-31%

THE HOLY SNAIL TOURAINE ROSÉ IGP

89,00DKK 129,00DKK (spar 40,00DKK)

THE HOLY SNAIL TOURAINE ROSÉ IGP

Denne rosé er udvalgt af Thierry Delaunay fra de bedste cuvéer i Touraine-regionen, når disse fine druer først er samlet og modnet, udtrykker alle kvaliteterne i de forskellige terroirer i Touraine, som herved tilfører denne vin kompleksitet, elegance og finesse.

* 4,1 på Vivino.

Strålende, laksefarvet nuance. Krydret næse af ribs, jordbær og hindbær. Velafbalanceret, livlig, men alligevel smidig og cremet på ganen.

The Holy Snail Touraine Rosé Domaine Joel Delaunay er en guddommelig rosé, som dens navn også antyder. Det er en forfriskende rosé med en sofistikerende smag fra de rige traditioner i Loire-dalen.

Denne rosé er en blanding af Pinot Noir Cabernet Franc og Gamay, hvilket resulterer i en lys og levende farve. I næsen inviterer den med subtile aromaer af friske røde bær, forfriskende citrusfrugter og delikate blomsternoter. Ved første slurk afslører The Holy Snail en elegant balance mellem sødme og syrlighed. De saftige noter af jordbær og hindbær forfører sanserne, mens en frisk mineralitet og en delikat krydret undertone tilføjer kompleksitet til hvert et glas. 

Nyd den alene som en forfriskende aperitif på en varm sommerdag, eller par den med lette salater, grillede skaldyr eller delikate oste for at fremhæve dens fortryllende smagsnoter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12 % Alkohol

Domaine Joel Delaunay: Bag hver en flaske af The Holy Snail ligger årtiers lidenskab og ekspertise fra Domaine Joel Delaunay, som er en familiedrevet vingård kendt for deres engagement i bæredygtig vinproduktion og uovertruffen kvalitet. Hvert glas er en hyldest til deres dybe forankring i Loire-dalens jord og deres urokkelige forpligtelse til at skabe vine af verdensklasse.
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk