Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Er du til bitter spiritus i særklasse så er du kommet til det rette sted. På denne side har vi samlet et bredt udvalg af bitre lækkerier og vi har garanteret lige det, du er ude efter. Vi forhandler blandt andet Harald Blåtands Vikingedram, der bygger på Braunsteins frugtige brændevin og som er tilsat hele 18 forskellige urter, samt tørrede rødder og lækre bær. Er du mere til den klassiske Nordsøolie så kan du få et gensyn her hos Slagelse Vinkompagni.  Dette er blot nogle eksempler på vores samlede sortiment og vi opdaterer jævnligt udvalget med bitter spiritus fra de helt store producenter. Se nærmere på alle vores varianter nedenfor og giv en skøn værtsgave eller fejr en særlig begivenhed med et af vores udsøgte produkter. Kunne du tænke dig at høre mere om specifikke produkter eller har du spørgsmål vedrørende udvalget, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

Harald Blåtands Vikingedram - bitter 50 cl.

Denne harmoniske bitter er baseret på Braunsteins frugtrige signaturbrændevin, destilleret på sjællandsk bygmalt, tilsat tørrede rødder, bær og 18 forskellige urter, som er sammensat ud fra de krydderier de brugte i Vikingetiden.

Bitteren kan nydes som den er eller med et glas velskænket Harald Blåtand Bryg til.

Harald Blåtand var en meget aktiv konge. Han vandt sig hele Danmark og Norge, og store byggerier blev sat i gang i hans kongetid. Omkring 980 blev blandt andet Trelleborg ved Slagelse bygget af militære årsager. En flaske indeholder 50 cl.

Den 22. maj 2014 blev den stiftende generalforsamling afholdt på Trelleborg i det skønneste solskin.

Se mere på:

www.haraldblaatand.dk 

En flaske indeholder 50 cl. - 38 % alkohol.

249,00DKK 275,00DKK (spar 26,00DKK)

Nordsø Bitter 70 cl.

Vi husker nok den berømte Nordsøolie som er kommet igen. Nordsøolie er utrolig populær. Heldigvis for de mange nordsøolie fans, har denne lakrids bitter fået en god modtagelse på det danske marked.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 30 % Alkohol

159,00DKK 169,00DKK (spar 10,00DKK)

MOLBO BITTER er fremstillet efter opskrifter fra 1700-tallet, som beboerne på Mols, -de berømte Molboer- fik serveret, når de kom til Ebeltoft. Vi ved fra Holbergs ”Jeppe på Bjerget, at det var skomagerne som stod for udskænkningen dengang. I Ebeltoft holdt skomageren til i huset, som i dag er Nørrebakke 10. I 2001 blev huset købt af en nordmand og under renoveringsarbejderne fandt han de gamle opskrifter på bl.a. bitter. Efter 3 års udvikling kom Molbo Bitter på markedet i 2004. Det er en helt speciel bitter, som er fremragende og meget velsmagende. Den har en særlig smag af urter og krydderier. Hertil en mild sødme og en frisk smag af citrus. Det helt rigtige valg når der skal gives en ekstraordinær gave, eller til en hyggeaften, en tur på jagt, sejlads eller andre naturoplevelser,hvor MOLBO BITTER nærmest går i ”et med naturen”. MOLBO BITTER blev i 2007 på ” The Wining & Dining Fair” kåret til ”Verdens bedste dram”.

149,00DKK 179,00DKK (spar 30,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler