Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Portugal er på vinsiden stærkt præget af traditioner og her kan man, som det eneste europæiske land, den dag i dag stadig se druerne blive trådt på med bare fødder eller blive udgæret i store lerkrukker. I 1986 blev Portugal medlem af EU, det betød en massiv tilførsel af kapital og moderne teknikker, hvilket har haft en stor betydning for produktionen af vin.

I dag finder man både store mængder af glimrende hverdagsvine samt fremragende flasker fra især mindre ejendomme. For tiden fører vi kun få portugisiske rødvine. Den populære og kendte "CV" af virkelig høj kvalitet og højt vurderet af selveste Robert Parker, samt to vine fra "Cortes de Cima" i to forskellige prisklasser.

Sorter resultater:

* Elegant, harmonisk og velafbalanceret portogusisk rødvin. Vinen har været lagret 12 måneder på 70 % franske og 30 % amerikanske egetræsfade. Det er en fantastisk vin med en flot rød farve og en delikat duft af modne frugter og krydret vanilje. Den er fyldig, silkeblød og med en intens frugtsmag efterfulgt af en lang og behagelig eftersmag.

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

***** 95 point af Robert Parkers Wine Advocate. CV er en vin, der - foruden at kandidere som Portugals bedste rødvin - også er en så markant vin i Cristiano van Zellers & winemaker Sandra Tavares' vin-liv, at vinen kun kunne navngives "Curriculum Vitae". Fantastiske tanniner med en modenhed, der kun findes i verdens største vine. Duft og smag har en sympatisk kombination af røde bær, mørke kirsebær, modne skovbær, violer samt eg af kvalitet. Smagen er afstemt fyldig og perfekt koncentreret uden behovet for at være en larmende vin, der skal gøre opmærksom på sig selv! Derfor er det også en fornøjelse at drikke vinen, der med sine ultra-fine tanniner og enorme længde giver sublim nydelse allerede. Der er dog et enormt henlæggelsespotentiale i vinen, så man kan roligt gemme flasker i kælderen et par årtier uden at frygte noget.

499,00 DKK 645,00 DKK (spar 146,00 DKK)

* H. C. Andersen æres med denne vellagrede fantastiske medaljevin. Denne vin har været lagret i 8 måneder på franske og amerikanske egetræsfade. Det er en helt fantastisk vin med en flot rød farve, en eksklusiv duft af modne solbær og blåbær, en elegant frugtsmag med noter af velintegreret egetræ, solide tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. 

349,00 DKK 395,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler