Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Rosévin bliver ofte foretrukket til de lune sommeraftener på terrassen, men den kan sagtens drikkes året rundt, og i de seneste år har danskerne fået smag for rosévinen. Rosévin kan fremstilles på flere forskellige måder, hvor den mest almindelige er, at drueskallerne fra de blå druer gærer kortvarigt sammen med mosten, hvorefter de tages fra. Herved dannes den lyserøde farve og lette smag, som vi kender fra rosévinen. Italien er et kæmpe vinland, og her bliver produceret utrolig mange spændende vine. Dette gælder også for rosévinen, og hos Slagelse Vinkompagni har vi fundet nogle af dem, vi finder mest interessante. Det er vine, som er friske, men samtidig komplekse i smagssammensætningen, og som egner sig godt til f.eks. ost eller fiskeretter – eller måske bare til et koldt glas en fredag aften. Find din næste italienske rosévin hos Slagelse Vinkompagni – vi hjælper dig gerne på vej.

Sorter resultater:

* Dejlig frisk rosé med en interessant struktur. Vinen har en intens Rosé-farve med violette indslag, en frisk druearoma, der bliver mere kompleks med tiden samt en meget interessant struktur på grund af balancen mellem bløde tanniner og syre. Anbefales til især fisk og fjerkræ men passer også fint til antipasti og ost.

39,95 DKK 86,00 DKK (spar 46,05 DKK)

*** Det er en meget spændende, frugtagtig og kompleks rosévin. I duften finder man nuancer af friskplukkede ferskner, blommer, lidt roser og eftersmag af hindbær. Vinen har en lækker friskhed og en finesse i smagen, som harmonerer meget fint med druernes let krydrede og frugtrige toner. Denne Chiaretto slutter meget rent og sprødt med let sødmepræg.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

* En dejlig frisk og sommerlet rosévin, der passer godt til de festlige lejligheder i sommer. Vinen er produceret af lokale druer fra Puglia, blandt andet Negroamaro, og udviser typisk smag og noter fra dette område. En afbalanceret vin med friske røde bærfrugter, der giver en naturlig sødme. 

49,95 DKK 79,00 DKK (spar 29,05 DKK)

* Lækker afbalanceret italiensk rosé med dominerende nuancer af fersken og citrus. Vinen er fremstillet udelukkende af Sangiovese druer fra vinstokke, der er mellem 5 og 15 år gamle. Smagen er forfriskende og behagelige med antydninger af grapefrugt og hvid fersken samt en velafbalanceret syre.

99,95 DKK 139,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler