duero.

Ribera del Duero Protos Roble har 6 måneders lagring på amerikansk eg, efterfulgt af 6 måneders lagring i flasken, giver en fyldig vin med bouquet af røde bær, kirsebær, rosmarin og strejf af lidt vanilje. Blød, fyldig, fed, frugtrig og rund vin, med en lang elegant eftersmag og fylde med frugtrige lidt tørre detaljer.

Druesorten er Tempranillo.

Bør serveres ved 15-16 grader.

Denne vin er meget velegnet til spansk Tapas, kylling, vildt, lammekød, kalvekød, grillede bøffer.. Men kan også nydes til faste oste, og mere krydret mad.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 14 % alkohol.

 

Vingården.

Bodegas Protos fra Ribera del Duero i Spanien er en af de ældste vinhuse i Spanien, og har produceret kvalitetsvin i mange generationer.

Navnet Protos, kommer fra det græske ord for "FIRST"

I 1927 følte dristighed og kærlighed en gruppe lokale vinavlere, for at landet opnåede en forening af deres bedste indsats og skabte et vineri, den bedste i Ribera. Et fremtidsprojekt, der ikke kun har nået vores dage intakt, har vokset og formindskes år efter år og har taget sit navn stolt på de højeste internationale niveauer.

Den kvalitet og prestige, som vinproduktionen erhvervede i firserne, førte til et højt anerkendt vinavlsområde til at påtage sig sit eget navn, Ribera del Duero, for at identificere D.O. Control Board, der overvåger kvaliteten af områdets vine.

Projektet fortsætter med at vokse. I byen Anguix (Burgos) har Protos erhvervet en vingård med den nyeste banebrydende teknologi.

Bodegas Protos er en magtfaktor, og når man har været i Spanien, kommer man ikke uden om deres vine.

99,00 DKK 139,00 DKK (spar 40,00 DKK)

CMC Rosso Veronese Appassimento..      GODT KØB!

En rigtig lækker Rosso Veronese Appassimento fra den velkendte Amaroneproducent Zeni. CMC Rosso Veronese Appassimento ZENI Veneto 2015 er en vin, der gør indtryk. Vinen har en lækker, fyldig krop og er lidt krydret i eftersmagen. Meget frugtrig, saftig og kraftig rødvin med en flot, lang, rund smag af modne mørke bær, krydderurter, lidt mørk toast, vanilje og lidt lækker rosin frugtsødme. Vinen har en flot balance mellem modne bær, og en svag sødme fra smagen af overmodne blommer. Flot elegant vin, som vinder ind på de bedste kødretter, samt rent nydelse.

CMC er lavet på 3 vigtige druer for at fuldføre denne sammensatte vin. Corvina på tørrede druer samt Merlot og Cabernet Sauvignon på delvist tørrede druer. Efter blanding er vinen lagret yderligere seks måneder på franske egetræsfade. 

Vi anbefaler at dekantere denne vin, så eftersmagen åbner sig lidt mere med hvid peber og runder over i mocca og bitter chokolade. En helt fantastisk fyldig og lidt krydret Veneto vin, der bare skal prøves.

Vinen anbefales til andesteg, bøffer på grillen, Sashi kød, oksemørbrad, flæskesteg, kraftige oste eller blot til ren nydelse.

Serveringstemperatur skal være 16 - 18 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

CMC 2016 er på vej...

5 x ***** i Vinavisen: To glas til denne lækre rødvin i den italienske vinguide Gambero Rosso. Og fem stjerner ubetinget her - og så til en pris af 80 kr. (ved 6 flasker). Vinen er lavet på druerne Corvina, Merlot og Cabernet Sauvignon efter Ripasso-metoden med de tørrede druer, og den fremtræder med stor frugtfylde, bløde tanniner og en fin krydring. Lang eftersmag.

Cantina Zeni / Veneto Italien:
Vinhuset blev etableret i 1870 af Bartolomeo Zeni som handelsfirma. Egen vinproduktion kom først i gang nogle år senere, da hans to sønner, Faustino og Ernesto, begyndte at dyrke vin for egen interesses skyld. I dag drives firmaet stadig af familien selv, og det har en stor produktion af  vine fra hele Bardolino regionen ved Gardasøen.

80,00 DKK 119,95 DKK (spar 39,95 DKK)

Luna Argenta Negroamaro/Primitivo IGT Appassite - Puglia 2018 er en *** POWER vin. En tæt, koncentreret og silkeblød saftbombe fra Puglia lavet på de lokale druer, Negroamaro og Primitivo, hvoraf en andel har fået lov at hænge ekstra lang tid på vinstokkene før vinifikationen, så de skrumper ind. Derved opkoncentreres aromastofferne, og det giver ekstra krop og power til vinen.

Sydens sol og varme bidrager i vinen med ekstra fylde uden medfølgende garvesyre. Duft og smag har intense nuancer af svesker, fuldmodne brombær, kirsebær, mælkechokolade og "varme" krydderier i retning af kanel. Smagen er fyldig og koncentreret, men helt uden raspende garvesyre.

Luna Argenta nydes til maskuline stegeretter, der stiller krav om power og fylde fra vinsiden, men prøv den også til en lagret, hård ost som Pecorino Sardo eller en vellagret Parmiggiano eller Manchego. Kan man godt lide saft og fylde, så er vinens struktur så blid, at det også går an at drikke den uden mad. Bør serveres lidt under stuetemperatur, ved ca. 16-17 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol.
 

Denne vintype er mest kendt fra Valpolicella i den anden ende af Italien, men fungerer altså også glimrende i Puglia! Med sin store fylde, blide struktur og let sødmefulde frugt, så har La Luna en profil, der klart går i retning af Amarone.

 

69,00 DKK 98,00 DKK (spar 29,00 DKK)

Maison Charles Bourgogne Pére & Fille 2015

*** NYHED med Sølvmedalje af Concours des Burgondia i Beaune 2017 *

Vinen har en purpur rød farve, der vidner om en ung Bourgogne. I næsen får man klassisk Pinot Noir. Det er en dejlig feminin vin, der er lidt svag i næsen til at begynde med, men lader du den stå i glasset nogle minutter, så kommer duften af let peber, mørke bær som kirsebær og brombær. Smagen byder på en fin syre og en smag af mørke bær samt en relativ lang eftersmag med en anelse lakrids.

Alt i alt en dejlig Bourgogne til prisen, der egner sig godt til de lune sommer aftner eller som et godt glas til kalvekød og gode oste, eller til lette fiskeretter, hvis den serveres let afkølet. Det er en vin der skal nydes nu og inden for de næste par år, hvis man sætter pris på den friske frugt og lette syre, der kendetegner en ung Bourgogne.

Vin huset ligger lige uden for Pommard, lidt syd vest for Beaune i byen Natoux.

* Sølvmedalje af Concours des Burgondia i Beaune 2017 * (årgang 2015)

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl.  13 % Alkohol.

 

Vinhuset: Domaine Charles Francois & Fils Bourgogne

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Protos Crianza Ribera del Duero 2014 er en Spansk kultvin fra Ribera Del Duero. Absolut en vin der er værd at vente på med sine 14 måneders lagring på amerikansk og fransk eg efterfulgt af 12 måneders lagring i flasken, giver den en sjælden smags oplevelse - med et væld af indtryk. Det mest uforglemmelige er dog eftersmagen, der aldrig syntes at ville ende. Druesorten er Tempranillo.

Bør serveres ved 16 - 17 grader og er velegnet til både grillede og kolde kødretter, samt vildt. Derudover en glimrende ledsager til modne oste.

Tidligere årgang har opnået særdeles flotte hædringer:
*Guldmedalje ved "Concours mondialle Bruxelles 2011"
*Sølvmedalje ved "Decanter World Wine Awards 2011"

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 15 % alkohol.

149,00 DKK 198,00 DKK (spar 49,00 DKK)

LA Cetto Nebbiolo Private Reserve 2014

* Guldmedalje af Selections Mondiael Des Vins
* Sølvmedalje af Tasters Guild 2013
****** af Den Korte Avis.dk
* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

De charmerende vine fra Mexico overrasker de fleste. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Denne Nebbiolo “Private Reserve” har ligget på franske fade i 16 måneder (60 % nye fade) og lagret 2 år på flaske, før vinen bliver frigivet til salg. Nebbiolo´en har en meget intens, rubinrød farve med granatrøde strejf samt en aroma af røde frugter, tørrede blommer, roser, vanilje og fad. En meget velafbalanceret vin med en lang, tør, rund, blød og vedvarende smag af røde og sorte frugter samt vanilje. Den er en perfekt ledsager til stegeretter, grillet kød samt stærke oste. Bør serveres ved 18 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl.  13,5 % Alkohol.
 

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

119,00 DKK 169,00 DKK (spar 50,00 DKK)

LA Cetto Petite Sirah/Syrah 2015

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

De charmerende vine fra Mexico overrasker de fleste. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Denne Petit Sirah er jo opkaldt efter druen. Den har ligget 6 måneder på store egetræsfade og derefter 6 måneder på flaske. Vinen er virkelig mørk i glasset med en flot dyb, rubinrød farve med en ekstraordinær klarhed. Smagen er krydret med en snert af røde frugter. Den er velafbalanceret med en moden tannin, der ligger længe i munden, har en tør men alligevel meget rund og velafbalanceret afslutning. Perfekt til rødt kød, mexicansk mad, krydrede kraftige kødretter samt stærke oste. Bør nydes ved max 16 grader.

Årgang 2011 har fået:
* Guldmedalje ved Concours Mondial Bruxelles 2013
* Bronzemedalje ved Taster´s Guild 2013
* Rost (commended) af Intternational Wine Challenge 2013

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl. 13,5 % alkohol.

 

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

75,00 DKK 99,00 DKK (spar 24,00 DKK)

LA Cetto Private Reserve Cabernet Sauvignon 2013

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika.

De charmerende vine fra Mexico overrasker de fleste. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Denne vin er produceret 100 % på Cabernet Sauvignon. Vinen larger mellem 12-16 måneder på træfade og derefter 18 måneder på flaske. Vinen har en flot dyb granatrød farve med en veludviklet bouquet af vanilje, peber, modne sorte frugter og fad. Den har en god krop med smag af sorte frugter, champignon, krydderier og en lang afslutning. Tyngden i denne vin gør den velegnet til de lidt tungere og kraftige kødretter samt stærke oste. Bør nydes ved ca. 15 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl. 13,5 % alkohol.

 

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

119,00 DKK 159,00 DKK (spar 40,00 DKK)

PSI Ribera del Duero 2016 Peter Sisseck – En godt glas vin som er lavet på 100 % Tempranillo..

***** 92-93/100 Points Robert Parker / *93 Point Penin / *93 Point Decantalo

PSI er vinen fra Danske Peter Sisseck opkaldt efter det 23. bogstav i det græske alfabet - det seneste resultat af Peter Sisseck's dybe engagement i Ribera del Duero.
 Vinen er skabt på 100 % Tempranillo købt fra en række vinbønder, som indtil for få år siden blev betalt for og derfor også sigtede efter kvantitet. Nu har de indledt et samarbejde med Peter Sisseck og hans partner Pablo Rubio, der i første omgang går ud på at efterstræbe kvalitet frem for kvantitet.

Projektet er markant forskelligt fra Flor de Pingus, og det handler mere om at afsøge de muligheder, der ligger gemt i de rodfæstede traditioner, end om at præstere voldsomme vine, der om ikke andet slår benene væk under verdenspressen.

Selvom denne vin givet ikke har fundet sin identitet, er dette første forsøg en charmerende oplevelse. Den er mørk i glasset - naturligvis - og så byder den sig til med en herlig og umiddelbar duft, hvor de modne røde frugter finder sammen med friske violer og en antydning af brombær likør. Derpå er vinen intens og velsmagende i munden, og nedenunder er der en pulserende friskhed, som giver vinen kant og kalder smilet frem. 
En god begyndelse fra en legelysten Peter Sisseck, og et smukt eksempel på, at behersket anvendelse af større og ældre fade kan være svært vanedannende.

Denne vin må ikke gå forbi en dejlig lækker rød bøf.. Vildt eller faste oste.

Serveres i store glas og med store armbevægelser ved 15 til 17 grader.

Det græske bogstav PSI fungerer også som symbol for psykologien, og måske er målet for PSI efterhånden som projektet udvikler sig, at finde ind til selve sjælen i Ribera del Duero ved at tage afstand fra mange af de moderne teknikker, der anvendes i regionen i dag såvel i marken som i vinkælderen.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  14 % Alkohol

295,00 DKK 349,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler