Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sherry er en hedvin, som kun bliver fremstillet ét sted i verden: I trekanten mellem de sydspanske byer Jerez de la Frontera, Sanlúcar de Barrameda og El Puerto de Santa María. Det spanske navn for vinen er Xerez, som på engelsk – og dansk – er blevet til sherry. Det specielle ved vinen er, at den lagres på fade, som ikke fyldes helt op. Herved dannes et lag af gær, som beskytter vinen mod iltning og mindsker sukkerindholdet. Sherry fås både i helt tørre og meget søde versioner, og hvor den tørre sherry er oplagt i en kold udgave til de spanske tapas, så er den søde sherry god at nyde sammen med osten eller desserten, måske som et lækkert alternativ til portvin. Hos Slagelse Vinkompagni hjælper vi dig gerne videre med dit sherrykøb – kig gerne ind i butikken i Slagelse, hvor vores medarbejdere står klar med gode råd og vejledning.

Sorter resultater:

* Verdensklasse fed og lækker Sherry. Ligner motorolie! * BEDSTE KØB i EB. Tydelig aroma af rosiner, tørrede figner og dadler. I smagen er der nødder, kaffe, brændte frugter og julekrydderier med en yderst elegant struktur samt en flot, lang og livlig eftersmag. Skal bare nydes. Lagret på amerikansk eg i ca. 9 år, hvor man har fulgt solera og criadera systemet.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

En fantastisk Sherry med en flot brunlig farve, samt kraftige aromaer af soltørrede druer/rosiner, figner og dadler. I smagen er den blød, fed og sød. Den har en kraftig smag af rosiner, figner og dadler sammen med en fantastisk ligevægt af sødme og syre. Drik den gerne afkølet - ca. 30 minutter i køleskabet inden serveringen - eller ved stuetemperatur. Anbefales at drikke alene og til alle former for desserter og halv-bløde oste. En kasse indeholder 6 flasker. 50 cl. - 15 % alkohol.

98,00 DKK 125,00 DKK (spar 27,00 DKK)

En super flot næsten sort sherry med brune nuancer. I duften er der elegante aromaer i en himmelsk treenighed af rosiner, eksotisk træ og kaffe. Smagen er fyldig, tyk, kraftig og elegant med en meget vedholdende elegant eftersmag af kaffe i slutningen. Passer Primært til desserter som mørk chokolade, røde frugter (jordbær i særdeleshed) eller kan hældes over vanilleis og hertil drikkes. Den er også helt usandsynlig god til blå oste og naturligvis til te tid. Serveringstemperatur: Du kan enten vælge at servere ved 15 til 20 grader eller koldere, altså mellem 10 og 12 grader, dette er en smagssag. En kasse indeholder 6 flasker. 50 cl. - 15 % alkohol.

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler