Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Irland er ligesom Skotland kendt for at fremstille whiskey (en ægte irsk whiskey staves med –ey i stedet for kun med –y), men landet har dog meget få destillerier i forhold til landet mod nord, selvom det faktisk er Irland, whiskey oprindeligt stammer fra. Irsk whiskey er kendt for at være brygget på umaltet byg samt at være triple destilled og har en helt anden smag end den skotske whisky. Du skal købe en irsk whiskey, hvis du gerne vil have en whiskeysmag, som er mere ligetil og en whiskey, som er mere let end den skotske variant. Har du brug for råd og vejledning i forhold til, om du skal vælge en skotsk, irsk eller måske amerikansk whisky, så står Slagelse Vinkompagnis professionelle medarbejdere klar i butikken til at hjælpe dig. Whisky kan også være en god gaveidé til jul eller en rund fødselsdag.

Sorter resultater:

Begrænset til en lille produktion på kun 6000 flasker hvert år. Dette er en super single malt, der blev tredobbelt destilleret og ældet i 12 år i første fyld bourbon fade. Hvert år vælger man omhyggeligt deres fade fra et nordirsk destilleri for at indgå til denne tapning.

I smagen er det en eksplosion af frugter og i duften har den antydninger af candyfloss, blandet med citrusskal, ananas og mandarin. Meget glat og blød helt til slut. Utroligt kompleks, frugtagtig og langvarig i betragtning af det ”kun” er 12 års lagring.  

En kasse indeholder 6 flasker 70 cl.  43% alkohol.

Familien Walsh bor I hjertet af Irland. Siden 1999 har Rosemary og Bernard Walsh begejstret verden med deres lille portefølje af irske whiskeyprodukter. Produkter, som på en og samme tid er innovative og meget originale og traditionelle.

Lad dig overtale til at smage nogle af de unikke produkter fra The Irishman, og du vil forstå begejstringen.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

519,00DKK 579,00DKK (spar 60,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler