Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vi har et bredt sortiment af rosévin fra Australien, Chile, Frankrig, Italien, Spanien og Sydafrika. De senere år har vi gjort meget for at finde nogle rigtig gode kvalitets rosévine fra især Frankrig, hvor AIX fra Provence er et godt bud på en topklasses lækker rose. Du finder hele rose sortimentet her. Der er alt fra lækre lyse rosevine med fylde og delikat balance til mørkere og kraftigere rosevine – både i den tørre og lidt sødmefulde ende, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Direkte import af rosévine fra førende og små vinproducenter, og dermed direkte salg uden dyre mellemled, gør at vi kan sælge en stor del af vinene til særdeles attraktive priser direkte til dig.

Du finder altid spændende tilbud på rosévine. Kom forbi vores butik i Slagelse eller bestil online og få vinen leveret direkte til din dør. Herunder finder du vores store udvalg af rosévin. Du har også mulighed for at lave en mere detaljeret søgning i venstre side.

Sorter resultater:

***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! Damernes favorit. Vina Cecilia Moscato Rose er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

* Dejlig frisk rosé med en interessant struktur. Vinen har en intens Rosé-farve med violette indslag, en frisk druearoma, der bliver mere kompleks med tiden samt en meget interessant struktur på grund af balancen mellem bløde tanniner og syre. Anbefales til især fisk og fjerkræ men passer også fint til antipasti og ost.

39,95 DKK 86,00 DKK (spar 46,05 DKK)

Denne dejlige, frugtrige rosévin er fremstillet på håndhøstede druer: Grenache 45 %, Cinsault 25 % og Carignan 30 % fra i gennemnit 30 år gamle vinstokke. Druerne til denne rosé er dyrket på historiske vinmarker på Domaine Saint Gayan. Disse særligt sandede jorde giver meget friske vine med stor delikatesse og lethed. 

69,00 DKK 98,00 DKK (spar 29,00 DKK)

"Vinene" er frugtrige og fyldige med en fin, meget svag sødme. Den er eminent til dem, der foretrækker at nyde et godt glas vin uden at få alkoholen med. Rosevinen er lavet på Cabernet Sauvignon druer. Det er en dejlig og ligefrem vin med masser af frugt og bær både i duften og i smagen. Vinen anbefales som aperitif, til lys fisk, grøntsagsretter og fjerkræ.

80,00 DKK

* Lækker rosevin med en frugtagtig smag og i perfekt balance med en let sødlig finish. En perfekt ledsager til picnic, men også lækker til hygge på terrasen. Velegnet til lettere salater, snack, grill eller som en kølig velkomstdrik. Vi anbefaler at servere den ved 8-10 grader.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

* En frisk, frugtrig og let sødmefuld Rosévin, fra den syd-østlige del af Australien. Du vil smage søde røde bær og jordbær i en generøs og saftig stil. Vinen smager dejligt eller sammen med lette måltider såsom kylling, salater, pasta, en buffet eller grillet fisk. Er perfekt til enhver lejlighed i utide.

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Denne kvalitets Cava er et blend af de lokale Trepat og Pinot Noir, der lagres ca. 14 måneder - en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler. En flot balanceret vin, der er tør uden at støve.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

*** FORFRISKENDE MOSCATO ROSE - MED NATURLIGE BOBLER. Ponte Vecchio Rosé har en lys pink farve og fine, delikate bobler. I næsen dufter den smukt af blomster aromaer. Smagen er meget forfriskende med en rig frugtsmag og en fremragende balance mellem sødme og syre.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

* Fantastisk lækker frisk Provence Rose. En økologisk rosé af en meget høj kvalitet. Vinen har en fantastisk duft af frugt og hvide blomster. Smagen er domineret af fersken, citrus og æble, der efterlader en fantastisk smag i munden af sommer og sol.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

* Unik Rose vin fra det sydfranske - frisk og smagfuld. Fantastisk Rosé lavet af Besinet Familien, der også laver Le Bosc-vinene, som vi længe har forhandlet. En unik rosévin lavet på 100 % Petit Verdot druer, der giver en kraftfuld og intens vin med blomsteragtige noter. Vinen har en perfekt balance mellem rundhed og friskhed, der er typisk for Petit Verdot.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

*** AIX har fået 91 Point af Wine Spectator - og er en topklasses lækker medaljerosé her i 150 cl. flaske. En prisvindende vin fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. 

295,00 DKK 349,00 DKK (spar 54,00 DKK)
* Fantastisk rosévin. Vinen er lavet på druerne Cinsault, Grenache, Syrah, Mourvèdre. Rosévinen er frugtagtig med en let krydret terroir. Anbefales som aperitif sammen med tapas og til sommermåltider som ledsager til fx. gazpacho, fisk og grillet kød. Bør serveres ved 10-12 grader.
89,00 DKK 115,00 DKK (spar 26,00 DKK)
* Tør, frisk og frugtrig rosé lavet i en drikkevenlig stil med det italienske glimt i øjet. Her er en glimrende, saftrig rosé med både smag, let fylde og personlighed. Duft og smag domineres af friske, røde bær, især hindbær og jordbær, der præsenterer sig i en tør men drikkevenlig stil, hvor vinens fylde giver en blød cremethed i munden. Eftersmagen er ren og frisk med krydrede undertoner. Vinen holdes i en uforpligtende og lettilgængelig stil.
139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

***** Virkelig lækker Rosevin! Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vin i Danmark – der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter! Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre samt meget fin længde på eftersmagen.

249,00 DKK 280,00 DKK (spar 31,00 DKK)

***** Virkelig lækker Rosevin! Vi er meget stolte over at repræsentere Gérard Bertrands storslåede vin i Danmark – der i Frankrig er listet på en stor del af landets trestjernede restauranter! Duften er indbydende med lækre toner af sommerbær, pink grape, solbær og blomster. Smagen er fyldig med en meget flot balance mellem frugt og syre samt meget fin længde på eftersmagen.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)
En meget lækker og særdeles lys, nærmest sart rosa Rose med alle de små fine og diskrete Pinot Noir aromaer, som kun kan opleves når vinstokkene har muld i Loire. Let, livlig og frisk, grænsende til meget frisk i munden. En vin som gør sig bedst sammen med mad, hvor den fine syre skærer fint igennem fedmen og røgen fra de klassiske franske charcuterie produkter. Men også krydderierne i det asiatiske køkken vil finde et fint modspil i denne vin.
145,00 DKK 169,00 DKK (spar 24,00 DKK)

* En dejlig frisk og sommerlet rosévin, der passer godt til de festlige lejligheder i sommer. Vinen er produceret af lokale druer fra Puglia, blandt andet Negroamaro, og udviser typisk smag og noter fra dette område. En afbalanceret vin med friske røde bærfrugter, der giver en naturlig sødme. 

49,95 DKK 79,00 DKK (spar 29,05 DKK)

*** AIX har fået 91 Point af Wine Spectator og er en topklasses lækker medaljerosé fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde her i 300 cl. flaske. Vinen har en flot lys rosa farve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. 

795,00 DKK

***** Måske den bedste Provence Rose på markedet. AIX har fået 91 Point af Wine Spectator. Det er en topklasses lækker medaljevin fra en af regionens største og mest prestigefyldte vingårde, Domaine de la Grande Séouve. Smagen er levende og sommerlig med en delikat balance mellem sprød syre og blød, moden sommerfrugt. 

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* SPANSK NYHED. Vinen er lavet af winemaker Jose Manuel Corrales. Den har en flot meget bleg farve med laksefarvede hints, den er ren og lys. Aromaerne har en god intensitet i næsen med noter af hvide frugter og citrus. I ganen er den frisk med en god syre og meget aromatisk med et sødt og forfriskende touch. 

99,95 DKK 119,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Slagelse VinKompagni har sammensat en særlig prøvekasse med seks flasker populære rosévine - indeholdende 2 x 3 forskellige gode vine: Blush Rosé / Domaine du Bosc Rosé / Morandé Pionero Rosé. Prøvekassen er fyldt med lyserøde velsmagende lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

299,00 DKK 534,00 DKK (spar 235,00 DKK)

***** Blush er en frisk og lækker Rose i Provence stil. Pink rosé fra delstaten Castilla LEON i Spanien. Den er fremstillet 100 % på Tempranillo druer. Vinen har en flot jordbær farve med intense noter af jordbær og hindbær i næsen samt en glat, fløjlsagtig smag i ganen. En forfriskende rosévin, der er meget let at drikke. 

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

*** Det er en meget spændende, frugtagtig og kompleks rosévin. I duften finder man nuancer af friskplukkede ferskner, blommer, lidt roser og eftersmag af hindbær. Vinen har en lækker friskhed og en finesse i smagen, som harmonerer meget fint med druernes let krydrede og frugtrige toner. Denne Chiaretto slutter meget rent og sprødt med let sødmepræg.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

***** En ren, flot og smagfuld Rosé fra Domaine du Bosc i Languedoc. Den er ikke så sødlig, men den har en flot fylde og en lang og elegant eftersmag. Fransk Rosé, når det er allerbedst. En fremragende Rosé der passer perfekt til sommerens traditionelle retter med alt fra grillet laks til kylling - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

En vin af Clairet typen er meget mørkere i farven end en Bordeaux Rosé. Château Armurey har en lækker indbydende og appetitvækkende duft af jordbær, ribs og granatæbler. Det er en frisk vin med en silkeagtig struktur og et moderat lille bid i tanninen. Clairet kan med fordel drikkes køleskabskold og anbefales bl.a. som aperitif, til picnic eller grillretter på en varm aften. 

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler