Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sydafrika har som vinland eksisteret mere end 300 år og har en glorværdig fortid, hvor sydafrikansk vin rangerede på niveau med de bedste i verden. Også i Danmark vinder de Sydafrikanske vine mere og mere indpas hos forbrugerne. Vinmarkerne er blandt de smukkeste beliggende i verden. Landskabet er som taget ud af et fotografi fra New Zealand eller Californien.  De har dog en stor fjende eller udfordring, nemlig vinden, da det kolde hav sender ekstremt stærke vindstød ind over landet. Det ene øjeblik er der helt vindstille og i det næste øjeblik blæser det med 40 sekundmeter, for derefter at blive helt stille igen. 

De Sydafrikanske rødvine fremstilles på mange forskellige druer, hvoraf de mest vellykkede vine er fremstillet på druerne: Cabernet Sauvignon, Shiraz og Pinotage. Overordnet kendetegnes de Sydafrikanske vine som fyldige, frugtige vine med en god intensitet, hvor man får meget kvalitet til prisen. Vores Sydafrikanske hus Boland Cellar leverer nogle gode populære vine til prisen både i deres ”Five Climates” og ”Reserve” serier.

Sorter resultater:

SUPER KVALITET TIL SMÅ PENGE... Den fulde modenhed af udvalgte Shiraz druer bliver i denne vin til en potent vin med flot karakter og ekstrakter af blandt andet blomme og en krydret aroma, der bakkes op af hints af eukalyptus. Smagen afsluttes behageligt med et tydeligt aftryk fra de franske og amerikanske egetræsfade.
59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)
Super kvalitet til små penge. I 2001 vandt Boland Cellar den eftertragtede International Wine & Spirit Competition, (Producent of the Year), og fik tildelt "Robert Mondavi Trophy" i London. Det er en dejlig afrundet vin med komplekse aromaer af solbær og urter. Garvesyren er velafbalanceret med bløde toner og smag af eg. Den egner sig perfekt til retter med rødt kød, men kan også bruges som ren nydelse.
59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)
Vinen har en dyb, intens rubinrød farve med aromaer af solbær og blomme, suppleret med en perfekt finish af træ. Den er komplet og velafbalanceret med en god struktur og smag. Smagen, der har undertoner af "cigarkasse" med antydning af mynte og ristede nødder, er helt perfekt. Den er blød og levende med en stærk og langvarig eftersmag som vil bo hos dig længe efter den sidste mundfuld.
139,00 DKK 189,00 DKK (spar 50,00 DKK)
* NÅR DRENGENE GÅR AMOK PÅ VINERIET - LAVER DE DET BEDSTE AF DET BEDSTE ! Denne vin er med en kraftig dyb frugt og en rig, intens violet farve noget af det bedste Shiraz, vi har smagt længe. Den har en levende brændt aroma med en friskhed, der afsluttes med blomstrende aromastoffer og blide krydderier. Mangfoldigheden i denne Shiraz er stor med en smag, der gør sig godt i munden. Vinen er fadlageret i 20 måneder.
139,00 DKK 189,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler