Populær

Elmsfeuer Rabarbar - Andersen Winery

249,00DKK
Model/varenr.: 216 1080

Rabarber Elmsfeuer Rabarbervin - Kendt fra TV2

Elmsfeuer er en halvtør mousserende rabarbervin. Elmsfeuer er fremstillet af danske rabarber af sorten Elmsfeuer. I det nordiske klima har Elmsfeuer rabarber optimale betingelser. Temperaturforskellene mellem de kølige nætter og de lange lyse dage, giver rabarberen en lang modningstid, som udvikler en fantastisk aroma og en helt unik syreprofil. Mosten er gæret på pulpen ved lav temperatur, hvorefter vinen er gæret anden gang på flaske. Lagrer minimum 9 måneder før frigivelse.

Elmsfeuer serveres afkølet og anbefales som en anderledes og udsøgt aperitif eller som en perfekt ledsager til sommerlige salater eller retter med spæde grøntsager, asparges, fjordrejer, jomfruhummer, lufttørret skinke, tapas og gedeost.

 

Andersen Winery Rabarber Elmsfeuer 75 cl. Der laves 10.000 flasker hvor over 5000 allerede er reserveret.

Bestil allerede nu hvis du være sikker på nogle flasker. De udsøgte danske rabarber af sorten Elmsfeuer fermenteres på stål med bundfald. Derefter gennemgår vinen traditionel metode.

Vinen lagres på gær i 9 måneder inden degorgering.

Vinen er en tør mousserende rabarbervin med frisk afstemt smag af rabarber. Det er en frisk og saftig vin med noter af grøn rabarber, æble, og stram nordisk syre profil.

Danskerne har i den grad taget den til sig, efter at Elmsfeuer blev kendt på TV2 i september 2020 hos først Hans Pilgårds ”Sæt pris på Danmark” og derefter hos Anne og Anders, der også var på tur rundt i Danmark. Begge TV-hold blev meget imponerede over Elmsfeuer, da de var ude at smage på de lokale lækkerier på Djursland.

TEST:

***** Vinder af kategorien “Bedste Mousserende Frugtvin” ved Dansk Vinskue 2019
***** Guldmedalje ved International Food Contest 2018
***** Særlig udmærkelse ved Dansk Vinskue 2018

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 10 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk

spacer