Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vinglas og Gin glas.. Hos Slagelse Vinkompagni står vi klar til at vejlede dig til at få købt en vin, rom, whisky eller andet, som du helt sikkert vil få glæde af. Vi anbefaler desuden, at du har de rigtige glas til f.eks. at drikke den gode rom eller en forfriskende gin og tonic af. Vinglas og hvilket glas, du bruger til din vin, øl eller alkohol har en stor betydning for hele smagsoplevelsen. Ligesom det rette vinglas kan gøre en kæmpe forskel for vinens smag, så vil et glas specifikt lavet til at drikke rom af også løfte romoplevelsen til et nyt niveau, da det vil samle rommens duft, så den kommer mere koncentreret ud af glassets åbning. Kig gerne ind i butikken i Slagelse, hvis du er interesseret i at forbedre din drinkoplevelse med det rigtige glas – vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.

Sorter resultater:

Spiegelau Gin & Tonic Glas - 19,5 cm / 63 cl. - 4-pk. - Diameter (det bredeste punkt på glasset): 10,6 cm.

Fabrikken, der laver Spiegelau Krystallglas ligger i byen Spiegelau i Bayern, Sydtyskland og de har produceret glas siden år 1521. Spiegelau er hermed verdens ældste glasfabrikant, og de mange års erfaring indenfor glasproduktion resulterer i, at Spiegelau i dag tilbyder nogle af de bedste glas på markedet. Spiegelau producerer både mundblæste og maskinblæste glas efter de nyeste og mest avancerede produktionsmetoder. Glassene er af meget høj kvalitet og fremstår i elegant design, hvorfor de er yderst efterspurgte.

Spiegelau blev i 1990 opkøbt af Nachtmann og igen i 2004 af Riedel Glas Austria. I 1992 blev Spiegelau etableret i Danmark og de er siden hen blevet en af Danmarks førende leverandører af krystalglas til private og til Danmarks bedste gourmet restauranter.

Gin og Tonicglas sælges i 4-stk. æske. 

279,00DKK 329,00DKK (spar 50,00DKK)

Champagne Cava glas 10 cl Vilarnau m/ logo. * Et smukt og lækkert glas til enhver leglighed, når der skal nydes bobler. 

En kasse indeholder 8 glas - 10 cl / Højde: 19 cm.

39,00DKK 49,00DKK (spar 10,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler