Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Du finder her et spændende udvalg af mousserende vine fra Frankrig, Italien og Spanien foruden dyre eksklusive champagner. Sommerens helt store hit har uden tvivl været Viña Cecilia, der er findes i både rosé og hvid. Det er nogle super lækre mousserende vine med en forfriskende sødme, der også passer perfekt til velkomst. Vores italienske vinhus Le Contesse fremstiller nogle populære unikke mousserende vine som for eksempel Prosecco, der spænder fra den halv tørre til den hel tørre genre. Det er dejlige cremede vine med nogle lækre friske og fine vedvarende bobler. Du finder også populære velkendte Champagner som Dom Perignon, De Venoge, Krug samt Moët & Chandon.

Hos os finder du altid et bredt udvalgt af lækre og velsmagende mousserende vine. Køb dem i vores spændende butik i Slagelse eller bestil online og få vinen leveret direkte til din dør. Du ser udvalget herunder og ønsker du råd og vejledning, er du naturligvis altid velkommen.

Sorter resultater:

Viña Cecilia Moscato Rose mousserende Frizzante

***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! Damernes favorit.

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Vina Cecilia Moscato Rose er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende. Aromaen er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme. Druesammensætning er 96 % Moscato og 4 % Garnacha..

Test:

***** Silver Medal Mundus Vini 2018

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd uden videre denne Moscato Rose, der er en moderne, frugtagtig, perlevin fra solbeskinnede Valencia. Nyd den forsigtigt afkølet - alene, med grillede rejer eller fx en sommer bær-frugtsalat.

*** "Fremragende, lys mousserende rosé. Særlig favorit til damerne!" - Online anmeldelse for 2014

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5 % Alkohol.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Prosecco Extra Dry Elegance - Le Contesse 20 cl.

* NYD ET LILLE GLAS I UTIDE.

Unik, mousserende når det er bedst med Prosecco.Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smagen, frisk og lækker med masser af fedme i vinen.
Få den som aperitif, buffet eller til ren nydelse.

Serveres ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 24 flasker - 20 cl.  11 % Alkohol.

Familien Bonotto har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.

Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene.
Intet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, og er udstyret med den mest up to date-teknologi.

Med erfarne ønologer sikre det Le Contesse´s succes i at lave høj kvalitet at mousserende vine. 

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi. 

 

Prosecco Cuvee Conegliano e Valdobbiandene DOC er husets visitkort, og har en fin mousse og en dejlig imødekommende bouquet af hvide blomster. Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde, med en eftersmag af æble og nødder. Vinen gærer naturligt.

Anbefales til: Apéritif og velkomst. Lette retter med fisk og skaldyr, fjerkræ, svinekød, paté og skinke, evt. frugtdesserter..

 

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

29,95 DKK 39,00 DKK (spar 9,05 DKK)

Viña Cecilia Moscato White mousserende Frizzante

***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! * Damernes favorit.

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker. Vina Cecilia Moscato er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende. Aromaen er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme. Vin smager som sød hvidvin, ikke sød sød, men som lækker hvidvin.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5 % Alkohol.

Valencia

Valencia hører til blandt de varmeste områder i Spanien, hvor temperaturen om sommeren nærmer sig de 40 grader. En forbedret teknik i kældrene og tidligere plukning af druerne, inden de bliver overmodne, har forbedret kvalitet af vinen af stor betydning.

Vinen bliver produceret i den østlige del af Valencia området, det bedste område til dyrkning af Moscato druer, da området er under indflydelse af vinde fra Middelhavet og derfor knap så varmt som længere inde i landet.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Brachetto D`Acqui DOC ScanaVino

* Rigtig lækker frisk sødlig og vanedannende!

Den særegne Brachetto-drue er kendt i såvel Piemonte som i det sydlige Frankrig, men her fra Piemonte omkring Acqui i det nordøstlige Italien leveres en vin med rubinrød farve, druen med masser af frugtsødme i en rød, blødt boblende dessertvin, der kalder sommeren frem med minder om jordbær, hindbær, roser og masser af sommerfrugt med en snert af peber-krydderi, der bidrager med kompleksitet.
Det er den ideelle vin til friske jordbær, hindbær eller melonstykker, hvis vinen er afkølet og ung. Også som velkomstdrink er vinen velvalgt, idet den rige frugt og sødme skærper appetitten og sanserne med en vin, som har et moderat alkoholindhold på 6%.

Lidt populært kan man kalde det for en rød variant af Muscat/Moscato - måske ikke 100% præcist, men det letter forståelsen!

Nydes direkte fra køleskabet.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  6 % Alkohol.

75,00 DKK 89,00 DKK (spar 14,00 DKK)

Cuvée Elodie - Clairette de die Tradition - 75 cl.

* Fransk svar på Moscato - glem Italien!

Cuvée Elodie er fremstillet 100 % af Muscat blanc à petits Grains druen. Vinens farve varierer fra lys til gylden. Det er en elegant mousserende vin - med noter af modne gule og hvide frugter, der leder tankerne hen på abrikoser og ferskner. I næsten fornemmes blomster og eksotiske frugter. Muscat Blanc à Petits Grains druerne, som vinen er produceret af, giver Cuvèe Elodie ekstra fylde og sødme.

Cuvèe Elodie er en eksklusiv luksusproduktion, som skal drikkes ung. Den er uovertruffen som Apéritif og egner sig godt til Foie gras eller som sublim ledsager til alle former for dessert, samt kransekagen til Nytår.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. 7,5 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Donelli Sparkling Rose - druemost/UDEN alkohol

Alkoholfri vins skæbne er at blive sammenholdt med konventionel vin, og det har igennem tiden affødt - ofte humoristiske - sammenligninger med livets andre modsætninger.

Donelli er en eksklusiv mousserende druemost, der appellerer meget bredt. Her kan man med god samvittighed og bilnøglerne i hånden nyde et glas, der giver lige så stor nydelse som en alkoholholdig vin, og børnene kan også drikke med. Det er en festlig, intens og frisk mousserende drik, der med sin naturlige sødme får tankerne hen på eksempelvis Asti Spumante.

Druerne bag den mousserende most er Malvasia og Lambrusco, der er taktfuldt parfumeret med udtræk af rosenblade. Kulsyren i mosten er helt naturlig og stammer fra produktionen af husets andre mousserende vine på Charmat-metoden, hvor man udvinder den del af kulsyren, der ikke er bundet til vinen.  

Duft og smag er både sødmefuld og frisk med lige dele druemost og hybenrose. Renheden i denne mousserende rosé er fremragende, og serveret iskold er dette en glimrende aperitif, men prøv den også til frisk frugt eller ditto i en sukkerlage. Anbefales at nyde køleskabskold af champagneglas.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl.  Ingen Alkohol.

59,95 DKK 75,00 DKK (spar 15,05 DKK)

Prosecco Pinot "Rose" Cuvee Brut - Le Contesse

* Prosecco Pinot "Rose" Cuvee Brut.

Moussende når det er bedst med Prosecco. Frisk, lettere fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Lyserød farve med bouquet af lette bær.

Nyd den som velkomst, aperitif, buffet eller til ren nydelse. Serveres ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  11 % Alkohol.

Le Contesse.. Familien Bonotto, blev grundlagt i begyndelsen af halvfjerdserne og har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.

Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene.
I
ntet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, og er udstyret med den mest up to date-teknologi.

Med erfarne ønologer sikre det Le Contesse´s succes i at lave høj kvalitet at mousserende vine, gæret naturligt og kun bruge de bedste druer.

 

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco-vin kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi.

 

Prosecco Cuvee Conegliano e Valdobbiandene DOC er husets visitkort, og har en fin mousse og en dejlig imødekommende bouquet af hvide blomster. Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde, med en eftersmag af æble og nødder. Vinen gærer naturligt.

Serveres kold ved 7-8 grader.

Anbefales til: Apéritif og velkomst. Lette retter med fisk og skaldyr, fjerkræ, svinekød, paté og skinke, evt. frugtdesserter..

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

75,00 DKK 98,00 DKK (spar 23,00 DKK)

Moët & Chandon Imperial Rose

Rosé Impérial er det mest udadvendte og forførende udtryk for Moët & Chandon's stil. Det afspejler den mangfoldighed og komplementaritet af de tre champagne druer og den rigdom af regionens bedste vinmarker til at afsløre det magiske af verdens mest elskede champagne. Livlig og generøs Rosé Impérial udmærker sig ved en strålende farve, en intens frugtighed og supereksklusiv på ganen, straks klar til at forføre og glæde.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

De Venoge - Epernay - Brut Select

*** 91 Point af Robert Parker.

Mange franskmænd mener, at De Venoge producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge men de har jo også forstand på champagne. Prøv selv og smag. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet som de Venoge kan præstere.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl.


Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis "Cordon Bleu", som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgende: de Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer, de Venoge var først på markedet med "Blanc de Noir", de Venoge producerede i 1858 den første "specielle Cuvée", Vin des Princes, de Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og · de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas. I de senere år, er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet, som de Venoge kan præstere.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

295,00 DKK 399,00 DKK (spar 104,00 DKK)

Le Contesse Prosecco Extra Dry Elegance - 75 cl.

*** Unik, mousserende når det er bedst med Prosecco. Et af italiens bedste og topsælgende Prosecco vinhuse. Familien Bonotto har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.

Le Contesse prosecco er frisk med en fyldig bouquet, duft af grønne æbler, strågul farve, elegante fine bobler med en cremet og blød eftersmag.

Denne Prosecco er halvtør, men ikke i smagen, hvor den udgiver friskhed, og lækker med masser af fedme i vinen.

Server denne prosecco til lette frokostretter, tapas, skaldyr og fisk, pate, som velkomst , let buffet eller til ren nydelse.


Serveres ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11 % Alkohol.

Vinhuset

Familien Bonotto har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.

Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene. Intet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, og er udstyret med den mest up to date-teknologi.

Med erfarne ønologer sikre det Le Contesse´s succes i at lave høj kvalitet at mousserende prosecco vine.

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

79,00 DKK 98,00 DKK (spar 19,00 DKK)

Prosecco  "Cuvee" Extra Dry Superiore DOCG - Le Contesse TOPVIN

*** TOP PROSECCO.

* Decanter Silver Medal.

Le Contesse Prosecco  "Cuvee" Extra Dry Superiore DOCG er husets visitkort. Den har en fin og dejlig imødekommende bouquet af hvide blomster, samt lækker frisk cremet i eftersmagen.

Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde, med en eftersmag af æbler og nødder. En halvtør velsmagen Prosecco.
Vinen gærer naturligt.

Serveres kold ved 7-8 grader.

Perfekt til aperitif og velkomst, lette retter med fisk og skaldyr, fjerkræ, svinekød, paté og skinke, evt. frugtdesserter.

Test:
* Decanter Silver Medal - 2013

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5 % Alkohol.

Le Contesse.

Familien Bonotto har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.

Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene.
Intet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, og er udstyret med den mest up to date-teknologi.

Med erfarne ønologer sikre det Le Contesse´s succes i at lave høj kvalitet at mousserende vine. 

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi. 

Prosecco Cuvee Conegliano e Valdobbiandene DOC er husets visitkort, og har en fin mousse og en dejlig imødekommende bouquet af hvide blomster. Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde, med en eftersmag af æble og nødder. Vinen gærer naturligt.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,00 DKK 169,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Prosecco Extra Dry Elegance - Le Contesse MAGNUM 150 cl.

* MAGNUM 1,5 ltr. flaske i rigtig flot gaveæske.

Mousserende når det er bedst. Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smagen, frisk og lækker med masser af fedme i vinen. Få den som aperitif, buffet eller til ren nydelse.
Serveres ved 6-8 grader.

*Flot blank og lækker gaveæske medfølger til flasken.

En kasse indeholder 6 flasker - 150 cl.  11 % Alkohol.


Familien Bonotto har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.

Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene.
Intet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, og er udstyret med den mest up to date-teknologi.

Med erfarne ønologer sikre det Le Contesse´s succes i at lave høj kvalitet at mousserende vine. 

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi. 

Prosecco Cuvee Conegliano e Valdobbiandene DOC er husets visitkort, og har en fin mousse og en dejlig imødekommende bouquet af hvide blomster. Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde, med en eftersmag af æble og nødder. Vinen gærer naturligt.

Anbefales til: Apéritif og velkomst. Lette retter med fisk og skaldyr, fjerkræ, svinekød, paté og skinke, evt. frugtdesserter..

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

189,00 DKK 199,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Le Contesse Prosecco Extra Dry Elegance - 37,5 cl.

Unik, mousserende når det er bedst med Prosecco. Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smagen, frisk og lækker med masser af fedme i vinen.
Få den som aperitif, buffet eller til ren nydelse.

Anbefales til: Aperitif og velkomst. Lette retter med fisk og skaldyr, fjerkræ, svinekød, paté og skinke, evt. frugtdesserter..

Serveres ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 37,5 cl.  11% Alkohol.

Le Contesse familien Bonotto, blev grundlagt i begyndelsen af halvfjerdserne og har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.

Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene.
I
ntet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, og er udstyret med den mest up to date-teknologi.

Med erfarne ønologer sikre det Le Contesse´s succes i at lave høj kvalitet at mousserende vine, gæret naturligt og kun bruge de bedste druer.

 

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco-vin kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

49,00 DKK 59,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Moscato Spumante Filipetti VSAQ

* Fantastisk frisk og sødlig.

En herlig frisk mousserende vin på den druesmagende Moscato-drue, der med sin udtalte, frugtige sødme ikke alene er velegnet som kold aperitif, men også er fremragende til mange typer desserter, som jordbær desserter og kage.

Duft og smag har dejlige aromaer af Moscato-druen, der er en af meget få druer, som faktisk smager af det samme som både drue og vin. Den let-krydrede muskat-aroma komplementeres af æbleblomst og pære og vinen udviser god balance mellem den iboende sødme og modspillet fra frugt- og kulsyre, som giver god friskhed.
Vi anbefaler at nyde vinen til sommersæsonens friske bær, men vinen er grundet sit indhold af kulsyre også velegnet til de mere fede desserter så som flødeis, hvor kulsyren går ind og renser mundhulen. Vinen vil også fungere som en sødlig aperitif eller en sprudlende 'tørstslukker.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  6,5 % Alkohol


En herlig frisk mousserende vin på den druesmagende Moscato-drue, der med sin udtalte, frugtige sødme ikke alene er velegnet som kold aperitif, men også er fremragende til mange typer desserter. Druerne høstes sent for at opnå et højt sukkerindhold i druerne, hvorefter mosten koldgæres for at sikre maksimal druefriskhed i vinen. Modsat de tørre vine standses gæringen allerede, når alkoholindholdet når 6,5%. Herved bibeholdes en stor del af druernes naturlige sukkerindhold i den færdige vin, som således fremstår sød. Boblerne undfanges senere i en tryktank, hvor vinen hviler inden tapning.

Duft og smag har dejlige aromaer af Moscato-druen, der er en af meget få druer, som faktisk smager af det samme som både drue og vin. Den let-krydrede muskat-aroma komplementeres af æbleblomst og pære og vinen udviser god balance mellem den iboende sødme og modspillet fra frugt- og kulsyre, som giver god friskhed.

Vi anbefaler at nyde vinen til sommersæsonens friske bær, men vinen er grundet sit indhold af kulsyre også velegnet til de mere fede desserter så som flødeis, hvor kulsyren går ind og renser mundhulen. Vinen vil også fungere som en sødlig aperitif eller en sprudlende 'tørstslukker'.

Den optimale serveringstemperatur er 6-8°, hvilket er ensbetydende med et ophold i bunden af køleskabet.

59,00 DKK 79,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Moscato D'Asti "Carlo & Sylvia" DOCG 2015 - Borgo Maragliano

*** MOSCATO D'ASTI når det er bedst.

Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i utide.
Der lægges især vægt på at fremme druens herlige aromaer og friskhed, ligesom en del af kulsyren bevares for at skabe den herlige mousse. Allerede ved 5,5% alkohol standses gæringen, idet målet er at bibeholde en del af det naturlige druesukker fra bærrene.

Velegnet til apéritif, søde desserter, som is med frugter, ostekage og frugttærter, eller som velkomstdrink.

100% Moscato Bianco drue.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  5 % Alkohol.

Fra en moderne vinfremstillingsvirksomhed, udstyret for at få adgang til prøvesmagning i sine rum, en gammel kro, der daterer sig tilbage til år 1750, var idéen at lave dette sted og kun anvende det til boliger.
Siden blev det et lille museum, som huser antikke Contadinerie husholdningsartikler, som blev brugt til bearbejdning af jorden og vin af druer.

Un'angusta trappen fører fra museet all'Infernot, lokale gravede underjordiske grave i jorden, og bruges i de seneste primært til opbevaring af mad og vin.

De køligere og næsten konstante temperatuer, kan gå - til at gemme vinflasker på den klassiske metode, mousserende vin, der derefter skal forelægges for operationer og remuage dégorgement.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Moscato "EL CALIE" Mosto D'Uva 2015 Borgo Maragliano

*** PERFEKT SOM APERITIF/DESSERTVIN. 

Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i "utide".

Vinen er lavet på 100% Moscato Bianco di Canelli druer. Den har en strågul farve - intens og gylden, med smag af friske frugter. God balance i syreindholdet med en smag af abrikoser og nektariner - meget sød, rund og moden. 
Velegnet til apéritif, søde desserter - som is med frugter, ostekage og frugttærter, og som velkomstdrink. Bør serveres ved en temperatur på 10-12° C.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  3 % Alkohol.

Galliano familien har en lang slægtshistorie. I 1790 blev John Galliano født - og var senere leder af familien. I 1825 blev hans søn Dominic født, og han var ligesom sin far bosat med sin familie i Loazzolo.
Tilbage i 1850 besluttede John Galliano at købe den første jord i kommunen Loazzolo. Det var barske år, som man overlevede i 
fattigdom og tilbageståenhed, især i bjergene i Langa, hvor livet var en daglig kamp for overlevelse.
John var en stærk og hærdet mand. Han rejste i vid udstrækning og mødte "verden" og udvidede dermed sin horisont, og hans naturlige iværksætterånd førte ham til at tro på vindyrkning.

I begyndelsen af 1900 var han i besiddelse af fire virksomheder beliggende i dalen Bormida. Men den store krig var over dem, og det der prægede familien mest var, at J
ohn mistede sin søn Charles.
Hustruen Teresa var stædig som sin familie og dedikeret til at arbejde og acceptere ikke nederlag - hun åbnede i 50'erne kroen, som senere blev forvaltet af sønnen Josef med hjælp fra Teresas mor. Restauranten blev langsomt en af de vigtigste vartegn i dalen. I flere år deltog Josef og hans kone Germana med tilfredshed i det hårde arbejde.

Charles, søn af Josef, opnåede sit eksamensbevis i ønologi i Alba i 1990, og fra nu af blev familien dybt involveret i vinfremstillingen af Prince Langa, Muscat.
I begyndelsen af halvfemserne med den første produktion af Chardonnay og Pinot Noir begynder udfordringen med den traditionelle metode.

Borgo Maragliano er i dag en familievirksomhed, hvor Charles og Silvia - bistået af værdifuld bistand og støtte fra Josef og Germaine -
 styrer 21 hektar vinmarker, hvor produktionen vinificeres og aftappes i kælderen af ejendommen i Loazzolo. En stærkt incitament til at se fremad, er givet videre til børnene John, Francis og Frederick.

Borgo Maragliano Gården ligger 450 meter over havets overflade på en naturlig terrasse i hjertet af Langhe Loazzolo området og krydses af Marin, det fremmer vinden fra havet, som fremhæver træk og duftstoffer, samt modning af druerne.
Undergrunden er mergel og sandsten. Vinene fremstilles, aftappes og emballeres ved hjælp af avanceret udstyr. De er resultatet af en omhyggeligt og minutiøst arbejde, og fremstilles af druerne: Muscat, Chardonnay og Pinot Noir.
 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Asti Spumante Gancia docg 20 cl.

Druen er lige som i Moscato D'Asti Moscato, som den da også minder meget om. Dog er den mere mousserende og alkoholprocenten er et par procent højere nemlig 7,5. Bouqeten er indsmigrende med det umiskendelige blomsteragtige præg af Moscato druen. Smagen er frisk med delikate sødmefulde frugtnuancer i samspil med de fine bobler.

En kasse indeholder 24 flasker.  20 cl.  7,5 % Alkohol.

Gancia blev grundlagt i 1850 af Carlo Gancia, der skabte den første mousserende vin i Italien. Også i dag er det familien Gancia, der står bag. De er stadig helt på toppen og blandt de bedste producenter. Før blev Asti kaldt for Asti Spumante. Men det blev til (sammen med ophøjelsen til DOCG) til Asti i 1994.

34,00 DKK

De Venoge - Epernay - Brut Select - MAGNUM (150 cl.)

Mange franskmænd mener, at "de Venoge" producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge og de har om nogen forstand på champagne. Prøv selv og smag.
I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet som de Venoge kan præstere.

En kasse indeholder 6 fl. - 150 cl.

Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis ?Cordon Bleu?, som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgende: · de Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer, · de Venoge var først på markedet med ?Blanc de Noir?, · de Venoge producerede i 1858 den første ?specielle Cuvée?, Vin des Princes, · de Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og · de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas. I de senere år, er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet, som de Venoge kan præstere.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

699,00 DKK 749,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Vilarnau Cava Brut

Dette er kvalitets-Cava lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (40%) og Xarel.lo (10%), der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia?s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cava?er. Vinene udviser balanceret modenhed i druematerialet og vinmagerens dybe forståelse for druernes indbyrdes kvaliteter.

Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Samme modenhed gør også, at vinen ikke fornemmes støvende, men blot behagelig tør!

Vilarnau Cava Brut er via en lang lagring drikkeklar ved frigivelse, hvor den ikke blot er selvskreven som det oplagte valg til velkomstdrink, men faktisk også er den bredest anvendelige madledsager, man kan forestille sig. Prøv den ikke blot til fisk og skaldyr, men også som ostevin, til cremede supper, til et væld af retter med svin og fjerkræ og ikke mindst som den perfekte partner til tapas.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 7-10°.

5 ***** (ud af 5) i vinavisen.
Test citat:
Frisk og dejlig vin med livlige bobler og god frugt med toner af citrus og æbler. En oplagt velkomst-vin til fester, men også en glimrende ledsager til mad.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

Castell de Vilarnau skabtes i 1948 som en lille producent, men har siden 1982 været en del af Gonzáles Byass-gruppen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia?s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cava?er.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Vilarnau Cava Brut Rosé - Bio (Økologisk)

Vilarnau Cava Rose er virkelig kvalitets Cava, på et blend af den lokale Trepat og den knap så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der er tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bær segment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt "charme-tal".
Vilarnau Cava Brut Rosé er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelkvis til en krafig fiskeret, til en fiske eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 6-8 grader
 
5***** (ud af 5) i vinavisen. Test citat:
Blød og lækker mousserende rosé med en fin sødme - og bestemt ikke den smag af syltetøj, man finder i nogle roséer. Med sine krydrede toner er den fortræffelig til mad. Vinen er lavet på den lokale drue Trepat samt Pinot Noir.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.
 

Castell de Vilarnau skabtes i 1948 som en lille producent, men har siden 1982 været en del af Gonzáles Byass-gruppen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia?s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cava?er.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Vilarnau Cava Demi Sec

Dette er kvalitets-Cava lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (35%) og Xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Dette er kvalitets-Cava fra den lille producent, Castell de Vilarnau, der skabtes i 1948 men siden 1982 har været en del af González Byass-gruppen. Denne Demi-Sec ligger i den ikke så søde ende af genren og har med sin friske syre et meget balanceret udtryk. Modsat sædvanen er denne Demi-Sec alene fremstillet af det første pres, hvilket forklarer vinens renhed, helt uden de bitre elementer, der ofte er i netop Demi-Sec/Semi-Seco Cava. Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Sødmen er behersket og støtter blot vinens fylde yderligere.

Nyd denne Cava ved 8-10° - som aperitif, når det ikke skal være i den helt tørre ende, eller prøv den til en stærk omgang "fjernøstlig mad", hvor vanlige vine kan have svært ved at kapere chili, ingefær eller galanga.

5***** ( ud af 5) i vinavisen.
Test citat:
Ifølge Carlos Gonzáles-Gorden skulle dette være den tørreste demi-sec på markedet. Og det skal nok passe. I bobleland betyder Demi-sec jo ellers halv-sød. Med sin trods alt lille sødme vil den blandt andet være glimrende til indiske eller andre fjernøstlige retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

Castell de Vilarnau skabtes i 1948 som en lille producent, men har siden 1982 været en del af Gonzáles Byass-gruppen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia?s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cava?er.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Prosecco Extra Dry - Le Contesse.

Jeroboam er en Dobbelt Magnum i 3 ltr. flaske i rigtig flot gaveæske.

Mousserende når det er bedst. Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smagen, frisk og lækker med masser af fedme i vinen.
Få den som aperitif, buffet eller til ren nydelse.
Serveres ved 6-8 grader.
*Flot blank og lækker gaveæske medfølger til flasken.

En kasse indeholder 1 flaske - 300 cl.  11 % Alkohol.

Le Contesse familien Bonotto, blev grundlagt i begyndelsen af halvfjerdserne og har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.

Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene.
I
ntet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, og er udstyret med den mest up to date-teknologi.

Med erfarne ønologer sikre det Le Contesse´s succes i at lave høj kvalitet at mousserende vine, gæret naturligt og kun bruge de bedste druer.

 

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco-vin kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi.

 

Prosecco ?Cuvee? Conegliano e Valdobbiandene DOC er husets visitkort, og har en fin mousse og en dejlig imødekommende bouquet af hvide blomster. Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde, med en eftersmag af æble og nødder. Vinen gærer naturligt.

Serveres kold ved 7-8 grader.

Anbefales til: Apéritif og velkomst. Lette retter med fisk og skaldyr, fjerkræ, svinekød, paté og skinke, evt. frugtdesserter.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

450,00 DKK 495,00 DKK (spar 45,00 DKK)

Moët & Chandon Imperial Brut

** Flagskibet Brut Impérial er i centrum i Moët & Chandons sortiment.

Livlig og gavmild skiller Brut Imperial sig ud med et tydeligt præg af frugt, en forførende smag og en elegang modenhed. Brut Imérial i den stilfulde gaveæske kan sætte kulør på enhver festlig lejlighed..

Moët Impérial Brut kan serveres som et Aperitif til middag og hele vejen igennem til dessert. Det er perfekt til sushi, skaldyr og fisk i lyse saucer, pocheret, stegt, eller let sauced hvidt kød,  frisk frugt og salater, der ikke er for søde..

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

295,00 DKK 369,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Moët & Chandon Imperial Nectar Demi Sec

Nectar Imperial er den dristigste og mest uventede Moët & Chandon champagne. Det afspejler den mangfoldighed og komplementaritet af de tre champagne druer og den rigdom af regionens bedste vinmarker som afslører den magiske af verdens mest elskede champagne. Livlig og generøs Nectar Impérial udmærker sig ved sin tropiske frugthed, sin rigdom på ganen og dens sprøde finish, som øjeblikkeligt overrasker og glæder.

En kasse indeholder 1  flaske - 75 cl.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

Dom Perignon Brut Vintage 2005

***** Dom er Top !

Vinen fra dette nordligste franske vindistrikt er nok den mest efterlignede vin i verden (ofte efterlignet, men aldrig overgået). Champagne som vi kender den blev nærmest opfundet ved en tilfældighed. Munken Dom Pérignon i klosteret Abbaye de Hautvilles, eller rettere det er ham der oftest tillægges værdigheden til opfindelsen. Måske var han blot en meget dygtig kældermester, kunne smage og blande, fandt ud af at korkproppen skal være speciel og bindes fast.

I 1668 kom Dom Pérignon til klosteret og der helligede sig arbejdet med at udvikle og gøre den lokale vin drikbar(førhen var den nemlig ret kedelig). Senere har mange lært af ham og udviklet hans metoder, så vi i dag kan glæde os over noget af det ypperste, som druer kan give. Dom Pérignon er citeret for udtrykket: "Jeg drikker stjerner".

Der anvendes tre druesorter, Pinot Noir, Pinot Meunier og Pinot Chardonnay. Markerne er beplantet med de forskellige sorter alt efter jordbundens beskaffenhed. F.eks. er det næsten udelukkende den grønne Pinot Chardonnay i det sydlige kalkholdige distrikt, Côte des Blancs. De to øvrige områder hedder Valée de la Marne og Montagne de Reims.

Champagne er ikke kun til nytårsaften klokken 24. Den kan nydes til enhver lejlighed, man skal blot finde den tørhedsgrad der passer til den valgte menu eller velkomst. Lad være med at lade proppen "springe" med et knald,den korrekte måde er at liste proppen op med et "lille pift".

En kasse indeholder 1 flaske 75 cl.
 

Champagne findes i forskellige tørhedsgrader: Brut er helt tør, Sec er halvtør, demi-Sec er halvsød og endelig doux som er meget sød. Derudover har forskellige Champagnehuse andre "egne benævnelser" f.eks. Ultra Brut eller Brut Sélection o.s.v. Årgangs champagne - Vintage,laves kun i de bedste år hvor Champagnehuset finder de indhøstede druer af særlig god kvalitet.

1.298,00 DKK 1.395,00 DKK (spar 97,00 DKK)

Prosecco Brut - Le Contesse Økologisk Bio

* Fantastisk økologisk Prosecco.

Denne mousserende vin har en flot strågul farve og fine, vedvarende bobler. Dens duft er aromatisk og tilpas stærk. Smagen er raffineret, fuld af frugter og blomsteragtig med noter af akacieblomster og blåregn. Det er en særdeles velsmagende og populær mousserende vin med en afbalanceret syrlighed og tør eftersmag. Den egner sig fremragende til aperitif og er samtidig et prisværdigt valg for enhver vigtig begivenhed. Bør serveres ved en temperatur på 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  11 % Alkohol.

99,00 DKK 125,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Ponte Vecchio Moscato Rose Pink

*** FORFRISKENDE ROSE MOSCATO - MED NATURLIGE BOBLER

Ponte Vecchio er lavet på Moscato og Tempranillo druer efter Frizzante metoden, hvilket vil sige, at der er tale om en let mousserende vin, hvor andengæringen foregår i særlige tryktanke. Efter dannelsen af boblerne tappes vinen på flaske. Frizzante har et tryk på ca. 2,5 bar, hvilket er ca. halvdelen af en Spumante eller Champagne. For at fange de naturlige frugtaromaer fra Moscato druen, har de udelukket stilkene, så kun selve druerne er med, og efterfølgende er de udvalgte druer presset meget forsigtigt.  

Ponte Vecchio Rosé har en lys pink farve som kirsebærblomster med fine, delikate bobler. I næsen dufter den smukt af blomster aromaer som Jasmin, Orangeblomster, kaprifolier og anis. I munden kommer alkoholen kun lidt frem, smagen er meget forfriskende med en rig frugtsmag og en fremragende balance mellem sødme og syre.

Anbefales at servere afkølet ved en temperatur på 5-7 grader til Middelhavsretter, som for eksempel salater, pasta og paella, samt til krydrede og asiatiske retter, herunder søde og sure retter og thailandske karryretter.

Præmier:
* Sølvmedalje – Berliner Wein Trophy 2013

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 9% Alkohol.
 

Ponte Vecchio er den mest berømte bro i Firenze, der går helt tilbage til det 16. århundrede, hvilket især bemærkes i butikkerne, der løber langs broen. I middelalderen husede butikkerne garverier og smede, i dag er lejerne guld og sølvsmede. De naturligt mousserende Ponte Vecchio Moscato Frizzante er særligt forfriskende på grund af deres lave alkoholprocent, fine og velintegrerede bobler og søde frugtagtige noter.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Krug Rose Champagne - 95 Point i Wine Spectator

*** Måske verdens bedste Rose Champagne? * den har fået 95 Point i Wine Spectator.

Krug Rosé kom til verden i 1983 efter mange års overvejelser. Både Henri og Rémi Krug var ikke meget for de lyserøde bobler og i lang tid fastholdt de, at typen både var et modefænomen og faneflugt. Men opmuntret af en høst af meget modne Pinot Noir druer i 1976 indledte de i stilhed et eksperiment. En mindre del af druerne fik en kort skinkontakt og dermed var Krug på vej mod deres første Champagne Rosé. Vinen blev senere blandet med andre traditionelt gærede vine på Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier og i april 1983 var Henri og Rémi så tilfredse med vinen, at de serverede et glas for deres gamle far Paul Krug II, der ikke havde kendskab til "eksperimentet". Han drak den uden at spytte, og dermed blevv Krug Rosé en realitet.

Champagnen har en ganske sart rosa og gylden nuance. Næsten "anti" rosé at se til. Derpå smukt - næsten overvældende - duftende af eksotiske og friske frugter, ingefær, peber og meget, meget mere. Krug kalder selv denne vin for en "sensuel provokation". Serveres ved 6 til 8 grader til begivenheder, der skal huskes - eller hvis du gerne vil huskes!

Test:
*** 95 Point i Wine Spectator

En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl. 12% Alkohol.

2.295,00 DKK

Ruinart Brut Champagne 75 cl.

Champagnen Brut fra Ruinart er en gylden, livlig og frugtagtig Champagne med den raffinerede aroma fra hvide frugter. En fortræffelig aperitif eller den ideelle ledsager til et måltid, hvor Champagne er den eneste vin, der bliver serveret for eksempel til skaldyr og lys fisk.

En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl.  12% Alkohol.

395,00 DKK 449,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Le Contesse Spumante Extra Dry CUVEE

***** Lækker, frisk Spumante Prosecco fra Italien.
Denne lækre, friske halvtør Spumante fra Italien har fine og vedvarende bobler. Den har en flot strågul farve, en aromatisk duft samt en stærk og raffineret smag af frugter og blomster, med noter af akacieblomster og æble. Vinen er velsmagende og har et afbalanceret syreindhold.

Druen Glera er en grøn drue der primært er kendt som Prosecco. Glera er en temmelig neutral sort, som især bliver benyttet til brug i de flotte mousserende Spumante vine fra Conegliano Valdobbiane Prosecco DOCG. Dyrkes hovedsagelig i Veneto regionen i italien, i bakkerne nord for Treviso.

Denne vin er fremragende som velkomst, aperitif, lys og fed fisk, sushi, salater, kylling, pate, skinke, tapas samt buffet.

Bør serveres ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11 % Alkohol.

Le Contesse.

Familien Bonotto har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine.
Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene. Intet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, og er udstyret med den mest up to date-teknologi.
Med erfarne ønologer sikre det Le Contesse´s succes i at lave høj kvalitet at mousserende vine.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,95 DKK 149,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Ariola Angiol d'or Lambrusco amabile (Sød)

5 ***** ud af 5 i Vinavisen.dk 

Vinen er produceret primært på Lambrusco Maestri druen. ”Amabile” betyder ”elskelig” eller ”venlig” på italiensk, og udtrykket passer fint til disse mere sødmefulde mousserende vine (Amabile er altid halvsøde varianter). Lambrusco er ved at blive ”in” igen. Eller det vil sige, de tyndbenede og kunstigt smagende varianter er på ud, mens flere og flere af de gode og reelle vine finder vej til hylderne.

Dette er en Lambrusco af god kvalitet. Den er produceret på to forskellige druesorter: Lambrusco Mestri og Lambrusco Marani. Det er en fejende flot Lambrusco i den sødere stil - ikke hvinende sød, for den bliver aldrig kvalmende. Det er der for meget saft og kraft i vinen til. Vinen har en dyb, mørk farve med lilla nuancer i det fine skum. Både duft og smag er proppet med brombær, solbær og hindbærkerner. Der er god balance i smagen, hvor det lille pift af frugtsyre giver et perfekt modspil til sødmen. Den gør sig fortrinligt på terrassen, men prøv den også til desserter med frugter som fx. jordbær, hindbær og brombær.

En kasse indeholder 6 flasker  75 cl. - 8 % Alkohol.


Ariolas marker ligger i 200–300 meters højde med udsigt over den frodige Po-dal og flod. Det er netop denne norditalienske region med de bløde bakker og den frugtbare jord, der er hjemsted for god mad og store motorer! Regionen er italiens rigeste område og ”ansvarlig” for det ypperste af italienske produkter som; Parmesan-osten, Parma-skinkerne, Mortadella-pølser, bilerne (Ferrari, Lamborghini, Maserati), keramik, vin osv. osv.

Vinen bliver produceret på Charmat-metoden, hvor andengæringen foregår i lukkede rustfrie ståltanke, derved bevares kulsyren i vinen. Kun ganske få Lambrusco’er bliver stadig vinificeret på den traditionelle metode, ”Champagne-metoden”, hvor vinen aftappes med gær og sukker for at eftergære på flasken. Charmat-metoden passer bedre til Lambrusco, hvor friskheden i vinen er altafgørende. Hvor man med Champagne skal åbne hver enkelt flaske for at fjerne bundfaldet, så er Charmat-metoden noget mere ”handy”. Under tryk pumpes vinen over i en anden tank og efterlader bundfaldet i den gamle. Undervejs passerer vinen ofte et filter. Aftapning til flasker foregår ligeledes i et lukket system og under tryk. Angiol D’Or er ”Parmasansk” for ”Angelo D’Oro” (Den Gyldne Engel), som er statuen, der sidder på toppen af katedralen i Parma.

79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)

A LETE Champagne Demi-Sec - A Damery "TOP CHAMPAGNE"

* Top Champagne - med en frisk let sødme!

En præcis, fyldig og aromatisk Champagne der  - helt uset! - giver gedigen kvalitet til pengene, især når det påtænkes, at vi har med Champagne at gøre.
A Lété er en, efter Champagne forhold, diminutiv producent, med 9 hektar marker, der i dag drives af 4. generation.
 
Champagne Carte d'Or, Demi-Sec er udelukkende fremstillet af Pinot Meunier-druer fra marker omkring byen Damery i Marne-dalen, nær Épernay.
3 års flaskelagring inden frigivelse bidrager med både aromatisk dybde og fine bobler.

I glasset præsenterer vinen sig med en fin og aktiv mousse. I duft og smag dominerer elegante noter af æble, melon, pære og lidt citrus, der frisker sødmen op.
Demi-Sec har dybde og fylde via sin lette sødme, men er stadig sprød og frisk i en stil, der både er personlig men ukompliceret at drikke.
 
Serveres afkølet omkring de 6-8°, som apéritif hvis man hælder til den let sødlige stil eller alternativ som ledsager til kage, melon, jordbær etc.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol.

249,00 DKK 295,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Moët & Chandon Imperial Nectar Rose

*** Kvindernes favorit ! Lækker Nyhed i Danmark.

Nectar Rose har tidligere kun været tilgængelig i USA.

I denne Champagne forenes den delikate Rose karakter med en let sødme fra Nectar Rose Champagne.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol

449,00 DKK 489,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Le Contesse Spumante Extra Dry CUVEE - MAGNUM 150 cl.

* Lækker, frisk Spumante fra Italien.

Denne lækre, friske halvtør Spumante fra Italien har fine og vedvarende bobler. Den har en flot strågul farve, en aromatisk duft samt en stærk og raffineret smag af frugter og blomster med noter af akacieblomster, æble og blåregn.

Vinen er velsmagende og har en afbalanceret syrlighed, der gør den fremragende som aperitif eller sammen med fisk, sushi og grøntsager.

Bør serveres ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 150 cl. 11 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

189,00 DKK 249,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Ruinart Brut Champagne 150 cl. - MAGNUM FLASKE

Champagnen Brut fra Ruinart er en gylden, livlig og frugtagtig Champagne med den raffinerede aroma fra hvide frugter. En fortræffelig aperitif eller den ideelle ledsager til et måltid, hvor Champagne er den eneste vin, der bliver serveret for eksempel til skaldyr og lys fisk.

En kasse indeholder 1 flaske - 150 cl.  12% Alkohol.

995,00 DKK 1.095,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Moët & Chandon ICE Imperial Champagne

Moët & Chandon Ice Impérial er en fantastisk lækker champagne som er et hit. Den har en dejlig duft med aromaer af af lyse frugter, som æble, pære og fersker. Vi anbefaler at du drikker den med lidt frisk lime, frugt eller bær i glasset, samt en isterning for at fuldende meningen med Moët Ice.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

A LETE Champagne Brut - A Damery "TOP CHAMPAGNE" 1,5 liter

*** Top Bobler.

Vinen er blevet skamrost som en "Ægte" Champagne der med en kompromisløs stil og det for Champagnekendere så eftertragtede strejf af rugbrød. Den hæver sig klart over niveauet for champagner i samme prisklasse. Skal man have en rigtig kvalitetschampagne til fornuftige penge, så finder man ikke noget bedre bud end A LETE Brut a Damery.

I glasset præsenterer vinen sig med en fin og aktiv mousse. I duft og smag dominerer elegante noter af citrus, grønne æbler, ingefær og rugbrød. Stilen er sprød og frisk i en let, men lækker aromatisk stil, der gør vinen til en ideel aperitif-Champagne. Madmæssigt er Champagne dog utrolig alsidig, og er noget nær den mest komplette madledsager man kan tænke sig, hvis man skal vælge en enkelt vin til et helt måltid. Udover klassiske franske kompositioner, så kan man ligeledes prøve den til tapas-inspirerede retter og flere af de nationale køkkener fra fjern-østen.

Serveres afkølet omkring de 9-11 grader og husk, at man ikke bør bruge maskinafvaskede Champagneglas, da opvaskemaskiners afspændingsmiddel sætter en effektiv stopper for vinens bobler.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 12 % Alkohol.
 

A LETE Champagne A Damery- Super Champagne. Vinder af den store Champagne smagning i Penge & Privat økonomi december 2006, vandt over alle de store huse, blev vurderet til over det dobbelte af hvad den koster. Vudering til kr. 398,- i gennemsnit! Højeste vudering kr. 700,-
Vinen blev skamrost som en "Ægte" Champagne der meden kompromisløs stil og det for Champagnekendere så eftertragtede strejf af rugbrød hævede sig klart over for niveauet for champagner i samme prisklasse. Skal man have en rigtig kvalitetschampagne, til fornuftige penge, så finder man ikke noget bedre bud end A LETE Brut a Damery.


Husets produktion er meget lille, hvilket nok også er hemmeligheden bag, at en sådan kvalitetsvin kan leve i noget nær fuldstændig ubemærkethed. Der er heller ikke budget til intensiv markedsføring, og producenten har end ikke en hjemmeside. Da der findes rigtig mange champagneproducenter, er markedsføring ofte altafgørende for at få afsat vinene til et større publikum. Mindre kvalitetsproducenter som A. Lété kan derfor komme i klemme i dette spil. Men det betyder modsat, at netop hos sådanne producenter får man ofte rigtig meget kvalitet for pengene, da man jo kun betaler for vinen, og ikke for markedsføringen. Skal man have en rigtig kvalitetschampagne til fornuftige penge, så finder man ikke noget bedre bud end A. Lété Brut à Damery.

En slank, præcis og ren Champagne der giver gedigen kvalitet til pengene (især når man påtænker, at vi har med Champagne at gøre!). Vinen er et sammenstik af de klassiske Champagne-druer, nemlig Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier fra marker omkring byen Damery i Vallée de la Marne, nær Épernay.

249,00 DKK 295,00 DKK (spar 46,00 DKK)

L'Encert Brut Sparkling / mousserende vin

*** Fantastisk frisk mousserende vin med en god sødme og tørhed.

Flot mousserende vin lavet af den bedste kvalitet på de lokale druesorter Macabeo og Malvasia druer. Den er vinificeret efter den klassiske metode fra Champagne. Cavaen har en flot lys farve med et grønt strejf. Den er meget aromatisk af hvide blomster samt frugtagtig og intens i smagen efterfulgt af lidt sødme og med fine bobler.

Velegnet som aperitif, men også god i selskab med fisk/skaldyr, lyst kød, spansk Tapas, charcuteri, krydret mad eller blot til ren nydelse.

Serveres ved 5 - 7 grader.

L'Encert betyder på Spansk Katalonsk = The Hits!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5 % Alkohol.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Camel Valley Brut Cornwall Superior Quality Premium Reserve 2013 England

* NYHED - utrolig flot medaljevindende engelsk mousserende vin af meget høj kvalitet.

Den er produceret af druerne Chardonnay (40%), Seyval Blanc (30%) og Pinot Noir (30%), der er dyrket i Cornwall i det sydvestlige England. Vinen er tør, har en flot klar farve og fine små bobler, der giver en elegant mousserende vin. Den har en delikat duft og en frisk, frugtrig smag med noter af citrus og et strejf af honning samt en blid og behagelig eftersmag.

En flot og festlig vin, der er særdeles velegnet som aperitif samt til langt de fleste fiskeretter, salater og forretter. Bør serveres afkølet.

Dengang ægteparret Annie og Bob Lindo i 1989 plantede deres første 8.000 vinstokke i Cornwall i det sydvestlige hjørne af England, havde de aldrig forestillet sig den overvældende succes, Camel Valley skulle få efter blot et par årtier. Ægteparret havde gennem nogle år hver sommer set græsset blive brunt på Camel Valleys meget solvarme skråninger, og de tænkte, at sådan et sted ville vinstokke sikkert trives godt. De gik derfor i gang med at lære alt om vin og levede praktisk talt i vinmarkerne de første år. De elskede det og blev ved med at stræbe efter perfektion i både vinmarkerne og vineriet, som de byggede og udstyrede med det bedste udstyr, de havde råd til.

I dag producerer Camel Valley medaljevindende verdensklassevine i det smukke sydvestlige hjørne af England.

Test:
• Guld ved Sommelier Wine Awards 2016
• Sølv ved International Wine Challenge 2015
• Sølv ved Decanter World Wine Awards 2015

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5 % Alkohol.

395,00 DKK

Camel Valley Pinot Noir Brut Cornwall Superior Quality Premium Reserve 2014 England

* NYHED - utrolig flot medaljevindende engelsk mousserende vin af meget høj kvalitet.

Vinen er produceret af 100 % Pinot Noir-druer, der er dyrket i Cornwall i det sydvestlige England. Den har en flot lyserød farve, små fine bobler, der giver en elegant mousserende vin og en delikat duft af vilde jordbær og hindbær. Vinen har en velafbalanceret, frisk og lækker frugtsmag samt en blid, forfriskende eftersmag. Den er særdeles velegnet som aperitif, til lette måltider eller blot til at nyde i gode venners lag. Det er en flot og festlig vin, der skal serveres afkølet, og som bør drikkes ung.

Dengang ægteparret Annie og Bob Lindo i 1989 plantede deres første 8.000 vinstokke i Cornwall i det sydvestlige hjørne af England, havde de aldrig forestillet sig den overvældende succes, Camel Valley skulle få efter blot et par årtier. Ægteparret havde gennem nogle år hver sommer set græsset blive brunt på Camel Valleys meget solvarme skråninger, og de tænkte, at sådan et sted ville vinstokke sikkert trives godt. De gik derfor i gang med at lære alt om vin og levede praktisk talt i vinmarkerne de første år. De elskede det og blev ved med at stræbe efter perfektion i både vinmarkerne og vineriet, som de byggede og udstyrede med det bedste udstyr, de havde råd til.

I dag producerer Camel Valley medaljevindende verdensklassevine i det smukke sydvestlige hjørne af England. 

Test:
• Guld ved The Champagne & Sparkling Wine World Championships 2017

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5 % Alkohol.

395,00 DKK

Dom Perignon Brut Vintage 2009

***** Dom er Top !

Vinen fra dette nordligste franske vindistrikt er nok den mest efterlignede vin i verden (ofte efterlignet, men aldrig overgået). Champagne som vi kender den blev nærmest opfundet ved en tilfældighed. Munken Dom Pérignon i klosteret Abbaye de Hautvilles, eller rettere det er ham der oftest tillægges værdigheden til opfindelsen. Måske var han blot en meget dygtig kældermester, kunne smage og blande, fandt ud af at korkproppen skal være speciel og bindes fast.

I 1668 kom Dom Pérignon til klosteret og der helligede sig arbejdet med at udvikle og gøre den lokale vin drikbar(førhen var den nemlig ret kedelig). Senere har mange lært af ham og udviklet hans metoder, så vi i dag kan glæde os over noget af det ypperste, som druer kan give. Dom Pérignon er citeret for udtrykket: "Jeg drikker stjerner".

Der anvendes tre druesorter, Pinot Noir, Pinot Meunier og Pinot Chardonnay. Markerne er beplantet med de forskellige sorter alt efter jordbundens beskaffenhed. F.eks. er det næsten udelukkende den grønne Pinot Chardonnay i det sydlige kalkholdige distrikt, Côte des Blancs. De to øvrige områder hedder Valée de la Marne og Montagne de Reims.

Champagne er ikke kun til nytårsaften klokken 24. Den kan nydes til enhver lejlighed, man skal blot finde den tørhedsgrad der passer til den valgte menu eller velkomst. Lad være med at lade proppen "springe" med et knald,den korrekte måde er at liste proppen op med et "lille pift".

En kasse indeholder 1 flaske 75 cl.
 

Champagne findes i forskellige tørhedsgrader: Brut er helt tør, Sec er halvtør, demi-Sec er halvsød og endelig doux som er meget sød. Derudover har forskellige Champagnehuse andre "egne benævnelser" f.eks. Ultra Brut eller Brut Sélection o.s.v. Årgangs champagne - Vintage,laves kun i de bedste år hvor Champagnehuset finder de indhøstede druer af særlig god kvalitet.

1.298,00 DKK 1.395,00 DKK (spar 97,00 DKK)

Albert Sounit "CAPRICE" Blanc de Blanc Brut

* NYHED - lækker, blød og afrundet cremant.
 
Lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske (ligesom Crémant de Bourgogne og Champagne). Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc fra områderne: Bourgogne, Loire og Charentes (lige syd for Loire). Caprice Blanc de Blancs Brut har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er meget liflig - aromatisk og frugtrig. I smagen er den blød og afrundet med en god fylde og nerve. Vinen bør nydes afkølet ved 6–7 grader og anbefales som velkomstdrink til festlige lejligheder eller et lille glas på terrassen eller som ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.
 
Efter presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår en separat gæring på ståltanke af druesorterne hver for sig (14-15°). Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappes de på flaske, med tilsætning af sukker og gær, som sætter en anden gæring i gang. Det er denne proces (Méthode traditionelle) som danner boblerne og giver en dejlig, naturlig kulsyre og mere alkohol (11,5%). Caprice gærer på flaske i minimum 6 måneder, inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding og påfører den klassisk champagne-prop.
 
Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 11,5 % Alkohol.
89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Albert Sounit "CAPRICE" Blanc de Blanc Demi Sec

* NYHED - lækker cremant med eksotiske toner og en behersket frugtsødme med friskheden i behold.
 
Lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske (ligesom Crémant de Bourgogne og Champagne). Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc, som hentes i Bourgogne, Loire og Charentes (lige syd for Loire). Blanc de Blancs Demi Sec har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er aromatisk og frugtrig, med lette eksotiske toner af abrikos og mango. Man oplever en behersket frugtsødme, der dog på ingen måde skjuler friskheden. Vi anbefaler at servere vinen afkølet ved 6–7 grader som velkomstdrink til festlige lejlighede, til et lille glas på terrassen, samt til sushi, asiatiske retter med kylling og skaldyr.
 

Efter presningen og en naturlig bundfældelse af det tunge bundfald, foregår en separat gæring på ståltanke af druesorterne hver for sig (14-15°). Efter en malolaktisk gæring bliver vinene af de forskellige druesorter sammenstukket og derefter aftappes de på flaske, med tilsætning af sukker og gær, som sætter en anden gæring i gang. Det er denne proces (Méthode traditionelle) som danner boblerne og giver en dejlig, naturlig kulsyre og mere alkohol (11,5%). Caprice gærer på flaske i minimum 6 måneder, inden en klassisk drejning af flaskerne på gyro-palletter, hvor man fjerner bundfaldet ved frysning af flaskehalsen, tilsætter en smule sukkerblanding og påfører den klassisk champagne-prop.

Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.
 
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 11,5 % Alkohol.
89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

 Albert Sounit Cremant de Bourgogne Rosé "Châtaignier" Brut

* NYHED - lækker cremant rosé med en delikat frugt med fin harmoni og finesse. 

Husets Crémant de Bourgogne Rosé "Châtaignier" laves udelukkende på druer fra Sounit’s egen vingård: Domaine Bernollin. Vinen er fremstiller af: ca. 40 % Pinot Noir, 40 % Pinot-Beurot (en variant af Pinot-Gris) og 20 % Gamay. Det er en smuk sart ”laksefarvet” rosé med fine små perler og en blød mousse. Vinen har en delikat frugt med fin harmoni mellem frugt og finesse. Vi anbefaler af servere vinen ved en temperatur på cirka 6-7 grader til lyst fjerkræ, mager fisk og retter fra det nordiske køkken.
 
Hovedparten af druerne kommer fra Châtaignier-parcellen, der har fået sit navn fra de store, ægte kastanjetræer, der vokser omkring marken. Druerne er høstet i hånden og gæret ved druernes egen gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen, der er foregået i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret på sit bundfald i mere end 24 måneder inden dégorgering. Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre mindst 9 måneder inden dégorgering, og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid, har Albert Sounits Crémant de Bourgogne Rosé ”Châtaignier en meget fin og vedvarende mousse.

 

 

 
Husets Crémant de Bourgogne ”Cuvée Prestige” laves udelukkende på druer fra SOUNIT’s egen vingård: Domaine Bernollin. Det er en lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”, hvilket vil sige, at vinen er gæret i flaske (ligesom Crémant de Bourgogne og Champagne). Den består af: ca. 65 % Pinot-Noir, 30 % Chardonnay og 5 % Aligoté.
”Cuvée Prestige” har en meget frisk og frugtrig bouquet. Pinot-Noir druen lægger en bund af kraft og volumen, Chardonnay druen giver finesse og elegance og Aligoté druen tilfører en forførende friskhed og sprød syre. Vi fanbefaler at nyde vinen afkølet ved 6–7 grader som aperitif, men den er også en fortrinlig ledsager til skaldyr og lette fiskeretter.
 
Druerne er høstet i hånden og gæret ved druernes egen, naturlige gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret ”på sit bundfald” i mere end 24 måneder inden dégorgering (den proces, hvor bundfaldet fjernes fra Crémant’en). Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre i mindst 9 måneder inden dégorgering, - og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid har Albert SOUNIT’s Crémant de Bourgogne ”Prestige” en meget fin og vedvarende mousse.
 
Maison Albert SOUNIT ligger i den charmerende vinby, Rully i Bourgogne. Vinhuset har siden 1993 været danskejet. Huset laver en bred vifte af Bourgogne vine: Crémant de Bourgogne samt hvide og røde Bourgogner fra Côte Chalonnaise. Husets stil er kvalitet frem for alt, - og druerne til alle husets vine høstes manuelt og i hånden. Der arbejdes kun med druernes naturlige gær og både hvidvine og rødvine lagres på franske egetræsfade og aftappes uden filtrering. I 2005 overtog Maison Albert SOUNIT vingården, Domaine Bernollin i Montagny. Vingården omfatter i dag 12 ha. vinmarker og et fuldt moderniseret cuverie. Siden 2005 er alle SOUNIT’s vine vinificeret på Domaine Bernollin – såvel druer fra egne marker som købte druer.
 
Vinene fra kommunerne Rully, Mercurey, Givry og Montagny har tidligere stået i skyggen af de mere kendte appellationer fra Côte de Beaune og Côte de Nuits; - men netop derfor er det muligt at gøre særligt gode køb netop herfra. Kvaliteten har ved mange blindsmagninger vist sig på højde med selv store vine fra Côte d’Or, - og prisen ligger i et langt mere overkommeligt leje!
Byen Rully var i 1822 sammen med Nuits-St.-Georges, de første til at producere Crémant på Méthode Traditionelle – kopieret fra Champagnedistriktet. Kældrene hos Albert SOUNIT i Rully er siden helliget produktion af Crémant.
 
En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 12,5 % Alkohol.
169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Moët & Chandon ICE Imperial ROSÉ Champagne - 75 cl.

Moët & Chandon Ice Impérial Rosé er en fantastisk lækker champagne NYHED. Den har en flot levende lyserød farve med gyldne toner. Bouqueten er levende og frugtrig med duft af røde bær og kirsebær samt nuancer af sommerfrugter som figen og nektarin. I ganen oplever man en dejlig kombination af sødme og fasthed. Sødmen har minder af bær, der spredes og bliver lettere. Champagnen tilbyder en harmonisk balance af frugtbarhed og friskhed med en forfriskende finish med en lækker bittersød note af pink grapefrugt.

Vi anbefaler at du drikker den med lidt frisk lime, frugt eller bær i glasset, samt en isterning for at fuldende meningen med Moët Ice.

Ice Imperial Rosé er fremstillet af et flertal af Pinot Noir-druer (45-55 %, heraf 10 % rødvin - der medfører høj frugtintensitet og en strukturel integration), Pinot Meunier-druer (35-45 %, heraf 10% rødvin - der er runde og kødfulde druer og tilføjer rigdom og mellemtoner af harmoni og smidighed), Chardonnay-druer med en poleret surhed (5-10 % der medfører en forfriskende finish), samt 20-30 % af særligt udvalgte reservedruer, der afrunder smagen med intensitet, rigdom og konsistens.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol.

450,00 DKK 495,00 DKK (spar 45,00 DKK)

Asti Dolce DOCG - Scanavino

* Lækker sødmefuld, afbalanceret Asti i topkvalitet.

Denne asti er den "ægte vare" med den prestigefyldte DOCG-klassifikation, der garanterer oprindelsen af produktet og samtidig kun gives til de områdevine, der har tradition for at levere vin af topkvalitet. Til DOCG vine må kun anvendes den fineste Muscat/Moscato-variant, nemlig Moscato Bianco (Muscat Blanc á Petit Grains). Druerne gæres i tryktanke, hvilket giver meget bedre bobler, end hvis kulsyren var tilsat, som man ser det i de billigste efterligninger. Asti Spumante har et højere tryk end Moscato d’Asti, der blot er let perlende. Derfor tappes Asti Spumante da også på Champagneflasker for at kunne holde til trykket på ca. 3,5 bar, som vinen holder efter aftapning.

Scanavino Asti Spumante har en udfarende muskat-aroma med noter af gylden citrus-frugt, især bergamot (rund eller pæreformet, lysegul og meget syrlig citrusfrugt), holdt i en sødmefuld, blomstret stil, der balanceres af en god friskhed fra vinens syre og kulsyre.

Vinen er meget aromatisk og særdeles anvendelig som alsidig dessertvin, men anbefales også til kransekage, studenterfester og romantiske stunder. Den nydes iskold og så ung som muligt.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. 7 % Alkohol.

69,95 DKK 89,00 DKK (spar 19,05 DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BRUT - CUVÉE DES MOINES

* Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK) samt mange andre priser.
* Gourmet champagne fra nyt kvalitets champagnehus.

** Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over!

Champagnen har en ren, lys halm-gul farve med kobberglimt. Det delikate, dvælende skum danner en fin cremet ring.

Det første udtryk, der møder én i næsen, er blomsteraromaer og noter af tørrede blomster, men aromaerne afslører også frugtdufte som hvid fersken og Mirabelle-blommer, mens noter af hasselnød og nougat udvikler sig ved finishen.

Smagen er frisk og stærk i starten, dernæst afslører vinen sin fulde rundhed, struktur og glathed. Den byder på noter af frisk frugt, abrikos, ananas og fersken. Den lange, raske finish lover en lys fremtid for denne elegante, kvalitetsvin.

Victor Besserat skabte Besserat de Bellefon Cuvées des Moines BRUT, der er fremstillet af 35 % Chardonnay, 20 % Pinot Noir og 45 % Pinot Meunier druer, og er en delikat og let sprudlende Champagne og en perfekt ledsager til ethvert måltid og lejlighed og også velegnet til cocktails. Besserat de Bellefon Cuvées des Moines serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over. Fantastisk Champagne som kan drikkes i allerede nu, men kan også ligges i kælderen i mange år endnu. En ægte gourmet invitation til en intens, generøs vinoplevelse.

Medaljer:
* 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
* 15/20 Point af Gault & Millau Wine Guide 2015: “Coup de Coeur”
* 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
* Guldmedalje ved Drinks Business Champaign Masters 2012 (UK)
*Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2012 (UK)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

349,00 DKK 395,00 DKK (spar 46,00 DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BRUT - CUVÉE DES MOINES - MAGNUM 150 CL.

* Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK) samt mange andre priser.
* Gourmet champagne fra nyt kvalitets champagnehus.

Champagnen har en ren, lys halm-gul farve med kobberglimt. Det delikate, dvælende skum danner en fin cremet ring.

I næsen mødes man af blomster aromaer, frugtdufte som hvid fersken og Mirabelle-blommer, mens noter af hasselnød og nougat udvikler sig hen mod slutningen.

Smagen er frisk og stærk i starten, dernæst afslører vinen sin fulde rundhed, struktur og glathed. Den byder på noter af frisk frugt, abrikos, ananas og fersken. Den lange, raske afslutning lover en lys fremtid for denne elegante, kvalitetsvin.

Det var Victor Besserat, der skabte Besserat de Bellefon Cuvées des Moines BRUT. Vinen er fremstillet af 35 % Chardonnay, 20 % Pinot Noir og 45 % Pinot Meunier druer. Det er en delikat og let sprudlende Champagne, som er en ideel ledsager til ethvert måltid og lejlighed og også velegnet til cocktails. Besserat de Bellefon Cuvées des Moines serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over. En fantastisk Champagne som kan drikkes i allerede nu, men kan også ligges i kælderen i mange år endnu. En ægte gourmet invitation til en intens, generøs vinoplevelse.

Medaljer:
 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
 15/20 Point af Gault & Millau Wine Guide 2015: “Coup de Coeur”
 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
 Guldmedalje ved Drinks Business Champaign Masters 2012 (UK)
Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK)
 Sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition 2012 (UK) 
 Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2012 (UK)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

795,00 DKK 899,00 DKK (spar 104,00 DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE ROSE - CUVÉE DES MOINES

* 92 Point af Wines Spectator samt mange andre flotte priser.
* En kvalitetssmag af sommer … fra nyt kvalitets champagnehus.. ** Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over...

Farven er flot lyserød med  laksefarvede toner. Fine, lyse bobler danner en cremet skum ring.

Duften er generøs, intens, sofistikeret og stærkt præget af sommerbærfrugter (vilde jordbær). Det fremkalder et indtryk af ”frugtgelé”, røde bær og mandel samt noter af lindetræ og havtorn.

Smagen er fremtrædende med en god volume i munden. Der er igen noter af sommerbærfrugter (brombær og solbær) og finishen er generøs og delikat krydret.

Cuvée des Moines BRUT ROSÉ er fremstillet af 30 % Chardonnay, 30 % Pinot Noir og 40 % Pinot Meunier druer. En dejlig, sofistikeret vin med delikate smag af sommerbærfrugt. Champagnen egner sig særlig godt som aperitif, til lækre forretter som for eksempel skaldyr og desserter med sommerbær.

Medaljer:
* 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
* Top 10 non-millesimes, The Best Rosé Champagne ved Essi Avellan (Finlande) 2015
* Cuisine et Vins de France – 2015 - Karine Valentins "Coup de coeur"
* 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
* Guldmedalje ved Drinks Business Champagne Masters 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2011 (UK)
* Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2012 (UK)
* 14,5/20 Point af Guide Gayot (wine.com) 2012 (USA) (Top 10 Champagnes Rosés)
* 91/100 Point af International Wine Review 12.2011 (USA)
* Highly recommended wine af Sydney International Wine Competition 2011 (Australien)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

449,00 DKK 495,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler