Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos som noget nyt finder du nu Bryghuset Møn i vores spændende øl sortiment. Bryghuset Møn blev etableret i 2005 og er begliggende med smuk udsigt over Stege Nor, i Klintekongens land. De brygger øl efter gode bryggertraditioner, og der er hver dag en livlig aktivitet for at brygge de ædle gyldne dråber. Malten er grundstenen i enhver øl, og de dygtige bryggere fra Bryghuset Møn udfører med stor respekt deres håndværk, så kornet, sammen med god humle, forvandles til godt øl til glæde for alle øldrikkere. Hele processen fra korn til færdigt produkt sker i bryggeriet på Møn, og alt er brygget og tappet lokalt med hjælp fra gode lokale medarbejdere. Alt hvad der bliver fremstillet fra Bryghuset Møn er naturligt, uanset om vi taler om øl, saft eller sodavand. Alle deres sodavand og safter er ydermere økologiske, og også blandt deres øl kan du finde økologiske varianter. Vandet til produkterne bliver hentet i den skønne natur ude imellem Møns Klint og Liselund. Møn Vandet siver langsomt igennem tykke lag af kridt, der i millioner af år er aflejret og fungerer som naturens vandfilter. Det gør vandet dejlig blødt og behageligt. Nyd Møn Vand helt naturlig eller med blid brus. Søger du brug vejledning til at vælge den rette øl til dig selv eller en gave, så står vi - i Slagelse Vinkompagni - altid klar til at hjælpe – kontakt os på 58561400 eller mail@slagelsevinkompagni.dk eller kig ind i vores store butik i Slagelse.

Sorter resultater:

En frisk og velafbalanceret India Pale Ale, der med aroma fra humle giver en dejlig smagsoplevelse. Special god til krydrede retter, og det asiatiske køkken. Højt oppe på den lille gulkalkede kirke, i landsbyen Damsholte, knejser den flotteste løgkuppel. Nær præstegården ligger observatoriet, hvorfra man kan kigge til verdens ende, eller bare så langt man har lyst.

Der er 15 flasker i et koli - 33 cl. - 0,5% alkohol

29,95DKK 34,95DKK (spar 5,00DKK)

Opkaldt efter sommerspiret på Møns Klint – den tårnhøje kridtformation, der styrtede i havet i 1988. Som kontrast til det hvide kridt er denne øl sort - dybsort. Men smagen er let, og man aner en tone af chokolade sammen med den ægte lakrids.
 
For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

En dybsort øl, med toner af røg, chokolade og sød smag af ægte lakrids. Enhver lakridselskeres favorit.

Special god til desserter og blåskimmel ost.

Alc. 5,1% vol. - Undergæret øl.

29,95DKK

Leder du efter en skøn alkoholfri og økologisk øl - skal du ikke snyde dig selv for denne. Den er brygget med inspiration i tyske bryggeteknikker.
Markant frisk og sprød i stilen.

For at bevare de fine smagsmønstre, har vi valgt at lade øllet være upasteuriseret.

29,95DKK 34,95DKK (spar 5,00DKK)

Bryghuset Møn - Gaveæske med 4 flasker kvalitetsøl

Flot gaveæske fra Bryghuset Møn med kvalitets øl. Såfremt du har specielle ønsker til gaveæskens indhold, bedes du notere dem i kommentarfeltet, når du gennemfører ordrer, ellers sammensætter vi gaveæsken for dig.

En gavekasse indeholder 4 flasker á 33 cl.

Prisen er incl. pant.

120,00DKK

Bryghuset Møn - Gaveæske med 6 flasker kvalitetsøl

Flot gaveæske fra Bryghuset Møn med kvalitets øl. Såfremt du har specielle ønsker til gaveæskens indhold, bedes du notere dem i kommentarfeltet, når du gennemfører ordrer, ellers sammensætter vi gaveæsken for dig.

En gavekasse indeholder 6 flasker á 33 cl.

Prisen er incl. pant.

179,00DKK 199,00DKK (spar 20,00DKK)

Bryghuset Møn Klintekongens Klassik 33 cl.

Klintekongen regerede fra en hule i Møns Klint..

En kasse indeholder 15 flasker - 33 cl.  5,0 % Alkohol

29,95DKK 34,95DKK (spar 5,00DKK)

Den lokale sagnhelt "Grønjæger" var ligeværdig modstander til "Klintekongen" i de gamle historier fra Møn. Grønjæger blev dog aldrig berømt, eller anderkendt i samme omfang som sin konkurrent, derfor er Grønjægers pilsner lavet i en let bitter stil som bidrager med lidt ekstra friskhed.

Den er ufiltreret og upasteuriseret, for at bevare så meget smag som muligt. Dette kan du skabe en smule uskadeligt bundfald.

29,95DKK 34,95DKK (spar 5,00DKK)

På Møn ligger en fantastisk og overdådig park, med lystslot, smukke vandløb og nyklippede plæner. Alt dette blev skabt i 1700-tallet af de berømte familie de la Calmette. Deres søn Charles døde ung og efterlod sin kone Martha med en kæmpe gæld. Marthas bitterhed var naturlig. Denne bitterhed er blevet videreført i denne IPA.

For at beholde mest muligt smag, er denne IPA upasteuriseret og ufiltreret. Det kan skabe en smule harmløst bundfald.

29,95DKK 34,95DKK (spar 5,00DKK)

Nordfeld Gods, opført i 1774, og siden genopbygget efter brand, stammer fra tiden efter krongodssalget. Den prægtige allé markerer herregården, der ligger smukt op til skovbrynet. Afvandet sømose, engområder og Østersøen omkranser Nordfeld, hvis historie går helt tilbage til den tidlige guldalder.
Vi synes derfor det er naturligt vores guldøl er opkaldt herefter.

 

Traditionel guldøl opkaldt efter det majestætiske Nordfeld gods som er opført i 1774, og siden restaureret totalt.
En Guld øl når den er bedst. Korngylden, blød og behagelig med en god humleprofil. - Special god til smørrebrød og lyst kød

29,95DKK 34,95DKK (spar 5,00DKK)

En bitter og velafbalanceret IPA, hvor smag og aroma fra citrus humle byder på en dejlig frisk oplevelse. Special god til fisk, lyst kød og frokost.

For at beholde de fine smagsnoter, er det blevet besluttet at brygge denne øl uden at pasteurisere og filtrere den. Dette kan give en smule bundfald, som er ganske harmløst.

29,95DKK 34,95DKK (spar 5,00DKK)

Bryghuset Møn - Exclusiv Gaveæske med 8 flasker kvalitetsøl

En rigtig lækker, flot og præsentabel sort gaveæske fra Bryghuset Møn med kvalitets øl. Såfremt du har specielle ønsker til gaveæskens indhold, bedes du notere dem i kommentarfeltet, når du gennemfører ordrer, ellers sammensætter vi gaveæsken for dig.

*** Den ligner en million..

En Exclusiv sort gavekasse indeholder 8 flasker á 33 cl.

Prisen er incl. pant.

299,00DKK 325,00DKK (spar 26,00DKK)

Keldby Brown Ale er en alkoholfri, økologisk øl brygget af Keldby Bryghus. Denne øl tilbyder smagen af en traditionel brown ale med en righoldig karakter, men uden alkoholindholdet. Den er velegnet til dem, der ønsker at nyde øllets smag uden alkoholens virkning.

29,95DKK 34,95DKK (spar 5,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler