Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

New Zealand producerer, hvad der svarer til ca. 1 % af den samlede druehøst på verdensplan og er dermed en af de mindste vinnationer i verden. De fleste kender nok New Zealand for deres flotte natur, men der fremstilles også masser af gode hvidvine i landet primært på Sauvignon Blanc druen og i mindre grad Chardonay. Vinene fra New Zealand har ikke altid været så efterspurgte, det ændrede sig først i 1985, da en vingård i Marlborough fremstillede en fantastisk velsmagende Sauvignon Blanc, og siden har de generelt haft svært ved at følge med efterspørgslen. Der er kommet en masse dygtige vinmagere til New Zealand, der i dag fremstiller vine af høj kvalitet - nogle unikke vine, der afspejler de specielle dyrkningsforhold på New Zealand. Af New Zealandske hvidvine har vi udvalgt nogle få men gode vine i forskellige prisklasser for eksempel: Dusky Sounds, Rabbit Islands og Cloudy Bay.

Sorter resultater:

TOPSÆLLERT***** Super Hit fra New Zealand til en fantasi pris. Lækker hvidvin lavet af 100 % Sauvignon Blanc druer fra den berømte Marlborough region. I smagen er der et stort spektrum af smagsnuancer. Der er urteagtige nuancer kombineret med frugt som ribs, stikkelsbær og lime.

69,95 DKK 149,00 DKK (spar 79,05 DKK)

*** Super lækker Top hvidvin - til en fantasi pris! Vinen er lavet af 100 % Sauvignon Blanc druer og har en lys strågylden farve med grønne reflekser, den er klar og skinnende. Duften er intens og forfriskende af tropisk frugt som Guava og stikkelsbær. Der er ligeledes noter af grapefrugt og underliggende mineralske noter. I smagen er der et stort spektrum af smagsnuancer. Der er urteagtige nuancer kombineret med frugt som ribs, stikkelsbær og citrus.

89,00 DKK 139,00 DKK (spar 50,00 DKK)
* CLOS HENRI – EN AF TIDENS MEST SPÆNDENDE NEW ZEALANDSKE VINGÅRDE. Vinen viser en blanding af tropiske frugter, citrusfrugter og mineraler. I munden er vinen kompleks med mineraler. Den har en glat, elegant struktur, er tør og med stor balance og længde. Den har potentiale til at blive gemt i 5-6 år.
249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

* VERDENSKLASSES HVIDVIN. Cloudy Bay er et koryfæ i moderne vinøs historie. Det krævede blot, som så mange gange før, at de klassiske franske fyrtårne blev slået af banen i blindsmagning. Denne årgang viser noter af hyldeblomst, grøn lime skal, og frugter. Ganen er moden, fin og saftig og tilbyder modne citrus smag kombineret med en kant af mineraler og søde urter.

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

* 4 stjerner og "Best Buy" i Michael Cooper Buyers Guide. Denne vin er en klassisk, fyldig Sauvignon Blanc med stikkelsbær, citrusfrugt og grøn peber, med en perfekt balance af en flot syre og underliggende kridt og flint noter. Vinen binder på fornemmeste vis den gamle verdens rankhed og elegance sammen med den nye verdens frugt og pondus. 

149,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler