Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos Slagelse Vinkompagni fører vi et bredt udvalg af vine fra hele verden i almindelig størrelse vinflasker samt et lille udsnit af små flasker vin i størrelsen 37,5 CL. En lille flaske vin kan være en måde at prøve en vin af, inden man køber en fuld flaske, men de er også oplagte at tage med i picnickurven. Et par af flaskerne er i denne forbindelse ekstra praktiske, da de er lavet med skruelåg og inkluderer et lille glas. Derved at den nem at pakke sammen med ost, kiks og chokolade og tage med ud i det blå – når den skal åbnes, skruer man bare på glasset og du har en åben vin samt et glas. Vores små flasker vin fås både med rødvin, hvidvin og rosé. Bestil online eller kig ind i vores butik i Slagelse for yderligere vejledning omkring dit næste vinkøb.

Sorter resultater:

Plastflaske med glas. De såkaldte shuttle-flasker indeholder 18,7 cl. og er en praktisk kombination af glas og flaske, hvor glasset agerer låg for flasken. Så der er ikke behov for ekstraudstyr. De små flasker er perfekte til togturen, picnic'en, på stranden og ved andre lejligheder, hvor "convenience" er kodeordet. Vinen har en flot ceriserød farve. Næsen domineres af delikate bæraromaer og raffinerede blomme noter. Vinen tilbyder en særdeles harmonisk balance mellem frugt og garvesyre. Anbefales at servere ved en temperatur på ca. 16 grader til pasta og lettere kødretter. En kasse indeholder 12 plastflasker - 18,7 cl. - 12,5 % Alkohol.
25,00 DKK
Plastflaske med glas. De såkaldte shuttle-flasker indeholder 18,7 cl. og er en praktisk kombination af glas og flaske, hvor glasset agerer låg for flasken. Så der er ikke behov for ekstraudstyr. De små flasker er perfekte til togturen, picnic'en, på stranden og ved andre lejligheder, hvor "convenience" er kodeordet. Vinen har lys gul farve med lysegrønne refleksioner. I næsen er der aromaer af ananas og melon. Det er en frisk, frugtig og livlig vin, der er en ideel sommervin og anbefales til forretter og fisk. Serveringstemperatur ca. 10 grader. En kasse indeholder 12 plastflasker - 18,7 cl. - 11,5 % Alkohol.
25,00 DKK

Barone Montalto har investeret i topmoderne vinifikationsudstyr og laver superfriske hvidvine med sprød syre uden den overmodne frugt, der traditionelt har tynget øens hvidvins ry. Det er en tør, frisk og let vin med elegant frugt og en levende syre. Duft og smag bringer tankerne hen på moden pære og grønne æbler med et let-blomstret tilsnit. Dette er en vin med lige dele charme og friskhed. Montalto Pinot Grigio er sund og ren og lavet til at blive drukket ung.

39,95 DKK

Montalto har gennem fem generationer dyrket vin på den sicilianske sydvestkyst nær Marsala. Den lokale rødvinsdrue Nero d'Avola dyrkes på lavproduktive vinmarker og denne saftige og fløjlsbløde rødvin har således hentet sin krydrede og varme karakter fra denne drue. I duften er den frugtrig med toner af krydderi og i munden præsenterer den sig med god smagsfylde, noter af vanilje fra den delvise fadlagring, afsluttet med pæn mundlængde og god harmonisk eftersmag.

39,95 DKK
Plastflaske med glas. De såkaldte shuttle-flasker indeholder 18,7 cl. og er en praktisk kombination af glas og flaske, hvor glasset agerer låg for flasken. Så der er ikke behov for ekstraudstyr. De små flasker er perfekte til togturen, picnic'en, på stranden og ved andre lejligheder, hvor "convenience" er kodeordet. Vinen har en lys pink farve og i næsen er der aromaer af jordbær og brombær. Det er en frisk og frugtrig vin, der er ideel som en sommervin, aperitif eller til lyse eksotiske retter. Serveringstemperatur 8-10 grader. En kasse indeholder 12 plastflasker - 18,7 cl. - 11,5 % Alkohol.
25,00 DKK
Lille flaske med skruelåg. En blød og behagelig Cabernet Sauvignon, fra det sydfranske varme klima. En kasse indeholder 24 flasker - 13 % Alkohol 18,7 cl.
25,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler