Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Chile er verdens 8. største vinland. Det er primært billige hverdagsvine, som vi kender fra Chile. Vinene er bløde og fyldige med smag af moden frugt. Vin fra Chile er dog langt mere end billige og modne vine, og man får da også generelt en god vinoplevelse med Chilenske vine. Mange europæiske vinmagere har bidraget med konsultation for at opnå vine, der falder i Europæeres smag. Den bedste vinregion i Chile er Valle del Maipo. Der er primært tale om Bordeaux-sorter i de Chilenske vine så som Cabernet, Syrah, Carmenere, Malbec og Pinot Noir.

Vores populære Chilenske vinhus Morandé blev i 2010 udnævnt til ”Winery of the Year” for 4 gang af det prestigefyldte Amerikanske Magasin – Wine & Spirits. Morandé er dermed iblandt verdens top 100 vingårde. De tilbyder kvalitets vine i fem forskellige niveauer.

Sorter resultater:

* Et fantastisk glas rødvin til en vanvittig pris. Vinen er intens, har karakter og identitet. Farven er intens rød. I næsen afsløres aromaer af bær, blommer, vanilje og sort peber. I ganen er vinen silkeblød med en rund, kompleks tannin samt en god karakter. Den fremragende struktur understreger en vedholdende og rig afslutning. Den er meget frugtagtig og let at drikke og kan derfor også nydes alene.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Topvin til små penge - Value for Money. Vinens aroma leder tankerne hen på mørke og friske vilde bær, med søde toner af lidt solbær. Vinen fylder godt i munden med god fylde og struktur. I den lange behagelige eftersmag er der smag af mørk chokolade, kaffe og kandiserede frugter. Det er en vin i fin balance med en som sagt, behagelig eftersmag.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

* Guldmedalje ved 11th Wines of Chile Awards 2014 (Chile), Bronzemedalje ved International Wine Challenge 2015 og Bronzemedalje ved 12th Annual Wines of Chile Awards (Brasil). En kraftig og elegant vin - den bedste Carmenere de har lavet til dato. I bouqueten er der lidt eg, med et strejf af peber og kirsebær, vanilje samt krydderier. I smagen er det en frisk, kraftig men silkeblød vin, der er rig på frugt, og et hint af tobak i eftersmagen.

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)
* KRAFTIG VIN FRA VORES CHILENSKE VINHUS der leverer Chilensk stil med Fransk manér. Vinen har både sødme og styrke. Smagen leder tankerne hen på ungdommens styrke med blomster og frugter fra skoven, frisk og blød med elegante toner af bolsjer, en sød og diskret påmindelse om kakao, karamel og ristede kaffebønner. En saftig og afbalanceret vin, der kalder på det bedste i dig som elsker et fremragende glas vin.
245,00 DKK 295,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Pinot Noir i den bedste KLASSE med 13,5 % alkohol. Skal man sammenligne med en Bourgognevin i denne klasse, skal vi over de 100,- kr. Smagen er frisk, med nuancer af friske jordbær, peber og rosentræ. Vinen er meget elegant med aromaer af modne frugter og blid eg. Den passer perfekt til lettere grillmad, kylling, salater og friske oste samt til ren nydelse.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)
92 Point af Wine Advocate - Robert Parker. Vinen er lavet på druerne Cabernet Sauvignon og Carmenére. Intense aromaer af perfekt modne bær og mørke frugter dominerer i den indbydende og komplekse bouquet. Den elegante smag er ekstremt rig på frugt med en perfekt afstemt syre og velintegrerede tanniner, sluttende i en utrolig lang eftersmag med masser af detaljer. En dyb og intens vin, der har været lagret 18 måneder på franske egetræsfade.
329,00 DKK 369,00 DKK (spar 40,00 DKK)

92 Point af Wine Advocate - Robert Parker, dec 2010. MEMORIAS er lavet på druerne Cabernet Sauvignon og Carmenére, der er forsigtigt håndplukkede. Smag og bouquet er imponerende intens af frisk, god frugt. Aromaer af perfekt modne bær og mørke frugter dominerer i den indbydende og komplekse bouquet. En elegant smag med en perfekt afstemt syre og velintegrerede tanniner, sluttende i en utrolig lang eftersmag med masser af lækker detaljer. Vinen har været lagret 14 måneder på Franske Egetræsfade.

199,00 DKK 235,00 DKK (spar 36,00 DKK)
* STORSLÅET VIN FRA MORANDÉ med 90 Robert Parker Point, 92 Point ved Decorchados 2014 (Chile) og Guldmedalje ved Concours Mondial de Bruxelles 2014. Vinen har en frisk aroma med intens frugt af brombær og blåbær samt krydret sort peber, kanel og ristede kaffebønner. Smagen er frugtagtig, kompleks og med vedvarende sorte frugter, krydderier, chokolade, jordagtig smag og trøfler, med fløjlsagtige og massive tanniner. Lagret i 16 måneder på franske egetræsfade.
98,00 DKK 149,00 DKK (spar 51,00 DKK)
* EN FORTRÆFFELIG VIN ! Denne Sangiovese har en flot intens og dyb kirsebærrød farve. Duften præges af røde frugter så som sure kirebær, hindbær og en karakteristisk note af violer. Smagen er frisk og intens, frugtagtig med en saftig syre og en struktur, der bestemmes af en meget fin og vedvarende tanin, der er med til at give smagen længde og dybde samt en meget mærkbar følelse af renhen.
169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

* Et fantastisk glas rødvin til en vanvittig pris. Juan har skabt denne 50/50 blanding af Carmenere og Cabernet Sauvignon. En skøn rødvinsblanding, der fremmer det intime udtryk for venskab og samtale. Vinen er koncentreret, udtryksfuld, generøs, fyldig og med personlighed. I næsen afsløres aromaer af mørke bær, blommer, vanilje og hvid peber, samt en dyb intens overraskende farve.

99,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler