Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her på siden finder du vores sortiment af eksklusive champagner og mousserede vine fra Frankrig. Hvad end du er til det cremede, tørre eller sødlige, har vi garanteret en mousseret vin der passer til din gane. Vores udvalg består blandt andet af Rosé varianter med intens sødme og tropiske smagsnuancer, tørre varianter i mindre flasker og lækre, forfriskende serier fremstillet af Muscat blanc à petits Grains druen. Vi kan tilbyde mousserede vine og champagner fra en bred vifte af markedets absolut bedste mærker, heriblandt Moët & Chandon, Dom Pérignon og mange flere. Uanset om du er til udsøgte, sødlige dessert champagner, prisvindende Brut champagne eller andet, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores varierede og prisvenlige sortiment. Du kan både besøge os i vores butik i Slagelse eller bestille her og få dine varer leveret direkte til døren. Vi er desuden altid glade for at høre fra dig, skulle du have spørgsmål vedrørende vores sortiment.

Sorter resultater:

* Fransk svar på Moscato - glem Italien! Cuvée Elodie er fremstillet 100 % af Muscat blanc à petits Grains druen. Vinens farve varierer fra lys til gylden. Det er en elegant mousserende vin - med noter af modne gule og hvide frugter, der leder tankerne hen på abrikoser og ferskner. I næsten fornemmes blomster og eksotiske frugter. Druerne giver Cuvèe Elodie ekstra fylde og sødme. Eksklusiv luksusproduktion.

98,00 DKK 119,00 DKK (spar 21,00 DKK)

*** 91 Point af Robert Parker. Mange franskmænd mener, at de Venoge producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge, og de har jo om nogen forstand på champagne. Prøv selv og smag. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet som de Venoge kan præstere.

295,00 DKK 399,00 DKK (spar 104,00 DKK)

Rosé Impérial er det mest udadvendte og forførende udtryk for Moët & Chandon's stil. Livlig og generøs Rosé Impérial udmærker sig ved en strålende farve, en intens frugtighed og supereksklusiv på ganen, straks klar til at forføre og glæde.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

* Top Champagne i højeste gear! En svagt sødlig champagne der bør drikkes som et glas i utide, eller til søde desserter. En rigtig lækker oplevelse. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. 

295,00 DKK 399,00 DKK (spar 104,00 DKK)

En royal champagne, som "de Venoge" har tilegnet den franske kong Louis XV, der var direkte ansvarlig for tilblivelsen af den vin, som vi i dag kendes som Champagne. Cuvée Louis XV lagres i 10 år på flaske i kældrene under champagnehuset i Epernay. En exceptionel champagne. Delikat, blød, lækker og med en sofistikeret finesse.

1.399,00 DKK

Mange franskmænd mener, at "de Venoge" producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge og de har om nogen forstand på champagne. Prøv selv og smag. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet som de Venoge kan præstere.

699,00 DKK 749,00 DKK (spar 50,00 DKK)

** Flagskibet Brut Impérial er i centrum i Moët & Chandons sortiment. Livlig og gavmild skiller Brut Imperial sig ud med et tydeligt præg af frugt, en forførende smag og en elegant modenhed. Brut Imérial i den stilfulde gaveæske kan sætte kulør på enhver festlig lejlighed. Moët Impérial Brut kan serveres som et Aperitif til middag og hele vejen igennem til dessert. Den er perfekt til sushi, skaldyr og fisk i lyse saucer, pocheret, stegt, eller let sauced hvidt kød, frisk frugt og salater, der ikke er for søde. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

295,00 DKK 369,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Nectar Imperial er den dristigste og mest uventede Moët & Chandon champagne. Livlig og generøs Nectar Impérial udmærker sig ved sin tropiske frugthed, sin rigdom på ganen og dens sprøde finish, som øjeblikkeligt overrasker og glæder.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

***** Dom er Top ! Vinen fra dette nordligste franske vindistrikt er nok den mest efterlignede vin i verden (ofte efterlignet, men aldrig overgået). Dom Pérignon er citeret for udtrykket: "Jeg drikker stjerner". Der anvendes tre druesorter til denne fantiske Champagne Pinot Noir, Pinot Meunier og Pinot Chardonnay. 

1.298,00 DKK 1.395,00 DKK (spar 97,00 DKK)

*** Måske verdens bedste Rose Champagne? * 95 Point Wine Spectator. * Krug Rosé kom til verden i 1983 efter mange års overvejelser. En ganske sart rosa og gylden nuance. Derpå smukt - næsten overvældende - duftende af eksotiske og friske frugter, ingefær, peber og meget, meget mere. Krug kalder selv denne vin for en "sensuel provokation". 

2.295,00 DKK

Champagnen Brut fra Ruinart er en gylden, livlig og frugtagtig Champagne med den raffinerede aroma fra hvide frugter. En fortræffelig aperitif eller den ideelle ledsager til et måltid, hvor Champagne er den eneste vin, der bliver serveret for eksempel til skaldyr og lys fisk.

395,00 DKK 449,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Ruinart Rose er en fin, elegant Champagne med den karakteriske Ruinart-smag, der kommer sig af den høje koncentration af Chardonnay. Champagnen har en smuk, rosa-gylden farve. Det er en blød, afbalanceret og frugtagtig vin med stor fylde.

498,00 DKK 575,00 DKK (spar 77,00 DKK)

*** FANTASTISK LÆKKER FRISK CHAMPAGNE FRA REIMS med et hav af priser og gode anmeldelser. Denne Brut Royal fra Pommery er produceret af 2/3 Pinot Noir og Meuniers samt 1/3 Chardonnay druer, der er dyrket i Champagne området i Frankrig. Det er en flot champagne med lys gylden farve samt frisk, velafbalanceret og blød, frugtrig smag.

695,00 DKK 799,00 DKK (spar 104,00 DKK)
* Top Champagne - med en frisk let sødme! En præcis, fyldig og aromatisk Champagne der - helt uset! - giver gedigen kvalitet til pengene. 3 års flaskelagring inden frigivelse bidrager med både aromatisk dybde og fine bobler. I duft og smag dominerer elegante noter af æble, melon, pære og lidt citrus, der frisker sødmen op. Demi-Sec har dybde og fylde via sin lette sødme, men er stadig sprød og frisk i en stil, der både er personlig men ukompliceret at drikke.
249,00 DKK 295,00 DKK (spar 46,00 DKK)

*** Kvindernes favorit ! Lækker Nyhed i Danmark. Nectar Rose har tidligere kun været tilgængelig i USA. I denne Champagne forenes den delikate Rose karakter med en let sødme fra Nectar Rose Champagne.

449,00 DKK 489,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Champagnen Brut fra Ruinart I MAGNUM FLASKE er en gylden, livlig og frugtagtig Champagne med den raffinerede aroma fra hvide frugter. En fortræffelig aperitif eller den ideelle ledsager til et måltid, hvor Champagne er den eneste vin, der bliver serveret for eksempel til skaldyr og lys fisk.

995,00 DKK 1.095,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Moët & Chandon Ice Impérial er en fantastisk lækker champagne som er et hit. Den har en dejlig duft med aromaer af af lyse frugter, som æble, pære og fersker. Vi anbefaler at du drikker den med lidt frisk lime, frugt eller bær i glasset, samt en isterning for at fuldende meningen med Moët Ice.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

A LETE er blevet skamrost som en "Ægte" Champagne, der med en kompromisløs stil og det for Champagnekendere så eftertragtede strejf af rugbrød. Den hæver sig klart over niveauet for champagner i samme prisklasse. Skal man have en rigtig kvalitetschampagne til fornuftige penge, så finder man ikke noget bedre bud. Stilen er sprød og frisk i en let, men lækker aromatisk stil.

249,00 DKK 295,00 DKK (spar 46,00 DKK)

***** Dom er Top ! Vinen fra dette nordligste franske vindistrikt er nok den mest efterlignede vin i verden (ofte efterlignet, men aldrig overgået). Dom Pérignon er citeret for udtrykket: "Jeg drikker stjerner". Der anvendes tre druesorter til denne fantiske Champagne Pinot Noir, Pinot Meunier og Pinot Chardonnay. 

1.298,00 DKK 1.395,00 DKK (spar 97,00 DKK)
* NYHED - lækker, blød og afrundet cremant. Lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”. Vinen lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc. Caprice Blanc de Blancs Brut har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er meget liflig - aromatisk og frugtrig. I smagen er den blød og afrundet med en god fylde og nerve. 
89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)
* NYHED - lækker cremant med eksotiske toner og en behersket frugtsødme med friskheden i behold. Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc. Blanc de Blancs Demi Sec har en aromatisk og frugtrig duft med lette eksotiske toner af abrikos og mango. Man oplever en behersket frugtsødme, der dog på ingen måde skjuler friskheden. 
89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

* NYHED - lækker cremant rosé med en delikat frugt med fin harmoni og finesse. Husets Crémant de Bourgogne Rosé "Châtaignier" laves udelukkende på druer fra Sounit’s egen vingård: Domaine Bernollin. Det er en smuk sart ”laksefarvet” rosé med fine små perler og en blød mousse. Vinen har en delikat frugt med fin harmoni mellem frugt og finesse. 

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Moët & Chandon Ice Impérial Rosé er en fantastisk lækker champagne NYHED. I ganen oplever man en dejlig kombination af sødme og fasthed. Sødmen har minder af bær, der spredes og bliver lettere. Champagnen tilbyder en harmonisk balance af frugtbarhed og friskhed med en forfriskende finish med en lækker bittersød note af pink grapefrugt. 

450,00 DKK 495,00 DKK (spar 45,00 DKK)
BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BRUT - CUVÉE DES MOINES * Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK) samt mange andre priser.* Gourmet champagne fra nyt kvalitets champagnehus. Champagnen har en ren, lys halm-gul farve med kobberglimt. Det delikate, dvælende skum danner en fin c ...mere
349,00 DKK 395,00 DKK (spar 46,00 DKK)
BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BRUT - CUVÉE DES MOINES - MAGNUM 150 CL. * Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK) samt mange andre priser.* Gourmet champagne fra nyt kvalitets champagnehus. Champagnen har en ren, lys halm-gul farve med kobberglimt. Det delikate, dvælende sku ...mere
795,00 DKK 899,00 DKK (spar 104,00 DKK)
BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE ROSE - CUVÉE DES MOINES * 92 Point af Wines Spectator samt mange andre flotte priser.* En kvalitetssmag af sommer … fra nyt kvalitets champagnehus. Farven er flot lyserød med  laksefarvede toner. Fine, lyse bobler danner en cremet skum ring. Duften er generøs, inten ...mere
449,00 DKK 495,00 DKK (spar 46,00 DKK)
BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BLANC DE BLANCS - GRAND CRU * Guldmedalje ved International Wine Challenge 2016 samt mange andre priser.* Særlig elegant champagne fra nyt kvalitets champagnehus. "The spirit of elegance" Champagnen har en meget flot, ren gul farve. Skummet består af lyse bobler, der ...mere
495,00 DKK 595,00 DKK (spar 100,00 DKK)
BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BLANC DE NOIRS - GRAND CRU * Sølvmedalje ved Internation Wine Challenge 2016 * NYT KVALITETS CHAMPAGNEHUS  Blandingen af Pinot Noir fra forskellige områder giver en optimal champagne, der har varmen og kraften fra ​​BOUZY, friskheden fra AMBONNAY samt spændingen fra ...mere
495,00 DKK 595,00 DKK (spar 100,00 DKK)
BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE SEC - LIMITED EDITION (demi-sec) * Lækker afbalanceret champagne fra nyt kvalitets champagnehus. En champagne med en charmerende note, der forbliver delikat, i den mest autentiske Besserat stil. Champagnen har en meget ren dyb gul farve. Skummet er lavet af fine bob ...mere
449,00 DKK 495,00 DKK (spar 46,00 DKK)
BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE VINTAGE 2008 * 91 Point af Winespectator* NYT KVALITETS CHAMPAGNEHUS* En udtryksfuld, kraffuld champagne BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE VINTAGE er en champagne af høj kvalitet fra selveste 2008 årgangen. Den har en flot gylden farve med let strågule nuancer. I næsen ...mere
695,00 DKK 795,00 DKK (spar 100,00 DKK)
BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE CUVEE BLANC DE BLANCS - B DE B * Nyt champagne hus.* 92 Point af Wines Spectator samt mange andre flotte priser.* Besserat De Bellefons falgskib - champagne på højeste niveau. Champagnen er vidunderlig, intens gylden næsten guldfarvet med lyse ravfarvede nuancer. Det ...mere
895,00 DKK 995,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler