Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

I Danmark er julens sociale sammenkomster og især julefrokoster nærmest synonym med snaps og akvavit. Hvor akvavit skal have en smag, som er præget af dild- eller kommenfrø og indeholde mindst 37,5 % alkohol, så er snaps ikke en beskyttet titel, og kan bruges om al spiritus med tilsat smag. Snaps er en nordeuropæisk brændevin, og i Danmark har vi en tradition for fremstilling af brændevin, som kan spores helt tilbage til 1200-tallet. Den danske snaps passer rigtig god til den fede, danske julemad, og hvis man rigtig vil nyde sin snaps, er det en god idé at nippe til den under maden. Hos Slagelse Vinkompagni fører vi den klassiske akvavit, som de fleste kender og elsker iskold til julefrokosten, men hvis du har lyst til at prøve en lidt anderledes snaps, så er vi også leveringsdygtige i snapse lavet på bl.a. porse, blåbær og appelsin.

Sorter resultater:

SAKE Choya er japansk risvin lavet af den berømte japanske producent Choya. Den er fremstillet af japanske ris og resultatet er en blød og tør sake. Den er meget let at drikke og kan nydes afkølet om sommeren eller opvarmet om vinteren.

 

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Økologisk slåen akvavit med sødme og en anelse mandelsmag. Et fremragende alternativ til de klassiske kommensnapse, når det gælder det nordiske frokostbord. Brændevinen er økologisk og tilsat tørre vilde slåenbær, der får de søde aromastoffer frem i de ellers bitre bær. Det giver snapsen mere sødme og en anelse mandelsmag.

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* En klassisk dild snaps med en utrolig blødhed og en elegant eftersmag. Schumachers Krondild Brændevin er trukket på hele friske, grønne kroner af krondild, der er plukket i sensommeren på Sjælland. Brændevinen har en blød, let smag af dild med toner af peber og fennikel. Krondild akvavitten er perfekt til frokostbordet og til fisk og skaldyr. Den er et mildt alternativ til de kraftige akvavitter.  

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Økologisk lækker appelsin brændevin, der kan anvendes bredt. En rund og sød brændevin, der er trukket på appelsiner, lyse rosiner og vanilje. Alt er økologisk og appelsinerne er skrællet i hånden, så man sikrer, at kun det yderste af skallen kommer med. I den sidder nemlig de runde olier og aromastoffer. 

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)
SPAR LIGE NU KR. 20,- PR. FLASKE. Juleakvavit fra Bornholm. Den Bornholmske Spritfabrik har et sæsonbetonet sortiment bl.a. når det kommer til Juleakvavitten, som har eksisteret i specialhandlen i flere år. Bornholmer Juleakvavitten er fremstillet på "Bornholmer 1855 Traditionsakvavitten", men har flere nuancer af bl.a. nellike, appelsin og kommen, som tilsammen giver akvavitten en særlig blød og rund smag med en dejlig fylde. Der er tale om en bornholmsk luksusakvavit fremstillet ud fra opskrifter, der stammer fra Hasle Dampbrænderi. Akvavitten bør nydes afkølet 6-10 gr. Bornholmer Juleakvavitten har fået bronze i en eksperttest i dagbladet BT. Eksperterne skrev: Blid og dejlig. Passer perfekt til røget ål, røræg og røget sild med purløg. En ægte all-round-snaps, som passer til alt i en rigtig dansk julefrokost. Normalpris pr. flaske kr. 169,- 50 cl. 42 % Alkohol.
139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Vinhandlerens Jule Akvavit er en delikat og velsmagende akvavit fra Den Bornholmske Spritfabrik. Alletiders gode gaveidé - og helt uundværlig på det traditionelle julebord. Den gode flaske - indeholder den fineste akvavit fra den familieejede spritfabrik - Den Bornholmske Spritfabrik, der har stolte traditioner i at komponere akvavitter. Vinhandlerens Jule Akvavit er destilleret og lagret efter en gammel en gammel recept. Den Bornholmske Spritfabrik har fået tilladelse til at plukke Kongelys ved Hammershus, som er tilsat i lagringsprocessen som et specielt krydderi til akvavitten. Kongelys blev tidligere brugt som slimløsnende middel ved halsonde. Og til salve, som kunne fjerne selv de mest genstridige rynker i panden på de gamle piger. En delikat og velsmagende Jule Akvavit. En rigtig god gaveidé og en helt uundværlig akvavit til den traditionelle julefrokost. Dette er 6. årgang af Vinhandlerens Jule Akvavit og traditionen vil blive videreført de kommende år. En flaske indeholder 50 cl. - 40 % alkohol.
189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Schumachers Brændevin - Porse En ægte klassiker i fornyet, autentisk form. Schumachers Porse Brændevin er lavet på dansk og svensk porse. Porsen er høstet om sommeren og trækker i den økologiske spiritus med både blade og kogler, hvilket giver den mørke farve og fine anis-toner, foruden den gode porse smag. En flaske indeholder 50 cl. 38 % alkohol.

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Linie Aquavit er en eksklusiv norsk akvavit som produceres af Arcus AS i Oslo. Den er verdenskendt for sin rejse rundt om jorden. Lagret på sherryfade og fragtet som dækslast på en 4 måneder lang rejse, opnår Linie Aquavit sin gyldne farve og sin enestående smag, der hverken kan kopieres eller genskabes ad kunstig vej. På rejsen krydses "linien" eller ækvator 2 gange - heraf navnet. Set gennem flasken, er der på bagsiden af hver flaskes etiket skrevet hvornår og med hvilket skib, den pågældende Linie Aquavit har krydset ækvator. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 41,5 Alkohol
179,00 DKK
En traditionel jule akvavit fra Linie med 41,5 % alkohol. Denne akvavit har den klassiske smag af kommen med et strejf af diverse krydderier, hvilket gør den oplagt til julefrokoster og lignende arrangementer. En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 41,5 % Alkohol
225,00 DKK 235,00 DKK (spar 10,00 DKK)
Blåbær og havtorn har lagret vinteren igennem, og de fyldes på flaske i starten af foråret. Med sin fine lyserøde farve er snapsen en meget elegant og feminin snaps. Den passer godt til de lette, finere madretter som fisk og skaldyr. En flaske indeholder 50 cl. - 40 % alkohol.
199,00 DKK
Porsen er en sjælden, gammel plante, der hovedsageligt vokser i jylland. Den er uundværlig i snapsen til det danske julebord / frokostbord og kan også drikkes til lune retter. En flaske indeholder 50 cl. - 40 % alkohol.
199,00 DKK

* Vinhandlerens Jule Akvavit er en delikat og velsmagende akvavit fra Den Bornholmske Spritfabrik. Alletiders gode gaveidé - og helt uundværlig på det traditionelle julebord. Vinhandlerens Jule Akvavit er sammensat af de fineste krydderier og efterfølgende lagret med sødskærm/spansk Kørvel. Resultatet er en delikat og velsmagende juleakvavit, der egner sig særlig godt til julefrokosten.

189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler