Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos Slagelse Vinkompagni er vi passionerede omkring vin, øl og andre drikke med masser af duft- og smagsindtryk. Men vi ved også, at nogle gange skal tørsten bare slukkes. Vi fører derfor også kildevand, som er tappet fra naturlige kilder langt under den europæiske jord. Kildevand bliver på sin vej til overfladen filtreret gennem bjergene og beriget med naturlige mineraler, og smagen er derfor helt klar og blød. Naturligt kildevand vil altid være tappet fra en beskyttet kilde, som ofte har sin begyndelse for mange tusinde år siden. Kildevand på flaske er oplagt til kundemøder og andre firmaarrangementer, da det er en nem og praktisk måde altid at have frisk vand på. Hos Slagelse Vinkompagni tilbyder vi ved storkøb at levere kildevand med firmaetiketter – kontakt os på telefon eller mail eller kom ind i butikken for at høre nærmere.

Sorter resultater:

Aqua Nordic Mineralvand 50 cl. Kildevand uden kulsyre i plastflaske. Midt i den oprindelige natur i grænselandet mellem Danmark og Tyskland udspringer St. Willehad-kilden, der er beskyttet af store lerlag. Dette værdifulde mineralvand er op til 8000 år gammelt og stammer fra istiden. Derfor er det særlig rent, indeholder kun lidt natrium og har en usædvanlig blød smag. * Mulighed for egen etiket/Private brand - v/hele paller... (Ring og hør mere om dette.) En kasse indeholder 18 flasker - 50 cl. (1 x palle: 1512 flaske) Excl. pant.
2,95 DKK
Dansk kildevand uden brus. Naturligt mineralvand. En kasse indeholder 20 flasker - 50 cl. En palle indeholder 1560 flasker Pris er excl pant. Eankode: 5703828020582
3,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler