Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Australien har ikke været et vinland i særlig lang tid sammenlignet med Europa.  De første vinplanter kan spores tilbage til slutningen af 1700 tallet, men det er først i 1950'erne, at kvaliteten har været på samme høje niveau, som den vin vi kender i dag. Australien har ingen nationale druesorter, og heller ikke krydsninger eller hybrider, de fleste druer stammer fra Middelhavsområdet. Der er en hovedvægt af Shiraz vinstokke, der står for en fjerdedel af alle australske vinstokke. I dag er Australien verdens fjerde største vineksporterende land, og i hjemlandet drikkes kun ca. 40 % af vinen.

De mest almindelige rødvinsdruer i Australien er: Shiraz/Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot og Pinot Noir. De Australske kvalitetsvine findes i hele landet, men på grund af landets store variation i klima, jordbund og topografi, er vinenes udtryk meget forskellige. Du finder her et stort udvalg af australske kvalitetsvine for eksempel de populære Chalk Hill vine fra 5 stars winery, Vinaceous vinene med de sjove etiketter samt vores helt egen ”The Undercover”.

Sorter resultater:

***** MÅSKE DEN BEDSTE VIN FRA AUSTRALIEN TIL DISSE PENGE. * Vores mest solgte, fyldige lækker frugtbombe fra Down Under. Med fyldige og sødlige toner og meget elegant trods sine 15 % alkohol. En stor vin med masser af ren og moden frugt, fantastiske smagsnuancer i munden og frisk sødme - lækre toner af krydderier samt en blød fadstil.

59,95 DKK 109,95 DKK (spar 50,00 DKK)

* Suveræn vin fra Australien. Australierne evner med deres sympatiske, ukrukkede stil at finde på maleriske navne, der på uhøjtidelig vis udtrykker vinmagerens personlighed men så sandelig også vinens. Busby’s Mate appellerer bredt via sin fyldige, charmerende stil kombineret med en spændstig frugt. Man får med dette pletskud af en vin, en kompleks duft- og smagsoplevelse, hvor friskheden er i behold.

59,00 DKK 99,95 DKK (spar 40,95 DKK)

***** 5 Stars Winery og Guldmedalje ved 2016 AWC Vienna International Wine Challenge. Chalk Hill Shiraz er en overdådig vin lavet 100 % på Shiraz. I munden er der dejlig pulserende frugt, lag af røde og mørke frugter, en antydning af chokolade og kaffe. Alt i alt en meget frugtrig, fed og generøs vin med vaniljenoter fra fadlagringen - velafbalanceret vin med en fin dvælende finish.

99,95 DKK 179,95 DKK (spar 80,00 DKK)

Vinaceous ***** Fantastisk Shiraz med omkring 15 % Alkohol, og fra absolut Topårgang - stemplet af Nick Stacy fra Vinaceous og hans team. Kåret som "FIVE STAR” Producer. Resultatet er en koncentreret kraftig og fantastisk cremet vin med en duft af mørke bær og krydderier, intense sorte frugter, mørk chokolade og mokka noter. Denne vin fylder bogstaveligt munden - og efterlader en lang eftersmag af, silkebløde tanniner og ristede ege nuancer.

99,95 DKK 189,95 DKK (spar 90,00 DKK)

* SUPER LÆKKER SHIRAZ FRA DOWN UNDER. Vinen har en dybrød farve og aromaer med modne solbær, rabarber, mørke bær og lidt krydret undertoner af sort peber. Den er fyldig og cremet i smagen, har bløde tanniner, en fyldig krop samt en dejlig lang eftersmag.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

***** ”FIVE STAR” Producer Rating for ”Outstanding Winery capable of producing wines of very high quality, and did so this year. Will usually have at least two wines rated at 94 points or above. Vinen har en fantastisk dyb rød og levende farve. Duften er en kompleks blanding af modne bær og krydrede aromaer. I ganen viser sig en rig og frugt sød fylde med en kompleks og krydret tekstur og finish af modne tanniner. Vinen egner sig godt sammen med alt grillet, rødt kød og diverse stegeretter.

99,95 DKK 189,95 DKK (spar 90,00 DKK)

***** 5 Stars Winery og 92 Point af James Halliday Australian Wine Companion. * Guldmedalje ved AWC Vienna International Wine Challenge 2015. * 95/100 Point Robert Parker Wine Advocate. Chalk Hill Luna Shiraz smag domineres af levende, røde bær i ganen med krydrede blommer, en dejlig mundfornemmelse og tekstur samt fine krydrede tanniner.

99,95 DKK 159,95 DKK (spar 60,00 DKK)
* SAFTBOMBE UDEN LIGE. Håndværk til fingerspidserne. B3's Shiraz druer kommer fra gamle, lavt ydende vinstokke, der står i en mager, stenet og ufrugtbar jord. Duft og smag er en eksplosion af mørke frugter og julekrydderi, der får modspil af modne tanniner og en overraskende frisk syre, der - modsat bedrøveligt mange andre Australske vine ikke virker kunstig. Eftersmagen er lang med en god harmoni.
149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)
*** Top lækker Shiraz med flot balance, fyldighed, kraftig og cremet smagfuld eftersmag. Denne vin er produceret af 100 % Shiraz druer. Vinen har været lagret på franske og amerikanske egetræsfade i 14 måneder. Det er en flot rødvin med en fyldig bouquet af brombær og peber med et strejf af krydderier. Fyldig, men samtidig rund og næsten fløjlsblød smag af mørke bær, silkebløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.
119,00 DKK 185,00 DKK (spar 66,00 DKK)
* TOPVIN MED EN FANTASTISK SMAG. Vinen har en karakteristisk duft af bær og krydderier. Denne Shiraz viser modne tanniner og har en forførende blødhed med em kraftig og fyldig smag. Lækker vin, der passer perfekt til stegt og grillet kød. Dette er en enkeltmarksvin lavet på udvalgte druer fra en mark med lavt udbytte på Angus Brae vingård i den sydlige ende af Barossa.
295,00 DKK 349,00 DKK (spar 54,00 DKK)

* Fantastisk Cabernet Sauvignon i Verdensklasse! Har fået 94 POINT af James Halliday i Australian Wine Companion 2015 Edition og blev kåret som ”FIVE STAR” Producer. Raconteur "bryder formen" for Cabernet. Den er frodig, rig og aromaen springer fra glasset med violette og sorte bær samt mokka noter. Man oplever forskellige smagsvarianter tværs over ganen, nogle vil opleve modne saftfulde solbær, andre vil opleve sprøde, sure kirsebær, men begge komplementere den samlede smag i ganen.

99,95 DKK 189,95 DKK (spar 90,00 DKK)

* Blev kåret som ”FIVE STAR” Producer. Vinen er lavet på håndplukkede Malbec druer, der er lagret 14-16 måneder på en kombination af nye og gamle Franske og Amerikanske egetræsfade. Resultatet er en vin med en mørk, dyb lilla farve og en rugende og parfumeret bouquet. Vinen er rig på smag, og den fylder virkelig munden med sin enorme kraft og vægt, men bevarer sin finesse med lange, bløde integrerede tanniner.

99,95 DKK 189,95 DKK (spar 90,00 DKK)
*** 92 Point Wine Spectator! Vinen er hjertelig og ligefrem, som australierne selv er det. Duft og smag bæres af en svesket frugt med brombærkompot og hindbær, der sammen med blød lakrids samt røg og chokolade fra fadlagringen giver en potent, helstøbt vin, der har koncentration uden medfølgende garvesyre. Vinens bløde frugt og store fylde afløses i en lang eftersmag.
169,00 DKK 198,00 DKK (spar 29,00 DKK)
* Virkelig lækker saftfuld Shiraz! har fået 92 Point af James Halliday. Angoves winemaker Warwick Billings blev udnævt til Årets Winemaker i Riverland Wine Show 2008. Vinen er produceret af 100 % Shiraz druer. En flot vin med dyb mørkerød farve, karakteristisk "Shiraz-duft" af modne bær, peber og krydderier. Den er fyldig, men har samtidig en blød og rund frugtrig smag, bløde tanniner samt en lang og yderst behagelig eftersmag.
89,00 DKK 149,00 DKK (spar 60,00 DKK)
*** Lækker saftig vin... Duften har toner af solbær, peber og lakrids. Smagen er fyldig med masser af modne tanniner, tilsat lette toner af egetræ. En vin som skal have en god grillet bøf i modstand, eller også krydret retter. Historien om Penfolds er egentlig ikke én, men to historier. Det er, dels historien om vineriet Penfolds, der i dag er et af Australiens største og mest kendte vinerier, dels historien om vinen Grange Hermitage, der skulle komme til at revolutionere såvel australiernes som europæernes syn på australsk vin.
89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)
*** Topvin i højeste gear! Vinen har en flot dyb, næsten sort farve. Duften er yderst kompleks med toner af mørke bær, figner, anis og dadler. Smagen er tæt med en vis frugtsødme og en stor kompleksitet i eftersmagen. En perfekt vin sammen med grillet kød, vildt, samt kraftige oste.
575,00 DKK 690,00 DKK (spar 115,00 DKK)

***** 5 Stars Winery CHALK HILL Cabernet Sauvignon er lavet på 100 % Cabernet Sauvignon. Det er en koncentreret vin med lag af mørke bær og solbær, der blander sig med mørk chokolade og knuste blade noter med en lang dvælende finish. Vinen er drikkemoden med du belønnes ved at lagre den i yderligere 5-7 år. Vinen anbefales til rødt grillet kød / Roastbeef.

99,95 DKK 179,95 DKK (spar 80,00 DKK)
***** 5 Stars Winery og Guldmedalje ved AWC Vienna International Wine Competition i både 2014+2015 samt flere andre priser. Druerne til denne fantastiske vin stammer 100 % fra en enkelt vingård - "Winery Old" blokken på Chalk Hill. Vinen har en flot, dyb lilla/rød farve. Den er parfumeret i næsen af fine solbær, violer og krydderi med et strejf af ristede nødder. Det er en tekstureret, koncentreret vin med lag af solbær og finkornede, krydrede tanniner med nuancer af ristet rød peber og bitter mørk chokolade. En velafbalanceret vin med en lang, dvælende finish.
395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

***** 5 Stars Winery Chalk Hill opfordrer dig til at smage disse 6 kvalitetsvine som et sæt med gode venner og familie. "Winemakers Series" undersøger seks vinproducentens indflydelse på, hvordan en vin smager. De har lavet en vin efter egen stil og udvalgte faktorer, men fra den samme vingård. Hvor fristende det end kan være at rangere disse vine efter kvalitet, så er det ikke formålet med initiativet. Vinproducenternes mål er snarere at lave en vin, der afspejler deres vinfremstilling filosofi i en stil, de finder sjovt.

2.370,00 DKK 2.700,00 DKK (spar 330,00 DKK)

***** Five Stars Winery. * Dobbelt Guldmedalje ved 2016 Francisco International Wine Competition (årgang 2014). * 96 Point af James Halliday Australian Wine Companion 2017 (årgang 2014). * Guldmedalje ved 2016 SAKURA Wine Awards i Japan (årgang 2014). I ganen kombineres mørke kirsebær, mættede blommer samt lag af krydderier og mørk chokolade. Det er en tæt og koncentreret vin, velafbalanceret med en lang fin finish. Den kan med belønning lagres i 5-8 år.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

Vinen har en dybrød farve og aromaer med modne solbær, rabarber, mørke bær og lidt krydret undertoner af sort peber. Den er fyldig og cremet i smagen, har bløde tanniner, en fyldig krop samt en dejlig lang eftersmag. (Sælges kun til HoReCa).

89,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler