Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vegansk vin

Umiddelbart skulle man tro, at al vin er vegansk – vin er jo ’bare gæret druemost’. Men tilsætning af animalske produkter til vinen er dog en helt normal praksis. Det er dog ikke en kendsgerning, som alle forbruger er bekendt med og samtidig afholder dét faktum nogle veganere fra at drikke vin.

Vine, der er vegansk certificerede må ikke have tilsætning af produkter, der stammer fra dyr og traditionelt har man klaret vine med traditionelle klaringsmidler baseret på æg (albumin), fisk (isinglass) eller mælk (kasein), hvilket ville diskvalificere vinene i forhold til vegansk certificering. Klaringen har til formål at binde tørstoffer og urenheder i vinen, som bundfældes og kan filtreres fra før aftapning.

Men i dag findes der flere muligheder for at undgår animalske klaringsmidler, f.eks. bentonit, som er udvundet af ler. Nogle producenter vælger også at undgå de animalske klaringsmidler ved simpelthen at forlænge lagringen, hvorved flere urenhed udfældes af sig selv.

Meget passende er de første vegansk certificerede vine i vores sortiment mousserende, for det veganske alternativ er vel værd at fejre!

Sorter resultater:

PRIMITIVO MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2019 er fremstillet af et vinhus, der har høstet mange gode anmeldelser verden over! ***** En vin der giver stor "Value for Money.

Vinen er produceret af den innovative og lovende vinmager Alessandro Michelon. Primitivo på højt niveau fra Salento regionen, i det sydlige Italien nærmere betegnet Puglia eller Puglien, hvor vinhuset Masseria Borgo dei Trulli er beliggende. Dette vinhus har fokus på produktion af mørke, tyk-hudede oprindelige druesorter af højeste kvalitet.

* GODT KØB!

Primitivo Trulli er intens rubinfarvet og viser koncentrerede aromaer af sorte kirsebær, svesker, varme krydderier og hvid peber. Mundfølelsen er fyldig, koncentreret, fløjlsagtig og elegant med bløde, men alligevel faste tanniner samt en lang, god eftersmag.

Denne Primitivo egner sig perfekt sammen med oksekød, Sashi oksekød, freygaard oksekød, lam, vildt, krydret svinekød, kylling samt medium faste oste. Server den ved 15 til 16 grader 

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  14 % Alkohol.

 

Borgo dei Trulli dækker i alt 45 ha jord, inklusive 25 ha vinmarker. Vinhuset producerer vine af mørke, tykskinnede druesorter, hvor der er fokus på oprindelige druer og interessante produktionsmetoder. Der er 20 ha Primitivo, inklusive en 10 ha 'Saracena' vingård, der er plantet i det gamle Alberello-system (med fritvoksende busktræer). Denne vinmark er over 55 år gammel, og udbyttet er begrænset til mindre end 1 kg druer pr. flaske vin..

Masseria Borgo dei Trulli vingården henter sit navn fra det traditionelle Puglia med tør stens hytter med kegleformede tage. Tagene kaldes Trulli og hytterne blev hovedsageligt brugt som lagerrum af Saracen-befolkningen for hundreder af år siden.

Winemaker Team.

Trulli Wines tager vinfremstilling meget seriøst, meget seriøst!

Til det punkt, at vi i dag kan regne med evner og støtte fra ikke én, men seks fuldtids vinproducenter, der kommer fra forskellige regioner i Italien, og alle med forskellige oplevelser inden for vinfremstilling, både i Italien og i udlandet.

Anført af Head Winemaker Alessandro Michelon danner de et formidabelt team, der er i stand til at imødegå udfordringerne, fra selv de mest vanskelige årgange og krav fra dagens forbruger. Vores mærker, vores filosofi og din nydelse af vores vin ville IKKE være mulige uden dem.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95DKK 119,95DKK (spar 50,00DKK)

Vilarnau Cava Semi Seco Bio Økologisk. Dette er kvalitets-Cava lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (35%) og Xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Cava Vilarnau er økologisk Bio.

Dette er kvalitets-Cava fra den lille producent, Castell de Vilarnau, der skabtes i 1948 men siden 1982 har været en del af González Byass-gruppen. Denne Semi-Seco ligger i den ikke så søde ende af genren og har med sin friske syre et meget balanceret udtryk. Modsat sædvanen er denne Demi-Sec alene fremstillet af det første pres, hvilket forklarer vinens renhed, helt uden de bitre elementer, der ofte er i netop Demi-Sec/Semi-Seco Cava. Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Sødmen er behersket og støtter blot vinens fylde yderligere.

Nyd denne Cava ved 8-10° - som aperitif, når det ikke skal være i den helt tørre ende, eller prøv den til en stærk omgang "fjernøstlig mad", hvor vanlige vine kan have svært ved at kapere chili, ingefær eller galanga.

5***** ( ud af 5) i vinavisen.
Test citat:
Ifølge Carlos Gonzáles-Gorden skulle dette være den tørreste demi-sec på markedet. Og det skal nok passe. I bobleland betyder Demi-sec jo ellers halv-sød. Med sin trods alt lille sødme vil den blandt andet være glimrende til indiske eller andre fjernøstlige retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

Castell de Vilarnau skabtes i 1948 som en lille producent, men har siden 1982 været en del af Gonzáles Byass-gruppen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia?s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cava?er.

89,00DKK 109,00DKK (spar 20,00DKK)

MIREA PRIMITIVO DI MANDURIA - MASSERIA BORGO DEI TRULLI DOP 2020 - 17,5 % Alkohol. * Gigantisk lækker kraftig vin Vin! En intens og powerfull vin, fantastisk elegant, velbalancerende og fløjlsblød. En vinøs og unik oplevelse af de helt store, der er proppet med saft, kraft, intensitet og aromaer, som synes ingen ende at tage. Med andre ord er der kælet for alle detaljerne i denne vin.

* POWERBOMBE! med smæk på smagen ***** 97 Point Luca Maroni - sådan! * High End Primitivo Top 10..

Vinen har en dyb, intens blækrød farve og viser aromaer af sorte kirsebær, tørret frugt, eksotiske krydderier, hvid peber, mørk chokolade og figner. Mundfølelsen er stor og intens, men alligevel rund, rig, varm og ekstremt velafbalanceret. Den viser komplekse lag af bløde, elegante tanniner med antydninger af lidt afstemt vanilje, svesker, rosiner, kaffe og honning. Finishen er meget lang og vedvarende med en antydning af en god sødme.

Primitivo druerne er omhyggeligt udvalgt og håndplukket fra meget lavtydende Alberello vinstokke, der er beliggende i Maruggio, i Puglia i Syditalien. MIREA lagres på franske barriques i 10 måneder efterfulgt af yderligere 6 måneder på flaske i vinkælderen, før den frigives.

Vinen produceres kun i de bedste årgange. MIREA er tappet i en super lækker potent og tung flaske, der virkeligt understreger, at vi har med en unik vin at gøre.

Nyd denne fantastiske powerfulde vin til slagterens bøffer, vildt, modne oste eller som ren meditationsvin. Serveres ved 15-16 grader.

TEST:
***** 97 Point Luca Maroni - sådan! 2018

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  17,5 % Alkohol.


MIREA er det latinske ord for ”admire” som betyder beundre.

Vinrankerne dyrkes efter ”Alberello Pugliese” systemet, hvor der er tale om små vinmarker med begrænset vand tilgængeligt eller et ugunstigt kllma, hvilket resulterer i et lave udbytte og mere koncentreret druer. Det gennemsnitlige udbytte er mindre end 600 gram pr. vinstok. Vinstokkene er i gennemsnit 60 år gamle.

Druerne høstes i midten af ​​september, når druerne er blevet overmodne og påbegyndt en naturlig "APPASSIMENTO" på vinstokken. Efter høsten, knuses druerne ikke men forbliver intakte, så skader på skindene reduceres og farveekstraktion optimeres. Fermenteringen finder sted i rustfrit ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 23-25 ​grader C i 8-10 dage.

BORGODEI Primitivo di Manduria

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

169,00DKK 209,00DKK (spar 40,00DKK)

LIALA NEGROAMARO SALENTO - MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2019 - 16,5 % Alkohol. En gigantisk vin der bare skal prøves! Frugtrig og intens Negroamaro i Topkvalitet!! 

Denne kraftfulde og intense LIALA er fremstillet på 100 % Negroamaro druer. Vinen har en dyb og intens rød-lilla farve og komplekse aromaer med noter af røde bær, tørret frugt og sorte kirsebær. Krydderi noter af kanel, kaffe og vanilje gør den specielt indbydende samt fløjlsagtig og elegant i enden. En meget fyldig vin, blød og harmonisk, rig på tanniner og med en behagelig, lang finish. Imponerende intens i frugt og cremet struktur!!

* POWERVIN med 16,5 % alkohol - med SMÆK PÅ SMAG! ***** 97 Point Luca Maroni.. Sådan!! High End Negroamaro !!

Druerne kommer fra vingårdens ældste vinmarker, der ligger i Guagnano i provinsen Lecce. Meget lavt udbytte og omhyggeligt udvalgte druer er med til at gøre denne imponerende Negroamaro LIALA Salento fantastisk. LIALA er tappet i en super lækker potent og tung flaske, der virkeligt understreger, at vi har med en unik vin at gøre.

Server denne vin ved 15 – 16 grader.

En meditationsvin, som også er lækker sammen med grillet oksekød, vildt og modne oste.

TEST:

***** 97 Point af Luca Maroni.. Sådan!! 97 ud af 99 mulige point!

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  16,5 % Alkohol.


Dyrkningsmetoden er traditionel "alberello pugliese" (med busk vinstokke). Vinstokkene er cirka 80 år gamle med et gennemsnitligt udbytte på 700 til 800g pr. vinstok.

Druerne høstes med håndkraft i små kasser på 5 kg fra midten af ​​september. Druerne høstes, når de er overmodne og er begyndt med en naturlig appassimento gæring på planten. Overmodningen gør det muligt at opnå større koncentration, mens duften af ​​røde frugter bevares.

Druerne knuses ikke, hvilket lader dem at forblive intakte, reducere skader på skindene og optimere farveekstraktion. Fermentering finder sted i tanke i rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 23-25 ​​° C i 8-10 dage. Der bruges udvalgt gær, der er ideel til Negroamaro druens udvikling til vin.

Efter malolaktisk gæring flyttes 70% af vinen over i 225 liter barriques og 3.000 liter i 7-8 måneder. Brug af vinfade i forskellige størrelser giver vinen en fremragende balance mellem frugt og egetræ. De resterende 30% anbringes i rustfrie ståltanke. Komponenterne blandes derefter i medio eller slutningen af ​​juni.

Den årlige produktion er omkring 15.000 flasker, der kun produceres i de bedste årgange.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

169,00DKK 209,00DKK (spar 40,00DKK)

PRIMITIVO DI MANDURIA MASSERIA BORGO DEI TRULLI DOP 2019. * FULDBLODS PRIMITIVO FRA MANDURIA. Primitivo druerne til denne vin er omhyggeligt udvalgt blandt vinstokkene med et lavt udbytte beliggende i kommunerne Avetrana og Manduria i provinsen Taranto i det sydlige Puglia.

****** OUTSTANDING LÆKKER JULE / NYTÅRSVIN.. * SKAL PRØVES!

Vinen har en flot mørkelilla farve og en mørk duft af ribs og modne brombær med lidt antydning af eg og lidt kostald i næsen. I munden oplever man en eksplosiv, solrig frugtsmag blandet med lette grønne urter og figen, der folder sig ud med en kraftig blommesmag, der varer ved i munden. Finishen på denne vin er overraskende lang med varige noter af blomme og krydderier.

Server denne Primitivo ved 15 – 16 grader

Trulli Primitivo di Manduria  anbefales at nyde til vildt, Sashi oksekød, Freygaard oksekød, kraftig pastaretter, italienske kødboller samt halvbløde oste.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 14,5 % Alkohol.

 

Vinrankerne trænes i ”Alberello Pugliese” -systemet. Plantetætheden er omkring 5.500 planter pr. Ha med et gennemsnitligt udbytte på 1,8 kg pr. Plante. Planterne er i gennemsnit 25 til 35 år gamle. Trulli Primitivo di Manduria er omhyggelig håndhøstet i slutningen af ​​august.

Efter høst knuses druerne ikke og de forbliver intakte, derved reducerer man skader på skindene og optimerer farveekstraktion. Fermentering finder sted i tanke i rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 23-25 ​​grader C i 8-10 dage.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,00DKK 149,00DKK (spar 50,00DKK)

Barone Montalto Pinot Grigio IGT Organic 2018  Montalto Pinot Grigio har en smuk lys gylden farve, tør, frisk, sprød og let vin med elegant frugt og en sprød syre. Duft og smag bringer tankerne hen på moden pære og grønne æbler med lette toner af mandel blomst i eftersmagen. Vinen er certificeret økologisk.

Barone Montalto har investeret i topmoderne vinifikationsudstyr, så kvalitet er sikret til fremtiden.

 

I denne stadig underudviklede del af Italien, er det i den vestlige del af Siciliens tørre klima at det er muligt at dyrke økologisk, som vi vil se mere til i fremtiden.

 

Denne Pinot Grigio passer til lyst kød, dampet eller grillet fisk, buffet, skaldyr, eller til enhver lejlighed udenfor måltider.

 

Serveringstemperatur: 6 til 8 grader

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5 % Alkohol

69,95DKK 99,95DKK (spar 30,00DKK)

PRIMITIVO MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2018 - MAGNUM 150 cl. Trulli vinhuset har for meget på lager, så et RØVERKØB af denne Primitivo..

***** RØVERKØB! Vi har lige købt et Kæmpe Parti af denne PRIMITIVO MAGNUM..

Masser af gode anmeldelser verden over! *** En vin der giver stor "Value for Money.

Primitivo på højt niveau fra Salento regionen, i det sydlige Italien Puglien, hvor vinhuset Masseria Borgo dei Trulli er beliggende. Dette vinhus har fokus på produktion af mørke, tyk hudede oprindelige druesorter af højeste kvalitet.

Primitivo Trulli 2018 er intens rubinfarvet og viser koncentrerede aromaer af sorte kirsebær, svesker, varme krydderier og hvid peber. Mundfølelsen er fyldig, koncentreret, fløjlsagtig og elegant med bløde, men alligevel faste tanniner samt en lang, god eftersmag.

Denne Primitivo egner sig perfekt sammen med oksekød, Sashi oksekød, freygaard oksekød, lam, vildt, krydret svinekød, kylling samt medium faste oste. Server den ved 15 til 16 grader 

En kasse indeholder 6 flasker – 150 cl.  14 % Alkohol.

169,00DKK 249,00DKK (spar 80,00DKK)

Montespina Verdejo Rueda Avelino Vegas 2020  ***** Måske markedets bedste Verdejo fra Rueda. Helt igennem en af de bedste vine fra Spanien til denne pris. I næsen er der en intens blomstrende aroma, nødder, grøn æble og tropiske noter. Vinen har en blomstrende og frugtagtig smag, med en lang frisk afslutning.

***** GODT KØB!

Rueda i spanien har længe været kendt som Spaniens bedste hvidvinsområde. Området ligger lidt syd for Ribera del Duero og øst for Toro. Et hvidvins område i en sandwich mellem 2 af Spaniens bedste rødvins områder. Området har nogle af Spaniens ældste vinstokke som primært er verdejo.

Denne Verdejo anbefales til en temperatur mellem 7-8 grader til lys fisk, skaldyr, spansk tapas, pastaretter og ikke alt for kraftfulde retter. Elegant vin til elegant mad.

* Guldmedalje af Berliner Wein Trophy 2018 (årgang 2017).

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

Vegansk.

69,95DKK 98,00DKK (spar 28,05DKK)

SALICE SALENTINO RISERVA MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2016 * Lækker fyldig, fløjlsblød italiener ! Druesammensætningen er 90 % Negroamaro og 10 % Malvasia Nera, der alle er omhyggeligt udvalgt blandt vinafgrøder med lavt udbytte i provinsen Brindisi i det sydlige Puglia.

Vinen har en dyb violet-rød farve og viser intense og elegante aromaer af solbær, kandiserede frugter, hvid peber og krydderier. I ganen opleves vinen fyldig, fløjlsagtig blød og rig, med kompleksitet, bløde tanniner samt en lang, vedvarende finish.

Trulli Salice Salentino Riserva bør serveres ved 15 – 16 grader - gerne sammen med forskellige madretter, fra kødbaserede pastaretter til hårde oste og vildt.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  14,5 % Alkohol.


Vinrankerne plantes efter Guyot og “Alberello Pugliese” systemet. Plantetætheden er ca. 5.500 planter pr. Ha med et gennemsnitligt udbytte på 1,5 kg pr. vinstok. Planterne er i gennemsnit 20 til 35 år gamle.

Begge druesorter høstes manuelt i slutningen af ​​september. Efter høst og plukning knuses druerne ikke, hvilket får dem til at forblive intakte, så skader på skindene reduceres og farveekstraktion optimeres. De to druesorter fermenteres sammen i rustfrit ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 23-25 ​​° C i 8-10 dage.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,00DKK 149,00DKK (spar 50,00DKK)

PRIMITIVO SALENTO SARACENA MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2019 - 15 % alkohol. * GODT KØB - FULDBLODS OG KRAFTIG PRIMITIVO  på hele 15 % alkohol.

***** GULDMEDALJE ved Mundus Vini.

Vinen har en dyb granatrød farve og aromaer af tørret frugt, eksotiske krydderier, hvid peber og chokolade. Mundfølelsen er rund og intens med lag på lag af bløde elegante tanniner, vanilje, svesker, kaffe og kirsebær. Finishen er elegant, vedvarende og ekstremt velafbalanceret.

* High End Primitivo !!

Primitivo druerne er omhyggeligt udvalgt blandt de lavtydende vinmarker i Maruggio i et område kaldet ”Saracena” i provinsen Taranto i det sydlige Puglia. Vinrankerne dyrkes i ”Alberello Pugliese” systemet. Plantetætheden er omkring 5.500 planter pr. Ha med et gennemsnitligt udbytte på 1 kg pr. vinstok. Planterne er i gennemsnit 60 år gamle.

Druerne håndplukkes omhyggeligt i begyndelsen eller midten af ​​september.

VILDT!

14 dage før høst, hver anden vinstok afbrækkes så tilførsel af væske stoppes! Resultat bliver en stilk med lufttørret druer, som bliver rosin agtig, og blandet med den friskplukket drue ved gæring og presning, giver denne fantastiske fyldige vins Outstanding smag!! Saracena!

Druerne placeres i små trækasser på 5 kg hver. Kasserne anbringes derefter i "fruttaio", et godt luftet loft og her tørrer de ved en kontrolleret temperatur og fugtighed i ca. 10 dage. Under denne “appassimento-metode” vil druerne miste op til 40 % af deres oprindelige vægt i vand. Denne "tørringsproces" koncentrerer vinens farve, stof og aromaer.

Efter plukning knuses druerne ikke men forbliver intakte, derved reduceres skader på skindene og farveekstraktion optimeres.

Fermenteringen finder sted i rustfrit ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 23-25 grader C i 8-10 dage. Denne Trulli Primitivo ligger på franske barriques i 10 måneder. Efter aftapning lagres vinen yderligere 4 måneder i kælderen, inden den frigives.

Serveres med vildt, Freygaard kød, Sashi oksekød, kødretter og hårde oste. Også ideel alene som ”meditationsvin”.

Primitivo Saracena bør serveres ved 15 – 16 grader.

TEST:

***** 97 Point Luca Maroni ud af 99 mulige Point.

***** GULDMEDALJE ved Mundus Vini
***** DECANTER - Kået i stor test, som en af de18 bedste Italienske rødvine under kr. 180,-

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 15 % alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

149,00DKK 199,00DKK (spar 50,00DKK)

Vilarnau Cava Brut Reserva Bio / Økologisk.. Dette er kvalitets-Cava lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (40%) og Xarel.lo (10%), der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Cava Vilarnau er økologisk og vegan.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoias højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cavaer. Vinene udviser balanceret modenhed i druematerialet og vinmagerens dybe forståelse for druernes indbyrdes kvaliteter.

Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Samme modenhed gør også, at vinen ikke fornemmes støvende, men blot behagelig tør!

Vilarnau Cava Brut er via en lang lagring drikkeklar ved frigivelse, hvor den ikke blot er selvskreven som det oplagte valg til velkomstdrink, men faktisk også er den bredest anvendelige madledsager, man kan forestille sig. Prøv den ikke blot til fisk og skaldyr, men også som ostevin, til cremede supper, til et væld af retter med svin og fjerkræ og ikke mindst som den perfekte partner til tapas.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 7-10°.

5 ***** (ud af 5) i vinavisen.
Test citat:
Frisk og dejlig vin med livlige bobler og god frugt med toner af citrus og æbler. En oplagt velkomst-vin til fester, men også en glimrende ledsager til mad.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

Castell de Vilarnau skabtes i 1948 som en lille producent, men har siden 1982 været en del af Gonzáles Byass-gruppen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia?s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cava?er.

89,00DKK 109,00DKK (spar 20,00DKK)

Vilarnau Cava Brut Rosé - Bio (Økologisk) *Virkelig kvalitets Cava, på et blend af den lokale Trepat og den knap så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der er tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bær segment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt "charme-tal".

Vilarnau Cava Brut Rosé er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelkvis til en krafig fiskeret, til en fiske eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 6-8 grader.
 
5***** (ud af 5) i vinavisen. Test citat:
Blød og lækker mousserende rosé med en fin sødme - og bestemt ikke den smag af syltetøj, man finder i nogle roséer. Med sine krydrede toner er den fortræffelig til mad. Vinen er lavet på den lokale drue Trepat samt Pinot Noir.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.
 

Castell de Vilarnau skabtes i 1948 som en lille producent, men har siden 1982 været en del af Gonzáles Byass-gruppen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia´s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cava'er.

89,00DKK 109,00DKK (spar 20,00DKK)

ITALIENSK SMAGEKASSE indeholdende 6 flasker TOP-klasses rødvin.*** Alle 3 vine har struktur, intensitet og velbehag samt smæk for hver en skilling! Saftbomber i bedste stil. Med denne håndplukkede smagekasse får du en unik mulighed for at gå ombord i 3 forskellige intense vine med to flasker af hver.

Vinene har masser af fylde, smag og power. De er fremstillet af Masseria Borgo Dei TRULLI vinhuset fra Puglien i Italien, der viser deres kvalitet med disse 3 fantastiske vine. Vinene er meget populære og kunderne har taget os med storm allerede fra starten af.

Smagekassen indeholder:

2 flasker - SARACENA Primitivo 2017 - 15 % alkohol - Klik og læs mere: https://slagelsevinkompagni.dk/apulien-puglia-puglien-181/primitivo-salento-saracena-masseria-borgo-dei-trulli-igp-15-alkohol-p2811

2 flasker - LIALA Negroamaro 2018 - 16,5 % alkohol - Klik og læs mere: https://slagelsevinkompagni.dk/apulien-puglia-puglien-181/liala-negroamaro-salento-masseria-borgo-dei-trulli-igp-16-5-alkohol-p2806

2 flasker - MIREA Primitivo di Manduria 2018 - 17,5 % alkohol - Klik og læs mere: https://slagelsevinkompagni.dk/apulien-puglia-puglien-181/mirea-primitivo-di-manduria-masseria-borgo-dei-trulli-igp-17-5-alkohol-p2807

Med smagekassen har du mulighed for at smage/teste tre af vinene fra dette populære vinhus. Vi garantere en fantastisk smagsoplevelse til en fantastisk prøvepris!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

895,00DKK 1.214,00DKK (spar 319,00DKK)

Le Contesse Prosecco Rosé Brut DOC  Italienerne kan noget med både design og skønne vine og Le Contesse’s Prosecco Rosé er bare både raffineret og super elegant – præcis som den smukke flaske, som vinen kommer i!

***** TOPLÆKKER!

Vinen er fremstillet på Glera og en smule Pinot Noir fra udvalgte marker i Veneto og Friuli-Venzia-Giulia.

I glasset fremstår vinen lys, delikat pink og næsen er fuld af røde frugter, violer og vildroser. Smagen er frisk og med en meget fin balance mellem syre og sødme.

Le Contesse Prosecco Rosé er oplagt til alle sommerens havefester, og vi anbefaler at servere den ved ca. 8 grader som aperitif – til dét er den fremragende! – til fisk og skaldyr, lyst kød eller til desserter med røde bær, ikke mindst jordbær samt ren nydelse..

Vine er håndplukket og druesamsætning er 90 % Glera druen, også kaldet Prosecco og 10 % Pinot Noir.

Vegansk !

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  11 % Alkohol.

99,00DKK 139,00DKK (spar 40,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler