Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Under GAVER finder du et bredt udsnit af de produkter, der egner sig godt til gaver. Det være sig lækre vine, spændende specialøl, mousserende vine/champagner, spændende gavekasser og andre lækkerier. Her kan du både få kvalitetsrødvin, bobler og rosé til fornuftige priser, og hvis du leder efter noget i den anden ende af prisskalaen, har vi eksklusive champagner og blød, smagfuld rom.

Der er mange gaveidéer og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette gave til én du holder af - et familiemedlem, en værdsat kunde eller en medarbejder. Og hvis du ikke kan bestemme dig, sælger vi også gavekort, så modtageren selv kan vælge imellem de mange varer på vores hjemmeside og i butikken.

Køb i vores butik i Slagelse eller bestil online og få gaven leveret direkte.

Sorter resultater:

Toms Kæmpe Guldbarre i æske 1,35 kg  Hyggetid er guld værd og Toms kæmpe guldbarrer er derfor altid et godt udgangspunkt for en god omgang hygge og nærvær.

Du får her de velsmagende Toms Guld Barrer i en XL-æske med hele 30 stk. lækre chokoladebarer i 7 forskellige varianter: Mælkechokolade, mørk chokolade, mælkechokolade med hasselnødder, mælkechokolade med karamelknas, mælkechokolade med orangeknas, mælkechokolade med stykker af Toms Dronning Mandler og mælkechokolade med Toms Skildpadde romcreme og karamel.

Den store æske har derfor et spændende udvalg af Toms klassikere fra deres serie af guldbarrer, lige fra den traditionelle mælkevariant til den udsøgte dronningemandel over til den legende variant med smag af de velkendte skildpadder, som alle smelter på tungen. Æsken indeholder derfor noget for enhver smag og er velegnet til at have stående på kontoret eller som et sjovt og velsmagende indslag til festen.

 

Savner du en anderledes og spændende gave eller måske en gevinst, så er denne bestemt et godt bud. Toms Guld Barre så første gang dagens lys i 1933, da kakaoprisen var tårnhøj, og man på Toms sagde, at de lige så godt kunne laves af guld. De har siden været en fast bestanddel af dansk hygge. Den klassiske Guld Barre er med tiden blevet både større og fyldigere, og familien består i dag af mange forskellige smagsvarianter og størrelser. Guld Barre er med deres gode smag og høje kvalitet en nydelse for rigtige chokoladeelskere.

Guldbarren har ikke ændret design, men indholdet er justeret med nye spændende varianter, så den nu indeholder følgende: mælk, dronningemandel, chokofant, skildpade og vanilje frø.

  • Indhold: 30 stk. a 45 g
  • 7 forskellige varianter
  • Samlet vægt: 1,35 kg
  • Mål: ca. 77x22x5,5 cm.

 

Ingredienser:

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, sødmælks‐/helmelkpulver, glukosesirup, ristede mandler, glukosefrugtsirup, kondenseret mælk, vegetabilsk fedt, alkohol, emulgator, hvedemel, modificeret majs- og kartoffelstivelse, fugtighedsbevarende middel, kakaopulver, salt, sirup, fortykningsmiddel, aromaer, vanilje, konserveringsmiddel, spiritus, Mindst 33% kakaotørstof og mindst 23% mælk i mælkechokoladen. Mindst 46% kakaotørstof i den mærkechokolade.

Næringsindhold 100 Gram;
Energi 2137 Kilojoule, 511 Kilokalorier
Fedt 28 Gram
Heraf mættede fedtsyrer 17 Gram
Kulhydrater 77 Gram
Sukkerarter 53 Gram
Protein 5,3 Gram
Salt 0,19 Gram

375,00DKK 495,00DKK (spar 120,00DKK)

Gavekasse No. 53 * ITALIENSKE VINE - CHOKOLADE OG LAKRIDS. Gaveæsken indeholder: 2 fl. GOVERNO All Uso Rosso Toscano IGT - Gerone (rødvin fra Italien) / Lindt Lindor Chokoladekugler 137 g / Almuegaardens chokolade-lakrids kugler med hindbær 120 g / 2 æsker finsk lakrids - sød og salt. Pakket i flot, sort gaveæske med rude. 

325,00DKK

Gaveæske riflet sort 1 fl. - Helflaske 75 cl.

Pr. kolli 10 æsker.

9,95DKK

LIMONCELLO SPRITZ - PALLINI DRINKSMIX - (LUKSUS UDGAVE..) Samlet sæt!

Årets nye Spritz.. Samlet sæt!

***** TOP FRISK OG LÆKKER !!

Et stort glas
Tilsæt et halv glas med isterninger
2 dele Limoncello
3 dele Prosecco Rose fra Le Contesse

Skål!

299,00DKK 437,00DKK (spar 138,00DKK)

VIN | CHOKOLADE | LAKRIDS | CHIPS

Indeholder:

- 2 fl. Casa La Luna (hvidvin fra Spanien)

- 2 fl. Zin Fan Del Limited Edition No. 1. (rødvin fra Californien)

- 1 fl. Viña Cecilia Moscato

- Lindt Chokolade

- Chokoladekugler fra Almuegaarden

- Lakrids - saltlakrids + sød lakrids

- Chips

500,00DKK

TOPLÆKKER VIN | CHOKOLADE

Indeholder:

- 1 fl. Viña Cecilia Moscato

- 2 fl. Trulli Primitivo Masseria (rødvin fra Italien)

- 2 fl. Vignoble Ferret, colombard sauvignon Blanc (hvidvin fra Frankrig)

- Chokoladekugler fra Almuegaarden

- Aalborg Chokolade - 2 forskellige chokoladeæsker

595,00DKK

Gaveæske med 2 Champagne glas Le Contesse - Denne løsning er kun med 2 glas, og indhold skal købes ved siden af.

Le Contesse Prosecco gaveæske.

Indeholder 2 glas samt en en papgaveæske.

150,00DKK

Slagelse Vinkompagni - gavekort - Vælg et beløb og læg i kurven

En god gaveidé til kollegaen, familiemedlemmet, vennen eller lige den du holder af!

(Obs. husk at trykke 'afhent i butik').
- Ønsker du at få gavekortet tilsendt, så noter leveringsadressen.

Pris fra 100,00DKK

Gaveæske riflet sort 2 fl. - Helflaske 75 cl.

Pr. kolli 10 æsker.

12,95DKK

Gaveæske riflet sort 3 fl. - Helflaske 75 cl.

Pr. kolli 10 æsker.

13,95DKK

Gaveæske riflet sort til 4 fl. - Helflaske 75 cl.

Pr. kolli 10 æsker.

18,00DKK

Gaveæske riflet sort til 6 fl. - Helflaske 75 cl.

Pr. colli 10 æsker.

29,00DKK

Vin Trækasse med logo 3 flasker

Vin Trækasse 3 fl. - Helflaske 75 cl. (Logo med 2 farver)

v/100 stk plader.

60,00DKK

Sizzlepak - naturel - 10 kg. Fyld til gavekasse

Mangler du fyldet til egen indpakning af flotte gaveæsker, så har vi det her !
Sizzlepak - naturel.
Fyld til flotte gavekasser.
10 kg.

475,00DKK

Krenkerup Øl Gavekasse med 4 fl. á 50 cl. Gavekasse med 4 flasker fantastisk dansk kvalietsøl fra Krenkerup Bryggeri. Perfekt gaveløsning til for eksempel firmagaver eller kundergaver.
Vejledende stykpris er kr. 39,95.

En gavekasse indeholder 4 flasker á 50 cl.
Prisen er incl. pant.


Krenkerup Bryggeri ligger meget smukt ved Radsted lige uden for Sakskøbing – kun 9 km fra Oreby Mølle - og så laver de virkelig velsmagende kvalitetsøl. Øl fra Krenkerup Bryggeri er brygget med dansk malt og omhyggeligt udviklet efter det Bayerske Reinheitsgebot - en særlig brygningsmetode efter tyske forskrifter, der stiller høje krav til rene råvarer. Der er absolut ingen E-numre, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og enzymer. Resultatet er dansk kvalitetsøl, der er brygget på vand, malt, humle, gær og intet andet.

Krenkerup Bryggeri er en moderne og innovativ del af det gamle og distingverede Krenkerup Gods. Godset er siden 1367 gået i arv fra slægt til slægt. I marts 2007 besluttede de på Krenkerup Gods, at de ville have deres eget Bryggeri. Bryggeriet satte første bryg – deres høstøl – over den 12. august 2008. Siden da er det blevet til flere forskellige varianter, og der er hele tiden nye under udvikling.

Krenkerup Gods er i den grad et besøg værd. Godset startede som sagt i 2007 en ambitiøs egenproduktion af øl, men på trods af den korte historie har øllet vundet hæderspriser allerede. Der er mulighed for at få rundvisning på bryggeriet og selvfølgelig købe eksemplarer på de gyldne dråber med hjem. Hvis I kan lide øl, bør I aldrig være i nærheden af godset, uden at svinge en tur forbi. Krenkerup Gods har også en café, der har åben i sommerhalvåret.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

160,00DKK 165,00DKK (spar 5,00DKK)

8 buttede 33 cl. i trækasse. * Lækker Belgisk og Italiensk øl, som passer til årstiden. En flot og god gaveide til den, der holder meget af øl.

En kasse indeholder 1 stk. trækasse med 8 øl. á 33 cl.

299,00DKK

Europæisk Ølstang med 10 fl. á 50 cl. i trækasse * En lækker gaveløsning med forskellige gode øl fra Europa. En spændende gave for den, der holder meget af øl. Øl er også perfekt til jul.

En kasse indeholder 10 flasker á 50 cl.

350,00DKK

Gavekasse No. 46 * TOPKVALITET – VIN, CHOKOLADE BALLS, LAKRIDS, KAFFE. Gavekassen indeholder: 2 fl. Morandé Pionero Reserva Chardonnay (hvidvin fra Chile) / 1 fl. Viña Cecilia Moscato Hvid (mousserende vin fra Spanien med kun 5 % alkohol) / 2 fl. Zinfandel Lodi - Limited Edition No 1. (rødvin fra Californien) / Lindt Lindor Chokoladekugler  137 g / Almuegaardens Chokolade-lakrids kugler med hindbær 120 g / Johan Bülow sød lakrids (nr. 1) og salmiak lakrids (nr. 2) á 150 g.

Mål: 55x33x10 cm.

595,00DKK

Venta del Puerto No. 12 Selection Especial 2019 - I super flot gaveæske med 2 flasker og en flot informationsbrochure. Absolut en flot gaveløsning. *SPAR KR. 130,- på Kraftig, fed og cremet - TOPVIN FRA SPANIEN. Vinen er lavet på druerne: Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot og Syrah, og den har en mellem-dyb, klar rød farve med en mørk kerne. Aromaen er meget kompleks, kraftig og fint udviklet med frugtagtige noter af sorte kirsebær, blommer samt modne toner af honning, grønne blade og en smule læder.

***** Guldmedalje - Mundus Vini i denne årgang 2018

Duften er af høj kvalitet, pænt integreret og med let røget ege-karakter. Smagen er rig med en fløjlsblød tannin og i perfekt balance. Vinen er meget aromatisk, kompleks og pænt udviklet, moden frugt og en lang eftersmag, med elegante antydninger af ristet eg. Den er modnet i 12 måneder på nye, amerikanske træfade.

Vinen passer perfekt til lidt mere elegante retter med lam, oksekød, vildt, grillet kød, smagfulde tapas samt kraftige oste. Det er helt i top, hvis kødets karakter fremgår tydeligt, sådan at vinen kan fungerer som eksklusivt krydderi.

Test af årgang 2015:

* Guldmedalje ved Concours Mondial Bruxelles 2015
* Sølvmdalje ved IWSC
***** i BT

En kasse indeholder 2 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

269,00DKK 389,00DKK (spar 120,00DKK)
Sampak med 1 flaske Aperol og 1 flaske Le Contesse Prosecco - hovedbestandelene til den lækre cocktail, Aperol Spritz:

Aperol Aperitivo 70 cl. - 11 % alkohol er en vigtig ingrediens i Italiens største Aperitif - Spritz. Den er også blevet et drinks-hit herhjemme til især de danske sommeraftener. Den har en flot mørk orange farve og en enestående smag, takket være den hemmelige opskrift, der aldrig er blevet ændret. Aperol kan anvendes til forskellige drinks.

Le Contesse Prosecco Extra Dry Elegance - 75 cl. Super lækker mousserende Prosecco fra et af italiens bedste og mest topsælgende Prosecco vinhuse. Vinen er frisk med en fyldig bouquet og elegante fine bobler med en cremet og blød eftersmag.

Opskrift på Aperol Spritz

Ingredienser
3 dele mousserende vin (vi anbefaler Le Contesse Extra Dry Elegance)
2 dele Aperol
1 del Mineralvand med brus.
Rør let rundt, pynt eventuelt med et par appelsinskiver og servér.

Fremgangsmåde
Fyld et vinglas helt op med isterninger. Tilsæt Aperol, mousserende vin og danskvand efter ovenstående fordeling.

199,00DKK 249,00DKK (spar 50,00DKK)

Krenkerup Bryggeri 3-pak specialøl - 3 x flaskeøl i gaveæske á 50 cl. Alle kvalitetsøl fra Krenkerup Bryggeri findes på 0,5 liter flasker. Præcis som indholdet har de også gjort noget særligt ud af flaske og etikette. Såfremt du har specielle ønsker til gaveæskens indhold, bedes du notere dem i kommentarfeltet, når du gennemfører ordrer, ellers sammensætter vi gaveæsken for dig.

Varianter: Brygmesteren blander gaveæsken mellem 1367 Premium, Guldøl, IPA, Classic, Stout, Brown Ale, Juleøl, og Weissbier.

En gavekasse indeholder 3 flasker á 50 cl.
Prisen er incl. pant.

 

I smukke omgivelser på Lolland ligger Krenkerup Bryggeri lidt uden for Sakskøbing. Her laver de velsmagende kvalitetsøl på rene råvarer. Øl fra Krenkerup Bryggeri er uden tilsætningsstoffer, men med masser af passion og historie. De brygger hovedsageligt efter den særlige brygningsmetode Reinheitsgebot, hvilket stiller store krav til råvarerne. Krenkerup Bryggeri benytter byg fra egne marker og anvender ingen konserveringsmidler – heller ingen E-numre, tilsatte enzymer, farve eller ekstra sukker.

Bryggeriet er en moderne del af det historiske Krenkerup Gods, der over de sidste 650 år er gået i arv gennem generationer. Siden 2008 har man brygget ærlig, traditionel og prisvindende kvalitetsøl i det gamle kornlager. I 2008 blev den første bryg sat over, og siden da er det blevet til flere forskellige varianter.

Krenkerup Bryggeri er i den grad et besøg værd. Hele året kan besøgende opleve deres hyggelige traktørsted i godsets smukke gamle kornmagasin. Direkte i forlængelse af bryggeriet serverer de friskbrygget fadøl og lette anretninger og her er masser af hyggelig stemning. Du kan ofte se brygmesteren i aktion og altid nyde de naturskønne omgivelser. Krenkerup Traktørsted er stedet for godt selskab og hyggeligt samvær for både lokale og besøgende i området. Hele året bliver der inviteret indenfor, og der arrangeres ofte rundvisninger og smagninger i de unikke omgivelser.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

125,00DKK 135,00DKK (spar 10,00DKK)

Krenkerup Bryggeri 6-pak specialøl - 6 x flaskeøl á 50 cl. Flot designet 6-pak fyldt med kvalitetsøl på 0,5 liter flasker - lige til at tage med hjem og nyde i en stille stund eller give væk i gave. Såfremt du har specielle ønsker til gaveæskens indhold, bedes du notere dem i kommentarfeltet, når du gennemfører ordrer, ellers sammensætter vi gaveæsken for dig.

Mulige varianter: 1367 Premium, Guldøl, IPA, Classic, Stout, Brown Ale, Juleøl, og Weissbier.

En gavekasse indeholder 6 flasker á 50 cl.
Prisen er incl. pant.

 

I smukke omgivelser på Lolland ligger Krenkerup Bryggeri lidt uden for Sakskøbing. Her laver de velsmagende kvalitetsøl på rene råvarer. Øl fra Krenkerup Bryggeri er uden tilsætningsstoffer, men med masser af passion og historie. De brygger hovedsageligt efter den særlige brygningsmetode Reinheitsgebot, hvilket stiller store krav til råvarerne. Krenkerup Bryggeri benytter byg fra egne marker og anvender ingen konserveringsmidler – heller ingen E-numre, tilsatte enzymer, farve eller ekstra sukker.

Bryggeriet er en moderne del af det historiske Krenkerup Gods, der over de sidste 650 år er gået i arv gennem generationer. Siden 2008 har man brygget ærlig, traditionel og prisvindende kvalitetsøl i det gamle kornlager. I 2008 blev den første bryg sat over, og siden da er det blevet til flere forskellige varianter.

Krenkerup Bryggeri er i den grad et besøg værd. Hele året kan besøgende opleve deres hyggelige traktørsted i godsets smukke gamle kornmagasin. Direkte i forlængelse af bryggeriet serverer de friskbrygget fadøl og lette anretninger og her er masser af hyggelig stemning. Du kan ofte se brygmesteren i aktion og altid nyde de naturskønne omgivelser. Krenkerup Traktørsted er stedet for godt selskab og hyggeligt samvær for både lokale og besøgende i området. Hele året bliver der inviteret indenfor, og der arrangeres ofte rundvisninger og smagninger i de unikke omgivelser.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

249,00DKK

Gavekasse No. 51 * ITALIENSKE VINE OG LAKRIDS. Gaveæsken indeholder: 2 fl. GOVERNO All Uso Rosso Toscano IGT - Gerone (rødvin fra Toscana i Italien) / 1 æske Finsk salt lakrids. Pakket i sort gaveæske. 

189,00DKK

Gavekasse No. 57 * JULEØL - CHOKOLADE OG LAKRIDS. Gaveæsken indeholder: 4 fl. Krenkerup Juleøl (juleøl fra Danmark) / Blandede chokonødder og mandler / Almuegaardens chokolade-lakrids kugler med hindbær 120 g / 1 æske Finsk salt lakrids. Pakket i flot, sort gaveæske med rude. 

325,00DKK

Aalborg Juleakvavit 2022 - julesnaps 70 cl. * Klassisk JuleAkvavit på årets nye flaske.Aalborg Jule Akvavit er for mange indbegrebet af en juleklassiker og en dansk juletradition i sig selv.

Derfor ændrer Aalborg naturligvis ikke på det, der er inden i flasken. Opskriften på julesnapsen har været den samme siden lanceringen i december 1982 – og den er kendetegnet for sin høj alkoholprocent (på helt præcis 47,4 % alkohol), et højt kommenindhold og den rustikke smag.

Siden starten der været tradition for, at flasken har ændret form hvert tredje år. Dette års jule Akvavit-design er lavet af Jette Frölich, der har 45 års erfaring med juleklip. Jette har de seneste årtier sat sig præg på den danske jul og med sin klassiske elegance, er hun blevet et dansk ikon for juledesign. Selve flasken er også ny, den skifter form hver fjerde årgang og har i år både kanter og rundede former.

Aalborg Juleakvavitten er en kraftig snaps / akvavit, der er fremstillet på et destillat af kommen-, dildfrø og koriander. Både i duft og smag har den en robust karakter af kommen med en fin eftersmag af appelsin, mandel og koriander. En smag og kvalitet, der imponerede ved International Spirits Challenge, hvor Aalborg Jule Akvavit fik den højeste præmiering. 

Juleakvavitten egner sig godt til stort set al traditionel dansk julemad lige fra marineret sild og laks til flæskesteg, leverpostej og frikadeller med surt. Og så er den fremragende til at forkæle en julegløg.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl.  47 % Alkohol.
199,00DKK 229,00DKK (spar 30,00DKK)
Drageé indeholder både klassiske, men også innovative smagssammensætninger.

Hvert et stykke lavet med kærlighed. 
 
Dragée æske med 5 lakridsvarianter består af:

- Kakaomandler
- Lakridsmandler
- Orangemandler
- Lemonmandler
- Hindbærmandler

Mørk chokolade min. 60% kakaotørstof
Lys chokolade min 33,6% kakaotørstof

Ingredienser: Mandler (39%), Sukker, Kakaomasse, Kakaosmør, Mælkepulver, Hindbær pulver, Vegetabilsk fedt (palme, kokos, raps), Økologisk kokosolie, Kanel, Farve (E150a, E132, E100), Emulgator (sojalecithin), Overfladebehandlingsmiddel (E904), Naturlig aroma (vanilje, citron), Kakaopulver, Stabilisator (E414), Glukosesirup, Konservering (E200), Surhedsregulator (citronsyre).
 
Kan indeholde spor af: Hasselnød, Pistacie.
Opbevares køligt, tørt og ikke i sollys.
 
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 2226 KJ / 532 kcal
Fedt: 34,1 g.
- heraf mættede fedtsyrer: 12,0 g.
Kulhydrat: 42,9 g.
- heraf sukkerarter: 26,9 g.
Protein: 11,4 g.
Salt: 0,07 g.
115,00DKK
Gaveæsken med Petit Fours indeholder både klassiske, men også innovative smagssammensætninger.

Chokoladens kakaoindhold er på op til 70% kakao.
Marcipanen er lavet på spanske Valencia mandler ca. 66 %

Hvert et stykke er lavet med kærlighed. 
 
4 stk. blandede petit four består af:
- Petit four classic mørk
- Petit four med lakrids
- Petit four med orange
- Petit four med karamelliseret chokolade

Mørk chokolade min. 60% kakaotørstof
Lys chokolade min. 30,6% kakaotørstof

Ingredienser: Sukker, Mandler, Kakaomasse, Glukosesirup, Kakaosmør, Vand, HasselnødderFlødeMælkepulver, Spiritus (vodka), Vegetabilsk fedt (palme), Lakridspulver, Kirsebær, Emulgator (sojalecithin), Lakridsgranulat, Naturlig aroma (vanilje, Anethol), Mælkesukker, Kakaopulver, Kirsebærjuicekoncentreret, Konservering (E211, E202), Stabilisator (E406, E407), Ammoniumklorid, Farve (E163, E171), Surhedsregulator (citronsyre), Modificerede stivelse (E1422).

Kan indeholde spor af: Pistacie, Svovl/sulfit.
Opbevares køligt, tørt og ikke i sollys.
 
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 1915 KJ / 458 kcal
Fedt: 29,5 g.
- heraf mættede fedtsyrer: 10,3 g.
Kulhydrat: 42,2 g.
- heraf sukkerarter 36,6 g.
Protein: 2,5 g.
Salt: 0,03 g.
 
110,00DKK
Den klassiske chokoladeæske indeholder blandet dessert chokolade og konfekt. 

Chokoladens kakaoindhold er på op til 70% kakao.
Marcipanen er lavet på spanske Valencia mandler ca. 66 %

Hvert et stykke er lavet med kærlighed. 
18 stk. blandet dessert chokolade og konfekt

Mørk chokolade min. 60% kakaotørstof
Lys chokolade min. 33,6% kakaotørstof

Ingredienser: Sukker, Kakaomasse, Kakaosmør, Glukosesirup, MandlerHasselnødderMælkepulver, Spiritus (Bailey, vodka, rom), Kondenseret skummetmælk, Lakridspulver, Hydrogeneret kokosfedt, Fløde, Emulgator (sojalecithin, E471), Naturlig aroma (vanilje, Anethol), Hindbær pulver, Lakridsgranulat, Kakaopulver, Olie (pebermynteolie), Ammoniumklorid, Salt, Aroma, Stabilisator (E407), Fortykningsmiddel (E464), Surhedsregulator (citronsyre), Konservering (E211, E202).


Kan indeholde spor af: Pistacie, Svovl/sulfit.
Opbevares køligt, tørt og ikke i sollys.
 
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi: 2064 KJ / 493 kcal
Fedt: 29,7 g.
- heraf mættede fedtsyrer: 15,0 g.
Kulhydrat: 49,6 g. 
- heraf sukkerarter: 43,2 g.
Protein: 4,4 g.
Salt: 0,09 g.
199,00DKK

Gaveæske Øl riflet sort 3 flasker

20,00DKK

Gaveæske Øl riflet sort 4 flasker

23,00DKK

Gaveæske med rude sort bølge - Medium

35,00DKK

Gaveæske med rude sort bølge - Large

49,00DKK

Vi har sammensat en helt fantastisk kasse til dig der elsker øl.

Den indeholder:

- 3 fl. Krenkerup øl á 50 cl.

- 2 fl. øl fra Møns Bryghus á 33 cl.

- 2 fl. Italienske øl fra Amarcord á 50 cl.

- 2 pakker lakrids fra Black

- 1 pakke af verdens bedste romkugler

- 1 pose lækre hindbær lakridser

 

450,00DKK

VIN | PORTVIN | CHOKOLADE

Indeholder:

- 2 fl. ZIN FAN DEL Lodi Limited Edition No. 1.
(rødvin fra Californien)

- 1 fl. Vista Alegre Fine
Tawny Portvin

- Blandede chokoladenødder og mandler i pose fra Almuegaarden.

Gave artikel No: 04

299,00DKK

VIN | CHOKOLADE | LAKRIDS

Indeholder:
- 2 fl. G.S.M Secret Boise Grande Reserve
(rødvin fra Sydfrankrig)

- Lindt Chokolade

- Chokoladekugler fra Almuegaarden

- Lakrids (saltlakrids).

349,00DKK

VIN | CHOKOLADE | LAKRIDS

Indeholder:

- 2 fl. Trulli Primitivo Masseria (rødvin fra Italien)

- Lindt Chokolade

- Chokoladekugler fra Almuegaarden

- Lakrids (saltlakrids).

325,00DKK

VIN | PORTVIN | CHOKOLADE


Indeholder:

- 1 fl. Kendall-Jackson Chardonnay (hvidvin fra USA)

- 1 fl. Kendal Jackson Zinfandel

- 1 fl. Taylor’s LBV Portvin 1 LTR

- Chokoladekuglerfra Almuegaarden.

500,00DKK

GIN | TONIC | CHOKOLADE


Indeholder:

- 1.fl. Gin

- 4 fl. tonic vand

- Lindt chokolade.

369,00DKK

VIN | CHOKOLADE | LAKRIDS | CHIPS

Indeholder:

- 2 fl. Piaugier Sablet Rouge - Côtes Du Rhône Villages (rødvin fra Frankrig)

- 1 fl. THE HOLY SNAIL Sauvignon Blanc IGP Loire (hvidvin fra Frankrig)

- 1 fl. Vignoble Ferret, colombard sauvignon Blanc (hvidvin fra Frankrig

- 1. fl. Le Contesse Prosecco Extra Dry Elegance

- Aalborg chokoladeæske

- Chokoladekugler fra Almuegaarden

- Saltmiak lakrids + kaffechoko lakrids

- Chips.

800,00DKK

Gavekassen indeholder:

- 2 fl. Trulli Primitivo Masseria (Rødvin fra Italien)
- Lindt Chokolade i pose assorteret
- Chokolade/lakrids kugler fra Almuegaarden i pose
- Salmiak lakrids fra Johan Bülow
- Gaveæske med rude str. M

349,00DKK

VIN | CHOKOLADE | LAKRIDS

Indeholder:
- 2 fl. HEAVY ZIN Zinfandel Premium Lodi Old Vine (rødvin fra USA)
- Lindt Chokolade i pose assorteret
- Chokolade/lakrids kugler fra Almuegaarden
- Salmiak lakrids fra Johan Bülow.
- Gaveæske med rude str. M

Gavekasse #05

369,00DKK

VIN | CHOKOLADE | LAKRIDS

Indeholder:

- 1 flaske Governo All Uso Toscana rødvin – (Lækker fyldig vin med bløde toner og rigtig god eftersmag - Fantastisk Grillvin.)
- 1 flaske Ferret Sauvignon Blanc Gascogne – (Frisk hvidvin med toner af lime og tropisk frugt.)
- 1 flaske Vina Cecilia Moscato Rose Frizzante – (Frisk og lidt sødlig rosé, med lidt frizzante bobler. Ren nydelse og gerne iskold i sommervarmen.)
- 1 pose Lindt Ass. Chokolade kugler – (Top kvalitet chokolade.)
- 1 æske med sød lakrids – (Æsken kan bruges som skål, og lakrids i stykker. De smager af mere..)
- 1 gaveæske sort riflet til 3 flasker – (Gaveæske med hank.)

Kan også bruges som firmagave personalet eller dine gode kunder! 220 ex moms.
Vi ved alle sammen, at når der er travlt, flyver tiden for os.
Vi står klar til at hjælpe jer firmaer, hvis I ønsker at få lavet en lille eller stor firmagave, med lidt vin og lidt godter.

Kan selvfølgelig også bestilles som privatgave. 

275,00DKK

Gaveæske der passer til Le Contesse Magnum 150 cl. flasken.

OBS. Gaveæsken er naturligvis uden flasken. (Billede blot for at vise flasken). 

35,00DKK

Køb et gavekort til dem du holder af. Derved sørger du for at de kan vælge lige det de vil have.
Du vælger beløbet og de vælger gevinsten.


Pris fra 100,00DKK

Gaveæske med 6 flasker Belgisk øl fra Ter Dolen á 33 cl. *

Ter Dolen Donker er en frugtig og mørk klosterøl, der er brygget med tre typer af malt og to typer humle. Når Donker hældes på flaske, genfermenterer øllet, hvilket kombinerer smagen af kiks og frugt med et strejf af karamel. 7,1 % alc.

 

En klassisk kobberblond kloster tripel på 8,1% som er blevet tilsat to typer malt og to typer humle. Ter Dolen har forstærket denne ales blødhed ved at anvende ikke-maltet korn under brygprocessen. Sammen med øllets naturlige genfermentering i flaske er resultatet en meget rig og rund mundfølelse.

 

Ter Dolens Wit er brygget efter de traditionelle forskrifter, hvor man både bruger maltet og ikke maltet hvede samt andre kornsorter. Udtrykket er skarpt forfriskende med sit parfumerede udtryk af koriander med et dertilhørende pågående anslag af appelsinskal. En frisk Wit der er kendetegnet ved sin forfriskende karakter. 5,1 % alc.

 

Rouge er brygget for at fejre Ter Dolens 25-års fødselsdag. En Harmonifyldt klosterøl med en rødlig farve der har en lidt tør og frugtig smag. En øl på 6,5% der passer perfekt til de lette forretter eller som en forfriskning på en varm sommerdag.

 

Ter Dolen blond er bryggeriets ældste øl, som blev brygget for første gang i 1994. En simpel og velbrygget blond på 6,1% der har en fuld og rund smag. Denne tørstslukker er ved Brussel Beer Challenge blevet hyldet med en guldmedalje to år i streg. Med mere end 25år på det belgiske marked velfortjener Ter Dolen Blond en anerkendelse som en af Belgiens bedste blond.

 

Den flotte strågule Armand er en dejlig krydret øl med en eksplosiv fornemmelse af citrus. Denne blond er nemlig blev tørhumlet med den velkendte Cascadehumle. Denne friskhed har allerede vundet Armand to guldmedaljer ved Brussels Beer Challange. Resultatet er en dejlig frisk og let krydret øl, der skjuler, at denne øl er på 7%. En blond der fungerer godt til lyst kød.Altså 6 forskellige øl i en flot gaveæske.
6 x á 33 cl.

189,00DKK 219,00DKK (spar 30,00DKK)

Mistral Gin Rose - Gingave i æske med 2 glas

Flot lækker Gingave fra Mistral, med 2 glas

 

En kasse indeholder 1 flaske gin a 50 cl.

349,00DKK 399,00DKK (spar 50,00DKK)

Sorter resultater:

Hos Slagelse VinKompagni finder du et bredt udvalg af gaveløsninger, gaveæsker til vin og gavekort. Vi har masser af gaver – der gør lykke – og inkluderer noget for enhver smag. Søger du en gave udelukkende med vin eller øl, eller en blanding af vin / øl og spændende sødt / delikatesser, eller sågar gavekasser uden alkohol, så finder du her en masse spændende forslag. Gavekasse nummer 21 og 26 er særdeles populære. En anden sjov og populær gave er Toms kæmpe Guldbarre, der indeholder 40 små guldbarrer.

Vi laver gerne gaveløsninger tilrettet DINE ønsker. Der er mange muligheder og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning, der dækker dine behov. Du er meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores store flotte forretning i Slagelse.

Vi anbefaler