Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her på siden finder du vores sortiment af eksklusive mousserede vine fra England. Det er utrolig flotte medaljevindende mousserende vine fra Camel Valley i Cornwall i det sydvestlige England. Vinene produceres af ægteparret Annie og Bob Lindo, der i 1989 plantede deres første 8.000 vinstokke. Siden er det blevet en overvældende succes på blot få årtier. Vores udvalg består af en hvid og en rosé variant. Du kan både besøge os i vores store butik i Slagelse eller bestille her og få dine varer leveret direkte til døren. Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på mail@slagelsevinkompagni.dk eller via telefon: 58 56 14 00. Vi er altid glade for at høre fra dig.

Sorter resultater:

* NYHED - utrolig flot medaljevindende engelsk mousserende vin af meget høj kvalitet. Vinen er tør, har en flot klar farve og fine små bobler, der giver en elegant mousserende vin. Den har en delikat duft og en frisk, frugtrig smag med noter af citrus og et strejf af honning samt en blid og behagelig eftersmag.

395,00 DKK

* NYHED - utrolig flot medaljevindende engelsk mousserende vin af meget høj kvalitet. Vinen har en flot lyserød farve, små fine bobler, der giver en elegant mousserende vin og en delikat duft af vilde jordbær og hindbær. Den har en velafbalanceret, frisk og lækker frugtsmag samt en blid, forfriskende eftersmag. 

395,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler