Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her på siden finder du vores sortiment af eksklusive champagner og mousserede vine fra Frankrig. Hvad end du er til det cremede, tørre eller sødlige, har vi garanteret en mousseret vin der passer til din gane. Vores udvalg består blandt andet af Rosé varianter med intens sødme og tropiske smagsnuancer, tørre varianter i mindre flasker og lækre, forfriskende serier fremstillet af Muscat blanc à petits Grains druen. Vi kan tilbyde mousserede vine og champagner fra en bred vifte af markedets absolut bedste mærker, heriblandt Moët & Chandon, Dom Pérignon og mange flere. Uanset om du er til udsøgte, sødlige dessert champagner, prisvindende Brut champagne eller andet, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores varierede og prisvenlige sortiment. Du kan både besøge os i vores butik i Slagelse eller bestille her og få dine varer leveret direkte til døren. Vi er desuden altid glade for at høre fra dig, skulle du have spørgsmål vedrørende vores sortiment.

Sorter resultater:

Cuvée Elodie - Clairette de die Tradition - 75 cl.

* Fransk svar på Moscato - glem Italien!

Cuvée Elodie er fremstillet 100 % af Muscat blanc à petits Grains druen. Vinens farve varierer fra lys til gylden. Det er en elegant mousserende vin - med noter af modne gule og hvide frugter, der leder tankerne hen på abrikoser og ferskner. I næsten fornemmes blomster og eksotiske frugter. Muscat Blanc à Petits Grains druerne, som vinen er produceret af, giver Cuvèe Elodie ekstra fylde og sødme.

Cuvèe Elodie er en eksklusiv luksusproduktion, som skal drikkes ung. Den er uovertruffen som Apéritif og egner sig godt til Foie gras eller som sublim ledsager til alle former for dessert, samt kransekagen til Nytår.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. 7,5 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Moët & Chandon Imperial Rose

Rosé Impérial er det mest udadvendte og forførende udtryk for Moët & Chandon's stil. Det afspejler den mangfoldighed og komplementaritet af de tre champagne druer og den rigdom af regionens bedste vinmarker til at afsløre det magiske af verdens mest elskede champagne. Livlig og generøs Rosé Impérial udmærker sig ved en strålende farve, en intens frugtighed og supereksklusiv på ganen, straks klar til at forføre og glæde.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

De Venoge - Epernay - Brut Select

*** 91 Point af Robert Parker.

Mange franskmænd mener, at De Venoge producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge men de har jo også forstand på champagne. Prøv selv og smag. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet som de Venoge kan præstere.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl.


Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis "Cordon Bleu", som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgende: de Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer, de Venoge var først på markedet med "Blanc de Noir", de Venoge producerede i 1858 den første "specielle Cuvée", Vin des Princes, de Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og · de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas. I de senere år, er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet, som de Venoge kan præstere.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

295,00 DKK 399,00 DKK (spar 104,00 DKK)

De Venoge - Epernay - Brut Select - MAGNUM (150 cl.)

Mange franskmænd mener, at "de Venoge" producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge og de har om nogen forstand på champagne. Prøv selv og smag.
I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet som de Venoge kan præstere.

En kasse indeholder 6 fl. - 150 cl.

Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis ?Cordon Bleu?, som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgende: · de Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer, · de Venoge var først på markedet med ?Blanc de Noir?, · de Venoge producerede i 1858 den første ?specielle Cuvée?, Vin des Princes, · de Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og · de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas. I de senere år, er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet, som de Venoge kan præstere.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

699,00 DKK 749,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Moët & Chandon Imperial Brut

** Flagskibet Brut Impérial er i centrum i Moët & Chandons sortiment.

Livlig og gavmild skiller Brut Imperial sig ud med et tydeligt præg af frugt, en forførende smag og en elegang modenhed. Brut Imérial i den stilfulde gaveæske kan sætte kulør på enhver festlig lejlighed..

Moët Impérial Brut kan serveres som et Aperitif til middag og hele vejen igennem til dessert. Det er perfekt til sushi, skaldyr og fisk i lyse saucer, pocheret, stegt, eller let sauced hvidt kød,  frisk frugt og salater, der ikke er for søde..

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

295,00 DKK 369,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Moët & Chandon Imperial Nectar Demi Sec

Nectar Imperial er den dristigste og mest uventede Moët & Chandon champagne. Det afspejler den mangfoldighed og komplementaritet af de tre champagne druer og den rigdom af regionens bedste vinmarker som afslører den magiske af verdens mest elskede champagne. Livlig og generøs Nectar Impérial udmærker sig ved sin tropiske frugthed, sin rigdom på ganen og dens sprøde finish, som øjeblikkeligt overrasker og glæder.

En kasse indeholder 1  flaske - 75 cl.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

Dom Perignon Brut Vintage 2005

***** Dom er Top !

Vinen fra dette nordligste franske vindistrikt er nok den mest efterlignede vin i verden (ofte efterlignet, men aldrig overgået). Champagne som vi kender den blev nærmest opfundet ved en tilfældighed. Munken Dom Pérignon i klosteret Abbaye de Hautvilles, eller rettere det er ham der oftest tillægges værdigheden til opfindelsen. Måske var han blot en meget dygtig kældermester, kunne smage og blande, fandt ud af at korkproppen skal være speciel og bindes fast.

I 1668 kom Dom Pérignon til klosteret og der helligede sig arbejdet med at udvikle og gøre den lokale vin drikbar(førhen var den nemlig ret kedelig). Senere har mange lært af ham og udviklet hans metoder, så vi i dag kan glæde os over noget af det ypperste, som druer kan give. Dom Pérignon er citeret for udtrykket: "Jeg drikker stjerner".

Der anvendes tre druesorter, Pinot Noir, Pinot Meunier og Pinot Chardonnay. Markerne er beplantet med de forskellige sorter alt efter jordbundens beskaffenhed. F.eks. er det næsten udelukkende den grønne Pinot Chardonnay i det sydlige kalkholdige distrikt, Côte des Blancs. De to øvrige områder hedder Valée de la Marne og Montagne de Reims.

Champagne er ikke kun til nytårsaften klokken 24. Den kan nydes til enhver lejlighed, man skal blot finde den tørhedsgrad der passer til den valgte menu eller velkomst. Lad være med at lade proppen "springe" med et knald,den korrekte måde er at liste proppen op med et "lille pift".

En kasse indeholder 1 flaske 75 cl.
 

Champagne findes i forskellige tørhedsgrader: Brut er helt tør, Sec er halvtør, demi-Sec er halvsød og endelig doux som er meget sød. Derudover har forskellige Champagnehuse andre "egne benævnelser" f.eks. Ultra Brut eller Brut Sélection o.s.v. Årgangs champagne - Vintage,laves kun i de bedste år hvor Champagnehuset finder de indhøstede druer af særlig god kvalitet.

1.298,00 DKK 1.395,00 DKK (spar 97,00 DKK)

Krug Rose Champagne - 95 Point i Wine Spectator

*** Måske verdens bedste Rose Champagne? * den har fået 95 Point i Wine Spectator.

Krug Rosé kom til verden i 1983 efter mange års overvejelser. Både Henri og Rémi Krug var ikke meget for de lyserøde bobler og i lang tid fastholdt de, at typen både var et modefænomen og faneflugt. Men opmuntret af en høst af meget modne Pinot Noir druer i 1976 indledte de i stilhed et eksperiment. En mindre del af druerne fik en kort skinkontakt og dermed var Krug på vej mod deres første Champagne Rosé. Vinen blev senere blandet med andre traditionelt gærede vine på Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier og i april 1983 var Henri og Rémi så tilfredse med vinen, at de serverede et glas for deres gamle far Paul Krug II, der ikke havde kendskab til "eksperimentet". Han drak den uden at spytte, og dermed blevv Krug Rosé en realitet.

Champagnen har en ganske sart rosa og gylden nuance. Næsten "anti" rosé at se til. Derpå smukt - næsten overvældende - duftende af eksotiske og friske frugter, ingefær, peber og meget, meget mere. Krug kalder selv denne vin for en "sensuel provokation". Serveres ved 6 til 8 grader til begivenheder, der skal huskes - eller hvis du gerne vil huskes!

Test:
*** 95 Point i Wine Spectator

En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl. 12% Alkohol.

2.295,00 DKK

Ruinart Brut Champagne 75 cl.

Champagnen Brut fra Ruinart er en gylden, livlig og frugtagtig Champagne med den raffinerede aroma fra hvide frugter. En fortræffelig aperitif eller den ideelle ledsager til et måltid, hvor Champagne er den eneste vin, der bliver serveret for eksempel til skaldyr og lys fisk.

En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl.  12% Alkohol.

395,00 DKK 449,00 DKK (spar 54,00 DKK)

A LETE Champagne Demi-Sec - A Damery "TOP CHAMPAGNE"

* Top Champagne - med en frisk let sødme!

En præcis, fyldig og aromatisk Champagne der  - helt uset! - giver gedigen kvalitet til pengene, især når det påtænkes, at vi har med Champagne at gøre.
A Lété er en, efter Champagne forhold, diminutiv producent, med 9 hektar marker, der i dag drives af 4. generation.
 
Champagne Carte d'Or, Demi-Sec er udelukkende fremstillet af Pinot Meunier-druer fra marker omkring byen Damery i Marne-dalen, nær Épernay.
3 års flaskelagring inden frigivelse bidrager med både aromatisk dybde og fine bobler.

I glasset præsenterer vinen sig med en fin og aktiv mousse. I duft og smag dominerer elegante noter af æble, melon, pære og lidt citrus, der frisker sødmen op.
Demi-Sec har dybde og fylde via sin lette sødme, men er stadig sprød og frisk i en stil, der både er personlig men ukompliceret at drikke.
 
Serveres afkølet omkring de 6-8°, som apéritif hvis man hælder til den let sødlige stil eller alternativ som ledsager til kage, melon, jordbær etc.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol.

249,00 DKK 295,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Moët & Chandon Imperial Nectar Rose

*** Kvindernes favorit ! Lækker Nyhed i Danmark.

Nectar Rose har tidligere kun været tilgængelig i USA.

I denne Champagne forenes den delikate Rose karakter med en let sødme fra Nectar Rose Champagne.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol

449,00 DKK 489,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Ruinart Brut Champagne 150 cl. - MAGNUM FLASKE

Champagnen Brut fra Ruinart er en gylden, livlig og frugtagtig Champagne med den raffinerede aroma fra hvide frugter. En fortræffelig aperitif eller den ideelle ledsager til et måltid, hvor Champagne er den eneste vin, der bliver serveret for eksempel til skaldyr og lys fisk.

En kasse indeholder 1 flaske - 150 cl.  12% Alkohol.

995,00 DKK 1.095,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Moët & Chandon ICE Imperial Champagne

Moët & Chandon Ice Impérial er en fantastisk lækker champagne som er et hit. Den har en dejlig duft med aromaer af af lyse frugter, som æble, pære og fersker. Vi anbefaler at du drikker den med lidt frisk lime, frugt eller bær i glasset, samt en isterning for at fuldende meningen med Moët Ice.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

A LETE Champagne Brut - A Damery "TOP CHAMPAGNE" 1,5 liter

*** Top Bobler.

Vinen er blevet skamrost som en "Ægte" Champagne der med en kompromisløs stil og det for Champagnekendere så eftertragtede strejf af rugbrød. Den hæver sig klart over niveauet for champagner i samme prisklasse. Skal man have en rigtig kvalitetschampagne til fornuftige penge, så finder man ikke noget bedre bud end A LETE Brut a Damery.

I glasset præsenterer vinen sig med en fin og aktiv mousse. I duft og smag dominerer elegante noter af citrus, grønne æbler, ingefær og rugbrød. Stilen er sprød og frisk i en let, men lækker aromatisk stil, der gør vinen til en ideel aperitif-Champagne. Madmæssigt er Champagne dog utrolig alsidig, og er noget nær den mest komplette madledsager man kan tænke sig, hvis man skal vælge en enkelt vin til et helt måltid. Udover klassiske franske kompositioner, så kan man ligeledes prøve den til tapas-inspirerede retter og flere af de nationale køkkener fra fjern-østen.

Serveres afkølet omkring de 9-11 grader og husk, at man ikke bør bruge maskinafvaskede Champagneglas, da opvaskemaskiners afspændingsmiddel sætter en effektiv stopper for vinens bobler.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 12 % Alkohol.
 

A LETE Champagne A Damery- Super Champagne. Vinder af den store Champagne smagning i Penge & Privat økonomi december 2006, vandt over alle de store huse, blev vurderet til over det dobbelte af hvad den koster. Vudering til kr. 398,- i gennemsnit! Højeste vudering kr. 700,-
Vinen blev skamrost som en "Ægte" Champagne der meden kompromisløs stil og det for Champagnekendere så eftertragtede strejf af rugbrød hævede sig klart over for niveauet for champagner i samme prisklasse. Skal man have en rigtig kvalitetschampagne, til fornuftige penge, så finder man ikke noget bedre bud end A LETE Brut a Damery.


Husets produktion er meget lille, hvilket nok også er hemmeligheden bag, at en sådan kvalitetsvin kan leve i noget nær fuldstændig ubemærkethed. Der er heller ikke budget til intensiv markedsføring, og producenten har end ikke en hjemmeside. Da der findes rigtig mange champagneproducenter, er markedsføring ofte altafgørende for at få afsat vinene til et større publikum. Mindre kvalitetsproducenter som A. Lété kan derfor komme i klemme i dette spil. Men det betyder modsat, at netop hos sådanne producenter får man ofte rigtig meget kvalitet for pengene, da man jo kun betaler for vinen, og ikke for markedsføringen. Skal man have en rigtig kvalitetschampagne til fornuftige penge, så finder man ikke noget bedre bud end A. Lété Brut à Damery.

En slank, præcis og ren Champagne der giver gedigen kvalitet til pengene (især når man påtænker, at vi har med Champagne at gøre!). Vinen er et sammenstik af de klassiske Champagne-druer, nemlig Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier fra marker omkring byen Damery i Vallée de la Marne, nær Épernay.

249,00 DKK 295,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Dom Perignon Brut Vintage 2009

***** Dom er Top !

Vinen fra dette nordligste franske vindistrikt er nok den mest efterlignede vin i verden (ofte efterlignet, men aldrig overgået). Champagne som vi kender den blev nærmest opfundet ved en tilfældighed. Munken Dom Pérignon i klosteret Abbaye de Hautvilles, eller rettere det er ham der oftest tillægges værdigheden til opfindelsen. Måske var han blot en meget dygtig kældermester, kunne smage og blande, fandt ud af at korkproppen skal være speciel og bindes fast.

I 1668 kom Dom Pérignon til klosteret og der helligede sig arbejdet med at udvikle og gøre den lokale vin drikbar(førhen var den nemlig ret kedelig). Senere har mange lært af ham og udviklet hans metoder, så vi i dag kan glæde os over noget af det ypperste, som druer kan give. Dom Pérignon er citeret for udtrykket: "Jeg drikker stjerner".

Der anvendes tre druesorter, Pinot Noir, Pinot Meunier og Pinot Chardonnay. Markerne er beplantet med de forskellige sorter alt efter jordbundens beskaffenhed. F.eks. er det næsten udelukkende den grønne Pinot Chardonnay i det sydlige kalkholdige distrikt, Côte des Blancs. De to øvrige områder hedder Valée de la Marne og Montagne de Reims.

Champagne er ikke kun til nytårsaften klokken 24. Den kan nydes til enhver lejlighed, man skal blot finde den tørhedsgrad der passer til den valgte menu eller velkomst. Lad være med at lade proppen "springe" med et knald,den korrekte måde er at liste proppen op med et "lille pift".

En kasse indeholder 1 flaske 75 cl.
 

Champagne findes i forskellige tørhedsgrader: Brut er helt tør, Sec er halvtør, demi-Sec er halvsød og endelig doux som er meget sød. Derudover har forskellige Champagnehuse andre "egne benævnelser" f.eks. Ultra Brut eller Brut Sélection o.s.v. Årgangs champagne - Vintage,laves kun i de bedste år hvor Champagnehuset finder de indhøstede druer af særlig god kvalitet.

1.298,00 DKK 1.395,00 DKK (spar 97,00 DKK)

Albert Sounit "CAPRICE" Blanc de Blanc Brut

* NYHED - lækker, blød og afrundet cremant.
 
Lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske (ligesom Crémant de Bourgogne og Champagne). Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc fra områderne: Bourgogne, Loire og Charentes (lige syd for Loire). Caprice Blanc de Blancs Brut har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er meget liflig - aromatisk og frugtrig. I smagen er den blød og afrundet med en god fylde og nerve. Vinen bør nydes afkølet ved 6–7 grader og anbefales som velkomstdrink til festlige lejligheder eller et lille glas på terrassen eller som ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.
 
Efter presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår en separat gæring på ståltanke af druesorterne hver for sig (14-15°). Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappes de på flaske, med tilsætning af sukker og gær, som sætter en anden gæring i gang. Det er denne proces (Méthode traditionelle) som danner boblerne og giver en dejlig, naturlig kulsyre og mere alkohol (11,5%). Caprice gærer på flaske i minimum 6 måneder, inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding og påfører den klassisk champagne-prop.
 
Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 11,5 % Alkohol.
89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Albert Sounit "CAPRICE" Blanc de Blanc Demi Sec

* NYHED - lækker cremant med eksotiske toner og en behersket frugtsødme med friskheden i behold.
 
Lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske (ligesom Crémant de Bourgogne og Champagne). Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc, som hentes i Bourgogne, Loire og Charentes (lige syd for Loire). Blanc de Blancs Demi Sec har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er aromatisk og frugtrig, med lette eksotiske toner af abrikos og mango. Man oplever en behersket frugtsødme, der dog på ingen måde skjuler friskheden. Vi anbefaler at servere vinen afkølet ved 6–7 grader som velkomstdrink til festlige lejlighede, til et lille glas på terrassen, samt til sushi, asiatiske retter med kylling og skaldyr.
 

Efter presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår en separat gæring på ståltanke af druesorterne hver for sig (14-15°). Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappes de på flaske, med tilsætning af sukker og gær, som sætter en anden gæring i gang. Det er denne proces (Méthode traditionelle) som danner boblerne og giver en dejlig, naturlig kulsyre og mere alkohol (11,5%). Caprice gærer på flaske i minimum 6 måneder, inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding og påfører den klassisk champagne-prop.

Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.
 
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 11,5 % Alkohol.
89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

 Albert Sounit Cremant de Bourgogne Rosé "Châtaignier" Brut

* NYHED - lækker cremant rosé med en delikat frugt med fin harmoni og finesse. 

Husets Crémant de Bourgogne Rosé "Châtaignier" laves udelukkende på druer fra Sounit’s egen vingård: Domaine Bernollin. Vinen er fremstiller af: ca. 40 % Pinot Noir, 40 % Pinot-Beurot (en variant af Pinot-Gris) og 20 % Gamay. Det er en smuk sart ”laksefarvet” rosé med fine små perler og en blød mousse. Vinen har en delikat frugt med fin harmoni mellem frugt og finesse. Vi anbefaler af servere vinen ved en temperatur på cirka 6-7 grader til lyst fjerkræ, mager fisk og retter fra det nordiske køkken.
 
Hovedparten af druerne kommer fra Châtaignier-parcellen, der har fået sit navn fra de store, ægte kastanjetræer, der vokser omkring marken. Druerne er høstet i hånden og gæret ved druernes egen gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen, der er foregået i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret på sit bundfald i mere end 24 måneder inden dégorgering. Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre mindst 9 måneder inden dégorgering, og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid, har Albert Sounits Crémant de Bourgogne Rosé ”Châtaignier en meget fin og vedvarende mousse.

 

 

 
Husets Crémant de Bourgogne ”Cuvée Prestige” laves udelukkende på druer fra SOUNIT’s egen vingård: Domaine Bernollin. Det er en lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske (ligesom Crémant de Bourgogne og Champagne). Den består af: ca. 65 % Pinot-Noir, 30 % Chardonnay og 5 % Aligoté.
”Cuvée Prestige” har en meget frisk og frugtrig bouquet. Pinot-Noir druen lægger en bund af kraft og volumen, Chardonnay druen giver finesse og elegance og Aligoté druen tilfører en forførende friskhed og sprød syre. Vi fanbefaler at nyde vinen afkølet ved 6–7 grader som aperitif, men den er også en fortrinlig ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.
 
Druerne er høstet i hånden og gæret ved druernes egen, naturlige gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret ”på sit bundfald” i mere end 24 måneder inden dégorgering (den proces, hvor bundfaldet fjernes fra Crémant’en). Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre i mindst 9 måneder inden dégorgering, - og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid har Albert SOUNIT’s Crémant de Bourgogne ”Prestige” en meget fin og vedvarende mousse.
 
Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.
 
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 12,5 % Alkohol.
169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Moët & Chandon ICE Imperial ROSÉ Champagne - 75 cl.

Moët & Chandon Ice Impérial Rosé er en fantastisk lækker champagne NYHED. Den har en flot levende lyserød farve med gyldne toner. Bouqueten er levende og frugtrig med duft af røde bær og kirsebær samt nuancer af sommerfrugter som figen og nektarin. I ganen oplever man en dejlig kombination af sødme og fasthed. Sødmen har minder af bær, der spredes og bliver lettere. Champagnen tilbyder en harmonisk balance af frugtbarhed og friskhed med en forfriskende finish med en lækker bittersød note af pink grapefrugt.

Vi anbefaler at du drikker den med lidt frisk lime, frugt eller bær i glasset, samt en isterning for at fuldende meningen med Moët Ice.

Ice Imperial Rosé er fremstillet af et flertal af Pinot Noir-druer (45-55 %, heraf 10 % rødvin - der medfører høj frugtintensitet og en strukturel integration), Pinot Meunier-druer (35-45 %, heraf 10% rødvin - der er runde og kødfulde druer og tilføjer rigdom og mellemtoner af harmoni og smidighed), Chardonnay-druer med en poleret surhed (5-10 % der medfører en forfriskende finish), samt 20-30 % af særligt udvalgte reservedruer, der afrunder smagen med intensitet, rigdom og konsistens.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol.

450,00 DKK 495,00 DKK (spar 45,00 DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BRUT - CUVÉE DES MOINES

* Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK) samt mange andre priser.
* Gourmet champagne fra nyt kvalitets champagnehus.

** Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over!

Champagnen har en ren, lys halm-gul farve med kobberglimt. Det delikate, dvælende skum danner en fin cremet ring.

Det første udtryk, der møder én i næsen, er blomsteraromaer og noter af tørrede blomster, men aromaerne afslører også frugtdufte som hvid fersken og Mirabelle-blommer, mens noter af hasselnød og nougat udvikler sig ved finishen.

Smagen er frisk og stærk i starten, dernæst afslører vinen sin fulde rundhed, struktur og glathed. Den byder på noter af frisk frugt, abrikos, ananas og fersken. Den lange, raske finish lover en lys fremtid for denne elegante, kvalitetsvin.

Victor Besserat skabte Besserat de Bellefon Cuvées des Moines BRUT, der er fremstillet af 35 % Chardonnay, 20 % Pinot Noir og 45 % Pinot Meunier druer, og er en delikat og let sprudlende Champagne og en perfekt ledsager til ethvert måltid og lejlighed og også velegnet til cocktails. Besserat de Bellefon Cuvées des Moines serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over. Fantastisk Champagne som kan drikkes i allerede nu, men kan også ligges i kælderen i mange år endnu. En ægte gourmet invitation til en intens, generøs vinoplevelse.

Medaljer:
* 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
* 15/20 Point af Gault & Millau Wine Guide 2015: “Coup de Coeur”
* 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
* Guldmedalje ved Drinks Business Champaign Masters 2012 (UK)
*Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2012 (UK)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

349,00 DKK 395,00 DKK (spar 46,00 DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BRUT - CUVÉE DES MOINES - MAGNUM 150 CL.

* Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK) samt mange andre priser.
* Gourmet champagne fra nyt kvalitets champagnehus.

Champagnen har en ren, lys halm-gul farve med kobberglimt. Det delikate, dvælende skum danner en fin cremet ring.

I næsen mødes man af blomster aromaer, frugtdufte som hvid fersken og Mirabelle-blommer, mens noter af hasselnød og nougat udvikler sig hen mod slutningen.

Smagen er frisk og stærk i starten, dernæst afslører vinen sin fulde rundhed, struktur og glathed. Den byder på noter af frisk frugt, abrikos, ananas og fersken. Den lange, raske afslutning lover en lys fremtid for denne elegante, kvalitetsvin.

Det var Victor Besserat, der skabte Besserat de Bellefon Cuvées des Moines BRUT. Vinen er fremstillet af 35 % Chardonnay, 20 % Pinot Noir og 45 % Pinot Meunier druer. Det er en delikat og let sprudlende Champagne, som er en ideel ledsager til ethvert måltid og lejlighed og også velegnet til cocktails. Besserat de Bellefon Cuvées des Moines serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over. En fantastisk Champagne som kan drikkes i allerede nu, men kan også ligges i kælderen i mange år endnu. En ægte gourmet invitation til en intens, generøs vinoplevelse.

Medaljer:
 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
 15/20 Point af Gault & Millau Wine Guide 2015: “Coup de Coeur”
 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
 Guldmedalje ved Drinks Business Champaign Masters 2012 (UK)
Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK)
 Sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition 2012 (UK) 
 Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2012 (UK)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

795,00 DKK 899,00 DKK (spar 104,00 DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE ROSE - CUVÉE DES MOINES

* 92 Point af Wines Spectator samt mange andre flotte priser.
* En kvalitetssmag af sommer … fra nyt kvalitets champagnehus.. ** Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over...

Farven er flot lyserød med  laksefarvede toner. Fine, lyse bobler danner en cremet skum ring.

Duften er generøs, intens, sofistikeret og stærkt præget af sommerbærfrugter (vilde jordbær). Det fremkalder et indtryk af ”frugtgelé”, røde bær og mandel samt noter af lindetræ og havtorn.

Smagen er fremtrædende med en god volume i munden. Der er igen noter af sommerbærfrugter (brombær og solbær) og finishen er generøs og delikat krydret.

Cuvée des Moines BRUT ROSÉ er fremstillet af 30 % Chardonnay, 30 % Pinot Noir og 40 % Pinot Meunier druer. En dejlig, sofistikeret vin med delikate smag af sommerbærfrugt. Champagnen egner sig særlig godt som aperitif, til lækre forretter som for eksempel skaldyr og desserter med sommerbær.

Medaljer:
* 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
* Top 10 non-millesimes, The Best Rosé Champagne ved Essi Avellan (Finlande) 2015
* Cuisine et Vins de France – 2015 - Karine Valentins "Coup de coeur"
* 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
* Guldmedalje ved Drinks Business Champagne Masters 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2011 (UK)
* Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2012 (UK)
* 14,5/20 Point af Guide Gayot (wine.com) 2012 (USA) (Top 10 Champagnes Rosés)
* 91/100 Point af International Wine Review 12.2011 (USA)
* Highly recommended wine af Sydney International Wine Competition 2011 (Australien)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

449,00 DKK 495,00 DKK (spar 46,00 DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BLANC DE BLANCS - GRAND CRU

* Guldmedalje ved International Wine Challenge 2016 samt mange andre priser.
* Særlig elegant champagne fra nyt kvalitets champagnehus. ** Godt stempel.. Serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over..

"The spirit of elegance" Champagnen har en meget flot, ren gul farve. Skummet består af lyse bobler, der danner en delikat ring.

I næsen opleves champagnen intens med hints af citrusfrugter kombineret beundringsværdigt med blomsternoter (kaprifol, acacia) og de første udviklende og ristede aromaer.

Smagen er struktureret og med en stor krop. Mineraliteten fra ​​disse store Chardonnay druer passer perfekt sammen med den tørrede frugt (abrikos) og honning-agtige hints, der vises i midten af ganen. Finishen er frisk, vedvarende og luftig.

En fremtrædende Champagne til de helt særlige lejligheder. Blanc de Blancs Grand Cru går også godt sammen med MANGE kulinariske lækkerier og er en ideel ledsager til for eksempel pink rejer, kammuslinger (skaldyr), krabbekød, carpaccio, krydret foie gras, vegetabilsk tartar eller alene for den fantastiske smags skyld.

Champagnen er udelukket fremstillet fra Chardonnay druer (fra Avize, Oger, Mesnil-sur-Oger, Cramant, Chouilly).

Medaljer:
* Guldmedalje ved International Wine Challenge 2016
* Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2011, 2012, 2015 (UK)
* Sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved Drinks Business Champagne Masters 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved China Wine Challenge 2012 (Kina)
* 90/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
* 90/100 Point og ”Best Champanes in 2015” ved Essi Avellan (Finland) - juni 2015
* 91/100 Point af International Wine Reivew 2012 (USA)
* Og mange flere.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

495,00 DKK 595,00 DKK (spar 100,00 DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BLANC DE NOIRS - GRAND CRU

* Sølvmedalje ved Internation Wine Challenge 2016
* NYT TOP KVALITETS CHAMPAGNEHUS - ** Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over, så prøv!

Blandingen af Pinot Noir fra forskellige områder giver en optimal champagne, der har varmen og kraften fra ​​BOUZY, friskheden fra AMBONNAY samt spændingen fra ​​VERZY og MAILLY. Det resulterer i en afbalanceret, kompleks, varm og luftig champagne.

Champagnen har en fin gul farve med rødbrune glimt, der er karakteristisk for modne Pinot Noirs.

I næsen er den intens, først markeret af pink grapefrugt, fersken og derefter blommer og mere eksotiske frugter – alt i alt en duft præget af modenhed og kompleksitet.

En rig og elegant smag i ganen. Besserat-stilen er bevaret, og den cremede brusende blanding resulterer i denne atletiske og dynamiske vin. Den byder på noter af mineral, salt, og er lidt bitter og krydret på finishen for en vin, der er både massiv og elegant.

Blended består af 100% Pinot Noir druer udelukkende fra Grand Cru marker (Bouzy, Ambonnay, Verzy, Mailly-Champagne). Blanc de Noirs Grand Crus naturlige elegance betyder, at den kan tilpasse sig mange situationer, og den er også perfekt som aperitif. Dens fulde kraft vil blive afsløret sammen med kødretter herunder braiseret kalvekød og oksekød.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

495,00 DKK 595,00 DKK (spar 100,00 DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE SEC - LIMITED EDITION (demi-sec)

* Lækker afbalanceret champagne med lidt sødme fra et kvalitets champagnehus.

** Vinhusets champagne serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over..

En champagne med en charmerende note, der forbliver delikat, i den mest autentiske Besserat stil.

Champagnen har en meget ren dyb gul farve. Skummet er lavet af fine bobler, der danner en delikat ring.

I næsen tilbydes en lækker duft med hints af konditori, marcipan og nougat. Efterfulgt af mere frugtagtige noter og fersken noter, når den iltes.

Smagen er velstruktureret i ganen med en perfekt balance. Den naturligt fine brydning af Cuvée des Moines er usædvanlig med dens tørre ”dosering”, der styrker den cremede og rige karakter.

Besserat's Demi-sec er produceret på 56 % Chardonnay samt 44 % Pinot Noir druer. Besserat har med denne Champagne valgt at producere den lidt anderledes end normalt.

Normalt arbejder Bellefon meget med Pinot Meunier, men i denne cuveé har de helt undladt Meunier. De har endvidere skabt en champagne med et tryk på kun 4,75 bar i flasken (normalt er trykket på 6 bar), resultatet er en mere cremet og sødmefuld Champagne med mere milde og bløde bobler. Champagnen har dog undgået den malolaktiske gæring ligesom deres andre produkter, hvilket gør, at der stadig er en balance i disse lidt søde bobler.

Denne lækre og charmerende champagne er en fremragende ledsager til søde kager, desserter, kransekage, men dens naturlige balance vil også være værdsat som en aperitif.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

449,00 DKK 495,00 DKK (spar 46,00 DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE VINTAGE 2008

* 91 Point af Winespectator
* NYT KVALITETS CHAMPAGNEHUS
* En udtryksfuld, kraffuld champagne

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE VINTAGE er en champagne af høj kvalitet fra selveste 2008 årgangen. Den har en flot gylden farve med let strågule nuancer. I næsen opleves masser af tydelige og nuancerede noter af citrus sammen med eksotiske frugter som ananas og tørrede blomster, der fuldender den aromatiske palette, sammen med pærer, overmodne bær, havtorn og brombær. Dette er en Champagne, der har behov for nogle minutter i glasset, før den drikkes. Dermed udvikler den noter af ristede nødder og kaffe. Stille og roligt kommer der yderligere krydrede noter som peber og mint,faktisk ingefær og anis. Smagen er generøs og powerfuld.

Champagnen har en skøn bouquet med masser af bobler, hvilket giver tegn om et kæmpe potentiale. Skønne bobler, der virkelig kan henlægges og gemmes i lang tid!

En lille note til årgang 2008, som blev og bliver spået til at være en af de største årgangen efter 1995 og 2002. 2008 er en årgang som skaber store vine, så køb denne vin til en seriøs middag ellers put den i kælderen og tag den op om 10 år. 

Vinen er produceret af 54% Chardonnay,15% Pinot Noir og 31% Pinot Meunier og er ideel sammen med mad som for eksempel thai inspireret mad, fisk, lyst kød og andre lettere retter.

** Besserat champagne serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

695,00 DKK 795,00 DKK (spar 100,00 DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE CUVEE BLANC DE BLANCS - B DE B

* Nyt champagne hus.
* 92 Point af Wines Spectator samt mange andre flotte priser.
* Besserat De Bellefons falgskib - champagne på højeste niveau. ** Serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Champagnen er vidunderlig, intens gylden næsten guldfarvet med lyse ravfarvede nuancer. Det delikate, livlige skum udgør en fin cremet ring.

Duften er intens og mørk med afslørende træ noter i begyndelsen. De efterfølges af blandede aromaer af brød og mælk, nybagt brød, kandiserede citrusfrugter og appelsinskaller. Der fremkommer en fremragende harmonisk kombination af mineraler og sekundære noter i slutningen.

Smagen er velstruktureret og giver den cremede følelse, der er et resultatet af Besserat de Bellefons store ekspertise. Vinens renhed pirrer smagsløgene og udtrykker power og elegance. Den bemærkelsesværdigt lange finish udviser let krydret og bitter-søde noter.

Champagnen er fremstillet af 45 % Chardonnay, 45 % Pinot Noir og 10 % Pinot Meunier druer (Oger, Chouilly, Cramant, Cumières, Festigny, Ambonnay, Mailly, Mareuil-sur-Ay). Den er perfekt til de helt særlige lejligheder.

En magtdemonstration fra Besserat de Bellefon, hvor de beviser, at de kan finde ud af at arbejde med Pinot Meunier og skabe en Champagne i balance på højeste niveau.

Medaljer:
* Médaille d'Argent af International Wine Challenge 2016 

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

895,00 DKK 995,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler