Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

* En rigtig lækker frisk og halvtør Chardonnay, som er let og frisk i sin smag. Perfekt til lette retter, som forret eller bare ren nydelse. Er ikke fadlagret. Masser af dejlige nuancer i smagen.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Denne dejlige, frugtrige rosévin er fremstillet på håndhøstede druer: Grenache 45 %, Cinsault 25 % og Carignan 30 % fra i gennemnit 30 år gamle vinstokke. Druerne til denne rosé er dyrket på historiske vinmarker på Domaine Saint Gayan. Disse særligt sandede jorde giver meget friske vine med stor delikatesse og lethed. 

69,00 DKK 98,00 DKK (spar 29,00 DKK)

***** En ren, flot og smagfuld Rosé fra Domaine du Bosc i Languedoc. Den er ikke så sødlig, men den har en flot fylde og en lang og elegant eftersmag. Fransk Rosé, når det er allerbedst. En fremragende Rosé der passer perfekt til sommerens traditionelle retter med alt fra grillet laks til kylling - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

En vin af Clairet typen er meget mørkere i farven end en Bordeaux Rosé. Château Armurey har en lækker indbydende og appetitvækkende duft af jordbær, ribs og granatæbler. Det er en frisk vin med en silkeagtig struktur og et moderat lille bid i tanninen. Clairet kan med fordel drikkes køleskabskold og anbefales bl.a. som aperitif, til picnic eller grillretter på en varm aften. 

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

En meget lækker hvidvin, med frisk, sprød, fedme, og lidt sødme i tonerne. Perfekt til fisk, hummerhaler, laks, salater, kylling og ren nydelse.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

* Top vin fra lille produktion. Den mest besværlige rødvinsdrue - Petit Verdot - bliver fortrinlig i de rette hænder, og det er lige hvad Domaine har gjort. Vinen har en flot intens farve og tannin. Det er en middel kraftig vin, der kan nydes alene eller til de lidt fede oste, oksekød og vildt. En super flot vin med mange smagsnuancer (lidt Merlot-agtig men med mere smag).

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

***** Fantastisk lækker Viognier - frisk, fed og smagfuld. Vinen er en fantastisk lækker Viognier - frisk, fed og smagfuld. Viognier er oprindeligt fra Rhône dalen i Sydfrankrig. Den giver fyldige, fedmefyldte og rige vine med stor aroma med et lille og drikkemoden syreindhold. Vinen er frisk, blomstrende og har en fyldig duft af tropisk frugt og ananas. I munden finder du en rig vin med en cremet smag med hints af honning og krydderier. Lang eftersmag med hint af kiwi og abrikos.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

* Super vin fra Sydfrankrig. Merlot druen fremtræder i frisk stil, med masser af toner af mineraler. Syrah druen giver en let krydret varme og dybde i vinen. Velegnet til kylling, gris, kalv, grillet okse samt ren nydelse.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler