Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

I Danmark er julens sociale sammenkomster og især julefrokoster nærmest synonym med snaps og akvavit. Hvor akvavit skal have en smag, som er præget af dild- eller kommenfrø og indeholde mindst 37,5 % alkohol, så er snaps ikke en beskyttet titel, og kan bruges om al spiritus med tilsat smag. Snaps er en nordeuropæisk brændevin, og i Danmark har vi en tradition for fremstilling af brændevin, som kan spores helt tilbage til 1200-tallet. Den danske snaps passer rigtig god til den fede, danske julemad, og hvis man rigtig vil nyde sin snaps, er det en god idé at nippe til den under maden. Hos Slagelse Vinkompagni fører vi den klassiske akvavit, som de fleste kender og elsker iskold til julefrokosten, men hvis du har lyst til at prøve en lidt anderledes snaps, så er vi også leveringsdygtige i snapse lavet på bl.a. porse, blåbær og appelsin.

Sorter resultater:

Schumachers Brændevin - Slåen

 

* Økologisk slåen akvavit med sødme og en anelse mandelsmag. 

 

Et fremragende alternativ til de klassiske kommensnapse, når det gælder det nordiske frokostbord. Brændevinen er økologisk og tilsat tørre vilde slåenbær. Det at slåenbærene bliver tærret, får de søde aromastoffer frem i de ellers bitre bær, og det tilfører snapsen mere sødme og en anelse mandelsmag, samt en mere gylden farve. Den egner sig godt til det nordiske frokostbord.
Derfor også denne gyldne farve.

50 cl. pr. flaske 38 % alkohol.

 

I gamle dage drak man brændevin hver dag! Man troede på brændevinens helbredende virkning,
og ligeledes skulle alle mand have brød og brændevin, så man kunne klare sig gennem den hårde arbejdsdag. Derfor var der for 200 år siden over 2500 brænderier i Danmark.
Dengang smagte det af fusel, når man fremstillede alkohol. Det smagte så forfærdeligt, at man var nødt til at camouflere fusels-magen med noget, der smagte godt. Derfor plukkede man den urt, der var mest af, - den stod over det ganske kongerige kommen. Akvavit indeholder en vis procent kommen. Når man køber en snaps i dag, så tænker de fleste, at den også skal smage af kommen. Det er ofte grunden til at mange unge ikke drikker snaps. "Det smager jo af kommen, det hele", siger de, og det synes jeg er synd!

 

Jeg holder selv meget af de klassiske kommenbrændevine. Men jeg har også et brændende ønske om at forny de danske snapsetrationer! Eller i hvert fald prikken til dem. Der er meget fokus på smag i disse år og der bliver leget med den. Øllet skal være over- eller undergæret, kaffen skal være ristet med chokolade og vanille og køkkenet serverer fusion fra hele verden. Brændevin er ikke kun til jule- og påskefrokosten, den kan drikkes hele året. Vi skal bare opdage det dejlige livets vand igen - Dan Schumacher

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Schumachers Brændevin - Krondild


* En klassisk dild snaps med en utrolig blødhed og en elegant eftersmag.

 

Schumachers Krondild Brændevin er trukket på hele friske, grønne kroner af krondild, der er plukket i sensommeren på Sjælland. Brændevinen har en let og blød smag af dild og toner af fennikel og peber. Krondild er perfekt til frokostbordet, fisk og skaldyr – og et mildt alternativ til de kraftige akvavitter.

 

50 cl. pr. flaske 38 % alkohol.

 

I gamle dage drak man brændevin hver dag! Man troede på brændevinens helbredende virkning,
og ligeledes skulle alle mand have brød og brændevin, så man kunne klare sig gennem den hårde arbejdsdag. Derfor var der for 200 år siden over 2500 brænderier i Danmark.
Dengang smagte det af fusel, når man fremstillede alkohol. Det smagte så forfærdeligt, at man var nødt til at camouflere fusels-magen med noget, der smagte godt. Derfor plukkede man den urt, der var mest af, - den stod over det ganske kongerige kommen. Akvavit indeholder en vis procent kommen. Når man køber en snaps i dag, så tænker de fleste, at den også skal smage af kommen. Det er ofte grunden til at mange unge ikke drikker snaps. "Det smager jo af kommen, det hele", siger de, og det synes jeg er synd!

 

Jeg holder selv meget af de klassiske kommenbrændevine. Men jeg har også et brændende ønske om at forny de danske snapsetrationer! Eller i hvert fald prikken til dem. Der er meget fokus på smag i disse år og der bliver leget med den. Øllet skal være over- eller undergæret, kaffen skal være ristet med chokolade og vanille og køkkenet serverer fusion fra hele verden. Brændevin er ikke kun til jule- og påskefrokosten, den kan drikkes hele året. Vi skal bare opdage det dejlige livets vand igen - Dan Schumacher

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Schumachers Brændevin - Orange

 

* Økologisk lækker appelsin brændevin, der kan anvendes bredt.
 

En rund og sød brændevin, der er trukket på appelsiner, lyse rosiner og vanilje. Alt er økologisk og appelsinerne er skrællet i hånden, så man sikrer, at kun det yderste af skallen kommer med. I den sidder nemlig de runde olier og aromastoffer. 

Det er en god "avec", og den er fremragende til dessert, chokolade og kaffe. Man kan også blande den med champagne, så får man en dejlig sommerdrink.

50 cl. pr. flaske 38 % alkohol.

 

I gamle dage drak man brændevin hver dag! Man troede på brændevinens helbredende virkning, og ligeledes skulle alle mand have brød og brændevin, så man kunne klare sig gennem den hårde arbejdsdag. Derfor var der for 200 år siden over 2500 brænderier i Danmark.
Dengang smagte det af fusel, når man fremstillede alkohol. Det smagte så forfærdeligt, at man var nødt til at camouflere fusels-magen med noget, der smagte godt. Derfor plukkede man den urt, der var mest af, - den stod over det ganske kongerige kommen. Akvavit indeholder en vis procent kommen. Når man køber en snaps i dag, så tænker de fleste, at den også skal smage af kommen. Det er ofte grunden til at mange unge ikke drikker snaps. "Det smager jo af kommen, det hele", siger de, og det synes jeg er synd!

 

Jeg holder selv meget af de klassiske kommenbrændevine. Men jeg har også et brændende ønske om at forny de danske snapsetrationer! Eller i hvert fald prikken til dem. Der er meget fokus på smag i disse år og der bliver leget med den. Øllet skal være over- eller undergæret, kaffen skal være ristet med chokolade og vanille og køkkenet serverer fusion fra hele verden. Brændevin er ikke kun til jule- og påskefrokosten, den kan drikkes hele året. Vi skal bare opdage det dejlige livets vand igen - Dan Schumacher

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

SAKE Choya Japansk risvin 75 cl.

* Japansk risvin lavet af den berømte japanske producent Choya

Sake Choya er en blød tør Sake lavet af den berømte japanske producent Choya af japanske ris og tilrettet den europæiske smag. Den er meget let at drikke og en god introduktion til en verden af sake. Det er en alsidig ris vin, der kan nydes afkølet om sommeren eller opvarmet om vinteren.

Japansk sake er en unik gæret drik brygget på ris og kildevand. Alkoholprocenten er for det meste på 13-18 % alkohol. Sake kan både drikkes til maden og til en venskabelig skål. Efter japansk skik hæles saken over i en lille kande, for det meste af keramik (tokkuri), og drikkes af små sakekrus. Det er lidt forskelligt om saken er velegnet til at drikke kold, ved stuetemperatur eller opvarmet. Det kommer an på hvert enkelt mærke. Japanerne anser det for grådigt at hælde op for sig selv, derfor gælder det om at holde øje med, når de andres krus er tomme. Når der skåles løftes kruset med et "kampai" (Japansk for skål). God fornøjelse med at komme i ægte japansk stemning.

En kasse indeholder 4 flasker 75 cl.  13,5 % Alkohol.

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Bornholmer Julesnaps Akvavit 50 cl.

SPAR LIGE NU KR. 20,- PR. FLASKE.
Bornholmer Julesnaps Akvavit 50 cl.

Den bornholmske Spritfabrik leverer spiritus af egen blanding baseret på gamle bornholmske opskrifter. derfor er det i virkeligheden "Smagen af Bornholm", der præsenteres på flasker.

I perioden fra 1855 til 1920 lå der et dampbrænderi i Hasle, hvor man blandt andet producerede anerkendte Akvavitter. Med etableringen af Den Bornholmske Spritfabrik i 1994 blev produktionen af akvavit genoptaget på Bornholm. "Bornholmer Akvavit" er siden da fremstillet på øen efter at have været fremstillet forskellige steder de sidste 70 år. Denne akvavit udgør sammen med Bornholmer 1855 Traditions Akvavit og Bornholmer Bitter grundstenene i sortimentet.

Flere spændende og meget eftertragtede produkter er kommet til de seneste par år.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Vinhandlerens Jule Akvavit 2015 - 50 cl. - 40 % alk.

Vinhandlerens Jule Akvavit er en delikat og velsmagende akvavit fra Den Bornholmske Spritfabrik. Alletiders gode gaveidé - og helt uundværlig på det traditionelle julebord.

Den gode flaske - indeholder den fineste akvavit fra den familieejede spritfabrik - Den Bornholmske Spritfabrik, der har stolte traditioner i at komponere akvavitter.

Vinhandlerens Jule Akvavit er destilleret og lagret efter en gammel en gammel recept. Den Bornholmske Spritfabrik har fået tilladelse til at plukke Kongelys ved Hammershus, som er tilsat i lagringsprocessen som et specielt krydderi til akvavitten. Kongelys blev tidligere brugt som slimløsnende middel ved halsonde. Og til salve, som kunne fjerne selv de mest genstridige rynker i panden på de gamle piger.

En delikat og velsmagende Jule Akvavit. En rigtig god gaveidé og en helt uundværlig akvavit til den traditionelle julefrokost.

Dette er 6. årgang af Vinhandlerens Jule Akvavit og traditionen vil blive videreført de kommende år.

En flaske indeholder 50 cl. - 40 % alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Schumachers Brændevin - Porse 


En ægte klassiker i fornyet, autentisk form. Schumachers Porse Brændevin er lavet på dansk og svensk porse. Porsen er høstet om sommeren og trækker i den økologiske spiritus med både blade og kogler, hvilket giver den mørke farve og fine anis-toner, foruden den gode porse smag.


En flaske indeholder 50 cl.  38 % alkohol.

 

I gamle dage drak man brændevin hver dag! Man troede på brændevinens helbredende virkning, 

og ligeledes skulle alle mand have brød og brændevin, så man kunne klare sig gennem den hårde arbejdsdag. Derfor var der for 200 år siden over 2500 brænderier i Danmark.
Dengang smagte det af fusel, når man fremstillede alkohol. Det smagte så forfærdeligt, at man var nødt til at camouflere fusels-magen med noget, der smagte godt. Derfor plukkede man den urt, der var mest af, - den stod over det ganske kongerige kommen. Akvavit indeholder en vis procent kommen. Når man køber en snaps i dag, så tænker de fleste, at den også skal smage af kommen. Det er ofte grunden til at mange unge ikke drikker snaps. "Det smager jo af kommen, det hele", siger de, og det synes jeg er synd!

 

Jeg holder selv meget af de klassiske kommenbrændevine. Men jeg har også et brændende ønske om at forny de danske snapsetrationer! Eller i hvert fald prikken til dem. Der er meget fokus på smag i disse år og der bliver leget med den. Øllet skal være over- eller undergæret, kaffen skal være ristet med chokolade og vanille og køkkenet serverer fusion fra hele verden. Brændevin er ikke kun til jule- og påskefrokosten, den kan drikkes hele året. Vi skal bare opdage det dejlige livets vand igen - Dan Schumacher

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Linie Aquavit 41,5 % 70 cl.

Linie Aquavit er en eksklusiv norsk akvavit som produceres af Arcus AS i Oslo. Den er verdenskendt for sin rejse rundt om jorden. Lagret på sherryfade og fragtet som dækslast på en 4 måneder lang rejse, opnår Linie Aquavit sin gyldne farve og sin enestående smag, der hverken kan kopieres eller genskabes ad kunstig vej.
På rejsen krydses "linien" eller ækvator 2 gange - heraf navnet. Set gennem flasken, er der på bagsiden af hver flaskes etiket skrevet hvornår og med hvilket skib, den pågældende Linie Aquavit har krydset ækvator.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 41,5 Alkohol

179,00 DKK

Linie Juleakvavit 41,5 % 70 cl.

En traditionel jule akvavit fra Linie med 41,5 % alkohol. Denne akvavit har den klassiske smag af kommen med et strejf af diverse krydderier, hvilket gør den oplagt til julefrokoster og lignende arrangementer.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 41,5 % Alkohol

225,00 DKK 235,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Hr. Skov Blåbær og Havtorn snaps

Blåbær og havtorn har lagret vinteren igennem, og de fyldes på flaske i starten af foråret.
Med sin fine lyserøde farve er snapsen en meget elegant og feminin snaps.
Den passer godt til de lette, finere madretter som fisk og skaldyr.

En flaske indeholder 50 cl. - 40 % alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

199,00 DKK

Hr. Skov Porse snaps

Porsen er en sjælden, gammel plante, der hovedsageligt vokser i jylland.
Den er uundværlig i snapsen til det danske julebord / frokostbord og kan også drikkes til lune retter.

En flaske indeholder 50 cl. - 40 % alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

199,00 DKK

Vinhandlerens Jule Akvavit 2016 - 50 cl. - 40 % alk.

* Vinhandlerens Jule Akvavit er en delikat og velsmagende akvavit fra Den Bornholmske Spritfabrik. Alletiders gode gaveidé - og helt uundværlig på det traditionelle julebord.

Flasken indeholder den fineste akvavit fra den familieejede spritfabrik - Den Bornholmske Spritfabrik, der har stolte traditioner i at komponere akvavitter.

Vinhandlerens Jule Akvavit er sammensat af de fineste krydderier og efterfølgende lagret med sødskærm/spansk Kørvel - en gammel læge og krydderiplante, der blev indført af munkene ved Hammershus i middelalderen og nu er spredt over det ganske land. Resultatet er en delikat og velsmagende juleakvavit, der egner sig særlig godt til julefrokosten.

En flaske indeholder 50 cl. - 40 % alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler