-20%

Albert Sounit - Bourgogne Blanc, Les Vignes de La Roche

199,00DKK 249,00DKK (spar 50,00DKK)
Model/varenr.: 110 4723

Albert Sounit - Bourgogne Les Vignes de La Roche 2022

* GODT KØB!

Denne smukke, lysende gyldne vin byder på en rig buket af blomster og subtile mineralnoter, ledsaget af en forfriskende syrlighed. Fine undertoner af hvide blomster samt antydninger af citrus og abrikos fremhæver dens tørre og rene eftersmag.

Perfekt til at ledsage fed fisk, østers, skaldyr og asparges, er denne vin lavet udelukkende af 100 % Chardonnay, håndplukket for at sikre kvalitet. Efter en skånsom presning og bundfældning fermenteres og lagres saften direkte på franske egetræsfade i omkring 10 måneder. Gennem en proces kaldet "batonnage" røres bundfaldet regelmæssigt under lagringen, hvilket tilfører vinen en større fylde og en rigere aroma.

Les Vignes de la Roche er kendetegnet ved sin blomsterrige bouquet, mineraltoner og forfriskende syre. Den skinner smukt i sit gyldne skær og byder på duftnoter af hvide blomster samt subtile toner af citrus og abrikos. Egetræsfadet er elegant integreret i smagen, hvilket fører til en tør og ren eftersmag med en fin balance mellem fedme og elegance, efter omkring 10 måneders lagring.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk