Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vinglas og Gin glas.. Hos Slagelse Vinkompagni står vi klar til at vejlede dig til at få købt en vin, rom, whisky eller andet, som du helt sikkert vil få glæde af. Vi anbefaler desuden, at du har de rigtige glas til f.eks. at drikke den gode rom eller en forfriskende gin og tonic af. Vinglas og hvilket glas, du bruger til din vin, øl eller alkohol har en stor betydning for hele smagsoplevelsen. Ligesom det rette vinglas kan gøre en kæmpe forskel for vinens smag, så vil et glas specifikt lavet til at drikke rom af også løfte romoplevelsen til et nyt niveau, da det vil samle rommens duft, så den kommer mere koncentreret ud af glassets åbning. Kig gerne ind i butikken i Slagelse, hvis du er interesseret i at forbedre din drinkoplevelse med det rigtige glas – vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.

Sorter resultater:

Gin Mare Gin Glas (æsken indeholder 4 glas) - pris pr. glas 80 kr. Den populære spanske Gin Mare er en banebrydende gin med noter af Middelhavets nuancer.

Nu kan du også købe flotte gin glas, der passer til.

* Pakken indeholder 4 glas og prisen er pr. glas.

70 cl.

7,5 cm i top af glas og 23 cm i højde.

OBS: Der kan forekomme små luftbobler i glasset 

80,00DKK 99,00DKK (spar 19,00DKK)

Spiegelau Gin & Tonic Glas - 19,5 cm / 63 cl. - 4-pk. - Diameter (det bredeste punkt på glasset): 10,6 cm.

Fabrikken, der laver Spiegelau Krystallglas ligger i byen Spiegelau i Bayern, Sydtyskland og de har produceret glas siden år 1521. Spiegelau er hermed verdens ældste glasfabrikant, og de mange års erfaring indenfor glasproduktion resulterer i, at Spiegelau i dag tilbyder nogle af de bedste glas på markedet. Spiegelau producerer både mundblæste og maskinblæste glas efter de nyeste og mest avancerede produktionsmetoder. Glassene er af meget høj kvalitet og fremstår i elegant design, hvorfor de er yderst efterspurgte.

Spiegelau blev i 1990 opkøbt af Nachtmann og igen i 2004 af Riedel Glas Austria. I 1992 blev Spiegelau etableret i Danmark og de er siden hen blevet en af Danmarks førende leverandører af krystalglas til private og til Danmarks bedste gourmet restauranter.

Gin og Tonicglas sælges i 4-stk. æske. 

200,00DKK 240,00DKK (spar 40,00DKK)

Champagne Cava glas 10 cl Vilarnau m/ logo. * Et smukt og lækkert glas til enhver leglighed, når der skal nydes bobler. 

En kasse indeholder 8 glas - 10 cl / Højde: 19 cm.

39,00DKK 49,00DKK (spar 10,00DKK)

Byd dine gæster et glas silkeblød cognac eller en Single Malt Whisky i Authentis spiritusglasset fra Spiegelau. Krystalglassets klassiske design giver en god balance i hånden, når du synker ned i lædersofaen med en drink, og tulipan-formen forstærker den dejlige aroma. Authentis spiritusglasset kan indeholde 17 cl og tåler opvaskemaskine.

En kasse indeholder 4 glas.

79,00DKK 89,00DKK (spar 10,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler