Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her på siden finder du vores sortiment af eksklusive champagner og mousserede vine fra Frankrig. Hvad end du er til det cremede, tørre eller sødlige, har vi garanteret en mousseret vin der passer til din gane. Vores udvalg består blandt andet af Rosé varianter med intens sødme og tropiske smagsnuancer, tørre varianter i mindre flasker og lækre, forfriskende serier fremstillet af Muscat blanc à petits Grains druen. Vi kan tilbyde mousserede vine og champagner fra en bred vifte af markedets absolut bedste mærker, heriblandt Moët & Chandon, Dom Pérignon og mange flere. Uanset om du er til udsøgte, sødlige dessert champagner, prisvindende Brut champagne eller andet, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores varierede og prisvenlige sortiment. Du kan både besøge os i vores butik i Slagelse eller bestille her og få dine varer leveret direkte til døren. Vi er desuden altid glade for at høre fra dig, skulle du have spørgsmål vedrørende vores sortiment.

Sorter resultater:

Albert Sounit Cremant de Bourgogne Demi Sec "Cuvée Prestige" MAGNUM 1,5 ltr.

 

Super lækker Crement i lidt let sødlig stil !!

En kasse indeholder 6 flasker - 150 cl. 12,5 % Alkohol

349,00DKK 399,00DKK (spar 50,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE Bleu Brut - Gourmet champagne fra nyt kvalitets champagnehus * Præsenteres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over!

Champagnen har en ren, lys halm - gul farve med kobberglimt. Det delikate, dvælende skum danner en fin cremet ring.

***** GODT KØB!  ***** 92 POINT - Wine Spectator..

Det første udtryk, der møder én i næsen, er blomsteraromaer og noter af tørrede blomster, men aromaerne afslører også frugtdufte som hvid fersken og Mirabelle-blommer, mens noter af hasselnød og nougat udvikler sig ved finishen.

Smagen er frisk og intens i starten, dernæst afslører vinen sin fulde bløde og runde struktur. Den byder på noter af frisk frugt, abrikos, ananas og fersken samt en lang, frisk eftersmag.

uddelt af Vinavisen citat: En rigtig dejlig champagne med kaskader af fine små bobler, en duft af lyst brød og en fyldig, elegant smag med frisk citrus som den dominerende note. Tilbudsprisen er attraktiv. Nyd vinen som velkomstdrink nytårsaften eller når vi går ind i 2022.

Victor Besserat skabte Besserat de Bellefon Cuvées des Moines BRUT, der er fremstillet af 35 % Chardonnay, 20 % Pinot Noir og 45 % Pinot Meunier druer, og er en delikat og let sprudlende Champagne og en perfekt ledsager til ethvert måltid og lejlighed og også velegnet til cocktails. Besserat de Bellefon Champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Fantastisk Champagne som kan drikkes i allerede nu, men kan også ligges i kælderen i mange år endnu. En ægte gourmet invitation til en intens, generøs vinoplevelse.

Medaljer:
* 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
* 15/20 Point af Gault & Millau Wine Guide 2015: “Coup de Coeur”
* 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
* Guldmedalje ved Drinks Business Champaign Masters 2012 (UK)
*Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2012 (UK)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

375,00DKK 399,00DKK (spar 24,00DKK)

De Venoge - Epernay - Brut Select

*** 91 Point af Robert Parker.

Mange franskmænd mener, at De Venoge producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge men de har jo også forstand på champagne. Prøv selv og smag. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet som de Venoge kan præstere.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl.


Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis "Cordon Bleu", som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgende: de Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer, de Venoge var først på markedet med "Blanc de Noir", de Venoge producerede i 1858 den første "specielle Cuvée", Vin des Princes, de Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og · de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas. I de senere år, er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet, som de Venoge kan præstere.

399,00DKK

De Venoge Epernay Demi Sec * Top Champagne i højeste gear!

En svagt sødlig champagne der bør drikkes som et glas i utide, eller til søde desserter. En rigtig lækker oplevelse.

I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet, som de Venoge kan præstere.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl.

Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis ?Cordon Bleu?, som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgende: · de Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer, · de Venoge var først på markedet med ?Blanc de Noir?, · de Venoge producerede i 1858 den første ?specielle Cuvée?, Vin des Princes, · de Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og · de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas. I de senere år, er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet, som de Venoge kan præstere.

399,00DKK

Moët & Chandon Imperial Brut

** Flagskibet Brut Impérial er i centrum i Moët & Chandons sortiment.

Livlig og gavmild skiller Brut Imperial sig ud med et tydeligt præg af frugt, en forførende smag og en elegang modenhed. Brut Imérial i den stilfulde gaveæske kan sætte kulør på enhver festlig lejlighed..

Moët Impérial Brut kan serveres som et Aperitif til middag og hele vejen igennem til dessert. Det er perfekt til sushi, skaldyr og fisk i lyse saucer, pocheret, stegt, eller let sauced hvidt kød,  frisk frugt og salater, der ikke er for søde..

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

349,00DKK 399,00DKK (spar 50,00DKK)

Moët & Chandon Imperial Nectar Demi Sec

Nectar Imperial er den dristigste og mest uventede Moët & Chandon champagne. Det afspejler den mangfoldighed og komplementaritet af de tre champagne druer og den rigdom af regionens bedste vinmarker som afslører den magiske af verdens mest elskede champagne. Livlig og generøs Nectar Impérial udmærker sig ved sin tropiske frugthed, sin rigdom på ganen og dens sprøde finish, som øjeblikkeligt overrasker og glæder.

En kasse indeholder 1  flaske - 75 cl.

449,00DKK 499,00DKK (spar 50,00DKK)

Moët & Chandon Imperial Rose

Rosé Impérial er det mest udadvendte og forførende udtryk for Moët & Chandon's stil. Det afspejler den mangfoldighed og komplementaritet af de tre champagne druer og den rigdom af regionens bedste vinmarker til at afsløre det magiske af verdens mest elskede champagne. Livlig og generøs Rosé Impérial udmærker sig ved en strålende farve, en intens frugtighed og supereksklusiv på ganen, straks klar til at forføre og glæde.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

399,00DKK 450,00DKK (spar 51,00DKK)

Dom Perignon Brut Vintage 2008

***** Dom er Top ! * 98 Point James Suckling

Vinen fra dette nordligste franske vindistrikt er nok den mest efterlignede vin i verden (ofte efterlignet, men aldrig overgået). Champagne som vi kender den blev nærmest opfundet ved en tilfældighed. Munken Dom Pérignon i klosteret Abbaye de Hautvilles, eller rettere det er ham der oftest tillægges værdigheden til opfindelsen. Måske var han blot en meget dygtig kældermester, kunne smage og blande, fandt ud af at korkproppen skal være speciel og bindes fast.

I 1668 kom Dom Pérignon til klosteret og der helligede sig arbejdet med at udvikle og gøre den lokale vin drikbar(førhen var den nemlig ret kedelig). Senere har mange lært af ham og udviklet hans metoder, så vi i dag kan glæde os over noget af det ypperste, som druer kan give. Dom Pérignon er citeret for udtrykket: "Jeg drikker stjerner".

Der anvendes tre druesorter, Pinot Noir, Pinot Meunier og Pinot Chardonnay. Markerne er beplantet med de forskellige sorter alt efter jordbundens beskaffenhed. F.eks. er det næsten udelukkende den grønne Pinot Chardonnay i det sydlige kalkholdige distrikt, Côte des Blancs. De to øvrige områder hedder Valée de la Marne og Montagne de Reims.

Champagne er ikke kun til nytårsaften klokken 24. Den kan nydes til enhver lejlighed, man skal blot finde den tørhedsgrad der passer til den valgte menu eller velkomst. Lad være med at lade proppen "springe" med et knald,den korrekte måde er at liste proppen op med et "lille pift".

En kasse indeholder 1 flaske 75 cl.

Moët Chandon

Champagne

Champagne findes i forskellige tørhedsgrader: Brut er helt tør, Sec er halvtør, demi-Sec er halvsød og endelig doux som er meget sød. Derudover har forskellige Champagnehuse andre "egne benævnelser" f.eks. Ultra Brut eller Brut Sélection o.s.v. Årgangs champagne - Vintage,laves kun i de bedste år hvor Champagnehuset finder de indhøstede druer af særlig god kvalitet.

2.999,00DKK

Krug Grande Cuvée Champagne

Krug er måske det  mest prestigefyldte navn i Champagne.

Krug's vine har altid været dybt aromatiserede og kompromisløse. De har brug for lang lagring, og smager glimrende også når de er 10, 15 ja 20 år gamle. Huset blev grundlagt i 1843 af Johann Joseph Krug - en tysk immigrant fra Mainz - og ledes af den femte og sjette generation af familien.

***** TOP !!

Krug's karakteristiske rige og nøddeagtige smag skyldes dels, at Krug er det eneste Champagne hus, der fermenterer alle sine vine i små ege fade, dels den meget traditionelle måde, hvorpå de enkelte komponenter blandes til den færdige Champagne. "Grande Cuvée" er således en blanding af 40 til 50 forskellige vine fra 20 til 25 forskellige parceller og seks til ti forskellige årgange. Et typisk druemiks for "Grande Cuvée" er 45-55 % Pinot Noir, 25-35 % Chardonnay og overraskende 15-20 % Pinot Meunier (købt fra kooperativet i Leuvrigny), som Rémi Krug mener tilføjer frugt og et særligt krydderi til den færdige blanding, eller som han udtrykker det: "Hvis Johann-Joseph Krug smagte dagens Grande Cuvée, ville han uden tvivl sige, at det var præcis, hvad han drømte om, da han grundlagde Krug i 1843".

Moët & Chandon

Serveres ved 6 til 8 grader til begivenheder der skal huskes...

Test:
***** 97 Point i Wine Spectator.

En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl. 12% Alkohol.

2.495,00DKK

Dom Perignon Brut Vintage Moët Chandon 2013.. Vinen fra dette nordligste franske vindistrikt er nok den mest efterlignede vin i verden (ofte efterlignet, men aldrig overgået).

***** TOP !!  ***** James Suckling 98 Points  (I Flot Gaveæske..)

Dom Perignon Champagne.. som vi kender den blev nærmest opfundet ved en tilfældighed. Munken Dom Pérignon i klosteret Abbaye de Hautvilles, eller rettere det er ham der oftest tillægges værdigheden til opfindelsen. Måske var han blot en meget dygtig kældermester, kunne smage og blande, fandt ud af at korkproppen skal være speciel og bindes fast.

***** Dom er Top !

I 1668 kom Dom Pérignon til klosteret og der helligede sig arbejdet med at udvikle og gøre den lokale vin drikbar(førhen var den nemlig ret kedelig). Senere har mange lært af ham og udviklet hans metoder, så vi i dag kan glæde os over noget af det ypperste, som druer kan give. Dom Pérignon er citeret for udtrykket: "Jeg drikker stjerner".

Der anvendes tre druesorter, Pinot Noir, Pinot Meunier og Pinot Chardonnay. Markerne er beplantet med de forskellige sorter alt efter jordbundens beskaffenhed. F.eks. er det næsten udelukkende den grønne Pinot Chardonnay i det sydlige kalkholdige distrikt, Côte des Blancs. De to øvrige områder hedder Valée de la Marne og Montagne de Reims.

Champagne er ikke kun til nytårsaften klokken 24. Den kan nydes til enhver lejlighed, man skal blot finde den tørhedsgrad der passer til den valgte menu eller velkomst. Lad være med at lade proppen "springe" med et knald,den korrekte måde er at liste proppen op med et "lille pift".

En kasse indeholder 1 flaske 75 cl.
 

Champagne findes i forskellige tørhedsgrader: Brut er helt tør, Sec er halvtør, demi-Sec er halvsød og endelig doux som er meget sød. Derudover har forskellige Champagnehuse andre "egne benævnelser" f.eks. Ultra Brut eller Brut Sélection o.s.v. Årgangs champagne - Vintage,laves kun i de bedste år hvor Champagnehuset finder de indhøstede druer af særlig god kvalitet.

1.899,00DKK 2.195,00DKK (spar 296,00DKK)

Albert Sounit "CAPRICE" Blanc de Blanc - Brut lækker, blød og afrundet cremant.

Lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske. Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc fra områderne: Bourgogne, Loire og Charentes (lige syd for Loire). Caprice Blanc de Blancs Brut har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er meget liflig - aromatisk og frugtrig. I smagen er den blød og afrundet med en god fylde og nerve. Vinen bør nydes afkølet ved 6–7 grader og anbefales som velkomstdrink til festlige lejligheder eller et lille glas på terrassen eller som ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.
 
Efter presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår en separat gæring på ståltanke af druesorterne hver for sig (14-15°). Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappes de på flaske, med tilsætning af sukker og gær, som sætter en anden gæring i gang. Det er denne proces (Méthode traditionelle) som danner boblerne og giver en dejlig, naturlig kulsyre og mere alkohol (11,5%). Caprice gærer på flaske i minimum 6 måneder, inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding og påfører den klassisk prop.
 
Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 11,5 % Alkohol.
125,00DKK 149,00DKK (spar 24,00DKK)

Albert Sounit "CAPRICE" Blanc de Blanc Demi Sec - lækker cremant med eksotiske toner og en behersket frugtsødme med friskheden i behold.

Lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske. Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc, som hentes i Bourgogne, Loire og Charentes (lige syd for Loire). Blanc de Blancs Demi Sec har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er aromatisk og frugtrig, med lette eksotiske toner af abrikos og mango. Man oplever en behersket frugtsødme, der dog på ingen måde skjuler friskheden. Vi anbefaler at servere vinen afkølet ved 6–7 grader som velkomstdrink til festlige lejlighede, til et lille glas på terrassen, samt til sushi, asiatiske retter med kylling og skaldyr.
 

Efter presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår en separat gæring på ståltanke af druesorterne hver for sig (14-15°). Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappes de på flaske, med tilsætning af sukker og gær, som sætter en anden gæring i gang. Det er denne proces (Méthode traditionelle) som danner boblerne og giver en dejlig, naturlig kulsyre og mere alkohol (11,5%). Caprice gærer på flaske i minimum 6 måneder, inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding og påfører den klassisk prop.

Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.
 
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 11,5 % Alkohol.
125,00DKK 149,00DKK (spar 24,00DKK)

Albert Sounit cremant de Bourgogne Brut "Cuvée Prestige" - Rigtig skøn og frisk lækker cremant med en meget frisk og frugtrig bouquet.

GODT KØB *****
Husets Crémant de Bourgogne ”Cuvée Prestige” laves udelukkende på druer fra SOUNIT’s egen vingård: Domaine Bernollin. Det er en lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske. Den består af: ca. 65 % Pinot-Noir, 30 % Chardonnay og 5 % Aligoté.

”Cuvée Prestige” har en meget frisk og frugtrig bouquet. Pinot-Noir druen lægger en bund af kraft og volumen, Chardonnay druen giver finesse og elegance og Aligoté druen tilfører en forførende friskhed og sprød syre. Vi fanbefaler at nyde vinen afkølet ved 6–7 grader som aperitif, men den er også en fortrinlig ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.
 
Druerne er høstet i hånden og gæret ved druernes egen, naturlige gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret ”på sit bundfald” i mere end 24 måneder inden dégorgering (den proces, hvor bundfaldet fjernes fra Crémant’en). Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre i mindst 9 måneder inden dégorgering, - og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid har Albert SOUNIT’s Crémant de Bourgogne ”Prestige” en meget fin og vedvarende mousse.
 
Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.
 
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 12,5 % Alkohol.
189,00DKK 199,00DKK (spar 10,00DKK)

 Albert Sounit Cremant de Bourgogne Rosé "Châtaignier" Brut - TOP Rose!! Cremant rosé med en delikat frugt med fin harmoni og finesse.

GODT KØB *****

Husets Crémant de Bourgogne Rosé "Châtaignier" laves udelukkende på druer fra Sounit’s egen vingård: Domaine Bernollin. Vinen er fremstiller af: ca. 40 % Pinot Noir, 40 % Pinot-Beurot (en variant af Pinot-Gris) og 20 % Gamay. Det er en smuk sart ”laksefarvet” rosé med fine små perler og en blød mousse. Vinen har en delikat frugt med fin harmoni mellem frugt og finesse. Vi anbefaler af servere vinen ved en temperatur på cirka 6-7 grader til lyst fjerkræ, mager fisk og retter fra det nordiske køkken.

 
Hovedparten af druerne kommer fra Châtaignier-parcellen, der har fået sit navn fra de store, ægte kastanjetræer, der vokser omkring marken. Druerne er høstet i hånden og gæret ved druernes egen gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen, der er foregået i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret på sit bundfald i mere end 24 måneder inden dégorgering. Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre mindst 9 måneder inden dégorgering, og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid, har Albert Sounits Crémant de Bourgogne Rosé ”Châtaignier en meget fin og vedvarende mousse.
 
Husets Crémant de Bourgogne ”Cuvée Prestige” laves udelukkende på druer fra SOUNIT’s egen vingård: Domaine Bernollin. Det er en lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske. Den består af: ca. 65 % Pinot-Noir, 30 % Chardonnay og 5 % Aligoté.
”Cuvée Prestige” har en meget frisk og frugtrig bouquet. Pinot-Noir druen lægger en bund af kraft og volumen, Chardonnay druen giver finesse og elegance og Aligoté druen tilfører en forførende friskhed og sprød syre. Vi fanbefaler at nyde vinen afkølet ved 6–7 grader som aperitif, men den er også en fortrinlig ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.
 
Druerne er høstet i hånden og gæret ved druernes egen, naturlige gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret ”på sit bundfald” i mere end 24 måneder inden dégorgering (den proces, hvor bundfaldet fjernes fra Crémant’en). Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre i mindst 9 måneder inden dégorgering, - og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid har Albert SOUNIT’s Crémant de Bourgogne ”Prestige” en meget fin og vedvarende mousse.
 
Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.
 
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 12,5 % Alkohol.
189,00DKK 215,00DKK (spar 26,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BRUT - CUVÉE DES MOINES - MAGNUM 150 CL.

* Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK) samt mange andre priser.
* Gourmet champagne fra nyt kvalitets champagnehus.

Champagnen har en ren, lys halm-gul farve med kobberglimt. Det delikate, dvælende skum danner en fin cremet ring.

I næsen mødes man af blomster aromaer, frugtdufte som hvid fersken og Mirabelle-blommer, mens noter af hasselnød og nougat udvikler sig hen mod slutningen.

Smagen er frisk og stærk i starten, dernæst afslører vinen sin fulde rundhed, struktur og glathed. Den byder på noter af frisk frugt, abrikos, ananas og fersken. Den lange, raske afslutning lover en lys fremtid for denne elegante, kvalitetsvin.

Det var Victor Besserat, der skabte Besserat de Bellefon Cuvées des Moines BRUT. Vinen er fremstillet af 35 % Chardonnay, 20 % Pinot Noir og 45 % Pinot Meunier druer. Det er en delikat og let sprudlende Champagne, som er en ideel ledsager til ethvert måltid og lejlighed og også velegnet til cocktails. Besserat de Bellefon Cuvées des Moines serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over. En fantastisk Champagne som kan drikkes i allerede nu, men kan også ligges i kælderen i mange år endnu. En ægte gourmet invitation til en intens, generøs vinoplevelse.

Medaljer:
 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
 15/20 Point af Gault & Millau Wine Guide 2015: “Coup de Coeur”
 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
 Guldmedalje ved Drinks Business Champaign Masters 2012 (UK)
Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK)
 Sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition 2012 (UK) 
 Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2012 (UK)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

895,00DKK 999,00DKK (spar 104,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE ROSE - CUVÉE DES MOINES * 92 Point af Wines Spectator samt mange andre flotte priser. * En kvalitetssmag af sommer. Fra nyt kvalitets champagnehus.. ** Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Farven er flot lyserød med  laksefarvede toner. Fine, lyse bobler danner en cremet skum ring.

Duften er generøs, intens, sofistikeret og stærkt præget af sommerbærfrugter (vilde jordbær). Det fremkalder et indtryk af ”frugtgelé”, røde bær og mandel samt noter af lindetræ og havtorn.

Smagen er fremtrædende med en god volume i munden. Der er igen noter af sommerbærfrugter (brombær og solbær) og finishen er generøs og delikat krydret.

Cuvée des Moines BRUT ROSÉ er fremstillet af 30 % Chardonnay, 30 % Pinot Noir og 40 % Pinot Meunier druer. En dejlig, sofistikeret vin med delikate smag af sommerbærfrugt. Champagnen egner sig særlig godt som aperitif, til lækre forretter som for eksempel skaldyr og desserter med sommerbær.

Medaljer:
* 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
* Top 10 non-millesimes, The Best Rosé Champagne ved Essi Avellan (Finlande) 2015
* Cuisine et Vins de France – 2015 - Karine Valentins "Coup de coeur"
* 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
* Guldmedalje ved Drinks Business Champagne Masters 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2011 (UK)
* Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2012 (UK)
* 14,5/20 Point af Guide Gayot (wine.com) 2012 (USA) (Top 10 Champagnes Rosés)
* 91/100 Point af International Wine Review 12.2011 (USA)
* Highly recommended wine af Sydney International Wine Competition 2011 (Australien)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

575,00DKK 625,00DKK (spar 50,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BLANC DE BLANCS - GRAND CRU har opnået * Guldmedalje ved International Wine Challenge 2016 samt mange andre priser.
* Særlig elegant champagne fra nyt kvalitets champagnehus. * Besserat De Bellefon Champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

"The spirit of elegance" Champagnen har en meget flot, ren gul farve. Skummet består af lyse bobler, der danner en delikat ring.

***** 92 Point WE - TOP !!

I næsen opleves champagnen intens med hints af citrusfrugter kombineret beundringsværdigt med blomsternoter (kaprifol, acacia) og de første udviklende og ristede aromaer.

Smagen er struktureret og med en fyldig krop. Mineraliteten fra de perfekt modnede Chardonnay druer passer perfekt sammen med vinens noter af tørret frugt (abrikos) og honning. Finishen er frisk, vedvarende og luftig.

En fremtrædende Champagne til de helt særlige lejligheder. Blanc de Blancs Grand Cru går også godt sammen med MANGE kulinariske lækkerier og er en ideel ledsager til for eksempel pink rejer, kammuslinger (skaldyr), krabbekød, carpaccio, krydret foie gras, vegetabilsk tartar eller alene for den fantastiske smags skyld.

Champagnen er udelukket fremstillet fra Chardonnay druer (fra Avize, Oger, Mesnil-sur-Oger, Cramant, Chouilly).

Medaljer:
* Guldmedalje ved International Wine Challenge 2016
* Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2011, 2012, 2015 (UK)
* Sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved Drinks Business Champagne Masters 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved China Wine Challenge 2012 (Kina)
* 90/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
* 90/100 Point og ”Best Champanes in 2015” ved Essi Avellan (Finland) - juni 2015
* 91/100 Point af International Wine Reivew 2012 (USA)
* Og mange flere.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

669,00DKK 699,00DKK (spar 30,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BLANC DE NOIRS - GRAND CRU har fået * Sølvmedalje ved Internation Wine Challenge 2016
* NYT TOP KVALITETS CHAMPAGNEHUS * Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Blandingen af Pinot Noir fra forskellige områder giver en optimal champagne, der har varmen og kraften fra ​​BOUZY, friskheden fra AMBONNAY samt spændingen fra ​​VERZY og MAILLY. Det resulterer i en afbalanceret, kompleks, varm og luftig champagne.

***** 92 Point Wine Spectator - TOP !!

Champagnen har en fin gul farve med rødbrune glimt, der er karakteristisk for modne Pinot Noirs.

I næsen er den intens, først markeret af pink grapefrugt, fersken og derefter blommer og mere eksotiske frugter – alt i alt en duft præget af modenhed og kompleksitet.

En rig og elegant smag i ganen. Besserat-stilen er bevaret, og den cremede brusende blanding resulterer i denne atletiske og dynamiske vin. Den byder på noter af mineral, salt, og er lidt bitter og krydret på finishen for en vin, der er både massiv og elegant.

Blended består af 100% Pinot Noir druer udelukkende fra Grand Cru marker (Bouzy, Ambonnay, Verzy, Mailly-Champagne). Blanc de Noirs Grand Crus naturlige elegance betyder, at den kan tilpasse sig mange situationer, og den er også perfekt som aperitif. Dens fulde kraft vil blive afsløret sammen med kødretter herunder braiseret kalvekød og oksekød.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

669,00DKK 699,00DKK (spar 30,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE SEC - LIMITED EDITION (demi-sec) * Lækker afbalanceret champagne med lidt sødme fra vorest kvalitets champagnehus.** Vinhusets champagne serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over. En champagne med en charmerende note, der forbliver delikat, i den mest autentiske Besserat stil.

Champagnen har en meget ren dyb gul farve. Skummet er lavet af fine bobler, der danner en delikat ring. I næsen tilbydes en lækker duft med hints af konditori, marcipan og nougat. Efterfulgt af mere frugtagtige noter og fersken noter, når den iltes.

Smagen er velstruktureret i ganen med en perfekt balance. Den naturligt fine brydning af Cuvée des Moines er usædvanlig med dens tørre ”dosering”, der styrker den cremede og rige karakter.

Besserat's Demi-sec er produceret på 56 % Chardonnay samt 44 % Pinot Noir druer. Besserat har med denne Champagne valgt at producere den lidt anderledes end normalt.

Normalt arbejder Bellefon meget med Pinot Meunier, men i denne cuveé har de helt undladt Meunier. De har endvidere skabt en champagne med et tryk på kun 4,75 bar i flasken (normalt er trykket på 6 bar), resultatet er en mere cremet og sødmefuld Champagne med mere milde og bløde bobler. Champagnen har dog undgået den malolaktiske gæring ligesom deres andre produkter, hvilket gør, at der stadig er en balance i disse lidt søde bobler.

Denne lækre og charmerende champagne er en fremragende ledsager til søde kager, desserter, kransekage, men dens naturlige balance vil også være værdsat som en aperitif.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

549,00DKK 599,00DKK (spar 50,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE VINTAGE 2008

* 91 Point af Winespectator
* NYT KVALITETS CHAMPAGNEHUS
* En udtryksfuld, kraffuld champagne

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE VINTAGE er en champagne af høj kvalitet fra selveste 2008 årgangen. Den har en flot gylden farve med let strågule nuancer. I næsen opleves masser af tydelige og nuancerede noter af citrus sammen med eksotiske frugter som ananas og tørrede blomster, der fuldender den aromatiske palette, sammen med pærer, overmodne bær, havtorn og brombær. Dette er en Champagne, der har behov for nogle minutter i glasset, før den drikkes. Dermed udvikler den noter af ristede nødder og kaffe. Stille og roligt kommer der yderligere krydrede noter som peber og mint,faktisk ingefær og anis. Smagen er generøs og powerfuld.

Champagnen har en skøn bouquet med masser af bobler, hvilket giver tegn om et kæmpe potentiale. Skønne bobler, der virkelig kan henlægges og gemmes i lang tid!

En lille note til årgang 2008, som blev og bliver spået til at være en af de største årgangen efter 1995 og 2002. 2008 er en årgang som skaber store vine, så køb denne vin til en seriøs middag ellers put den i kælderen og tag den op om 10 år. 

Vinen er produceret af 54% Chardonnay,15% Pinot Noir og 31% Pinot Meunier og er ideel sammen med mad som for eksempel thai inspireret mad, fisk, lyst kød og andre lettere retter.

** Besserat champagne serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

899,00DKK 995,00DKK (spar 96,00DKK)

Besserat De Bellefon Champagne - Cuvée BB 1843 * er en førsteklasses champagne med en perfekt balance mellem syre og sødme. Det er topudgaven fra det meget anderkendte champagnehus Besserat de Bellefon. I næsen finder man en toasty blødhed som balancerer perfekt med de mange mineraler og de friske citrusfrugter, der også er at finde. 

Smagen er langt mere intens og rummer mange af de samme smagsnuancer, men på en langt mere dyb måde, hvor de kandiserede citrusfrugter virkelig brager igennem. Den har en fin krydret eftersmag, der afrunder hele oplevelsen rigtig fint.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

Besserat de Bellefon Champagne er vores nye top-kvalitets champagnehus, der fremstiller fremragende champagner. Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Huset blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen. Champagnerne kaldes Munkenes Cuvée (”Cuvée de Moines”) og navnet stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat med ordene: "Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

1.495,00DKK 1.695,00DKK (spar 200,00DKK)

Besserat de Bellefon - Cuvée Brigitte Bardot * er en topchampagne ,der indeholder en rig og sofistikeret nektar med en charmerende og autentisk smag. Den er tro mod de meget traditionelle værdier, der findes i de franske boble-områder, men er samtidig et friskt pust, hvor sødme og syre ikke nødvendigvis behøver at kæmpe mod hinanden. Her er et fint samspil essentielt.

Både i duft og smag fremstår denne fantastiske champagne cremet og blød, nærmest med et fedmefyldt touch. Samtidig stråler friskheden fra utallige frugter igennem og sikrer en fantastisk oplevels,e hvor både melon, mango og abrikos er i spil.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

Besserat de Bellefon Champagne er vores nye top-kvalitets champagnehus, der fremstiller fremragende champagner. Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Huset blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen. Champagnerne kaldes Munkenes Cuvée (”Cuvée de Moines”) og navnet stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat med ordene: "Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

1.495,00DKK 1.695,00DKK (spar 200,00DKK)

POL ROGER Champagne Brut Reserve * Dette er husets standard champagne, og den giver et fint signal om ikke bare husets stil, men også dets kvalitetsmæssige niveau. Denne champagne er en af de bedste ”standard-champagner”, der produceres i Champagne. Den er fremstillet på cirka 30 forskellige stille vine og fra 3 forskellige druer: Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.
Pinot Noir medfører krop, kraft, dybde, karakter og tannin til champagnen. Pinot Meunier giver ungdommelighed, friskhed og rig frugtkarakter. Mens Chardonnay druen bidrager med lethed, elegance og finesse.

Der benyttes aldrig vine, der er yngre end 3 år, og som regel bruges der vine fra 2-4 forskellige årgange, og druer der er typisk 6-8 år gamle. Normalt bruges der 20-30 % réserve vine, hvilket er en væsentlig højere andel end den de fleste af konkurrenterne benytter. Dette bidrager væsentligt til den distingverede og komplekse stil i champagnen. Vinene opbevares i 7 km lange kældre, som ligger ned til 33 m under jorden. Dosseringen er på 12 gram per liter.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 Cl. 12 % Alkohol

449,00DKK 499,00DKK (spar 50,00DKK)

POL ROGER Champagne Vintage Brut 2015 * SUPER ÅRGANG * Pol Roger Vintage Champagne er skabt ud fra den traditionelle hus-blend, 60 % Pinot Noir og 40 % Chardonnay fra 20 Grand Cru's- og Premiers Cru vinmarker I Montagne de Reims og Cotes des Blancs. Champagnen bliver produceret i begrænsede mængder, og lagres i 8 år i deres fine kælder fasciliteter, før den endelige degorgering finder sted og vinen sendes på markedet. Dosseringen er på 7 gram per liter.

Pol Roger Champagne blev grundlagt i 1849, da Roger bosatte sig i Epernay. Han havde til at starte med ikke selv noget vinbrug, men udvalgte omhyggeligt druer fra andre vinhuse og producerede champagne af dem. Han var meget respekteret i Champagne området, men blev også meget populær blandt briterne. I 1899 efterlod han den blomstrende virksomhed til sine sønner. De besluttede i 1900 officielt at opkalde firmaet efter deres fader. Pol Roger Champagne overlevede de 2 verdenskrige.

Firmaet havde mange store tilhængere eksempelvis Winston Churchill, der altid har haft en stor lidenskab for champagne. Han skulle endog have sagt (om champagne): "I cannot live without champagne. In victory, I deserve it. In defeat, I need it". Winston Churchill blev en nær ven af huset. Firmaet fortsatte sin succesrige produktion op igennem det 20. århundrede og i 1999 kunne de fejre deres 150 års fødselsdag.

I dag er det de nye generationer, der har taget over, og de fortsætter med at lede firmaet på samme måde som deres forfædre. Pol Roger er et af de mest traditionelle huse i Champagne. Husets filosofi er, og har altid været, at følge en fornuftig og rolig udvikling og aldrig gå på kompromis med kvalitet og tradition. Huset ejer i dag cirka 85 ha vinmarker med stokke af usædvanlig fin kvalitet. Vinmarkerne er beliggende i de bedste "cru" i la Vallée d'Epernay og i la Vallée de la Côte des Blancs. Huset er selvforsynende med cirka 40%, resten af druerne køber de hos andre vinavlere, som de har langvarige kontrakter med.

Produktionen er på en gang meget traditionel men også meget moderne. Når det eksempelvis kommer til drejningen af flaskerne i deres flaskeholdere, så udføres arbejdet manuelt. Men de viger derimod ikke tilbage for at investere i moderne produktionsudstyr.

Deres kælderlokaler befinder sig i 3 niveauer, der strækker sig 7 km under jorden og anses for at være blandt de køligste og dybeste kælderfaciliteter i hele regionen. Det er i disse mørke kældre, med en konstant temperatur på 9,5 grader, at den store forvandling finder sted. Med "kun" omkring 6 millioner flasker på lager (svarer til ca. 5 års salg) er huset et af de mindste store huse i Champagne. Til gengæld er Pol Roger førende, hvad angår prestige og kvalitet. Champagne fra Pol Roger er altid et udtryk for høj kvalitet og en genkendelig stil.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 Cl. 12 % Alkohol

595,00DKK 699,00DKK (spar 104,00DKK)

Albert Sounit Cremant de Bourgogne Demi Sec Prestige Dejlige blide fine bobler og med let sædme i smagen.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5 % Alkohol

189,00DKK 199,00DKK (spar 10,00DKK)

Emile Leclere Champagne Brut Reserve 75 cl.

Emile Leclere Brut Réserve champagne er en fortryllende oplevelse for sanserne, skabt med omhu og ekspertise. Denne champagne, der er blevet beriget gennem tre års lagring i kældrene, udtrykker raffinement og elegance.

Den nøje sammensatte blanding af 80% pinot meunier og 20% chardonnay giver et karakteristisk udtryk af kompleksitet. Ved en dosering på 8 g/liter udfolder denne champagne en smagsprofil, der forener dybden af modne frugter og delikate toner af brioche. Aromerne inviterer dig ind i en verden af subtile nuancer og behagelige overraskelser.

Ved at bevæge sig gennem glasset afslører denne champagne sin autentiske personlighed. Boblerne danser let og skaber en festlig stemning, mens syren og vinositeten smelter sammen i en perfekt harmoni. Dette er ikke blot en traditionel brut champagne; det er en symfoni af frugtagtig friskhed, rundhed og harmoni.

Emile Leclere Brut Réserve champagne er ikke kun en fornøjelse som aperitif, men også en ideel ledsager til måltider, der forstærker smagsoplevelsen. For dem, der søger det ultimative udtryk af denne champagne, er den også tilgængelig som NATURE med 0 dosering, hvilket fremhæver renheden og autenticiteten af vinen. Et sandt mesterværk fra Emile Leclere, der inviterer dig til at opleve øjeblikke af ren glæde og forfinelse.

 

Druerne kommer hovedsagelig fra Mardeuil (landsbyen omkring Epernay)

Lagring i kældre: 3 år

Maksimal opbevaringstid: ca. 2 til 3 år

Blanding: 80% pinot meunier og 20% chardonnay.

Dosering: 8 g/liter

Smagsnoter: Aperitif og måltider

Passer til: Aperitif, måltid

Mad match: Fisk, skaldyr, stegt mad, svinekød, ost

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12 % Alkohol

 

Huset EMILE LECLERE ligger i hjertet af Champagne, 2 km fra Champagnes hovedstad.

Vincent og Marie, den femte generation af vinbønder, arbejder sammen på 12 hektar (30 acres) vinmarker, spredt fra 10 til 60 km fra ejendommen, sammensat af 70% Pinot meunier, 6% Pinot noir og 24% Chardonnay.

Disse ler-kalksten og kalkholdige jorder giver en meget interessant organoleptisk blanding som vi finder i deres udvalg af champagner.

299,00DKK 399,00DKK (spar 100,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler