Populær
-23%

NICTE Rosa Palido Rose Castilla Y Leon

99,00DKK 129,00DKK (spar 30,00DKK)
Model/varenr.: 130 0508

NICTE Rosa Palido Rose Castilla Y Leon 2022 Vinen er lavet af winemaker Jose Manuel Corrales. Her laves nogle af spaniens bedste rosevine.. Den har en flot lidt bleg farve med laksefarvede hints, den er ren og lys. Aromaerne har en god intensitet i næsen med noter af hvide frugter, jordbær, hindbær og lettere citrus. I ganen er den frisk med en god syre og meget aromatisk smag af røde frugter, med god fylde, med et let sødt og forfriskende touch.

***** RIGTIG GODT KØB!

* Måske danmarks bedste Rose vin til prisen !"!

Druesamsætning er 100 % Prieto Picudo

Vinen anbefales til fisk og skaldyr, ris- eller pastaretter og som aperitif ved solnedgang.

Anbefales at servere ved en temperatur på ca. 7-10 grader.

Druerne stammer fra vinstokke, der er mere end 25 år gamle, og vokser i 800 meters højde. De små klaser af Prieto Picudo druerne modnes meget langsom og overlever det ekstreme klima i den castilianske højslette med kølige nætter om sommeren. Denne vin er lavet af den første most, der er fermenteret ved lav temperatur for at forkæle de intense og elegante aromaer fra de hvide frugter, der karakteriserer den.

Produktion: 10 - 12.000 flasker.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

TEST i VinAvisen med årgang 2018:

 Citat: En flot flaske med glasprop.. En aromatisk rosévin, der med sin pondus, gode druesmag og ret markante sødme vil gøre sig godt som terrasse-vin, med nødder og snacks til…

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk