Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Rosévin bliver ofte foretrukket til de lune sommeraftener på terrassen, men den kan sagtens drikkes året rundt, og i de seneste år har danskerne fået smag for rosévinen. Rosévin kan fremstilles på flere forskellige måder, hvor den mest almindelige er, at drueskallerne fra de blå druer gærer kortvarigt sammen med mosten, hvorefter de tages fra. Herved dannes den lyserøde farve og lette smag, som vi kender fra rosévinen. Italien er et kæmpe vinland, og her bliver produceret utrolig mange spændende vine. Dette gælder også for rosévinen, og hos Slagelse Vinkompagni har vi fundet nogle af dem, vi finder mest interessante. Det er vine, som er friske, men samtidig komplekse i smagssammensætningen, og som egner sig godt til f.eks. ost eller fiskeretter – eller måske bare til et koldt glas en fredag aften. Find din næste italienske rosévin hos Slagelse Vinkompagni – vi hjælper dig gerne på vej.

Sorter resultater:

VEROSSO Primitivo Vino Rosé

* Dejlig sødlig rosé med en interessant struktur.

Vinen har en intens Rosé-farve med violette indslag, en frisk druearoma, der bliver mere kompleks med tiden samt en meget interessant struktur på grund af balancen mellem bløde tanniner og syre.

Anbefales at servere ved 12-14 grader til især fisk og fjerkræ men passer også fint til antipasti og ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 12 % Alkohol.


Efter en let presning tages drueskallerne øjeblikkeligt fra mosten, for at undgå at vinen bliver farvet rød. Vinen gærer herefter i 15-20 dage ved 17-18 grader i rustfrie stålbeholdere. Herefter opbevares vinen i specielle rustfrie ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 18-20 grader, indtil den hældes på flasker.  

44,95DKK 86,00DKK (spar 41,05DKK)

ZENI FZ rosé Bardolino Chiaretto Classico DOC 2022 Denne ZENI er en meget spændende frisk, frugtagtig og kompleks rosévin. Farven er klassisk rosé med et meget brillant rødligt skær.

***** GODT KØB! ***** NY TOPÅRGANG 2022.. * BURDE KOSTE DET DOBBELTE!

I duften finder man nuancer af friskplukkede ferskner, blommer, lidt roser Og eftersmag ender med præg af hindbær. Vinen har en lækker friskhed og en finesse i smagen, som harmonerer meget fint med druernes let krydrede og frugtrige toner. Denne Chiaretto slutter meget rent og sprødt med lidt sødmepræg.

Druesamsætning er Corvina 50 % - Rondinella 40 % - Molinara 10 %.

Vinen er perfekt som et lille glas i utide, frokost, fiskeretter, lyst fjerkræ eller ikke for intens pastaret.

Server denne vin ved 8-10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12 % Alkohol.

69,95DKK 109,95DKK (spar 40,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler