Populær
-8%

FROGGY B ØKOLOGISK Vodka, 70 cl.

229,00DKK 249,00DKK (spar 20,00DKK)

FROGGY B ØKOLOGISK Vodka, 70 cl.

Frisk, sødmefuld vodka - blød og karakterfuld.

Froggy B er Citadelle Vodka 6C i ny forklædning - og forbedret i Økologisk udgave.

Froggy B er en ØKOLOGISK håndlavet fransk vodka. Den er produceret af den fineste franske vinterhvede og er krystalklar og fuld af karakter. Vodkaen er destilleret 6 gange for at opnå den ultimative forfining. 

Froggy B vodka er resultatet af et erfaren, fransk destilleris passion og knowhow. De har fuld kontrol over kvaliteten fra høst til aftapning, da hvert trin i fremstillingsprocessen har en mærkbar indflydelse på det endelige resultat. 

Froggy B blev fremstillet for at bevare vodkas rigdom og velsmagende oplevelse fremfor de industrialiserede vodkaer med ekstrem neutral smag. Den er beviset på, at vodka ikke behøver at være for stærk for at kunne tilbyde god kvalitet og velsmagende økologisk vodka.

Vodkaen er importeret fra Frankrig og er 100 % fransk - fra høst til aftapning. Den organiske franske hvede vodka gen-destilleret i en lille kedel, der ligger i hjertet af det sydvestlige Frankrig. Denne ultimative berøring med fransk tradition giver Froggy B vodka sin cremet tekstur og enestående finish.

Hveden er organisk og plantet i efteråret, hvorefter alle de nye planter høstes i juli året efter - på tidspunktet for deres højeste modenhed, dermed opnås en perfekt balance i den organiske mos. Denne forældet voksende tradition er stoltheden i Beauce-regionen i Frankrig, hvor de fineste vinterhvedeplanter i verden produceres hvert år.

 

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk