-31%

ULTIMA EDIZIONE Quattro Uve - Villa Farnia di Farnese

89,00DKK 129,00DKK (spar 40,00DKK)
Model/varenr.: 120 2980

ULTIMA EDIZIONE Quattro Uve - Villa Farnia di Farnese - 4 grapes

Hvis du er til italiensk vin, vil du med sikkerhed falde for denne Ultima Edizione di Farnese . Duften er en lækker og fyldt med frugt af brombær og skovbær som går over i en mere blommet saftig stil efter kort tid i glasset. På samme tid åbner fadstilen sig og peber samt lidt urter kommer til. Smagen er igen præget af forskellige bær toner, lakrids, sort peber samt grønne urter, rosmarin og vanilie fra fad. Ved en god iltning åbner du op for mange flere krydderier og fadet bliver endnu mere dominerende. Helhedsindtrykket er en vin som er fyldig, rund og behagelig hele vejen.

* Et spændende eksperiment, som er lykkedes til fulde. * Fantastisk dygtig Winemaker..

Ultima Edizione er lavet af Filippo Baccalaro som er winemaker hos Farnese.. Han har fået frie hænder til at lege med forkellige druer og fra forskellige regioner. Denne vin er et blend af Montepulciano, Sangiovese, Primitivo og Negroamaro. De fire druer til sammen giver en potent velsmag, der klarer sig godt i glasset til næsten alt spiseligt
Udbyttet er blevet en smagsoplevelse med intensitet og spændende krydderier, mørke frugter samt et lettere præg af fad. En super god vin for pengene..

Dine smagsløg bliver forkælet.. Vinen vil blive en blandt de mest solgte vine, og det er ikke en tilfældighed.

Vinen er så all round at den passer til det meste, lige fra Grillet okse, vildt, pasta retter, burgers, krydret kylling, tapas samt faste italienske oste.

Medalje røver.
Mundus Vini Gold
Vivino´s anmeldere er heller ikke i tvivl.. Ratings Vivino: 4

En kasse indeholder 6 flasker – 14,5 % Alkohol  75 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk