Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Likør er en sød, alkoholisk drik, som i modsætning til f.eks. gin og whisky ikke bliver lagret under fremstillingen, men i stedet hviler, mens smagsgiverne trækker ud i alkoholen. Herhjemme kender vi især likøren i form af cremelikører og Aperol, men den findes i mange varianter og du finder et bredt udvalg hos Slagelse Vinkompagni. Mange likører er lækre for sig selv som en kølig og forfriskende afslutning på et måltid – her kan f.eks. nævne limoncello, som er en frisk og sød citronlikør, du altid vil blive præsenteret for efter et godt måltid i Italien. Likører vil også ofte kunne bruges som ingrediens i drinks – prøv f.eks. en kaffedrink med cremelikør eller en syrlig margarita med Grand Marnier. Hos Slagelse Vinkompagni har vi likører til enhver smag, og du er velkommen til at kigge forbi butikken og få hjælp af vores kompetente personale til at vælge en likør, som glæder lige præcis dine smagsløg.

Sorter resultater:

Kastanielikøren fra Gauthier hører til de søde sager. Det er en vel-afbalanceret likør lavet på kastanier fra Ardeche i Frankrig nærmere betegnet Rhonedalen. Kun fantasien sætter grænser for, hvad denne helt unikke likør kan bruges til. Flasken indeholder 70 cl. 18 % alkohol.
199,00 DKK
Salmiakki "Små Grå" Koskenkorva. Her er bare en nyhed som smager fantastisk! Den rigtig smag fra de kendte lakridser, Salmiakki!! Ingen sprittet smag, men en lækker, lækker shot, som man gerne vil have flere af!! Prøv selv! En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl. 32 % Alkohol.
99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)
* Italiens største Aperitif... Italiensk drinks-hit til de danske sommeraftener. Navnet siger det hele: Aperol er den perfekte aperitif. Den har en flot mørk orange farve og en enestående smag, takket være den hemmelige opskrift, der aldrig er blevet ændret, med udvalgte ingredienser som bitter, appelsiner og mange andre urter (herunder rabarber) og rødder i perfekte proportioner. Aperol kan anvendes til forskellige drinkt blandt andet den den berømte italienske aperitif Aperol Spritz, der blandes på følgende måde: 3 dele mousserende vin (vi anbefaler Le Contesse Extra Dry Elegance) 2 dele Aperol 1 del Mineralvand med brus. Flasken indeholder 70 cl. - 11 % alkohol.
129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Sød og frugtagtig likør. Kan nydes som en aperitif ved at blande likøren med vin eller champagne. Prøv også likøren til desserter fx ved at dekorere is eller sorbeter med den. Flasken indeholder 35 cl. 21 % alkohol.
119,00 DKK
Den sydafrikanske likør Amarula Cream er fremstillet af den eksotiske frugt Marula, blandet med den friskeste fløde. Perfekt til kaffen eller som longdrink med en isterning i. Flødelikøren Amarula, der er den næstbedst sælgende flødelikør på verdensplan. Likøren, hvoraf den første flaske så dagens lys i 1989, fremstilles på de blomme-lignende, gule frugter fra marulatræet eller elefanttræet, der vokser vildt på den afrikanske savanne. Træet har fået sit tilnavn, fordi frugterne er elefanternes livret, og ofte kan man se de store dyr give træstammerne et ordentlig hovedstød, så frugterne falder ned og dermed er lettere at spise. Træet har endnu et navn, nemlig ægteskabstræet, idet frugterne ? og dermed også flødelikøren ? siges at være et glimrende elskovsmiddel. En kasse indeholder 6 flasker.
129,00 DKK 139,00 DKK (spar 10,00 DKK)
Lækker kaffe-likør tilsat Fransac xo cognac.
250,00 DKK
Lavet af eksotiske frugter som mango, papaya maracuya og vilde lime frigter. Kan nydes ren med en isterning eller som en forfriskende velkomstdrik. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 20 % Alkohol
149,00 DKK 159,00 DKK (spar 10,00 DKK)
Den klassiske italienske likør. Strega, Liquore Strega, italiensk likør (40% alkohol), der har sin karakteristiske smag fra ca. 70 urter, bl.a. mynte. Strega har en klar gul farve, der skyldes safran. Likøren er blevet fremstillet siden 1860 i Benevento i Syditalien. Strega betyder på Italiensk heks.. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol
179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Fremstillet siden 1888 efter samme gamle recept af solmodne solbær, ægte jamaica Rom samt udtræk af 11 ædle urter.. Vinavisen **** udtaler: Denne solbærrom er cremet og virker lidt som en sød solbærsirup - hvilket gør, at den bør nydes godt afkølet. Dog opvejes den store sødme af en fin frugtsyre samt af rommens styrke og strejf af røg. Det er en specialitet, og man skal kunne lide denne specielle kombination af solbær og svage røgede noter. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl.
119,00 DKK
Grand Marnier "Sort" 100 års - er med 100 år gammel cognac i. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.
849,00 DKK
The Irishman - Irish Cream er en lækkerbisken for alle slikmunde. En klassiker, men samtidig mere velsmagende og på mange måder mere fuldblods, da produktet faktisk er baseret på den ægte vare - nemlig irsk whiskey. Det er en håndblandet creamlikør med aromaer af toffee, kakao, chokolade, vanilje og karamel. En god irsk tradition, måske den bedste af sin slags på markedet. Bør serveres afkølet som ledsager til en god kop kaffe, eller på is som en velkomstdrink. Lækkert! 5 ***** i VinAvisen, uge 6 - 2010 En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 17 % alkohol
139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)
HEERING Cherry Liqueur fra 1818 er den originale danske kirsebærlikør - en højkvalitetslikør med en rund, blød og fyldig smag, der er opnået gennem tre års lagring. HEERING Cherry Liqueur er et naturligt produkt fremstillet af danske Stevns-kirsebær. Det er en klassisk likør, der gør sig godt til højtiderne og er velegnet som gaveidé. Den har mange anvendelsesmuligheder, idet den både kan nydes, som den er eller med isterninger, men den er også yderst velegnet til eller i desserten. CHEERING Cherry Liqueur kan desuden med fordel bruges som drinksmikser og er blandt andet den vigtigste hovedingrediens i den verdensberømte drink Singapore Sling En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 24 % alkohol.
169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Merrys Irish Cream har en lysebrun og glat farve. Smagen har en rig glat chokoladesmag efterfulgt af en let brændende alkohol-smag.
25,00 DKK 29,00 DKK (spar 4,00 DKK)
Merrys Irish Cream har en lysebrun og glat farve. Smagen har en rig glat chokoladesmag efterfulgt af en let brændende alkohol-smag. Foruden denne cream likør fører vi også Merrys med hvid chokolade og jordbær smag. En kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 17 % alkohol.
119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Merrys White Chocolate har en mælkehvid glat farve. Smagen har en rig glat hvid chokoladesmag efterfulgt af en let brændende alkohol-smag. Foruden denne cream likør fører vi også Merrys med irish cream og jordbær smag. En kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 17 % alkohol.
119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Creme De Sureau er en yders delikat dansk likør med en fløjsblød og rund smag af hyldebær. Det nøje afstemte indhold af alkohol gør den til en nydelse i absolut topklasse. Vi anbefaler Creme De Sureau til desserter, som ledsager til kaffen, eller blot til ren nydelse. 5 stjerner ud af 5 i Vinavisen: "Denne danske likør på økologisk dyrkede hyldebær er en lækker sag. Den har en elegant smag af de mørke bær og er tilpas sød - dvs. uden en sliksødme, der maskerer den elegante frugtsmag. Skænk den fx over et glas med vanilleis med hakkede valnødder - eller til en lidt tør dessert - eller som et glas til kaffen." En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl.

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Så er vores Arran Liqueur endelig ankommet. Super cremet og blød liqueur! En blød likør med kant af mynte og vanilje. Eftersmagen er sød og cremet, samt en note der domineres af mørk chokolade. Duften kendetegnes af en let note af karamel, samt solbær og hindbær. Det fantastiske Arran Distilleri på Isle of Arran har endnu en gang laver en sublim drikke. En likør som gentagne gange har vundet flere medaljer ved diverse internationale spiritus smagninger. Alle som har smagt Arran Gold, er enige om at de sagens vil bytte deres nuværende likør ud med Arran Gold! En flaske indeholde 70 cl. - 17 % alk.
169,00 DKK

Creme de Cerise Kirsebær Likør 50 cl. 25 % alk. Dansk produceret kirsebær likør i topklasse! Denne likør er lavet på økologiske kirsebær. Sorten hedder Oblachinska. Denne sort er kendt for sit høje syre og sukker indhold. Bærrene er modnet i august, hvorefter de bliver rystet af træerne og ryger direkte til presning. Det specielle ved Creme de Cerise er, at der bliver brugt en speciel aromagær, som tydeligt smages i likøren. Likøren bliver gæret i temperaturstyrede tanke. Valget af denne gæringmetoden bidrager med friskhed og elegance i likøren. Når gæringen stopper tilsættes ren kvalitets alkohol for at få power og mere vinøsitet. Derefter køles mosten ned, så gærceller og partikler bundfalder. Efter denne proces tilsættes koncentreret kirsebærsaft, samt sukkerlage. Det bidrager med en masse intensitet i likøren. Likøren passer til diverse desserter, en glas til kaffen eller blot til ren nydelse. En kasse indeholder 1 flaske - 50 cl. 25% Alkohol

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Super dobbelt Creme de Cassis fra Dijon. Perfekt solbær-likør til den klassiske "Kir" eller "Kir Royal". Blandingsforhold 1:5 med tør hvidvin eller en lækker mousserende vin. 

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Denne gaveæske består af tre forskellige likører på hver 330 ml. fra paradisøen Mauritius, der har en lang tradition for produktion af både rom og sukker. New Grove serien blev skabt i 2006, og den er navngivet efter en lille by i den sydlige del af Mauritius. New Grove Honey likør er blandet med New Grove Plantation rom. Den består udelukkende af sukkerrør spiritus tilsat naturlig honningessens fra øen Rodrigues. Likøren har en flot, lys, gylden farve og er en sammensmeltning af intensitet og sødme. Både duften og smagen er yderst delikat med noter af krydderier, citrusskal, grapefrugt og selvfølgelig honning. New Grove Vanilla likør er blandet med New Grove Plantation rom. Den består udelukkende af sukkerrør spiritus tilsat naturlig vaniljeessens. Den har en flot, dyb kobberfarve med et gyldent skær samt en blød og sødlig smag med noter af tørret frugt, appelsin og vanilje. New Grove Café likør er blandet med New Grove Plantation rom. Den består udelukkende af sukkerrør spiritus tilsat naturlig kaffeessens. Den har en flot farve med kobberrødt skær og en forførende duft af friskmalede kaffebønner med et strejf af chokolade og flødeskum. Denne silkebløde duft ledsages af en lækker og fræk smag af ristede nødder og kaffe. Nyd disse likører med is i - som aperitif før maden eller som en lækker efter-måltidet-drink. En gavekasse indeholder 3 flasker på hver 330 ml. 26 % alkohol.
299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Denne likør kommer fra paradisøen Mauritius, der har en lang tradition for produktion af både rom og sukker. New Grove serien blev skabt i 2006 og er navngivet efter en lille by i den sydlige del af Mauritius. Denne New Grove Café likør er blandet med New Grove Plantation rom, og den består udelukkende af sukkerrør spiritus tilsat naturlig kaffeessens. Den har en flot farve med kobberrødt skær og en forførende duft af friskmalede kaffebønner med et strejf af chokolade og flødeskum. Denne silkebløde duft ledsages af en lækker og fræk smag af ristede nødder og kaffe. Nyd likøren med is i - som aperitif før maden eller som en lækker efter-måltidet-drink. En kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 26 % alkohol.
159,00 DKK 189,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Denne likør kommer fra paradisøen Mauritius, der har en lang tradition for produktion af både rom og sukker. New Grove serien blev skabt i 2006 og er navngivet efter en lille by i den sydlige del af Mauritius. Denne New Grove Café likør er blandet med New Grove Plantation rom, og den består udelukkende af sukkerrør spiritus tilsat naturlig kaffeessens. Den har en flot farve med kobberrødt skær og en forførende duft af friskmalede kaffebønner med et strejf af chokolade og flødeskum. Denne silkebløde duft ledsages af en lækker og fræk smag af ristede nødder og kaffe. Nyd likøren med is i - som aperitif før maden eller som en lækker efter-måltidet-drink. En kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 26 % alkohol.
159,00 DKK 189,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Kastanielikøren fra Gauthier hører til de søde sager. Det er en vel-afbalanceret likør lavet på kastanier fra Ardeche i Frankrig nærmere betegnet Rhonedalen. Kun fantasien sætter grænser for, hvad denne helt unikke likør kan bruges til. Flasken indeholder 35 cl. 18 % alkohol.
119,00 DKK
Kirsebærlikøren er lavet på kirsebær fra Sydfrankrig. I dette område er der i generationer blevet lavet fantastiske likører og Jean Gauthiers likører overgår dem alle. Alle, der smager likørene, overraskes over, at der virkelig er noget der smager så godt. Flasken indeholder 70 cl. 18 % alkohol.
199,00 DKK
Sød og frugtagtig likør. Kan nydes som en aperitif ved at blande likøren med vin eller champagne. Prøv også likøren til desserter fx ved at dekorere is eller sorbeter med den. Flasken indeholder 70 cl. 21 % alkohol.
199,00 DKK
Kirsebærlikøren er lavet på kirsebær fra Sydfrankrig. I dette område er der i generationer blevet lavet fantastiske likører og Jean Gauthiers likører overgår dem alle. Alle, der smager likørene, overraskes over, at der virkelig er noget der smager så godt. Flasken indeholder 35 cl. 18 % alkohol.
119,00 DKK
Limoncello Pallini.. Dejlig sødme, og sammen med den dejlige friske citron smag, er den intet mindre end fantastisk. Serveres iskold efter et måltid, men kan med fordel blandes med tonic eller soda som en opfriskende drink eller aperitif. Dette er den klassiske Citronlikør som man altid får i det sydlige Italien. En kasse indeholder 1 flaske - 50 cl. 26 % alkohol.
129,00 DKK 159,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Sourz Apple har en livlig og klar farve. Aromaerne har en frisk duft af grønne æbler. Paletten er intens i flot balance mellem det sure og søde æbler. Sourz Apple fanger med sin livlige grønne farve uden tvivl din opmærksomhed i glasset eller i barskabet. Sourz Apple søde æblesmag er balanceret af en twisted smag med en syrlig afslutning, som giver en ren og sprød smag! Sourz Apple er perfekt serveret som shot eller blandet i drinks. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 15 % Alkohol
109,00 DKK 125,00 DKK (spar 16,00 DKK)
Mango har en dyb orange farve. Aromaerne er præget af modne mangoer med et strejf af eksotiske frugter. Paletten blancerer det sure og det søde på fornem vis. Sourz Mango har en syrlig, eksotisk smag i en genkendelig orange og gul flaske, som fanger ånden af sommeren. Sourz Mango er perfekt serveret som shot eller blandet i drinks. Sourz Mango er den seneste permanente tilføjelse til Sourz line-up. En kasse indeholder 1 flaske 70 cl. 15 % Alkohol
109,00 DKK 125,00 DKK (spar 16,00 DKK)
Sourz Raspeberry har en let rød hindbær farve. Aromaerne har noter af friske, vilde hindbær. Paletten har tydelige hint af fruggt, med en delikat balance af surt og sødt. Sourz Raspeberry flasken har en meget opsigtsvækkende flaske med en kraftig pink farve brudt af sorte striber, som gør flasken ekstra speciel. Og Sourz Raspeberry er netop det. Med markante hint af frugt, en fremragende balance mellem sødt og surt, skaber smagen, som er næsten uimodståelig. En kasse indeholder 1 flaske 70 cl. 15 % Alkohol
109,00 DKK 125,00 DKK (spar 16,00 DKK)
Sourz Blackcurrant har en dyb lilla farve. Aromaerne har friske noter af vilde solbær. Paletten er sød og syrlig af solbær med hint af vanilje. Sourz Blackcurrant har en markant, frisk solbær duft udspringer fra flasken mørke lilla indhold. Den søde solbær smag afbalanceres af en sød og syrlig afslutning. En kasse indeholder 1 flaske 70 cl. 15 % Alkohol
109,00 DKK 125,00 DKK (spar 16,00 DKK)
Passoa Passion Drink er en frugtlikør, der er baseret på passionsfrugten og den har derfor en meget frisk smag af noget eksotisk. Passoa Likør bruges ofte i drinks, da den giver et frisk pust og en sødlig smag. Passoa anvendes for eksempel til at blande op sammen med juice af forskellig smag. En flaske indeholder - 70 cl. - 17 % Alkohol.
169,00 DKK 189,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Licor 43 er sammensat af 43 nøje udvalgte naturlige ingredienser, hvoraf de fleste er frugt og aromatiske urter, deriblandt citrusfrugter og vanilje, der giver en mild, blød og rund smag. Nogle foretrækker at drikke deres Licor 43 "on the rocks". Mens professionelle bartendere i flere år har anvendt Licor 43 som den "hemmelige ingrediens", der tilfører en lang række drinks og cocktails et karakteristisk twist og afrunder den sprittede smag fra anden alkohol.
199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

COOLE SWAN er lavet af de bedste råvarer, der kan opdrives, og det smager man tydeligt. Familien bag denne dejlige creme likør har i flere generationer arbejdet i mejeribranchen og leverer selv fløden til likøren. Derudover indeholder den hvid Belgisk chokolade at høj kvalitet, irsk whiskey, der er trippeldestilleret og den bedste vanilje fra Madagaskar. Likøren blev lanceret for 10 år siden, og er på den korte tid blevet en enorm succes.

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Zuidams Amaretto er produceret på det gamle familieejede destilleri. Ved destillationen og hele produktionen af produktet, er det stadig den gamle hemmelige familieopskrift, der bliver brugt. Resultatet er en udsøgt mandellikør med en ren og koncentreret smag. Mandellikør nydes som den er eller som mixer. 

199,00 DKK 229,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler