Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Danmark er et land af øldrikkere med lange traditioner for ølbrygning, mens hvis man kigger ud over landets grænser, er der også mange andre steder i Europa bryghuse, som har en lang historie bag sig. Hos Slagelse Vinkompagni har vi et spændende udvalg af udenlandske øl – prøv f.eks. den belgiske øl Westmalle, som bliver brygget på klosteret Abdij Onze-Lieve-Vrouw van het heilig hart. Klosteret brygger tre forskellige øl, men kun to af dem sælges til offentligheden – den sidste drikker munkene selv til hverdag på klosteret. Slagelse Vinkompagni fører flere klosterbryg, men fælles for alle vores udenlandske øl er, at de giver dig en spændende smagsoplevelse, fra den klassiske lagerøl med en afbalanceret smag til den overgærede øl, som giver en mere kraftig smagsoplevelse. Alle øllene har desuden en høj alkoholprocent. Hør mere om vores udenlandske specialøl ved at kontakte os eller komme ind i vores butik i Slagelse.

Sorter resultater:

Westvleteren nr. 12 har flere gange vundet prisen som “verdens bedste øl”. Den har en meget fyldig, cremet, glat og rund aroma, med en god kulsyrer, mørke frugter, rosiner, karamel sødme, alkohol og tobak. Det er en utrolig smagsfuld øl. Smagen er balanceret med en elegant eftersmag, der er intens og hænger ved. Øllet kan gemmes i årtier,  da smagen blot fortsætter med at udvikle sig. 

Belgisk luksus øl fra Westvleteren bryggeriet som blev grundlagt i 1838. Bryggeriets øl har fået et internationalt ry for smag og kvalitet.  Trappist Westvleteren brygges ikke til normale kommercielle krav, men sælges til de heldige, der formår at komme igennem med en ordre, da bryggeriets lille produktion ikke kan følge med den store efterspørgsel.

129,00DKK 179,00DKK (spar 50,00DKK)

Gouden Carolus Christmas 75 cl: En Fabelagtig Fejring af Julens Smagsnuancer

Gouden Carolus Christmas 75 cl er et mesterværk af belgisk ølbrygning, skabt for at fejre julens magi og hygge. Denne øl er en fornem gave til ølentusiaster og en perfekt ledsager til dine julefester.

En Øl til Julens Festligheder:

Gouden Carolus Christmas 75 cl er en øl, der hylder ånden og traditionerne ved juletid. Den fylder luften med skønne duftnoter af krydderier, julekage og tørret frugt, der skaber den perfekte atmosfære til at samles omkring pejsen med dem, du elsker. Denne øl er brygget med den største omhu og er et udtryk for Gouden Carolus' engagement i at levere øl i særklasse.

Smagsoplevelsen:

Når du tager din første tår af Gouden Carolus Christmas, vil du blive overvældet af en kompleks symfoni af smagsnuancer. Denne øl byder på dybde og harmoni med sin kombination af krydderier, sødme og et strejf af karamel. Noter af nelliker, kanel og appelsinskal skaber en varm og indbydende smagsoplevelse, der forvandler enhver stund til en fejring af juleånden. Med en blød og fyldig krop, afrundet af en subtil bitterhed, er Gouden Carolus Christmas en øl, der fortryller dine smagsløg fra den første tår til den sidste dråbe.

Begrænset Tilgængelighed:

Gouden Carolus Christmas 75 cl er kun tilgængelig i begrænsede mængder og er eftertragtet af samlere og ølentusiaster over hele verden. En flaske af denne skat fra Gouden Carolus er ikke blot en del af din julefejring, det er også en mulighed for at eje et stykke af belgisk ølhistorie.

Skab Unikke Juleminder:

Gouden Carolus Christmas 75 cl er mere end blot en øl; det er en invitation til at skabe uforglemmelige juleminder. Uanset om det er som en gave til en kær ven eller som en del af dine egne festligheder, vil denne øl tilføre en ekstraordinær dimension til din jul.

Så åbn en flaske Gouden Carolus Christmas 75 cl og lad dens fortryllende smagsoplevelse berige dine julestunder. Skål for en jul fyldt med smag, hygge og magi med Gouden Carolus Christmas som den perfekte ledsager.

69,95DKK 85,00DKK (spar 15,05DKK)

Gouden Carolus Easter Beer - Påskebryg

Nu er den her igen!
Danmarks nok bedste påske øl. Kan bruget hele året til den trditionelle danske frokost. Denne Belgiske Strong Ale har et stort flot skum, samt utrolig flot fylde i smagen.

En kasse indeholder 12 fl. - 75 cl.
Pris er incl. pant kr. 1,00

 

Brouwerij Het Anker er et lille men meget anerkendt bryggeri, beliggende i Mechelen midtvejs mellem Antwerpen og Bruxelles. Bryggeriet har brygget øl siden 1369 og er kendt for deres fremragende øl. På grund af den store succes med vores juleøl, ville vi gerne ha' en påskeøl, som kunne minde lidt om juleøllet, men den måtte ikke være så sød som juleøllet, lidt mindre anis i smagen og en lidt mere bitter eftersmag. Det var lidt af et problem. Bryggeriet havde ikke tidligere brygget påskebryg, og i Belgien er der ikke tradition for påskeøl, men sammen med vores leverandør fik vi lavet et prøvebryg, smagte den til og på den måde blev denne fremragende Gouden Carolus Easter Beer skabt. Det er en mørk, krydret, strong Ale. Alkoholindholdet er på 10% vol. Stort og flot skum, utrolig fyldig i smag og duft. Perfekt til den klassiske påskefrokost med sild og rødkål og særdeles velegnet til mintgelé og lammekød. Bør serveres ved 12-14° C

69,00DKK 85,00DKK (spar 16,00DKK)

Gouden Carolus Classic 8,5% - 75 cl.

Sagnet fortæller, at kejser Carl V gav sine krigere og jægere "sort øl" for at de kunne få mere "courage" i deres gøremål. Det er denne øl, der med små modifikationer er brygget siden 1369. En mørkebrun ale med en stor krop og bouquet, tilpas krydret og fyldig smag. Velegnet til kraftige kødretter og ost.
En kasse indeholder 12 fl. - 75 cl. - 8,5 % Alk.
Pris er incl. pant kr. 1,00

69,00DKK 79,00DKK (spar 10,00DKK)

Rochefort Trappist 10 - 11,3 % - 33 cl. Denne belgiske Trappist - storebror i en flok af 3 - er en ret aromatisk 'Kloster Ale' fra brygmester Broder Antoines hånd. Øllen har en rødbrun farve. Duften er mild med antydninger af karamel. Den er utrolig fyldig med tydelig tobak, karamel og chokolade i smagen med en udpræget eftersmag af frugt og madeira. Det er imponerende, at de har kunne brygge en øl op til 11,3 % alkohol, uden at den bliver sprittet. Øllen er uovertruffen som dessertledsager, som substitut for avec'en eller bare som kompagnon på tomandshånd.

Rochefort Bryggeri er placeret inde i klosteret Notre-Dame de Saint-Rémy, nær byen Rochefort, og de har brygget øl siden 1595. Der bor cirka 15 munke  klostret. Som  det er tilfældet med alle andre Trappist bryggerier, sælges øllen kun med henblik på at yde økonomisk støtte til klosteret og nogle andre velgørende formål. Ligesom mange stærke belgiske øl, er dem, der produceres i Rochefort, lagret godt og kan lagres yderligt i mindst fem år og samtidig opretholde kvaliteten. Vandet, der laves øl er, trækkes fra en brønd godt placeret inde i klosterets mure.

En kasse indeholder 24 fl. - 33 cl. - 11,3 % Alkohol.
Pris er incl. pant kr. 1,00.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

39,00DKK

Amarcord Tabachera Amber strong Ale - 50 cl. - Italien

Amarcord Tabachéra er en overgæret, ravfarvet øl af typen Belgian Strong Ale. Den har et flot cremet skum, en maltet og frugtagtig aroma med toner af karamel og citrus. Smagen er i starten sødlig men skifter til en let bitter karakter med en moderat og let bitter eftersmag. Øllen er ikke pasteuriseret og den eftergærer på flasken. 

Der er tale om en meget fed øl og fyldig øl - for dem der elsker stærke følelser. Det er den perfekte meditative øl. Øllen passer desuden godt sammen med ost, rødt kød, gryderetter, vildt og desserter. 

Prisen er inkl. pant på kr. 1,-.

En flaske indeholder 50 cl. - 9 % Alkohol.

49,00DKK 55,00DKK (spar 6,00DKK)

Westmalle Trappist, Triple 9,5% - 75 cl. * Westmalle Bier Tripel er stærkt overgæret øl brygget på Klostret "Westmalle". Øllet har en alkoholindhold på 9,5 %, har en lys gylden farve, velafbalanceret kraftig smag og en behagelig lang eftersmag.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 9,5 % Alkohol.
Pris er incl. pant kr. 1,00.

79,00DKK

Westmalle Trappist, Dubbel 7 % - 33 cl. * Westmalle Bier Dubbel er stærkt overgæret øl brygget på Klostret "Westmalle" i Belgien. Øllet har en alkoholindhold på 7%, en mørk gylden farve og en meget velafbalanceret kraftig smag. Eftersmagen er yderst blød og behagelig.

En kasse indeholder 24 fl. - 33 cl. - 7 % Alkohol.
Pris er incl. pant kr. 1,00.

35,00DKK 42,95DKK (spar 7,95DKK)

Westmalle Trappist, Triple 9,5% - 33 cl. * Westmalle Bier Tripel er stærkt overgæret øl brygget på Klostret "Westmalle". Øllet har en alkoholindhold på 9,5 %, har en lys gylden farve, velafbalanceret kraftig smag og en behagelig lang eftersmag.

En kasse indeholder 24 fl. - 33 cl. - 9,5 % Alkohol.
Pris er incl. pant kr. 1,00.

35,00DKK 42,95DKK (spar 7,95DKK)

Westmalle Trappist, Dubbel 7 % - 75 cl. * Westmalle Bier Dubbel er stærkt overgæret øl brygget på Klostret "Westmalle" i Belgien. Øllet har en alkoholindhold på 7%, en mørk gylden farve og en meget velafbalanceret kraftig smag. Eftersmagen er yderst blød og behagelig.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 7 % Alkohol.
Pris er incl. pant kr. 1,00.

79,00DKK

Rochefort Trappist 8 - 9,2 % - 33 cl. Denne belgiske Trappist - i en flok af 3 - er en dybt kobberrød Trappist-tripel, godt gemt under en suverænt tæt og cremet hat. Duften er en blanding af citrus og chokolade - og smagen mangfoldig med Grand Marnier, tobak og chokolade som dominerende indtryk. Den har udpræget frugt i eftersmagen.
Øllen er velegnet til mad, i maden og efter maden.

Rochefort
 Bryggeri er placeret inde i klosteret Notre-Dame de Saint-Rémy, nær byen Rochefort, og de har brygget øl siden 1595. Der bor cirka 15 munke  klostret. Som  det er tilfældet med alle andre Trappist bryggerier, sælges øllen kun med henblik på at yde økonomisk støtte til klosteret og nogle andre velgørende formål. Ligesom mange stærke belgiske øl, er dem, der produceres i Rochefort, lagret godt og kan lagres yderligt i mindst fem år og samtidig opretholde kvaliteten. Vandet, der laves øl er, trækkes fra en brønd godt placeret inde i klosterets mure.

En kasse indeholder 24 fl. - 33 cl. - 9,2 % Alkohol.
Pris er incl. pant kr. 1,00.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

35,00DKK

Amarcord Volpina Red Double Malt - 50 cl. - Italien

Amarcord Volpina Rossa Doppio Malto er en overgæret, mahogni farvet øl af typen Strong Ale.  Den har et flot creme-farvet skum og en dejlig, maltet aroma med toner af brændte nødder, karamel og biscuit. Smagen er krydret og i starten sødlig men skifter til en moderat, let bitter karakter. Øllen har en lang, fyldig og let bitter eftersmag.  

Øllen passer godt sammen med mellemlagrede oste herunder bløde oste som brie og camembert eller sammen med grillet kød. 

Prisen er inkl. pant på kr. 1,-

En flaske indeholder 50 cl. - 6,5 % Alkohol.

49,00DKK 55,00DKK (spar 6,00DKK)

Denne øl med tilnavnet Indulgence blev så godt modtaget, at de i 2017 valgte at gøre den til en fast del af sortimentet under navnet "Whisky Infused". I denne mægtige ale finde du alt det gode fra den kendte blå Van de Keizer, med mørk fylde og varme. Denne version tilbyder et ekstra "skud" varme i form af whisky. Det giver øllen en helt ny dimension.En øl der stadig kan overraske selv om man kender den. Den er beriget med en infusion af Gouden Carolus Single Malt Whisky. Resultatet er en unik øl: kraftfuld og fyldig, med subtile noter af vanilje, eg og chokolade. En kejserlig bryg, der er let at nyde.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 11,7 % Alkohol.
Pris er incl. pant kr. 3,00.

 

129,00DKK 145,00DKK (spar 16,00DKK)

Westvletern No. 8 Trappist er en øl med sødme og rig malt kompleksitet. Den har en medium syrer og god eftersmag. Den har en bred vifte af gode noter som, kirsebær, brombær, figen og melon. Eftersmagen er let krydret med en anelse bitterhed. Trappist Westvleteren 8 har bla. fået 100 point på "Ratebeer". En sød cremet øl med frugtrige aromaer. Trappist Westvleteren brygges ikke til normale kommercielle krav, men sælges kun til de heldige, der formår at komme igennem med en ordre, da bryggeriets lille produktion ikke kan følge med den store efterspørgsel.

Server denne øl som velkomst eller til forretten eller nyd den i godt selskab. 

Belgisk luksus øl fra Westvleteren - Bryggeriet som blev grundlagt i 1838. Bryggeriets tre øl har fået et internationalt ry for smag og kvalitet. 

8% alkohol - 33cl. pr. flaske.

119,00DKK 149,00DKK (spar 30,00DKK)

Denne øl er ikke for sarte sjæle, men hvis du søger en øl med bid, så har du fundet den rette. Denne tunge, himmelsk duftende bryg er en lækker blanding af solmodne mango, kumquat og et strejf af chili.

25,00DKK

Amarcord Gradisca Special Lager - 50 cl. - Italien

Amarcord Gradisca er en undergæret, strågul til blond farvet øl af typen Premium Lager. Den har et flot hvidt skum samt en maltet og frugtagtig aroma med toner af biscuit og honning. Det er en klassisk lagerøl med en god balance af malt og humle samt en frisk og lang eftersmag, der er let humlet. 

Denne øl er fremragende som aperitif eller sammen med friske og lette retter som pizza, grøntsager, lyst kød, sauterede grøntsager og krydrede tærter. 

Prisen er inkl. pant på kr. 1,-.

En flaske indeholder 50 cl. - 5,2 % Alkohol.

49,00DKK 55,00DKK (spar 6,00DKK)

Amarcord MiDona Double Malt - 50 cl. - Italien

Amarcord Midòna Bionda Doppio Malto er en overgæret, ravfarvet øl af typen Belgian Ale. Den har et flot hvidt skum og en maltet og frugtagtig aroma med toner af karamel, brændte nødder og toffee. Smagen er lidt sødlig men skifter til let bitter med en middelfyldigt og let bitter eftersmag. Øllen er ikke pasteuriseret og eftergærer på flasken.  

Denne øl er designet og skabt til dem, der elsker konkrethed. Øllens fyldige, tørre smag gør den perfekt til pizza, grillet mad, pasta, ost og grillet hvidt kød. 

Prisen er inkl. pant på kr. 1,-.

En flaske indeholder 50 cl. -  6,5 % Alkohol

49,00DKK 55,00DKK (spar 6,00DKK)

Ama - Golden belgian ale  er en øl produceret af det kendte italienske bryggeri Amarcord der har sin oprindelse i det norditalienske område Emilia-Romagna.

Denne udgave, som er en overgæret "golden belgian ale" fremstår lækker frisk og med det fineste hvide skum. Smagen er særdeles intens for typen og rummer noter af både lemon, koriander og en god portion "floralitet". Denne øl fungerer fantastisk som tørstslukker og kommer virkelig til sin ret med lettere retter eller bare for sig selv.

Flasken indeholder 355 ml og 6% alk.

 

 

45,00DKK 59,00DKK (spar 14,00DKK)

Gouden Carolus Indulgence Batteliek: En Dyrket Oplevelse af Belgisk Ølhaandværk

Gouden Carolus Indulgence Batteliek er kronjuvelen inden for Gouden Carolus Indulgence-serien og tilbyder en fordybende smagsoplevelse, der er skabt til at fortrylle og overraske selv de mest erfarne ølentusiaster.

En Perfektion af Belgisk Ølbrygning:

Gouden Carolus Indulgence Batteliek er et sandt mesterværk inden for belgisk ølbrygning. Denne øl er skabt med den største omhu og præcision og er en hyldest til belgisk tradition og kreativitet. Med en dyb ravfarve og en fyldig krop er Batteliek en øl, der indfanger essensen af belgisk ølhåndværk. Hver tår indeholder et symfonisk samspil af smagsnuancer, der udvikler sig i glasset og forfører dine smagsløg.

75 cl. - 7,4% alk.

Smagsoplevelsen:

Gouden Carolus Indulgence Batteliek betager dine sanser med komplekse aromaer af karameliseret sukker, tørret frugt og nødder. Den blomstrede duft suppleres af dybe noter af egetræ, der stammer fra den unikke fadlagring. Når du tager den første tår, vil du opleve en harmonisk fusion af smag – fra den subtile sødme til en elegant krydderi og et strejf af vanilje. Denne øl forfører din gane med sin fyldige og langvarige eftersmag, der efterlader dig med en uudslettelig erindring om dens pragt.

Begrænset Tilgængelighed:

Gouden Carolus Indulgence Batteliek er kun tilgængelig i meget begrænsede mængder og er ofte genstand for stor efterspørgsel blandt ølsamlere. At eje en flaske af Batteliek er som at eje en skat - en skat af smag og ølkunst. Det er en mulighed for at fordybe dig i en smagsoplevelse, der er sjælden og ekstraordinær.

Historien Bag Gouden Carolus:

Gouden Carolus-bryggeriet har en stolt historie og er anerkendt for sin engagement i ølkvalitet og tradition. Batteliek er en manifestation af dette engagement og en fortsættelse af en langvarig arv af ølhåndværk og passion.

Gouden Carolus Indulgence Batteliek er mere end blot øl; det er en skatkiste fyldt med smagsmæssige skatte. Tag på en oplevelsesrejse gennem belgisk ølhaandværk og fordyb dig i Battelieks fortryllende smagslandskab. Uanset om du er en kender af belgisk øl eller en nybegynder på en smagsrejse, vil Gouden Carolus Indulgence Batteliek efterlade dig beriget med smagsoplevelser og historier at dele. Skål for Batteliek!

129,00DKK 149,00DKK (spar 20,00DKK)

Du vil helt sikkert blive lokket, når du hører denne sirenes kald. Det er uimodståeligt. Fra havet synger hun om en rosa bryg, der er blød og frugtig med et strejf af bitterhed. De tjekkiske humler, litchien og lime trækker dig ind med hver slurk.

25,00DKK

På jagt efter en vild øl? Sig ikke, at vi ikke advarede dig. Denne øl er vild bitter og syrlig af mandarin og et bid fra stjernefrugten.

25,00DKK

Sailors' Lager er frugtagtig og krydret, og det er en øl, som du aldrig har smagt før. Men der er mere - en speciel ingrediens, en citrusfrugt fra Himalaya, der tilføjer en blomsteragtig duft og syre

25,00DKK

En lav-alkohol version af Octopus Blond med 0,4% alkohol. En forfriskende, maltet smag med bitterhed, efterfulgt af et strejf af blodappelsin og kiwibær.

25,00DKK

 

 

59,00DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler