Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Australien har ikke været et vinland i særlig lang tid sammenlignet med Europa.  De første vinplanter kan spores tilbage til slutningen af 1700 tallet, men det er først i 1950'erne, at kvaliteten har været på samme høje niveau, som den vin vi kender i dag. Australien har ingen nationale druesorter, og heller ikke krydsninger eller hybrider, de fleste druer stammer fra Middelhavsområdet. Der er en hovedvægt af Shiraz vinstokke, der står for en fjerdedel af alle australske vinstokke. I dag er Australien verdens fjerde største vineksporterende land, og i hjemlandet drikkes kun ca. 40 % af vinen.

De mest almindelige rødvinsdruer i Australien er: Shiraz/Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot og Pinot Noir. De Australske kvalitetsvine findes i hele landet, men på grund af landets store variation i klima, jordbund og topografi, er vinenes udtryk meget forskellige. Du finder her et stort udvalg af australske kvalitetsvine for eksempel de populære Chalk Hill vine fra 5 stars winery, Vinaceous vinene med de sjove etiketter samt vores helt egen og meget populære vin ”The Undercover”.

Sorter resultater:

Jim's Creek Shiraz Cabernet Sauvignon - South Eastern Australia - Bag-In-Box, 3 liter

* Super lækker Shiraz fra Down Under.

Vinen har en dybrød farve og aromaer med lidt solsødede solbær, rabarber, mørke bær og lidt krydret undertoner af sort peber. Den er fyldig og cremet i smagen, har en blød tannin, en frugtig, fyldig krop samt en dejlig, lang eftersmag. 

Vinen anbefales til vildt, oksekød, svinekød, pizza, pastaretter samt cremede, lettere oste.

En Box indeholder 3 liter - svarende til 4 flasker vin - 13% Alkohol.

 

Jim's Creek Bag-In-Box findes også i en hvidvins udgave fremstillet på Chardonnay. klik her for at komme direkte til rødvinen: Klik her for at komme til hvidvinen.

150,00DKK 159,00DKK (spar 9,00DKK)

THE UNDERCOVER FULL BLOODED FIFTEEN 2020 - 15% Alkohol

THE UNDERCOVER Full Blooded Fifteen.. ***** MÅSKE DEN BEDSTE VIN FRA AUSTRALIEN TIL DISSE PENGE.

*** Vores mest solgte, fyldige lækker frugtbombe fra Down Under. Med fyldig og lidt sødlig toner.

The Undercover tilbyder dig en stor vin med, masser af ren og moden spændstig frugt, der vises i en intens bouquet, og efterfølges af fantastiske smags nuancer i munden, blandt andet solbær, skovbær og brombær og frisk sødme - lækre toner af krydderier, samt en blød fadstil.

Vinen har en mørk dyb farve, og trods sine 15 % alkohol, smager den meget elegant.

Nyd denne intense, fyldige vin til fjerkræ, kalvekød, lam, grillet oksekød, saftige steaks, gryderetter samt buffet.

Vinen er produceret med et blend som passer til danskernes smag. "The Undercover" kommer fra en en større producent i Australien, som ikke vil have sit navn i focus, da han laver high end vine, men vi har fået mixet vores Undercover vin hos ham. Drueblend er derfor "hemmeligt" (The Undercover), men den er lavet på 3 druetyper. Procent i blend er hemmelig, men er Cabernet Sauvignon, Ruby Cabernet samt Petit Verdot.

Server "The Undercover" ved en temperatur på 16 - 17 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol.

 

Vinen kommer fra down under sydvestaustralien, hvor druerne bliver hentet i forskellige regioner.

69,95DKK 110,00DKK (spar 40,05DKK)

Cornerstone Shiraz - South East Australien 2021

Denne Shiraz har en dybrød farve og aromaer med modne solbær, rabarber, mørke bær og lidt krydret undertoner af sort peber.

Den er fyldig og cremet i smagen, har bløde tanniner, en fyldig krop samt en dejlig lang eftersmag.

Cornerstone Vinen anbefales til and, vildt, oksekød, svinekød, pizza, pastaretter, samt cremede lettere oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

Vin til HoReCa

69,95DKK 99,95DKK (spar 30,00DKK)

Vinaceous Snake Charmer - Shiraz McLaren Vale 2018  * Fantastisk Shiraz med omkring 15 % Alkohol, og fra absolut Topårgang - stemplet af Nick Stacy fra Vinaceous og hans team..

***** RIGTIG GODT KØB!

Vinaceous Snake Charmer Shiraz rødvin.. ***** 90 Point - HALLIDAY

***** ”FIVE STAR” Producer Rating for ”Outstanding Winery capable of producing wines of very high quality, and did so this year. Will usually have at least two wines rated at 94 points or above.

Resultatet er en usædvanlig, dyb mørkerød farve, koncentreret kraftig og fantastisk cremet vin, - med en duft af mørke bær og krydderier, intense sorte frugter, mørk chokolade og mokka noter. Denne vin fylder bogstaveligt munden - og efterlader en lang eftersmag af, silkebløde tanniner og ristede ege nuancer.

Snake Charmer kan nydes i sin unge alder eller kan lagres i op til 6 år.

Serveringstemperatur: 15-16 grader

Denne Shiraz er perfekt til grillet kød, Sashi kød, Freygaard kød, Vildt, Lam, krydret pølser og BBQ.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl - 14,5% Alkohol.

Vinaceous

Vinen er fra Familien Pieri's vingård i bakkerne mellem McLaren Flat og Kangarilla. Disse gamle vinstokke er høstet med håndkraft og fremstillet ved anvendelse af traditionelle teknikker ad Vinaceous vinmager Elena Brooks (Dandelion Vineyards). Vinen er modnet i ege tønder og udvalgt af Vinaceous Vinavlere Mike Kerrigan og Nick Stacy. Vinen sendes til West Cape Howe Vin (WA) for efterbehandling, klaring, blanding og aftapning af Vinaceous.

Vinaceous konceptet er at producere markante vine, der repræsenterer personligheder - mænd, kvinder, engle, dæmoner, havfruer samt skabninger fra mytologien.  Vinaceous 'mål var at genskabe dette på etiketterne, med fokus på sjove og provokerende billeder, baseret på teater og cirkus plakater fra 30'erne og 40'erne.

Af de otte Vinaceous vine som tilbydes – hvoraf vi fører de 6 – er nogle eksklusivt lavet udelukkende for Vinaceous af nogle af Australiens mest talentfulde nye unge vinmagere. Alle druer er udvalgt fra de bedste regioner, der passer til de valgte sorter under fuld kontrol af Vinaceous vinproducenter.

120,00DKK 190,00DKK (spar 70,00DKK)

CHALK HILL ALPHA CRUCIS Cabernet Sauvignon Mclaren Vale 2012

***** 5 Stars Winery og Guldmedalje ved AWC Vienna International Wine Competition i både 2014 + 2015 samt flere andre priser.

Druerne til denne fantastiske vin stammer 100 % fra en enkelt vingård - "Winery Old" blokken på Chalk Hill. Vinen har en flot, dyb lilla/rød farve. Den er parfumeret i næsen af fine solbær, violer og krydderi med et strejf af ristede nødder. Det er en tekstureret, koncentreret vin med lag af solbær og finkornede, krydrede tanniner med nuancer af ristet rød peber og bitter mørk chokolade. En velafbalanceret vin med en lang, dvælende finish. Vinen er drikkemoden nu men kan med belønning lagres i 5-8 år mere.

Forud for fermenteringen/gæringen blev druerne afstilket og derefter udsat for en kold modningsproces. Efter en lang kontakt med skindet, kom vinen på franske egetræsfade, hvor den gennemgik malo-lactic gæring. Hver tønde overvåges individuelt gennem de 20 måneders modning. Formålet er at give vingården mulighed for at udtrykke sig med minimal indgriben.

Denne vin er fantastisk til de kraftige retter, som vildt, grillet okekød, og smagefulde oste.

* Guldmedalje ved AWC Vienna International Wine Competition 2014 + 2015 (årgang 2012)
* Top 100 ved Sydney International Wine Competition 2015 (årgang 2012)
* Blå Guldmedalje ved Sydney International Wine Competition 2015 + 2016 (årgang 2012)
* Guldmedalje ved San Diego International Wine Competition 2014 (årgang 2012)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol.

 

Chalk Hill:

Vores nye vinhus Chalk Hill er en af de få vingårde i James Hallidays Wine Companion (Australiens vinbibel), der tildeles de maksimale 5 stjerner (5 red star winery in James Halliday´s Aistralian Wine Companion since 2010). Chalk Hill har været familieejet siden 1964 og er begliggende i det eksklusive McLaren Vale. Vingården er dedikeret til at fremstille små fade og håndlavede vine af høj kvalitet. Harvey familiens voksende vinarv går hele seks generationer tilbage i det sydlige Australien. I dag har de seks vinmarker, på i alt 220 Hektar, der spredt over det smukke vinområde McLaren Vale. Deres oprindelige vingård blev første gang plantet til i 1897, og disse ekstremt århundrede år gamle vinstokke bære stadig frugt i dag. Det er familiens forpligtelse at fremstille vine i tårnhøj kvalitet, der afslører det unikke område McLaren Vale og viser deres kvalitetskontrolleret indsats fra vingården til glasset. For dem er vin mere end blot en drink, det er en afspejling af deres sted og liv.

Det er winemaker Renae Hirsch, der står i spidsen for Chalk Hill. Druerne i Chalk Hill vinene stammer primært fra seks familieejede vinmarker i McLaren Vale distriktet - 40 kilometer syd for Adelaide i Sydaustralien. Der er Middelhavs klima med kølige, våde vintre og varme, tørre somre, hvilket giver perfekte vækstbetingelser for premium druer. Hver vinmark har sin egen jordtype og topografi, der giver unikke omgivelser at vokse i for druerne. Chalk Hill tager disse unikke faktorer og kombinerer dem med ekspertledelse inden for vindyrkning for at producere druer med en særlig tydelig karakter og appel, hvilket gør deres vine så eftertragtede. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

395,00DKK 450,00DKK (spar 55,00DKK)

CHALK HILL ALPHA CRUCIS Shiraz Mclaren Vale 2014

***** Five Stars Winery.
* Dobbelt Guldmedalje ved 2016 Francisco International Wine Competition (årgang 2014).
* 96 Point af James Halliday Australian Wine Companion 2017 (årgang 2014).
* Guldmedalje ved 2016 SAKURA Wine Awards i Japan (årgang 2014).
* Guldmedalje ved 2016 Winemakers' Challenge San Francisco (årgang 2015).

Vinen har en flot dyb rød/lilla farve og aromaer af mørke kirsebær og blommer, lag af chokolade, krydderier og nødder. I ganen kombineres mørke kirsebær, mættede blommer samt lag af krydderier og mørk chokolade. Det er en tæt og koncentreret vin, men den er velafbalanceret med en lang fin finish. Vinen er drikkemoden nu men kan med belønning lagres i 5-8 år mere. Vinen er fantastisk til de kraftige retter, som vildt, grillet okekød, og smagefulde oste.

Druerne til denne fantasiske vin stammer fra Higginbotham vineyard i Clarendon and Gateway vineyard in McLaren Vale. I 2014 havde de en varm start på sommeren med høj varme tidligt i årgangen. Derefter gik det ned til gennemsnitlige vækstbetingelser i januar og februar. Gateway vingården er en af de tidligste vinmarker, de høster. Mens Higginbotham vingården i Clarendon er den sidste vinmark hvert år. Gateway vingården tilfører mørke frugter i massevis med masser af krydderi, mens Higginbotham vingården tilfører renhed, parfume og lysstyrke til vinen.

Efter indsamlingsprocessen blev frugten udsat for 3 dages kold modning for at sikre den fulde smag og farve udvinding. Den blev derefter fermenteret i en åben fermentor i 12 dage, hvor druerne bliver omhyggeligt håndteret hele tid, før de presses blidt. Vinen er lagret på franske egetræsfade, hvoraf 50 % var nye. Halvdelen af tønderne var Puncheon og halvdelen var Hogsheads. Den blev aftappet i juli 2015.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,6 % Alkohol.

 

Chalk Hill:

Vores nye vinhus Chalk Hill er en af de få vingårde i James Hallidays Wine Companion (Australiens vinbibel), der tildeles de maksimale 5 stjerner (5 red star winery in James Halliday´s Aistralian Wine Companion since 2010). Chalk Hill har været familieejet siden 1964 og er begliggende i det eksklusive McLaren Vale. Vingården er dedikeret til at fremstille små fade og håndlavede vine af høj kvalitet. Harvey familiens voksende vinarv går hele seks generationer tilbage i det sydlige Australien. I dag har de seks vinmarker, på i alt 220 Hektar, der spredt over det smukke vinområde McLaren Vale. Deres oprindelige vingård blev første gang plantet til i 1897, og disse ekstremt århundrede år gamle vinstokke bære stadig frugt i dag. Det er familiens forpligtelse at fremstille vine i tårnhøj kvalitet, der afslører det unikke område McLaren Vale og viser deres kvalitetskontrolleret indsats fra vingården til glasset. For dem er vin mere end blot en drink, det er en afspejling af deres sted og liv.

Det er winemaker Renae Hirsch, der står i spidsen for Chalk Hill. Druerne i Chalk Hill vinene stammer primært fra seks familieejede vinmarker i McLaren Vale distriktet - 40 kilometer syd for Adelaide i Sydaustralien. Der er Middelhavs klima med kølige, våde vintre og varme, tørre somre, hvilket giver perfekte vækstbetingelser for premium druer. Hver vinmark har sin egen jordtype og topografi, der giver unikke omgivelser at vokse i for druerne. Chalk Hill tager disse unikke faktorer og kombinerer dem med ekspertledelse inden for vindyrkning for at producere druer med en særlig tydelig karakter og appel, hvilket gør deres vine så eftertragtede. 

395,00DKK 450,00DKK (spar 55,00DKK)

Swagman's Crossing Shiraz - South East Australien 2020 STORKØB 6 FLASKER * En rigtig daglig vin! ***** VI HAR KØBT STORT OP - en guddommelig vin i bedste årgang 2020 !

har en dybrød farve og aromaer med modne solbær, rabarber, mørke bær og lidt krydret undertoner af sort peber. Den er fyldig og cremet i smagen, har bløde tanniner, en fyldig krop samt en dejlig lang eftersmag.

Swagmans Vinen anbefales til and, vildt, oksekød, svinekød, pizza, pastaretter, samt cremede lettere oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

PRISEN ER FOR 6 FLASKER..

270,00DKK 600,00DKK (spar 330,00DKK)

TORBRECK Woodcutters Shiraz Barossa Valley 2019 er en ualmendelig lækker Shiraz og en kæmpe smagsoplevelse.

Fuld Power Shiraz !!!

* GODT KØB. Woodcutters Shiraz har en lidt sødmefyldt duft, med norter af brombær og mørke kirsebær. Smagen er dejlig fyldig, stilren med masser af nuancer samt med en lang og intens eftersmag. En vin der skal noget godt grillet kød til.

Torbreck er lavet af 100 % Shiraz druer, der er lagret på franske egefade i 12 måneder.

Den optimale smag i denne kommer frem med smagning sammen med mad. Prøv denne Woodcutters Shiraz til Vildt, grillet okse, Freygaard kød, Sashi kød, kalv, krydret retter samt kraftige oste.

Server denne Shiraz ved 15-16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5 % Alkohol.


Vinhus: Torbreck Vintners Barossa Valley Australien

199,00DKK 225,00DKK (spar 26,00DKK)

The Full Fifteen Big Red 15 % - McPherson 2022  Austaliens svar på stor rødvin til pengene!

Denne Australske Full Fifteen er et Superhit.. The Full Fifteen 15 % er på markedet igen!

* GODT KØB!

Man kommer ikke udenom, at denne vin har haft succes på det danske markedet.. Ny årgang 2022 og nye salgshænder i danmark !!

***** Et mesterværk som imponerer endnu engang.. * Fantastisk vin producent i Australien.

Med masser af fed fyldig frugt.. YES!! Og masser af milde krydderier og lidt minimalt eucalyptus..

Vinen har dybe mørke skovbær og brombær som følges op af lakrids, lidt mild peber og let sødlig tobak, samt dybde og koncentration..

Full Fifteen har en flot balance mellem frugt, intensitet, og en velbalanceret sødme. Flot vin som er klar til at blive nydt her og nu..

En stort sælgende vin i danmark i flere år, og nu er den kommet i vores hænder..

Drueblend: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon samt Petit Verdot. Lagring på amerikansk eg, som giver en toasty finish..

Serveringstemperatur: 16-18 grader

Nyd denne Full Fifteen til grillet gris, vildt, lam, flæskesteg, krydret gryderetter, grillet bøf, tapas, samt festbuffet. Eller ren nydelse !!

En kasse indeholder 12 flasker – 75 cl. 15 % Alkohol

Andrew McPherson

New South Wales – Riverina.. området står for den største produktion af druer/vin i Australien, og vi snakker ikke hundrede hektar, men tusinder af hektar vinmarker.

1 flaske kr: 129,-

6 flasker kr: 75,-

Kassekøb 12 flasker: 899,-

129,00DKK

Swagman's Crossing Shiraz - South East Australien 2020 

En rigtig daglig vin! ***** VI HAR KØBT STORT OP - en guddommelig vin i bedste årgang 2020 !

har en dybrød farve og aromaer med modne solbær, rabarber, mørke bær og lidt krydret undertoner af sort peber. Den er fyldig og cremet i smagen, har bløde tanniner, en fyldig krop samt en dejlig lang eftersmag.

Swagmans Vinen anbefales til and, vildt, oksekød, svinekød, pizza, pastaretter, samt cremede lettere oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

49,95DKK 99,95DKK (spar 50,00DKK)

THE FULL FIFTEEN - BIG RED 15 % Alkohol 2022 - STORKØB! 12 Flasker   Denne vin vil overraske ved det første glas..

***** VI HAR KØBT STORT OP !!

Austaliens svar på stor rødvin til pengene!

Denne Australske Full Fifteen er et Superhit.. The Full Fifteen 15 % er på markedet igen!

* GODT KØB! * SPAR 42 %

Man kommer ikke udenom, at denne vin har haft succes på det danske markedet.. Ny årgang 2022 og nye salgshænder i danmark !!

***** Et mesterværk som imponerer endnu engang.. * Fantastisk vin producent i Australien.

Masser af fed fyldig frugt, samt masser af milde krydderier og lidt minimalt eucalyptus..

Vinen har dybe mørke skovbær og brombær som følges op af lakrids, lidt mild peber og let sødlig tobak, samt dybde og koncentration..

Full Fifteen har en flot balance mellem frugt, intensitet, og en velbalanceret sødme. Flot vin som er klar til at blive nydt her og nu..

En stort sælgende vin i danmark i flere år, og nu er den kommet i vores hænder..

Drueblend: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon samt Petit Verdot. Lagring på amerikansk eg, som giver en toasty finish..

Serveringstemperatur: 16-18 grader

Nyd denne Full Fifteen til grillet gris, vildt, lam, flæskesteg, krydret gryderetter, grillet bøf, tapas, samt festbuffet. Eller ren nydelse !!

En kasse indeholder 12 flasker – 75 cl. 15 % Alkohol

899,00DKK 1.548,00DKK (spar 649,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler