Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos Slagelse VinKompagni kan du købe vin fra det meste af verden. Vi har et bredt sortiment af vine og har valgt at dele dem op i rødvin, hvidvin, rosévin, mousserende vin, økologiske vin, dessertvin og portvin. Du finder her et stort udvalg, både når det gælder geografi, druer, smag og pris. Her er helt sikkert noget, der falder i din smag. Direkte import fra førende og små vinproducenter og dermed direkte salg, gør at vi kan sælge en stor andel af vinene direkte til dig uden om fordyrende mellemled.

Du finder altid gode tilbud på vin hos os. Køb i vores store spændende butik i Slagelse, hvor vi altid har GRATIS smagsprøver af udvalgte vine. Eller bestil online og få vinen leveret direkte til din dør. Herunder finder du vores store udvalg af vin. Du har mulighed for at foretage en mere detaljeret søgning ved at vælge type af vin, land med mere.

Sorter resultater:

Viña Cecilia Moscato Rose mousserende Frizzante 2018  ***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! * Damernes favorit.

* GODT KØB!

Moscato i høj kvalitet med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Vina Cecilia Moscato Rose er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende. Aromaen er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

Druesammensætning er 96 % Moscato og 4 % Garnacha..

Moscato af denne type kan nydes til velkomst, barbecue fest, lettere krydret kyllingeretter, dem som kan lide vin med lidt sødme, eller bare til ren nydelse...

Server denne skønne moscato ved 5-7 grader

Test:

***** 4,1 Point i Vivino

***** Silver Medal Mundus Vini 2018

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd uden videre denne Moscato Rose, der er en moderne, frugtagtig, perlevin fra solbeskinnede Valencia. Nyd den forsigtigt afkølet - alene, med grillede rejer eller fx en sommer bær-frugtsalat.

*** Fremragende moscato, lys mousserende rosé. "Særlig favorit til damerne"

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5 % Alkohol.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Milestone White Zinfandel Rosé - California *** Lækker frisk Rosé hit til sommerhygge. Det er en lækker frisk og frugtrig rosé med en flot laksefarvet kulør. I næsen udtrykker vinen masser af jordbær, lidt blåbær, roser samt lettere sødme. I smagen er den blød, cremet, frisk og fyldig med god eftersmag af jordbær, friske skovbær, lidt lime toner, god mineralitet og afslutter med lette toner af muscatnød, 

Vinen er lavet i det solrige californien i USA, hvor druerne får masser af solskin og varme i størstedelen af dagen. Druerne modnes og giver den rette fylde og sødme til vinen.

En rosévin, der er perfekt til de dejlige grillaftener med salater, kylling, lys fisk, krydret retter, eller blot til ren nydelse og festlige stunder.

Serveringstemperatur: 8–10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 12 % Alkohol.

49,95 DKK 75,00 DKK (spar 25,05 DKK)

*  En fantastisk saftig aroma af tørret druer med en dejlig blød eftersmag. VEROSSO Primitivo Salento IGT 2017 er intens fyldig og behagelig, lavet efter Ripasso metoden. Vinen har en flot dyb mørkerød farve, og en smag af røde bær, samt et strejf af lidt vanilje. Aroma af tørrede frugter som solbær og kirsebær. En frugtrig vin med kraft og fylde, samt bløde tanniner i eftersmagen.

Velegnet til kylling (lyst kød) ikke for kraftigt oksekød, lam, pastaretter, pizza samt middel kraftige oste eller blot som et glas i utide.

Serveres ved 16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

39,95 DKK 86,00 DKK (spar 46,05 DKK)

Viña Cecilia Moscato White mousserende Frizzante 2018.. * Denne Moscato er delikat frisk med en lækker sødme!

* GODT KØB! ***** Damernes favorit Moscato..

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Moscato Vina Cecilia blanco er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende. Aromaen er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme. Vin smager som sød hvidvin, ikke sød sød, men som lækker hvidvin.

Moscato som denne kan nydes til velkomst, barbecue fest, lettere krydret kyllingeretter, dem som kan lide vin med lidt sødme, chokoladekage eller bare til ren nydelse...

Server denne moscato ved 5-7 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5 % Alkohol.

 

Moscato Valencia

Valencia hører til blandt de varmeste områder i Spanien, hvor temperaturen om sommeren nærmer sig de 40 grader. En forbedret teknik i kældrene og tidligere plukning af moscato druerne, inden de bliver overmodne, har gjort at man kan lave en så flot moscato i meget høj kvalitet.

Vinen bliver produceret i den østlige del af Valencia området, det bedste område til dyrkning af Moscato druer, da området er under indflydelse af vinde fra Middelhavet og derfor knap så varmt som længere inde i landet.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

ZIN FAN DEL - Zinfandel Lodi - Limited Edition No 1. 2017 - MÅSKE DANMARKS BEDSTE ZINFANDEL TIL PRISEN. * En flot Californisk solskinsvin. Det er meget svært og finde en flot Zinfandel til de rigtige penge - det er hermed gjort. En fyldig, frugtrig og smagfuld vin lavet på Zinfandel druer fra Lodi området i Californien. Den har en flot, dyb farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Masser af saftige bær, sødme i smagen og sort peber løfter vinen til en lang, lækker finish.

Nyd denne vin ved en temperatur på 16 - 17 grader sammen med rødt grillet kød, kalvekød, svinekød, pastaretter, kinesisk eller thairetter, krydrede retter og ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 14 % Alkohol.

49,95 DKK 99,95 DKK (spar 50,00 DKK)

DUSKY SOUNDS Sauvignon Blanc Marlborough 2017 er et * Super Hit fra New Zealand til en fantasi pris. Lækker hvidvin lavet af 100 % Sauvignon Blanc druer fra den berømte Marlborough region. Vinen har en lys strågylden farve med grønne reflekser. Den er klar og skinnende og med en dejlig friskhed. Duften er intens og forfriskende af tropisk frugt, æble, guava og stikkelsbær med noter af grapefrugt og underliggende mineralske noter. I smagen er der et stort spektrum af smagsnuancer.

Der er urteagtige nuancer kombineret med frugt som ribs, stikkelsbær og lime. Vinen fremstår frisk og sprød med en virkelig fin balance imellem frugt og syre.

Anbefales til lettere retter med lyst kød og salat, skaldyr, fisk, asiatiske retter, grillede grøntsager som asparges og svampe samt modne oste.

Serveringstemperatur skal være 8-10 grader.

Vinen er fremstillet af Waipara Hills Vinery.

Test:
*** Recomended by Cusine Magazine - BEST BUY (årgang 2016)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol.

Dusky Sound er et unikt og magisk sted, der er rigt på fugleliv. Dets geografi består af stejle bjerge og dybt vand, hvilket giver Dusky Sound en mystisk kvalitet helt i
modsætning til andre steder i verden. Når Captain Cook udforskede regionen, blev han så betaget af det væld af fugleliv, at han lavede lysninger i bushen og et
observatorium, hvor han kunne beundre disse bemærkelsesværdige væsner nærmere. Navnene, som han gav til dele af fjorden - så som "River, Parrot Isles and Woodhaven Coves" for blot at nævne nogle stykker bevidner om hans store kærlighed til fuglene.

 

69,95 DKK 149,00 DKK (spar 79,05 DKK)

Contrade Bellusa Rosso Terre Siciliane IGT 2017 * TEST af tidligere årgang i Finansbureauet, hvor de kom med følgende kommentar: Et brag af en syditaliener med kokos og røg i næsen og tæt sødmefuld mund med lang finish og noter af kirsebær, marcipan og enebær pakket ind i bløde tanniner. Det er en super lækker kraftfuld, fyldig, lidt sødmefuld og blød italiensk rødvin. Vinen har en dyb intens granatrød farve. Smag og duft er domineret af tætte skovbær, brombær, sorte kirsebær og blåbær. Appassimento (lufttørret druer) stilen skinner tydeligt igennem med stor frugt i vinen samt en snert af sødmefuld, tørret frugt.

Bellusa Appassimento er perfekt til saftfulde grillede bøffer med peber, stege, gryderetter, vildt samt fede oste.

Vinen bør nydes ved en serveringstemperatur på cirka 16 grader.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 14 % Alkohol.

Billedet er med skruelåg, men vin er med prop pt. Etiketten har ændret sig lidt, nyt billede er på vej!

69,95 DKK 119,95 DKK (spar 50,00 DKK)

***** 98 Point af Luca Maroni. GOVERNO All Uso Rosso Toscano IGT - Gerone 2017 byder på masser af smagsoplevelser. En lækker bøfvin.

     GODT KØB!

Denne Governo All Uso Rosso er en af tidens bedste vinkøb i Italien. Denne vin er produceret efter en klassisk toscansk metode. Hvis du er fan af de store vine fra Valpolicella, vil du elske denne lækre Governo. En levende vin med dyb rød farve som man genkender af Governo karakter. Der er noter af modne kirsebær, skovbær, grønne urter og krydrede nelliker samt en unik bouquet.

Denne Governo all’Uso Toscano er produceret på Sangiovese-druer og andre lokale druesorter. Druerne behandles efter den traditionelle Governo all’uso Toscano metode, som er en over 700 år gammel toskansk teknik for at behandle vin. Metoden var i mange år gået lidt i glemmebogen og først for nylig har vinbønder i Toskana genopdaget denne metode. I lighed med Ripasso-metoden, som kendes fra Venetos Amaronevine, tørres druerne under Toskanas varme sol i et par uger. De tørrede druer giver en koncentreret juice, som tilfører kompleksitet og fylde til vinen.
Governo-metoden er gunstig for Sangiovese-vinene, som ofte fremstår med en lidt karakteristisk frugtsyre. Governo-metoden fjerner en stor del af Sangiovese-druens syre og giver således en vin med power og lækker fylde.

Toskana er én af Italiens mest innovative og dynamiske vinregioner.

Den glatte smag er den perfekte balance mellem blødhed og syrlighed, der gør det til en ideel ledsager til oksekød grillet, couvettesteg, vildt, kylling, velsmagende pastaretter og stegt kød i almindelighed, samt bløde oste.

Bør serveres ved 16-18 grader.

Test:

* 98 Point af Luca Maroni (årgang 2017) 98 Point ud af 99 - og Best Producer 2018.
* 98 Point af Luca Maroni (årgang 2016) 98 point ud af 99 - *ONE OFF THE BEST RED WINES OF THE YEAR.
* 96 Point af Luca Maroni (årgang 2015).

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

69,95 DKK 129,00 DKK (spar 59,05 DKK)

Morandé Pionero Reserva Rosé - Pinot Noir 2018 Casablanca Valley * en VERDENSKLASSES lækker Pinot Noir Rosé fra Morandé! Denne Rosé kommer i smag meget tæt på verdens bedste Rosevine fra Provence i Frankrig! Vinen er produceret i Casablanca Valley, som er en af de bedste steder i Chile, til at producere koldklima druer. 

Vinen er frisk med en god fylde, duft af jordbær, hindbær samt lidt noter af røde roser samt en perfekt afbalanceret sødme og tørhed i eftersmagen. En fabelagtig Rosé som egner sig perfekt til sommerens grillmad, paella, kylling, kalvekød, friske grøntsager, som aperitif/velkomst, et glas i utide, eller i solen på terrassen - er denne Rosé i en klasse for sig. Vinen bør serveres køligt ved 8-10 grader.

Test af tidligere årgang:
***** 5 Stjerner i VinAvisen uge 26-2015 (årgang 2014) - de skrev:
En liflig rosévin med en meget ren og klar Pinot-smag. Den har god tørhed, men ogås en lækker, lille sødme og dertil en frisk syre. Fin til mad. Flasken har skruelåg.  

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5 % Alkohol.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

CHALK HILL SHIRAZ Mclaren Vale 2014

***** 5 Stars Winery.
* Guldmedalje ved 2016 AWC Vienna International Wine Challenge (årgang 2014).

Chalk Hill Shiraz er en overdådig vin lavet 100 % på Shiraz. Den har en flot dyb, lilla, rød farve. I næsen opleves mørk hindbær, blomsteragtige noter, krydderi og jord karakterer. I munden er der dejlig pulserende frugt, lag af røde og mørke frugter, en antydning af chokolade og kaffe. Alt i alt en meget frugtrig, fed og generøs vin med vaniljenoter fra fadlagringen - en velafbalanceret vin med en fin dvælende finish. Vinen er drikkemoden nu men kan med fordel lagres yderligere 5-7 år.

* Vinen anbefales til vildt, oksekød, svinekamgrillet og en guds gave til grillkødet og lammekøllen.

Årgang 2014 er præget af et lavt udbytte helt ned til så meget som 30 %, hvilket har givet intense Shiraz druer med en rig tekstur og smag. Druerne er udvalgt fra 3 af deres premium vinmarker med vinstokke, der har en gennemsnitsalder på 25-45 år. Vinen har lagret i 15 måneder i en kombination af nye og brugte franske egetræsfade, hvoraf 20 % var nye.

Test af andre årgange:

* Guldmedalje ved 2016 AWC Vienna International Wine Challenge (2014)
* Guldmedalje ved NZ International Wine Show 2015 (årgang 2013)
* Blå Guldmedalje ved Sydney International Wine Show (årgang 2013)
* 91+ Point af Wine Advocate (årgang 2012)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

Chalk Hill:

Vores nye vinhus Chalk Hill er en af de få vingårde i James Hallidays Wine Companion (Australiens vinbibel), der tildeles de maksimale 5 stjerner (5 red star winery in James Halliday´s Aistralian Wine Companion since 2010). Chalk Hill har været familieejet siden 1964 og er begliggende i det eksklusive McLaren Vale. Vingården er dedikeret til at fremstille små fade og håndlavede vine af høj kvalitet. Harvey familiens voksende vinarv går hele seks generationer tilbage i det sydlige Australien. I dag har de seks vinmarker, på i alt 220 Hektar, der spredt over det smukke vinområde McLaren Vale. Deres oprindelige vingård blev første gang plantet til i 1897, og disse ekstremt århundrede år gamle vinstokke bære stadig frugt i dag. Det er familiens forpligtelse at fremstille vine i tårnhøj kvalitet, der afslører det unikke område McLaren Vale og viser deres kvalitetskontrolleret indsats fra vingården til glasset. For dem er vin mere end blot en drink, det er en afspejling af deres sted og liv.

Det er winemaker Renae Hirsch, der står i spidsen for Chalk Hill. Druerne i Chalk Hill vinene stammer primært fra seks familieejede vinmarker i McLaren Vale distriktet - 40 kilometer syd for Adelaide i Sydaustralien. Der er Middelhavs klima med kølige, våde vintre og varme, tørre somre, hvilket giver perfekte vækstbetingelser for premium druer. Hver vinmark har sin egen jordtype og topografi, der giver unikke omgivelser at vokse i for druerne. Chalk Hill tager disse unikke faktorer og kombinerer dem med ekspertledelse inden for vindyrkning for at producere druer med en særlig tydelig karakter og appel, hvilket gør deres vine så eftertragtede. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,95 DKK 179,95 DKK (spar 80,00 DKK)

VIEJO FEO Chardonnay Reserva Maule Valley 2017 *** Lækker Frisk Chardonnay til den rigtige pris! Etiketten viser en grim mand, der står ved siden af et spejl, der afslører - at det er skønheden indeni der tæller. Hvis du spørger spejlet "Hvem er den skønneste af alle?" så skal du ikke blive overrasket, hvis spejlet viser dig VIEJO FEO - den grimme gamle mand.

Det kræver ikke et magisk spejl for at vide, at det er Viejo Feos friske og behagelige karakter, der gør den så attraktiv. Denne smukke Chardonnay har en sprød gul, grønlig farve. I næsen finder du intense, tropiske aromaer såsom ananas, citrus frugter og bananer. I ganen er vinen intens og frisk med mineralske noter samt et behageligt og velafbalanceret syreindhold.

Vinen er uden fadsmag. Den er en perfekt ledsager til fisk, skaldyr og stærke oste. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13 % alkohol. 


Maule Valley, der ligger 260 km syd for Santiago - Chiles hovedstad, er en region med voksende vinproduktion, der daterer sig helt tilbage til den spanske kolonitid. I dag er der omkring 25.700 hektarer dyrkede vinstokke, opdelt i 9.000 hektarer med hvide druer og 16.000 med røde druer.

Der er forskellige under-zoner i Maule Valley. Denne vin kommer fra deres egen vingård - "Fundo Lagares del Maule", der ligger i Villa Alegre, der er et koldere område nær Andesbjergene, hvor den signifikante temperaturforskel mellem dag og nat giver dem mulighed for at udvikle vine med dyb farve og intense aromaer.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Barone Montalto Rosso Terre Siciliane IGT Passivento har fået *** Guldmedaljevin med guldmedalje fra det 22. Berliner Wein Trophy 2018 / *** Guldmedalje fra AWC Vienna 2018. Det er en kraftfuld, fyldig og blød rødvin fra det solbeskinnede Sicilien. Vinen er produceret på øens "egen" drue - Nero d'Avola, der i denne fortolkning byder på en bærmættet, tæt vin med blid struktur, hvor de har pudslet om alle detaljer. Duft og smag er domineret af tætte skovbæraromaer med brombærlikør, sorte kirsebær og blåbær. PASSIVENTO (Appassimento) stilen skinner tydeligt igennem med stor stoflighed i vinen og en snert af sødmefuld, tørret frugt.

Vinen kan med stort velbehag nydes nu til kraftigere stege eller gryderetter, ligesom vildt er et indlysende match. Nyd vinen nu ved en serveringstemperatur på cirka 16 grader eller gem vinen yderligere et par år, hvorefter den bør serveres en grad eller to varmere i takt med at frugtsødmen fortager sig og lagringsaromaerne dukker op. 

Perfekt til saftfulde grillede bøffer med peber, samt fede oste.

Præmier:
* Guldmedalje af det 22. Berliner Wein Trophy i 2018 (årgang 2017)
* Guldmedalje af AWC Vienna 2018 - International Wine Challenge (årgang 2017)

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 14 % Alkohol.


Barone Montalto dyrker Nero d'Avola med stor succes i den vestligt beliggende Belice-dals grusede jord i en højde på 350-500 meter over havet, hvor vekselvirkningen mellem høje dagtemperaturer og kølige nætter giver både modenhed og friskhed i druerne. For at booste druernes naturlige koncentration har en andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene, den såkaldte ’appassimento-metode’. Herved opkoncentreres sukker- og aromastoffer i druerne, hvilket tilføjer vinen en signatur, der kan minde om en god Valpolicella Ripasso.

Vinen er gæret i Barone Montaltos moderne vineri i Santa Ninfa i 15 dage under temperaturkontrol med intens maceration, hvorefter den inden sammenstikning lagres 4 måneder på franske 2. og 3. års fade. Dette mikrooxiderer denne antioxidante drue uden at bidrage med markante aromatiske komponenter. 

69,95 DKK 119,00 DKK (spar 49,05 DKK)

VEROSSO Chardonnay 2016

* Verosso Chardonnay har en dejlig frisk, lidt sødmefuld stil.

Vinen har en flot strågul farve samt en delikat og elegant bouquet med et hint af frisk frugt.
Efter en let presning gærer vinen i rustfrie stålbeholdere ved 17-18 grader i 15-20 dage. Herefter opbevares vinen i specielle ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 18-20 grader, indtil den skal på flaske.
Anbefales til frokoster, lettere lyse retter, fjerkræ, til ren nydelse på terassen, som aperitif og til frisk frugt. Bør serveres ved 10 - 12 Grader.

VinAvisen gav 4 stjerner ud af 5 mulige.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 12 % Alkohol.

 

39,95 DKK 86,00 DKK (spar 46,05 DKK)

 ***** Måske den bedste vin fra Australien til disse penge. THE UNDERCOVER FULL BLOODED FIFTEEN 2017 med 15% alkohol er vores mest solgte, fyldige lækker frugtbombe fra Down Under. Frugtrig, fyldig, og med lidt sødlige toner af mørke bær, samt en god koncentration. * Måske den bedste vin fra Australien til disse penge.

The Undercover Full Blooded Fifteen tilbyder dig en stor vin med, masser af ren og moden frugt, der vises i en intens bouquet, og efterfølges af fantastiske smagsnuancer i munden, blandt andet solbær og brombær og frisk sødme - lækre toner af krydderier, samt en blød fadstil.

Vinen har en mørk dyb farve, og trods sine 15 % alkohol, smager den meget elegant.

Nyd denne intense, fyldig vin til fjerkræ, kalvekød, vildt, lam, grillet oksekød, saftige steaks, gryderetter samt buffet.

Vinen er produceret med et blend som passer til danskernes smag. "The Undercover" kommer fra en en større producent i Australien, som ikke vil have sit navn i focus, da han laver high end vine, men vi har fået mixet vores Undercover vin hos ham. Drueblend er derfor "hemmeligt" (The Undercover), men den er lavet på 3 druetyper.

Server "The Undercover" ved en temperatur på 16 - 18 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol.


Vinhuset

McPherson Wines have Three Vineyards.

59,95 DKK 109,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Brachetto D`Acqui DOC ScanaVino

* Rigtig lækker frisk sødlig og vanedannende!

Den særegne Brachetto-drue er kendt i såvel Piemonte som i det sydlige Frankrig, men her fra Piemonte omkring Acqui i det nordøstlige Italien leveres en vin med rubinrød farve, druen med masser af frugtsødme i en rød, blødt boblende dessertvin, der kalder sommeren frem med minder om jordbær, hindbær, roser og masser af sommerfrugt med en snert af peber-krydderi, der bidrager med kompleksitet.
Det er den ideelle vin til friske jordbær, hindbær eller melonstykker, hvis vinen er afkølet og ung. Også som velkomstdrink er vinen velvalgt, idet den rige frugt og sødme skærper appetitten og sanserne med en vin, som har et moderat alkoholindhold på 6%.

Lidt populært kan man kalde det for en rød variant af Muscat/Moscato - måske ikke 100% præcist, men det letter forståelsen!

Nydes direkte fra køleskabet.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  6 % Alkohol.

75,00 DKK 89,00 DKK (spar 14,00 DKK)

Pascual Toso Estate Cabernet Sauvignon 2015 * byder på en fantastisk kvalitet til prisen af en af Argentinas bedste vinhuse. Det er en attraktiv og fængslende vin. Farven er medium rød med intense violette nuancer. I næsen er frugt aromaer kombineret med noter af peber, chokolade, vanilje samt ristet eg. Vinen er blød med afrundede tanniner. En vin med stor personlighed.

Ideel til rødt kød, vildt, godt krydret pasta, lagret oste eller Roquefort ost.
Vinen bør serveres ved 15-17º C.

Vingården ligger i Barrancas, Maipu - i området Mendoza, som er et af de bedste vinområder på grund af de fremragende klima- og jordbundsforhold. Producenten er omhyggelig med at opnå druernes fulde potentiale, hvorefter de høstes i hånden og udvælges grundigt før produktionen påbegyndes. 40 % af den nye vin er lagret i 10 måneder i Amerikanske egetræsfade for at styrke vinens endelige struktur og kompleksitet.

*** GOLD TROPHY af Argentina Wine Awards 2013 (årgang 2012)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)

Kendall-Jackson Vintner´s Reserve Zinfandel 2015 California er fremstillet på druerne: 90 % Zinfandel, 8 % Petite Sirah, 1 % Barbera og 1 % andre druer - fra hovedsageligt Mendocino County (95 %) i Californien.

Zinfandel Kendell Jackson er en elegant og fyldig vin med en meget flot farve, en intens frugtagtig bouquet samt en helt fantastisk frugtsmag af hindbær, brombær og blommer med et silkeblødt strejf af ceder træ. Vinen har en perfekt balance mellem egetræ og frugt samt en lang og behagelig, let krydret eftersmag. 

Vinen er specielt velegnet til vildt, krydrede pastaretter, rødt kød, ost og pizza. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5 % Alkohol.

Kendell Jackson Winery
Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson. Den består af 35 ha. og er beliggende i Lakeport i det nordlige Californien. Da familien købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien. 

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

129,00 DKK 229,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Barone Montalto Bianco Passivento "Collezione di Famiglia" 2017 * en dejlig "hyggevin" - nu også som hvidvin. Koncentration og friskhed går ubesværet hånd i hånd hos sicilienske Barone Montalto, der har skabt en fyldig og aromatisk hvidvin af husets bedste druer. Duften byder på fersken, citrus og lidt tropisk frugt i form af melon og mango samt lidt blomstrede undertoner. Smagen er fyldig, frisk og intens med stor vedholdenhed i eftersmagen. For at booste druernes naturlige koncentration har en lille andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene. På den måde opkoncentreres sukker- og aromastoffer i druerne. Blendet udgøres af Sauvignon Blanc, Viognier, Cataratto samt en anelse Muscat, der til sammen giver en fornem balance mellem fylde og friskhed.

Montalto Collezione di Famiglia Bianco vil være en velegnet ledsager til en bred vifte af retter med fisk og skaldyr, lettere retter med gris, kalv og fjerkræ vil også stå flot til vinen. Vi anbefaler en serveringstemperatur på 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 12,5 % Alkohol.


’Collezione di Famiglia’ er husets topvin, hvor der er puslet om alle detaljer. Barone Montalto dyrker druerne i den vestligt beliggende Belice-dals sandholdige kalksten i en højde på helt op til 600 meter over havet. Her giver vekselvirkningen mellem høje dagtemperaturer og kølige nætter både modenhed og friskhed i hvidvinsdruerne. For at booste druernes naturlige koncentration har en lille andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene, den såkaldte ’appassimento-metode’. Herved opkoncentreres sukker- og aromastoffer i druerne, så den færdige vin får et ekstra ’vitamintilskud’. 

69,95 DKK 119,00 DKK (spar 49,05 DKK)

MAYNARD´s PINK Portvin blev ikke spået mange chancer i begyndelsen, men blot et par år efter den første introduktion, er produktet en stor succes. Vinen har en flot indbydende, klar og strålende hindbærfarve. Duften er fyldt med søde modne jordbær og hindbær samt nuancer af tropiske frugter. Vi anbefaler at servere denne charme- bombe kold på en varm sommerdag, gerne over knust is. Men den er også perfekt som aperitif ledsaget af mandler og oliven. I kombination med lettere og søde desserter som is, frugt og så videre er Maynard´s Pink portvin også helt forrygende.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 19,5 % Alkohol.

 

Maynards Portvin:

Søsterhus til Barão de Vilar - er adelstitlen på det yngste og tilmed mindste portvinshus, ejet af den kendte portvinsfamilie, van Zeller, som igennem tiderne har været involveret i flere af portinshistoriens mest betydende huse, såsom Kopke, Burmester, Borges og ikke mindst Quinta do Noval, som familien i 1993 solgte til et fransk forsikringsselskab, grundet evige skænderier i familien om formuen?.

Siden 1998 og efter en femårig konkurrenceklausuls-pause, blev Barão de Vilar etableret i Novals tidligere lodge i Vila Nova de Gaia og langsomt blev en bred stribe af kvalitetsvine lagt til porteføljen, dels af indkøbte vine og fra og med topårgangen 1994 derefter udvidet med egne vine, vinificeret traditionelt under Àlvaro van Zellers kyndige ledelse med fodtrampede druer i lagares. 
Det stod hurtigt klart, at kvalitet er en mærkesag for familien, og alle vinene fra van Zellernes lille portvinshus udmærker sig med topkvalitet indenfor så forskellige typer som LBV, Vintage og de fadlagrede Tawnies.

Mængderne er meget beskedne og ligeså husets beskedne lodge, som blev overtaget fra Noval i Rua Cândido do Reis i Vila Nova de Gaia. Der hersker med andre ord en meget familiær atmosfære over den lidenhed, man mødes med - især sammenlignet med de kapitalstærke portvinshuse med velsmurte marketingsbudgetter og show-rooms.

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

VIEJO FEO Cabernet Sauvignon 2018 - VinaTinajas Maule Valley  * Et fantastisk glas rødvin til en vanvittig pris. Etiketten viser en grim mand, der står ved siden af et spejl, der afslører - at det er skønheden indeni, der tæller. Vinen er intens, har karakter og identitet. Farven er intens rød. I næsen afsløres aromaer af bær, blommer, vanilje og sort peber. I ganen er vinen silkeblød med en rund, kompleks tannin samt en god karakter. Den fremragende struktur understreger en vedholdende og rig afslutning. Vinen er meget frugtagtig og let at drikke og kan derfor nydes både alene eller sammen med oksekød, kylling, svinekød, pasta eller ost.

I hverdagen er den vores helt egen favorit vin her i Slagelse VinKompagni – den er blød og lækker med en lang eftersmag.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % alkohol.

Maule Valley, der ligger 260 km syd for Santiago - Chiles hovedstad, er en region med voksende vinproduktion, der daterer sig helt tilbage til den spanske kolonitid. I dag er der omkring 25.700 hektarer dyrkede vinstokke, opdelt i 9.000 hektarer med hvide druer og 16.000 med røde druer.

Der er forskellige under-zoner i Maule Valley. Denne vin kommer fra deres egen vingård - "Fundo Lagares del Maule", der ligger i Villa Alegre, der er et koldere område nær Andesbjergene, hvor den signifikante temperaturforskel mellem dag og nat giver dem mulighed for at udvikle vine med dyb farve og intense aromaer.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

* Kendall-Jackson Vintner´s Reserve Chardonnay 2017 California har ry for at være en af Californiens absolut bedste Chardonnay vine. Den er produceret af 100 % Chardonnay druer, der er dyrket i Monterey, Santa Barbara, Mendocino, Sonoma og San Luis Obispo County i Californien. Vinen har været lagret ”sur lie” på franske og amerikanske egetræsfade.

Det er en harmonisk og frisk hvidvin med en flot farve og en delikat duft af mango, papaya, ananas, citron og lime. Det er en cremet og fyldig vin med en samtidig tør og blød smag af tropiske frugter med et strejf af vanilje og honning samt en lang og behagelig eftersmag.

Vinen er særdeles velegnet til fisk, fjerkræ samt lettere pastaretter. Denne vin bør drikkes, mens den er forholdsvis ung og stadig i besiddelse af sin friske karakter.

Årgang 2012:
* 91 Point og "Editors choise" i Wine Enthusiast Magazine

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 13,5 % Alkohol.


Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

129,00 DKK 229,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Prosecco  "Cuvee" Extra Dry Superiore DOCG - Le Contesse TOPVIN

*** TOP PROSECCO.

* Decanter Silver Medal.

Le Contesse Prosecco  "Cuvee" Extra Dry Superiore DOCG er husets visitkort. Den har en fin og dejlig imødekommende bouquet af hvide blomster, samt lækker frisk cremet i eftersmagen.

Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde, med en eftersmag af æbler og nødder. En halvtør velsmagen Prosecco.
Vinen gærer naturligt.

Serveres kold ved 7-8 grader.

Perfekt til aperitif og velkomst, lette retter med fisk og skaldyr, fjerkræ, svinekød, paté og skinke, evt. frugtdesserter.

Test:
* Decanter Silver Medal - 2013

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5 % Alkohol.

Le Contesse.

Familien Bonotto har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.

Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene.
Intet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, og er udstyret med den mest up to date-teknologi.

Med erfarne ønologer sikre det Le Contesse´s succes i at lave høj kvalitet at mousserende vine. 

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi. 

Prosecco Cuvee Conegliano e Valdobbiandene DOC er husets visitkort, og har en fin mousse og en dejlig imødekommende bouquet af hvide blomster. Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde, med en eftersmag af æble og nødder. Vinen gærer naturligt.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,00 DKK 169,00 DKK (spar 70,00 DKK)

GRAN CONTI Rosso Riserva DOC 2011 Molise

*** Guldmedalje ved Berlin Wine Trophy.

* Blød og samtidig kraftig, saftig, med lidt fadpræg i eftersmagen.

Vinen er lavet på Montepulciano og Aglianico, og har fået en lagring på hele 3 år. Smagen er tæt fløjlsblød, frisk med mørke solbær samt kirsebær, som ender i en blød frisk Molise vin. Frugtsyren er minimal, så vinen er nem tilgængelig. Lidt Toscana gemmer sig i stilen.

Passer til oksekød, flæskesteg, kylling med Italienske krydderier samtlettere faste oste. Serveres ved 16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 13 % Alkohol

59,95 DKK 98,00 DKK (spar 38,05 DKK)

Cuvée Elodie - Clairette de die Tradition - 75 cl.

* Fransk svar på Moscato - glem Italien!

Cuvée Elodie er fremstillet 100 % af Muscat blanc à petits Grains druen. Vinens farve varierer fra lys til gylden. Det er en elegant mousserende vin - med noter af modne gule og hvide frugter, der leder tankerne hen på abrikoser og ferskner. I næsten fornemmes blomster og eksotiske frugter. Muscat Blanc à Petits Grains druerne, som vinen er produceret af, giver Cuvèe Elodie ekstra fylde og sødme.

Cuvèe Elodie er en eksklusiv luksusproduktion, som skal drikkes ung. Den er uovertruffen som Apéritif og egner sig godt til Foie gras eller som sublim ledsager til alle former for dessert, samt kransekagen til Nytår.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. 7,5 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

* Super smart shuttle-plastflaske med glas, indeholdende Villa Cardini IGT White - Pinot Grigio med glas 18,7 cl. Bestemt en praktisk kombination af glas og flaske, så du ikke behøver ekstraudstyr. De små flasker er perfekte til togturen, picnic'en, på stranden og ved andre lejligheder, hvor "convenience" er kodeordet.

Vinen har en lysegul farve med lysegrønne refleksioner. I næsen er der aromaer af ananas og melon. Det er en frisk, frugtig og livlig vin, der er en ideel sommervin og anbefales til forretter og fisk. Serveringstemperatur ca. 10 grader.

En kasse indeholder 12 plastflasker - 18,7 cl. - 12 % Alkohol.


De fleste drikkevarer kan efterhånden nydes på farten; the, kaffe, øl, vand og lignende. Vin derimod har traditionelt set været en af de drikkevarer, som kræver sit udstyr. Som minimum et glas på stilk, og mange gange også en proptrækker, før de ædle dråber kan lokkes ud af flasken. Nu tilbyder vi en ny måde at servere vin på i form af små "shuttle"-flasker, som kan nydes "on the go".
 
Om "shuttle"-flaskerne: 
- Fås i varianterne: rød, hvid og Rose
- Ingen fare for glasskår 
- Ingen opvask 
- Ingen brug af ekstraudstyr 
- Både glas og flaske kan genbruges 

25,00 DKK

* Smart plastflaske med glas indeholdende Villa Cardini Primitivo Puglia med glas 18,7 cl. De såkaldte shuttle-flasker indeholder 18,7 cl. og er en praktisk kombination af glas og flaske, hvor glasset agerer låg for flasken. Så der er ikke behov for ekstraudstyr. De små flasker er perfekte til togturen, picnic'en, på stranden og ved andre lejligheder, hvor "convenience" er kodeordet.

Vinen har en flot ceriserød farve. Næsen domineres af delikate bæraromaer og raffinerede blomme noter. Vinen tilbyder en særdeles harmonisk balance mellem frugt og garvesyre. Anbefales at servere ved en temperatur på ca. 16 grader til pasta og lettere kødretter.

En kasse indeholder 12 plastflasker - 18,7 cl.  -  12,5 % Alkohol.


De fleste drikkevarer kan efterhånden nydes på farten; the, kaffe, øl, vand og lignende. Vin derimod har traditionelt set været en af de drikkevarer, som kræver sit udstyr. Som minimum et glas på stilk, og mange gange også en proptrækker, før de ædle dråber kan lokkes ud af flasken. For tilbyder en ny måde at servere vin på i form af små "shuttle"-flasker, som kan nydes "on the go".
 
Om "shuttle"-flaskerne: 
- Fås i varianterne: rød, hvid og Rose
- Ingen fare for glasskår 
- Ingen opvask 
- Ingen brug af ekstraudstyr 
- Både glas og flaske kan genbruges 

25,00 DKK

Agustin Cubero Stylo 4 Unico Garnacha - Calatayud DO 2018 * Virkelig en flot rødvin med noter af brombær, kirsebær og anis i duften, mørke bær, lidt dadler samt masser af cremet frugt og fylde. Bodegas Agustin Cubero har været i familiens eje i fire generationer, og at den nuværende ejer Jesús Javier Cubero Eguita, ved hvad han har med at gøre, er der ingen tvivl om, og det bekræftes tydeligt af vinen i glasset. Præcis som sin kendte navnebroder behersker han kunsten at forvandle vand til vin af ypperste kvalitet. 

Vinen har en flot mørk violet farve i glasset og en forførende duft af sorte bær, chokolade og diskrete fadtoner. Den saftige frugt har en lokkende frugtsødme garneret med krydderier og mørk chokolade.

Vinens fylde er imponerende, uden på noget tidspunkt at blive for meget, eftersmagen er herlig lang og tanniner er bløde som fløjl. Stylo Unicos kvaliteter betyder, at vinen fortjener at være i højsædet. Udfordringen er derfor at finde en passende ret, der kan ledsage vinen i glasset uden at forstyrre nydelsen med de stærke krydderier og de andre dominerende smagselementer.

Garnacha, der er det spanske navn for Rhône druen Grenache, elsker varme og sol, og det stærke, ultraviolette lys i højderne fremmer dannelsen af tætte, mørke farvetoner i drueskallen. Resultatet er en høj alkoholstyrke på 14,5 %. Vinen tilbyder, trods den høje alkohol, en fin balance med et overflødighedshorn af smagsindtryk samt et lækker pift af vanilje og andre fadkrydderier, fra fire måneders lagring på egetræsfade. Ekstremt vinhåndværk!

Stylo 4 Unico er meget velegnet til spanske Tapas, kyllingeretter som spansk kyllingegryde, vildt, lammekød, grillede bøffer, krydret mad eller blot til ren nydelse.

TEST:

***** Guldmedalje fra Concours International Grenaches du Monde 2018 (årgang 2017)

Når man fra tid til anden begejstres over en vin, bliver man nysgerrig efter at få noget at vide om de enkelte elementer i vinens tilblivelse, der på magisk vis er gået op i en højere enhed. Stylo Unico stammer fra Calatayud i det nordøstlige hjørne af Spanien, mellem Madrid og Barcelona. Dette område var for mange år siden et knudepunkt for de romerske legioner på ruten mod Gallien og har derfor været et hjemsted for dyrkning af vin i flere tusind år. I Calatayud er der tørt og gloende hedt, heldigvis er en jordbund rig på mergel og skifer god til at holde på vandet. Desuden nyder druerne i vækstsæsonen godt af de friske vinde og kølige nætter på vinmarkerne, der er beliggende i 850-1050 meters højde. ”Old vines”, gamle vinstokke, kan man læse på mange etiketter, men her er der virkelig noget om snakken. Garnacha-vinstokkene blev plantet i tiden fra 1934 til 1980, og de gamle stokke yder kun mellem 1-2 kg drueklaser per stok, hvilket rækker til en enkelt flaske vin, men til gengæld er druerne pakket til bristepunktet med farve - og smagsstoffer. Kombinationen af solsvedne højdedrag og gamle Garnacha-stokke har med rette givet Calatayud, og nabodistriktet Campo de Borja, ry for vine med en formidabelt gunstig pris samt en høj kvalitet.


En kasse indeholder 6 flasker – 14,5 % Alkohol.

69,95 DKK 119,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Coral Coast Shiraz Rosé 2017 er en frisk, frugtrig og let sødmefuld Rosévin, fra den syd-østlige del af Australien.

* Du vil smage søde røde bær og jordbær i en generøs og saftig stil.

Vinen smager dejligt eller sammen med lette måltider såsom kylling, salater, pasta, en buffet eller grillet fisk. Er perfekt til enhver lejlighed i utide.

En kasse indeholder 6 flasker - 12,5 % Alkohol.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

HEAVY ZIN Zinfandel Premium 2016 *** En rigtig lækker og saftfuld Premium ZINFANDEL. Vinen imponerer med masser af fed rig frugt og blide krydderier. En virkelig vellavet kraftig, saftig rødvin med en bred smag, der fylder godt i munden. Heavy Zin er rig på mørke sorte kirsebær, brombær og skovbær, efterfulgt af lidt lakrids, peber og lidt sød tobak i bouqueten, koncentreret aroma toner, samt krydrede toner fra nye amerikanske egetræsfade. Denne Zinfandel har en dejlig balance mellem frisk frugt og modenhed sammen med varme solskinstoner, at du vil smage en kvalitets californisk varmblods Zinfandel. Vinen kommer fra Lodi i Central Valley, som betragter sig selv som hovedstaden for Zinfandel.

Der produceres omkring 40 % af den bedste californiske Zinfandel i Lodi – heraf mange på Old vines - så der er noget om snakken. Nogle af vinstokkene i regionen kan dateres helt tilbage til 1880'erne. Heavy Zin Premium produceres på druer fra én af de bedste og mest anerkendte vingårde i Lodi - Lange Twins.

Nyd denne sublime vin til en masse retter. Fra den store fest buffet, en rød saftig grillbøf, vildt, lam, stege med sovs af rødvin og krydderurter , kinesiske retter, båskimmeloste, eller til den store fest.

Serveringstemperatur er bedst ved 16-18 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol.


Prøv også deres Zin Fan Del Lodi Limited Edition No 1.

69,95 DKK 129,95 DKK (spar 60,00 DKK)

Primitivo Novantaceppi 90 Latentia 2018 * er en nyfortolkning af den lækre robuste og fyldige Primitivo, med en let og innovativ smag og dufttoner af blommer og mørk chokolade. Vinen repræsenterer en helt ny måde at drikke Primitivo, der er behagelig fremfor tung og kompleks.

   GODT KØB!

Vinen har mange ligheder med Zinfandel fra Californien, og er også baseret på den samme røde drue, men skinner igennem med sin karakteristiske italienske kompleksitet. 

Æstetisk står vinen utrolig flot med en smuk rød/mørk farve. Duft byder på noter af modne blommer, søde kirsebær samt mørk chokolade.

Smagen, som er både indsmigrende delikat og med en meget kompleks aroma med noter af kakao og vanilje, står bestemt ikke tilbage for duften eller udseendet.

Denne vin passer godt til retter med grillet okse, kalv, vildt, smagefuld pasta med kød eller til modne oste. Vinen er også perfekt som meditationsvin.

Serveringstemperatur: 16-18 grader

En kasse indeholder 6 flasker – 13,5 % Alkohol.

59,95 DKK 109,00 DKK (spar 49,05 DKK)

LA Cetto Petite Sirah/Syrah

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

De charmerende vine fra Mexico overrasker de fleste. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Denne Petit Sirah er jo opkaldt efter druen. Den har ligget 6 måneder på store egetræsfade og derefter 6 måneder på flaske. Vinen er virkelig mørk i glasset med en flot dyb, rubinrød farve med en ekstraordinær klarhed. Smagen er krydret med en snert af røde frugter. Den er velafbalanceret med en moden tannin, der ligger længe i munden, har en tør men alligevel meget rund og velafbalanceret afslutning. Perfekt til rødt kød, mexicansk mad, krydrede kraftige kødretter samt stærke oste. Bør nydes ved max 16 grader.

Årgang 2011 har fået:
* Guldmedalje ved Concours Mondial Bruxelles 2013
* Bronzemedalje ved Taster´s Guild 2013
* Rost (commended) af Intternational Wine Challenge 2013

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl. 13,5 % alkohol.

 

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

75,00 DKK 99,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Le Contesse Prosecco Extra Dry Elegance - 75 cl. *** Unik, mousserende når det er bedst med Prosecco. Et af italiens bedste og topsælgende Prosecco vinhuse. Familien Bonotto har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine. Le Contesse prosecco er frisk med en fyldig bouquet, duft af grønne æbler, strågul farve, elegante fine bobler med en cremet og blød eftersmag.

Denne Prosecco er halvtør, men ikke i smagen, hvor den udgiver friskhed, og lækker med masser af fedme i vinen.

Server denne prosecco til lette frokostretter, tapas, skaldyr og fisk, pate, som velkomst , let buffet eller til ren nydelse.

Serveres ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11 % Alkohol.

Vinhuset

Familien Bonotto har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.

Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene. Intet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, og er udstyret med den mest up to date-teknologi.

Med erfarne ønologer sikre det Le Contesse´s succes i at lave høj kvalitet at mousserende prosecco vine.

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 119,00 DKK (spar 49,05 DKK)

NERONE Negroamaro / Primitivo Puglia IGP 2017 **** i BT - Vinen er lavet på de absolut bedste druer af Negroamaro og Primitivo.

Vinen har en charmerende frugtagtig, blød og cremet smag, med en intens aroma af solmodne hindbær, blommer og krydderier, der ender med en dejlig frisk sødme. En rigtig frugtrig Rosso Grande vin.

NERONE er en perfekt ledsager til oksekød, svinekød, pastaretter og modne oste eller blot til at drikke uden mad.

Serveringstemperatur: 16-18 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol.

59,00 DKK 99,95 DKK (spar 40,95 DKK)
Moscato "EL CALIE" Mosto D'Uva 2015 Borgo Maragliano *** PERFEKT SOM APERITIF/DESSERTVIN. Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i "utide". Vinen er lavet på 100% Moscato Bianco di Canelli druer. Den har en strågul farve - intens og gylden, med smag af friske frugter. God balance i syreindholdet med en smag af abrikoser og nektariner - meget sød, rund og moden. 

Velegnet til apéritif, søde desserter - som is med frugter, ostekage og frugttærter, og som velkomstdrink. Bør serveres ved en temperatur på 10-12° C.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  3 % Alkohol.

Galliano familien har en lang slægtshistorie. I 1790 blev John Galliano født - og var senere leder af familien. I 1825 blev hans søn Dominic født, og han var ligesom sin far bosat med sin familie i Loazzolo.

Tilbage i 1850 besluttede John Galliano at købe den første jord i kommunen Loazzolo. Det var barske år, som man overlevede i 
fattigdom og tilbageståenhed, især i bjergene i Langa, hvor livet var en daglig kamp for overlevelse.

John var en stærk og hærdet mand. Han rejste i vid udstrækning og mødte "verden" og udvidede dermed sin horisont, og hans naturlige iværksætterånd førte ham til at tro på vindyrkning.

I begyndelsen af 1900 var han i besiddelse af fire virksomheder beliggende i dalen Bormida. Men den store krig var over dem, og det der prægede familien mest var, at J
ohn mistede sin søn Charles.
Hustruen Teresa var stædig som sin familie og dedikeret til at arbejde og acceptere ikke nederlag - hun åbnede i 50'erne kroen, som senere blev forvaltet af sønnen Josef med hjælp fra Teresas mor. Restauranten blev langsomt en af de vigtigste vartegn i dalen. I flere år deltog Josef og hans kone Germana med tilfredshed i det hårde arbejde.

Charles, søn af Josef, opnåede sit eksamensbevis i ønologi i Alba i 1990, og fra nu af blev familien dybt involveret i vinfremstillingen af Prince Langa, Muscat.
I begyndelsen af halvfemserne med den første produktion af Chardonnay og Pinot Noir begynder udfordringen med den traditionelle metode.

Borgo Maragliano er i dag en familievirksomhed, hvor Charles og Silvia - bistået af værdifuld bistand og støtte fra Josef og Germaine -
 styrer 21 hektar vinmarker, hvor produktionen vinificeres og aftappes i kælderen af ejendommen i Loazzolo. En stærkt incitament til at se fremad, er givet videre til børnene John, Francis og Frederick.

Borgo Maragliano Gården ligger 450 meter over havets overflade på en naturlig terrasse i hjertet af Langhe Loazzolo området og krydses af Marin, det fremmer vinden fra havet, som fremhæver træk og duftstoffer, samt modning af druerne.
Undergrunden er mergel og sandsten. Vinene fremstilles, aftappes og emballeres ved hjælp af avanceret udstyr. De er resultatet af en omhyggeligt og minutiøst arbejde, og fremstilles af druerne: Muscat, Chardonnay og Pinot Noir.
 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

GRAN MI ROSSO Appassimento IGP 2017  *** VIRKELIG EN SAFTFULD STJERNE VIN. Gran Mi Rosso har en intens, mørk farve og en rig bouquet med noter af mørke, saftige brombær, der er domineret af aromaer af tætte skovbær. Appassimento stilen skinner tydeligt igennem med stor tekstur i vinen samt et strejf af sødlig, tørret frugt. Fyldig og intens i næsen og i ganen. Velafbalanceret og med en stor fedme i eftersmagen.

Denne vin har en perfekt balance mellem bløde tanniner og syreindhold.

Anbefales at nyde ved en temperatur på 16-17 grader sammen med rødt grillet kød, vildt, kalvekød, svinekød, buffet, pastaretter og stærkere oste. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

 

Salg til HoReCa

69,95 DKK 115,00 DKK (spar 45,05 DKK)

BELLAVISTA Alma Gran Cuvee Brut Franciacorta DOCG er utvivlsomt et af de fineste mousserende vine i Italien. Navnet "Franciacorta" (beliggende i Lombardiet i nærheden af ​​Milano) kan i analogi til Champagne kun anvendes til mousserende vine fremstillet efter den klassiske metode til flaskefermentering. Bellavista Alma Cuvée Brut er resultatet af ægteskabet af mere end 30 udvalgte basisvine fra mere end 100 steder i ti kommuner Franciacorta.

***** For første gang tildelt den højeste klasse "3 glas" af Gambero Rosso, Bellavista Alma Cuvée Brut.

En stor succes og en bekræftelse af de fremragende kvaliteter. Den storslåede Alma Cuvée Brut har en bred og indbydende duft, der minder om hvide blomster og modne gule frugter (pærer), suppleret med subtile hints af vanillepuder. På ganen er en bemærkelsesværdig struktur (modnes op til syv måneder i små egetræer, hvilket giver en bemærkelsesværdig kompleksitet), en fin spiciness og en næsten perfekt harmoni karakteriserer denne Cuvée i den lange finish. Fremragende! 

Frisk og lidt moden gul pære i duften, tilsat et mineralsk touch, som mest af alt minder om duften af våde sten. Fine små bobler og en elegant, ikke vildt kompleks smag. Frugten dominerer og vil mest af alt levere en rar, afrundet og crisp vin. Rigtig solid og harmonisk flaske bobler, som har muskler til at klare en del forskellige gastronomiske kreationer med krav om en modstandsdygtig vin.

* Top rating "3 Glas" i Gambero Rosso - Udtalelse: Frisk og lidt moden gul pære i duften, tilsat et mineralsk touch, som mest af alt minder om duften af våde sten. Fine små bobler og en elegant, ikke vildt kompleks smag. Frugten dominerer og vil mest af alt levere en rar, afrundet og crisp vin. Rigtig solid og harmonisk flaske bobler, som har muskler til at klare en del forskellige gastronomiske kreationer med krav om en modstandsdygtig vin.

Franciacorta - italienske bobler på champagneniveau.

Området Franciacorta ligger i Norditalien nordøst for Milano. Området blev skåret ud af bjergene for 50000-150000 år siden af en alpin gletsjer. Gletsjerens skabte på sin vej ned fra Alperne, 50 km væk, en korridor for kølige briser som lufter vinstokkene. I den modsatte enden af korridoren, blokere især Monte Orfano bjerget for den varme luft fra Syditalien. Det køligere klima og en mineralrig stenet kalkstensjord gør, at man i dette område kan fremstille fantastisk elegante mousserende vine. Den første mousserende vin produceret i Franciacorta så dagens lys så sent som i 1961 og først i 1980'erne oplevede området et kvalitets boom, der endelig i 1996 ledte til at Franciacorta fik den højeste italienske kvalitetsstatus DOCG (Der findes også en DOC Curtefranca for hvid- og rødvine lavet på internationale druesorter). Vinene laves på Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Bianco (maks. 50%) efter den traditionelle champagne metode, hvor anden gæringen sker på flaske. Dog er lovgivningen faktisk skrappere end i Champagne på en del punkter: Høstudbyttet må maks. være på 100 hl mod 150 hl i Champagne og vinen skal ligge på bærmen i mindst 18 måneder (mod 15 i Champagne). Franciacorta producenterne er også forpligtiget til at sætte datoen for sboccatura (degorgering) på bagside etiketten. Den største forskel på champagne og franciacorta er dog, at produktionen er på bittesmå 15 millioner flasker sammenlignet med Champagnes ca. 300 millioner flasker/år. Pga. den høje kvalitet og en stor efterspørgsel kan vinene (især fra de bedste producenter) være svære at få fat på - det er ikke vine man er heldig at finde hos alle vinhandlere.

Prøv denne fantastiske Franciacorta til velkomst, forretter med lyst kød eller skaldyr, eller ren nydelse.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5 % Alkohol

 

Bellavista - Italiens bedste bobler..

Bellavista har i over 30 år fungeret som en katalysator for hele Franciacorta appellation, og drivende kraft bag kvalitetsrevolutionen, som har givet området sit ry for mousserende vine i en klasse for sig. Ejendommen blev grundlagt, da Vittorio Moretti købte bakken kaldet "Bellavista", på grund af den fantastiske udsigt, i begyndelsen af 1970'erne. Hans bedstefar var vinavler i Franciacorta, hvor Moretti blev født, og efter at have tjent en formue indenfor byggeri, vendte han tilbage for at købe denne fremragende jord. I starten lavede Moretti kun vine til sig selv og hans venner, men i 1981 mødte han en ung vinproducent kaldet Mattia Vezzola, som imponerede med hans passion og viden. Ud af dette møde blev der født et partnerskab, der har forvandlet Bellavista til Italiens førende producent af mousserende kvalitetsvin.

Bellavista - Ekstrem kvalitet fra mark til flaske.

Bellavista har champagne som deres rollemodel, og deres tilgang til produktionen er ekstremt kvalitetsbevidst - der skæres igen hjørner! Vingården har 190 hektar vinmarker fordelt på hele 107 parceller i 10 forskellige underzoner i Franciacorta. Alle parceller dyrkes efter bæredygtige principper og høstes først i hånden når den enkelte parcel er klar, hvilket kan betyde mange høstdage. Parcellerne gæres hver for sig og delvist på egetræsfade. Beslutningen om malolaktisk gæring foretages afhængigt af årgangen. I maj efter høsten smages alle base vinene og de endelige blends stikkes sammen. Det er yderst sjældent at man i Franciacorta har den luksus, at have et lager af vins de réserve som i Champagne, men det har Bellavista. Disse vine fra tidligere årgange, tilføjer dybde, kompleksitet og kontinuitet til Bellavistas non-vintage cuveer. Vinene aftappes herefter direkte på samtlige flaskestørrelser, inden 2. gæringen (som skaber boblerne i vinene). Et team på 5 ansatte foretager den såkaldte remuage i hånden (hvor flaskerne drejes langsomt på pupitres/stativer, så bundfaldet falder ned i flaskehalsen). Bellavistas vine lagrer på bærmen i mindst 3 år, men dette er langsomt stigende til 4 år. Den endelige dosage varierer fra år til år men ligger på omkring 8 g/L for standard cuveen, 7 g/L for Gran Cuvée og 3 g/L for de øvrige vine. Med denne ekstremt høje standard i alle led af produktionen er det ikke så underligt at Bellavista Franciacorta i blindsmagninger, har placeret sig på lige fod med franske top champagner; og har endda vist sig at kunne slå en del af dem.

* Parker favorit

"A leading producer in Franciacorta, Bellavista farms 190 hectares of vines parceled into 107 individual micro crus. Each one is vinified separately and later assembled into the various blends. Legendary Italian entrepreneur Vittorio Moretti started by making a few bottles to gift to his friends in the early 1970s. By the late 1970s, his celebrated brand had demonstrated that Italy has the potential for top- notch sparkling wine." - Citat Robert Parker's The wine Advocate 2013 "... hands-down the qualitative leader in Franciacorta" - Citat Robert Parker's The wine Advocate 2009 "Bellavista set the standard in Franciacorta." - Citat Robert Parker's The wine Advocate 2007 "The reference point for brilliantly pure, elegant, Italian sparkling wine, this offering can stand up to the finest Champagnes." - Citat Robert Parker's The wine Advocate 2002

Lidt om Området:

Italienerne vil også være med når det gælder de liflige bobler. Og selvom man har stor succes med prosecco vinene er landets stolthed det mere ukendte Franciacorta i det nordøstlige Italien tæt på Milano. Her er mængderne en brøkdel af prosecco og vinen laves af samme druer og med samme metodik som i Champagne.

Franciacorta blev skabt af en gletsjer på sin vej ned fra Alperne, som kun ligger små 50 km fra området. Det køligere klima og en mineralrig stenet kalkstensjord gør, at dette område er velegnet til at fremstille mousserende vine. Den første mousserende vin produceret i Franciacorta så dagens lys så sent som i 1961 og først i 1980'erne oplevede området et kvalitets boom, der endelig i 1996 ledte til at Franciacorta fik den højeste italienske kvalitetsstatus DOCG.

Vinene laves på Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Bianco (maks. 50%) efter den traditionelle champagne metode, hvor anden gæringen sker på flaske. Dog er lovgivningen faktisk skrappere end i Champagne på en del punkter: Høstudbyttet må maks. være på 100 hl mod 150 hl i Champagne og vinen skal eftergære på flasken i mindst 18 måneder (mod 15 i Champagne). Franciacorta producenterne er endvidere også forpligtiget til at sætte datoen for degorgering på bagside etiketten. Den største forskel på champagne og franciacorta er dog dels, at produktionen er på kun 15 millioner flasker sammenlignet med Champagnes ca. 300 millioner flasker/år og så er jordbunden og klimaet anderledes, hvilket man da også kan smage i vinene.

En af de klassiske huse i Franciacorta Bellavista var i København på besøg i foråret. Huset har i over 30 år fungeret som en katalysator for hele Franciacorta appellation. Ejendommen blev grundlagt, da Vittorio Moretti købte bakken kaldet "Bellavista", på grund af den fantastiske udsigt, i begyndelsen af 1970'erne. Hans bedstefar var vinavler i Franciacorta, hvor Moretti blev født, og efter at have tjent en formue indenfor byggeri, vendte han tilbage for at købe denne fremragende jord. I starten lavede Moretti kun vine til sig selv og hans venner, men i 1981 mødte han en ung vinproducent kaldet Mattia Vezzola, som imponerede med hans passion og viden. Ud af dette møde blev der født et partnerskab.

Vingården har i dag 190 hektar vinmarker fordelt på hele 150 parceller i 10 forskellige underzoner i Franciacorta. Parcellerne høstes og gæres hver for sig og delvist på egetræsfade. I maj efter høsten smages alle base vinene og de endelige blends stikkes sammen. Bellavistas vine lagrer i mindst 3 år. Der produceres årligt 1.4 mio. flasker hos Bellavista.

249,00 DKK 399,00 DKK (spar 150,00 DKK)

Molaris L - Riesling Trocken 2014

Dejlig Riesling-hvidvin med en fin duft. Fortræffelig til en frokost og til lettere fiskeretter. Eller som terrassevin, som man bare nyder, kølig på en varm dag. Fra en af spydspidserne i den smalle Ruwer-dal kommer denne flotte vin. Rank, glasklar og strålende med en fænomenal, knasende sprød frugtsyre.

5 x ***** ud af 5 i VINAVISEN

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl.

Slagelse VinKompagni har hermed fornøjelsen at præsentere: ? ?Èn af Tysklands bedste vinmagere? ? Weinfúhrer.de ? ?Outstanding Producer? ? Robert M. Parker ? ?Blandt de 100 bedste vingårde siden 1988? ? Wirtschaftsmagazin DM ? ?èn af Tysklands bedste vingårde? ? Der Feinschmecker 2003 ? ?Excellenter Betrieb, blandt Tysklands bedste? ? Gault Millau Wein Guide 2003 ? ? Årets Vindyrker i Mosel-Saar-Ruwer 1/2000? ? Alles über Wein Weingut Karlsmuehle, personificeret af Peter Geiben som betragtes som en af Tysklands allerbedste vinmagere. Geiben-familien har været involveret i vindyrkning siden Napoleons tid og har således en århundredelang erfaring at trække på. Siden slutningen af 70´erne er det nuværende ejer Peter Geiben der har stået i spidsen for vingården med det mål at frembringe vine med Krystalklare Frugtaromaer, Kompleksitet i Smagen og umiskendelig Terroir fra deres Markbesiddelser. Vingården er beliggende i Ruwer-distriket og har marken Lorenzhöfer som alleinbesitz (Monopol). Weingut Karlsmuehle Dejlig Riesling-hvidvin med en fin duft og en tør (men ikke SÅ tør), frugtagtig smag, kultiverede procenter (12½%), tilpas syre og en lang eftersmag. Fortræffelig til en frokost og til lettere fiskeretter. Eller som terrassevin, som man bare nyder, kølig på en varm dag.

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)

MI ROSSO Primitivo Puglia IGP 2017 * STJERNE PRIMITIVO TIL EN FANTASTISK PRIS! Mi Rosso er blevet produceret på den verdensberømte druesort Primitivo, af en meget anerkendt vinproducent i Syditalien. Kvalitet er nøgleordet for denne vin, og det genspejler sig direkte i smagen. Mi Rosso har en fyldig og intens rød farve, en rig bouquet med noter af frisk frugt samt moden frugt, der giver en naturlig sødme. Vinen er fyldig og velafbalanceret i ganen og har en perfekt balance mellem bløde tanniner og syreindhold.

Nyd denne vin med rødt grillet kød, kalvekød, svinekød, pastaretterkrydret mad og ost. 

Anbefales at servere ved 16-18 grader.
 
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

Salg til HoReCa.

69,95 DKK 85,00 DKK (spar 15,05 DKK)

KarlsMühle Peter Geiben, Riesling Feinherb 2018 er en stor vin med meget høj kvalitet til små penge. ***** GODT KØB! Denne Riesling er en såkaldt Riesling Feinherb, hvilket i praktisk forstand betyder en Riesling, der byder på et anstrøg af sødme i frugten, der holdes fornemt i skak af en frisk syre, så helheden smagsmæssigt opfattes som "næsten tør".

Skal man sammenligne sødmen og syren i vinen med en anden kendt frugt, så er et godt dansk madæble en nærliggende parallel. Trods sit indhold af sukker, så giver æblets syreindhold en herlig balance og friskhed. Duft og smag i denne Riesling har elementer af lime, citron, gule blommer, grønne æbler, lidt kanel og med en lækker mineralitet fra den skifferholdige undergrund. Her finder man den unikke kombination af intensitet og lethed, som kun de tyske vine besidder en egenskab der ofte resulterer i, at flasken tømmes i en rasende fart!

Vinen er virkelig ekstremt alsidig, blandt andet til anvendelse som en dejlig aperitif, til røget laks, råmarineret fisk, sushi, til lettere retter med fjerkræ og lyst kød eller som et fantastisk match til et stærkt, asiatisk inspireret måltid.

Vi anbefaler en serveringstemperatur omkring 6 til 8 grader

Denne vin er tappet med skruelåg, som bevarer vinens vitalitet længe og sikrer en ensartet udvikling, så flaskevariation undgås.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl.  11,5 % alkohol.

Slagelse VinKompagni har hermed fornøjelsen at præsentere: Èn af Tysklands bedste vinmagere.. Weinfúhrer.de Outstanding Producer - Robert M. Parker - Blandt de 100 bedste vingårde siden 1988 - Wirtschaftsmagazin DM - èn af Tysklands bedste vingårde - Der Feinschmecker 2003 - Excellenter Betrieb, blandt Tysklands bedste - Gault Millau Wein Guide 2003 - Årets Vindyrker i Mosel-Saar-Ruwer 1/2000 - Alles über Wein Weingut Karlsmuehle, personificeret af Peter Geiben som betragtes som en af Tysklands allerbedste vinmagere.

Geiben-familien har været involveret i vindyrkning siden Napoleons tid og har således en århundredelang erfaring at trække på. Siden slutningen af 70´erne er det nuværende ejer Peter Geiben der har stået i spidsen for vingården med det mål at frembringe vine med Krystalklare Frugtaromaer, Kompleksitet i Smagen og umiskendelig Terroir fra deres Markbesiddelser. Vingården er beliggende i Ruwer-distriket og har marken Lorenzhöfer som alleinbesitz (Monopol).

Weingut Karlsmühles ejer har meget faste og passionerede meninger om, hvordan øvelserne i mark og kælder bør foregå. I dag undgås sprøjtemidler i markerne, mens han i kælderen har overgivet sig, og nu anvender rustfri ståltanke til vinifikation og lagring før aftapningen, hvor han før svor til gamle træfade.
Vinene fra Ruwer er mindre blomstrede i stilen end Mittel-Mosels med en kraftigere frugt og tydelig mineralitet. Weingut Karlsmühle laver både tørre og søde vine fra godt 12 hektar marker, hvis undergrund består af et dybt lag skiffer med nedbrudt skiffer i toplaget. Trods område-angivelsen 'Mosel' på denne vin, så stammer al vinen fra egne marker i Ruwer - der er blot tale om en ændring i lovgivningen, der skal hjælpe på markedsføringen, men som samtidig resulterer i vinøs forvirring, da Ruwer-stilen er en smule anderledes end Mosels.

75,00 DKK 99,95 DKK (spar 24,95 DKK)

UNX Rose Laderas de UNX Garnacha - Navarra 2018 * En fantastisk LEGENDARISK Premium Rosevin og et rigtig godt bud på sommerens rosé * Den er fremstillet på 100 % Garnacha druer  fra Navarra fra mere end 30 år gamle vinstokke. Spansk rosé når det er bedst! En indbydende frisk rosevin med frugtige aromaer af medium intensitet og duft med pift af friskhed, røde frugter som jordbær og hvide blomster. Smagen er frisk med let fedme, god intensitet og en god balance mellem frugt og syre samt en generøs mineralitet.

UNX rosé er perfekt til et glas i utide på en lun sommerdag samt til lette sommerretter som eksempelvis appetizers, frisk og skaldyr, lyst kød, salater, pasta, pizza, Paella og buffet. Retter fra det asiatiske køkken og middelhavs køkken passer generelt godt sammen med denne rosevin.

Server og nyd denne rosévin ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5 % Alkohol.

UNX er produceret af Bodegas San Martin, der er beliggende i Navarra. Vinhuset er den næst ældste vinproducent i Navarra. Dyrkningen af Garnacha druen sker i et bjergmiljø, der har eksisteret siden 1914. Her respekteres miljøbetingelserne maksimalt, og der produceres vine med egen identitet og af høj kvalitet.

Vinhuset producerer ca. 4 millioner kilo druer om året, hvor størstedelen er Garnacha druer.

49,95 DKK 99,95 DKK (spar 50,00 DKK)

LA Cetto - Chenin Blanc

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

De charmerende vine fra Mexico overrasker de fleste. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Chenin Blanc stammer normalt fra Loire-dalen i Frankrig, men laves nu også i Mexico. Grundet klimaet i Baja California har den rigtig gode vækst betingelser, lige så gode, som den ville have haft i Frankrig hvis ikke bedre. Vinen har en vidunderlig, klar og lys gylden farve med en behagelig tropisk aroma af citrus frugter. En velafbalanceret vin med en blød, fyldig og vedvarende eftersmag. Perfekt til fisk, lyst kød, salater og supper eller bare til at nyde. Anbefales at servere ved 10-12 grader.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 13,5 % alkohol.
 

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

75,00 DKK 99,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Coral Coast Chardonnay 2017 har dejlige friske aromaer af fersken, ananas og modne, tropiske frugter i næsen. I ganen opleves pære og grønne æbler sammen med fersken og ananas.

***** Super Chardonnay til prisen...

Vinen har et lettere syreindhold, der afbalancerer den modne frugts karakterer, og rest-sukret er med til at give en afrundet mundfylde og langvarig finish.

Vinen er perfekt til lyse retter, så som kylling, lettere fiskeretter samt buffet.

En kasse indeholder 6 flasker - 13 % Alkohol.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Yarden - Chardonnay - Israel 2016 kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. Man har kombineret gamle og ny teknik og på den måde haft stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine.

Vinen er produceret af 100 % Chardonnay druer, der er dyrket i Galilæa området. Druerne har været lagret 7 måneder på franske egetræsfade, hvoraf halvdelen var nye fade. Vinen er elegant med en flot lys, delikat duft af modne pærer, friske æbler og tropiske frugter fyldig og frisk smag af modne frugter og ristede nødder med et strejf af egetræ og vanilje samt en fyldig og behagelig eftersmag.

En harmonisk vin der er særdeles velegnet til fisk, fjerkræ, suppe og salater. Vinen er drikkemoden nu og de næste par år.

Vin fra Golan Heights Winery har opnået mange flotte hædringer:
* Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy.
* Bedste israelske winery i Wine Report 2008" af Tom Stevenson.
* Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin ved The International Wine and Spirit Competition 2004.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 14 % alkohol.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Barone Montalto Rosso Terre Siciliane IGT - Bag-In-Box, 3 liter er en * super populær - kraftfuld, fyldig men også blød Nero d'Avola fra det solbeskinnede Sicilien, hvor der er puslet om alle detaljer. Vinen er produceret på øens "egen" drue - Nero d'Avola, der i denne fortolkning byder på en bærmættet, tæt vin med blid struktur og stor stoflighed. Duft og smag er domineret af tætte skovbæraromaer med brombær, sorte kirsebær og blåbær. PASSIVENTO (appassimento) stilen skinner tydeligt igennem med stor stoflighed i vinen og en snert af sødmefuld, tørret frugt.

Vinen kan med stort velbehag nydes nu til kraftigere stege eller gryderetter, vildt, saftfulde grillede bøffer samt fede oste.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 14 % Alkohol.


Barone Montalto dyrker Nero d'Avola med stor succes i den vestligt beliggende Belice-dals grusede jord i en højde på 350-500 meter over havet, hvor vekselvirkningen mellem høje dagtemperaturer og kølige nætter giver både modenhed og friskhed i druerne. For at booste druernes naturlige koncentration har en andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene, den såkaldte ’appassimento-metode’. Herved opkoncentreres sukker- og aromastoffer i druerne, hvilket tilføjer vinen en signatur, der kan minde om en god Valpolicella Ripasso.

189,00 DKK 289,00 DKK (spar 100,00 DKK)

LATIUM Valpolicella Superiore "Campo Prognai" DOC 2015 med 15 % Alkohol, er en usædvanlig god vin af denne type. Et lavt høstudbytte på 50 hl/ha, en sen høstning af druerne er med til, at dens 15 % alkohol fremstår flot og fyldig. Vi var i tvivl om det var Amarone, vi havde åbnet. En af de allerbedste Superiore vi har smagt.

Oprindelse: Fra vinmarkerne i Val d'Illasi "Tregnago and Illasi" og Mezzane.

Nyd denne vin til kødretter som and, vildt, grillet oksekød, samt italienske retter som tapas, koncentreret pasta retter, risotto med svampe eller bare nydelse..

Tidligere årgange har i test fået:
*90 point i Veronelli
* 2 glas i Gambero Rosso
* 88 Point af Robert Parker.
* Vinhulen.dk har givet årgang vinen 2 glas ud af tre og udnævnt den som "kanonvin til spotpris". De skriver: Rubinrød. Frisk og fyrig bærnæse med mørke kirsebær og brusende duft. Her kommer intet supplement, men det ville også være svært at komme forbi frugten, der er ekstremt frisk og intens. Smagen er blød med let sødme, friske kirsebær og knapt så voldsom som næsen med en god, fast frugtsyre og lette bittertoner. Renser godt i munden og går ikke på kompromis, når den lukker op for trænuancer og mørkt præg mod finalen, der indeholder en del tanniner. Vinhulen.dk den 15.12.2013.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol.


Morini familien er tilflyttere fra Lazio. De slog sig ned i det "nyere Valpolicella", Valpolicella øst nærmere betegnet i Mezzanedalen. 

At man ikke behøver at bo i Valpolicella Classico området for at fremstille god Amarone er der flere eksempler på. Bedste eksempler er Dal Forno , Roccolo Grassi og Corte san't Alda. Latiums vingård ligger mellem Roccolo Grassi og Corte san't Alda med vinmarker op til deres. Desuden har Latium vinmarker i Illasi - tæt på Dal Forno's vinmarker. Begge producenter bruger samme druesammensætning. Corvina, Rondinella, Croatina og Oseleta. Latiums vine har meget lavt udbytte ( 25 hl pr ha. ) hvilket er et stort kvalitetstegn. Udover grøn høst knækkes halvdelen af drueklasen midt over. De yderste druer bliver ikke brugt til vinproduktion. Kun den inderste halvdel - som er nærmest stilken - og den bedste del, bliver brugt til vinproduktion.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Morandé Pionero Carmenére Reserva 2017 Maule Valley * en rigtig saftfuld Carmenere. En vin der er flot mørkerød og violet i farven. Aromaerne minder en om mørke bær som solbær og kirsebær samt friske krydderurter. I smagen er fyldige modne og mørke bær med hint af jordbær. Den føles blød og cremet i munden, med en fyldig krop med lav garvesyre. En meget venlig og anvendelige vin.

Vinen passer godt til ost, pizza, pasta, kylling, grill samt oksekød. En perfekt vin frokostbuffet.
Serverings temperatur 16° til 18° C.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse "rene" vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 4 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Barbera d'Alba DOC 2012 Ricossa

* En rigtig lækker Barbera d´Alba.

En virkelig skøn vin, hvor gashåndtaget så langt fra er revet helt i bund. I stedet har man en feminin vin, hvor druens mere burgundiske evner udtrykkes. Barbera drejer sig nemlig ikke blot om bundløs, hårdtpumpet frugt, men ikke mindst også om læskende vin, hvor drikkeglæde er det vigtigste fokuspunkt.
Ricossa Barbera d'Alba er en 'glad' vin med let-parfumeret rød frugt og lidt sekundære aromaer fra lagringen. Vinen er blød og let-tilgængelig med få tanniner; rygraden kommer fra druekødets forfriskende syre og intet andet.
Man sporer let fylde i en ubesværet tør vin, der har mere aroma end egentlig fylde og tyngde.

Når der står Barbera d'Alba på etiketten, kommer druerne fra samme område, som man henter Nebbiolo til Barolo. Men når det drejer sig om Barbera, må man - modsat Barolo - ikke angive kommunenavnet, men nøjes med den bredere term 'Alba'. Det pittoreske, bakkede landskab er dog et og samme, og vinene herfra udviser grundet et suverænt terroir mere finesse end fra andre lokaliteter.

Nyd vinen uden yderligere tilbehør end gode venner, til en let kødret eller som en værdig ledsager til en kærlig pastaret - gerne med indslag af tomat, hvis syreniveau matches fornemt af Barbera-druen.
Vi anbefaler en serveringstemperatur omkring de 14-17 grader, alt efter hvor køligt, man tør servere den for sine gæster...

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol

69,00 DKK 109,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Tenuta Le Colonne - VERMENTINO IGT Toscana

* NYHED forfriskende hvidvin - klassisk Vermentino fra havsiden af.

Vinen har en lysegul kortfarve, aromaer af citrusfrugter og blomster med nuancer af urter som salvie og rosmarin. Smagen er forfriskende med en fremragende syre.

Vinen passer perfekt til fisk, salater og ”appetizers”.

Druer: 100 % Vermentino.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

 

Dievole ligger i udkanten af Siena, kun en halv snes kilometer fra en lille landsby, der har ældgamle vinrødder – helt tilbage til det ellevte århundrede. Ejendommen dækker et areal på 370 hektar, der alle er inkluderet i Chianti Classico appellationen, og er placeret i Vagliagli i byen Castelnuovo Berardenga. De 54 ha af produktion, er beliggende på en gennemsnitlig højde på cirka 300 meter over havets overflade, og de er opdelt i 16 parceller med forskellige produktive ligheder.

Sangiovese er den fremherskende druesort med en andel på over 85 %, men der er også indfødte druer såsom Canaiolo, Ciliegiolo og Colorino samt internationale druer som Merlot og Petit Verdot. Vingården bruger cementtanke og ståltanke til vinfremstilling, samt franske egetræsfade til aldring af druerne.

99,00 DKK 189,00 DKK (spar 90,00 DKK)

L'Encert Brut Sparkling / mousserende vin er en *** fantastisk frisk mousserende vin med en god sødme og tørhed. Flot mousserende vin lavet af den bedste kvalitet på de lokale druesorter Macabeo og Malvasia druer. Den er vinificeret efter den klassiske metode fra Champagne. Cavaen har en flot lys farve med et grønt strejf. Den er meget aromatisk af hvide blomster samt frugtagtig og intens i smagen efterfulgt af lidt sødme og med fine bobler.

Velegnet som aperitif, men også god i selskab med fisk/skaldyr, lyst kød, spansk Tapas, charcuteri, krydret mad eller blot til ren nydelse.

Serveres ved 5 - 7 grader.

L'Encert betyder på Spansk Katalonsk = The Hits.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5 % Alkohol.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Gonzalez Byass Pedro Ximenez NECTAR

* Verdensklasse fed og lækker Sherry. Ligner motorolie!
*** BEDSTE KØB i EB

Nødder, kaffe, brændte frugter og julekrydderier pakket ind i en yderst elegant PX. Flot og lang eftersmag, skal bare nydes..
Lagret på amerikansk eg i ca. 9 år, hvor man har fulgt solera og criadera systmet. Tydelig aroma af rosiner, tørrede figner og dadler. Smagen har en lang og livlig finish.
Server den lækre sherry som aperitif, kraftige mørke desserter "figner/blomme" eller til en tung nøddekage, vanille is samt risalamande.

Gonzalez Byass er et familiefirma grundlagt i Jerez i 1835 og internationalt berømt som producent af sherry og brandy fra Jerez. I 175 år har firmaet været stolt af kvaliteten og varianterne i deres portefølje.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15,5 % Alkohol.

Gonzalez Byass Sherry:

Gonzalez Byass er en gammel vin familie. Helt tilbage i 1835 gik en ung mand ved navn Manuel María González Ángel (grundlæggeren af Gonzalez Byass) lange ture gennem det gamle centrum af bydelen Jerez i selskab med sin onkel José Angel y Vargas. Det var de dage, hvor man stadig kunne høre hestehove langs gaderne. Manuels "Tio Pepe" - Onkel Joe - var hans største tilhænger, da han startede med den fascinerende produktion af sherry, og det var allerede omkring dette tidspunkt, at José Angel - Tio Pepe – begyndte personligt at udvælge fade i et forsøg på at finde den perfekte vin. Mange år senere døbte Manuel María denne solera "Solera del Tio Pepe" - Uncle Joes Solera - en inskription, der stadig kan læses på en af tønderne i vinkælderen. Således begyndte legenden om den mest berømte Fino sherry i verden.

Kort efter, opmuntret af en kontinuerlig stigning i eksporten, startede Manuel María sin karriere i vinbranchen ved at eksportere et antal fade til United Kingdom. Som hans virksomhed blev mere og mere vellykket, blev han kendt som "Don" Manuel María González. Han besluttede at gå ind i et partnerskab med hans agent i England, Robert Blake Byass. I et brev til Byass i 1836, nævnte Robert, at han ville sælge en usædvanlig bleg hvidvin, han havde fremstillet. González Byass blev kendt ikke kun for denne verdensberømte vin, men også for "Brandy de Jerez" såsom ”Lepanto”, der først blev solgt i 1850'erne.

I 1863 blev det gamle selskab omdøbt til González Byass. I 1988 gik familien Byass på pension og stoppede med at være en del af virksomheden, og lige siden har vingården tilhørt direkte efterkommere af Manuel María González. I dag er det stadig en familieejet vingård, i øjeblikket i hænderne på den femte generation af González familien. Et fælles træk for alle familiemedlemmerne er deres passion for vinens verden, deres store kærlighed til naturen, og deres stærke følelser omkring miljøet.

Hans søn Manuel María González Gordon, ”Marquess of Bonanza”, var forfatter til den vigtigste bog, der er skrevet om Sherry, "Jerez, Xerez, Scheris". Næsten 80 år efter bogen første gang blev offentliggjort, er den stadig kendt verden over som Sherry "biblen". González familiens passion for vin har ført dem til ikke blot at sprede Sherry kulturen over hele verden, men også til at blive en ægte "familie" af vingårde, der trofast repræsenterer mangfoldigheden i Spaniens vinfremstilling. For mere end 30 år siden, begyndte González Byass at indarbejde vingårde fra de ikoniske vinfremstillingsregioner i Spanien, såsom Bodegas Beronia, i Ollauri, La Rioja, Cavas Vilarnau, i Sant Sadurni d'Anoia, Barcelona - Finca Constancia, i Otero, Toledo - Finca Moncloa, i Arcos de la Frontera, Cádiz - og Viñas del Vero, i Barbastro, i Somontano regionen.

 

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler