Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

USA er verdens 4. største vinland (efter henholdsvis Frankrig, Spanien og Italien), og det er stort set alle stater, der producerer vin. Når det er sagt, så står Californien for omkring 95 % af produktionen, mens Washington og New York står for 4 %, der er altså ikke meget tilbage til resten af staterne. Klimaet i Californien er køligt og kan ikke sammenlignes med andre oversøiske lande. Amerikanernes egen foretrukne drue er Zinfandel, der deler DNA med den Italienske Primitivo drue, der er dog ingen af landene der vil anerkende sig dette slægtskab. Foruden deres egen drue, fremstiller USA også rødvin på franske druesorter som Cabernet Sauvignon og Merlot. Prisniveauet er i den højere ende (svært at finde en flaske under 100 kr.), men kvaliteten er til gengæld matchende høj.

 

Zinfandel druen leverer den ene flotte rødvin efter den anden og den falder rigtig godt i danskernes smag. Der er tale om frugtrige, kraftfulde vine uden for mange tanniner og med en sødmefuld frugtsmag. To meget populære vine Fra Californien er vores egen ”Zinfandel Lodi” og ”Heavy Zin”. Dertil kommer de efterspurgte Volante rødvine fra McCoy Vineyards og 14 Hands fra Washington State.

Sorter resultater:

*** En rigtig lækker og saftfuld Premium ZINFANDEL. "Heavy Zin" Premium imponerer med masser af fed rig frugt og blide krydderier. En virkelig vellavet kraftig, saftig rødvin med en bred smag, der fylder godt i munden. Den er rig på mørke frugter, efterfulgt af lidt lakrids, peber og lidt sød tobak i bouqueten, samt krydrede toner fra nye amerikanske egetræsfade. Vinen har en dejlig balance mellem frisk frugt og modenhed. En kvalitets californisk varmblods Zinfandel.

69,95 DKK 129,95 DKK (spar 60,00 DKK)

* En Zinfandel der er saftfuld, fyldig og blød. En virkelig vellavet rødvin med en bred smag, der fylder munden. I glasset finder du en kraftfuld og saftig vin, der har sin klassiske varme sødmefulde duft af kirsebær, brombær, jordbær og lidt røgede undertoner fra fadlagringen (6 måneder i amerikanske egetræsfade). Vinen produceres på druer fra gamle vinstokke fra én af de mest anerkendte vingårde i Lodi.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

***** MÅSKE DANMARKS BEDSTE ZINFANDEL TIL PRISEN! Det er meget svært og finde en flot Zinfandel til de rigtige penge - det er hermed gjort. En fyldig, frugtrig og smagfuld zinfandel fra Lodi området i Californien. Den har en flot, dyb farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Masser af saftige bær, sødme i smagen og sort peber løfter vinen til en lang, lækker finish.

59,00 DKK 99,95 DKK (spar 40,95 DKK)

***** Super ZINFANDEL til prisen! En fyldig, frugtrig Zinfandel med masser af smag. Vinen har en flot, dybrød farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Smagen er rig på masser af saftige bær, lettere sødme og sort peber, bløde toner, samt en lang lækker finish fra start til slut.

49,95 DKK 109,95 DKK (spar 60,00 DKK)
* Måske Californiens bedste Pinot Noir til prisen. Vinen har en indsmigrende og flot intens frugtbouquet, der er præget af røde bær og let krydrede toner. Ekstrem elegant smag startende med toner af kirsebær og hindbær, herefter kommer toner af vilde skovbær med et hint af vanilje. Tanninerne er bløde og særdeles velintegrerede. Syren er frisk, men ligeledes i fuld balance.
149,00 DKK 175,00 DKK (spar 26,00 DKK)

*** VIN MED KRAFT OG SAFT - lidt Zinfandel smag i stilen! Bedre vin fra dette område findes ikke til pris!! Dette røde blend er hovedsageligt produceret af Merlot (ca. 36 %), Syrah (ca. 33 %) og en række andre druer. En elegant og harmonisk vin med en delikat duft af modne kirsebær og te. Vinen har en blød og rund frugtsmag af sorte kirsebær og blommer med et strejf af krydderier, en blød tannin samt en lang og behagelig eftersmag.

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)
TOP KVALITET! Denne Cabernet Sauvignon er som et smukt lille mesterværk, utrolig varm, fyldig og frugtrig. Vinen er fyldig med en fin struktur, indeholdende krydrede aromaer som sorte kirsebær, blåbær, eg og sorte oliven. Smagen er en moden mangfoldighed af velsmagende frugter, en vidunderlig tilpasset syre, samt en lang, frugtrig eftersmag med en elegant finish.
179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Bombastisk kraftig Zinfandel fra den anerkendte Californiske producent, Hahn. En meget fyldig vin med stor stoflighed og power, men samtidig en vin med bløde tanniner og et uhøjtideligt glimt i øjet. Duft og smag har tætpakkede elementer af sveske, blåbær, Cherry-Coke, hindbær, BBQ-krydderi, røg og espresso. Her er ingen fine fornemmelser eller meget komplekse nuancer, men derimod vinens svar på AC/DC.

169,00 DKK 225,00 DKK (spar 56,00 DKK)

Denne vin er hovedsageligt produceret på Cabernet Sauvignon (Ca. 92 %) og derudover en blanding af Syrah, Merlot og Petit Verdot. En elegant vin med en flot dybrød farve og delikat duft af blåbær og solbær med et strejf af tørrede urter og krydderier, solbær og mørke kirsebær med noter af kakao og en silkeblød tannin. Med den store fylde får man en silkeblød fornemmelse i munden, der afsluttes med en både spændende og behagelig eftersmag. Smagen er blid og afrundet.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)
Denne Petite Sirah er et lille kunstværk, intens og sort som blæk. Den har en vidunderlig aroma som krydret blåbærtærte og vanilje. I smagen fornemmer man de samme krydrede blåbær, sammen med en bred vifte af andre mørke frugter og bær. Strukturen i vinen er helt perfekt med et tilpas - ikke for meget - indhold af syre (tanin). I eftersmagen fornemmer man eg, en mængde milde krydderi samt mørke brombær - afsluttende i en varm langvarig finish.
179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)
***** Volante Cuvee er en rig, fyldig og kraftig vin som er lavet på fyldige og modne druer. Smagen er vidunderlig. * Denne Vingård laver bare "Klasse" Vin i små produktioner!! Vinen har en god udformet Bordeaux stil og blanding, som giver karakter og intens farve. En meget mørk frugt aroma, som har lækker smag af mørke hindbær. Den mørke frugt fortsætter på en dejlig måde i ganen, med velsmagende grønne urter i eftersmagen - samt i næsen. Volante Cuvee har en finish, som er lang blød og smidig. Virkelig en top producent, som der ikke kan samlignes med. Passer perfekt til et flot stykke rødt grillet kød.
199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)
***** Denne Volante Malbec er som et smukt lille mesterværk, utrolig blød og fyldig.. Argentina pas på!! * Denne Vingård laver bare "Klasse" Vin i små produktioner!! Volante har lavet denne rige og fede og klassiske røde Volante Malbec. Nyhed fra en Top vingård. Vinen er moden og struktureret med krydrede blomster, aromaer, som fører ind lag af knuste hindbær, solbær, tranebær, og krydderi af kanel og timian er foldet ind på en raffineret og afbalanceret finish, samt har virkelig bløde tanniner. Virkelig en top producent, som der ikke kan samlignes med.
199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

***** SUPER SUPER FLOT, FED, KRAFTIG ZINFANDEL MED 15,4 % Alkohol. Denne vin er rig, fyldig og kraftig - lavet på fyldige og modne druer. Smagen er vidunderlig, fløjlsblød og lige i øjet - med en intens og koncentreret kerne af smagfulde blåbær og sorte kirsebær. Sammen med fornemmelsen af brændt bark med en snert af vanilje, har vinen en kraftig smag og struktur, der ender i en perfekt syre og en imponerende lang eftersmag.

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

* Dejlig kraftfuld, saftfuld og blød Zinfandel. Vinen er produceret af den anerkendte Californiske producent Hahn. Via sin fylde og tætpakkede bæraromaer viser den med al tydelighed, at dette er en drue, hvor det aromatiske gashåndtag kan drejes helt i bund samtidig med, at helheden forbliver blød og afbalanceret. Intens vin med en stor, tætpakket fylde, der samtidig er afrundet med en blød finish.

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)
Denne vin er en fyldig, saftig og elegant Pinot Noir med en koncentration, der balanceres af en god, naturlig syre. En høj kvalitet af fade har givet meget fintkornede tanniner og en silkeblød eftersmag, hvor mørke kirsebær dominerer. Denne vin er lækker og læskende som kun Pinot Noir kan være. Trods det, at det er fristende at drikke denne vin uden mad til, så egner den sig godt til en lang række retter med både fjerkræ og ikke for kraftige kødretter.
198,00 DKK 249,00 DKK (spar 51,00 DKK)
Det er en utrolig flot vin med karakter af den ægte vare. En lækker og fyldig rødvin med flot rød farve, delikat og tiltalende duft, samt en fremragende frugtsmag af sorte kirsebær og mørk chokolade med noter af peber og lakrids samt en behagelig eftersmag. Denne vin er produceret af 76 % Zinfandel, 5 % Salvador, 2 % Tempranillo og 17 % andre røde druetyper, der alle er dyrket i Californien i USA.
89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* NYHED - Flot i stil og smag - fremstillet af Calera Wines. M-Wines Pinot Noir 2012 er fremstillet af 100 % Pinot Noir druer og aftapningen viser klassiske Pinot noter af kirsebær og tørret te. Som vinen åbner sig, fornemmes aroma af muskatnød og lakridsrod. God syre og milde tanniner gør, at vinen hænger på glasset. I smagen får man en behagelig syre med eftersmag af mineralitet, frugt og kridt. Indtrykket er en meget lækker og behagelig vin.

229,00 DKK 289,00 DKK (spar 60,00 DKK)

* NYHED fra Californien. Vinen er fremstillet af 100 % Malbec, der kommer fra San Benito - fra Ray Francioni, der er tredje generations vinavler på Central Coast i Californien. Denne Malbec fra M-Wines viser det bedste af alle Malbec druens egenskaber: viol i næsen og noter af blommer viser sig i takt med, at vinen åbner sig. Vinen er saftig og intens med masser af brombær og antydninger af søde modne blåbær, sveskeblomme og rosiner.

169,00 DKK 289,00 DKK (spar 120,00 DKK)

* Guldmedalje ved San Francisco international wine competition 2016. Vinen har blomstrende aromaer og krydrede nelliker med blomme i næsen, der sammenholdt med en behagelig syre gør denne vin meget madvenlig. Den er meget mørk og har smagsnoter af mørke trøfler, karamel, anis og lakrids. Vinen er en perfekt ledsager til lammekød, krydret svinekød, burgere og grillet krydret oksekød.

199,00 DKK 289,00 DKK (spar 90,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler