Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Du finder her et spændende udvalg af mousserende vine fra Frankrig, Italien og Spanien foruden dyre eksklusive champagner. Sommerens helt store hit har uden tvivl været Viña Cecilia, der er findes i både rosé og hvid. Det er nogle super lækre mousserende vine med en forfriskende sødme, der også passer perfekt til velkomst. Vores italienske vinhus Le Contesse fremstiller nogle populære unikke mousserende vine som for eksempel Prosecco, der spænder fra den halv tørre til den hel tørre genre. Det er dejlige cremede vine med nogle lækre friske og fine vedvarende bobler. Du finder også populære velkendte Champagner som Dom Perignon, De Venoge, Krug samt Moët & Chandon.

Hos os finder du altid et bredt udvalgt af lækre og velsmagende mousserende vine. Køb dem i vores spændende butik i Slagelse eller bestil online og få vinen leveret direkte til din dør. Du ser udvalget herunder og ønsker du råd og vejledning, er du naturligvis altid velkommen.

Sorter resultater:

***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! Damernes favorit. Vina Cecilia Moscato Rose er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

***** Delikat frisk og lækker Moscato sødme! * Damernes favorit. Vina Cecilia White er smukt afbalanceret og består af søde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

* Rigtig lækker frisk sødlig og vanedannende! Fremstillet i Piemonte i det nordøstlige Italien. Druen har masser af frugtsødme i en rød, blødt boblende dessertvin, der kalder sommeren frem med minder om jordbær, hindbær, roser og masser af sommerfrugt med en snert af peber-krydderi, der bidrager med kompleksitet.

75,00 DKK 89,00 DKK (spar 14,00 DKK)

*** TOP PROSECCO Superiore. * Decanter Silver Medal. Dette er husets visitkort. Den er havltør og har en fin, dejlig imødekommende bouquet af hvide blomster, og er lækker frisk cremet i eftersmagen. Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde, med en eftersmag af æbler og nødder. 

99,00 DKK 169,00 DKK (spar 70,00 DKK)

* NYD ET LILLE GLAS I UTIDE. Unik, mousserende når det er bedst med Prosecco.Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smagen, frisk og lækker med masser af fedme i vinen.

29,95 DKK 39,00 DKK (spar 9,05 DKK)

*** PERFEKT SOM APERITIF/DESSERTVIN. Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i "utide". Vinen har en strågul farve - intens og gylden, med smag af friske frugter og en god balance. 

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

* Fransk svar på Moscato - glem Italien! Cuvée Elodie er fremstillet 100 % af Muscat blanc à petits Grains druen. Vinens farve varierer fra lys til gylden. Det er en elegant mousserende vin - med noter af modne gule og hvide frugter, der leder tankerne hen på abrikoser og ferskner. I næsten fornemmes blomster og eksotiske frugter. Druerne giver Cuvèe Elodie ekstra fylde og sødme. Eksklusiv luksusproduktion.

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

*** FORFRISKENDE MOSCATO ROSE - MED NATURLIGE BOBLER. Ponte Vecchio Rosé har en lys pink farve og fine, delikate bobler. I næsen dufter den smukt af blomster aromaer. Smagen er meget forfriskende med en rig frugtsmag og en fremragende balance mellem sødme og syre.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Donelli er en eksklusiv mousserende druemost, der appellerer meget bredt. Her kan man med god samvittighed og bilnøglerne i hånden nyde et glas, der giver lige så stor nydelse som en alkoholholdig vin, og børnene kan også drikke med. Det er en festlig, intens og frisk mousserende drik.

59,95 DKK 75,00 DKK (spar 15,05 DKK)

Prosecco Pinot "Rose" Cuvee Brut. Moussende når det er bedst med Prosecco. Frisk, lettere fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Lyserød farve med bouquet af lette bær. Nyd den som velkomst, aperitif, buffet eller til ren nydelse. 

75,00 DKK 98,00 DKK (spar 23,00 DKK)

Unik, moussende når det er bedst med Prosecco. Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smagen, frisk og lækker med masser af fedme i vinen.

49,00 DKK 59,00 DKK (spar 10,00 DKK)

*** 91 Point af Robert Parker. Mange franskmænd mener, at de Venoge producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge, og de har jo om nogen forstand på champagne. Prøv selv og smag. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet som de Venoge kan præstere.

295,00 DKK 399,00 DKK (spar 104,00 DKK)

***** Denne kvalitets Cava er et blend af de lokale Trepat og Pinot Noir, der lagres ca. 14 måneder - en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler. En flot balanceret vin, der er tør uden at støve.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Rosé Impérial er det mest udadvendte og forførende udtryk for Moët & Chandon's stil. Livlig og generøs Rosé Impérial udmærker sig ved en strålende farve, en intens frugtighed og supereksklusiv på ganen, straks klar til at forføre og glæde.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

Dette er kvalitets-Cava lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (35%) og Xarel.lo (15%), der er lagret ca. 14 måneder, det giver ekstra kompleksitet og finere bobler. Denne Demi-Sec ligger i den ikke så søde ende af genren og har med sin friske syre et meget balanceret udtryk.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

* Top Champagne i højeste gear! En svagt sødlig champagne der bør drikkes som et glas i utide, eller til søde desserter. En rigtig lækker oplevelse. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. 

295,00 DKK 399,00 DKK (spar 104,00 DKK)

*** Unik, mousserende når det er bedst med Prosecco. Frisk, fyldig bouquet og med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er halvtør, men ikke i smagen, frisk og lækker med masser af fedme i vinen. 

79,00 DKK 98,00 DKK (spar 19,00 DKK)

* MAGNUM 1,5 ltr. flaske i rigtig flot gaveæske. Mousserende når det er bedst. Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smagen, frisk og lækker med masser af fedme i vinen. 

189,00 DKK 199,00 DKK (spar 10,00 DKK)

* Fantastisk frisk og sødlig. En herlig frisk mousserende vin på den druesmagende Moscato-drue, der med sin udtalte, frugtige sødme ikke alene er velegnet som kold aperitif, men også er fremragende til mange typer desserter, som jordbær desserter og kage. Duft og smag har dejlige aromaer af Moscato-druen.

59,00 DKK 79,00 DKK (spar 20,00 DKK)

*** MOSCATO D'ASTI når det er bedst. Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i utide. Der lægges især vægt på at fremme druens herlige aromaer og friskhed, ligesom en del af kulsyren bevares. 

89,00 DKK 119,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Druen er lige som i Moscato D'Asti Moscato, som den da også minder meget om. Dog er den mere mousserende og alkoholprocenten er et par procent højere nemlig 7,5. Bouqeten er indsmigrende med det umiskendelige blomsteragtige præg af Moscato druen. Smagen er frisk med delikate sødmefulde frugtnuancer i samspil med de fine bobler. 

34,00 DKK

En royal champagne, som "de Venoge" har tilegnet den franske kong Louis XV, der var direkte ansvarlig for tilblivelsen af den vin, som vi i dag kendes som Champagne. Cuvée Louis XV lagres i 10 år på flaske i kældrene under champagnehuset i Epernay. En exceptionel champagne. Delikat, blød, lækker og med en sofistikeret finesse.

1.399,00 DKK

Mange franskmænd mener, at "de Venoge" producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge og de har om nogen forstand på champagne. Prøv selv og smag. I de senere år er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet som de Venoge kan præstere.

699,00 DKK 749,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Dette er kvalitets-Cava lavet af klassiske Cava-druer, der lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, en god balance og en konstant strøm af fine bobler.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Jeroboam er en Dobbelt Magnum flaske med 3 ltr. i rigtig flot gaveæske. Mousserende når det er bedst. Frisk, fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Denne Prosecco er tør, men ikke i smag, frisk og lækker med masser af fedme i vinen.

450,00 DKK 495,00 DKK (spar 45,00 DKK)

** Flagskibet Brut Impérial er i centrum i Moët & Chandons sortiment. Livlig og gavmild skiller Brut Imperial sig ud med et tydeligt præg af frugt, en forførende smag og en elegant modenhed. Brut Imérial i den stilfulde gaveæske kan sætte kulør på enhver festlig lejlighed. Moët Impérial Brut kan serveres som et Aperitif til middag og hele vejen igennem til dessert. Den er perfekt til sushi, skaldyr og fisk i lyse saucer, pocheret, stegt, eller let sauced hvidt kød, frisk frugt og salater, der ikke er for søde. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

295,00 DKK 369,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Nectar Imperial er den dristigste og mest uventede Moët & Chandon champagne. Livlig og generøs Nectar Impérial udmærker sig ved sin tropiske frugthed, sin rigdom på ganen og dens sprøde finish, som øjeblikkeligt overrasker og glæder.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

***** Dom er Top ! Vinen fra dette nordligste franske vindistrikt er nok den mest efterlignede vin i verden (ofte efterlignet, men aldrig overgået). Dom Pérignon er citeret for udtrykket: "Jeg drikker stjerner". Der anvendes tre druesorter til denne fantiske Champagne Pinot Noir, Pinot Meunier og Pinot Chardonnay. 

1.298,00 DKK 1.395,00 DKK (spar 97,00 DKK)

* Fantastisk økologisk Prosecco. Denne mousserende vin har fine, vedvarende bobler. Dens duft er aromatisk og tilpas stærk. Smagen er raffineret, fuld af frugter og blomsteragtig. Det er en særdeles velsmagende og populær mousserende vin med en afbalanceret syrlighed og tør eftersmag.

99,00 DKK 125,00 DKK (spar 26,00 DKK)

*** Måske verdens bedste Rose Champagne? * 95 Point Wine Spectator. * Krug Rosé kom til verden i 1983 efter mange års overvejelser. En ganske sart rosa og gylden nuance. Derpå smukt - næsten overvældende - duftende af eksotiske og friske frugter, ingefær, peber og meget, meget mere. Krug kalder selv denne vin for en "sensuel provokation". 

2.295,00 DKK

Champagnen Brut fra Ruinart er en gylden, livlig og frugtagtig Champagne med den raffinerede aroma fra hvide frugter. En fortræffelig aperitif eller den ideelle ledsager til et måltid, hvor Champagne er den eneste vin, der bliver serveret for eksempel til skaldyr og lys fisk.

395,00 DKK 449,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Ruinart Rose er en fin, elegant Champagne med den karakteriske Ruinart-smag, der kommer sig af den høje koncentration af Chardonnay. Champagnen har en smuk, rosa-gylden farve. Det er en blød, afbalanceret og frugtagtig vin med stor fylde.

498,00 DKK 575,00 DKK (spar 77,00 DKK)

*** Lækker, frisk Spumante Prosecco fra Italien med fine og vedvarende bobler. Den har en flot strågul farve, en aromatisk duft samt en stærk og raffineret smag af frugter, og blomster med noter af akacieblomster og æble. Vinen er velsmagende og har en afbalanceret syreindhold.

99,95 DKK 149,00 DKK (spar 49,05 DKK)

5 ***** ud af 5 i Vinavisen.dk. Dette er en Lambrusco af god kvalitet. Den er produceret på to forskellige druesorter: Lambrusco Mestri og Lambrusco Marani. Det er en fejende flot Lambrusco i den sødere stil - ikke hvinende sød, for den bliver aldrig kvalmende. Det er der for meget saft og kraft i vinen til.

79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)

*** FANTASTISK LÆKKER FRISK CHAMPAGNE FRA REIMS med et hav af priser og gode anmeldelser. Denne Brut Royal fra Pommery er produceret af 2/3 Pinot Noir og Meuniers samt 1/3 Chardonnay druer, der er dyrket i Champagne området i Frankrig. Det er en flot champagne med lys gylden farve samt frisk, velafbalanceret og blød, frugtrig smag.

695,00 DKK 799,00 DKK (spar 104,00 DKK)
* Top Champagne - med en frisk let sødme! En præcis, fyldig og aromatisk Champagne der - helt uset! - giver gedigen kvalitet til pengene. 3 års flaskelagring inden frigivelse bidrager med både aromatisk dybde og fine bobler. I duft og smag dominerer elegante noter af æble, melon, pære og lidt citrus, der frisker sødmen op. Demi-Sec har dybde og fylde via sin lette sødme, men er stadig sprød og frisk i en stil, der både er personlig men ukompliceret at drikke.
249,00 DKK 295,00 DKK (spar 46,00 DKK)

*** Kvindernes favorit ! Lækker Nyhed i Danmark. Nectar Rose har tidligere kun været tilgængelig i USA. I denne Champagne forenes den delikate Rose karakter med en let sødme fra Nectar Rose Champagne.

449,00 DKK 489,00 DKK (spar 40,00 DKK)

* Lækker, frisk Spumante fra Italien med fine og vedvarende bobler - i flot magnum flaske. Den har en flot strågul farve, en aromatisk duft samt en stærk og raffineret smag af frugter og blomster med noter af akacieblomster og vilde æbler. Vinen er velsmagende og har en afbalanceret syrlighed. 

189,00 DKK 249,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Champagnen Brut fra Ruinart I MAGNUM FLASKE er en gylden, livlig og frugtagtig Champagne med den raffinerede aroma fra hvide frugter. En fortræffelig aperitif eller den ideelle ledsager til et måltid, hvor Champagne er den eneste vin, der bliver serveret for eksempel til skaldyr og lys fisk.

995,00 DKK 1.095,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Moët & Chandon Ice Impérial er en fantastisk lækker champagne som er et hit. Den har en dejlig duft med aromaer af af lyse frugter, som æble, pære og fersker. Vi anbefaler at du drikker den med lidt frisk lime, frugt eller bær i glasset, samt en isterning for at fuldende meningen med Moët Ice.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

A LETE er blevet skamrost som en "Ægte" Champagne, der med en kompromisløs stil og det for Champagnekendere så eftertragtede strejf af rugbrød. Den hæver sig klart over niveauet for champagner i samme prisklasse. Skal man have en rigtig kvalitetschampagne til fornuftige penge, så finder man ikke noget bedre bud. Stilen er sprød og frisk i en let, men lækker aromatisk stil.

249,00 DKK 295,00 DKK (spar 46,00 DKK)

*** Fantastisk frisk mousserende vin, som har en god sødme og tørhed. Den er vinificeret efter den klassiske metode fra Champagne. Vinen er meget aromatisk med noter af hvide blomster og er frugtagtig og intens i smagen efterfulgt af lidt sødme og med fine bobler.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

* NYHED - utrolig flot medaljevindende engelsk mousserende vin af meget høj kvalitet. Vinen er tør, har en flot klar farve og fine små bobler, der giver en elegant mousserende vin. Den har en delikat duft og en frisk, frugtrig smag med noter af citrus og et strejf af honning samt en blid og behagelig eftersmag.

395,00 DKK

* NYHED - utrolig flot medaljevindende engelsk mousserende vin af meget høj kvalitet. Vinen har en flot lyserød farve, små fine bobler, der giver en elegant mousserende vin og en delikat duft af vilde jordbær og hindbær. Den har en velafbalanceret, frisk og lækker frugtsmag samt en blid, forfriskende eftersmag. 

395,00 DKK

***** Dom er Top ! Vinen fra dette nordligste franske vindistrikt er nok den mest efterlignede vin i verden (ofte efterlignet, men aldrig overgået). Dom Pérignon er citeret for udtrykket: "Jeg drikker stjerner". Der anvendes tre druesorter til denne fantiske Champagne Pinot Noir, Pinot Meunier og Pinot Chardonnay. 

1.298,00 DKK 1.395,00 DKK (spar 97,00 DKK)
* NYHED - lækker, blød og afrundet cremant. Lækker cremant produceret efter “Méthode Traditionelle”. Vinen lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc. Caprice Blanc de Blancs Brut har en lys gylden farve og en livlig mousse. Duften er meget liflig - aromatisk og frugtrig. I smagen er den blød og afrundet med en god fylde og nerve. 
89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)
* NYHED - lækker cremant med eksotiske toner og en behersket frugtsødme med friskheden i behold. Vinen er lavet på Chardonnay, Chenin Blanc og Ugni-Blanc. Blanc de Blancs Demi Sec har en aromatisk og frugtrig duft med lette eksotiske toner af abrikos og mango. Man oplever en behersket frugtsødme, der dog på ingen måde skjuler friskheden. 
89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

* NYHED - lækker cremant rosé med en delikat frugt med fin harmoni og finesse. Husets Crémant de Bourgogne Rosé "Châtaignier" laves udelukkende på druer fra Sounit’s egen vingård: Domaine Bernollin. Det er en smuk sart ”laksefarvet” rosé med fine små perler og en blød mousse. Vinen har en delikat frugt med fin harmoni mellem frugt og finesse. 

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Moët & Chandon Ice Impérial Rosé er en fantastisk lækker champagne NYHED. I ganen oplever man en dejlig kombination af sødme og fasthed. Sødmen har minder af bær, der spredes og bliver lettere. Champagnen tilbyder en harmonisk balance af frugtbarhed og friskhed med en forfriskende finish med en lækker bittersød note af pink grapefrugt. 

450,00 DKK 495,00 DKK (spar 45,00 DKK)

* Lækker sødmefuld, afbalanceret Asti i topkvalitet og med den prestigefyldte DOCG-klassifikation. Den har en udfarende muskat-aroma med noter af gylden citrus-frugt, især bergamot, holdt i en sødmefuld, blomstret stil, der balanceres af en god friskhed fra vinens syre og kulsyre. Vinen er meget aromatisk og anbefales som alsidig dessertvin, eller til kransekage, studenterfester og romantiske stunder.

69,95 DKK 89,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler