Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her finder du et spændende udvalg af vintilbehør så som vinkarafler, vinglas, proptrækkere, champagne sabel, vinreoler, skænkepropper med mere. Det er alle sammen varer, der gør det nemmere og mere bekvemt at begå sig i vinens verden. Køb dit vintilbehør online her på hjemmesiden og få det direkte leveret eller kig forbi vores spændende butik i Slagelse. Har du brug for råd og vejledning, er du naturligvis altid velkommen.

Sorter resultater:

Denne vinreol har 36 lommer og rummer 42 flasker. Mål : (610mm x 610mm) Kan udbygges ved hjælp af Connectex® clips. Vinreolen leveres usamlet med udførlig samleanvisning. Vinreolen anvendes f.eks. i køkkenet hvor den passer ind i et overskab, eller i sommerhuset.
684,00 DKK
Denne vinreol har 64 lommer og rummer 72 flasker. Mål : 800mm x 800mm. Kan udbygges ved hjælp af Connectex® clips. Kan fastgøres til væggen ved hjælp af Attachex® beslag Vinreolen leveres usamlet med udførlig samleanvisning. Samles uden brug af værktøj, men en gummihammer er god at have ved hånden. Denne vinreol kunne være grundreolen til opbevaring af en større vinsamling. Reolen udbygges let i højde og bredde efter behov.
1.152,00 DKK
Wine Finer - Skænkeprop God rødvins finere smagsnuancer træder først i karakter, når vinen bliver iltet. Helst godt og grundigt. Dét klarer skænkeproppen NUANCE Wine Finer hurtigt og elegant. På bare et halvt minut kan man nu dekantere en hel flaske rødvin samtidig med, at den skænkes i glassene. Den elegante prop filtrerer bundfald, kork og vinsten fra, mens en brusende lyd af bobler i flasken afslører den effektive iltning. Skænketudens tilbageløb sikrer, at ikke en dråbe bliver spildt, og et lille tætsluttende låg holder en eventuel rest frisk til senere brug. En smuk, enkel og multifunktionel vinprop, der betyder, at man aldrig mere behøver at undskylde, at vinen først bliver trukket op, når gæsterne er kommet. Materialer: Kroppen er lavet af ABS, overfladen af gummi og nettene i rustfri stål. Vaskes op i hånden. Designer: Marcus Vagnby En pakke indeholder 1 stk.
249,00 DKK
Flot sabel til den store begivenhed. Denne sabel er en kopi af infanterisabelen i Napoleons hær. Her har den sablet mange flasker champagne, når hæren festede efter en sejr. Festen sluttede brat i Waterloo i Juni 1815 med Napoleons nederlag. Sejrherrene fordelte sablerne imellem sig. I den preussiske hær blev sablen derpå anvendt som infanterisabel. leveres i en flot gaveæske - 1 stk.
999,00 DKK 1.199,00 DKK (spar 200,00 DKK)
Vacu pumpe med 2 propper
99,00 DKK
Fantastisk skænkeprop, som holder på vinen, så den ikke drypper... Skænkeproppen gør det muligt at skænke vin - perfekt og drypfrit hver gang. Skænkeproppens forstyk er designet til at forhindre dryp og returnerer overskydende vin tilbage i flasken. Det højglans, transparante materiale giver skænkeproppen et krystal look. Det specielle design af skænkeproppen sikrer en perfekt pasform på de fleste vinflasker. Der er 2 stk. skænkepropper i denne pakke. Prøv selv!!!
49,00 DKK
Et helt fantastisk vinglas fra Spiegelau.. Højde: 22,4 cm. Indhold: 42,4 cl. 1 glas pr. kolli.
79,00 DKK
Det er dokumenteret i førende test, at Menu Wine Breather ilter vinen så effektivt, at 90 % af den vin, som vi nyder i dag, vil smage markant bedre med Wine Breather. Den dobbelte konstruktion er ny og patenteret og gør viniltningen meget hurtigere. Formen på karaflen er både klassisk, stringent og blødt afrundet – en kombination, der er kendetegnende for NORM's arbejde med menneskelige udtryk og former.
395,00 DKK
* Pulltex er verdens mest solgte proptrækker. Proptrækkeren er forarbejdet med crome, og den teflonbelagte snegl sørger for mindst mulig modstand fra propperne, hvorfor den er nem at anvende. Proptrækkeren er udstyret med kniv og har en patenteret to-trins-åbner, der er med til at lette selve udtagningen af vinpropperne - ikke mindst ved lange propper. Denne model bruges af mange professionelle restaurantfolk.
198,00 DKK 225,00 DKK (spar 27,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler