Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Whisky bliver traditionelt forbundet med Skotland, men selvom størstedelen af den whisky, vi sælger hos Slagelse Vinkompagni, er fra kiltens hjemland, så tilbyder vi også irsk og amerikansk whisky. Processen ved fremstilling af whisky og øl ligner meget hinanden, men destillering og lagring er anderledes, og whisky opbevares som cognac oftest på egefade. Man kan vælge at drikke sin whisky med eller uden en mixer, men en god, smagfuld whisky skal helst drikkes ”neat” – altså uden isterninger og uden at blive blandet op. Vi forhandler whisky med mange forskellige smagsudtryk, så spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvilken whisky, du skal vælge. Vi har whisky fra den syrlige, lette ende over den bløde til det mere tunge smagsudtryk. Du er altid velkommen til at komme ind i butikken i Slagelse og få kompetent vejledning af vores medarbejdere.

Sorter resultater:

Macleods i ø-udgaven er en whisky, der er meget ung i sine udtryk, men samtidig også en whisky, der har de lækre røgede tiltag vi så godt kan lide. Efter pålidelige kilder skulle denne Islay udgave af Macleods stamme fra Lagavulin. 70 cl. pr. flaske.
325,00 DKK
Klassiske Speyside whisky i en medium kraftig udgave. 70 cl. pr. flaske.
295,00 DKK
Hvis navnet Talisker siger dig noget, har vi den i en 8 års udgave. 70 cl. pr. flaske. De mest sofistikerede af alle malt whiskies , bliver destilleret på øerne, der ligger langs Skotlands vestkyst. Whiskies fra denne region er kendt for deres karakteristiske smag af tørv, jod og havgus. Karakteristikken af denne single malt er typisk for området. Næsen er tør med hint af sherry, og lette saltede toner. I smagen afslører den en god sødme bag det dominerende røg og tørv. Denne single malt er lagret på egetræs fade i 8 år, på et destilleri (Talisker) i regionen. Ian Macleod?s rare malt manager har specielt udvalgt whiskyen og de fade, der er brugt til denne fantastiske whisky.
295,00 DKK
Lowland er kendt for sine blide, frugtagtige og meget bløde whiskyes. Det er netop de ord man kan sætte på Macleods Lowland whisky. 70 cl. pr. flaske.
295,00 DKK
Buffalo Trace Distillery hed førhen Acient Age - men uanset navneændringen, så er det stadig en helt enestående bourbon der kommer fra dette destilleri som ligger på det gamle bøffelspor - deraf navnet. Næsen har en stor aroma, med masser af krydderi, blide vanilla toner og sød mint. Smagen er nærmest af brølende sødme efterfulgt af vanillerig eg. Majsen er "tyk" og ryen titter frem i baggrunden. Eftersmagen tører ud i munden, men rugen kommer igen og giver ekstra længde og hints af lakrids. En kasse indeholder 12 flasker - 70 cl. 40% Alkohol.
359,00 DKK
Den klassiske Spingbank i en 10 års udgave. Smagfuld, kraftfuld med en lækker finish af røg. 70 cl. pr. flaske.
399,00 DKK
Den 10 årige Ardbeg er nok indbegrebet af Islay. Sød i duften og noget tørvet med en del salt et medicinsk præg. Smagen er meget salt, kraftig og en smule mere røget end duften antyder. Normalpris 399,00 70 cl. - 46 % Alkohol.
395,00 DKK 425,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Super lækker aftapning fra Gordon & MacPhail. Tappet i 2012 og destileret i 2003 og er derfor 9 år. Den klassiske sødme fra sherry faddet med en lang fyldig eftersmag. 70 cl. pr. flaske. 43% alk.
449,00 DKK
Farve: Bleg korn gul. Duft: Blomster.Let vanilie. Mynthe, tørt hø og en spæd tørv. Smag: Frisk rent bid af bla. lemon, mynte, ingefær. Medium lang med en svag finish af "tør" tørv. 70 cl. - 40 % Alkohol.
295,00 DKK
Springbank 15 års er en utrolig kompleks whisky, der er koncentreret og sødmefyldt. Mange hints, så som mørk chokolade, figner, marcipan og vanille toner frem. Eftersmagen bliver hængende læææææænge. En ægte klassiker fra Springbank. Fortrinlig efter maden eller til en god cigar. 70 cl. pr. flaske.
649,00 DKK

12 Years Old Single Highland Malt 43 % Alkohol. Oloroso/Pedro Ximinez Sherry Casks. Denne skønne kraftige sherryprægede single malt er lagret i mere end 12 år på en kombination af de fineste spanske sherryfade, der tidligere har været anvendt til de eksklusive sherrytyper Pedro Ximinez og Oloroso. Det er en silkeblød maltwhisky med en god længde i eftersmagen. 

399,00 DKK 489,00 DKK (spar 90,00 DKK)
18 Years Old Single Highland Malt - 46% Oloroso Sherry Casks En meget kraftig sherrybombe, der efter 18 års lagring på de fineste spanske Oloroso sherryfade, fremstår som en helt unik whisky i en verden der er domineret af lagring på amerikansk eg. En sjældenhed, som kun ganske få andre destillerier kan matche. KOM OG SMAG DEN FØR DU KØBER! 70 cl. pr. flaske. 46 % Alkohol.
699,00 DKK 749,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Duncan Taylor har specielt udviklet denne "The Big Smoke 46" der er en lækker Islay-malt, hvor hvert enkelt fad er personligt udvalgt af Euan Shand fra hele 3 forskellige destillerier på øen Islay. Bowmore, Caol Ila og Ardbeg lægger malt til denne dejlige komposition af en blended malt. Den har navnet "The Big Smoke" da det er en whisky med særlig interesse for dem som elsker røg og tjære i glasset. En af de absolut mere røgede og tørvagtige whiskies fra Islay. Men samtidig har den mange andre aromaer. Næsen er røget, medicinsk og med lidt citrus. Smagen er dejlig tør og cremet med hav, tjære, jod, røg og jernbanesveller. En lækker vinterdram til kaffen sent på aftenen, når vinden suser i træerne eller regnen pisker mod ruderne. "The Big Smoke" er aftappet ved 46% alk. fra fadene uden kuldebehandling, filtrering eller tilsætning af farve. Det er således de reneste dråber lige fra fadene. Derfor denne klare og svagt gyldne farve. Der er 6 flasker pr. Kasse - 70 cl. - 46% alk.
469,00 DKK
The Irishman 70 Superior er en helt unik irsk whiskey, der er produceret efter den gamle irske "Pot Still blend" tradition, hvor 70% af byggen er maltet, og 30% er umaltet. En tradition, der efterhånden er gået i glemmebogen. Kun meget få irske whiskeymærker er fremstillet efter denne fremgangsmåde. The Irishman 70 er tripel destilleret og efterfølgende lagret på ex-bourbonfade fra Amerika. Alle fade til denne fremragende whiskey er personligt udvalg af Bernard Walsh. Whiskeyen har en fantastisk let og elegant duft med peber og masser af krydderier. Smagen er næsten ekstrem blød med en fin balance og en vedhængende eftersmag. En super dram fra den smukke grønne ø. En kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 40 % alkohol.
295,00 DKK
The Irishman Single Malt er en ren Irsk Malt Whisky, der er destilleret på det berømte Bushmills Distillery. Whiskyen har lagret på en kombination af to fadtyper - Bourbon og Sherry fade. Alle fade, der er anvendt i den endelige sammensætning af whiskeyen, er personligt udvalgt af Bernard Walsh. Farven er honninggul. I næsen fornemmes aromaer af blomster, vanilje og tørrede frugter. Smagen er blød men med en vis kraft i eftersmagen, der er vedholdende og yderst behagelig. The Irishman Single Malt er en fantastisk repræsentant for den stærke irske whiskey tradition. En kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 40 % alkohol.
395,00 DKK
Dette kerneprodukt fra Arran er en kombination af maltwhisky, der overvejende har lagret på sherryfade - dog med et lille tilskud af maltwhisky lagret på bourbonfade. Det er en yderst lækker kombination. I næsen fornemmes aromaer i retning af sød vanilje, bananer, melon og kakao. I smagen trænger de mere komplekse aromaer igennem med en dyb karakter, der dog aldrig dækker over den klassiske citrustone, som Arran er så kendt for. Det er en maltwhisky i dyb harmoni. Mange vil opfatte den meget ældre end den faktisk er. Denne ultrabløde stil er ikke hverdagskost for en 10 år gammel maltwhisky. 93 p i Jim Murray´s Whisky Bible Arran 10 Years Old har i Jim Murray´s Whisky Bible fået hele 93 points af 100, og er dermed en af de højest scorende 10 års Maltswhiskies. 70 cl. - 46 % Alkohol.
375,00 DKK 425,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Denne 12 år gamle maltwhisky viser hele sjælen af Arran. Helt råt og usødet. Det er en fantastisk whisky, aftappet ved fuld fadstyrke. I næsen fornemmes mørk chokolade, egetræ, vanilje, kokos og en snert af gammeldags æblekage. I krafts af sin alkoholstyrke virker de første smagsindtryk meget varmende, men en dråbe vand i glasset vil afsløre mange flere nuancer, og den typiske Arran citrusfrugt træder tydeligere igennem. Afslutningen er kraftfuld og krydret. En fantastisk dram, der er sammensat af Destilleri Manager James MacTaggart. 70 cl. - 53,6% Alkohol. (Batch 2)
495,00 DKK 525,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Denne 14 år gamle Arran er en komposition af maltwhisky, der har lagret dels på sherryfade og dels på bourbonfade. Det er en aromabombe udover det sædvanlige. I næsen fornemmes tørrede frugter, vanilje, karamel og orangeskaller. Smagen har dybde og vækker minder om hasselnødder, mørk chokolade, appelsiner, krydderier og tørrede frugter. Eftersmagen er vedholdende, men blid og afbalanceret. Der fornemmes en lille salt tone, der er med til at placere denne whisky i den klassiske ø-stil, dog helt uden røg og tjære. 70 cl. - 46% Alkohol. World Whiskies Awards The Arran Malt 14 Years Old blev i 2011 kåret som "Best Island (Non-Islay) Single Malt 13 - 20 Years" ved World Whiskies Awards 2011.
475,00 DKK 509,00 DKK (spar 34,00 DKK)
Siden 2004 har Arran hvert år destilleret en lille mængde maltwhisky, hvor byggen er peated til et niveau mellem 14-20 ppm. Altså en medium røget whisky, der indeholder meget mere end blot tjære og bolværk. Whiskyen er opkaldt efter en mystisk og forblæst tørvmose på vestkysten af Arran (Machrie Moor). Blandt stensætningerne ved mosen, der er tilbage fra Bronzealderen, findes en sten med et udhugget hul. Ifølge legenden skulle den legendariske kriger Fingal have bundet hans foretrukne hund Bran til denne sten. I Machrie Moor fanger destilleriet Arran øens barske skønhed. En spændende og noget anderledes ø-whisky. I krafts af sin alkoholstyrke virker de første smagsindtryk meget varmende, men en dråbe vand i glasset vil afsløre mange flere nuancer, og den typiske Arran citrusfrugt træder tydeligere igennem. Afslutningen er kraftfuld og krydret. En fantastisk dram, der er sammensat af Destilleri Manager James MacTaggart. 70 cl. - 46% Alkohol. (Third Edition)
499,00 DKK 595,00 DKK (spar 96,00 DKK)
Rigtig stor of flot Whisky flasker med 3 Liter.. En kasse indeholder 1 flaske - 300 cl. 40 % Alkohol
975,00 DKK 1.050,00 DKK (spar 75,00 DKK)
Virkelig lækker og cremet Whisky! En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol
995,00 DKK 1.199,00 DKK (spar 204,00 DKK)
Jameson i Kæmpeflaske - 4,5 liter. En kasse indeholder 1 flaske - 450 cl. 40 % Alkohol
1.199,00 DKK 1.350,00 DKK (spar 151,00 DKK)
Chivas Regal 25 års.. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol
2.695,00 DKK 3.050,00 DKK (spar 355,00 DKK)
Skotsk Whisky Bog Uden Farve Uden Filter - NYHED Der er netop (oktober 2016) udkommet en ny dansk bog, der går tæt på den skotske whiskyindustri. Bogen er skrevet af Peter Kjær og Lars Gregersen og henvender sig til begynderen, men også til lidt mere rutinerede whiskyfan.
299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler