Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her finder du et spændende udvalg af dessertvine fra populære områder i Europa og Chile med hovedvægten lagt på Frankrig, Italien, Portugal og Spanien. Der er alt fra Madeira, Sherry, Moscatel, Rivesaltes, Brachetto, til mousserende dessertvine som for eksempel Moscato D'Asti Carlo & Sylvia Borgo Maragliano, der egner sig godt til desserter. Ønsker du hjælp til at finde den rette dessertvin, står vi altid til din disposition. Direkte import af dessertvine og dermed direkte salg uden dyre mellemled, gør at vi kan sælge en stor del af vinene direkte til dig og til særlige attraktive priser.

Du finder altid et spændende udvalg og gode tilbud på dessertvine. Køb online og få vinen direkte hjem til dig eller kom forbi vores store spændende vinbutik i Slagelse. Her finder du vores store udvalg af dessertvin. 

Sorter resultater:

Viña Cecilia Moscato White mousserende Frizzante

***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! * Damernes favorit.

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker. Vina Cecilia Moscato er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende. Aromaen er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme. Vin smager som sød hvidvin, ikke sød sød, men som lækker hvidvin.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5 % Alkohol.

Valencia

Valencia hører til blandt de varmeste områder i Spanien, hvor temperaturen om sommeren nærmer sig de 40 grader. En forbedret teknik i kældrene og tidligere plukning af druerne, inden de bliver overmodne, har forbedret kvalitet af vinen af stor betydning.

Vinen bliver produceret i den østlige del af Valencia området, det bedste område til dyrkning af Moscato druer, da området er under indflydelse af vinde fra Middelhavet og derfor knap så varmt som længere inde i landet.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Brachetto D`Acqui DOC ScanaVino

* Rigtig lækker frisk sødlig og vanedannende!

Den særegne Brachetto-drue er kendt i såvel Piemonte som i det sydlige Frankrig, men her fra Piemonte omkring Acqui i det nordøstlige Italien leveres en vin med rubinrød farve, druen med masser af frugtsødme i en rød, blødt boblende dessertvin, der kalder sommeren frem med minder om jordbær, hindbær, roser og masser af sommerfrugt med en snert af peber-krydderi, der bidrager med kompleksitet.
Det er den ideelle vin til friske jordbær, hindbær eller melonstykker, hvis vinen er afkølet og ung. Også som velkomstdrink er vinen velvalgt, idet den rige frugt og sødme skærper appetitten og sanserne med en vin, som har et moderat alkoholindhold på 6%.

Lidt populært kan man kalde det for en rød variant af Muscat/Moscato - måske ikke 100% præcist, men det letter forståelsen!

Nydes direkte fra køleskabet.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  6 % Alkohol.

75,00 DKK 89,00 DKK (spar 14,00 DKK)

Pineau des Charentes - Rouge Chollet - Fransk Dessertvin

En ren gudedrik fra Maison Roullet-Fransac, der har eksisteret siden 1838. Druesaften er en cognaclikør - en forlovelse mellem ugæret druemost og mindst et år gammel cognac. Forlovelsen bliver dog først til et ægteskab, når blandingen får lov at lagre og hvile på egefade. Den er frugtrig med en perfekt balance mellem sukker og alkohol og har en flot, glitrende farve. Den vil charme dig - som aperitif. Drikkes afkølet ved mellem 8 og 10 grader til desserter. Denne Pineau rouge går især godt sammen med melon, frugt cocktail, gode oste, chokolade desserter eller som en skøn forfriskende apéritif.

En kasse indeholder 1 flaske 75 cl. - 17 % Alkohol.
 

Cognachuset "Maison Roullet-Fransac" er beliggende i selve hjertet af Cognacregionen, og det har siden 1838 været i familien Roullet's besiddelse. Georges Roullet er i dag ejer af Roullet Fransac firmaet og han repræsenterer femte generation. Familien var de første i Cognac-regionen, der fremstillede cognac på flaske. Siden 1838 har Fransac produceret kvalitetscognac, og familien har i dag en enorm kælder med gammel cognac fra flere af subregionerne i cognacdistriktet. Netop dette faktum gør "Maison Roullet-Fransac" i stand til at tilbyde en række enestående og velafbalancerede "blends", der hver især er unikke. Alle processer i produktionen (destillering, lagring, blanding og tapning) foretages på Domaine Roullet-Fransac under kyndig ledelse af familien. Udover cognac, producerer Fransac bl.a. denne røde Pineau des Charentes, der er en cognaclikør - en forlovelse mellem ugæret druemost og mindst et år gammel cognac. Forlovelsen bliver dog først til et ægteskab, når blandingen får lov at lagre og hvile på egefade. Et skønt glas.

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Cuvée Elodie - Clairette de die Tradition - 75 cl.

* Fransk svar på Moscato - glem Italien!

Cuvée Elodie er fremstillet 100 % af Muscat blanc à petits Grains druen. Vinens farve varierer fra lys til gylden. Det er en elegant mousserende vin - med noter af modne gule og hvide frugter, der leder tankerne hen på abrikoser og ferskner. I næsten fornemmes blomster og eksotiske frugter. Muscat Blanc à Petits Grains druerne, som vinen er produceret af, giver Cuvèe Elodie ekstra fylde og sødme.

Cuvèe Elodie er en eksklusiv luksusproduktion, som skal drikkes ung. Den er uovertruffen som Apéritif og egner sig godt til Foie gras eller som sublim ledsager til alle former for dessert, samt kransekagen til Nytår.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. 7,5 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Santo Vino Villa Puccini - Vino Liquoroso 16 % - 50 cl.

Lækker italiensk dessertvin, der er fremstillet af 70 % Trebbiano og 30 % Malvasia druer, der er dyrket i Toscana området i Italien. Vinen er lagret på små egetræsfade, hvilket har givet en vin med flot gul-orange farve, intens og karakteristisk duft samt en fyldig, let karamelagtig smag - typisk når Santo Vino er bedst!

Vinen er særdeles velegnet som dessertvin, til kaffe og mandelsmåkager, men kan også bruges som apéritif, hvis den serveres afkølet. Det er en vin, der bør drikkes, mens den er forholdsvis ung.

4 stjerner i Fynske Medier
4 stjerner i B.T.
5 stjerner (=Godt køb) i Fyens Stiftstidende

En kasse indeholder 1 flaske - 50 cl.  - 16 % Alkohol.
 

Vin Santo, også kaldet "hellig vin", er en dessertvin, der produceres i hele Toscana. De traditionelle druer, der benyttes i Vino Santo er henholdsvis Trebbiano og Malvasia. Før i tiden var det små fade lavet af kastanje á ca. 50 eller 300 L, der blev brugt, men efterhånden er man gået mere over til eg. Vino Santo findes i et utal af stilarter, lige fra den mest tørre til den sødeste vin. Selve vinenes kvalitet kan variere enormt. Dels pga. druesammensætningen, men også pga. at der er så mange små producenter, som producere Vino Santo. Derfor kan der også forekomme en del flasker med dårlig kvalitet og især pga. alt for lang fadlagring. DOC reglerne kræver mindst tre år, og de bedre producenter frigiver ikke deres vine før efter fem års fadlagring. For de mest traditionelle Vin Santo kan en fadlagring vare fra fire til over ti år. En stor del af den producerede Vin Santo i Toscana er dog ikke DOC vin.

69,00 DKK 89,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Valdivia Manzanilla "la Rubia"

En flot frisk tør og salt sherry. 2 års lagret. Perfekt til aperitif og grillede fisk og skaldyr.
Bemærk 50 cl. flaske

69,75 DKK 75,00 DKK (spar 5,25 DKK)

Moscato Spumante Filipetti VSAQ

* Fantastisk frisk og sødlig.

En herlig frisk mousserende vin på den druesmagende Moscato-drue, der med sin udtalte, frugtige sødme ikke alene er velegnet som kold aperitif, men også er fremragende til mange typer desserter, som jordbær desserter og kage.

Duft og smag har dejlige aromaer af Moscato-druen, der er en af meget få druer, som faktisk smager af det samme som både drue og vin. Den let-krydrede muskat-aroma komplementeres af æbleblomst og pære og vinen udviser god balance mellem den iboende sødme og modspillet fra frugt- og kulsyre, som giver god friskhed.
Vi anbefaler at nyde vinen til sommersæsonens friske bær, men vinen er grundet sit indhold af kulsyre også velegnet til de mere fede desserter så som flødeis, hvor kulsyren går ind og renser mundhulen. Vinen vil også fungere som en sødlig aperitif eller en sprudlende 'tørstslukker.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  6,5 % Alkohol


En herlig frisk mousserende vin på den druesmagende Moscato-drue, der med sin udtalte, frugtige sødme ikke alene er velegnet som kold aperitif, men også er fremragende til mange typer desserter. Druerne høstes sent for at opnå et højt sukkerindhold i druerne, hvorefter mosten koldgæres for at sikre maksimal druefriskhed i vinen. Modsat de tørre vine standses gæringen allerede, når alkoholindholdet når 6,5%. Herved bibeholdes en stor del af druernes naturlige sukkerindhold i den færdige vin, som således fremstår sød. Boblerne undfanges senere i en tryktank, hvor vinen hviler inden tapning.

Duft og smag har dejlige aromaer af Moscato-druen, der er en af meget få druer, som faktisk smager af det samme som både drue og vin. Den let-krydrede muskat-aroma komplementeres af æbleblomst og pære og vinen udviser god balance mellem den iboende sødme og modspillet fra frugt- og kulsyre, som giver god friskhed.

Vi anbefaler at nyde vinen til sommersæsonens friske bær, men vinen er grundet sit indhold af kulsyre også velegnet til de mere fede desserter så som flødeis, hvor kulsyren går ind og renser mundhulen. Vinen vil også fungere som en sødlig aperitif eller en sprudlende 'tørstslukker'.

Den optimale serveringstemperatur er 6-8°, hvilket er ensbetydende med et ophold i bunden af køleskabet.

59,00 DKK 79,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Recioto DOC Classico 2013 Cantina di Negrar "Dessertvin"

Dessertvin til ost og kraftig kage.. Den søde og aromatiske rødvin "Recioto" stammer fra hjertet af Valpolicella-distriktet fra bakkerne omkring byen Negrar, hvor druerne dyrkes på stejle terrasser med god dræning og optimal soleksponering. Til denne vin indgår Corvina Veronese med 70%, Corvinone og Rondinella-druerne med hver ca. 15% af mosten.

Hele processen fra markplejen, rådgivning til vinifikationen kontrolleres af ønologen Daniele Accordini - et kendt ansigt i Veneto. Høsten foretages manuelt og først hen imod midten af oktober hvor sukkerindholdet er højt. Efter høsten tørres druerne (appassimento) i kassetter indtil de vinificeres efter tørringen, som resulterer i en opkoncentering af sukkerindholdet, men som også bidrager til en mikrobiologisk ændring af bakterier og aromastoffer i den tørrede druemasse. Herefter vinificeres vinen, som grundet det høje sukkerindhold hæmmer gærcellernes evne til at omsætte sukkeret til alkohol, og derfor kun opnår ca. 12,5 % alk. vol. Vinen omstikkes herefter og lagrer derefter i mindst 18 mdr på franske Allier- og Nevers-fade og modnes.

Resultatet er en kompleks og vinøs sød vin, som har en varieret og intens duft af sødme, modne bær og tobak, mens den i munden er kraftigt krydret med stor krop.

Fantastisk til blåskimmeloste, chokolade- eller bærdesserter og en klassiker til ris a'la Amande (med kirsebærsovs)

Denne Recioto leveres i en 50 cl. flaske, som er et genialt format til de søde vine eftersom man typisk drikker lidt mindre af de søde vine end de tørre. En 50 cl. sød vin passer derfor mængdemæssigt til samme antal personer som en tør 75 cl. vin.

En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl. - 12,5 % Alkohol.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Moscato D'Asti "Carlo & Sylvia" DOCG 2015 - Borgo Maragliano

*** MOSCATO D'ASTI når det er bedst.

Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i utide.
Der lægges især vægt på at fremme druens herlige aromaer og friskhed, ligesom en del af kulsyren bevares for at skabe den herlige mousse. Allerede ved 5,5% alkohol standses gæringen, idet målet er at bibeholde en del af det naturlige druesukker fra bærrene.

Velegnet til apéritif, søde desserter, som is med frugter, ostekage og frugttærter, eller som velkomstdrink.

100% Moscato Bianco drue.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  5 % Alkohol.

Fra en moderne vinfremstillingsvirksomhed, udstyret for at få adgang til prøvesmagning i sine rum, en gammel kro, der daterer sig tilbage til år 1750, var idéen at lave dette sted og kun anvende det til boliger.
Siden blev det et lille museum, som huser antikke Contadinerie husholdningsartikler, som blev brugt til bearbejdning af jorden og vin af druer.

Un'angusta trappen fører fra museet all'Infernot, lokale gravede underjordiske grave i jorden, og bruges i de seneste primært til opbevaring af mad og vin.

De køligere og næsten konstante temperatuer, kan gå - til at gemme vinflasker på den klassiske metode, mousserende vin, der derefter skal forelægges for operationer og remuage dégorgement.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Moscato "EL CALIE" Mosto D'Uva 2015 Borgo Maragliano

*** PERFEKT SOM APERITIF/DESSERTVIN. 

Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i "utide".

Vinen er lavet på 100% Moscato Bianco di Canelli druer. Den har en strågul farve - intens og gylden, med smag af friske frugter. God balance i syreindholdet med en smag af abrikoser og nektariner - meget sød, rund og moden. 
Velegnet til apéritif, søde desserter - som is med frugter, ostekage og frugttærter, og som velkomstdrink. Bør serveres ved en temperatur på 10-12° C.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  3 % Alkohol.

Galliano familien har en lang slægtshistorie. I 1790 blev John Galliano født - og var senere leder af familien. I 1825 blev hans søn Dominic født, og han var ligesom sin far bosat med sin familie i Loazzolo.
Tilbage i 1850 besluttede John Galliano at købe den første jord i kommunen Loazzolo. Det var barske år, som man overlevede i 
fattigdom og tilbageståenhed, især i bjergene i Langa, hvor livet var en daglig kamp for overlevelse.
John var en stærk og hærdet mand. Han rejste i vid udstrækning og mødte "verden" og udvidede dermed sin horisont, og hans naturlige iværksætterånd førte ham til at tro på vindyrkning.

I begyndelsen af 1900 var han i besiddelse af fire virksomheder beliggende i dalen Bormida. Men den store krig var over dem, og det der prægede familien mest var, at J
ohn mistede sin søn Charles.
Hustruen Teresa var stædig som sin familie og dedikeret til at arbejde og acceptere ikke nederlag - hun åbnede i 50'erne kroen, som senere blev forvaltet af sønnen Josef med hjælp fra Teresas mor. Restauranten blev langsomt en af de vigtigste vartegn i dalen. I flere år deltog Josef og hans kone Germana med tilfredshed i det hårde arbejde.

Charles, søn af Josef, opnåede sit eksamensbevis i ønologi i Alba i 1990, og fra nu af blev familien dybt involveret i vinfremstillingen af Prince Langa, Muscat.
I begyndelsen af halvfemserne med den første produktion af Chardonnay og Pinot Noir begynder udfordringen med den traditionelle metode.

Borgo Maragliano er i dag en familievirksomhed, hvor Charles og Silvia - bistået af værdifuld bistand og støtte fra Josef og Germaine -
 styrer 21 hektar vinmarker, hvor produktionen vinificeres og aftappes i kælderen af ejendommen i Loazzolo. En stærkt incitament til at se fremad, er givet videre til børnene John, Francis og Frederick.

Borgo Maragliano Gården ligger 450 meter over havets overflade på en naturlig terrasse i hjertet af Langhe Loazzolo området og krydses af Marin, det fremmer vinden fra havet, som fremhæver træk og duftstoffer, samt modning af druerne.
Undergrunden er mergel og sandsten. Vinene fremstilles, aftappes og emballeres ved hjælp af avanceret udstyr. De er resultatet af en omhyggeligt og minutiøst arbejde, og fremstilles af druerne: Muscat, Chardonnay og Pinot Noir.
 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Chateau d`Yquem 1. Cru Sauternes 1999 - 37,5 cl.

*** Kongen af Sauternes!

En sensationel Yquem. Desservinen har en flot lys guld farve, er ledsaget en fantastisk parfume af karamel, kaprifolier, fersken, abrikos, og røget træ. Fyldig og pefekt tekstureret med en god underliggende syre samt masser af sødme. Dens fylde og syre gør den perfekt ledsager til mange retter. Prøv den for eksempel til foie gras, blåskimmelost samt usødede friske frugttærter.

Forventet løbetid: 2005-2055.

Druesorter:
80 % Semillion
20 % Sauvignon

Lagring: 42 måneder på 100 % nye fade.

* Robert Parker: 92 Point
* Wine Spectator: 94 Point - The 1999 was particularly impressive for the vintage. It was superbly focused and beautiful on the nose, with sugared lemons, tropical fruit and maple syrup character. Full-bodied and thick, yet very fine, it was extremely sweet and long. 94 points"

En kasse indeholder 1 flaske. - 37,5 cl.

Chateau d'Yquem er og bliver kongen af Sauternes, de ædelsøde vines Mekka. Slottet har de seneste 250 år været det ubestrideligt bedste til at lave Sauternes' fabelagtige gudenektar. Nøgleordet til Chateau d'Yquem's succes er perfektionisme, og det i en overdrevet grad som nærmer sig det rene vanvid. Slottet er notorisk for sit lave høst udbytte på minimale 9 hektoliter pr hektar, hvilket svarer til et glas vin pr vinstok. Høsten deles op i adskillige tries, dvs at høstarbejderne over en lang periode (op til flere måneder) sendes ud i markerne igen og igen for at håndplukke netop de klaser, som har opnået perfekt modenhed og maksimal grad af ædel råddenskab. Idet slottet anvender over hundrede høstarbejdere, og disse skal aflønnes fra høstens start til slut, er dette selvsagt en kæmpemæssig omkostning - men skal man lave ekstraordinær vin, kræves der ekstraordinære druer! Også i kældrene går man til yderligheder. Blandt andet anvendes cryoekstraktion, en meget kostbar proces hvorunder druerne nedfryses let inden presning, hvorved man kan undgå at der kommer for meget vand i mosten. Andre producenter anvender denne proces i regnfulde årgange, for at kunne lave hæderlig vin af vandfyldte druer - Chateau d'Yquem gør det for at opnå yderligere koncentration i sin i forvejen ultrakoncentrarede most. Den exceptionelt lange fadlagring sætter prikken over i'et; d'Yquem lagres hele 31/2 år, endda på 100% nye fade. 1999 Chateau d'Yquem bærer en ædel bouquet af sødmefuld akaciehonning, rosiner og creme brulée. Smagen er ufattelig rig på sødme og ekstrakt, med en gigantisk, fløjlsblød fylde. Mange vine smager godt, få smager fantastisk og kun d'Yquem smager som d'Yquem.....

1.495,00 DKK 1.895,00 DKK (spar 400,00 DKK)

60 kilometer nord for Strasbourg ligger Cave de Cléebourg's vinmarker, som dækker næsten 200 hektarer i den nordlige del af Alsace-regionen i Frankrig. Vinproduktionen blev indført i Cléebourg området ved Dominikanske munke fra nabokongens Wissembourg så tidligt som det 9. århundrede. Jordtyperne i området spænder fra sandet til ler og stenet jord. 

Cave de Cléebourg kooperative blev grundlagt i maj 1946 og har nu næsten 190 medlemmer med vinmarker, der omgiver landsbyernr Cléebourg, Oberhoffen, Rott, Steinseltz og Riedseltz.

 

De har tilsammen en årlig vinproduktion på 14.000 hektoliter.

198,00 DKK

Morande Late Harvest 2009 Sauvignon Blanc 37,5 cl. Dessertvin.

* Fantastisk lækker Late Harvest - lavet på Sauvignon Blanc.

En gylden, skinnende dessertvin med hints af oliven og en intens aroma af honning, kvæde, papaya, jasmin og vanilje. I munden er smagen koncentreret og kompleks med fremragende vedholdenhed og en intens smag af kandiserede melon, figner i sukkerlage og orangeblomst honning. Den er harmonisk, med en forfriskende, ungdommelig syre, der giver vinen en kompleks slutning. Vinen anbefales som tilbehør til terriner, patéer, blå ost og frugt desserter. Den er Lækker at afrunde et måltid med. El Ensueño vingården er beliggende i den berømte Casablanca Valley. 2008 høsten blev ramt af regnskyl i den periode, hvor druerne modnes og bliver plukket. Dette, efterfulgt af kolde dage med tung tåge, tillod den langsomme udvikling af ædle råd, eller Botrytis cinerea. Dette fænomen er ikke normalt i dette område, så Morandé producerer kun denne type vin, når betingelserne opstår. Druerne er plukket i hånden og nøje udvalgt. Vinen gæres i Tønder af fransk eg. Vinens karakteristika gør at den kan opbevares i lang tid og udvikler sig til stor kompleksitet.

90 Points - Wine & Spirits, feb 2011 91 Points - Descorchados 2011 - Patricio Tapia, 2011

En kasse indeholder 6 flasker 37,5 cl.  13 % Alkohol.

MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse ?rene? vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.

Vi har valgt at satse på udvalgte vine fra alle 5 niveauer i MORANDÈ: Pionero, Reserva, Grand Reserva, Edición Limitada og House of MORANDÈ. Der er mange forskellige udgaver i de forskellige niveauer, men fælles for dem alle er den utrolig høje kvalitet, samt den elegante balance mellem syre og frugt. Dette gælder ikke mindst for Reserva, Grand Reserva, og House of MORANDÈ, der er fadlagret i henholdsvis 8, 12 og 20 måneder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

H. M. Borges Madeira 3 Years - Medium-Sweet

I duft og smag præsenterer denne Madeira sig som en aromarig og sprød hedvin med elementer af tørret frugt, citrusskal og let karameliserede nødder - alt sammen i en god balance mellem sødme og markeret syre, der gør den bredt anvendelig.

H.M. Borges 3 Years Old Medium Sweet Madeira er velegnet til diverse oste - gerne Pecorino/Parmesan/Manchego og lignende typer. Vi anbefaler en serveringstemperatur omkring de 14-16 grader. Efter åbning forbliver vinen frisk i mange uger grundet sin oxidative lagring. Man kan forlænge holdbarheden efter åbning ved at opbevare den køligt efter åbning.

En flaske indeholder 75 cl. - 18 % alkohol.
 

Denne Madeira er produceret udelukkende på Tinta Negra Mole-druen dyrket nær Funchal. Den opnår sin lette sødme ved at gæringen stoppes med vinsprit, inden druernes sukker er udgæret. Den unge vin gennemgår derefter den klassiske behandling med opvarmning/"estufagem" i 90 dage, hvorved den karakteriske "brankede" Madeira-stil opstår. Efter at have gennemgået den traditionelle vinifikationsproces, lagres vinen på gamle træfade i H. M. Borges gamle, atmosfærefyldte bygning på Rua 31 de Janeiro. Lagringen dels modner og dels bidrager med vigtige aromatiske komponenter, der er kendetegnende for Madeira som type. Vinmager Ivo Couto og Maria Isabel Borges skaber i fællesskab vinen ud fra utallige blends for at ramme samme stil år efter år.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

H. M. Borges Madeira 5 Years - Medium-Sweet Reserva Madeira

Borges 5 Years Old Madeira har en intens duft af nødder, tørrede figner og dadler med Moscovado-sukker og flødekaramel lidt mere i bagrrunden. Smagen har kraft og fylde, hvor sødmen balanceres meget fint af den brankede, "grønne" syre, der er et resultat af den specielle vinifikation. Denne balance gør vinen særdeles drikbar - det er kun den høje alkoholprocent sætter sine grænser for indtagelsen. 

Gastronomisk er denne Madeira en meget velegnet ostepartner, især når det drejer sig om de mere lagrede, hårde ostetyper - gerne med højt fedtindhold. Vi anbefaler en serveringstemperatur på 12-15 grader og et rummeligt hvidvinsglas til at nyde alle duftnuancerne. Vinens "voldsomme" fødsel har rustet den til at kunne holde sig i mange uger efter åbning. Ønsker man meget lang holdbarhed i åben tilstand, tilrådes det, at man opbevarer den koldt, da nedbrydningsprocessen i vinen herved forhales mest muligt.

En flaske indeholder 75 cl. - 18,5 % alkohol.
 

Dette er en Madeira på den alsidige Tinta Negra Mole drue, der dækker ca. 3/4 af øens vinmarker og siges at være en krydsning mellem Pinot Noir og Grenache - altså en rød drue, men idet man ikke macererer drueskindet, så er resultatet af vinen stadig hvid. Efter at have gennemgået den traditionelle vinifikationsproces med "estufagem" i 90 dage, lagres vinen på gamle træfade i H. M. Borges gamle, atmosfærefyldte bygning på Rua 31 de Janeiro i minimum 5 år. Lagringen dels modner og dels bidrager med vigtige aromatiske komponenter, der er kendetegnende for Madeira som type. Vinmager Ivo Couto og Maria Isabel Borges skaber i fællesskab vinen ud fra utallige blends for at ramme samme stil år efter år.

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

H. M. Borges Madeira 10 Years - Sercial (tør) Old Reserve

Sercial er den tørreste kategori inden for Madeira. Sercial-druen dyrkes oftest på de højeste, køligste beliggende marker omkring Seixal and Ribeira da Janela på øens nordside. Druerne høstes først i oktober for at opnå den rigtige modenhed, men Sercial-druens naturligt høje syreindhold betyder ikke desto mindre stadig en 'stram' vin, som kræver flere års lagring for at blødgøre den barske syre.

Under den lange lagring koncentreres aromaerne gennem fordampningen i fadene og oxidationsdrevne nødde-aromaer opstår i samspil med de frugtige elementer af citron og appelsin.

H.M. Borges 10 Years Sercial en frisk og syrerig Madeira, der udviser pænt med alder - fornemt parret med en ungdommelig frugt og syre. Som altid med kvalitets-Madeira er vinen særdeles aromarig og med massiv længde på eftersmagen.

Server vinen som aperitif til de særligt indviede, som ledsager til lagrede, tørre oste - eksempelvis en langtidslagret Manchego med rosmarin. Vinen står sig også godt til de klare kødsupper, især hvis man tilsætter en lille sjat til suppen.

5 ***** i VinAvisen uge 47 - 2009
De skrev: "En meget lækker tør madeira. Den er fyldig med en frisk syre og en lang liflig eftersmag med toner af lyse blommer."

245,00 DKK 280,00 DKK (spar 35,00 DKK)

H. M. Borges Madeira 10 Years - Malmsey (sød) Old Reserve

Malmsey er det engelske udtryk for det mere kendte druenavn - Malvasia, og samtidigt navnet på den sødeste Madeira-stil. Druerne får lov til at modne længe på stokkene og er ikke særligt modtagelige over for ædelråd. De plukkes både på sydkysten ved Câmara de Lobos og Estreito de Câmara de Lobos, samt ved São Jorge og Santana på nordkysten.
Efter mindst 10 års lagring på store fade er denne Madeira aftappet og sendt øst på.

Selv om dette er den sødeste kategori inden for Madeira, så skal man bide mærke i, at den medfølgende syre balancerer helheden og derved hindres vinen i at blive klistret eller tung. Resultatet er en mellemsød vin, der har vinifikationens karameliserede frugt og grønne syre, lagringens volatile profil og frugtens saftighed. Duft og smag går i retning af tørret frugt (rosin, figen), orangeskal, syltet pomerans og lidt flødekaramel.

Vinen drikkes let afkølet af rummelige hvidvinsglas, så de rige aromaer kan få lov at udfolde sig.
Vinen er særdeles holdbar efter åbning - en måneds tid eller to er intet problem.

245,00 DKK 280,00 DKK (spar 35,00 DKK)

H. M. Borges Madeira 10 Years - Boal (halvsød) Old Reserve

Boal er ikke blot navnet på druen, men også en ledetråd til vinens stil og sødmegrad. Boal antyder en fyldig og halvsød vin.

Efter at have gennemgået den traditionelle vinifikationsproces, lagres vinen på Boal-druen i 10 år, hvor lagringen dels modner og dels bidrager med vigtige aromatiske komponenter.

Denne Madeira har en intens duft af nødder, tørrede figner og dadler med Moscovado-sukker og i baggrunden flødekaramel. Smagen har kraft og fylde, hvor sødmen balanceres meget fint af den brankede, 'grønne' syre, som er et resultat af den specielle vinifikation. Denne balance gør vinen særdeles drikbar - kun den høje alkoholprocent sætter sine grænser for indtagelsen...

Gastronomisk er dette en meget velegnet ostepartner, især når det drejer sig om de mere lagrede, hårde ostetyper - gerne med et højt fedtindhold.
Vi anbefaler en serveringstemperatur på 12-15 grader.
Vinens 'voldsomme' fødsel har rustet den til at kunne holde sig i mindst et par uger efter åbning. Ved længere opbevaring i åben tilstand tilrådes det, at man opbevarer den så koldt, som muligt, hvorved nedbrydningsprocessen i vinen forhales mest muligt.

Vinjournalist Morten Iversen fra 24 Timer skrev:
"Intens smag af valnødder og brændt appelsinskal. Meget vinøs med en livlig syre og en smag, som bare bliver hængende. Herlig vin, som man bliver ved med at have lyst til mere af. Perfekt til nødderne, tørrede frugter og hårde oste."

245,00 DKK 280,00 DKK (spar 35,00 DKK)

Gobernador Oloroso Seco (tør Oloroso)

Dette er den tørre ('seco') variant af Oloroso på Palomino Fino, som besidder en dyb og intens aroma fra mange års lagring i en gammel solera.
Gobernador tilbringer lidt af sin ungdom under flor, men vinens aromaer er alligevel dominerede af den lange lagring, som giver en herlig ravgylden farve og et rancio-præg som sherryelskere ikke kan stå for, mens de vantro skeptikere ser mistroisk på!

Gobernador Oloroso Seco har en enestående koncentration af ristede aromaer med kaffebønner, koriander, orangeskal, gylden og orange frugter. Selv i duften fornemmer man fedme og antydningen af sødme til trods for, at sukkeret for længst er gæret helt ud. Smagen har samme nuancer som duften, er meget fyldig og tør med stor kompleksitet og intensitet. Vinens cremede rigdom spiller op til den syrefaste rygrad, som fastholder vinen i sikker balance. Eftersmagen har en enestående længde og et fantastisk fokus.

Dette er en kraftig vin med 20% alkohol og stor, stor intensitet i duft og smag. Alt i alt en udfordrende madvin, men prøv den til en hård ekstra-lagret ostetype, vellagrede/lufttørrede iberiske skinker, røget makrel, eller en intens meditationsvin.
Vi anbefaler en serveringstemperatur på 14-15 grader og et godt hvidvinsglas, der modsat de antikke 'fingerbøl', faktisk formår at indfange vinens fantastiske aromaer.

92 points - Wine Spectator, som skrev: "A lovely amber-colored Sherry, featuring coffee, bittersweet chocolate, roasted walnut and iodine aromas and flavors. It's balanced between sweet and pungent, yet essentially dry, with a slightly burnt treacle, bitter walnut finish. Complex."
9/10 points - Der Standard
Guldmedalje - Mundus Vini 2005
På årets æresliste - Guía de Vinos Gourmets 2007.

99,00 DKK

Cuvée du Portail 2010 - Graves Supérieur

Cuvée du Portail 2010 - Graves Supérieur er sammensat af druerne Sauvignon Blanc (50%) og Sémillon (50%).

Vinstokkene står på en undergrund af grus, kalksten og ler. Clos du Portail er en botrytiseret vin, som produceres på samme vis som Sauternes. En lækkerbisken af de helt store.

Anvendelsesmulighederne er mangfoldige og vinen anbefales som aperitif, til Foie Gras, til gode blåskimmeloste eller til søde desserter. Vinen bør serveres kølig.

Fundvin i Vinbladet
90 points (maj 2011)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5 % alkohol.

Graves Supérieures er en meget lille appellation i Graves. Appellationen er reserveret for søde vine, som det kendes fra de mere berømte naboer Barsac, Loupiac, St-Croix-du-Mont, Cérons og Sauternes.

I den lille appellation produceres Clos du Portail. Vinmarkerne dækker et areal på 15 hektar, som strækker sig over kommunerne Landiras og Illats.

109,00 DKK 129,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Marsala Felipetti (Dry)

Marsala er en hedvin der kommer fra byen af samme navn, beliggende på den vestlige del af Sicilien. Denne udgave er af den tørre type, dog ikke knastør.
Velegnet som apéritif og til madlavning (saucer, supper mv.)

Serveres let afkølet ved ca. 15-17 grader.

En kasse indeholder 1 flaske - 100 cl. 17 % Alkohol.

75,00 DKK

Pineau des Charentes Blanc Chollet - Dessertvin Frankrig

** En ren gudedrik fra Fransac - "Vin de liqueur" fra Cognacregionen.

Pineau des Charentes fremstilles ved at tilsætte mindst 1 år gammel Cognac til druemosten, som skal lagre på fade indtil juli måned efter høsten. Vieux Pineau skal lagres i minimum 5 år. Den endelige alkoholprocent ligger typisk omkring 17 %. Den typiske Pineau er strågul, sød med en fin alkoholsmag. Der produceres imidlertid også rød Pineau (som hos Fransac), typisk på Bordeaux druerne Merlot og Cabernet Sauvignon. Pineau anvendes som kølig aperitif eller som dessertvin. Afkølet til kage, gode oste eller som en skøn forfriskende aperitif. Vinen passer også godt sammen med desserter, hvori der indgår ferskner.

En kasse indeholder 1 flaske 75 cl.  17 % alkohol.

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

En fantastisk Sherry med en flot brunlig farve, samt kraftige aromaer af soltørrede druer/rosiner, figner og dadler. I smagen er den blød, fed og sød. Den har en kraftig smag af rosiner, figner og dadler sammen med en fantastisk ligevægt af sødme og syre. Drik den gerne afkølet - ca. 30 minutter i køleskabet inden serveringen - eller ved stuetemperatur. Anbefales at drikke alene og til alle former for desserter og halv-bløde oste.

En kasse indeholder 6 flasker. 50 cl. - 15 % alkohol.

98,00 DKK 125,00 DKK (spar 27,00 DKK)

Gran Barquero - Pedro Ximenez - Perez Barquero

En super flot næsten sort sherry med brune nuancer. I duften er der elegante aromaer i en himmelsk treenighed af rosiner, eksotisk træ og kaffe. Smagen er fyldig, tyk, kraftig og elegant med en meget vedholdende elegant eftersmag af kaffe i slutningen. Passer Primært til desserter som mørk chokolade, røde frugter (jordbær i særdeleshed) eller kan hældes over vanilleis og hertil drikkes. Den er også helt usandsynlig god til blå oste og naturligvis til te tid.
Serveringstemperatur: Du kan enten vælge at servere ved 15 til 20 grader eller koldere, altså mellem 10 og 12 grader, dette er en smagssag.

En kasse indeholder 6 flasker. 50 cl. - 15 % alkohol.

 

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Rivesaltes Ambre Soltus - Hors d´Age 50 cl. 16 % Alk.

***** Helt fantastisk lækker Rivesaltes.

Rivesaltes Ambré er den traditionelle og mest udbredte type af Rivesaltes, og er fremstillet udelukkende af de to hvide druesorter Maccabeu  og Grenache.
Den vinificeres som hvidvin med presning af druerne, hvorefter druespritten tilsættes den klarede most. Vinen er lagret 5 år i gamle egetræsfade, hvilket giver den færdige Rivesaltes en smuk gyldebrun farve samt en fantastisk blød og cremet eftersmag. Der er en bunke af aromaer i glasset: tørrede frugter, nødder, ristede mandler, lyse rosiner, brændt karamel, honning, smeltet smør, kaffe og appelsinskal. De kommer også igen i smagen som silkeblød og cremet stil giver en lang eftersmag som ikke er for sød.
 
Hvad spiser man til Rivesaltes Ambré? Ris a la mande – En af de få dessertvine som virkelig passer til Danskernes juleaften-dessert.  Rivesaltes Ambré er en fortræffelig vin til at byde sine gæster velkommen med. Vinen passer også godt til oste af fåremælk som f.eks. Pecorino, en gedeost, eller en comté. Frugten i en ung Rivesaltes Ambré gør den til fortræffelig ledsager til en mild cantal eller en manchego. Vil du nyde disse vine sammen med en dessert, skal denne være af mild chokolade eller med tørrede frugter og nødder, eller med appelsin, caramel, honning, marcipan eller nougat.

En kasse indeholder 12 flasker - 50 cl. 16 % Alkohol.

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Muscat de Rivesaltes Soltus - Vin doux Naturel 50 cl. 15,5 % Alkohol

Helt fantastisk Muscat fra Rivesaltes!

Vinen er lavet på druerne Petits Grains og Muscat d'Alexandrie. Duften har nuancer af tørrede rosiner, appelsinmarmelade og kandiserede frugter. Smagen er frisk med en behagelig sødme og en lang vedvarende eftersmag. Anbefales som apeitif eller som dessertvin til søde desserter, ost og frisk frugt. Bør serveres ved 8-10 grader. 

En kasse indeholder 12 flasker - 50 cl. 15,5 % Alkohol.

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Rivesaltes Tuilé er en klassisk type af Rivesaltes, men mindre udbredt end Ambré. Den fremstilles af Grenache Noir. Rivesaltes Tuilé har en middeldyb teglrød farve og aromaer af tørrede og syltede frugter, blommer, svesker, figner, mørke rosiner, brændte toner, kaffe, kakao, chokolade, krydderier, læder og tobak. Smagen er typisk mere halvsød end sød, fyldig og blød med afrundede tanniner og stor kompleksitet.
 
Hvad spiser man til en Rivesaltes Tuilé...
Rivesaltes Tuilé er perfekt til desserter af mild eller mørk chokolade, desserter med tørrede frugter og med marcipan og nougat.
Flasken indeholder 50 cl. 16% Alkohol - Der er 12 flasker i et koli

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sol de REYMOS Moscatel Dulce 50 cl.

*** Sød frisk Moscatel.

Vi står over for en videreudvikling af den klassiske søde vin Moscatel. Det er en naturlig sød vin fremstillet af overmodne druer Muscat.

Den væsentligste forskel fra andre Moscatel, er i den delvise gæring af saft af Muscat og bakke ud med vin alkohol. Således får Reymos stor aromatisk kompleksitet ved at kombinere den primære, aroma af Muscat druen, med sekundære aromaer opnået under den delvise gæring af mosten. 100 % Moscatel.

Reymos Moscatel smagsnuancer er frisk og intens af honning og røgfyldte noter, kombineret antydninger af mandler, pinjekerner og tørret frugt.

Denne Moscatel er en god ledsager til desserter, is, kage, blåskimmeloste eller bare ren aperitif.

En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl. 15 % Alkohol.

79,95 DKK

H. M. Borges Madeira 10 Years - Verdelho

269,00 DKK 295,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Gonzalez Byass Pedro Ximenez NECTAR

* Verdensklasse fed og lækker Sherry. Ligner motorolie!
*** BEDSTE KØB i EB

Nødder, kaffe, brændte frugter og julekrydderier pakket ind i en yderst elegant PX. Flot og lang eftersmag, skal bare nydes..
Lagret på amerikansk eg i ca. 9 år, hvor man har fulgt solera og criadera systmet. Tydelig aroma af rosiner, tørrede figner og dadler. Smagen har en lang og livlig finish.
Server den lækre sherry som aperitif, kraftige mørke desserter "figner/blomme" eller til en tung nøddekage, vanille is samt risalamande.

Gonzalez Byass er et familiefirma grundlagt i Jerez i 1835 og internationalt berømt som producent af sherry og brandy fra Jerez. I 175 år har firmaet været stolt af kvaliteten og varianterne i deres portefølje.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15,5 % Alkohol.

Gonzalez Byass Sherry:

Gonzalez Byass er en gammel vin familie. Helt tilbage i 1835 gik en ung mand ved navn Manuel María González Ángel (grundlæggeren af Gonzalez Byass) lange ture gennem det gamle centrum af bydelen Jerez i selskab med sin onkel José Angel y Vargas. Det var de dage, hvor man stadig kunne høre hestehove langs gaderne. Manuels "Tio Pepe" - Onkel Joe - var hans største tilhænger, da han startede med den fascinerende produktion af sherry, og det var allerede omkring dette tidspunkt, at José Angel - Tio Pepe – begyndte personligt at udvælge fade i et forsøg på at finde den perfekte vin. Mange år senere døbte Manuel María denne solera "Solera del Tio Pepe" - Uncle Joes Solera - en inskription, der stadig kan læses på en af tønderne i vinkælderen. Således begyndte legenden om den mest berømte Fino sherry i verden.

Kort efter, opmuntret af en kontinuerlig stigning i eksporten, startede Manuel María sin karriere i vinbranchen ved at eksportere et antal fade til United Kingdom. Som hans virksomhed blev mere og mere vellykket, blev han kendt som "Don" Manuel María González. Han besluttede at gå ind i et partnerskab med hans agent i England, Robert Blake Byass. I et brev til Byass i 1836, nævnte Robert, at han ville sælge en usædvanlig bleg hvidvin, han havde fremstillet. González Byass blev kendt ikke kun for denne verdensberømte vin, men også for "Brandy de Jerez" såsom ”Lepanto”, der først blev solgt i 1850'erne.

I 1863 blev det gamle selskab omdøbt til González Byass. I 1988 gik familien Byass på pension og stoppede med at være en del af virksomheden, og lige siden har vingården tilhørt direkte efterkommere af Manuel María González. I dag er det stadig en familieejet vingård, i øjeblikket i hænderne på den femte generation af González familien. Et fælles træk for alle familiemedlemmerne er deres passion for vinens verden, deres store kærlighed til naturen, og deres stærke følelser omkring miljøet.

Hans søn Manuel María González Gordon, ”Marquess of Bonanza”, var forfatter til den vigtigste bog, der er skrevet om Sherry, "Jerez, Xerez, Scheris". Næsten 80 år efter bogen første gang blev offentliggjort, er den stadig kendt verden over som Sherry "biblen". González familiens passion for vin har ført dem til ikke blot at sprede Sherry kulturen over hele verden, men også til at blive en ægte "familie" af vingårde, der trofast repræsenterer mangfoldigheden i Spaniens vinfremstilling. For mere end 30 år siden, begyndte González Byass at indarbejde vingårde fra de ikoniske vinfremstillingsregioner i Spanien, såsom Bodegas Beronia, i Ollauri, La Rioja, Cavas Vilarnau, i Sant Sadurni d'Anoia, Barcelona - Finca Constancia, i Otero, Toledo - Finca Moncloa, i Arcos de la Frontera, Cádiz - og Viñas del Vero, i Barbastro, i Somontano regionen.

 

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Gonzalez Byass Sherry - Solera 1847 Cream Sherry

Solera 1847 er en elegant Cream-sherry, der er fremstillet af 75 % Palomino drue, blandet med Pedro Ximénez. Den har en flot mørk mahogni farve. I ganen er den fløjlsagtig blød med et hint af tørrede figner og rosiner, med en elegant karamel finish.

Solera 1847 er en fantastisk afslutning på måltidet eller ledsager til desserter og kraftige oste.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 17 % Alkohol. 

 

Gonzalez Byass er en gammel vin familie. Helt tilbage i 1835 gik en ung mand ved navn Manuel María González Ángel (grundlæggeren af Gonzalez Byass) lange ture gennem det gamle centrum af bydelen Jerez i selskab med sin onkel José Angel y Vargas. Det var de dage, hvor man stadig kunne høre hestehove langs gaderne. Manuels "Tio Pepe" - Onkel Joe - var hans største tilhænger, da han startede med den fascinerende produktion af sherry, og det var allerede omkring dette tidspunkt, at José Angel - Tio Pepe – begyndte personligt at udvælge fade i et forsøg på at finde den perfekte vin. Mange år senere døbte Manuel María denne solera "Solera del Tio Pepe" - Uncle Joes Solera - en inskription, der stadig kan læses på en af tønderne i vinkælderen. Således begyndte legenden om den mest berømte Fino sherry i verden.

Kort efter, opmuntret af en kontinuerlig stigning i eksporten, startede Manuel María sin karriere i vinbranchen ved at eksportere et antal fade til United Kingdom. Som hans virksomhed blev mere og mere vellykket, blev han kendt som "Don" Manuel María González. Han besluttede at gå ind i et partnerskab med hans agent i England, Robert Blake Byass. I et brev til Byass i 1836, nævnte Robert, at han ville sælge en usædvanlig bleg hvidvin, han havde fremstillet. González Byass blev kendt ikke kun for denne verdensberømte vin, men også for "Brandy de Jerez" såsom ”Lepanto”, der først blev solgt i 1850'erne.

I 1863 blev det gamle selskab omdøbt til González Byass. I 1988 gik familien Byass på pension og stoppede med at være en del af virksomheden, og lige siden har vingården tilhørt direkte efterkommere af Manuel María González. I dag er det stadig en familieejet vingård, i øjeblikket i hænderne på den femte generation af González familien. Et fælles træk for alle familiemedlemmerne er deres passion for vinens verden, deres store kærlighed til naturen, og deres stærke følelser omkring miljøet.

Hans søn Manuel María González Gordon, ”Marquess of Bonanza”, var forfatter til den vigtigste bog, der er skrevet om Sherry, "Jerez, Xerez, Scheris". Næsten 80 år efter bogen første gang blev offentliggjort, er den stadig kendt verden over som Sherry "biblen". González familiens passion for vin har ført dem til ikke blot at sprede Sherry kulturen over hele verden, men også til at blive en ægte "familie" af vingårde, der trofast repræsenterer mangfoldigheden i Spaniens vinfremstilling. For mere end 30 år siden, begyndte González Byass at indarbejde vingårde fra de ikoniske vinfremstillingsregioner i Spanien, såsom Bodegas Beronia, i Ollauri, La Rioja, Cavas Vilarnau, i Sant Sadurni d'Anoia, Barcelona - Finca Constancia, i Otero, Toledo - Finca Moncloa, i Arcos de la Frontera, Cádiz - og Viñas del Vero, i Barbastro, i Somontano regionen.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Gonzalez Byass Sherry - Christina Sherry Medium Dry

CHRISTINA er lavet på en blanding af Palomino og Pedro Ximenes druer. En mørk ravgylden farve med en bred bouquet af rosiner, karamel, honning og ristede nødder.
CHRISTINA er en medium Sherry til den søde side.

En perfekt ledsager til kraftige oste som Roquefort og gorgonzola.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 17,5 % Alkohol.
 

Gonzalez Byass er en gammel vin familie. Helt tilbage i 1835 gik en ung mand ved navn Manuel María González Ángel (grundlæggeren af Gonzalez Byass) lange ture gennem det gamle centrum af bydelen Jerez i selskab med sin onkel José Angel y Vargas. Det var de dage, hvor man stadig kunne høre hestehove langs gaderne. Manuels "Tio Pepe" - Onkel Joe - var hans største tilhænger, da han startede med den fascinerende produktion af sherry, og det var allerede omkring dette tidspunkt, at José Angel - Tio Pepe – begyndte personligt at udvælge fade i et forsøg på at finde den perfekte vin. Mange år senere døbte Manuel María denne solera "Solera del Tio Pepe" - Uncle Joes Solera - en inskription, der stadig kan læses på en af tønderne i vinkælderen. Således begyndte legenden om den mest berømte Fino sherry i verden.

Kort efter, opmuntret af en kontinuerlig stigning i eksporten, startede Manuel María sin karriere i vinbranchen ved at eksportere et antal fade til United Kingdom. Som hans virksomhed blev mere og mere vellykket, blev han kendt som "Don" Manuel María González. Han besluttede at gå ind i et partnerskab med hans agent i England, Robert Blake Byass. I et brev til Byass i 1836, nævnte Robert, at han ville sælge en usædvanlig bleg hvidvin, han havde fremstillet. González Byass blev kendt ikke kun for denne verdensberømte vin, men også for "Brandy de Jerez" såsom ”Lepanto”, der først blev solgt i 1850'erne.

I 1863 blev det gamle selskab omdøbt til González Byass. I 1988 gik familien Byass på pension og stoppede med at være en del af virksomheden, og lige siden har vingården tilhørt direkte efterkommere af Manuel María González. I dag er det stadig en familieejet vingård, i øjeblikket i hænderne på den femte generation af González familien. Et fælles træk for alle familiemedlemmerne er deres passion for vinens verden, deres store kærlighed til naturen, og deres stærke følelser omkring miljøet.

Hans søn Manuel María González Gordon, ”Marquess of Bonanza”, var forfatter til den vigtigste bog, der er skrevet om Sherry, "Jerez, Xerez, Scheris". Næsten 80 år efter bogen første gang blev offentliggjort, er den stadig kendt verden over som Sherry "biblen". González familiens passion for vin har ført dem til ikke blot at sprede Sherry kulturen over hele verden, men også til at blive en ægte "familie" af vingårde, der trofast repræsenterer mangfoldigheden i Spaniens vinfremstilling. For mere end 30 år siden, begyndte González Byass at indarbejde vingårde fra de ikoniske vinfremstillingsregioner i Spanien, såsom Bodegas Beronia, i Ollauri, La Rioja, Cavas Vilarnau, i Sant Sadurni d'Anoia, Barcelona - Finca Constancia, i Otero, Toledo - Finca Moncloa, i Arcos de la Frontera, Cádiz - og Viñas del Vero, i Barbastro, i Somontano regionen.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Apostoles Vinum Optimum Medium 30 år - Gonzalez Byass Sherry

Apostoles har fået 92 Point af Robert Parker. Den er en blanding af druerne Palomino (87 %) og Pedro Ximenez (13 %), der efter 5 års lagring separat, blandes og lagrer efterfølgende sammen i yderligere 30 år. Sherryen har en flot mahogni/rav farve og duftnoterne domineres af rosiner, hasselnødder, kandiseret frugt og sød vanilje. En intens smag af dadler, tørrede figner og rosiner og med en fantastisk vedholdenhed. Det er en meget kompleks vin, blød og intens med noter af karamel og gamle eg med en meget lang, glat finish. Anbefales at servere sammen med patéer, ost og rødt kød.

En kasse indeholder 6 flasker 37,5 cl. 20 % Alkohol.

Gonzalez Byass Sherry:

Gonzalez Byass er en gammel vin familie. Helt tilbage i 1835 gik en ung mand ved navn Manuel María González Ángel (grundlæggeren af Gonzalez Byass) lange ture gennem det gamle centrum af bydelen Jerez i selskab med sin onkel José Angel y Vargas. Det var de dage, hvor man stadig kunne høre hestehove langs gaderne. Manuels "Tio Pepe" - Onkel Joe - var hans største tilhænger, da han startede med den fascinerende produktion af sherry, og det var allerede omkring dette tidspunkt, at José Angel - Tio Pepe – begyndte personligt at udvælge fade i et forsøg på at finde den perfekte vin. Mange år senere døbte Manuel María denne solera "Solera del Tio Pepe" - Uncle Joes Solera - en inskription, der stadig kan læses på en af tønderne i vinkælderen. Således begyndte legenden om den mest berømte Fino sherry i verden.

Kort efter, opmuntret af en kontinuerlig stigning i eksporten, startede Manuel María sin karriere i vinbranchen ved at eksportere et antal fade til United Kingdom. Som hans virksomhed blev mere og mere vellykket, blev han kendt som "Don" Manuel María González. Han besluttede at gå ind i et partnerskab med hans agent i England, Robert Blake Byass. I et brev til Byass i 1836, nævnte Robert, at han ville sælge en usædvanlig bleg hvidvin, han havde fremstillet. González Byass blev kendt ikke kun for denne verdensberømte vin, men også for "Brandy de Jerez" såsom ”Lepanto”, der først blev solgt i 1850'erne.

I 1863 blev det gamle selskab omdøbt til González Byass. I 1988 gik familien Byass på pension og stoppede med at være en del af virksomheden, og lige siden har vingården tilhørt direkte efterkommere af Manuel María González. I dag er det stadig en familieejet vingård, i øjeblikket i hænderne på den femte generation af González familien. Et fælles træk for alle familiemedlemmerne er deres passion for vinens verden, deres store kærlighed til naturen, og deres stærke følelser omkring miljøet. 

Hans søn Manuel María González Gordon, ”Marquess of Bonanza”, var forfatter til den vigtigste bog, der er skrevet om Sherry, "Jerez, Xerez, Scheris". Næsten 80 år efter bogen første gang blev offentliggjort, er den stadig kendt verden over som Sherry "biblen". González familiens passion for vin har ført dem til ikke blot at sprede Sherry kulturen over hele verden, men også til at blive en ægte "familie" af vingårde, der trofast repræsenterer mangfoldigheden i Spaniens vinfremstilling. For mere end 30 år siden, begyndte González Byass at indarbejde vingårde fra de ikoniske vinfremstillingsregioner i Spanien, såsom Bodegas Beronia, i Ollauri, La Rioja, Cavas Vilarnau, i Sant Sadurni d'Anoia, Barcelona - Finca Constancia, i Otero, Toledo - Finca Moncloa, i Arcos de la Frontera, Cádiz - og Viñas del Vero, i Barbastro, i Somontano regionen. 

 

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Del Duque Amontillado 30 år - Gonzalez Byass Sherry

Amontillado har fået 94 Point af Robert Parker. Den er produceret på Palomini druen efter Solera metoden og lagret i mindst 30 år. Farven er flot mørk gylden lige som mørk rav, og sherryen har en meget kraftig duft af gammelt træ, kandiserede frugter og valnødder. Den er tør og livlig i ganen med en meget lang, aromatisk og godt struktureret finish. En meget koncentreret og kompleks Sherry, der passer perfekt sammen med parmesan og andre modne oste. Anbefales at servere ved rumtemperatur.

En kasse indeholder 6 flasker 37,5 cl. 21,5 % Alkohol.


Gonzalez Byass Sherry:

Gonzalez Byass er en gammel vin familie. Helt tilbage i 1835 gik en ung mand ved navn Manuel María González Ángel (grundlæggeren af Gonzalez Byass) lange ture gennem det gamle centrum af bydelen Jerez i selskab med sin onkel José Angel y Vargas. Det var de dage, hvor man stadig kunne høre hestehove langs gaderne. Manuels "Tio Pepe" - Onkel Joe - var hans største tilhænger, da han startede med den fascinerende produktion af sherry, og det var allerede omkring dette tidspunkt, at José Angel - Tio Pepe – begyndte personligt at udvælge fade i et forsøg på at finde den perfekte vin. Mange år senere døbte Manuel María denne solera "Solera del Tio Pepe" - Uncle Joes Solera - en inskription, der stadig kan læses på en af tønderne i vinkælderen. Således begyndte legenden om den mest berømte Fino sherry i verden.

Kort efter, opmuntret af en kontinuerlig stigning i eksporten, startede Manuel María sin karriere i vinbranchen ved at eksportere et antal fade til United Kingdom. Som hans virksomhed blev mere og mere vellykket, blev han kendt som "Don" Manuel María González. Han besluttede at gå ind i et partnerskab med hans agent i England, Robert Blake Byass. I et brev til Byass i 1836, nævnte Robert, at han ville sælge en usædvanlig bleg hvidvin, han havde fremstillet. González Byass blev kendt ikke kun for denne verdensberømte vin, men også for "Brandy de Jerez" såsom ”Lepanto”, der først blev solgt i 1850'erne.

I 1863 blev det gamle selskab omdøbt til González Byass. I 1988 gik familien Byass på pension og stoppede med at være en del af virksomheden, og lige siden har vingården tilhørt direkte efterkommere af Manuel María González. I dag er det stadig en familieejet vingård, i øjeblikket i hænderne på den femte generation af González familien. Et fælles træk for alle familiemedlemmerne er deres passion for vinens verden, deres store kærlighed til naturen, og deres stærke følelser omkring miljøet. 

Hans søn Manuel María González Gordon, ”Marquess of Bonanza”, var forfatter til den vigtigste bog, der er skrevet om Sherry, "Jerez, Xerez, Scheris". Næsten 80 år efter bogen første gang blev offentliggjort, er den stadig kendt verden over som Sherry "biblen". González familiens passion for vin har ført dem til ikke blot at sprede Sherry kulturen over hele verden, men også til at blive en ægte "familie" af vingårde, der trofast repræsenterer mangfoldigheden i Spaniens vinfremstilling. For mere end 30 år siden, begyndte González Byass at indarbejde vingårde fra de ikoniske vinfremstillingsregioner i Spanien, såsom Bodegas Beronia, i Ollauri, La Rioja, Cavas Vilarnau, i Sant Sadurni d'Anoia, Barcelona - Finca Constancia, i Otero, Toledo - Finca Moncloa, i Arcos de la Frontera, Cádiz - og Viñas del Vero, i Barbastro, i Somontano regionen. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

NOE Pedro Ximenez 30 års - Gonzalez Byass Sherry

Noe Pedro Ximenez har fået 91 Point af Robert Parker. Den er udelukkende produceret på Pedro Ximenez druer og efter Solera metoden. Noe har en endelig lagringsalder på mere end 30 år. Sukkerindholdet er mere end 400 gram pr. liter , og den har en anderledes karakter og profil, mere som en vin sammenlignet med andre PX’er.

Sherryen har en flot dyb, tyk ibenholt farve og varme aromaer af rosiner med noter af urter, balsamico, ristede kaffebønner og krydderier blandet med træ og tjære. Smagen er meget intens, blød, rund og med en pragtfuld sødme. En perfekt dessertvin til at drikke på egen hånd eller sammen desserter som fx. vanilleis eller sammen med mørk chokolade. Sherryen bør drikkes i årene 2013-2019.

En kasse indeholder 6 flasker 37,5 cl. 15,5 % Alkohol.
 

Gonzalez Byass Sherry:

Gonzalez Byass er en gammel vin familie. Helt tilbage i 1835 gik en ung mand ved navn Manuel María González Ángel (grundlæggeren af Gonzalez Byass) lange ture gennem det gamle centrum af bydelen Jerez i selskab med sin onkel José Angel y Vargas. Det var de dage, hvor man stadig kunne høre hestehove langs gaderne. Manuels "Tio Pepe" - Onkel Joe - var hans største tilhænger, da han startede med den fascinerende produktion af sherry, og det var allerede omkring dette tidspunkt, at José Angel - Tio Pepe – begyndte personligt at udvælge fade i et forsøg på at finde den perfekte vin. Mange år senere døbte Manuel María denne solera "Solera del Tio Pepe" - Uncle Joes Solera - en inskription, der stadig kan læses på en af tønderne i vinkælderen. Således begyndte legenden om den mest berømte Fino sherry i verden.

Kort efter, opmuntret af en kontinuerlig stigning i eksporten, startede Manuel María sin karriere i vinbranchen ved at eksportere et antal fade til United Kingdom. Som hans virksomhed blev mere og mere vellykket, blev han kendt som "Don" Manuel María González. Han besluttede at gå ind i et partnerskab med hans agent i England, Robert Blake Byass. I et brev til Byass i 1836, nævnte Robert, at han ville sælge en usædvanlig bleg hvidvin, han havde fremstillet. González Byass blev kendt ikke kun for denne verdensberømte vin, men også for "Brandy de Jerez" såsom ”Lepanto”, der først blev solgt i 1850'erne.

I 1863 blev det gamle selskab omdøbt til González Byass. I 1988 gik familien Byass på pension og stoppede med at være en del af virksomheden, og lige siden har vingården tilhørt direkte efterkommere af Manuel María González. I dag er det stadig en familieejet vingård, i øjeblikket i hænderne på den femte generation af González familien. Et fælles træk for alle familiemedlemmerne er deres passion for vinens verden, deres store kærlighed til naturen, og deres stærke følelser omkring miljøet.

Hans søn Manuel María González Gordon, ”Marquess of Bonanza”, var forfatter til den vigtigste bog, der er skrevet om Sherry, "Jerez, Xerez, Scheris". Næsten 80 år efter bogen første gang blev offentliggjort, er den stadig kendt verden over som Sherry "biblen". González familiens passion for vin har ført dem til ikke blot at sprede Sherry kulturen over hele verden, men også til at blive en ægte "familie" af vingårde, der trofast repræsenterer mangfoldigheden i Spaniens vinfremstilling. For mere end 30 år siden, begyndte González Byass at indarbejde vingårde fra de ikoniske vinfremstillingsregioner i Spanien, såsom Bodegas Beronia, i Ollauri, La Rioja, Cavas Vilarnau, i Sant Sadurni d'Anoia, Barcelona - Finca Constancia, i Otero, Toledo - Finca Moncloa, i Arcos de la Frontera, Cádiz - og Viñas del Vero, i Barbastro, i Somontano regionen.

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Matusalem Sweet Oloroso 30 års - Gonzalez Byass Sherry

Matusalem har fået 93 Point af Robert Parker. Den bliver normalt solgt som en Oloroso Dulce, men denne kategori er ikke mere at betragte som en appellation og er teknisk set en Cream. Den er produceret på 75 % Palomino og 25 % Pedro Ximenez druer og har en flot, intens mahogni farve. Dybe aromaer af tørrede frugter, dadler, rosiner, krydderier og gammelt træ. 

Smagen er meget sød med en Oloroso karakter, der slås med ikke at blive domineret af de typiske dufte af Pedro Ximenez, tørrede figner og kaffe samt meget lidt syre og meget fyldig. Den føles glat og sød i munden med en lang fløjlsagtig finish. En elegant, kompleks og koncentreret Sherry, der anbefales sammen med bløde kage, oste og desserter.

En kasse indeholder 6 flasker 37,5 cl. 20% Alkohol.
 

Gonzalez Byass Sherry:

Gonzalez Byass er en gammel vin familie. Helt tilbage i 1835 gik en ung mand ved navn Manuel María González Ángel (grundlæggeren af Gonzalez Byass) lange ture gennem det gamle centrum af bydelen Jerez i selskab med sin onkel José Angel y Vargas. Det var de dage, hvor man stadig kunne høre hestehove langs gaderne. Manuels "Tio Pepe" - Onkel Joe - var hans største tilhænger, da han startede med den fascinerende produktion af sherry, og det var allerede omkring dette tidspunkt, at José Angel - Tio Pepe – begyndte personligt at udvælge fade i et forsøg på at finde den perfekte vin. Mange år senere døbte Manuel María denne solera "Solera del Tio Pepe" - Uncle Joes Solera - en inskription, der stadig kan læses på en af tønderne i vinkælderen. Således begyndte legenden om den mest berømte Fino sherry i verden.

Kort efter, opmuntret af en kontinuerlig stigning i eksporten, startede Manuel María sin karriere i vinbranchen ved at eksportere et antal fade til United Kingdom. Som hans virksomhed blev mere og mere vellykket, blev han kendt som "Don" Manuel María González. Han besluttede at gå ind i et partnerskab med hans agent i England, Robert Blake Byass. I et brev til Byass i 1836, nævnte Robert, at han ville sælge en usædvanlig bleg hvidvin, han havde fremstillet. González Byass blev kendt ikke kun for denne verdensberømte vin, men også for "Brandy de Jerez" såsom ”Lepanto”, der først blev solgt i 1850'erne.

I 1863 blev det gamle selskab omdøbt til González Byass. I 1988 gik familien Byass på pension og stoppede med at være en del af virksomheden, og lige siden har vingården tilhørt direkte efterkommere af Manuel María González. I dag er det stadig en familieejet vingård, i øjeblikket i hænderne på den femte generation af González familien. Et fælles træk for alle familiemedlemmerne er deres passion for vinens verden, deres store kærlighed til naturen, og deres stærke følelser omkring miljøet.

Hans søn Manuel María González Gordon, ”Marquess of Bonanza”, var forfatter til den vigtigste bog, der er skrevet om Sherry, "Jerez, Xerez, Scheris". Næsten 80 år efter bogen første gang blev offentliggjort, er den stadig kendt verden over som Sherry "biblen". González familiens passion for vin har ført dem til ikke blot at sprede Sherry kulturen over hele verden, men også til at blive en ægte "familie" af vingårde, der trofast repræsenterer mangfoldigheden i Spaniens vinfremstilling. For mere end 30 år siden, begyndte González Byass at indarbejde vingårde fra de ikoniske vinfremstillingsregioner i Spanien, såsom Bodegas Beronia, i Ollauri, La Rioja, Cavas Vilarnau, i Sant Sadurni d'Anoia, Barcelona - Finca Constancia, i Otero, Toledo - Finca Moncloa, i Arcos de la Frontera, Cádiz - og Viñas del Vero, i Barbastro, i Somontano regionen.

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Fattoria Le Pupille Sol Alto 2008 

* En Botrytis med stor oplevelse - elegant og afbalanceret.

Elisabetta Geppettis drøm om en Botrytis, er blevet til virkelighed med denne Maremma Sol Alto med stor elegance.

Dessertvinen er fremstillet på druerne: Traminer, Sauvignon og Semillon, der er høstet sent for at opnå denne fremragende sødlige vin. Den har flot strågul farve med gyldne ravfarvede reflekser. Duften er himmelsk med stilrene toner af alverdens eksotiske frugter domineret af fersken, abrikos og ananas. SolAlto er fantastisk og sødmen nærmest kæler for tungen. Den har en perfekt balance grundet frugtsyren, som du ikke smager men blot fornemmer.

Anbefales at nyde som en "meditations-vin" af et stort rødvinsglas eller sammen med ost, frugttærter med friske frugter, pandekager med frisk frugt, chokoladekage eller til for eksempel julekonfekten.

En kasse indeholder 12 flasker - 37,5 cl. 13 % Alkohol.

Fattoria Le Pupille er vores relativt nye vinhus i Toscana/Italien. De fremstiller nogle af de bedste vine i Morellino di Scansano, Maremma og Toscana generelt, måske endda nogle af Italiens bedste vine. Elisabetta Geppetti er kvinden bag Le Pupille, der råder over 480 hektar land i Toscana. Elisabetta startede sammen med Erik Banti hele vinproduktionen af Morellino di Scansano i Maremma i det sydlige Toscana - der her beliggende helt ude ved kysten.

Klimaet ved kysten i Toscana giver en perfekt modning af især Sangiovese-druen. Den øgede mængde af solskin om dagen og køligere nætter medfører mere intense og kraftfulde druer samt øget koncentration til vinen.

 

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

 Recioto DOC Classico 2016 Brunelli "Dessertvin"

* Lækker dessertvin til ost og kraftig kage.

Intens rubinrød farve, med granatfarvede genskær. Duften er intens og med utrolig mange nuancer, en fascinerende og utrolig elegant bouquet. Det er muligt at dufte violen, moden og saftig kirsebær, sveskeblommer og rosiner.
Desuden er der dufte af søde krydderier, karamel og sort tobak.
Smagen er rig og fuld, rund men alligevel fornem og afbalanceret, levende til trods for den søde fornemmelse, et let strejf af mandler i eftersmagen. Den har en elegant friskhed der forenes med en robust struktur. Meget lang eftersmag.

De sundeste druer (Corvina Veronese 75 %, Rondinella 20 %, Molinara5 %) plukkes manuelt fra slutningen af september og begyndelsen af oktober, og bliver nænsomt anbragt på fade i et lag. Druerne ligges til tørre i lokaler med kontrolleret temperatur og fugtighedsgrad indtil presningen, som finder sted i januar måned..
Gæringsprocessen varer i 30 dage, og standses med kuldeteknik, der efterlader en betydelig rest af sukker i vinen. Vinen lagrer derefter i Allier egetræs fade i ca. 8 måneder, og modner derefter yderligere 6 måneder på flaske, før den sendes på markedet.

Denne dessertvin er ideel til tørre kager, mandler og Panettone kage, jordbær og vilde bær, samt blå eller modne oste.
Serveringstemperatur: 16 °C

En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl.  13% Alkohol.

Her har vi en af de ypperste fortolkere af Amarone - Luigi Brunelli, han producerer 3 forskellige Amaroner, som alle i øvrigt skiller sig ud fra ?main stream? produkter ved at indeholde en lille del af druetypen Sangiovese. Det er alle 3 vine, som internationalt oppebærer en rating fra 93 ? 96 point. Standard Amaronen er ganske enkelt et godt køb. Når man ønsker det ypperste, er der vinene fra de to enkeltparceller ?Campo Inferi? og ?Campo Titari?, den første beskriver Luigi som den feminine og titari som den maskuline Amarone. Titari har i øvrigt i flere omgange opnået de bekendte tre glas fra Gambero Rosso. Hans Valpolicella og Ripasso vine giver ganske enkelt meget vin for pengene.

Lige fra oprindelsen har navnet Brunelli været tæt knyttet til området San Pietro in Cariano, en lille by i det klassiske Valpolicella-område, hvor vinene fremstilles og får navnet fra den romerske Cariae familie. Det er på denne jord, hvor vindyrkningen enes med gamle traditioner, at familien fra generation til generation viderefører den antikke kærlighed til vinfremstillingen, som har medvirket til en verdensomfattende succes.

Firmaet er nu ledet af den sagkyndige ønolog Luigi sammen med konen Luciana, der deler Luigi's ekspertise og passion. De har skabt en særligt vinserie, der er kendetegnet ved både virile og feminine værdier.
"Vinens karakter genspejler skaberens sind", og det er endnu mere tilfældet for vinene som Brunelli vingården fremstiller. Luigi er overbevist om, at hver vin fortæller om lyst, følelser og er en enestående fortryllelse, der med den bløde smag, harmoni og rundhed betager og leder i et unikum af stærke følelser og forventninger, der er præget af styrken, smagen og frugten af jorden samt af vinstokkenes vækst. Når man smager på Amarone Campo dei Titari - beslutsom og helstøbt , genspejler vinen karakteren af landmanden Luigi Brunelli - uden tøven og gådefuld. Derimod er det muligt at genfinde Luciandas sind i Amarone Campo Inferie - med de feminine strejf ,der lever op til traditionerne - blid og elegant.

Mellem de fredelige vinstokke på Valpolicella egnen , omringet af Lessini bjergene og af Val d?Adige dalen, er den solfyldte vingård Corte Cariano nu til dags også en residens, hvor Brunelli familiens gæstfrihed og vinsmagninger enes for at genopdage de antikke traditioner med en firma af en fornem historie, der stolt går fremtiden i møde.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

159,00 DKK 189,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler