Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hvis du har købt en god gin, vodka eller rom, er det selvfølgelig altid muligt at drikke den rent og nyde smagsnuancerne i en kvalitetsspiritus. Men nogle gange er det også lækkert med en drink eller cocktail, og Slagelse Vinkompagni har et bredt udvalg af kvalitetsmiksere til din drinksaften. Når du mikser din gin og tonic, er det ikke ligegyldigt, hvilken tonic, du putter i, da én type gin kan smage bedst sammen med en tonic med toner af agurk, mens en anden gin bliver ekstra god med en tonic præget af citrussmag. Hvis du har lyst til lidt mere avancerede eller farvestrålende cocktails, så fører vi også et udvalg af sirup, sour blanding, cordials og limonade. Kig ind i vores butik i Slagelse og få hjælp af vores dygtige medarbejdere til at finde gode miksere og nye drinkskombinationer til din næste fest.

Sorter resultater:

Den klassiske drik: Gin & Tonic består af to tredjedele Tonic, derfor har det stor betydning, hvilken Tonic man vælger. En af de bedste Tonic, der findes på markedet, er 1724 Tonic. En unik Tonic oplevelse på grund af det rigtige strejf af elegance kombineret med den perfekte balance mellem den søde citrussmag og den milde bitterhed fra kininen.

20,00 DKK 25,00 DKK (spar 5,00 DKK)
Monin Vandmelon er top-sælger i Central- og Østeuropa, især i Rusland, hvor vandmelon er almindeligt brugt. MONIN Vandmelon sirup leverer en eksotisk, frisk, tørstslukkende smag fra den ultimative sommerfrugt. Den har en flot, klar rød farve samt en stærk, ren, eksotisk, frisk og saftig vandmelon smag. Mix det for eksempel i sodavand, cocktails, blendede drinks, smoothies, milkshakes, yoghurt og frugtpunch. MONIN Vandmelon smager fantastisk! Den er perfekt til sommerens drikkevarer (lys, sprøde og forfriskende). Blend det med jordbær og tranebær juice, og du vil opleve noget meget forfriskende og lækkert. MONIN fås i mange forskellige smagsvarianter. 1 flaske indeholder 70 cl.
75,00 DKK

Måske verdens bedste Tonic vand! Fentimans Tonic er sammen med Geranium Gin kåret til verdens Bedste Gin & Tonic. Her får du en smagsbombe uden sammenligning. Den har en kraftig og frisk smag af citrus med en tydelig bitter kinin (især i eftersmagen) samt en behagelig og let sødme.

20,00 DKK 22,00 DKK (spar 2,00 DKK)
Monin sirup - Pina Colada - 70 cl. Monin Pina Colada sirup er et af MONIN's første varianter. Den kom til for at bringe en smag af Puerto Rico til ikke-alkoholiske versioner af klassiske Piña-Colada eller Coco Loco drinks. Betydningen af "strained pineapple" - Piña-Colada cocktailen er en sød, rom-baseret cocktail bestående af rom, kokosmælk og ananas juice. Det har været Purto Ricos officielle drik siden 1978, hvor den blev opfundet på Caribe Hiltons Beachcomber bar. Piña Colada-sirup kombinerer essensen af ananas med sødme fra den eksotiske kokos. Den er lækker blandet med yoghurt og banan til, som giver smoothien en caribisk stil, eller som et alternativ smag i en budding. Smelt væk til en caribiske strand med MONIN Pina Colada siruppens dejlige smag af ananas og kokos anvendt i lækre alkoholfrie smoothies, desserter, cocktails, frugt punch og te. Farve er skyet gul. Smagsnoterne er balanceret i næsen af ananas og kokos. Moden ananas smag med noter af kokosmel. Tips - denne kombination af tropisk ananas og den eksotiske smag af kokos gør denne MONIN smag meget unik. Kombiner det med frisk banan og yoghurt, og du vil få en lækker smoothie til din morgenmad. MONIN fås i mange forskellige smagsvarianter. 1 flaske indeholder 70 cl.
75,00 DKK
Monin Sirup er et naturligt kvalitetsprodukt fremstillet af de fineste råvarer. De indeholder ingen kunstige sødemidler, konserveringsmidler og fedtstoffer. Monin Caramel er lavet ved at smelte sukker i vand for at skabe en rig, sød væske, der kan variere i farve fra beige til ravfarvet til mørk brun. Monin Caramel har en flot, mørk ravfarve med kobber/gule glimt. Smagen er kraftfuld, dyb og med en meget specifik, brændt karamel smag. MONIN Caramel sirup er en af de mest populære og alsidige varianter i MONIN rækkevidde. Denne gyldne ravfarvet sirup kan bruges til at skabe sødme i kaffe, cappucino, esprresso, te og chokolade, dessert cocktails, milkshakes, vodka shots eller som smagsgiver i fx buddinger, desserter, frugter, kager og kiks. MONIN fås i mange forskellige smagsvarianter. 1 flaske indeholder 70 cl.
75,00 DKK
Monin sirup er et naturligt kvalitetsprodukt fremstillet af de fineste råvarer. Indeholder ingen kunstige sødemidler, ingen konserveringsmidler og fedtstoffer. Monin sirup med chokoladesmag tilføjer enhver kop kaffe en lækker smag af chokolade. Så ønsker du at forkæle dig selv gennem en lækker kop kaffe, så har du med Monin Kaffesirup en god mulighed. Monin Chokolade sirup kan også anvendes til is, sorbetis, tilsmagning af kaffe, cappuccino og espresso eller til at pynte is, frugt og desserter. MONIN fås i mange forskellige smagsvarianter. 1 flaske indeholder 70 cl.
75,00 DKK

Doctor Polidoris Cucumber Tonic er baseret på Doctor Polidoris almindelige Tonic tilsat agurk, hvilket gør denne Tonic oplagt som en vigtig ingrediens i en Gin&Tonic bestående af for eksempel Hendricks Gin. En let krydret Tonic vand med et blomster og let urteagtigt udtryk med kun meget begrænset mængde sukker tilsat.

20,00 DKK
Duft: markant, spiritus næse og gærede grøntsager. Cachaca bliver udvundet af den grønne sukkerroe. Denne specialitet kan man drikke til en enhver anledning både som longdrink eller coctail. Cachaca Thoquino 40% 70cl - Giffard Opskrift: CAIPIRINHA 1 lime 1 spsk. gyldent rørsukker 5 cl. Cachaca Knust is Tilberedning: Limefrugten skylles og skæres ud i små både, som sammen med rørsukker presses ned i glasset med en pistill (Støderen fra en morter) Herefter tilsættes cachaca og masser af knust is! Cachaca Thoquino 40% 70cl - Giffard Smag: lader vente på sig. Finish: hmm, hvor blev den af? Helt klart en Cachaca til mixere. Lavet på sukkerørs sirup.
185,00 DKK
Meget kendt drik. Drikkes med en kaffebønne i glasset. Hvis man opvarmer glasset, kan man antænde spiritussen (med tændstik). Ser imponerende ud. Sambuca har en frisk, gennemtrængende smag, lidt af anis, men mere blød og rund i smagen. Bliver fremstillet af planten Pimpinella anisum, anis. Ordet Sambuca stammer fra Sambucus, hyld. Lidt misvisende da Sambucus ikke indgår i fremstillingen af Sambuca. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.
129,00 DKK
MONIN Blue Curaçao sirup er en nem og professionel mixer til utallige drikkevarer. Den tilbyder en frisk smag af tørret skal fra grønne appelsiner, og giver en let bitter men samtidig frisk smag. MONIN Blue Curaçao sirup gør det muligt at skabe mange forskellige former for opskrifter. Den kraftige dybblå farve forbløffer ofte. Mix det for eksempel i sodavand, cocktails, smoothies og frugtpunch. Blå Curaçao er en sirup med smag af tørret skal fra grønne vestindiske appelsiner. Øen Curaçao hvorfra appelsinerne stammer er et tropisk paradis med smukke aflukkede strande, der nyder godt af solskin de fleste dage af året. Blue Curaçao blev oprindeligt opdaget ved en tilfældighed, og drikken blev først udviklet og markedsført af en spansk familie fra Curaçao i det 19. århundrede. Likøren har appelsinsmag med varierende grader af bitterhed. Den mest almindelige Blå Curaçao anvendes primært til at fremkalde en flot blå farve og en lys eksotisk aroma i drinks. MONIN fås i mange forskellige smagsvarianter. 1 flaske indeholder 70 cl.
75,00 DKK

Beskrivelse: Indhold: Netto 680 gr. pr. pose Færdigdrik i udblandet form: 4 - 6 ltr. Anvendes til Sour, Collins & Daiquiries Pulverprodukterne kan udblandes efter behov, når blot man husker at lukke posen godt til, således at aromaen ikke forsvinder. Blandes med vand og rystes godt. Efter udblandingen kan blandingen opbevares på køl i plast/glasbeholder (godkendt til levnedsmidler) i ca. 8 dage.

110,00 DKK 125,00 DKK (spar 15,00 DKK)
Drinksmixer uden alkohol - fortyndes før brug. Rose's Blue Curaçao er opkaldt efter de små solrige øer Antilles ud for Venezuelas kyst. På øen Curaçao dyrker de pomerans til produktion af alkoholisk likør og cocktailmixere. Rose's Blue Curaçao (KY-RA-SO) indeholder ikke alkohol, hvilket gør den meget mere anvendelig eftersom Rose's Blue Curaçao kan anvendes som ingrediens i både cocktails med alkohol og cocktails og drinks uden alkohol. Rose's Blue Curaçao bliver anvendt over hele verden til at tilføre en speciel smag til cocktails og klassiske drinks. Tilsæt et skævt og opdag den unikke forskel. Bruges blandt andet i "isbjørne"-cocktail sammen med vodka, sprite/7up og knust is.
44,00 DKK

Ved at blande fabelagtige botaniske olier med kildevand og den højeste kvalitet kinin fra feber træet, har det engelske selskab "Fever-Tree" skabt en lækker, naturlig tonic med en enestående ren og forfriskende smag og aroma. Den var Vinder af San Sebastian Gourmet Awards, 2006.

20,00 DKK
Drinksmixer uden alkohol - fortyndes før brug. Rose's Apricot er lavet af og har smag af de fineste abrikoser. Rose's Apricot er som de andre medlemmer af familien "Roses" en naturlig ingrediens uden alkohol og kan derfor anvendes som ingrediens i både cocktails med alkohol og cocktails og drinks uden alkohol. Drinkopskrift på Apricot Kiss: 2 cl SKYY Vodka 4 cl Rose’s Apricot Appelsinjuice Vodka og Rose's Apricot hældes i et drinkglas med is. Fyld derefter op med appelsinjuice.
44,00 DKK
Drinksmixer uden alkohol - fortyndes før brug. Rose's Lime blev til at begynde med produceret til den engelske marine. Det høje indhold af Vitamin C i limefrugten gjorde Rose’s Lime til et effektivt middel mod den frygtede sygdom skørbug ombord på flådens skibe. Fra marinen spredte succesen sig til resten af verden. Alle bartendere tog Rose’s Lime til sig, og igennem årene er utallige drinks blevet skabt med Rose’s Lime - bl.a. den berømte og klassiske Gimlet. Rose’s Lime giver ekstra smag til alle former for drikkevarer, hvor man ønsker en frisk smag af lime. Roses Lime er en naturlig ingrediens uden alkohol og kan derfor anvendes som ingrediens i både cocktails med alkohol og cocktails og drinks uden alkohol.
44,00 DKK
Jordbær er forårets første frugt. Alle ser frem til at plukke og nyde disse søde, lækre bær. Jordbær er en af de mest almindelige frugter i private haver, og er populære for deres hyppige vækst og lokkende friske og søde smag. Jordbær spises friske eller anvendes til fremstilling af saft, desserter, syltetøj, vin og sirup. MONIN Jordbær syrup er en nem og professionel mixer til utallige drikkevarer. Den har en frisk, rig og cremet jordbærsmag med et touch af jordbærsyltetøj. MONIN Jordbær syrup gør det muligt at skabe mange forskellige former for opskrifter. Mix den for eksempel med sodavand, milkshakes, frugt cocktails, limonader eller dessert drinks. MONIN fås i mange forskellige smagsvarianter. 1 flaske indeholder 70 cl.
75,00 DKK
Ferskner menes at være hjemmehørende i Kina, hvor legenden siger, at dem der spiste ferskner blev udødelige, på grund af frugtens mystiske kraft, der overdragede uendelig levetid til alle, der spiste den. Hvert år i sommersæsonen kommer de saftige, søde ferskner. Men det behøver ikke at slutte når de varme sommerdage falmer. Med Monin Fersken kan du fortsat lave spændende opskrifter med den søde, umiskendelige smag og rige, gyldne farve af ferskner. Oplev, hvordan MONIN Fersken kan forbedre dine drikkevarer med en frugtagtig, lækker smag! Farven er strålende, lys guld orange. Den har en vedvarende hvid fersken lugt og smag. MONIN fersken har en usædvanlig rig smag og aromatisk duft. Lav en dejlig cocktail ved at kombinere fersken med orange. Kan desuden bruges i limonade, sodavand, smoothies og Te. MONIN fås i mange forskellige smagsvarianter. 1 flaske indeholder 70 cl.
75,00 DKK
Grenadine er det mest almindelige og alsidige søde/aromamiddel bag bardisken. Mange cocktails indeholder Grenadine, fordi det giver en flot rød farve samt en sød, let syrlig smag, der er meget populær. MONIN Grenadine sirup er en nem og professionel mixer til utallige drikkevarer. Den præsenterer sig med en smag af røde bær, et strejf af vanilje samt en klar rød farve. Den pifter let og lækkert en Shirley Temple eller en Tequila Sunrise op. MONIN Grenadine syrup gør det muligt at skabe mange forskellige former for opskrifter. Mix det for eksempel i sodavand, cocktails, smoothies, frugtpunch, desserter eller marinader. MONIN fås i mange forskellige smagsvarianter. 1 flaske indeholder 70 cl.
75,00 DKK
Synet af frodige grønne marker med sukkerrør, der svajer i brisen på en fjern caribiske ø, er som en vision af paradis. Rørsukker kommer fra sukkerrør og de høstes under den varme solskin. MONIN Rørsukker syrup er en nem og professionel mixer til utallige drikkevarer. Den er helt ideel som en perfekt erstatning for almindeligt sukker, da den opløses øjeblikkeligt i både varme og kolde drikkevarer. MONIN Rørsukker syrup er en førsteklasses sirup, fremstillet på 100% rent rørsukker og vand. Den gør det muligt at skabe mange forskellige former for opskrifter. Mix den med te, smoothies, cocktails og frugtpunch. MONIN fås i mange forskellige smagsvarianter. 1 flaske indeholder 70 cl.
75,00 DKK
Bananen er den mest velkendte og mest spiste tropiske frugt. Det hvide, aromatiske frugtkød nydes rundt om i hele verden. Mange nyder en banan som en snack i løbet af dagen. MONIN Yellow banana syrup er en nem og professionel mixer til utallige drikkevarer. Med en fløjlsagtig og frisk smag af banan er det let at lave en fantastisk smoothie eller milkshake. MONIN Yellow banana syrup gør det muligt at skabe mange forskellige former for opskrifter. Mix det for eksempel i sodavand, cocktails, blendede drinks, smoothies, milkshakes, yoghurt og frugtpunch. MONIN fås i mange forskellige smagsvarianter. 1 flaske indeholder 70 cl.
75,00 DKK
Monin sirup - Triple Sec Curacao - 70 cl. En af MONIN's første smagsoplevelser er Triple Sec Curaçao siruppen, der er den alkoholfri version af den berømte bittersøde appelsinlikør. Den er lavet af tørrede skræller af bitter og søde appelsiner. Triple sec er en appeklsinlikør, der oprindeligt blev fremstillet i Frankrig i midten af det nittende århundrede. Den kan anvendes i cocktails såsom den berømte Long Island Iced Tea og Cosmopolitan men er også ideel i ikke-alkoholiske drikkevarer og jomfruelige versioner af klassiske cocktails. MONIN Triple Sec Curaçao milde appelsinskals smag egner sig godt til lemonade, sodavand, te og endda chokolade drikkevarer og kaffe, som dens lavt syreindhold ikke stivne mælk. Farven er transparent med noget uklarhed. Smagsnoter og duft af appelsiner og bitter appelsinskal. Tips - med sin smag af orangeblomst og dens lave syreindhold giver MONIN Triple Sec Curaçao dig mulighed for at kreere opskrifter, som en almindelig orange smag ikke kan i en mejeribaseret drink. Den er virkelig god at mixe i en latte med Monin Dark Chocolate sauce. Kan anvendes i cocktails, kaffe, mokka, som smagsstof i mælk, frugt punch, og te. MONIN fås i mange forskellige smagsvarianter. 1 flaske indeholder 70 cl.
75,00 DKK
Monin Sirup er et naturligt kvalitetsprodukt fremstillet af de fineste råvarer. De indeholder ingen kunstige sødemidler, konserveringsmidler og fedtstoffer. Monin Café/kaffe sirup kan anvendes til is, sorbetis, tilsmagning af kaffe, cappuccino og espresso, samt til at pynte is, frugt og desserter. MONIN fås i mange forskellige smagsvarianter. 1 flaske indeholder 70 cl.
75,00 DKK

Kokos Creme Caraibos bruges til eksempel Pina Colada, samt andre drinks. En kasse indeholder 1 dåse - 425 gram.

49,00 DKK 59,00 DKK (spar 10,00 DKK)
Fantastisk smag og med frugt struktur. Den indeholder minimum 50% frugt. Al frugt er høstet i Middelhavs regionen. Tilsætning af sukker er ikke nødvendig, da den er sødet af naturens frugtsukker. En kasse indeholder 1 flaske - 1 ltr.
135,00 DKK 149,00 DKK (spar 14,00 DKK)

Ved at blande fabelagtige botaniske olier med kildevand og den højeste kvalitet kinin fra feber træet, har det engelske selskab "Fever-Tree" skabt en lækker og naturlig tonic med en enestående ren og forfriskende aroma og smag. Fever-Tree Tonic var Vinder af San Sebastian Gourmet Awards, 2006. 

30,00 DKK 35,00 DKK (spar 5,00 DKK)

Måske verdens bedste Tonic vand! Fentimans Tonic er sammen med Geranium Gin kåret til verdens Bedste Gin & Tonic. Her får du en smagsbombe uden sammenligning. Den har en kraftig og frisk smag af citrus med en tydelig bitter kinin (især i eftersmagen) samt en behagelig og let sødme. 

69,00 DKK 80,00 DKK (spar 11,00 DKK)

MONIN Sweet & Sour, også kaldet sour blanding, er en vigtig ingrediens i din bar. På traditionelle barer laver bartenderen den, så den hver dag er lavet på for hånd. Udover at den afbalancerer drinks med en sød og sur smag, binder MONIN Sweet & Sour også alle ingredienser sammen og tilføjer lidt skum til drikkevaren. 

75,00 DKK

Perfekt til Ingefær elskere. Denne Ginger Beer er fyldt med rigtig ingefær, så du ligefrem kan ane det i flasken. Den er perfekt til for eksempel en Dark & Stormy og Moscow Mule eller nyd den kold som en drikkeklar sodavand.

20,00 DKK

Ledger’s Tonic er lavet med peruviansk kinin fra Andesbjergene og den er sødet med Stevia, der er et naturligt og kalorielet alternativ til sukker og kunstige sødemidler. Den originale Ledger’s Tonic Water er en klassisk Tonicvand med noter af friske citrusfrugter med en blød bitterhed og subtil sødme fra Steviaplanten.

20,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler