Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Prøv denne spændende smagekasse - 6 forskellige zinfandel vine fra henholdsvis USA og Mexico.

***** Spændende måde at udforske mangfoldigheden inden for Zinfandel-druen.

Disse vine har altid været nogle af favoritterne blandt vores kunder.

Køb en smagekasse med 6 flasker og spar penge.

Kassen indeholder følgende vine:

1 flaske California ZIN Zinfandel 75 cl.
1 flaske Wollridge Zinfandel Reserva Lodi Californien USA 75 cl.
1 flaske THE AMERICAN REDWOOD 75 cl.
1 flaske Heaven Hill ZINFANDEL Lodi 75 cl.
1 flaske MIKE TRAMP - NOMAD Premium Lodi Old 75 cl.
1 flaske LA Cetto Zinfandel 75 cl. 


6 flasker samlet i en kasse!

375,00DKK 678,00DKK (spar 303,00DKK)

Prøv denne lækre smagekasse - 6 forskellige hvidvine fra henholdsvis Frankrig, Chile og Spanien.

***** GODT KØB! * SPAR 37 %

Disse vine har altid været nogle af favoritterne blandt vores kunder.

Køb en smagekasse med 6 flasker – Spar 37%

Kassen indeholder følgende vine:

1 flaske VIEJO FEO Chardonnay Reserva Maule Valley 75 cl.
1 flaske Morandé Pionero Reserva Chardonnay Maule Valley 75 cl.
1 flaske THE HOLY SNAIL Sauvignon Blanc 2021 IGP Loire 75 cl.
1 flaske Casa La Luna Verdejo - Castilla Y Leon 75 cl.
1 flaske Pinot Grigio Castel Pietra Mezzacorona Trentino IGT  75 cl.
1 flaske Viognier Du Bosc - Pierre Besinet 75 cl. 


6 Flasker samlet I en kasse!

399,00DKK 614,90DKK (spar 215,90DKK)

ROSE SMAGEKASSE SOMMER - pris for 6 flasker *** Vejledende pris 582,85,- kr. Vi har sammensat en særlig smagekasse med seks flasker populære rosévine - indeholdende 6 forskellige gode rosévine. Prøvekassen er fyldt med seks af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

Rosé prøvekassen indeholder to flasker af følgende vine:

 • 1 flaske x LE VERSANT Grenache Rose IGP
  fra Frankrig. En fremragende Rose på druen Grenache..

  En skøn bouquet som er meget indbydende af friske nuancer af hindbær, jordbær samt solmodne skovjordbær.
  Smagen er frisk, cremet, sprød og med røde bær touch, samt en behagelig syre i og tørhed i vinen.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x Domaine du Bosc Syrah Rosé fra Pierre Besinet i Frankrig. En ren, flot og smagfuld rosévin med en meget lys farve. Den er ikke så sødlig, men den har en flot fylde og en lang og elegant eftersmag. En fremragende Rosé der passer perfekt til sommerens traditionelle retter med alt fra grillet laks til kylling - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x UNX Rose Laderas de UNX Garnacha fra Navarra i Spanien. En fantastisk Premium Rosevin og et rigtig godt bud på sommerens rosé. Den er fremstillet på 100 % Garnacha druer fra mere end 30 år gamle vinstokke. En indbydende frisk rosevin med frugtige aromaer af medium intensitet. Smagen er frisk med let fedme, god intensitet og en god balance. UNX rosévin er perfekt til et glas i utide på en lun sommerdag samt til lette sommerretter som eksempelvis appetizers, frisk og skaldyr, lyst kød, salater, pasta, pizza, Paella og buffet.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x VIGNOBLE FERRET ROSE DE PRESSEE COTES DE GASCOGNE fra Frankrig. De anvendte druer er for det meste Cabernet Sauvignon, og med en lille del Merlot. Druer vokser i de bedste vinmarker midt i Cotes de Gascogne. Vinen er lækker frugrig og farven er lidt lys rosa. Vinens baggrund er de røde druer (Cabernet Sauvignon og Merlot) presses omhyggeligt, umiddelbart efter høst - er der ingen hviletid af mosten med de farvende skaller. Denne proces er også kendt som "Pressée", som giver friske og lette rosévine.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x Milestone White Zinfandel rosé - California fra USA. Lækker, frisk rosé hit til sommerhygge. Det er en lækker frisk og frugtrig rosé med en flot laksefarvet kulør. I næsen udtrykker vinen masser af jordbær, lidt blåbær, roser samt lettere sødme. I smagen er den blød, cremet, frisk og fyldig med god eftersmag af jordbær, friske skovbær, lidt lime toner, god mineralitet og afslutter med lette toner af muscatnød.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x Viña Cecilia Moscato Rosé Frizzante fra Spanien. Dette er sommerens og damernes ven hele året rundt. Denne moscato er en delikat mousserende vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol.
  Klik her for at læse mere:

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker.

349,00DKK 582,85DKK (spar 233,85DKK)

Trulli smagekasse 6 flasker italiensk rødvin*** Begge vine har struktur, intensitet og velbehag samt smæk for hver en skilling! Med denne Trulli smagekasse får du en unik mulighed for at gå ombord i de to intense vine med tre flasker af hver.

Vinene har masser af fylde, smag og power. De er fremstillet af Masseria Borgo Dei TRULLI vinhuset fra Puglien i Italien, der viser deres kvalitet giver Value for Money. Vinene er meget populære og som vores kunder udtrykker sig 'Virkelig Godt Køb!'

Smagekassen indeholder:

3 flasker - MASSERIA BORGO DEI TRULLI PRIMITIVO SALENTO IGP - 14 % alkohol - Klik og læs mere her.

3 flasker - MASSERIA BORGO DEI TRULLI SALICE SALENTINO DOP - 13,5 % alkohol - Klik og læs mere her.

 

Med smagekassen har du mulighed for at smage/teste to af vinene fra dette populære Italienske vinhus. Vi garantere en fantastisk smagsoplevelse til en fantastisk prøvepris!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

399,00DKK 687,00DKK (spar 288,00DKK)

ITALIENSK SMAGEKASSE indeholdende 6 flasker TOP-klasses rødvin.*** Alle 3 vine har struktur, intensitet og velbehag samt smæk for hver en skilling! Saftbomber i bedste stil. Med denne håndplukkede smagekasse får du en unik mulighed for at gå ombord i 3 forskellige intense vine med to flasker af hver.

Vinene har masser af fylde, smag og power. De er fremstillet af Masseria Borgo Dei TRULLI vinhuset fra Puglien i Italien, der viser deres kvalitet med disse 3 fantastiske vine. Vinene er meget populære og kunderne har taget os med storm allerede fra starten af.

Smagekassen indeholder:

2 flasker - SARACENA Primitivo 2017 - 15 % alkohol - Klik og læs mere: https://slagelsevinkompagni.dk/apulien-puglia-puglien-181/primitivo-salento-saracena-masseria-borgo-dei-trulli-igp-15-alkohol-p2811

2 flasker - LIALA Negroamaro 2018 - 16,5 % alkohol - Klik og læs mere: https://slagelsevinkompagni.dk/apulien-puglia-puglien-181/liala-negroamaro-salento-masseria-borgo-dei-trulli-igp-16-5-alkohol-p2806

2 flasker - MIREA Primitivo di Manduria 2018 - 17,5 % alkohol - Klik og læs mere: https://slagelsevinkompagni.dk/apulien-puglia-puglien-181/mirea-primitivo-di-manduria-masseria-borgo-dei-trulli-igp-17-5-alkohol-p2807

Med smagekassen har du mulighed for at smage/teste tre af vinene fra dette populære vinhus. Vi garantere en fantastisk smagsoplevelse til en fantastisk prøvepris!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

895,00DKK 1.214,00DKK (spar 319,00DKK)

Forkæl dine sanser med denne udsøgte smagekasse, der byder på en triumf af hvide vine fra tre af verdens mest berømte vinproducerende regioner: Italien, Spanien og Frankrig.

***** EN FANTASTISK MULIGHED! * SPAR 40 %

Disse vine har længe været et strålende valg blandt vores kunder og er en sikker vej til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Når du erhverver dig denne smagekasse med 6 flasker, sparer du hele 37%, hvilket gør det til et tilbud, du ikke kan modstå.

I denne eksklusive kasse finder du:

 • 2 flasker af den forførende Pinot Grigio fra Castel Pietra, en fremragende repræsentant for Trentino IGT med sin subtile elegance og friske smagsnoter.

 • 2 flasker af den forfriskende Casa La Luna Verdejo fra Castilla Y Leon, der emmer af livlig frugt og en behagelig mineralitet, som kun de bedste spanske vine kan byde på.

 • 2 flasker af Colombard Sauvignon Blanc fra det prestigefyldte Vignoble Ferret i Cotes De Gascogne-regionen i Frankrig, der forfører med sin komplekse bouquet og harmoniske balance.

Disse 6 flasker er samlet i én kasse, der venter på at blive nydt af dig og dine nærmeste, og de repræsenterer en perfekt mulighed for at udforske og nyde det bedste fra de mest elskede vinlande i verden.

349,00DKK 579,70DKK (spar 230,70DKK)

Grill Smagekasse / Prøvekasse - 6 flasker

***** MEGA GODT KØB! * Kanon pris

Disse vine har altid været nogle af vores mest populære og elskede vine fra Italien og Frankrig, som er oplagt til sommerens grill mad. 

Køb en prøvekasse med 6 flasker

Kassen indeholder indeholder følgende vine:

2 flasker GOVERNO All Uso Rosso Toscano IGT - Gerone 75 cl.
2 flasker
MASSERIA BORGO DEI TRULLI PRIMITIVO DI MANDURIA DOP 75 cl.
2 flaske 
Piaugier Sablet Rouge - Côtes Du Rhône Villages 75 cl.

6 Flasker samlet i en kasse!

Mega lækre vine her til sommerens hyggelige middage og stunder.

499,00DKK 894,00DKK (spar 395,00DKK)

ROSE SMAGEKASSE SOMMER - pris for 6 flasker *** Vejledende pris 577,80,- kr. Vi har sammensat en særlig smagekasse med seks flasker populære rosévine - indeholdende 2 x 3 forskellige gode rosévine. Prøvekassen er fyldt med tre af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

Rosé prøvekassen indeholder to flasker af følgende vine:

 • 2 flasker x Domaine du Bosc Syrah Rosé fra Pierre Besinet i Frankrig. En ren, flot og smagfuld rosévin med en meget lys farve. Den er ikke så sødlig, men den har en flot fylde og en lang og elegant eftersmag. En fremragende Rosé der passer perfekt til sommerens traditionelle retter med alt fra grillet laks til kylling - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.
  Klik her for at læse mere:

 • 2 flasker x UNX Rose Laderas de UNX Garnacha fra Navarra i Spanien. En fantastisk Premium Rosevin og et rigtig godt bud på sommerens rosé. Den er fremstillet på 100 % Garnacha druer fra mere end 30 år gamle vinstokke. En indbydende frisk rosevin med frugtige aromaer af medium intensitet. Smagen er frisk med let fedme, god intensitet og en god balance. UNX rosévin er perfekt til et glas i utide på en lun sommerdag samt til lette sommerretter som eksempelvis appetizers, frisk og skaldyr, lyst kød, salater, pasta, pizza, Paella og buffet.
  Klik her for at læse mere:

 • 2 flasker x Morandé Pionero Reserva Rosé - Pinot Noir 2021 Casablanca Valley fra Chile. En lækker Pinot Noir Rosé. Vinen er frisk med en god fylde, duft af jordbær, hindbær samt lidt noter af røde roser samt en perfekt afbalanceret sødme og tørhed i eftersmagen. En fabelagtig Rosé som egner sig perfekt til sommerens grillmad, paella, kylling, kalvekød, friske grøntsager, som aperitif/velkomst, et glas i utide, eller i solen på terrassen - er denne Rosé i en klasse for sig. Vinen bør serveres køligt ved 8-10 grader.
  Klik her for at læse mere:

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker.

349,00DKK 577,80DKK (spar 228,80DKK)

Top lækker Prøve kasse - Chilevine fra Vinhuset MORANDE Reserva - 6 Flasker - Spar 45 %

***** GODT KØB! * SPAR 45 %

Disse vine har altid været vores mest solgte vine fra Chile.

Køb en prøvekasse med 6 flasker – Spar 45%

Kassen indeholder indeholder følgende vine:

2 flasker Carmenere Reserva 75 cl.
2 flasker Chardonny Reserva 75 cl.
1 flaske  Cabernet Sauvignon Reserva 75 cl.
1 flaske  Pinot Noir – Rose Reserva 75 cl.

6 Flasker samlet I en kasse!

Top lækker Chilevine fra Vinhuset MORANDE, i deres Reserva udgave !

Disse vine har altid været vores mest solgte vine fra Chile.

Køb en prøvekasse med 6 flasker – Spar 45%

Kassen indeholder indeholder følgende vine:

2 flasker Carmenere Reserva 75 cl.
2 flasker Chardonny Reserva 75 cl.
1 flaske  Cabernet Sauvignon Reserva 75 cl.
1 flaske  Pinot Noir – Rose Reserva 75 cl.

6 Flasker samlet I en kasse!

349,00DKK 594,00DKK (spar 245,00DKK)

Herregod Smagekasse / Prøvekasse - Califroniske topvine fra Kendall Jackson

***** HERREGODT KØB! * SPAR 43 % - Lige noget for ham farmand!

Disse vine har altid været nogle af vores mest populære og elskede vine fra Californien.

Køb en prøvekasse med 6 flasker – Spar 43%

Kassen indeholder indeholder følgende vine:

2 flasker Vintner's Reserve Zinfandel 75 cl.
2 flasker Vintner's Reserve Chardonny 75 cl.
2 flaske  Pinot Noir Vintner's Reserve 75 cl.

6 Flasker samlet I en kasse!

Herrelækker Californiske vine fra Kendall Jackson, i deres Vintner's Reserve udgave !

899,00DKK 1.414,00DKK (spar 515,00DKK)

Argentina Smagekasse / Prøvekasse - 5 Malbec vine fra vinhuset Las Percides - 6 Flasker i denne kasse.

***** VIRKELIG LÆKKERT KØB! * - For jer der elsker god Malbec

Disse nyheder fra Las Perdices brager frem og alle taler godt om dem.

Køb en prøvekasse med 6 flasker – Spar 43%

Kassen indeholder følgende vine:

2 flasker Malbec Estate 75 cl.
1 flaske
Malbec Estate Reserva 75 cl.
1 flaske
Malbec Estate - Chac Chac 75 cl.
1 flaske
Gualallary Exploration Malbec 75 cl.
1 flaske Paraje Altamira Malbec 75 cl.

6 flasker samlet i en smagekasse!

Lækre Malbec vine fra Las Percides i højderne i Mendoza, Argentina. Her giver det varme og tørre klima kombineret med netop den høje beliggenhed, intense vine med masser af nerve.

675,00DKK 927,00DKK (spar 252,00DKK)

FRANSKE ROSÈ NYHEDER I SMAGEKASSE - pris for 6 flasker *** Vejledende pris 696,00,- kr. Vi har sammensat en særlig smagekasse med seks flasker populære rosévine - indeholdende 2 x 3 forskellige gode rosévine. Prøvekassen er fyldt med tre af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige franske rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

Rosé prøvekassen indeholder to flasker af følgende franske vine:

 • 2 flaske x LE VERSANT Grenache Rose IGP
  fra Frankrig. En fremragende Rose på druen Grenache..

  En skøn bouquet som er meget indbydende af friske nuancer af hindbær, jordbær samt solmodne skovjordbær.
  Smagen er frisk, cremet, sprød og med røde bær touch, samt en behagelig syre i og tørhed i vinen.
  Klik her for at læse mere:

 • 2 flasker x MAS DE LA BARONNE PROVENCE ROSE - AIX fra Provence i Frankrig. En fortrinlig og flot rosevin, som er bevis på at luksus sagtens kan være til og betale. La Baronne Coteaux d´Aix en Provence er sammensat af druer: 70% Grenache Noir, 28% Syrah og 2% Vermentino. I denne vin udfoldes der et væld af aromaer som hindbær, jordbær, røde frugter samt fersken. Smagen er dejlig frisk, cremet med mineraler, og blød og med opfriskende pift i eftersmagen.
  Klik her for at læse mere:

 • 2 flasker x LA ROSALINE ROSE IGP Foncalieu fra Sydfrankrig. La Rosaline smager ganske lækkert med toner af jordbær, melon og blomsternoter i eftersmagen. Med drueblend af Grenache og Syrah druer, fremtræder vinen med en lys blush rose farve, og har en duft af modne letkrydrede røde bær. I smagen har vinen en frisk smag af let bærfrugt, toner af jordbær og blomsternoter med en god balance af friskhed.
  Klik her for at læse mere:

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker.

469,00DKK 696,00DKK (spar 227,00DKK)

SOMMER SMAGEKASSE - FRANSK ROSÈ - pris for 6 flasker  *** Vejledende pris 775,00,- kr. Vi har sammensat en særlig smagekasse med seks forskellige flasker populære franske rosévine - indeholdende 6 forskellige gode rosévine. Prøvekassen er fyldt med seks af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige franske rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

Rosé prøvekassen indeholder seks flasker af følgende franske vine:

 • 1 flaske x LE VERSANT Grenache Rose IGP
  fra Frankrig. En fremragende Rose på druen Grenache..

  En skøn bouquet som er meget indbydende af friske nuancer af hindbær, jordbær samt solmodne skovjordbær.
  Smagen er frisk, cremet, sprød og med røde bær touch, samt en behagelig syre i og tørhed i vinen.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flasker x MAS DE LA BARONNE PROVENCE ROSE - AIX fra Provence i Frankrig. En fortrinlig og flot rosevin, som er bevis på at luksus sagtens kan være til og betale. La Baronne Coteaux d´Aix en Provence er sammensat af druer: 70% Grenache Noir, 28% Syrah og 2% Vermentino. I denne vin udfoldes der et væld af aromaer som hindbær, jordbær, røde frugter samt fersken. Smagen er dejlig frisk, cremet med mineraler, og blød og med opfriskende pift i eftersmagen.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flasker x LA ROSALINE ROSE IGP Foncalieu fra Sydfrankrig. La Rosaline smager ganske lækkert med toner af jordbær, melon og blomsternoter i eftersmagen. Med drueblend af Grenache og Syrah druer, fremtræder vinen med en lys blush rose farve, og har en duft af modne letkrydrede røde bær. I smagen har vinen en frisk smag af let bærfrugt, toner af jordbær og blomsternoter med en god balance af friskhed.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x AIX rosé Coteaux d´Aix en Provence fra Frankrig. Vinen har en flot lys lakse rosa farve. Smagen er levende og sommerlig med god friskhed, og toner af fersken, vilde jordbær og slutter med delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. Fantastik Rose Provence med elegance på topniveau!

  Klik her for at læse mere:

 • 1 flasker x Domaine Saint Gayan Rosé - Cotes Du Rhone Argiles Denne dejlige og frugtrige rosévin - Domaine Saint Gayan Rosé - Cotes Du Rhone Argiles 2021 - er fremstillet på druerne: Grenache 45 %, Cinsault 25 % og Carignan 30 % fra i gennemnit 30 år gamle vinstokke.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flasker x VIGNOBLE FERRET ROSE DE PRESSEE COTES DE GASCOGNE fra Frankrig. Den varme sol giver en masse frugtighed til denne rosé, men den friske vind, giver balancen og friskheden. Denne skønne rose har duft af moden rød frugt, og let citrus med en frisk balance i smagen.
  Klik her for at læse mere:

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker.

499,00DKK 775,00DKK (spar 276,00DKK)

ROSÈ SMAGEKASSE | Smagen af lækker sødme - pris for 6 flasker *** Vejledende pris 468,- kr. Vi har sammensat en særlig smagekasse med seks flasker populære rosévine med lækker sødme - indeholdende 2 x 3 forskellige lækre rosévine.
Prøvekassen er fyldt med tre af vores yderst populære lækkerier, til dig der elsker dine rosévine lidt sødere...

Rosé prøvekassen indeholder to flasker af følgende vine:

 • 2 flasker x Milestone White Zinfandel rosé - California fra Californien i USA.  Det er en lækker frisk og frugtrig rosé med en flot laksefarvet kulør. I næsen udtrykker vinen masser af jordbær, lidt blåbær, roser samt lettere sødme. I smagen er den blød, cremet, frisk og fyldig med god eftersmag af jordbær, friske skovbær, lidt lime toner, god mineralitet og afslutter med lette toner af muscatnød.
  Klik her for at læse mere:

 • 2 flasker x Viña Cecilia Moscato Rosé Frizzante fra Valencia i Spanien. Moscato i høj kvalitet med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.
  Klik her for at læse mere:

 • 2 flasker x Blush Riesling Rosé Darkny fra Washington State i USA. Denne saftfulde skønne Rosevin, med lidt touch af friske røde bær og vandmelon, samt lidt frisk solsødme af lidt søde jordbær og hindbær. Blush har en flot pink kulør, med bløde og friske toner i både næse og mund.
  Klik her for at læse mere:

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker.

299,00DKK 468,00DKK (spar 169,00DKK)

Prøv denne lækre Riesling smagekasse - 5 forskellige Riesling hvidvine fra Tyskland men også fra Frankrig.

***** GODT KØB! * SPAR 42 %

Disse Riesling vine er nøje udvalgt. 

Køb denne smagekasse med hele 12 flasker – Spar 42%

Kassen indeholder følgende vine:

2 flaske Riesling Kiedricher SANDGRUB - Erste Lage August Kesseler 75 cl.
3 flaske Weinhof 519 - Riesling Trocken Alte Reben 2020 75 cl.
2 flaske Johannes Hörner - Riesling 75 cl.
3 flaske CLEEBOURG Riesling Grande Reserve Alsace 75 cl.
2 flaske Riesling M - Weingut Von der Mark Baden 75 cl.


12 skønne flasker Riesling samlet i en kasse!

999,00DKK 1.724,00DKK (spar 725,00DKK)

Julens Smagekasse / Prøvekasse - julevine

***** MEGA GODT KØB! * Kanon pris

Disse vine har altid været nogle af vores mest populære og elskede vine fra Italien og Frankrig, som er oplagt her i julen.

Køb en prøvekasse med 6 flasker

Kassen indeholder indeholder følgende vine:

2 flasker GOVERNO All Uso Rosso Toscano IGT - Gerone 75 cl.
2 flasker
MASSERIA BORGO DEI TRULLI PRIMITIVO DI MANDURIA DOP 75 cl.
2 flaske 
Piaugier Sablet Rouge - Côtes Du Rhône Villages 75 cl.

6 Flasker samlet I en kasse!

Mega lækre vine her til julens hyggelige middage og stunder.

499,00DKK 894,00DKK (spar 395,00DKK)

Argentina Smagekasse / Prøvekasse - 3 forskellige vine fra Estate Reserva serien - Las Perdices - 6 Flasker i denne kasse.

Estate Reserva - Virkelig god vin for pengene.  

Nyhederne her fra Las Perdices brager frem og alle taler godt om dem, specielt om den atypiske Pinot Noir, som er virkelig god. 

Køb en prøvekasse med 6 flasker – Spar 43%

Kassen indeholder følgende vine:

2 flasker Malbec Estate Reserva 75 cl.
2 flasker
Cabernet Sauvignon Estate Reserva 75 cl.
2 flasker
Pinot Noir Estate Reserva 75 cl.


6 flasker samlet i en smagekasse!

Skønne reserva vine fra Las Percides i højderne i Mendoza, Argentina.
Her giver det varme og tørre klima kombineret med netop den høje beliggenhed, intense vine med masser af nerve.

769,00DKK 1.194,00DKK (spar 425,00DKK)

Argentina Smagekasse / Prøvekasse - 3 TOPVINE fra vinhuset Las Perdices - 6 Flasker i denne kasse.

***** SINDSYGT LÆKKERT KØB! * - For jer der elsker god vin.

Topvinene fra Las Perdices, i Mendoza, Argentina. Vinmarkerne ligger højt og det varme og tørre klima kombineret med netop den høje beliggenhed,  giver intense vine med masser af nerve.

Køb en prøvekasse med 6 flasker – Spar 43%

Kassen indeholder kun topvine:

2 flasker Paraje Altamira Malbec 75 cl.
2 flasker Gualtallary Exploration Malbec 75 cl.
2 flasker
Don Juan Reserva - Limitada 4 Grapes 75 cl.

6 fantastiske flasker samlet i en top-smagekasse!

 

1.050,00DKK 1.334,00DKK (spar 284,00DKK)

Top lækker Terrasse smagekasse - 6 Flasker

***** GODT KØB! * SPAR 45 %

Disse vine har altid været vores mest solgte vine.

Køb en prøvekasse med 6 flasker

Kassen indeholder indeholder følgende vine:

 • 2 flasker California ZIN Zinfandel fra USA. Vinen er produceret af druer fra nogle af de bedste områder i det solrige Californien. Smagen fremtræder med solbær, rosiner, og hint at chokolade. Den er virkelig afstemt med bløde tanniner i eftersmagen.
  Læs mere om den her.
 • 2 flasker Milestone White Zinfandel rosé - California fra USA. Det er en lækker frisk og frugtrig rosé med en flot laksefarvet kulør. I næsen udtrykker vinen masser af jordbær, lidt blåbær, roser samt lettere sødme. I smagen er den blød, cremet, frisk og fyldig med god eftersmag af jordbær, friske skovbær, lidt lime toner, god mineralitet og afslutter med lette toner af muscatnød..
  Læs mere om den her.

 • 1 flaske Casa La Luna Verdejo - Castilla Y Leon fra Castilla Y Leon området i Spanien. Viura druen giver en duft af citron og bidrager med friskhed, mens Verdejo druen bidrager med aromaer, der minder om netop grøn græs. Vinen har en flot lysegul farve med bløde grønne højdepunkter. Den er meget ren og lys i næsen med hints af grapefrugt, ananas, mango og æble. I ganen er vinen frisk og blød, med en lang og frugtagtig afslutning.
  Læs mere om den her. 

 • 1 flaske Viña Cecilia Moscato Rosé Frizzante fra Spanien. Vina Cecilia Moscato Rose er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende. Aromaen er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime, hvide blomster og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.
  Læs mere her.  
   
   

6 flasker samlet i dette kassekøb!

279,00DKK 509,00DKK (spar 230,00DKK)

Sommerens Grill smagekasse - 6 Flasker

***** Perfekt til grillmenuen!

Disse vine passer perfekt til en skøn aften med vennerne og grill-hyggen. 

Køb denne prøvekasse med 6 flasker

Kassen indeholder indeholder følgende vine:

 • 1 flaske Le Contesse Prosecco Rose Brut DOC fra Italien.

  Vinen er fremstillet på Glera og en smule Pinot Noir fra udvalgte marker i Veneto og Friuli-Venzia-Giulia. I glasset fremstår vinen lys, delikat pink og næsen er fuld af røde frugter, violer og vildroser. Smagen er frisk og med en meget fin balance mellem syre og sødme.
  Læs mere om den her.

 • 1 flaske Johannes Hörner - Sauvignon Blanc fra Tyskland. En fantastisk lækker vin som udvikler sig meget med lidt temperatur i glasset. Ca. 8-10 grader. Denne Sauvignon Blanc er et mesterværk fra Johannes Hörner, der i pris/kvalitetsforhold sætter mange konkurrenter til vægs. 
  Læs mere om den her.

 • 1 flaske LE VERSANT Grenache Rose IGP fra Frankrig.

  En skøn bouquet som er meget indbydende af friske nuancer af hindbær, jordbær samt solmodne skovjordbær. Smagen er frisk, cremet, sprød og med røde bær touch, samt en behagelig syre i og tørhed i vinen.
  Læs mere om den her. 

 • 1 flaske GOVERNO All Uso Rosso Toscano IGT - Gerone fra Italien. En levende vin med dyb rød farve som man genkender af Governo karakter. Der er noter af modne kirsebær, skovbær, grønne urter og krydrede nelliker samt en unik bouquet.
  Læs mere her. 

 • 1 flaske Vista Alegre - Pink Port . Vista Alegre Pink Rosé Port produceres som almindelig rosévin, hvor man gærer mosten ved en lav temperatur. Derefter presses druerne således at drueskind blandes med mosten i kort tid for at trække den lyserøde farve ud. Derved opnås denne flotte Rosé farve og den friske of forførende smag som man ønsker. Den alkoholiske gæring stoppes ved tilsætning af druesprit, hvorved vinen beholder den naturlige og dejlige sødme.

  Læs mere om den her. 

 • 1 flaske Masseria Borgo dei Trulli Primitivo di Manduria DOP - solrig frugtsmag blandet med lette grønne urter og figen, der folder sig ud med en kraftig blommesmag, der varer ved i munden. 

  Læs mere om den her. 

6 flasker samlet i dette kassekøb!

499,00DKK 700,00DKK (spar 201,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler