Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

I Danmark er julens sociale sammenkomster og især julefrokoster nærmest synonym med snaps og akvavit. Hvor akvavit skal have en smag, som er præget af dild- eller kommenfrø og indeholde mindst 37,5 % alkohol, så er snaps ikke en beskyttet titel, og kan bruges om al spiritus med tilsat smag. Snaps er en nordeuropæisk brændevin, og i Danmark har vi en tradition for fremstilling af brændevin, som kan spores helt tilbage til 1200-tallet. Den danske snaps passer rigtig god til den fede, danske julemad, og hvis man rigtig vil nyde sin snaps, er det en god idé at nippe til den under maden. Hos Slagelse Vinkompagni fører vi den klassiske akvavit, som de fleste kender og elsker iskold til julefrokosten, men hvis du har lyst til at prøve en lidt anderledes snaps, så er vi også leveringsdygtige i snapse lavet på bl.a. porse, blåbær og appelsin.

Sorter resultater:

Aalborg Juleakvavit er en kraftig akvavit, der er fremstillet på et destillat af kommen- og dildfrø samt koriander. Den har i både duft og smag en robust karakter af kommen med en fin eftersmag af appelsin, mandel og koriander. En smag og kvalitet der imponerede ved International Spirits Challenge, hvor Aalborg Jule Akvavit fik den højeste præmiering. 

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)
SPAR LIGE NU KR. 20,- PR. FLASKE. Juleakvavit fra Bornholm. Den Bornholmske Spritfabrik har et sæsonbetonet sortiment bl.a. når det kommer til Juleakvavitten, som har eksisteret i specialhandlen i flere år. Bornholmer Juleakvavitten er fremstillet på "Bornholmer 1855 Traditionsakvavitten", men har flere nuancer af bl.a. nellike, appelsin og kommen, som tilsammen giver akvavitten en særlig blød og rund smag med en dejlig fylde. Der er tale om en bornholmsk luksusakvavit fremstillet ud fra opskrifter, der stammer fra Hasle Dampbrænderi. Akvavitten bør nydes afkølet 6-10 gr. Bornholmer Juleakvavitten har fået bronze i en eksperttest i dagbladet BT. Eksperterne skrev: Blid og dejlig. Passer perfekt til røget ål, røræg og røget sild med purløg. En ægte all-round-snaps, som passer til alt i en rigtig dansk julefrokost. Normalpris pr. flaske kr. 169,- 50 cl. 42 % Alkohol.
139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Schumachers Brændevin - Porse En ægte klassiker i fornyet, autentisk form. Schumachers Porse Brændevin er lavet på dansk og svensk porse. Porsen er høstet om sommeren og trækker i den økologiske spiritus med både blade og kogler, hvilket giver den mørke farve og fine anis-toner, foruden den gode porse smag. En flaske indeholder 50 cl. 38 % alkohol.
179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Et fremragende alternativ til de klassiske kommensnapse, når det gælder det nordiske frokostbord. I denne økologiske brændevin har vi valgt at tørre de vilde slåenbær. Det får de søde aromastoffer frem i det ellers bitre bær, og det tilfører snapsen mere sødme og en anelse mandelsmag. Derfor også denne gyldne farve. 50 cl. pr. flaske 38 % alkohol.
179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Nyhed fra Schumacher. En klassisk dild snaps med en utrolig blødhed og en elegant eftersmag. 50 cl. pr. flaske 38 % alkohol.
179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)
En rund og sød brændevin, der er trukket på appelsiner, lyse rosiner og vanilje. ? Alt økologisk. Appelsinerne er skrællet i hånden, så vi er sikre på, at kun det yderste af skallen kommer med. I den sidder nemlig de runde olier og aromastoffer.. Den er en god ?avec?. Og den er fremragende til dessert, chokolade og kaffe. Eller bland med champagne, så får du en dejlig sommerdrink. 50 cl. pr. flaske 38 % alkohol.
179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)
SAKE... Japansk sake er en unik gæret drik brygget på ris og kildevand. For det meste er alkoholprocenten på 13-18% vol. Sake kan både drikkes til maden og til en venskabelig skål. Ved servering hældes saken over i en lille kande for det meste i keramik (tokkuri) og drikkes af små sakekrus. Det er lidt forskelligt om saken er velegnet til at drikke kold, ved stuetemperatur eller opvarmet. Det kommer an på hvert enkelt mærke. Det anses for grådigt at hælde op for sig selv, derfor gælder det om at holde øje med når de andres krus er tomme. Løft kruset med et "kampai" (Japansk for skål). God fornøjelse. En kasse indeholder 4 flasker 70 cl. 13,5 % Alkohol.
89,00 DKK
Vinhandlerens Jule Akvavit er en delikat og velsmagende akvavit fra Den Bornholmske Spritfabrik. Alletiders gode gaveidé - og helt uundværlig på det traditionelle julebord. Den gode flaske - indeholder den fineste akvavit fra den familieejede spritfabrik - Den Bornholmske Spritfabrik, der har stolte traditioner i at komponere akvavitter. Vinhandlerens Jule Akvavit er destilleret og lagret efter en gammel en gammel recept. Den Bornholmske Spritfabrik har fået tilladelse til at plukke Kongelys ved Hammershus, som er tilsat i lagringsprocessen som et specielt krydderi til akvavitten. Kongelys blev tidligere brugt som slimløsnende middel ved halsonde. Og til salve, som kunne fjerne selv de mest genstridige rynker i panden på de gamle piger. En delikat og velsmagende Jule Akvavit. En rigtig god gaveidé og en helt uundværlig akvavit til den traditionelle julefrokost. Dette er 6. årgang af Vinhandlerens Jule Akvavit og traditionen vil blive videreført de kommende år. En flaske indeholder 50 cl. - 40 % alkohol.
189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)
At drikke vodka rent - kræver en ren vodka. Schumachers Vodka er økologisk, den er destilleret tre gange og filtreret gennem aktivt kul. Derved opnås en rund og blød vodka, der kan nydes ren. Den er destilleret på økologisk hvede og kan nydes som shot, til drinks og som avec. 50 cl. pr. flaske 38 % alkohol.
179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Linie Aquavit er en eksklusiv norsk akvavit som produceres af Arcus AS i Oslo. Den er verdenskendt for sin rejse rundt om jorden. Lagret på sherryfade og fragtet som dækslast på en 4 måneder lang rejse, opnår Linie Aquavit sin gyldne farve og sin enestående smag, der hverken kan kopieres eller genskabes ad kunstig vej. På rejsen krydses "linien" eller ækvator 2 gange - heraf navnet. Set gennem flasken, er der på bagsiden af hver flaskes etiket skrevet hvornår og med hvilket skib, den pågældende Linie Aquavit har krydset ækvator. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 41,5 Alkohol
179,00 DKK
En traditionel jule akvavit fra Linie med 41,5 % alkohol. Denne akvavit har den klassiske smag af kommen med et strejf af diverse krydderier, hvilket gør den oplagt til julefrokoster og lignende arrangementer. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 41,5 % Alkohol
225,00 DKK 235,00 DKK (spar 10,00 DKK)
Blåbær og havtorn har lagret vinteren igennem, og de fyldes på flaske i starten af foråret. Med sin fine lyserøde farve er snapsen en meget elegant og feminin snaps. Den passer godt til de lette, finere madretter som fisk og skaldyr. En flaske indeholder 50 cl. - 40 % alkohol.
199,00 DKK
Porsen er en sjælden, gammel plante, der hovedsageligt vokser i jylland. Den er uundværlig i snapsen til det danske julebord / frokostbord og kan også drikkes til lune retter. En flaske indeholder 50 cl. - 40 % alkohol.
199,00 DKK

* Vinhandlerens Jule Akvavit er en delikat og velsmagende akvavit fra Den Bornholmske Spritfabrik. Alletiders gode gaveidé - og helt uundværlig på det traditionelle julebord. Vinhandlerens Jule Akvavit er sammensat af de fineste krydderier og efterfølgende lagret med sødskærm/spansk Kørvel. Resultatet er en delikat og velsmagende juleakvavit, der egner sig særlig godt til julefrokosten.

189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)

* Vinhandlerens Jule Akvavit er en delikat og velsmagende akvavit fra Den Bornholmske Spritfabrik. Alletiders gode gaveidé - og helt uundværlig på det traditionelle julebord. Vinhandlerens Jule Akvavit er sammensat af de fineste krydderier og efterfølgende lagret med enebær. Resultatet er en delikat og velsmagende juleakvavit.

189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler