-12%

Lieutenant de Sigalas Sauternes 37,5 cl.

149,00DKK 169,00DKK (spar 20,00DKK)
Model/varenr.: 110 8060

Lieutenant de Sigalas Sauternes 2009 - 37,5 cl.

Dette repræsenterer en fremragende værdi for pengene fra en af Sauternes' mest velrenommerede producenter.

Når de anerkendte slotte høster druer til Sauternes, foregår det over flere omgange, hvor man identificerer og høster de druer, der anses for at være modne.

* GODT KØB!

I 2009 blev druerne høstet på Château Sigalas Rabaud i løbet af 5 omgange fra den 10. oktober til den 21. oktober. Lieutenant de Sigalas er andenvinen fra Château Sigalas Rabaud, høstet fra de samme vinstokke som hovedvinen, men primært fra de tidlige høstomgange med få botrytisangrebne druer. Vinen har derfor ikke samme fylde som hovedvinen, men til gengæld byder den på rig renhed og letthed, som oversættes til en fornøjelig drikkeoplevelse. Intensiteten er ikke et problem, da druerne fra de 45 år gamle vinstokke naturligt giver en god koncentration.

Sammensætningen af druer er 85% semillon og 15% sauvignon blanc, og efter gæring tilbringer vinen 12 måneder på egetræsfade af varierende alder.

Duften og smagen indeholder identiske hvidblomstrede aromaer med frisk abrikos, citronsorbet og bittermandel. Dette er ikke en kraftig vin med massiv viskositet, men derimod en kompleks, frisk og letdrikkelig vin.

Nyd den til:
Vinen kan nydes nu.. og i løbet af det næste årti som en fremragende aperitif, til foie gras terrine, blå ost, cremet gedeost, Brownies, chokoladekage eller lettere desserter som citrontærte, og frisk frugt.

For at variere vinoplevelsen kan vinen serveres ved temperaturer mellem 8 og 15°. Ved kølig servering er den forfriskende og frisk, mens en højere temperatur vil fremhæve dens kompleksitet.

En kasse indeholder 1 flaske - 37,5 cl. 13% alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk