Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos Slagelse Vinkompagni tilbyder vi et varieret udvalg af mousserede vine fra Italien fra kvalitetsbevidste producenter. Du kan finde varianter fra både Borgo Maragliano, Dezzani og Le Contesse, der alle har ry for adskillige fantastiske smagsoplevelser. En af vores mest populære varianter er Le Contesse Prosecco "Cuvee,” der med dens halvtørre kvaliteter, strejf af æbler og nødder, og friske, cremede eftersmag, bare må opleves. Hvad end du er til en frugtig mousseret vin til desserten eller en aromatisk og perlende vin med lavt alkoholindhold, har vi garanteret den helt rette variant. Har du spørgsmål i forbindelse med vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du er naturligvis altid velkommen i vores butik i Slagelse og bestiller du online, leverer vi direkte til din dør. Se nærmere på vores sortiment af udsøgte mousserede vine og find den variant, der matcher din smag.

Sorter resultater:

* Rigtig lækker frisk sødlig og vanedannende! Fremstillet i Piemonte i det nordøstlige Italien. Druen har masser af frugtsødme i en rød, blødt boblende dessertvin, der kalder sommeren frem med minder om jordbær, hindbær, roser og masser af sommerfrugt med en snert af peber-krydderi, der bidrager med kompleksitet.

75,00 DKK 89,00 DKK (spar 14,00 DKK)

*** TOP PROSECCO Superiore. * Decanter Silver Medal. Dette er husets visitkort. Den er havltør og har en fin, dejlig imødekommende bouquet af hvide blomster, og er lækker frisk cremet i eftersmagen. Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde, med en eftersmag af æbler og nødder. 

99,00 DKK 169,00 DKK (spar 70,00 DKK)

* NYD ET LILLE GLAS I UTIDE. Unik, mousserende når det er bedst med Prosecco.Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smagen, frisk og lækker med masser af fedme i vinen.

29,95 DKK 39,00 DKK (spar 9,05 DKK)

*** PERFEKT SOM APERITIF/DESSERTVIN. Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i "utide". Vinen har en strågul farve - intens og gylden, med smag af friske frugter og en god balance. 

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Donelli er en eksklusiv mousserende druemost, der appellerer meget bredt. Her kan man med god samvittighed og bilnøglerne i hånden nyde et glas, der giver lige så stor nydelse som en alkoholholdig vin, og børnene kan også drikke med. Det er en festlig, intens og frisk mousserende drik.

59,95 DKK 75,00 DKK (spar 15,05 DKK)

Prosecco Pinot "Rose" Cuvee Brut. Moussende når det er bedst med Prosecco. Frisk, lettere fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Lyserød farve med bouquet af lette bær. Nyd den som velkomst, aperitif, buffet eller til ren nydelse. 

75,00 DKK 98,00 DKK (spar 23,00 DKK)

Unik, moussende når det er bedst med Prosecco. Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smagen, frisk og lækker med masser af fedme i vinen.

49,00 DKK 59,00 DKK (spar 10,00 DKK)

*** Unik, mousserende når det er bedst med Prosecco. Frisk, fyldig bouquet og med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er halvtør, men ikke i smagen, frisk og lækker med masser af fedme i vinen. 

79,00 DKK 98,00 DKK (spar 19,00 DKK)

* MAGNUM 1,5 ltr. flaske i rigtig flot gaveæske. Mousserende når det er bedst. Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smagen, frisk og lækker med masser af fedme i vinen. 

189,00 DKK 199,00 DKK (spar 10,00 DKK)

* Fantastisk frisk og sødlig. En herlig frisk mousserende vin på den druesmagende Moscato-drue, der med sin udtalte, frugtige sødme ikke alene er velegnet som kold aperitif, men også er fremragende til mange typer desserter, som jordbær desserter og kage. Duft og smag har dejlige aromaer af Moscato-druen.

59,00 DKK 79,00 DKK (spar 20,00 DKK)

*** MOSCATO D'ASTI når det er bedst. Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i utide. Der lægges især vægt på at fremme druens herlige aromaer og friskhed, ligesom en del af kulsyren bevares. 

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Druen er lige som i Moscato D'Asti Moscato, som den da også minder meget om. Dog er den mere mousserende og alkoholprocenten er et par procent højere nemlig 7,5. Bouqeten er indsmigrende med det umiskendelige blomsteragtige præg af Moscato druen. Smagen er frisk med delikate sødmefulde frugtnuancer i samspil med de fine bobler. 

34,00 DKK

Jeroboam er en Dobbelt Magnum flaske med 3 ltr. i rigtig flot gaveæske. Mousserende når det er bedst. Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smag, frisk og lækker med masser af fedme i vinen.

450,00 DKK 495,00 DKK (spar 45,00 DKK)

* Fantastisk økologisk Prosecco. Denne mousserende vin har fine, vedvarende bobler. Dens duft er aromatisk og tilpas stærk. Smagen er raffineret, fuld af frugter og blomsteragtig. Det er en særdeles velsmagende og populær mousserende vin med en afbalanceret syrlighed og tør eftersmag.

99,00 DKK 125,00 DKK (spar 26,00 DKK)

*** Lækker, frisk Spumante Prosecco fra Italien med fine og vedvarende bobler. Den har en flot strågul farve, en aromatisk duft samt en stærk og raffineret smag af frugter, og blomster med noter af akacieblomster og æble. Vinen er velsmagende og har en afbalanceret syreindhold.

99,95 DKK 149,00 DKK (spar 49,05 DKK)

5 ***** ud af 5 i Vinavisen.dk. Dette er en Lambrusco af god kvalitet. Den er produceret på to forskellige druesorter: Lambrusco Mestri og Lambrusco Marani. Det er en fejende flot Lambrusco i den sødere stil - ikke hvinende sød, for den bliver aldrig kvalmende. Det er der for meget saft og kraft i vinen til.

79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Lækker, frisk Spumante fra Italien med fine og vedvarende bobler - i flot magnum flaske. Den har en flot strågul farve, en aromatisk duft samt en stærk og raffineret smag af frugter og blomster med noter af akacieblomster og vilde æbler. Vinen er velsmagende og har en afbalanceret syrlighed. 

189,00 DKK 249,00 DKK (spar 60,00 DKK)

* Lækker sødmefuld, afbalanceret Asti i topkvalitet og med den prestigefyldte DOCG-klassifikation. Den har en udfarende muskat-aroma med noter af gylden citrus-frugt, især bergamot, holdt i en sødmefuld, blomstret stil, der balanceres af en god friskhed fra vinens syre og kulsyre. Vinen er meget aromatisk og anbefales som alsidig dessertvin, eller til kransekage, studenterfester og romantiske stunder.

69,95 DKK 89,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler