Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Australien er verdens fjerde største vineksporterende land og det endda selv om de ikke har været et vinland særlig længe sammenlignet med Europa. De første vinplanter kan spores tilbage til slutningen af 1700 tallet, men det er først i 1950'erne, at kvaliteten har været på samme høje niveau, som nutidens Australske vine. Australien har ingen nationale druesorter, og heller ikke krydsninger eller hybrider, de fleste druer stammer fra Middelhavsområdet.

De mest almindelige hvidvins druer i Australien er: Chardonnay, Semillon, Sauvignon Blanc og Riesling. De Australske kvalitetsvine findes i hele landet, men på grund af landets store variation i klima, jordbund og topografi, er vinenes udtryk meget forskellige. Under australske hvidvine finder du blandt andet vinene fra Vinaceous med de flotte og spændende vinetiketter.

Sorter resultater:

Dejlige friske aromaer af fersken, ananas og modne, tropiske frugter i næsen. Ganen viser pære og grønne æbler sammen med fersken og ananas. Vinen har et lettere syreindhold, der afbalancerer den modne frugts karakterer, og restsukkeret er med til at give en afrundet mundfylde og langvarig finish.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Vinen er lys, frisk og med blomster aromaer fra nashi-pærer. I munden opleves en ganske omfattende tekstur, som forbliver mineralsk og med ren syre samt en lang eftersmag. Sirenya er velegnet til frisk fisk og skaldyr samt til pastaretter med fisk. En kasse indeholder 6 flasker - 12,1 % Alkohol.

99,95 DKK 179,95 DKK (spar 80,00 DKK)

Vinen er lys, ren og mere aromatisk end normalt. Den lokker dig med sin rige frugt og subtile ege-nuancer før den omslutter ganen med en pletfri Chardonnay frugt og citrus noter. Med vægten lagt på teksturen midt i ganen, er der mere her end øjet kan se, en sprød ren syre og en tør finish, der dvæler igen og igen. Shakre har al lysstyrken og friskheden, der gør den til en afslappet, ukompliceret hvidvin.

99,95 DKK 179,95 DKK (spar 80,00 DKK)

* 94 POINT af James Halliday in Australian Wine Companion 2015 Edition + ”FIVE STAR” Producer Rating. Druerne er nøje udvalgte og håndplukket. En ren Sauvignon Blanc er noget af en sjældenhed fra Margaret River. Druerne kommer fra to vingårde. Den første er beliggende i en køligere sub-region, som giver særskilte aromaer og sprød syre til vinen. Den anden er beliggende i en varmere sub-region, der giver mere tropisk frugt og rundhed til vinen.

99,95 DKK 179,95 DKK (spar 80,00 DKK)

Dejlige friske aromaer af fersken, ananas og modne, tropiske frugter i næsen. Ganen viser pære og grønne æbler sammen med fersken og ananas. Vinen har et lettere syreindhold, der afbalancerer den modne frugts karakterer, og restsukkeret er med til at give en afrundet mundfylde og langvarig finish. (Sælges kun til HoReCa)

89,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler