Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Den flydende udgave af et friskbagt dansk rugbrød? En dansk rye whisky med en mørk og ristet duft og en lang eftersmag med strejf af moden frugt. Dette er en anderledes rye whisky. Kombinationen af gulvmaltet rug og byg og destillering på pot still giver en smooth, frugtig og fyldig whisky.

 

Der er 6 flasker pr. koli - 70 cl. - 48% alk.

 

499,00DKK 549,00DKK (spar 50,00DKK)

I bund og grund, alt det bedste fra Stauning, samlet i én flaske. Lidt røg, lidt krydderi og masser af kompleksitet i en bredt anvendelig New Nordic Whisky. En ekstremt alsidig whisky: For den fulde ufortyndede oplevelse, drik den ren som en skotsk malt, tilføj is for en bourbon/rye stil eller brug den til at spice din whisky-baserede klassiske cocktail op med et nordisk kaotisk twist.

Der er 6 flasker pr. koli - 70 cl. - 46% alk.

 

599,00DKK 649,00DKK (spar 50,00DKK)

Stauning Smoke er essensen af destilleriets innovative New Nordic whisky-filosofi: En mildt røget single malt whisky brygget på ren vestjysk byg, der bliver maltet på åbent gulv. Røget over lokalt høstet tørv og lyng fra landskabet omkring Stauning. Dobbelt-destilleret på små pot stills over åben ild. Lagret på 1st Fill vin- og spiritusfade. Resultatet er en elegant og raffineret whisky, der med sin blide røgsmag og komplekse karakter emmer af klitterne, heden og vinden ved Vesterhavet. En fuldblods terroir-whisky.

Der er 6 flasker pr. koli - 70 cl. - 47% alk.

 

699,00DKK 749,00DKK (spar 50,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler