Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Frankrig har om nogen ry for at producere nogle af verdens absolut bedste rosévine og her hos Slagelse Vinkompagni kan du naturligvis finde adskillige fantastiske varianter. Vi forhandler blandt andet flere franske rosévine fra Domaine du Bosc, der byder på sødme og syre i perfekte blandinger. Du kan for eksempel finde økologiske varianter, såsom den evigt populære Domaine De Lagoy Alpilles, der med en uimodståelig duft af frugt og hvide blomster, er en oplagt sommerdrik. Vi er desuden glade for at kunne tilbyde Gérard Bertrands ikoniske produkter, der byder på udsøgte undertoner af solbær og pink grape. Hvad end du kunne tænke dig en rosévin fra Frankrig der komplimenterer en god fiskeret, eller bare vil nyde smagen af sol og sommer ved en festlig lejlighed, kan vi garanteret opfylde dine ønsker. Se nærmere på hele sortimentet lige her, eller kontakt vores kundeservice hvis du kunne tænke dig at høre mere om særlige varianter.

Sorter resultater:

Denne dejlige, frugtrige rosévin er fremstillet på håndhøstede druer: Grenache 45 %, Cinsault 25 % og Carignan 30 % fra i gennemnit 30 år gamle vinstokke. Druerne til denne rosé er dyrket på historiske vinmarker på Domaine Saint Gayan. Disse særligt sandede jorde giver meget friske vine med stor delikatesse og lethed. 

69,00 DKK 98,00 DKK (spar 29,00 DKK)

***** Måske den bedste Provence Rose på markedet. AIX har fået 91 Point af Wine Spectator. Det er en topklasses lækker medaljevin fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. 

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Fantastisk lækker frisk Provence Rose. En økologisk rosé af en meget høj kvalitet. Vinen har en fantastisk duft af frugt og hvide blomster. Smagen er domineret af fersken, citrus og æble, der efterlader en fantastisk smag i munden af sommer og sol.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

* Unik Rose vin fra det sydfranske - frisk og smagfuld. Fantastisk Rosé lavet af Besinet Familien, der også laver Le Bosc-vinene, som vi længe har forhandlet. En unik rosévin lavet på 100 % Petit Verdot druer, der giver en kraftfuld og intens vin med blomsteragtige noter. Vinen har en perfekt balance mellem rundhed og friskhed, der er typisk for Petit Verdot.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

*** AIX har fået 91 Point af Wine Spectator - og er en topklasses lækker medaljerosé her i 150 cl. flaske. En prisvindende vin fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. 

295,00 DKK 349,00 DKK (spar 54,00 DKK)
* Fantastisk rosévin. Vinen er lavet på druerne Cinsault, Grenache, Syrah, Mourvèdre. Rosévinen er frugtagtig med en let krydret terroir. Anbefales som aperitif sammen med tapas og til sommermåltider som ledsager til fx. gazpacho, fisk og grillet kød. Bør serveres ved 10-12 grader.
89,00 DKK 115,00 DKK (spar 26,00 DKK)

***** Virkelig lækker Rosevin! Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vin i Danmark – der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter! Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre samt meget fin længde på eftersmagen.

249,00 DKK 280,00 DKK (spar 31,00 DKK)

***** Virkelig lækker Rosevin! Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vin i Danmark – der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter! Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre samt meget fin længde på eftersmagen.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)
En meget lækker og særdeles lys, nærmest sart rosa Rose med alle de små fine og diskrete Pinot Noir aromaer, som kun kan opleves når vinstokkene har muld i Loire. Let, livlig og frisk, grænsende til meget frisk i munden. En vin som gør sig bedst sammen med mad, hvor den fine syre skærer fint igennem fedmen og røgen fra de klassiske franske charcuterie produkter. Men også krydderierne i det asiatiske køkken vil finde et fint modspil i denne vin.
145,00 DKK 169,00 DKK (spar 24,00 DKK)

*** AIX har fået 91 Point af Wine Spectator og er en topklasses lækker medaljerosé fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde her i 300 cl. flaske. Vinen har en flot lys rosa farve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. 

795,00 DKK

***** En ren, flot og smagfuld Rosé fra Domaine du Bosc i Languedoc. Den er ikke så sødlig, men den har en flot fylde og en lang og elegant eftersmag. Fransk Rosé, når det er allerbedst. En fremragende Rosé der passer perfekt til sommerens traditionelle retter med alt fra grillet laks til kylling - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

En vin af Clairet typen er meget mørkere i farven end en Bordeaux Rosé. Château Armurey har en lækker indbydende og appetitvækkende duft af jordbær, ribs og granatæbler. Det er en frisk vin med en silkeagtig struktur og et moderat lille bid i tanninen. Clairet kan med fordel drikkes køleskabskold og anbefales bl.a. som aperitif, til picnic eller grillretter på en varm aften. 

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler