Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Frankrig har om nogen ry for at producere nogle af verdens absolut bedste rosévine og her hos Slagelse Vinkompagni kan du naturligvis finde adskillige fantastiske varianter. Vi forhandler blandt andet flere franske rosévine fra Domaine du Bosc, der byder på sødme og syre i perfekte blandinger. Du kan for eksempel finde økologiske varianter, såsom den evigt populære Domaine De Lagoy Alpilles, der med en uimodståelig duft af frugt og hvide blomster, er en oplagt sommerdrik. Vi er desuden glade for at kunne tilbyde Gérard Bertrands ikoniske produkter, der byder på udsøgte undertoner af solbær og pink grape. Hvad end du kunne tænke dig en rosévin fra Frankrig der komplimenterer en god fiskeret, eller bare vil nyde smagen af sol og sommer ved en festlig lejlighed, kan vi garanteret opfylde dine ønsker. Se nærmere på hele sortimentet lige her, eller kontakt vores kundeservice hvis du kunne tænke dig at høre mere om særlige varianter.

Sorter resultater:

AIX Rose Coteaux d´Aix en Provence 2017 - 75 cl.

***** AIX har fået 91 Point af Wine Spectator - og er en topklasses lækker medalje rosé.

En prisvindende vin fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve, der har etableret AIX som måske den endelige, rigtige rosé fra Provence. Vinen har en flot lys rosa farve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt.

Vinen er lavet på druer som Grenache, Cinsault og Syrah.

Et fremragende valg til alle omstændigheder og det perfekte match til pindemadder, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr.

Test:

* 91 Point af Wine Spectator - det førende amerikanske vin magasin. De rangerer AIX Rosé i toppen af de bedste rosévine fra Provence.
* 91 Point af "Falstaff" -  det velkendte tyske vin magasin. Citat: Medium to light salmon coloured, with silver reflexes. Elegant red berries-confit, peaches, a touch of orange zest, a pinch of baby-bananas. A nice acidity, with a mineral character.
* Guldmedalje af "The global rosé masters". Citat: Pretty nose with touch of apple and redcurrant. Lovely palate with refreshing acidity, red currant, raspberry, strawberry and chalk. Delicate and long finish.
* Anbefalet endnu engang af "Decanter World Wine Awards". Citat: Plum and candy nose, crisp, medium-bodied, red fruit, pink grapefruit, green apple and some spice.
* Guldmedalje af International Wine Challenge 2016. Citat: Soft, luscious wine with fresh raspberry fruits and delicate, balanced palate.
* Guldmedalje af International Competition 2017 - Franske vinguide "Gilbert & Gaillard". Citat: Beautiful pale pink color. Fragrant nose combining red fruits and creamy notes. Subtle, delicate, pure on the mouth. Exquisite style. Well balanced. The perfect partner to grilled king prawns.
* 90 Point af Wine Enthusiast - det velkendte internationale vin magasin. Almost the highest score ever given to a rosé wine - This score placed AIX again amongst the best rosé wines in the world!
* Robert Parker og The Wine Advocate skriver: 'Based mostly on grenache, AIX Rosé offers classy notes of watermelon, strawberries and flowers in a crisp, medium to light-bodied, lively, pure style. It's hard to resist and is a perfect, chuggable rosé to drink by the pool on a hot summer day.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Côte des Roses Rose Gerard Bertrand AOP 2017 Magnum 150 cl.

*** Virkelig lækker Rosevin! Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vin i Danmark –  der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter! Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre samt meget fin længde på eftersmagen.

Sydfrankrig er ofte blevet betegnet som Frankrigs svar på Californien. I den forbindelse er sammenligningen kun baseret på varmen. For varmt er der. Faktisk de senere år for varmt. Man fattes vand. Det betyder, at vinstokkene tørster. De sætter få druer. Lavere udbytter til følge. Koncentrerede vine. Sorte. Og vigtigst af alt. Komplekse. For hvad Californien har i tæthed, har Sydfrankrig i nuancerigdom og fransk frækhed.

Det er håndværkere, der er på spil her. Ikke “Dress suit business men”. Der er jord under neglene og et hjerte, der banker hårdere end solen i den tørre jord. Man er generelt ikke god til markedsføring. Så hele regionen lider under, at forbrugeren ikke kender forskellen på en Roussillon og en Saint Saturnin. Men det er Gérard Bertrand i fuld gang med at lave om på!

Vinen er lavet på Grenache Noir, Syrah og Cinsault.

Perfekt ledsager til skaldyr, lys fisk, lette pastaretter, kylling samt aperitif.

Serveringstemperatur bedst ved 8-10 grader

 

Gérard Bertrand er en stor mand med en stor karisma.
Han var tidligere kendt og elsket i Frankrig som rugbyspiller. Men han besluttede at tage en ny udfordring op og lagde derfor støvlerne på hylden efter en lang, succesfuld karriere. I 1992 overtog han ledelsen af sin fars vingård, Domaine de Villemajou, med den målsætning, at han ville højne standarden, ikke bare for vingården, men for hele området Han vil være for Sydfrankrig, hvad Guigal er for Rhône. Et navn folk kan læne sig op ad, om end de ikke orker at sætte sig ind i detaljerne. Og han har et mere end unikt sortiment at gå på opdagelse i.
Siden overtagelsen har Gérard Bertrand nemlig investeret i endnu flere vinmarker, fordelt over regioner som Corbières, Minervois og Côteaux de Languedoc, så han i dag har hele 470 ha ”under fod”. Yderligere er han gået i partnerskab med 40 andre lokale producenter, som nøje følger hans visioner for kvalitet i vinmarken, for så - når høsten er overstået - at sælge druerne til ham.

* Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vine i Danmark – vine, der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter!

Côte des Roses Rosé laves af en blanding af druer, som, dels opkøbes hos faste drueleverandører, dels hentes fra nogle af Gérard Bertrands mange ejendomme. Denne fleksibilitet, når druerne til mosten skal udvælges, betyder, at Gérard udelukkende kan benytte sig af druer fra de ejendomme, som har haft de bedste vilkår under høsten. Resultatet af dette er en vin med en konstant høj kvalitet. 
En enkelt kommentar bør falde omkring selve flasken, der er tegnet af en ung designer fra École Boulle, og hvis bund ligner en rosenknop, der er på vej til at springe ud.

Vinifikation
Via saignée, hvor man lader mosten have skindkontakt ved 10 grader, før man dræner den nu pinkfarvede most over i gæringstanken, hvor den påbegynder den alkoholiske gæring uden skindkontakt ved 18-20 grader. Der fokuseres dog meget på selve presningen af mosten, hvilket finder sted i pneumatic presse, hvor det kun er den første og mest syreholdige del af mosten, der medtages i blandingen. Dette giver en mere sprød rosé med en større friskhed.

En kasse indeholder 1 flaske – 150 cl. Magnum  13 % Alkohol

249,00 DKK 280,00 DKK (spar 31,00 DKK)

Côte des Roses Rose Gerard Bertrand AOP 2017

*** Virkelig lækker Rosevin! Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vin i Danmark –  der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter! Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre samt meget fin længde på eftersmagen.

Sydfrankrig er ofte blevet betegnet som Frankrigs svar på Californien. I den forbindelse er sammenligningen kun baseret på varmen. For varmt er der. Faktisk de senere år for varmt. Man fattes vand. Det betyder, at vinstokkene tørster. De sætter få druer. Lavere udbytter til følge. Koncentrerede vine. Sorte. Og vigtigst af alt. Komplekse. For hvad Californien har i tæthed, har Sydfrankrig i nuancerigdom og fransk frækhed.

Det er håndværkere, der er på spil her. Ikke “Dress suit business men”. Der er jord under neglene og et hjerte, der banker hårdere end solen i den tørre jord. Man er generelt ikke god til markedsføring. Så hele regionen lider under, at forbrugeren ikke kender forskellen på en Roussillon og en Saint Saturnin. Men det er Gérard Bertrand i fuld gang med at lave om på!

Vinen er lavet på Grenache Noir, Syrah og Cinsault.

Perfekt ledsager til skaldyr, lys fisk, lette pastaretter, kylling samt aperitif.

Serveringstemperatur bedst ved 8-10 grader.

Gérard Bertrand er en stor mand med en stor karisma.
Han var tidligere kendt og elsket i Frankrig som rugbyspiller. Men han besluttede at tage en ny udfordring op og lagde derfor støvlerne på hylden efter en lang, succesfuld karriere. I 1992 overtog han ledelsen af sin fars vingård, Domaine de Villemajou, med den målsætning, at han ville højne standarden, ikke bare for vingården, men for hele området Han vil være for Sydfrankrig, hvad Guigal er for Rhône. Et navn folk kan læne sig op ad, om end de ikke orker at sætte sig ind i detaljerne. Og han har et mere end unikt sortiment at gå på opdagelse i.
Siden overtagelsen har Gérard Bertrand nemlig investeret i endnu flere vinmarker, fordelt over regioner som Corbières, Minervois og Côteaux de Languedoc, så han i dag har hele 470 ha ”under fod”. Yderligere er han gået i partnerskab med 40 andre lokale producenter, som nøje følger hans visioner for kvalitet i vinmarken, for så - når høsten er overstået - at sælge druerne til ham.

* Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vine i Danmark – vine, der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter!

Côte des Roses Rosé laves af en blanding af druer, som, dels opkøbes hos faste drueleverandører, dels hentes fra nogle af Gérard Bertrands mange ejendomme. Denne fleksibilitet, når druerne til mosten skal udvælges, betyder, at Gérard udelukkende kan benytte sig af druer fra de ejendomme, som har haft de bedste vilkår under høsten. Resultatet af dette er en vin med en konstant høj kvalitet. 
En enkelt kommentar bør falde omkring selve flasken, der er tegnet af en ung designer fra École Boulle, og hvis bund ligner en rosenknop, der er på vej til at springe ud.

Vinifikation
Via saignée, hvor man lader mosten have skindkontakt ved 10 grader, før man dræner den nu pinkfarvede most over i gæringstanken, hvor den påbegynder den alkoholiske gæring uden skindkontakt ved 18-20 grader. Der fokuseres dog meget på selve presningen af mosten, hvilket finder sted i pneumatic presse, hvor det kun er den første og mest syreholdige del af mosten, der medtages i blandingen. Dette giver en mere sprød rosé med en større friskhed.

En kasse indeholder 1 flaske – 75 cl.  13 % Alkohol.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Domaine du Bosc - Syrah Rosé - Pierre Besinet 2016

***** En ren, flot og smagfuld Rosé fra Domaine du Bosc i Languedoc.

Den er ikke så sødlig, men den har en flot fylde og en lang og elegant eftersmag. Fransk Rosé, når det er allerbedst.

En fremragende Rosé der passer perfekt til sommerens traditionelle retter med alt fra grillet laks til kylling - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.

*** Guldmedalje ved Concours General de Parins (årgang 2013)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5 % Alkohol.

Beliggende på et lille vulkansk udspring, er Domaine du Bosc meget speciel i området der strækker sig langs den varme kyst i Sydfrankrig. 66 hektar beplantet med 12 forskellige druesorter, hvor der er hovedvægt på Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon Petit Verdot i de røde druer samt Chardonnay Muscat og Viognier i de hvide. Den meget specielle jordbund giver Deres vine en smagfuld og elegant stil, med mange vitaminer og mineraler i både røde som hvide vine.

Vinmageren Pierre Besinet er den seneste i Besinet-familien som er blevet forelsket i den ædle vinkunst. Hans bedstefar var vinhandler i en by nær Montpellier, men da Pierres far Jean blev optaget af ideen om at lave sin egen vin, flyttede hele familien til Vias, små 10 km inde i landet fra den berømte turistbadeby Cap d´Agde. Jean havde set de store fordele i jordbunden i dette område, men begyndte straks at plante de mere internationalt kendte druer og ikke de lokale som mange andre brugte i dette område. Pierre forlod sine forældre for at dygtiggøre sig i vinens verden. Han tog en doktorgrad i kemi, og startede sin karriere i forskellige Sydfranske vinhuse. Efter nogle år besluttede han sig for at følge i faderens fodspor og stod i 1975 for hele produktionen på Domaine du Bosc. Pierre gik som sin far mod traditionen i Sydfrankrig og lavede rene, friske, sprøde, frugagtige og livlige vine. Denne stil holder den dag i dag, og vinene bliver mere og mere efterspurgte i Danmark, hvor forbrugeren søger den mindre tunge stil.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Domaine de Lagoy Alpilles - Rose 2015 - Økologisk

Fantastisk lækker frisk Provence Rose.

En økologisk rosé af en meget høj kvalitet. Druesammensætningen er 65 % Cinsault, 15 % Caladoc, 10 % Grenache og 10 % Merlot. Vinen har en fantastisk duft af frugt og hvide blomster. Smagen er domineret af fersken, citrus og æble, der efterlader en fantastisk smag i munden af sommer og sol. Anbefales til fisk og lyst kød eller nyd den alene på terrassen en dejlig sommerdag.

Vintest:
*** Sølvmedalje ved Concours General de Paris 2014 (årgang 2013)

En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl. 13 % Alkohol.

Chateau Lagoy har været i familien Senards eje siden 1714. Slottet overlevede den franske revolution uden at blive brændt ned. Det blev dog udsat for omfattende hærværk på facaderne, hvilket den nuværende ejer Olivier Senard viste flere eksempler på. Slottet har ca. 1500 hektar jord hvoraf den økologiske vinproduktion kun udgør 18 hektar. Vinstokkene står på et plateau, der ligger 300 meter over havet. Her er fantastisk udsigt og en helt ren luft uden veje, huse eller biler så langt øjet rækker.

Olivier Senard har overtaget Chateauet efter hans fader for 2 år siden, og han er nu i gang med at modernisere vinproduktionen.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Domaine Ollier Taillefer "Les Collines"  Rosé 2016 - Faugeres

* Fantastisk rosévin.

Vinen er lavet på druerne Cinsault, Grenache, Syrah, Mourvèdre. Rosévinen er frugtagtig med en let krydret terroir.

Anbefales som aperitif sammen med tapas og til sommermåltider som ledsager til fx. gazpacho, fisk og grillet kød. Bør serveres ved 10-12 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % alkohol.


Domaine Ollier-Taillefer er en familie-ejendom i den nord-østlige del af AOC Faugères appellation i det centrale Languedoc, Sydfrankrig. Den drives af Luc og Françoise Ollier, bror og søster, som er den 5. generation af lokalt fødte vin-beslutningstagere. De har i dag ansvaret AOC Faugères vinmarker - som består af 30 ha - og de producerer i gennemsnit 1100 hl: 800 hl rød AOC Faugères / 240 hl rosé AOC Faugères / 80 hl hvide AOC Faugères.
Alle vinene er aftappet på ejendommen og sælges af Ollier familien.

I 1977 solgte deres forældre, Nicole og Alain Ollier, den første flaske produceret på godset. På det tidspunkt var Faugères vine kun VDQS ("vin délimité de qualité supérieure").

AOC (appellation d'origine contrôlée ") status blev opnået i 1982 (dekret af 5. maj).
Luc tiltrådte ejendommen i 1990 og Françoise i 2002.

Faugères appellationen lige øst for Saint Chinian er en rødvinsappellation, men der produceres også fremragende rosévin. Druerne til rødvinene i Faugères er traditionelt Cinsault (max 60%), Carignan (max 30%), Syrah og Mourvèdre (min. 20%) og Grenache (min. 20%). Vinene skal have mindst 11.5% alkohol - hvilket vist aldrig er et problem. Vinene er kraftige som følge af druerne Syrah og Grenache.

Vinene varierer fra producent til producent, idet især gæringsmetoder, gæringstid og mængden af fadlagring varierer, men også fordi der er forskellige jordbundsforhold. Desuden har hver producent typisk 3 - 5 forskellige cuvéer med forskellig druesammensætning, fadlagring etc.

Den nordøstlige del af appellationen, omkring byen Fos giver nok de bedste vine, men forskellene i terroirets kvalitet er nu ikke stor.

89,00 DKK 115,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Domaine Saint Gayan Rosé - Cotes Du Rhone Léa & Léa 2015

 

Denne dejlige, frugtrige rosévin er fremstillet på druerne: Grenache 45 %, Cinsault 25 % og Carignan 30 % fra i gennemnit 30 år gamle vinstokke. Druerne er høstet i hånden på familie vingården, der har eksisteret siden 1709. Vinen er lagret i rustfri stålkar. Druerne til denne rosé er dyrket på historiske vinmarker på Domaine Saint Gayan, der er gået i arv fra deres forfædre Léa Goubert og Léa Trescartes, deraf vinens navn. Disse særligt sandede jorde giver meget friske vine med stor delikatesse og lethed. Den direkte presning af druerne, beskyttelse fra oxidering og fermentering ved lav temperatur giver en meget bleg pink farve og delikate aromaer af friske frugter. Når sommervarmen kommer er Côtes du Rhône Lea & Lea Rosé er ideel til at ledsage et måltid ude i det fri. Serveret afkølet, men bestemt ikke frossen, er denne rosé perfekt til en drink med venner.
 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

 I James Turnballs bog over Rhônedalens 90 bedste vinproducenter finder man selvfølgelig Domaine Saint Gayan. I Robert Parkers vurdering af, hvem der er dygtigst til at producere Gigondas, nævnes Domaine Saint Gayan naturligvis. Der er ingen tvivl om at denne historiske vingård er blandt de allerbedste i den sydlige Rhônedal. Domaine Saint Gayan er en af de mest berømte godser i Gigondas, på grund af den regelmæssige høje kvalitet af vinen. Dette bevidnes bl.a. af årgang 2005 - som har høstet 20 medaljer ved den berømte "Contest Général Agricole de Paris "- inklusive 10 Guldmedaljer - plus andre præmier i respekterede vinkonkurrencer. Historie og kvalitet går hånd i hånd hos Domaine Saint Gayan. Den vinkulturelle historie går hele 11 generationer tilbage i lige linie. De har altså et unikt erfaringsgrundlag. Mere en halvdelen af vingårdens 37 hektarer er beplantet med vinstokke, der er mere end 80 år gamle. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,00 DKK 98,00 DKK (spar 29,00 DKK)

Bordeaux Clairet 2016 - Chateau Armurey

 

Clairet produceres som en rosé, hvor mosten har længere kontakt med drueskallerne, og vinen fremstår derfor som en mellemting mellem en hvidvin og en rødvin. En vin af Clairet typen er meget mørkere i farven end en Bordeaux Rosé og kan produceres i hele Bordeaux regionen. Det er ofte Merlot druen, der dominerer i disse vine, men også andre blå druetyper fra Bordeaux kan indgå.

 

Château Armurey har en lækker indbydende og appetitvækkende duft af jordbær, ribs og granatæbler. Det er en frisk vin med en silkeagtig struktur og et moderat lille bid i tanninen.

Clairet kan med fordel drikkes køleskabskold og bør ikke overstige 10-11 grader. Den anbefales som aperitif, og i sommermånederne til picnic eller grillretter på en varm aften. Den er desuden en god medspiller til lette retter, lyst kød og fisk (laks) eller til en stor skål dampede blåmuslinger, der samler folk omkring bordet.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol. 

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

AIX Rose Coteaux d´Aix en Provence 2017 - MAGNUM 150 cl.

*** AIX har fået 91 Point af Wine Spectator - og er en topklasses lækker medaljerosé her i 150 cl. flaske.

En prisvindende vin fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve, der har etableret AIX som måske den endelige, rigtige rosé fra Provence. Vinen har en flot lys rosa farve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. Et fremragende valg til alle omstændigheder og det perfekte match til pindemadder, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr.

Test:

* 91 Point af Wine Spectator - det førende amerikanske vin magasin. De rangerer AIX Rosé i toppen af de bedste rosévine fra Provence.
* 91 Point af "Falstaff" -  det velkendte tyske vin magasin. Citat: Medium to light salmon coloured, with silver reflexes. Elegant red berries-confit, peaches, a touch of orange zest, a pinch of baby-bananas. A nice acidity, with a mineral character.
* Guldmedalje af "The global rosé masters". Citat: Pretty nose with touch of apple and redcurrant. Lovely palate with refreshing acidity, red currant, raspberry, strawberry and chalk. Delicate and long finish.
* Anbefalet endnu engang af "Decanter World Wine Awards". Citat: Plum and candy nose, crisp, medium-bodied, red fruit, pink grapefruit, green apple and some spice.
* Guldmedalje af International Wine Challenge 2016. Citat: Soft, luscious wine with fresh raspberry fruits and delicate, balanced palate.
* Guldmedalje af International Competition 2017 - Franske vinguide "Gilbert & Gaillard". Citat: Beautiful pale pink color. Fragrant nose combining red fruits and creamy notes. Subtle, delicate, pure on the mouth. Exquisite style. Well balanced. The perfect partner to grilled king prawns.
* 90 Point af Wine Enthusiast - det velkendte internationale vin magasin. Almost the highest score ever given to a rosé wine - This score placed AIX again amongst the best rosé wines in the world!
* Robert Parker og The Wine Advocate skriver: 'Based mostly on grenache, AIX Rosé offers classy notes of watermelon, strawberries and flowers in a crisp, medium to light-bodied, lively, pure style. It's hard to resist and is a perfect, chuggable rosé to drink by the pool on a hot summer day.

En flaske indeholder 150 cl. 13 % Alkohol.

295,00 DKK 349,00 DKK (spar 54,00 DKK)

AIX Rose Coteaux d´Aix en Provence 2017 - Jeroboam 300 cl.

*** AIX har fået 91 Point af Wine Spectator - og er en topklasses lækker medaljerosé - her i 300 cl. flaske.

En prisvindende vin fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve, der har etableret AIX som måske den endelige, rigtige rosé fra Provence. Vinen har en flot lys rosa farve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. Et fremragende valg til alle omstændigheder og det perfekte match til pindemadder, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr.

Test:

* 91 Point af Wine Spectator - det førende amerikanske vin magasin. De rangerer AIX Rosé i toppen af de bedste rosévine fra Provence.
* 91 Point af "Falstaff" -  det velkendte tyske vin magasin. Citat: Medium to light salmon coloured, with silver reflexes. Elegant red berries-confit, peaches, a touch of orange zest, a pinch of baby-bananas. A nice acidity, with a mineral character.
* Guldmedalje af "The global rosé masters". Citat: Pretty nose with touch of apple and redcurrant. Lovely palate with refreshing acidity, red currant, raspberry, strawberry and chalk. Delicate and long finish.
* Anbefalet endnu engang af "Decanter World Wine Awards". Citat: Plum and candy nose, crisp, medium-bodied, red fruit, pink grapefruit, green apple and some spice.
* Guldmedalje af International Wine Challenge 2016. Citat: Soft, luscious wine with fresh raspberry fruits and delicate, balanced palate.
* Guldmedalje af International Competition 2017 - Franske vinguide "Gilbert & Gaillard". Citat: Beautiful pale pink color. Fragrant nose combining red fruits and creamy notes. Subtle, delicate, pure on the mouth. Exquisite style. Well balanced. The perfect partner to grilled king prawns.
* 90 Point af Wine Enthusiast - det velkendte internationale vin magasin. Almost the highest score ever given to a rosé wine - This score placed AIX again amongst the best rosé wines in the world!
* Robert Parker og The Wine Advocate skriver: 'Based mostly on grenache, AIX Rosé offers classy notes of watermelon, strawberries and flowers in a crisp, medium to light-bodied, lively, pure style. It's hard to resist and is a perfect, chuggable rosé to drink by the pool on a hot summer day.

En flaske indeholder 300 cl. 13 % Alkohol.

795,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler