Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vodka har tidligere udelukkende været en spiritus, man har brugt i drinks, men denne opfattelse er ved at ændre sig. Vodka kan bruges til et væld af lækre drinks, men en god vodka kan også drikkes rent. For at få den optimale smagsoplevelse ud af en vodka, skal den helst have en temperatur mellem 7-14 grader. Så selvom det er nemt at lægge vodkaen i fryseren, så har den bedst af en plads i køleskabet, da den rette temperatur vil få vodkaens sarte noter og aromaer til at træde rigtig frem. Vodka er værd at prøve som et alternativ til snapsen, når der står smørrebrød eller julemad på menuen, og den er selvfølgelig også oplagt i en drink – prøv f.eks. en Headless Horseman, som består af vodka, lemon bitter, ginger ale og appelsinskiver. Enkelt og lækkert. Hos Slagelse Vinkompagni hjælper vi dig gerne på vej med købet af din næste vodka.

Sorter resultater:

Pure Lakrids Vodka, 16,4 %

* Muligvis Danmarks bedste shot

Pure Lakrids er ligesom de andre Pure produkter skabt og brygget efter samme princip: Høj kvalitet og god smag, lavet på de bedste råvarer. Ingredienserne er nøje udvalgte til, at give den bedste og reneste smag i hver variant. 

Pure Lakrids er lavet på ÆGTE lakrids, der er specialudvalgt og noget de selv henter hjem. Roden tørres, ristes og pulveriseret for, at få mest mulig smag ud af den. Det er denne proces der giver den intense smag af en ren og ægte lakrids. Salmiaksalt tilføjes til lakridsen for at bryde den søde smag af lakrids og samtidig frembringe en harmonisk balanceret smag af saltlakrids, så den bliver blød og behagelig at nyde. Dette er den rigtige smag af lakrids, som vi kender den, når den er bedst. Vodkaen er lavet på 96 % finsprit, så der er blandet med Aarhustiansk vand. Denne rene sprit er lavet på korn fremfor melasse, hvilket gør at spritten ikke overdøver ingredienserne, men i steder får dem til at smage harmonisk. Dermed får man en lækker ren smag i shottet.

Kan man nyde et shot?

Den ældre generation vil til enhver til påske, at de nyder en kold snaps. Italienerne vil måske nok mener, at de nyder en Fernet Branca, ligesom Mexicanerne altid vil fortælle dig, at de nyder en Tezuila. Faktum er dog, at når man står på en bar og bestiller en shot, betyder det sjældent, at det næste øjeblik er indhyllet i ren nydelse. Det er fortid nu. Med Pure kan du nyde et shot, og du kan nyde flere af dem. De smager efter flere.

Pure Lakrids - muligvis Danmarks bedste shot er udviklet at en Danmarksmester i cocktails for smag og fremstillet i hånden af:

  • Rene råvarer
  • Dansk sukker
  • Aarhusiansk vand
  • Udsøgt lakridspulver fra mellemøsten

 

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 16,4 % Alkohol.

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)

CRYSTAL HEAD VODKA 70 cl. 40 % 70 cl.

* Crystal Head Vodka er eksklusiv og prisvindende.
En utrolig lækker premium vodka fra Canada. Crystal Head er firedobbelt destilleret, og filtreret syv gange, hvoraf tre er gennem quartz-krystaller, også kendt som Herkimer diamanter.

En lækker vodka med en unik blød og cremet smag.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol

489,00 DKK 650,00 DKK (spar 161,00 DKK)

OUR / LONDON VODKA 35 cl. - 37,5% alkohol 

"OUR / VODKA Different cities, Different vodkas, Same family”. OUR / VODKA er et internationalt brand, der produceres af lokale partnere verden over og følger den samme model. Det er en anderledes vodka og her i forretningen sælger vi Our Amsterdam, Berlin og London.

OUR / LONDON åbnede i slutningen af 2015 som det femte destilleri i OUR / VODKA familien. OUR / LONDON er lavet af engelsk hvede. Den er rig på smag, sød og blød – vel afbalanceret med blomstrende pære noter og en vedvarende frugtagtig aroma. Anbefales straight, med is i, med de lækre lemonader fra LEMONAID+ eller med din favorit tilsætning.

OUR / VODKA bygger mikro-destillerier og bruger så mange lokale ingredienser som muligt og fremstiller fremragende Vodka. Det er et samarbejde mellem Our / vodka og lokale partnere verden over, der gerne vil støtte og skabe noget lokalt. Hver partner tilføjer deres præg og identitet til brandet med udgangspunkt i deres by. Formålet er at skabe en vodka af høj kvalitet og samtidig skabe værdi for lokalsamfundet.

En flaske indeholder 35 cl. 37,5 % Alkohol.

 

189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Pure Passion Vodka, 16,4 %

* Muligvis Danmarks bedste shot

Pure Passion er ligesom de andre Pure produkter skabt og brygget efter samme princip: Høj kvalitet og god smag, lavet på de bedste råvarer. Ingredienserne er nøje udvalgte til, at give den bedste og reneste smag i hver variant. 

Pure Passion er lavet af ÆGTE PASSIONSFRUGT. De naturlige passionsfrugter laves om til en puré, der består af al frugternes saft og kraft og helt uden aromastoffer. Dette giver Pure Passion sin utrolige smag af frisk og lettere syrlig passion. Straks føres tankerne over på sol og sommer. Desuden tilsættes NATURLIG MANGO, der er med til at give den utrolige fylde, og samtidig balancere det syrlige indspark fra passionsfrugten. Idet den ægte mango bidrager med en sødhed, der går naturligt i harmoni med passionsfrugten og gør smagen rund og rig. Vodkaen er lavet på 96 % finsprit, så der er blandet med Aarhustiansk vand. Denne rene sprit er lavet på korn fremfor melasse, hvilket gør at spritten ikke overdøver ingredienserne, men i steder får dem til at smage harmonisk. Dermed får man en lækker ren smag i shottet.

Kan man nyde et shot?

Den ældre generation vil til enhver til påske, at de nyder en kold snaps. Italienerne vil måske nok mener, at de nyder en Fernet Branca, ligesom Mexicanerne altid vil fortælle dig, at de nyder en Tezuila. Faktum er dog, at når man står på en bar og bestiller en shot, betyder det sjældent, at det næste øjeblik er indhyllet i ren nydelse. Det er fortid nu. Med Pure kan du nyde et shot, og du kan nyde flere af dem. De smager ligefrem efter flere.

Pure Passion - muligvis Danmarks bedste shot er udviklet at en Danmarksmester i cocktails for smag og fremstillet i hånden af:

  • Rene råvarer i form af rigtig frugt og ingen aromastoffer
  • Frisk smag af syrlig passionsfrugt og sød mango
  • Aarhusiansk vand

 

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 16,4 % Alkohol.

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Pure Hindbær Vodka, 16,4 %

* Muligvis Danmarks bedste shot

Pure Hindbær er ligesom de andre Pure produkter skabt og brygget efter samme princip: Høj kvalitet og god smag, lavet på de bedste råvarer. Ingredienserne er nøje udvalgte til, at give den bedste og reneste smag i hver variant. 

Pure Hindbær er lavet på ÆGTE HINDBÆR og tilbyder en utrolig smagsoplevelse af søde skovhindbær. De specialplukkede hindbær fryses lige efter plukningen og sendes direkte, hvorefter de lægges til at trække i vodkaen i to døgn. Dette bevarer de naturlige smagsnuancer og giver en ren og naturlig smag af hindbær. Desuden tilsættes en speciel type rødvinsrabarber, der giver en dybere rabarbersmag, syrlighed og har flere frugt noter end andre rabarber. Sammen med hindbærernes naturlige farve, er rabarberen med til, at give Pure Hindbær sin smukke bordeauxrøde farve – selvfølgelig helt uden kunstige farvestoffer. Vodkaen er lavet på 96 % finsprit, så der er blandet med Aarhustiansk vand. Denne rene sprit er lavet på korn fremfor melasse, hvilket gør at spritten ikke overdøver ingredienserne, men i steder får dem til at smage harmonisk. Dermed får man en lækker ren smag i shottet.

Kan man nyde et shot?

Den ældre generation vil til enhver til påske, at de nyder en kold snaps. Italienerne vil måske nok mener, at de nyder en Fernet Branca, ligesom Mexicanerne altid vil fortælle dig, at de nyder en Tezuila. Faktum er dog, at når man står på en bar og bestiller en shot, betyder det sjældent, at det næste øjeblik er indhyllet i ren nydelse. Det er fortid nu. Med Pure kan du nyde et shot, og du kan nyde flere af dem. De smager ligefrem efter flere.

Pure Hindbær - muligvis Danmarks bedste shot er udviklet at en Danmarksmester i cocktails for smag og fremstillet i hånden af:

  • Rene råvarer i form af rigtig frugt og ingen aromastoffer
  • Ren sødlig smag af hindbær med en dyb, syrlig rabarber smag
  • Aarhusiansk vand

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 16,4 % Alkohol.

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)

FROGGY B ØKOLOGISK Vodka, 70 cl.

Frisk, sødmefuld vodka - blød og karakterfuld.

Froggy B er Citadelle Vodka 6C i ny forklædning - og forbedret i Økologisk udgave.

Froggy B er en ØKOLOGISK håndlavet fransk vodka. Den er produceret af den fineste franske vinterhvede og er krystalklar og fuld af karakter. Vodkaen er destilleret 6 gange for at opnå den ultimative forfining. 

Froggy B vodka er resultatet af et erfaren, fransk destilleris passion og knowhow. De har fuld kontrol over kvaliteten fra høst til aftapning, da hvert trin i fremstillingsprocessen har en mærkbar indflydelse på det endelige resultat. 

Froggy B blev fremstillet for at bevare vodkas rigdom og velsmagende oplevelse fremfor de industrialiserede vodkaer med ekstrem neutral smag. Den er beviset på, at vodka ikke behøver at være for stærk for at kunne tilbyde god kvalitet og velsmagende økologisk vodka.

Vodkaen er importeret fra Frankrig og er 100 % fransk - fra høst til aftapning. Den organiske franske hvede vodka gen-destilleret i en lille kedel, der ligger i hjertet af det sydvestlige Frankrig. Denne ultimative berøring med fransk tradition giver Froggy B vodka sin cremet tekstur og enestående finish.

Hveden er organisk og plantet i efteråret, hvorefter alle de nye planter høstes i juli året efter - på tidspunktet for deres højeste modenhed, dermed opnås en perfekt balance i den organiske mos. Denne forældet voksende tradition er stoltheden i Beauce-regionen i Frankrig, hvor de fineste vinterhvedeplanter i verden produceres hvert år.

 

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol

229,00 DKK 249,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler