-40%

Hvidvins smagekasse - Pinot Grigio / La Luna / Ferret

349,00DKK 580,00DKK (spar 231,00DKK)

Forkæl dine sanser med denne udsøgte smagekasse, der byder på en triumf af hvide vine fra tre af verdens mest berømte vinproducerende regioner: Italien, Spanien og Frankrig.

***** EN FANTASTISK MULIGHED! * SPAR 40 %

Disse vine har længe været et strålende valg blandt vores kunder og er en sikker vej til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Når du erhverver dig denne smagekasse med 6 flasker, sparer du hele 37%, hvilket gør det til et tilbud, du ikke kan modstå.

I denne eksklusive kasse finder du:

  • 2 flasker af den forførende Pinot Grigio fra Castel Pietra, en fremragende repræsentant for Trentino IGT med sin subtile elegance og friske smagsnoter.

  • 2 flasker af den forfriskende Casa La Luna Verdejo fra Castilla Y Leon, der emmer af livlig frugt og en behagelig mineralitet, som kun de bedste spanske vine kan byde på.

  • 2 flasker af Colombard Sauvignon Blanc fra det prestigefyldte Vignoble Ferret i Cotes De Gascogne-regionen i Frankrig, der forfører med sin komplekse bouquet og harmoniske balance.

Disse 6 flasker er samlet i én kasse, der venter på at blive nydt af dig og dine nærmeste, og de repræsenterer en perfekt mulighed for at udforske og nyde det bedste fra de mest elskede vinlande i verden.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk