Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Ambre - 10 år gammel Grande Champagne Cognac. Fantastisk blød, fyldig og cremet Cognac som er lagret i minimum 10 år der giver Ambre en lange eftersmag. Farven er gylden, med en let og delikat næse. Aromaer af blomster, orange og et pikant strejf af vanille runder denne cognac perfekt af. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40 % Alkohol.
399,00 DKK

Reserve 20 år gammel Grande Champagne Cognac. En meget unik og krydret cognac fra Grande Champagne området i hjertet af Cognac. En flot Farve som gammelt funklende guld. En Herlig duft af vanillestænger, sammen med tørrede rosenblade og engelsk abrikos marmelade. Efter lidt tid fornemmes mørkt krydderi, kanel, lakrids og valnødder. Smagen er fyldig, intens og kraftig. De mørke krydrede toner er i perfekt balance med den lyse frugt. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40 % Alkohol.

549,00 DKK 599,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Pierre Ferrand Esprit des Dieux har en flot mørk maghogni farve. Duften er fyldt med noter, der kendetegner Grande Champagne, som tørrede frugter og cedertræ i starten. Lad cognacen stå lidt og oplev nye noter som lakrids, krydderier og kraftfuld te. Smagen er silkeblød og med en stor fylde. Noter af læder, vanilje, træ og tobak, giver denne cognac en rigtig god karakter, der giver en rigtig god oplevelse. 70 cl. - 40% alk.
795,00 DKK
96 point Beverage Tasting Institute Denne cognac er lagret til perfektion, og opkaldt efter den fordampningsproces som forekommer når cognacen lagres, altså "englenes andel". den er fed, fyldig men også meget delikat, med strejf af vanille og lakrids. Farven er mørk ravgylden og efterlader tunge gardiner i glasset. Generelt en flot og kompleks cognac.
1.095,00 DKK 1.250,00 DKK (spar 155,00 DKK)
Virkelig Finest Cognac! En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol
1.695,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler