Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Irland er ligesom Skotland kendt for at fremstille whiskey (en ægte irsk whiskey staves med –ey i stedet for kun med –y), men landet har dog meget få destillerier i forhold til landet mod nord, selvom det faktisk er Irland, whiskey oprindeligt stammer fra. Irsk whiskey er kendt for at være brygget på umaltet byg samt at være triple destilled og har en helt anden smag end den skotske whisky. Du skal købe en irsk whiskey, hvis du gerne vil have en whiskeysmag, som er mere ligetil og en whiskey, som er mere let end den skotske variant. Har du brug for råd og vejledning i forhold til, om du skal vælge en skotsk, irsk eller måske amerikansk whisky, så står Slagelse Vinkompagnis professionelle medarbejdere klar i butikken til at hjælpe dig. Whisky kan også være en god gaveidé til jul eller en rund fødselsdag.

Sorter resultater:

 The Irishman Single Malt - Irish Whiskey - Irland

The Irishman Single Malt er en ren Irsk Malt Whisky, der er destilleret på det berømte Bushmills Distillery. Whiskyen har lagret på en kombination af to fadtyper - Bourbon og Sherry fade.
Alle fade, der er anvendt i den endelige sammensætning af whiskeyen, er personligt udvalgt af Bernard Walsh.

Farven er honninggul. I næsen fornemmes aromaer af blomster, vanilje og tørrede frugter. Smagen er blød men med en vis kraft i eftersmagen, der er vedholdende og yderst behagelig. The Irishman Single Malt er en fantastisk repræsentant for den stærke irske whiskey tradition.

En kasse indeholder 6 flasker 70 cl.  40 % alkohol.

Familien Walsh bor I hjertet af Irland. Siden 1999 har Rosemary og Bernard Walsh begejstret verden med deres lille portefølje af irske whiskeyprodukter. Produkter, som på en og samme tid er innovative og meget originale og traditionelle.

Lad dig overtale til at smage nogle af de unikke produkter fra The Irishman, og du vil forstå begejstringen.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

395,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler