Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vodka har tidligere udelukkende været en spiritus, man har brugt i drinks, men denne opfattelse er ved at ændre sig. Vodka kan bruges til et væld af lækre drinks, men en god vodka kan også drikkes rent. For at få den optimale smagsoplevelse ud af en vodka, skal den helst have en temperatur mellem 7-14 grader. Så selvom det er nemt at lægge vodkaen i fryseren, så har den bedst af en plads i køleskabet, da den rette temperatur vil få vodkaens sarte noter og aromaer til at træde rigtig frem. Vodka er værd at prøve som et alternativ til snapsen, når der står smørrebrød eller julemad på menuen, og den er selvfølgelig også oplagt i en drink – prøv f.eks. en Headless Horseman, som består af vodka, lemon bitter, ginger ale og appelsinskiver. Enkelt og lækkert. Hos Slagelse Vinkompagni hjælper vi dig gerne på vej med købet af din næste vodka.

Sorter resultater:

Vodka Koskenkorva. En rigtig god Vodka, som er dejlig blød i smagen! En kasse indeholder 12 flasker - 70 cl. 37,5 % Alkohol.

119,00 DKK
Kievskaya Ukrainske Vodka er en unik ren kornspiritus destilleret af hvede af høj kvalitet dyrket på de gyldne marker nær Kiev. Vodkaens firedobbelte destillations proces, ved hjælp af gamle oprindelige metoder og den nyeste teknologi, sikrer kvaliteten af ??dette fine produkt. Vodkaen er ideel til cocktails eller til at drikke godt kold enten rent eller on the rocks. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.
189,00 DKK 229,00 DKK (spar 40,00 DKK)
* Crystal Head Vodka er eksklusiv og prisvindende. En utrolig lækker premium vodka fra Canada. Crystal Head er firedobbelt destilleret, og filtreret syv gange, hvoraf tre er gennem quartz-krystaller, også kendt som Herkimer diamanter. En lækker vodka med en unik blød og cremet smag. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol
489,00 DKK 650,00 DKK (spar 161,00 DKK)

"OUR / VODKA Different cities, Different vodkas, Same family”. OUR / BERLIN åbnede i marts 2013 som det første destilleri OUR / VODKA i familien. OUR / BERLIN er lavet af tysk hvede. Den har en mild og frisk smag, der udjævnes af en blød blomstrende note. Anbefales straight, med is i, med de lækre lemonader fra LEMONAID+ eller med din favorit tilsætning.

189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)

"OUR / VODKA Different cities, Different vodkas, Same family”. OUR / LONDON er lavet af engelsk hvede. Den er rig på smag, sød og blød – vel afbalanceret med blomstrende pære noter og en vedvarende frugtagtig aroma. Anbefales straight, med is i, med de lækre lemonader fra LEMONAID+ eller med din favorit tilsætning.

189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)

"OUR / VODKA Different cities, Different vodkas, Same family”. OUR / AMSTERDAM er lavet af fransk hvede. Den er blomsteragtig - med et strejf af vanilje og citrus, dets mundfylde er silkeblød med en sød note. Anbefales straight, med is i, med de lækre lemonader fra LEMONAID+ eller med din favorit tilsætning.

189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)

* Muligvis Danmarks bedste shot. Pure Lakrids er høj kvalitet og god smag, lavet på de bedste råvarer. Pure Lakrids - muligvis Danmarks bedste shot er udviklet at en Danmarksmester i cocktails for smag og fremstillet i hånden af: rene råvare, dansk sukker, Aarhusiansk vand og udsøgt lakridspulver fra mellemøsten. Lækker og blød og en ren nydelse.

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Muligvis Danmarks bedste shot. Pure Passion er høj kvalitet og god smag, lavet på de bedste råvarer. Pure Passion - muligvis Danmarks bedste shot er udviklet at en Danmarksmester i cocktails for smag og fremstillet i hånden af: rigtig frugt og ingen aromatstoffer, Aarhusiansk vand og vodka lavet på korn. Lækker og blød og en ren nydelse med frisk smag af syrlig passionsfrugt og sød mango.

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Muligvis Danmarks bedste shot. Pure Hindbær er høj kvalitet og god smag, lavet på de bedste råvarer. Pure Hindbær - muligvis Danmarks bedste shot er udviklet at en Danmarksmester i cocktails for smag og fremstillet i hånden af: rigtig frugt og ingen aromatstoffer, Aarhusiansk vand og vodka lavet på korn. Lækker og blød og en ren nydelse med sødlig hindbærsmag med dyb, syrlig rabarber.

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* NYHED - frisk, sødmefuld vodka - blød og karakterfuld. Froggy B er Citadelle Vodka 6C i ny forklædning - og forbedret i Økologisk udgave. Froggy B er en ØKOLOGISK håndlavet fransk vodka. Den er produceret af den fineste franske vinterhvede og er krystallklar og fuld af karakter. Vodkaen er destilleret 6 gange for at opnå den ultimative forfining. 

229,00 DKK 249,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler