Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Mousserende Danske vine

Sorter resultater:

Rabarber Elmsfeuer Rabarbervin

Elmsfeuer er en halvtør mousserende rabarbervin. Elmsfeuer er fremstillet af danske rabarber af sorten Elmsfeuer. I det nordiske klima har Elmsfeuer rabarber optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver rabarberen en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Mosten er gæret på pulpen ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske. Lagrer minimum 9 måneder før frigivelse.

Elmsfeuer serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til sommerlige salater eller retter med spæde grøntsager, asparges, fjordrejer, jomfruhummer, lufttørret skinke, tapas og gedeost.

 

Andersen Winery Rabarber Elmsfeuer 75 cl. Der laves 10.000 flasker hvor over 5000 allerede er reserveret.

Bestil allerede nu hvis du være sikker på nogle flasker. De udsøgte danske rabarber af sorten Elmsfeuer fermenteres på stål med bundfald. Derefter gennemgår vinen traditionel metode som vi kender fra blandt andet Champagne.

Vinen lagres på gær i 9 måneder inden degorgering.

Vinen er en tør mousserende rabarbervin med frisk afstemt smag af rabarber. Det er en frisk og saftig vin med noter af grøn rabarber, æble, og stram nordisk syre profil.

TEST:

***** Vinder af kategorien “Bedste Mousserende Frugtvin” ved Dansk Vinskue 2019
***** Guldmedalje ved International Food Contest 2018
***** Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2018

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 10 % Alkohol

249,00DKK

Sigrid 2020 fra Andersen Winery

Sigrid er en tør mousserende æblevin. Sigrid er fremstillet af sent høstede danske Ingrid Marie, Jonagold og Belle De Boskoop æbler. I det nordiske klima har æblerne optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver æblet en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Mosten er gæret vinteren over ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske. Lagrer minimum 24 måneder før frigivelse.

Sigrid serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til retter med fisk, skaldyr, fjerkræ og lyst kød.

249,00DKK

Ingrid Barrique fra Andersen Winery

Ingrid er en tør mousserende æblevin. Ingrid er fremstillet af sent høstede danske Ingrid Marie æbler. I det nordiske klima har Ingrid Marie æblet optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver æblet en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Mosten er gæret vinteren over ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske. Lagrer minimum 18 måneder før frigivelse.

Ingrid serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til retter med fisk, skaldyr, fjerkræ og lyst kød.

249,00DKK

Ben A fra Andersen Winery Solbær

Ben A er en sød mousserende solbærvin. Ben A fremstilles af håndsorterede danske solbær af sorten Ben Alder. De danske solbær har optimale betingelser i det nordiske klima, hvor temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver lang modningstid, som udvikler fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Solbærrene stampes og gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at give den smagfulde vin. Inden solbærvinen gæres anden gang på flaske, blendes den med vores æblevin for at skabe den perfekte balance imellem aroma og syre. Inden vinen degorgeres har den lagret på flaske i minimum 9 måneder. Til sidst tilsættes dosage, som gør Ben A til en mousserende dessertvin.

Ben A serveres kold til desserter som chokoladekage, is, kransekage, risalamande, konfekt og ost.

Ben A kan serveres i stedet for Kir Royal.

249,00DKK

Stevns 2021 fra Andersen Winery Kirsebærvin

Stevns er en sød mousserende Kirsebærvin. Stevns fremstilles af håndsorterede danske kirsebær af sorten Stevnsbær. De danske kirsebær har optimale betingelser i det nordiske klima, hvor temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage giver lang modningstid, som udvikler fantastisk aroma og en helt unik syreprofil.

Kirsebærrene stampes og gæres ved lav temperatur sammen med skallerne for at give den smagfulde vin. Inden kirsebærvinen gæres anden gang på flaske, blendes den med vores æblevin for at skabe den perfekte balance imellem aroma og syre. Inden vinen degorgeres har den lagret på flaske i minimum 9 måneder. Til sidst tilsættes dosage, som gør Stevns til en mousserende dessertvin.

Stevns serveres kold til desserter som chokoladekage, kransekage, risalamande, konfekt og ost.

249,00DKK

Sorter resultater:

Mousserende Danske vine

Vi anbefaler