Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Pineau de Charentes er en uforlignelig blanding af friskhed, syre og cremet honningsødme. Denne Pineau de Charentes fra Pierre Ferrand er lagret i over 12 måneder, og resultatet er en lys og liflig aperitif eller en spændende ledsager til friske desserter. I duften er det et overflødighedshorn af honning, kvæde, ferskner, figner og mandler. I smagen er den frugtig og fedmefuld, men samtidig frisk, med en fin syre som balancerer sødmen perfekt. Drikkes afkølet. Kan bruges som aperitif, men fungerer også godt til de ikke alt for søde desserter.

Der er 6 flasker i et koli - 75 cl - 17% alkohol.

169,00DKK 199,00DKK (spar 30,00DKK)

Rivesaltes Tuilé er en klassisk type af Rivesaltes, men mindre udbredt end Ambré. Den fremstilles af Grenache Noir. Rivesaltes Tuilé har en middeldyb teglrød farve og aromaer af tørrede og syltede frugter, blommer, svesker, figner, mørke rosiner, brændte toner, kaffe, kakao, chokolade, krydderier, læder og tobak. Smagen er typisk mere halvsød end sød, fyldig og blød med afrundede tanniner og stor kompleksitet.
 
Hvad spiser man til en Rivesaltes Tuilé...
Rivesaltes Tuilé er perfekt til desserter af mild eller mørk chokolade, desserter med tørrede frugter og med marcipan og nougat.
Flasken indeholder 50 cl. 16% Alkohol - Der er 12 flasker i et koli

99,00DKK 129,00DKK (spar 30,00DKK)

Monbazillac Loupiac Chateau Martillac AOP 2017 Sauternes type.. Dessert vin. Intens, frisk og sødmefyldt duft med toner af honning, urte og orange, tilsat et meget let stref af marcipan.

Smagen er fed og flot afbalanceret af den underliggende syre.

En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl.  13 % Alkohol

129,00DKK 149,00DKK (spar 20,00DKK)

Lieutenant de Sigalas Sauternes 2009 - 37,5 cl.

Dette repræsenterer en fremragende værdi for pengene fra en af Sauternes' mest velrenommerede producenter.

Når de anerkendte slotte høster druer til Sauternes, foregår det over flere omgange, hvor man identificerer og høster de druer, der anses for at være modne.

* GODT KØB!

I 2009 blev druerne høstet på Château Sigalas Rabaud i løbet af 5 omgange fra den 10. oktober til den 21. oktober. Lieutenant de Sigalas er andenvinen fra Château Sigalas Rabaud, høstet fra de samme vinstokke som hovedvinen, men primært fra de tidlige høstomgange med få botrytisangrebne druer. Vinen har derfor ikke samme fylde som hovedvinen, men til gengæld byder den på rig renhed og letthed, som oversættes til en fornøjelig drikkeoplevelse. Intensiteten er ikke et problem, da druerne fra de 45 år gamle vinstokke naturligt giver en god koncentration.

Sammensætningen af druer er 85% semillon og 15% sauvignon blanc, og efter gæring tilbringer vinen 12 måneder på egetræsfade af varierende alder.

Duften og smagen indeholder identiske hvidblomstrede aromaer med frisk abrikos, citronsorbet og bittermandel. Dette er ikke en kraftig vin med massiv viskositet, men derimod en kompleks, frisk og letdrikkelig vin.

Nyd den til:
Vinen kan nydes nu.. og i løbet af det næste årti som en fremragende aperitif, til foie gras terrine, blå ost, cremet gedeost, Brownies, chokoladekage eller lettere desserter som citrontærte, og frisk frugt.

For at variere vinoplevelsen kan vinen serveres ved temperaturer mellem 8 og 15°. Ved kølig servering er den forfriskende og frisk, mens en højere temperatur vil fremhæve dens kompleksitet.

En kasse indeholder 1 flaske - 37,5 cl. 13% alkohol

149,00DKK 169,00DKK (spar 20,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler