Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her finder du et spændende udvalg af dessertvine fra populære områder i Europa og Chile med hovedvægten lagt på Frankrig, Italien, Portugal og Spanien. Der er alt fra Madeira, Sherry, Moscatel, Rivesaltes, Brachetto, til mousserende dessertvine som for eksempel Moscato D'Asti Carlo & Sylvia Borgo Maragliano, der egner sig godt til desserter. Ønsker du hjælp til at finde den rette dessertvin, står vi altid til din disposition. Direkte import af dessertvine og dermed direkte salg uden dyre mellemled, gør at vi kan sælge en stor del af vinene direkte til dig og til særlige attraktive priser.

Du finder altid et spændende udvalg og gode tilbud på dessertvine. Køb online og få vinen direkte hjem til dig eller kom forbi vores store spændende vinbutik i Slagelse. Her finder du vores store udvalg af dessertvin. 

Sorter resultater:

***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! * Damernes favorit. Vina Cecilia White er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vino de Licor. Moscatel Oro er en smuk lys gyldengul vin fremstillet udelukkende på Muscatdruer dyrket i det nordlige Spanien. Vinen har en elegant frugtagtig bouquet med en tydelig duft af Muscatdrue. Smagen er sødlig men med en behagelig, charmerende friskhed, som gør Moscatel Oro særdeles velegnet som dessertvin. En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol.

49,00 DKK 59,00 DKK (spar 10,00 DKK)

* Fransk svar på Moscato - glem Italien! Cuvée Elodie er fremstillet 100 % af Muscat blanc à petits Grains druen. Vinens farve varierer fra lys til gylden. Det er en elegant mousserende vin - med noter af modne gule og hvide frugter, der leder tankerne hen på abrikoser og ferskner. I næsten fornemmes blomster og eksotiske frugter. Druerne giver Cuvèe Elodie ekstra fylde og sødme. Eksklusiv luksusproduktion.

98,00 DKK 119,00 DKK (spar 21,00 DKK)

Matusalem har fået 93 Point af Robert Parker. Den er produceret på 75 % Palomino og 25 % Pedro Ximenez druer og har en flot, intens mahogni farve. Dybe aromaer af tørrede frugter, dadler, rosiner, krydderier og gammelt træ. Den føles glat og sød i munden med en lang fløjlsagtig finish. En elegant, kompleks og koncentreret Sherry, der anbefales sammen med bløde kage, oste og desserter.

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Dessertvin til ost og kraftig kage.. Den søde og aromatiske rødvin "Recioto" stammer fra hjertet af Valpolicella-distriktet fra bakkerne omkring byen Negrar, hvor druerne dyrkes på stejle terrasser med god dræning og optimal soleksponering. Til denne vin indgår Corvina Veronese med 70%, Corvinone og Rondinella-druerne med hver ca. 15% af mosten. Hele processen fra markplejen, rådgivning til vinifikationen kontrolleres af ønologen Daniele Accordini - et kendt ansigt i Veneto. Høsten foretages manuelt og først hen imod midten af oktober hvor sukkerindholdet er højt. Efter høsten tørres druerne (appassimento) i kassetter indtil de vinificeres efter tørringen, som resulterer i en opkoncentering af sukkerindholdet, men som også bidrager til en mikrobiologisk ændring af bakterier og aromastoffer i den tørrede druemasse. Herefter vinificeres vinen, som grundet det høje sukkerindhold hæmmer gærcellernes evne til at omsætte sukkeret til alkohol, og derfor kun opnår ca. 12,5 % alk. vol. Vinen omstikkes herefter og lagrer derefter i mindst 18 mdr på franske Allier- og Nevers-fade og modnes. Resultatet er en kompleks og vinøs sød vin, som har en varieret og intens duft af sødme, modne bær og tobak, mens den i munden er kraftigt krydret med stor krop. Fantastisk til blåskimmeloste, chokolade- eller bærdesserter og en klassiker til ris a'la Amande (med kirsebærsovs) Denne Recioto leveres i en 50 cl. flaske, som er et genialt format til de søde vine eftersom man typisk drikker lidt mindre af de søde vine end de tørre. En 50 cl. sød vin passer derfor mængdemæssigt til samme antal personer som en tør 75 cl. vin. En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl. - 12,5 % Alkohol.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

En super flot næsten sort sherry med brune nuancer. I duften er der elegante aromaer i en himmelsk treenighed af rosiner, eksotisk træ og kaffe. Smagen er fyldig, tyk, kraftig og elegant med en meget vedholdende elegant eftersmag af kaffe i slutningen. Passer Primært til desserter som mørk chokolade, røde frugter (jordbær i særdeleshed) eller kan hældes over vanilleis og hertil drikkes. Den er også helt usandsynlig god til blå oste og naturligvis til te tid. Serveringstemperatur: Du kan enten vælge at servere ved 15 til 20 grader eller koldere, altså mellem 10 og 12 grader, dette er en smagssag. En kasse indeholder 6 flasker. 50 cl. - 15 % alkohol.

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

*** Kongen af Sauternes ! En sensationel Yquem. så god). 1997-lys guld farve er ledsaget en fantastisk parfume af karamel, kaprifolier, fersken, abrikos, og røget træ. Fyldig og unctuously-tekstureret, med god underliggende syre samt masser af sødme og glycerin, det ser ud til at være en stor vintage for dette berømte Sauternes ejendom. Dens fylde og syre gør den perfekt ledsager til mange retter. Prøv den til foie gras, blåskimmelost, samt usødede friske frugttærter. 

1.495,00 DKK 1.895,00 DKK (spar 400,00 DKK)

Marsala er en hedvin fra Sicilien - produceret på de lokale druer Grillo, Inzolia, Damaschino & Cataratto. Den fås i forskellige tørhedsgrader fra tør til sød. Denne Masala er "Dolce", dvs. Sød og kan bruges som dessertvin, til bagværk hvor den indgår som ingrediens, til Tiramisu eller til blot at nyde, som den er. Serveres let afkølet ved ca. 15-17 grader. En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl. 17 % Alkohol.

75,00 DKK

* Verdensklasse fed og lækker Sherry. Ligner motorolie! * BEDSTE KØB i EB. Tydelig aroma af rosiner, tørrede figner og dadler. I smagen er der nødder, kaffe, brændte frugter og julekrydderier med en yderst elegant struktur samt en flot, lang og livlig eftersmag. Skal bare nydes. Lagret på amerikansk eg i ca. 9 år, hvor man har fulgt solera og criadera systemet.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Noe Pedro Ximenez har fået 91 Point af Robert Parker. Sherryen har en flot dyb, tyk ibenholt farve og varme aromaer af rosiner med noter af urter, balsamico, ristede kaffebønner og krydderier blandet med træ og tjære. Smagen er meget intens, blød, rund og med en pragtfuld sødme. En perfekt dessertvin til at drikke på egen hånd eller sammen desserter som fx. vanilleis eller sammen med mørk chokolade.

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

5 ***** ud af 5 mulige i VINAVISEN samt Guldmedaljevinder i BT nytår 2013. En af de bedste ASTI SPUMANTE - DOCG. Forførende sødme og friske bobler. Fyldig og aromatisk mousserende vin med en let sødme. 

59,00 DKK 79,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Rigtig lækker frisk sødlig og vanedannende! Fremstillet i Piemonte i det nordøstlige Italien. Druen har masser af frugtsødme i en rød, blødt boblende dessertvin, der kalder sommeren frem med minder om jordbær, hindbær, roser og masser af sommerfrugt med en snert af peber-krydderi, der bidrager med kompleksitet.

75,00 DKK 89,00 DKK (spar 14,00 DKK)

En ren gudedrik fra Maison Roullet-Fransac, der har eksisteret siden 1838. Druesaften er en cognaclikør - en forlovelse mellem ugæret druemost og mindst et år gammel cognac. Forlovelsen bliver dog først til et ægteskab, når blandingen får lov at lagre og hvile på egefade. Den er frugtrig med en perfekt balance mellem sukker og alkohol og har en flot, glitrende farve. Den vil charme dig - som aperitif. Drikkes afkølet ved mellem 8 og 10 grader til desserter. Denne Pineau rouge går især godt sammen med melon, frugt cocktail, gode oste, chokolade desserter eller som en skøn forfriskende apéritif. En kasse indeholder 1 flaske 75 cl. - 17 % Alkohol.

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

En flot frisk tør og salt sherry. 2 års lagret. Perfekt til aperitif og grillede fisk og skaldyr. Bemærk 50 cl. flaske

69,75 DKK 75,00 DKK (spar 5,25 DKK)

* Fantastisk frisk og sødlig. En herlig frisk mousserende vin på den druesmagende Moscato-drue, der med sin udtalte, frugtige sødme ikke alene er velegnet som kold aperitif, men også er fremragende til mange typer desserter, som jordbær desserter og kage. Duft og smag har dejlige aromaer af Moscato-druen.

59,00 DKK 79,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Lækker dessertvin til ost og kraftig kage. Intens rubinrød farve, med granatfarvede genskær. Duften er intens og med utrolig mange nuancer, en fascinerende og utrolig elegant bouquet. Det er muligt at dufte violen, moden og saftig kirsebær, sveskeblommer og rosiner. Desuden er der dufte af søde krydderier, karamel og sort tobak. Smagen er rig og fuld, rund men alligevel fornem og afbalanceret, levende til trods for den søde fornemmelse, et let strejf af mandler i eftersmagen. Den har en elegant friskhed der forenes med en robust struktur. Meget lang eftersmag. De sundeste druer (Corvina Veronese 75 %, Rondinella 20 %, Molinara5 %) plukkes manuelt fra slutningen af september og begyndelsen af oktober, og bliver nænsomt anbragt på fade i et lag. Druerne ligges til tørre i lokaler med kontrolleret temperatur og fugtighedsgrad indtil presningen, som finder sted i januar måned.. Gæringsprocessen varer i 30 dage, og standses med kuldeteknik, der efterlader en betydelig rest af sukker i vinen. Vinen lagrer derefter i Allier egetræs fade i ca. 8 måneder, og modner derefter yderligere 6 måneder på flaske, før den sendes på markedet. Denne dessertvin er ideel til tørre kager, mandler og Panettone kage, jordbær og vilde bær, samt blå eller modne oste. Serveringstemperatur: 16 °C En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl. 13% Alkohol

159,00 DKK 189,00 DKK (spar 30,00 DKK)

*** MOSCATO D'ASTI når det er bedst. Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i utide. Der lægges især vægt på at fremme druens herlige aromaer og friskhed, ligesom en del af kulsyren bevares. 

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

*** PERFEKT SOM APERITIF/DESSERTVIN. Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i "utide". Vinen har en strågul farve - intens og gylden, med smag af friske frugter og en god balance. 

69,00 DKK 89,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Lækker italiensk dessertvin, der er fremstillet af 70 % Trebbiano og 30 % Malvasia druer, der er dyrket i Toscana området i Italien. Vinen er lagret på små egetræsfade, hvilket har givet en vin med flot gul-orange farve, intens og karakteristisk duft samt en fyldig, let karamelagtig smag - typisk når Santo Vino er bedst! Vinen er særdeles velegnet som dessertvin, til kaffe og mandelsmåkager, men kan også bruges som apéritif, hvis den serveres afkølet. Det er en vin, der bør drikkes, mens den er forholdsvis ung. 4 stjerner i Fynske Medier 4 stjerner i B.T. 5 stjerner (=Godt køb) i Fyens Stiftstidende En kasse indeholder 1 flaske - 50 cl. - 16 % Alkohol.

69,00 DKK 89,00 DKK (spar 20,00 DKK)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol Normalpris pr. flaske kr. 198,-

198,00 DKK

* Fantastisk lækker Late Harvest - lavet på Sauvignon Blanc. I munden er smagen koncentreret og kompleks med fremragende vedholdenhed og en intens smag af kandiserede melon, figner i sukkerlage og orangeblomst honning. Den er harmonisk, med en forfriskende, ungdommelig syre, der giver vinen en kompleks slutning. 

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

I duft og smag præsenterer denne Madeira sig som en aromarig og sprød hedvin med elementer af tørret frugt, citrusskal og let karameliserede nødder - alt sammen i en god balance mellem sødme og markeret syre, der gør den bredt anvendelig. H.M. Borges 3 Years Old Medium Sweet Madeira er velegnet til diverse oste - gerne Pecorino/Parmesan/Manchego og lignende typer. Vi anbefaler en serveringstemperatur omkring de 14-16 grader. Efter åbning forbliver vinen frisk i mange uger grundet sin oxidative lagring. Man kan forlænge holdbarheden efter åbning ved at opbevare den køligt efter åbning. En flaske indeholder 75 cl. - 18 % alkoho

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Borges 5 Years Old Madeira har en intens duft af nødder, tørrede figner og dadler med Moscovado-sukker og flødekaramel lidt mere i bagrrunden. Smagen har kraft og fylde, hvor sødmen balanceres meget fint af den brankede, 'grønne' syre, der er et resultat af den specielle vinifikation. Denne balance gør vinen særdeles drikbar - det er kun den høje alkoholprocent sætter sine grænser for indtagelsen. Gastronomisk er denne Madeira en meget velegnet ostepartner, især når det drejer sig om de mere lagrede, hårde ostetyper - gerne med højt fedtindhold. Vi anbefaler en serveringstemperatur på 12-15 grader og et rummeligt hvidvinsglas til at nyde alle duftnuancerne. Vinens "voldsomme" fødsel har rustet den til at kunne holde sig i mange uger efter åbning. Ønsker man meget lang holdbarhed i åben tilstand, tilrådes det, at man opbevarer den koldt, da nedbrydningsprocessen i vinen herved forhales mest muligt. En flaske indeholder 75 cl. - 18,5 % alkohol.

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sercial er den tørreste kategori inden for Madeira. Sercial-druen dyrkes oftest på de højeste, køligste beliggende marker omkring Seixal and Ribeira da Janela på øens nordside. Druerne høstes først i oktober for at opnå den rigtige modenhed, men Sercial-druens naturligt høje syreindhold betyder ikke desto mindre stadig en 'stram' vin, som kræver flere års lagring for at blødgøre den barske syre. Under den lange lagring koncentreres aromaerne gennem fordampningen i fadene og oxidationsdrevne nødde-aromaer opstår i samspil med de frugtige elementer af citron og appelsin. H.M. Borges 10 Years Sercial en frisk og syrerig Madeira, der udviser pænt med alder - fornemt parret med en ungdommelig frugt og syre. Som altid med kvalitets-Madeira er vinen særdeles aromarig og med massiv længde på eftersmagen. Server vinen som aperitif til de særligt indviede, som ledsager til lagrede, tørre oste - eksempelvis en langtidslagret Manchego med rosmarin. Vinen står sig også godt til de klare kødsupper, især hvis man tilsætter en lille sjat til suppen. 5 ***** i VinAvisen uge 47 - 2009 De skrev: "En meget lækker tør madeira. Den er fyldig med en frisk syre og en lang liflig eftersmag med toner af lyse blommer."

245,00 DKK 280,00 DKK (spar 35,00 DKK)

Malmsey er det engelske udtryk for det mere kendte druenavn - Malvasia, og samtidigt navnet på den sødeste Madeira-stil. Druerne får lov til at modne længe på stokkene og er ikke særligt modtagelige over for ædelråd. De plukkes både på sydkysten ved Câmara de Lobos og Estreito de Câmara de Lobos, samt ved São Jorge og Santana på nordkysten. Efter mindst 10 års lagring på store fade er denne Madeira aftappet og sendt øst på. Selv om dette er den sødeste kategori inden for Madeira, så skal man bide mærke i, at den medfølgende syre balancerer helheden og derved hindres vinen i at blive klistret eller tung. Resultatet er en mellemsød vin, der har vinifikationens karameliserede frugt og grønne syre, lagringens volatile profil og frugtens saftighed. Duft og smag går i retning af tørret frugt (rosin, figen), orangeskal, syltet pomerans og lidt flødekaramel. Vinen drikkes let afkølet af rummelige hvidvinsglas, så de rige aromaer kan få lov at udfolde sig. Vinen er særdeles holdbar efter åbning - en måneds tid eller to er intet problem.

245,00 DKK 280,00 DKK (spar 35,00 DKK)

Boal er ikke blot navnet på druen, men også en ledetråd til vinens stil og sødmegrad. Boal antyder en fyldig og halvsød vin. Efter at have gennemgået den traditionelle vinifikationsproces, lagres vinen på Boal-druen i 10 år, hvor lagringen dels modner og dels bidrager med vigtige aromatiske komponenter. Denne Madeira har en intens duft af nødder, tørrede figner og dadler med Moscovado-sukker og i baggrunden flødekaramel. Smagen har kraft og fylde, hvor sødmen balanceres meget fint af den brankede, 'grønne' syre, som er et resultat af den specielle vinifikation. Denne balance gør vinen særdeles drikbar - kun den høje alkoholprocent sætter sine grænser for indtagelsen... Gastronomisk er dette en meget velegnet ostepartner, især når det drejer sig om de mere lagrede, hårde ostetyper - gerne med et højt fedtindhold. Vi anbefaler en serveringstemperatur på 12-15 grader. Vinens 'voldsomme' fødsel har rustet den til at kunne holde sig i mindst et par uger efter åbning. Ved længere opbevaring i åben tilstand tilrådes det, at man opbevarer den så koldt, som muligt, hvorved nedbrydningsprocessen i vinen forhales mest muligt. Vinjournalist Morten Iversen fra 24 Timer skrev: "Intens smag af valnødder og brændt appelsinskal. Meget vinøs med en livlig syre og en smag, som bare bliver hængende. Herlig vin, som man bliver ved med at have lyst til mere af. Perfekt til nødderne, tørrede frugter og hårde oste."

245,00 DKK 280,00 DKK (spar 35,00 DKK)

Gobernador Oloroso Seco har en enestående koncentration af ristede aromaer med kaffebønner, koriander, orangeskal, gylden og orange frugter. Selv i duften fornemmer man fedme og antydningen af sødme til trods for, at sukkeret for længst er gæret helt ud. Smagen har samme nuancer som duften, er meget fyldig og tør med stor kompleksitet og intensitet. Vinens cremede rigdom spiller op til den syrefaste rygrad, som fastholder vinen i sikker balance. Eftersmagen har en enestående længde og et fantastisk fokus. Dette er en kraftig vin med 20% alkohol og stor, stor intensitet i duft og smag. Alt i alt en udfordrende madvin, men prøv den til en hård ekstra-lagret ostetype, vellagrede/lufttørrede iberiske skinker, røget makrel, eller en intens meditationsvin. Vi anbefaler en serveringstemperatur på 14-15 grader og et godt hvidvinsglas, der modsat de antikke 'fingerbøl', faktisk formår at indfange vinens fantastiske aromaer. En kasse indeholder 6 fl- 75 cl. 20% alk.

99,00 DKK

Cuvée du Portail 2010 - Graves Supérieur er sammensat af druerne Sauvignon Blanc (50%) og Sémillon (50%). Vinstokkene står på en undergrund af grus, kalksten og ler. Clos du Portail er en botrytiseret vin, som produceres på samme vis som Sauternes. En lækkerbisken af de helt store. Anvendelsesmulighederne er mangfoldige og vinen anbefales som aperitif, til Foie Gras, til gode blåskimmeloste eller til søde desserter. Vinen bør serveres kølig. Fundvin i Vinbladet 90 points (maj 2011) En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5 % alkohol.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Marsala er en hedvin der kommer fra byen af samme navn, beliggende på den vestlige del af Sicilien. Denne udgave er af den tørre type, dog ikke knastør. Velegnet som apéritif og til madlavning (saucer, supper mv.) Serveres let afkølet ved ca. 15-17 grader. En kasse indeholder 1 flaske - 100 cl. 17 % Alkohol.

75,00 DKK

** En ren gudedrik fra Fransac - "Vin de liqueur" fra Cognacregionen. Pineau des Charentes fremstilles ved at tilsætte mindst 1 år gammel Cognac til druemosten, som skal lagre på fade indtil juli måned efter høsten. Vieux Pineau skal lagres i minimum 5 år. Den endelige alkoholprocent ligger typisk omkring 17 %. Den typiske Pineau er strågul, sød med en fin alkoholsmag. Der produceres imidlertid også rød Pineau (som hos Fransac), typisk på Bordeaux druerne Merlot og Cabernet Sauvignon. Pineau anvendes som kølig aperitif eller som dessertvin. Afkølet til kage, gode oste eller som en skøn forfriskende aperitif. Vinen passer også godt sammen med desserter, hvori der indgår ferskner. En kasse indeholder 1 flaske 75 cl. 17 % alkohol.

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

En fantastisk Sherry med en flot brunlig farve, samt kraftige aromaer af soltørrede druer/rosiner, figner og dadler. I smagen er den blød, fed og sød. Den har en kraftig smag af rosiner, figner og dadler sammen med en fantastisk ligevægt af sødme og syre. Drik den gerne afkølet - ca. 30 minutter i køleskabet inden serveringen - eller ved stuetemperatur. Anbefales at drikke alene og til alle former for desserter og halv-bløde oste. En kasse indeholder 6 flasker. 50 cl. - 15 % alkohol.

98,00 DKK 125,00 DKK (spar 27,00 DKK)

***** Helt fantastisk lækker Rivesaltes! Rivesaltes Ambré er den traditionelle og mest udbredte type af Rivesaltes, og er fremstillet udelukkende af de to hvide druesorter Maccabeu og Grenache. Den vinificeres som hvidvin med presning af druerne, hvorefter druespritten tilsættes den klarede most. Vinen er lagret 5 år i gamle egetræsfade, hvilket giver den færdige Rivesaltes en smuk gyldebrun farve samt en fantastisk blød og cremet eftersmag. Der er en bunke af aromaer i glasset: tørrede frugter, nødder, ristede mandler, lyse rosiner, brændt karamel, honning, smeltet smør, kaffe og appelsinskal. De kommer også igen i smagen som silkeblød og cremet stil giver en lang eftersmag som ikke er for sød. Hvad spiser man til Rivesaltes Ambré? Ris a la mande – En af de få dessertvine som virkelig passer til Danskernes juleaften-dessert. Rivesaltes Ambré er en fortræffelig vin til at byde sine gæster velkommen med. Vinen passer også godt til oste af fåremælk som f.eks. Pecorino, en gedeost, eller en comté. Frugten i en ung Rivesaltes Ambré gør den til fortræffelig ledsager til en mild cantal eller en manchego. Vil du nyde disse vine sammen med en dessert, skal denne være af mild chokolade eller med tørrede frugter og nødder, eller med appelsin, caramel, honning, marcipan eller nougat. En kasse indeholder 12 flasker - 50 cl. 16 % Alkohol

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Helt fantastisk Muscat fra Rivesaltes! Vinen er lavet på druerne Petits Grains og Muscat d'Alexandrie. Duften har nuancer af tørrede rosiner, appelsinmarmelade og kandiserede frugter. Smagen er frisk med en behagelig sødme og en lang vedvarende eftersmag. Anbefales som apeitif eller som dessertvin til søde desserter, ost og frisk frugt. Bør serveres ved 8-10 grader. En kasse indeholder 12 flasker - 50 cl. 15,5 % Alkohol.

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Rivesaltes Tuilé er en klassisk type af Rivesaltes, men mindre udbredt end Ambré. Den fremstilles af Grenache Noir. Rivesaltes Tuilé har en middeldyb teglrød farve og aromaer af tørrede og syltede frugter, blommer, svesker, figner, mørke rosiner, brændte toner, kaffe, kakao, chokolade, krydderier, læder og tobak. Smagen er typisk mere halvsød end sød, fyldig og blød med afrundede tanniner og stor kompleksitet. Hvad spiser man til en Rivesaltes Tuilé... Rivesaltes Tuilé er perfekt til desserter af mild eller mørk chokolade, desserter med tørrede frugter og med marcipan og nougat. Flasken indeholder 50 cl. 16% Alkohol - Der er 12 flasker i et koli

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

*** Sød frisk Moscatel. Vi står over for en videreudvikling af den klassiske søde vin Moscatel. Det er en naturlig sød vin fremstillet af overmodne druer Muscat. Den væsentligste forskel fra andre Moscatel, er i den delvise gæring af saft af Muscat og bakke ud med vin alkohol. Således får Reymos stor aromatisk kompleksitet ved at kombinere den primære, aroma af Muscat druen, med sekundære aromaer opnået under den delvise gæring af mosten. 100 % Moscatel. Reymos Moscatel smagsnuancer af frisk og entens med honning og røgfyldte noter, kombineret antydninger af mandler, pinjekerner og tørret frugt. Denne Moscatel er en god ledsager til desserter, is, kage, blåskimmeloste eller bare ren aperitif. En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl. 15 % Alkohol.

79,95 DKK
H. M. Borges Madeira 10 Years - Verdelho
269,00 DKK 295,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Solera 1847 er en elegant Cream-sherry, der er fremstillet af 75 % Palomino drue, blandet med Pedro Ximénez. Den har en flot mørk mahogni farve. I ganen er den fløjlsagtig blød med et hint af tørrede figner og rosiner, med en elegant karamel finish. Solera 1847 er en fantastisk afslutning på måltidet eller ledsager til desserter og kraftige oste.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

CHRISTINA er lavet på en blanding af Palomino og Pedro Ximenes druer. En mørk ravgylden farve med en bred bouquet af rosiner, karamel, honning og ristede nødder. CHRISTINA er en medium Sherry til den søde side. En perfekt ledsager til kraftige oste som Roquefort og gorgonzola.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

***** Apostoles har fået 92 Point af Robert Parker. Den er en blanding af druerne Palomino (87 %) og Pedro Ximenez (13 %), der efter 5 års lagring separat, blandes og lagrer efterfølgende sammen i yderligere 30 år. Sherryen har en intens smag af dadler, tørrede figner og rosiner og med en fantastisk vedholdenhed. Det er en meget kompleks vin, blød og intens med noter af karamel og gamle eg med en meget lang, glat finish.

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Amontillado har fået 94 Point af Robert Parker. Den er produceret på Palomini druen efter Solera metoden og lagret i mindst 30 år. Farven er flot mørk gylden lige som mørk rav, og sherryen har en meget kraftig duft af gammelt træ, kandiserede frugter og valnødder. Den er tør og livlig i ganen med en meget lang, aromatisk og godt struktureret finish. En meget koncentreret og kompleks Sherry, der passer perfekt sammen med parmesan og andre modne oste.

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

* En Botrytis med stor oplevelse - elegant og afbalanceret. Dessertvinen er fremstillet på druerne: Traminer, Sauvignon og Semillon, der er høstet sent for at opnå denne fremragende sødlige vin. Sol Alto er fantastisk og sødmen nærmest kæler for tungen. Den har en perfekt balance grundet frugtsyren, som du ikke smager men blot fornemmer.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler