Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her finder du et spændende udvalg af vintilbehør så som vinkarafler, vinglas, proptrækkere, champagne sabel, vinreoler, skænkepropper med mere. Det er alle sammen varer, der gør det nemmere og mere bekvemt at begå sig i vinens verden. Køb dit vintilbehør online her på hjemmesiden og få det direkte leveret eller kig forbi vores spændende butik i Slagelse. Har du brug for råd og vejledning, er du naturligvis altid velkommen.

Sorter resultater:

684,00 DKK

Wine Finer - Skænkeprop
God rødvins finere smagsnuancer træder først i karakter, når vinen bliver iltet. Helst godt og grundigt. Dét klarer skænkeproppen NUANCE Wine Finer hurtigt og elegant.
På bare et halvt minut kan man nu dekantere en hel flaske rødvin samtidig med, at den skænkes i glassene. Den elegante prop filtrerer bundfald, kork og vinsten fra, mens en brusende lyd af bobler i flasken afslører den effektive iltning.
Skænketudens tilbageløb sikrer, at ikke en dråbe bliver spildt, og et lille tætsluttende låg holder en eventuel rest frisk til senere brug.
En smuk, enkel og multifunktionel vinprop, der betyder, at man aldrig mere behøver at undskylde, at vinen først bliver trukket op, når gæsterne er kommet.
Materialer: Kroppen er lavet af ABS, overfladen af gummi og nettene i rustfri stål. Vaskes op i hånden.
Designer: Marcus Vagnby

249,00 DKK

Denne sabel er en kopi af infanterisabelen i Napoleons hær. Her har sablen "sablet" mange flasker champagne når hæren festede. Festen sluttede brat i Waterloo i Juni 1815 med Napoleons nederlag. Sejrherrene fordelte sablerne imellem sig. I den preussiske hær blev sablen derpå anvendt som infanterisabel. Ved ombevæbningen af den danske hær i 1854 blev sablen tildelt Livgarden.
Her er det stadig i brug under betegnelsen M/1854.

Sablen er kun til Champagne og må ikke slibes eller pudses på klingen, men bør altid vedligeholdes med en tynd syrefri olie. Kun til husholdningsbrug.

BEMÆRK
Ved udstilling eller anden brug af Champagnesabler end husholdningsbrug kræves der blankvåbentilladelse.
Den kan fås hos politiet af alle personer med ren straffeattest.


1.099,00 DKK 1.199,00 DKK (spar 100,00 DKK)
Vacu pumpe med 2 propper
99,00 DKK

Spiegelau Vino Grande 01 glas Rødvin

Et helt fantastisk vinglas fra Spiegelau..

Højde: 22,4 cm. Indhold: 42,4 cl.

1 glas pr. kolli.

79,00 DKK

Pulltex Vinproptrækker - Classic

* Pulltex er verdens mest solgte proptrækker.

Proptrækkeren er forarbejdet med crome, og den teflonbelagte snegl sørger for mindst mulig modstand fra propperne, hvorfor den er nem at anvende. 
Proptrækkeren er udstyret med kniv og har en patenteret to-trins-åbner, der er med til at lette selve udtagningen af vinpropperne - ikke mindst ved lange propper. 

Anvendelse: du skruer sneglen ned i proppen, trækker først noget af proppen op med den første åbner, hvorefter resten af proppen trækkes op med den yderste åbner - det gør optrækningen lettere og man undgår at ødelægge proppen.

Denne model bruges af mange professionelle restaurantfolk.

Indeholder en proptrækker.

198,00 DKK 225,00 DKK (spar 27,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler