Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vi har et bredt sortiment af rosévin fra Australien, Chile, Frankrig, Italien, Spanien og Sydafrika. De senere år har vi gjort meget for at finde nogle rigtig gode kvalitets rosévine fra især Frankrig, hvor AIX fra Provence er et godt bud på en topklasses lækker rose. Du finder hele rose sortimentet her. Der er alt fra lækre lyse rosevine med fylde og delikat balance til mørkere og kraftigere rosevine – både i den tørre og lidt sødmefulde ende, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Direkte import af rosévine fra førende og små vinproducenter, og dermed direkte salg uden dyre mellemled, gør at vi kan sælge en stor del af vinene til særdeles attraktive priser direkte til dig.

Du finder altid spændende tilbud på rosévine. Kom forbi vores butik i Slagelse eller bestil online og få vinen leveret direkte til din dør. Herunder finder du vores store udvalg af rosévin. Du har også mulighed for at lave en mere detaljeret søgning i venstre side.

Sorter resultater:

Viña Cecilia Moscato Rose mousserende Frizzante

***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! Damernes favorit.

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Vina Cecilia Moscato Rose er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende. Aromaen er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme. Druesammensætning er 96 % Moscato og 4 % Garnacha..

Test:

***** Silver Medal Mundus Vini 2018

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd uden videre denne Moscato Rose, der er en moderne, frugtagtig, perlevin fra solbeskinnede Valencia. Nyd den forsigtigt afkølet - alene, med grillede rejer eller fx en sommer bær-frugtsalat.

*** "Fremragende, lys mousserende rosé. Særlig favorit til damerne!" - Online anmeldelse for 2014

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5 % Alkohol.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Milestone White Zinfandel Rosé - California

***** Lækker frisk Rosé Hit til sommerhygge.

Milestone White Zinfandel Rose er en lækker frisk og frugtrig rosé. Den har en flot laksefarvet kulør. I næsen udtrykker denne rosé masser af jordbær, lidt blåbær, roser samt lettere sødme. I smagen er den blød, cremet, frisk og fyldig med god eftersmag af jordbær, friske skovbær, lidt lime toner, god mineralitet og afslutter med lette toner af muscatnød, 

Vinen er lavet i det solrige californien i USA, hvor druerne får masser af solskin og varme i størstedelen af dagen. Druerne modnes og giver den rette fylde og sødme til vinen.

En rosévin, der er perfekt til de dejlige grillaftener med salater, kylling, lys fisk, krydret retter, eller blot til ren nydelse og festlige stunder.

Serveringstemperatur: 8–10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 12 % Alkohol.

49,95 DKK 75,00 DKK (spar 25,05 DKK)

VEROSSO Primitivo Rosé 2016

* Dejlig frisk rosé med en interessant struktur.

Vinen har en intens Rosé-farve med violette indslag, en frisk druearoma, der bliver mere kompleks med tiden samt en meget interessant struktur på grund af balancen mellem bløde tanniner og syre. Anbefales at servere ved 12-14 grader til især fisk og fjerkræ men passer også fint til antipasti og ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 12 % Alkohol.


Efter en let presning tages drueskallerne øjeblikkeligt fra mosten, for at undgå at vinen bliver farvet rød. Vinen gærer herefter i 15-20 dage ved 17-18 grader i rustfrie stålbeholdere. Herefter opbevares vinen i specielle rustfrie ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 18-20 grader, indtil den hældes på flasker.  

39,95 DKK 86,00 DKK (spar 46,05 DKK)

Morandé Pionero Reserva Rosé - Pinot Noir 2017 Casablanca Valley

* VERDENSKLASSES lækker Pinot Noir Rosé fra Morandé!

Denne Rosé kommer i smag meget tæt på verdens bedste Rosevine fra Provence i Frankrig! Vinen er produceret i Casablanca Valley, som er en af de bedste steder i Chile, til at producere koldklima druer. 

Vinen er frisk med en god fylde, duft af jordbær, hindbær samt lidt noter af røde roser samt en perfekt afbalanceret sødme og tørhed i eftersmagen. En fabelagtig Rosé som egner sig perfekt til sommerens grillmad, paella, kylling, kalvekød, friske grøntsager, som aperitif/velkomst, et glas i utide, eller i solen på terrassen - er denne Rosé i en klasse for sig. Vinen bør serveres køligt ved 8-10 grader.

Test:
***** 5 Stjerner i VinAvisen uge 26-2015 (årgang 2014) - de skrev:
En liflig rosévin med en meget ren og klar Pinot-smag. Den har god tørhed, men ogås en lækker, lille sødme og dertil en frisk syre. Fin til mad. Flasken har skruelåg.  

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Coral Coast Shiraz Rosé 2016

En frisk, frugtrig og let sødmefuld Rosévin, fra den syd-østlige del af Australien. Du vil smage søde røde bær og jordbær i en generøs og saftig stil.

Vinen smager dejligt eller sammen med lette måltider såsom kylling, salater, pasta, en buffet eller grillet fisk. Er perfekt til enhver lejlighed i utide.

En kasse indeholder 6 flasker - 12,5 % Alkohol.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Natureo Rose - Cabernet Sauvignon  Alkoholfri - Miguel Torres AO 

Natureo-serien, der findes i både hvid, rød og rose, er fremstillet efter en helt speciel teknik med omvendt osmose, der frafiltrerer alkoholen uden at den autentiske vinsmag ødelægges.

"Vinene" er frugtrige og fyldige med en fin, meget svag sødme. Den er eminent til dem, der foretrækker at nyde et godt glas vin uden at få alkoholen med.

Rosevinen er lavet på Cabernet Sauvignon druer. Det er en dejlig og ligefrem vin med masser af frugt og bær både i duften og i smagen. Vinen anbefales som aperitif, til lys fisk, grøntsagsretter og fjerkræ. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  0,5 % alkohol.

80,00 DKK

Dievole Rosé Le Due Arbie IGT, Sangiovese Rosato Toscana

* Lækker afbalanceret italiensk rosé med dominerende nuancer af fersken og citrus.

Vinen er fremstillet udelukkende af Sangiovese druer fra vinstokke, der er mellem 5 og 15 år gamle.

Dievole Rosé er flot laksefarvet med en frugtrig og intens bouquet med dominerende nuancer af fersken og citrus. Smagen er forfriskende og behagelige med antydninger af grapefrugt og hvid fersken samt en velafbalanceret syre.

Vinens silkebløde raffinement gør vine til det perfekte match til såvel frokost som middag. Den passer godt til både krydret mad og sunde middelhavsretter

Vinen fremstilles efter traditionel metode for hvidvine og efter en kold proces. Druerne trykkes forsigtigt, mens stængerne adskilles fra mosten, de afkøles straks til 5 grader C. og trykkes derefter igen. Den bløde trykcyklus, der tager cirka 50 minutter, sikrer, at det kun er den aromatiske "første-pressede-most", der udvindes. Den langsomme og konstante fermentering varer i cirka 35 dage ved 17-18 grader C, hvorefter den forfines i 3 måneder i stålbeholdere.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

 

Dievole ligger i udkanten af Siena, kun en halv snes kilometer fra en lille landsby, der har ældgamle vinrødder – helt tilbage til det ellevte århundrede. Ejendommen dækker et areal på 370 hektar, der alle er inkluderet i Chianti Classico appellationen, og er placeret i Vagliagli i byen Castelnuovo Berardenga. De 54 ha af produktion, er beliggende på en gennemsnitlig højde på cirka 300 meter over havets overflade, og de er opdelt i 16 parceller med forskellige produktive ligheder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,95 DKK 139,95 DKK (spar 40,00 DKK)

NICTE Petalos de Rose 2017 Castilla Y Leon - 150 cl. MAGNUM

* POPULÆR SPANSK ROSÉVIN.

Det er winemaker Jose Manuel Corrales, der har haft ansvaret for denne fantastiske rosévin. Den har en flot, ren og lys farve med laksefarvede hints. Vinens aromaer har en god intensitet med noter af hvide frugter og citrus. Smagen er frisk med en god syre og meget aromatisk med et forfriskende og sødt touch.

Vinen anbefales til fisk, skaldyr, ris, pastaretter og som aperitif ved solnedgang.

Anbefales at servere ved en temperatur på ca. 7-10 grader.

Druerne stammer fra 25 år gamle vinstokke, der vokser i 800 meters højde. De små Prieto Picudo drueklasser modnes meget langsom og overlever det ekstreme klima i den castilianske højslette, hvor der er kølige nætter om sommeren. Vinen er lavet af den første most, der er fermenteret ved lav temperatur for at forkæle de intense og elegante aromaer fra de hvide frugter, der karakteriserer den.

En kasse indeholder 6 flasker - 150 cl. 13 % Alkohol.

199,95 DKK 249,00 DKK (spar 49,05 DKK)

AIX Rose Coteaux d´Aix en Provence 2017 - 75 cl.

***** AIX har fået 91 Point af Wine Spectator - og er en topklasses lækker medalje rosé.

En prisvindende vin fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve, der har etableret AIX som måske den endelige, rigtige rosé fra Provence. Vinen har en flot lys rosa farve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt.

Vinen er lavet på druer som Grenache, Cinsault og Syrah.

Et fremragende valg til alle omstændigheder og det perfekte match til pindemadder, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr.

Test:

* 91 Point af Wine Spectator - det førende amerikanske vin magasin. De rangerer AIX Rosé i toppen af de bedste rosévine fra Provence.
* 91 Point af "Falstaff" -  det velkendte tyske vin magasin. Citat: Medium to light salmon coloured, with silver reflexes. Elegant red berries-confit, peaches, a touch of orange zest, a pinch of baby-bananas. A nice acidity, with a mineral character.
* Guldmedalje af "The global rosé masters". Citat: Pretty nose with touch of apple and redcurrant. Lovely palate with refreshing acidity, red currant, raspberry, strawberry and chalk. Delicate and long finish.
* Anbefalet endnu engang af "Decanter World Wine Awards". Citat: Plum and candy nose, crisp, medium-bodied, red fruit, pink grapefruit, green apple and some spice.
* Guldmedalje af International Wine Challenge 2016. Citat: Soft, luscious wine with fresh raspberry fruits and delicate, balanced palate.
* Guldmedalje af International Competition 2017 - Franske vinguide "Gilbert & Gaillard". Citat: Beautiful pale pink color. Fragrant nose combining red fruits and creamy notes. Subtle, delicate, pure on the mouth. Exquisite style. Well balanced. The perfect partner to grilled king prawns.
* 90 Point af Wine Enthusiast - det velkendte internationale vin magasin. Almost the highest score ever given to a rosé wine - This score placed AIX again amongst the best rosé wines in the world!
* Robert Parker og The Wine Advocate skriver: 'Based mostly on grenache, AIX Rosé offers classy notes of watermelon, strawberries and flowers in a crisp, medium to light-bodied, lively, pure style. It's hard to resist and is a perfect, chuggable rosé to drink by the pool on a hot summer day.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Côte des Roses Rose Gerard Bertrand AOP 2017 Magnum 150 cl.

*** Virkelig lækker Rosevin! Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vin i Danmark –  der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter! Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre samt meget fin længde på eftersmagen.

Sydfrankrig er ofte blevet betegnet som Frankrigs svar på Californien. I den forbindelse er sammenligningen kun baseret på varmen. For varmt er der. Faktisk de senere år for varmt. Man fattes vand. Det betyder, at vinstokkene tørster. De sætter få druer. Lavere udbytter til følge. Koncentrerede vine. Sorte. Og vigtigst af alt. Komplekse. For hvad Californien har i tæthed, har Sydfrankrig i nuancerigdom og fransk frækhed.

Det er håndværkere, der er på spil her. Ikke “Dress suit business men”. Der er jord under neglene og et hjerte, der banker hårdere end solen i den tørre jord. Man er generelt ikke god til markedsføring. Så hele regionen lider under, at forbrugeren ikke kender forskellen på en Roussillon og en Saint Saturnin. Men det er Gérard Bertrand i fuld gang med at lave om på!

Vinen er lavet på Grenache Noir, Syrah og Cinsault.

Perfekt ledsager til skaldyr, lys fisk, lette pastaretter, kylling samt aperitif.

Serveringstemperatur bedst ved 8-10 grader

 

Gérard Bertrand er en stor mand med en stor karisma.
Han var tidligere kendt og elsket i Frankrig som rugbyspiller. Men han besluttede at tage en ny udfordring op og lagde derfor støvlerne på hylden efter en lang, succesfuld karriere. I 1992 overtog han ledelsen af sin fars vingård, Domaine de Villemajou, med den målsætning, at han ville højne standarden, ikke bare for vingården, men for hele området Han vil være for Sydfrankrig, hvad Guigal er for Rhône. Et navn folk kan læne sig op ad, om end de ikke orker at sætte sig ind i detaljerne. Og han har et mere end unikt sortiment at gå på opdagelse i.
Siden overtagelsen har Gérard Bertrand nemlig investeret i endnu flere vinmarker, fordelt over regioner som Corbières, Minervois og Côteaux de Languedoc, så han i dag har hele 470 ha ”under fod”. Yderligere er han gået i partnerskab med 40 andre lokale producenter, som nøje følger hans visioner for kvalitet i vinmarken, for så - når høsten er overstået - at sælge druerne til ham.

* Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vine i Danmark – vine, der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter!

Côte des Roses Rosé laves af en blanding af druer, som, dels opkøbes hos faste drueleverandører, dels hentes fra nogle af Gérard Bertrands mange ejendomme. Denne fleksibilitet, når druerne til mosten skal udvælges, betyder, at Gérard udelukkende kan benytte sig af druer fra de ejendomme, som har haft de bedste vilkår under høsten. Resultatet af dette er en vin med en konstant høj kvalitet. 
En enkelt kommentar bør falde omkring selve flasken, der er tegnet af en ung designer fra École Boulle, og hvis bund ligner en rosenknop, der er på vej til at springe ud.

Vinifikation
Via saignée, hvor man lader mosten have skindkontakt ved 10 grader, før man dræner den nu pinkfarvede most over i gæringstanken, hvor den påbegynder den alkoholiske gæring uden skindkontakt ved 18-20 grader. Der fokuseres dog meget på selve presningen af mosten, hvilket finder sted i pneumatic presse, hvor det kun er den første og mest syreholdige del af mosten, der medtages i blandingen. Dette giver en mere sprød rosé med en større friskhed.

En kasse indeholder 1 flaske – 150 cl. Magnum  13 % Alkohol

249,00 DKK 280,00 DKK (spar 31,00 DKK)

Côte des Roses Rose Gerard Bertrand AOP 2017

*** Virkelig lækker Rosevin! Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vin i Danmark –  der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter! Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre samt meget fin længde på eftersmagen.

Sydfrankrig er ofte blevet betegnet som Frankrigs svar på Californien. I den forbindelse er sammenligningen kun baseret på varmen. For varmt er der. Faktisk de senere år for varmt. Man fattes vand. Det betyder, at vinstokkene tørster. De sætter få druer. Lavere udbytter til følge. Koncentrerede vine. Sorte. Og vigtigst af alt. Komplekse. For hvad Californien har i tæthed, har Sydfrankrig i nuancerigdom og fransk frækhed.

Det er håndværkere, der er på spil her. Ikke “Dress suit business men”. Der er jord under neglene og et hjerte, der banker hårdere end solen i den tørre jord. Man er generelt ikke god til markedsføring. Så hele regionen lider under, at forbrugeren ikke kender forskellen på en Roussillon og en Saint Saturnin. Men det er Gérard Bertrand i fuld gang med at lave om på!

Vinen er lavet på Grenache Noir, Syrah og Cinsault.

Perfekt ledsager til skaldyr, lys fisk, lette pastaretter, kylling samt aperitif.

Serveringstemperatur bedst ved 8-10 grader.

Gérard Bertrand er en stor mand med en stor karisma.
Han var tidligere kendt og elsket i Frankrig som rugbyspiller. Men han besluttede at tage en ny udfordring op og lagde derfor støvlerne på hylden efter en lang, succesfuld karriere. I 1992 overtog han ledelsen af sin fars vingård, Domaine de Villemajou, med den målsætning, at han ville højne standarden, ikke bare for vingården, men for hele området Han vil være for Sydfrankrig, hvad Guigal er for Rhône. Et navn folk kan læne sig op ad, om end de ikke orker at sætte sig ind i detaljerne. Og han har et mere end unikt sortiment at gå på opdagelse i.
Siden overtagelsen har Gérard Bertrand nemlig investeret i endnu flere vinmarker, fordelt over regioner som Corbières, Minervois og Côteaux de Languedoc, så han i dag har hele 470 ha ”under fod”. Yderligere er han gået i partnerskab med 40 andre lokale producenter, som nøje følger hans visioner for kvalitet i vinmarken, for så - når høsten er overstået - at sælge druerne til ham.

* Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vine i Danmark – vine, der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter!

Côte des Roses Rosé laves af en blanding af druer, som, dels opkøbes hos faste drueleverandører, dels hentes fra nogle af Gérard Bertrands mange ejendomme. Denne fleksibilitet, når druerne til mosten skal udvælges, betyder, at Gérard udelukkende kan benytte sig af druer fra de ejendomme, som har haft de bedste vilkår under høsten. Resultatet af dette er en vin med en konstant høj kvalitet. 
En enkelt kommentar bør falde omkring selve flasken, der er tegnet af en ung designer fra École Boulle, og hvis bund ligner en rosenknop, der er på vej til at springe ud.

Vinifikation
Via saignée, hvor man lader mosten have skindkontakt ved 10 grader, før man dræner den nu pinkfarvede most over i gæringstanken, hvor den påbegynder den alkoholiske gæring uden skindkontakt ved 18-20 grader. Der fokuseres dog meget på selve presningen af mosten, hvilket finder sted i pneumatic presse, hvor det kun er den første og mest syreholdige del af mosten, der medtages i blandingen. Dette giver en mere sprød rosé med en større friskhed.

En kasse indeholder 1 flaske – 75 cl.  13 % Alkohol.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

VITO Rosato Salento - Bag in Box 3 Ltr.

Vores friske og frugtrige Vito Rosato Salento er fremstillet med udgangspunkt i den lokale Negroamaro drue, som den franskfødte kvindelige winemaker Gaetane Carron har fulgt fra vinmarken til den endelige aftapning. Hendes ønske er at beholde så meget friskhed og elegance som muligt i vinen.

Vito Rosato er en imødekommende, frisk rosévin med en flot laksefarvet farve og duft af hindbær og jordbær. Smagen er mellemfyldig, frugtrig og godt balanceret i frugt og tørhed, så vinen fremstår frisk og letkrydret.

Nyd Vinen ved ca. 10 grader som aperitif, til lette forretter, fisk og skaldyrsbaseret pasta.

En kasse indeholder 4 x 3 ltr. Box. - 12 % Alkohol.

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Domaine du Bosc - Syrah Rosé - Pierre Besinet 2016

***** En ren, flot og smagfuld Rosé fra Domaine du Bosc i Languedoc.

Den er ikke så sødlig, men den har en flot fylde og en lang og elegant eftersmag. Fransk Rosé, når det er allerbedst.

En fremragende Rosé der passer perfekt til sommerens traditionelle retter med alt fra grillet laks til kylling - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.

*** Guldmedalje ved Concours General de Parins (årgang 2013)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5 % Alkohol.

Beliggende på et lille vulkansk udspring, er Domaine du Bosc meget speciel i området der strækker sig langs den varme kyst i Sydfrankrig. 66 hektar beplantet med 12 forskellige druesorter, hvor der er hovedvægt på Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon Petit Verdot i de røde druer samt Chardonnay Muscat og Viognier i de hvide. Den meget specielle jordbund giver Deres vine en smagfuld og elegant stil, med mange vitaminer og mineraler i både røde som hvide vine.

Vinmageren Pierre Besinet er den seneste i Besinet-familien som er blevet forelsket i den ædle vinkunst. Hans bedstefar var vinhandler i en by nær Montpellier, men da Pierres far Jean blev optaget af ideen om at lave sin egen vin, flyttede hele familien til Vias, små 10 km inde i landet fra den berømte turistbadeby Cap d´Agde. Jean havde set de store fordele i jordbunden i dette område, men begyndte straks at plante de mere internationalt kendte druer og ikke de lokale som mange andre brugte i dette område. Pierre forlod sine forældre for at dygtiggøre sig i vinens verden. Han tog en doktorgrad i kemi, og startede sin karriere i forskellige Sydfranske vinhuse. Efter nogle år besluttede han sig for at følge i faderens fodspor og stod i 1975 for hele produktionen på Domaine du Bosc. Pierre gik som sin far mod traditionen i Sydfrankrig og lavede rene, friske, sprøde, frugagtige og livlige vine. Denne stil holder den dag i dag, og vinene bliver mere og mere efterspurgte i Danmark, hvor forbrugeren søger den mindre tunge stil.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Boland Cellar Rosé - Sixty 40 - 2017

* Lækker frugtagtig smag i perfekt balance med en let sødlig finish. En perfekt ledsager til picnic, men også lækker til hygge på terrasen. Velegnet til lettere salater, snack, grill eller som en kølig velkomstdrik. Serveres ved 8-10 C.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 11,5 % alkohol.


Boland er beliggende i Paarl i hjertet af Cape. Boland har i løbet af de sidste ti år udviklet sig til et dynamisk og progressivt vinhus, som er hurtig til at realisere sine mål, og vise sit potentiale.

Det er en vinfremstillingsvirksomhed i forandring, hvor Pionerånden er fremherskende i et ungt demokrati som Sydafrikas. Kombineret med en 300 år gammel tradition for fremstilling af vin, kan resultatet næsten kun blive godt.

Under vejledning af formanden Jannie le Roux og Altus le Roux (ikke beslægtede), har Boland bevæget sig fra at være producent af dagligdagsvine til store grossister, til leverandør af finere vine til såvel butikker som restauranter. En forståelse for at kvaliteten starter i vinmarkerne, videre til kælder og flaske sikrer, at ordet kvalitet, ikke blot er tomme ord.

Kvaliteten er en rød tråd, der går igennem alt hvad selskabet laver. Ikke blot med henblik på markedsføring af Boland og deres produkter, men også med en rød tråd der involverer alle medarbejdere, medlemmer af selskabet og dets aktionærer ? og de forstår at overholder disse krav.

I de seneste år har Bolands vine bevist, at de er i stand til at konkurrere på den internationale scene, med stor succes. I 2001 vandt de den eftertragtede International Wine & Spirit Competition, (Producent of the Year), og fik tildelt Robert Mondavi Trophy i London. De sidste 18 måneder har Boland modtaget et væld af medaljer og priser, ved internationale og indenlandske vinmesser.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Viejo Feo Pinot Noir Rose 2017 Vina Tinajas Maule Valley

* Bronzemedalje ved Los Angeles International Wine Competition i 2017. 

Denne unikke rosé er lavet på Pinot Noir druen og beriger med en attraktiv og spændende halvtør vin. Vinen har masser af friske toner af roser og hindbær, hvilket gør denne Viejo Feo rose til en rigtig skønhed.

Viejo Feo Pinot Noir Rosé er let at drikke alene eller sammen med laks, sushi, kylling, krydret mad, salater, spansk tapas, buffet eller blot til ren nydelse.

Serveringstemperatur er bedst ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol.

Hvis du spørger spejlet "Hvem er den mest retfærdige af alle?", Vær ikke overrasket, hvis den viser dig Viejo Feo, den "Ugly Old Man." :-).

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Vilarnau Cava Brut Rosé - Bio (Økologisk)

Vilarnau Cava Rose er virkelig kvalitets Cava, på et blend af den lokale Trepat og den knap så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der er tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bær segment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt "charme-tal".
Vilarnau Cava Brut Rosé er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelkvis til en krafig fiskeret, til en fiske eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 6-8 grader
 
5***** (ud af 5) i vinavisen. Test citat:
Blød og lækker mousserende rosé med en fin sødme - og bestemt ikke den smag af syltetøj, man finder i nogle roséer. Med sine krydrede toner er den fortræffelig til mad. Vinen er lavet på den lokale drue Trepat samt Pinot Noir.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.
 

Castell de Vilarnau skabtes i 1948 som en lille producent, men har siden 1982 været en del af Gonzáles Byass-gruppen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia?s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cava?er.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Ponte Vecchio Moscato Rose Pink

*** FORFRISKENDE ROSE MOSCATO - MED NATURLIGE BOBLER

Ponte Vecchio er lavet på Moscato og Tempranillo druer efter Frizzante metoden, hvilket vil sige, at der er tale om en let mousserende vin, hvor andengæringen foregår i særlige tryktanke. Efter dannelsen af boblerne tappes vinen på flaske. Frizzante har et tryk på ca. 2,5 bar, hvilket er ca. halvdelen af en Spumante eller Champagne. For at fange de naturlige frugtaromaer fra Moscato druen, har de udelukket stilkene, så kun selve druerne er med, og efterfølgende er de udvalgte druer presset meget forsigtigt.  

Ponte Vecchio Rosé har en lys pink farve som kirsebærblomster med fine, delikate bobler. I næsen dufter den smukt af blomster aromaer som Jasmin, Orangeblomster, kaprifolier og anis. I munden kommer alkoholen kun lidt frem, smagen er meget forfriskende med en rig frugtsmag og en fremragende balance mellem sødme og syre.

Anbefales at servere afkølet ved en temperatur på 5-7 grader til Middelhavsretter, som for eksempel salater, pasta og paella, samt til krydrede og asiatiske retter, herunder søde og sure retter og thailandske karryretter.

Præmier:
* Sølvmedalje – Berliner Wein Trophy 2013

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 9% Alkohol.
 

Ponte Vecchio er den mest berømte bro i Firenze, der går helt tilbage til det 16. århundrede, hvilket især bemærkes i butikkerne, der løber langs broen. I middelalderen husede butikkerne garverier og smede, i dag er lejerne guld og sølvsmede. De naturligt mousserende Ponte Vecchio Moscato Frizzante er særligt forfriskende på grund af deres lave alkoholprocent, fine og velintegrerede bobler og søde frugtagtige noter.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Vinaceous Salome Tempranillo Rose - 2017

* Fyldig, lækker og frisk Rosevin på druen Tempranillo..
* ”FIVE STAR” Producer Rating for ”Outstanding Winery capable of producing wines of very high quality, and did so this year. Will usually have at least two wines rated at 94 points or above. 

Denne rosé tilhører den nye bølge af seriøse Rosévine, der nu spirer tværs over Australien, milevidt fra den simple, søde, konfekture Rose, der har domineret markedet i de sidste 10 år. Salome er inspireret af vine fra det sydlige Europa, der er lysere i farven end de fleste australske Rose og mere fokuseret på det krydrede snarere end det sødlige frugtudtryk. Til dette formål er Tempranillo druen at foretrække - mindre åbenlyst frugtagtig end de traditionelle Shiraz, Merlot eller Cabernet sorter, der almindeligvis anvendes i Australske Rosévine. Tempranillo giver attraktive krydrede frugtaromaer, men med en lakrids lignende smag i ganen. Vinen er gæret tør og afhænger ikke af restsukker i midten af ganen men kun på kvaliteten af frugtsmagen.

Vinen har en lys fluorescerende pink farve, en opløftende bouquet af kirsebærblomster, jordbær og moskus, der fryder ganen med frugt sødme med en smuk, sprød afslutning, der inviterer til en tår mere. Salome er ligesom andre rosévine ideel til ukomplicerede festlige lejligheder, men har samtidig en ekstra smag og struktureret kompleksitet, så den kan gøre sig til med mere seriøse lejligheder og sammen med måltider som pizza, tomat baseret pasta, lys kød og krydret, grillet kylling.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl - 12,5 % Alkohol.

99,95 DKK 179,95 DKK (spar 80,00 DKK)

NICTE Prieto Picudo Rose 2017 Castilla Y Leon

* Måske den bedste Rose i Spanien.

Avelino vegas har frigivet 6000 flasker af denne unikke vin. Lavet på en speciel drue Prieto Picudo fra Castilla Y León. De mere end 20 år gamle vinstokke står i meget leret og kalket jord, hvilket er meget typisk for området. Klimaet er klassisk Castilla, varme dage og kolde nætter. Druerne er plukket manuelt i det sydlige León for at beholde friskheden i druerne. En langsom kold gæring holder også de gode aromaer i vinen.

Farven er dyb rød med noter af bærfarve. I næsen dominerer røde frugter som jordbær og hindbær. Smagen er frisk og sprød med en god balance mellem syrer og sødme.

Vinen anbefales at servere ved en temperatur på mellem 7 og 10 grader til diverse tapas anretninger og fisk eller blot som et glas i tide og utide.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

99,95 DKK 119,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Domaine de Lagoy Alpilles - Rose 2015 - Økologisk

Fantastisk lækker frisk Provence Rose.

En økologisk rosé af en meget høj kvalitet. Druesammensætningen er 65 % Cinsault, 15 % Caladoc, 10 % Grenache og 10 % Merlot. Vinen har en fantastisk duft af frugt og hvide blomster. Smagen er domineret af fersken, citrus og æble, der efterlader en fantastisk smag i munden af sommer og sol. Anbefales til fisk og lyst kød eller nyd den alene på terrassen en dejlig sommerdag.

Vintest:
*** Sølvmedalje ved Concours General de Paris 2014 (årgang 2013)

En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl. 13 % Alkohol.

Chateau Lagoy har været i familien Senards eje siden 1714. Slottet overlevede den franske revolution uden at blive brændt ned. Det blev dog udsat for omfattende hærværk på facaderne, hvilket den nuværende ejer Olivier Senard viste flere eksempler på. Slottet har ca. 1500 hektar jord hvoraf den økologiske vinproduktion kun udgør 18 hektar. Vinstokkene står på et plateau, der ligger 300 meter over havet. Her er fantastisk udsigt og en helt ren luft uden veje, huse eller biler så langt øjet rækker.

Olivier Senard har overtaget Chateauet efter hans fader for 2 år siden, og han er nu i gang med at modernisere vinproduktionen.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Domaine Ollier Taillefer "Les Collines"  Rosé 2016 - Faugeres

* Fantastisk rosévin.

Vinen er lavet på druerne Cinsault, Grenache, Syrah, Mourvèdre. Rosévinen er frugtagtig med en let krydret terroir.

Anbefales som aperitif sammen med tapas og til sommermåltider som ledsager til fx. gazpacho, fisk og grillet kød. Bør serveres ved 10-12 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % alkohol.


Domaine Ollier-Taillefer er en familie-ejendom i den nord-østlige del af AOC Faugères appellation i det centrale Languedoc, Sydfrankrig. Den drives af Luc og Françoise Ollier, bror og søster, som er den 5. generation af lokalt fødte vin-beslutningstagere. De har i dag ansvaret AOC Faugères vinmarker - som består af 30 ha - og de producerer i gennemsnit 1100 hl: 800 hl rød AOC Faugères / 240 hl rosé AOC Faugères / 80 hl hvide AOC Faugères.
Alle vinene er aftappet på ejendommen og sælges af Ollier familien.

I 1977 solgte deres forældre, Nicole og Alain Ollier, den første flaske produceret på godset. På det tidspunkt var Faugères vine kun VDQS ("vin délimité de qualité supérieure").

AOC (appellation d'origine contrôlée ") status blev opnået i 1982 (dekret af 5. maj).
Luc tiltrådte ejendommen i 1990 og Françoise i 2002.

Faugères appellationen lige øst for Saint Chinian er en rødvinsappellation, men der produceres også fremragende rosévin. Druerne til rødvinene i Faugères er traditionelt Cinsault (max 60%), Carignan (max 30%), Syrah og Mourvèdre (min. 20%) og Grenache (min. 20%). Vinene skal have mindst 11.5% alkohol - hvilket vist aldrig er et problem. Vinene er kraftige som følge af druerne Syrah og Grenache.

Vinene varierer fra producent til producent, idet især gæringsmetoder, gæringstid og mængden af fadlagring varierer, men også fordi der er forskellige jordbundsforhold. Desuden har hver producent typisk 3 - 5 forskellige cuvéer med forskellig druesammensætning, fadlagring etc.

Den nordøstlige del af appellationen, omkring byen Fos giver nok de bedste vine, men forskellene i terroirets kvalitet er nu ikke stor.

89,00 DKK 115,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Domaine Saint Gayan Rosé - Cotes Du Rhone Léa & Léa 2015

 

Denne dejlige, frugtrige rosévin er fremstillet på druerne: Grenache 45 %, Cinsault 25 % og Carignan 30 % fra i gennemnit 30 år gamle vinstokke. Druerne er høstet i hånden på familie vingården, der har eksisteret siden 1709. Vinen er lagret i rustfri stålkar. Druerne til denne rosé er dyrket på historiske vinmarker på Domaine Saint Gayan, der er gået i arv fra deres forfædre Léa Goubert og Léa Trescartes, deraf vinens navn. Disse særligt sandede jorde giver meget friske vine med stor delikatesse og lethed. Den direkte presning af druerne, beskyttelse fra oxidering og fermentering ved lav temperatur giver en meget bleg pink farve og delikate aromaer af friske frugter. Når sommervarmen kommer er Côtes du Rhône Lea & Lea Rosé er ideel til at ledsage et måltid ude i det fri. Serveret afkølet, men bestemt ikke frossen, er denne rosé perfekt til en drink med venner.
 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

 I James Turnballs bog over Rhônedalens 90 bedste vinproducenter finder man selvfølgelig Domaine Saint Gayan. I Robert Parkers vurdering af, hvem der er dygtigst til at producere Gigondas, nævnes Domaine Saint Gayan naturligvis. Der er ingen tvivl om at denne historiske vingård er blandt de allerbedste i den sydlige Rhônedal. Domaine Saint Gayan er en af de mest berømte godser i Gigondas, på grund af den regelmæssige høje kvalitet af vinen. Dette bevidnes bl.a. af årgang 2005 - som har høstet 20 medaljer ved den berømte "Contest Général Agricole de Paris "- inklusive 10 Guldmedaljer - plus andre præmier i respekterede vinkonkurrencer. Historie og kvalitet går hånd i hånd hos Domaine Saint Gayan. Den vinkulturelle historie går hele 11 generationer tilbage i lige linie. De har altså et unikt erfaringsgrundlag. Mere en halvdelen af vingårdens 37 hektarer er beplantet med vinstokke, der er mere end 80 år gamle. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,00 DKK 98,00 DKK (spar 29,00 DKK)

Pirosso Rosé Puglia 2017

* En dejlig frisk og sommerlet rosévin, der passer godt til de festlige lejligheder i sommer. Vinen er produceret af lokale druer fra Puglia, blandt andet Negroamaro, og udviser typisk smag og noter fra dette område. Denne rosévin har en lys pink farve. I næsen fremtræder en bouquet af røde frugter, hindbær, krydrede noter af rød peber samt granatæble.

En afbalanceret vin med friske røde bærfrugter, der giver en naturlig sødme. 

Vinen anbefales til svinekød, kylling, lys fisk, salater, pastaretter, tapas - eller blot som et glas til ren festhygge.

Serveringstemperatur bedst ved 6-8 grader.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol.

49,95 DKK 79,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Bordeaux Clairet 2016 - Chateau Armurey

 

Clairet produceres som en rosé, hvor mosten har længere kontakt med drueskallerne, og vinen fremstår derfor som en mellemting mellem en hvidvin og en rødvin. En vin af Clairet typen er meget mørkere i farven end en Bordeaux Rosé og kan produceres i hele Bordeaux regionen. Det er ofte Merlot druen, der dominerer i disse vine, men også andre blå druetyper fra Bordeaux kan indgå.

 

Château Armurey har en lækker indbydende og appetitvækkende duft af jordbær, ribs og granatæbler. Det er en frisk vin med en silkeagtig struktur og et moderat lille bid i tanninen.

Clairet kan med fordel drikkes køleskabskold og bør ikke overstige 10-11 grader. Den anbefales som aperitif, og i sommermånederne til picnic eller grillretter på en varm aften. Den er desuden en god medspiller til lette retter, lyst kød og fisk (laks) eller til en stor skål dampede blåmuslinger, der samler folk omkring bordet.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol. 

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

NICTE Petalos de Rose 2017 Castilla Y Leon - 75 cl.

* POPULÆR SPANSK ROSÉ.

Vinen er lavet af winemaker Jose Manuel Corrales. Den har en flot meget bleg farve med laksefarvede hints, den er ren og lys. Aromaerne har en god intensitet i næsen med noter af hvide frugter og citrus. I ganen er den frisk med en god syre og meget aromatisk med et sødt og forfriskende touch.

Vinen anbefales til fisk og skaldyr, ris- eller pastaretter og som aperitif ved solnedgang. Anbefales at servere ved en temperatur på ca. 7-10 grader.

Druerne stammer fra vinstokke, der er mere end 25 år gamle og vokser i 800 meters højde. De små klaser af Prieto Picudo druerne modnes meget langsom og overlever det ekstreme klima i den castilianske højslette med kølige nætter om sommeren. Denne vin er lavet af den første most, der er fermenteret ved lav temperatur for at forkæle de intense og elegante aromaer fra de hvide frugter, der karakteriserer den.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

99,95 DKK 119,00 DKK (spar 19,05 DKK)

ZENI FZ Rose Bardolino Chiaretto Classico DOC 2017

*** Det er en meget spændende, frugtagtig og kompleks rosévin.
Farven er klassisk rosé med et meget brillant rødligt skær. I duften finder man nuancer af friskplukkede ferskner, blommer, lidt roser Og eftersmag ender med præg af hindbær. Vinen har en lækker friskhed og en finesse i smagen, som harmonerer meget fint med druernes let krydrede og frugtrige toner. Denne Chiaretto slutter meget rent og sprødt med lidt sødmepræg.

Druesamsætning er Corvina 50 % - Rondinella 40 % - Molinara 10 %.

Vinen er perfekt som et lille glas i utide, til buffet, frokost, forretter med salat, fisk og skaldyr eller til lette retter med kylling, kalkun eller kalv. Prøv den også med stegt fisk, risotto, pasta eller pizza.

Server denne vin ved 8-10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12,5 % Alkohol

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

AIX Rose Coteaux d´Aix en Provence 2017 - MAGNUM 150 cl.

*** AIX har fået 91 Point af Wine Spectator - og er en topklasses lækker medaljerosé her i 150 cl. flaske.

En prisvindende vin fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve, der har etableret AIX som måske den endelige, rigtige rosé fra Provence. Vinen har en flot lys rosa farve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. Et fremragende valg til alle omstændigheder og det perfekte match til pindemadder, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr.

Test:

* 91 Point af Wine Spectator - det førende amerikanske vin magasin. De rangerer AIX Rosé i toppen af de bedste rosévine fra Provence.
* 91 Point af "Falstaff" -  det velkendte tyske vin magasin. Citat: Medium to light salmon coloured, with silver reflexes. Elegant red berries-confit, peaches, a touch of orange zest, a pinch of baby-bananas. A nice acidity, with a mineral character.
* Guldmedalje af "The global rosé masters". Citat: Pretty nose with touch of apple and redcurrant. Lovely palate with refreshing acidity, red currant, raspberry, strawberry and chalk. Delicate and long finish.
* Anbefalet endnu engang af "Decanter World Wine Awards". Citat: Plum and candy nose, crisp, medium-bodied, red fruit, pink grapefruit, green apple and some spice.
* Guldmedalje af International Wine Challenge 2016. Citat: Soft, luscious wine with fresh raspberry fruits and delicate, balanced palate.
* Guldmedalje af International Competition 2017 - Franske vinguide "Gilbert & Gaillard". Citat: Beautiful pale pink color. Fragrant nose combining red fruits and creamy notes. Subtle, delicate, pure on the mouth. Exquisite style. Well balanced. The perfect partner to grilled king prawns.
* 90 Point af Wine Enthusiast - det velkendte internationale vin magasin. Almost the highest score ever given to a rosé wine - This score placed AIX again amongst the best rosé wines in the world!
* Robert Parker og The Wine Advocate skriver: 'Based mostly on grenache, AIX Rosé offers classy notes of watermelon, strawberries and flowers in a crisp, medium to light-bodied, lively, pure style. It's hard to resist and is a perfect, chuggable rosé to drink by the pool on a hot summer day.

En flaske indeholder 150 cl. 13 % Alkohol.

295,00 DKK 349,00 DKK (spar 54,00 DKK)

AIX Rose Coteaux d´Aix en Provence 2017 - Jeroboam 300 cl.

*** AIX har fået 91 Point af Wine Spectator - og er en topklasses lækker medaljerosé - her i 300 cl. flaske.

En prisvindende vin fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve, der har etableret AIX som måske den endelige, rigtige rosé fra Provence. Vinen har en flot lys rosa farve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. Et fremragende valg til alle omstændigheder og det perfekte match til pindemadder, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr.

Test:

* 91 Point af Wine Spectator - det førende amerikanske vin magasin. De rangerer AIX Rosé i toppen af de bedste rosévine fra Provence.
* 91 Point af "Falstaff" -  det velkendte tyske vin magasin. Citat: Medium to light salmon coloured, with silver reflexes. Elegant red berries-confit, peaches, a touch of orange zest, a pinch of baby-bananas. A nice acidity, with a mineral character.
* Guldmedalje af "The global rosé masters". Citat: Pretty nose with touch of apple and redcurrant. Lovely palate with refreshing acidity, red currant, raspberry, strawberry and chalk. Delicate and long finish.
* Anbefalet endnu engang af "Decanter World Wine Awards". Citat: Plum and candy nose, crisp, medium-bodied, red fruit, pink grapefruit, green apple and some spice.
* Guldmedalje af International Wine Challenge 2016. Citat: Soft, luscious wine with fresh raspberry fruits and delicate, balanced palate.
* Guldmedalje af International Competition 2017 - Franske vinguide "Gilbert & Gaillard". Citat: Beautiful pale pink color. Fragrant nose combining red fruits and creamy notes. Subtle, delicate, pure on the mouth. Exquisite style. Well balanced. The perfect partner to grilled king prawns.
* 90 Point af Wine Enthusiast - det velkendte internationale vin magasin. Almost the highest score ever given to a rosé wine - This score placed AIX again amongst the best rosé wines in the world!
* Robert Parker og The Wine Advocate skriver: 'Based mostly on grenache, AIX Rosé offers classy notes of watermelon, strawberries and flowers in a crisp, medium to light-bodied, lively, pure style. It's hard to resist and is a perfect, chuggable rosé to drink by the pool on a hot summer day.

En flaske indeholder 300 cl. 13 % Alkohol.

795,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler