Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Fra den udsøgte Vina Cecilia Moscato Rose med bærfrugter, lime og et strejf af krydderi, til den sofistikerede Vilarnau Cava Brut med en lagringsperiode på cirka 14 måneder. Hos Slagelse Vinkompagni kan du altid finde en lang række delikate mousserede vine fra Spanien, fra nogle af verdens bedste producenter. Vores udvalg består både af tørre varianter med en uimodståelig sødme, samt spanske mousserede vine med et lavt alkoholindhold til rigtig gode priser. Hvad end du kunne tænke dig et delikat og velafbalanceret blend af Trepat og Pinot Noir til en særlig lejlighed, eller en lækkert dessertvin til at byde gæsterne efter hovedretten, er dette siden for dig. Lyder disse valgmuligheder som noget for dig så find din foretrukne mousserede vin fra Spanien nedenfor og gå på opdagelse i en verden af uforglemmelige aromaer og fantastiske smagsoplevelser. Kunne du tænke dig at høre mere om specifikke varianter, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! Damernes favorit. Vina Cecilia Moscato Rose er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! * Damernes favorit. Vina Cecilia White er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

*** FORFRISKENDE MOSCATO ROSE - MED NATURLIGE BOBLER. Ponte Vecchio Rosé har en lys pink farve og fine, delikate bobler. I næsen dufter den smukt af blomster aromaer. Smagen er meget forfriskende med en rig frugtsmag og en fremragende balance mellem sødme og syre.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

***** Denne kvalitets Cava er et blend af de lokale Trepat og Pinot Noir, der lagres ca. 14 måneder - en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler. En flot balanceret vin, der er tør uden at støve.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Dette er kvalitets-Cava lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (35%) og Xarel.lo (15%), der er lagret ca. 14 måneder, det giver ekstra kompleksitet og finere bobler. Denne Demi-Sec ligger i den ikke så søde ende af genren og har med sin friske syre et meget balanceret udtryk.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Dette er kvalitets-Cava lavet af klassiske Cava-druer, der lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, en god balance og en konstant strøm af fine bobler.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

*** Fantastisk frisk mousserende vin, som har en god sødme og tørhed. Den er vinificeret efter den klassiske metode fra Champagne. Vinen er meget aromatisk med noter af hvide blomster og er frugtagtig og intens i smagen efterfulgt af lidt sødme og med fine bobler.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)
Ponte Vecchio Moscato Bianco* Forfriskende Moscato med naturlige bobler Ponte Vecchio Bianco er en forfriskende lækker, let sødmefuld mousserende vin.  Den er uimodståelig og med små og elegante bobler. Denne Moscato er produceret med omhu på druerne Muscat og Sauvignon Blanc, efter opskrift af ita ...mere
69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler