Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

* Dejlig frisk rosé med en interessant struktur. Vinen har en intens Rosé-farve med violette indslag, en frisk druearoma, der bliver mere kompleks med tiden samt en meget interessant struktur på grund af balancen mellem bløde tanniner og syre. Anbefales til især fisk og fjerkræ men passer også fint til antipasti og ost.

39,95 DKK 86,00 DKK (spar 46,05 DKK)

*** Det er en meget spændende, frugtagtig og kompleks rosévin. I duften finder man nuancer af friskplukkede ferskner, blommer, lidt roser og eftersmag af hindbær. Vinen har en lækker friskhed og en finesse i smagen, som harmonerer meget fint med druernes let krydrede og frugtrige toner. Denne Chiaretto slutter meget rent og sprødt med let sødmepræg.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)
* Tør, frisk og frugtrig rosé lavet i en drikkevenlig stil med det italienske glimt i øjet. Her er en glimrende, saftrig rosé med både smag, let fylde og personlighed. Duft og smag domineres af friske, røde bær, især hindbær og jordbær, der præsenterer sig i en tør men drikkevenlig stil, hvor vinens fylde giver en blød cremethed i munden. Eftersmagen er ren og frisk med krydrede undertoner. Vinen holdes i en uforpligtende og lettilgængelig stil.
139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* En dejlig frisk og sommerlet rosévin, der passer godt til de festlige lejligheder i sommer. Vinen er produceret af lokale druer fra Puglia, blandt andet Negroamaro, og udviser typisk smag og noter fra dette område. En afbalanceret vin med friske røde bærfrugter, der giver en naturlig sødme. 

79,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler