Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Cognac bliver – som navnet antyder – fremstillet i Cognac-distriktet i Frankrig og er en brændevin lagret på egefade. Smagen af cognac præges af lagringstiden og typen af egefade brugt i processen, og en god cognac bliver kun bedre af at ligge. Den gyldne drik kan nydes efter maden, f.eks. til en kop kaffe og et stykke lækkert chokolade. Cognac skal ikke køles ned, men nydes bedst ved stuetemperatur – man kan evt. varme den lidt med hånden, når man sidder med den i glasset. Herved får man glæden af aromaen og de mange smagsindtryk, som en kvalitetscognac giver. På denne side kan du se vores udvalg af cognac, og hvis det er nyt for dig at købe og drikke cognac – eller du bare har svært ved at vælge – står vi selvfølgelig klar med råd og vejledning, så du kan få den helt rigtige flaske med hjem.

Sorter resultater:

Pierre Ferrand Ambre 1er Cru - 10 år - Topkvalitet !

Ambre - 10 år gammel Grande Champagne Cognac.
Fantastisk blød, fyldig og cremet Cognac som er lagret i minimum 10 år der giver Ambre en lange eftersmag.
Farven er gylden, med en let og delikat næse. Aromaer af blomster, orange og et pikant strejf af vanille runder denne cognac perfekt af.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl.  40 % Alkohol.

Pierre Ferrand Cognac fra hjertet af Grand Champagne regionen er destilleret ved den traditionelle gamle metode. Lageret i små Limousin træ fade og lagt i kølige mørke kældre. Her mestre Pierre Ferrands kældermester finessen og elegancen af den prisvindende cognac.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

449,00DKK 499,00DKK (spar 50,00DKK)

Maxime Trijol V.S. i Grand Classic serien, er en sammensætning af yngre cognacer, der alle er destilleret og lagret i Maxime Trijols imponerende facilitetet i selve hjertet af cognacregionen.
Det er en intens, frugtrig og fyldig cognac med aromaer af forårsblomster. Cognacens lette udtryk gør den meget anvendelig som aperitif eller - mere traditionelt - som et godt glas efter en god middag. En stor nydelse til en meget overkommelig pris.
Maxime Trijols V.S. er en meget konkurrencedygtig kvalitet set i forhold til markedets store og mere kendte mærkevarer. Her bliver du ikke snydt.

Der er 6 flasker pr. kasse - 40% alkohol - 70 cl.

295,00DKK 349,00DKK (spar 54,00DKK)

En helt igennem gammel og moden cognac, der er sammensat af gamle destillater fra druer dyrket i kun de bedste områder af cognacregionen. En meget fyldig cognacoplevelse. I næsen fornemmes en flot aroma af mørke tørrede frugter. Et typisk tegn på en gammel cognac. Smagen er rund og blød og meget vedholdende i eftersmagen. Slik for voksne.
Maxime Trijol X.O. i Grand Classic serien, har vundet mange præmier og medaljer gennem årene. Bl.a. gentagne gange ved London International Wine and Spirit Competition.

Der er 6 flasker i en kasse - 40% alkohol - 70 cl.

799,00DKK 895,00DKK (spar 96,00DKK)

Pierre Ferrand Reserve - 1er Cru 20 år

Reserve 20 år gammel Grande Champagne Cognac. 
En meget unik og krydret cognac fra Grande Champagne området i hjertet af Cognac.
En flot Farve som gammelt funklende guld. En Herlig duft af vanillestænger, sammen med tørrede rosenblade og engelsk abrikos marmelade. Efter lidt tid fornemmes mørkt krydderi, kanel, lakrids og valnødder. Smagen er fyldig, intens og kraftig. De mørke krydrede toner er i perfekt balance med den lyse frugt.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40 % Alkohol.

Pierre Ferrand Cognac fra hjertet af Grand Champagne regionen er destilleret ved den traditionelle gamle metode. Lageret i små Limousin træ fade og lagt i kølige mørke kældre. Her mestre Pierre Ferrands kældermester finessen og elegancen af den prisvindende cognac.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

599,00DKK 649,00DKK (spar 50,00DKK)

Pierre Ferrand 10 Generations Cognac viser en frisk let stil af Cognac der stadig har flot dybde og en blød integration af alkohol. Eftersmagen hænger flot ved og renser ganen.
Stilen er præcis, ren og samtidig varm og dyb. Fadnoterne er bløde og giver den varme der spiller så flot sammen med den friske stil. En harmonisk Cognac fra en top producent.

Siden 1630 har 10 generationer af Ferrand familiemedlemmer stået for arbejdet i den traditionsrige Cognac producents marker og destilleri. Denne 1er Cru Cognac er en hyldest til de mennesker der har viet deres arbejdsliv og passion til arbejdet med Pierre Ferrands Cognac, og særligt til Mademoiselle Henriette, den sidste direkte efterkommer af Ferrand familien.

Flasken indeholder 50 cl. - 46% alk.

Se og læs mere om Pierre Ferrand her!

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

369,00DKK 399,00DKK (spar 30,00DKK)

Pierre Ferrand Sel. des Anges 1er cru 30 år

96 point  Beverage Tasting Institute
Denne cognac er lagret til perfektion, og opkaldt efter den fordampningsproces som forekommer når cognacen lagres, altså "englenes andel". den er fed, fyldig men også meget delikat, med strejf af vanille og lakrids. Farven er mørk ravgylden og efterlader tunge gardiner i glasset. Generelt en flot og kompleks cognac.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

1.195,00DKK 1.295,00DKK (spar 100,00DKK)

En helt igennem unik cognacoplevelse. Med Maxime Trijol’s VSOP Grande Champagne i glasset får du en lækker aroma i næsen med toner af vanilje, krydderier og tørrede mørke frugter. Der er dybde i både aroma og eftersmagen, som også indeholder toner af egetræ. En fantastisk cognac. Det er helt forståligt, at denne cognac har mange fans blandt cognacelskere, og at den har fået så mange internationale udmærkelser som den har, bl.a. "Highest distinction” ved The Spirit Business.

Der er 6 flasker pr. kasse - 40% alkohol - 70 cl.

369,00DKK 425,00DKK (spar 56,00DKK)

En ny og stærkt forbedret udgave af ”Selection Des Anges”. Det er en rig, frugtagtig og meget fyldig Cognac fra Pierre Ferrand. Den tilbyder noter af krystalliseret appelsin, tørrede rosenblade, jasmin, violer, kanel, ingefær og muskatnød på ganen. Langsomt udvikler sig noter af blomst honning, blød vanilje og ristede hasselnødder. Denne cognac er lagret til perfektion, og opkaldt efter den fordampningsproces som forekommer når cognacen lagres, altså "englenes andel". Leveres i en flot karaffel og en eksklusiv gaveæske.

70 cl – 41,8% alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

1.695,00DKK 1.899,00DKK (spar 204,00DKK)

Denne aftapning er specielt lavet til det kinesiske cognacmarked. I 2023 er det "Kaninens År" i Kina og hvis du kigger nøje efter på etiketten kan du få øje på silhuetten af det lille søde pelsdyr. Vi synes de fine portvinsfade giver noget helt særligt til cognacen, som får en fantastisk frisk elegance af de røde søde vinfade. Leveres i en smuk stærk rød og gylden gavekarton.
Meget floral duft med indslag af vanilje, karamel, mandler, abrikos, kokos, som langsomt ender i en buket rosenblade, orangeblomst og muskatnød. Rig og balanceret smag med en meget cremet mund fylde. Hvid chokolade, henkogte pærer, vanilje, honning og kanel får mundvandet til at løbe. I eftersmagen opleves figner, mørke blommer, bergamotte, muskatnød, lakrids og lidt vanilje.
Det bliver næsten ikke bedre - God Jul!


Flasken indeholder 50 cl. - 44% alk.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

369,00DKK 399,00DKK (spar 30,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler