Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Besserat de Bellefon Champagne er vores nye top-kvalitets champagnehus, der fremstiller fremragende champagner. Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Huset blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen. Champagnerne kaldes Munkenes Cuvée (”Cuvée de Moines”) og navnet stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat med ordene: "Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var en alsidig, delikat og let sprudlende Champagne, der kan anvendes til enhver situation og det lykkedes til fulde. Besserat er i dag netop kendt for at skabe Champagner med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til et meget fin skum. Hos Besserat undlader man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsætter med at udvikle sig i kælderen. 

Sorter resultater:

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE Bleu Brut - Gourmet champagne fra nyt kvalitets champagnehus * Præsenteres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over!

Champagnen har en ren, lys halm - gul farve med kobberglimt. Det delikate, dvælende skum danner en fin cremet ring.

***** GODT KØB!  ***** 92 POINT - Wine Spectator..

Det første udtryk, der møder én i næsen, er blomsteraromaer og noter af tørrede blomster, men aromaerne afslører også frugtdufte som hvid fersken og Mirabelle-blommer, mens noter af hasselnød og nougat udvikler sig ved finishen.

Smagen er frisk og intens i starten, dernæst afslører vinen sin fulde bløde og runde struktur. Den byder på noter af frisk frugt, abrikos, ananas og fersken samt en lang, frisk eftersmag.

uddelt af Vinavisen citat: En rigtig dejlig champagne med kaskader af fine små bobler, en duft af lyst brød og en fyldig, elegant smag med frisk citrus som den dominerende note. Tilbudsprisen er attraktiv. Nyd vinen som velkomstdrink nytårsaften eller når vi går ind i 2022.

Victor Besserat skabte Besserat de Bellefon Cuvées des Moines BRUT, der er fremstillet af 35 % Chardonnay, 20 % Pinot Noir og 45 % Pinot Meunier druer, og er en delikat og let sprudlende Champagne og en perfekt ledsager til ethvert måltid og lejlighed og også velegnet til cocktails. Besserat de Bellefon Champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Fantastisk Champagne som kan drikkes i allerede nu, men kan også ligges i kælderen i mange år endnu. En ægte gourmet invitation til en intens, generøs vinoplevelse.

Medaljer:
* 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
* 15/20 Point af Gault & Millau Wine Guide 2015: “Coup de Coeur”
* 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
* Guldmedalje ved Drinks Business Champaign Masters 2012 (UK)
*Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2012 (UK)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

375,00DKK 399,00DKK (spar 24,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BRUT - CUVÉE DES MOINES - MAGNUM 150 CL.

* Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK) samt mange andre priser.
* Gourmet champagne fra nyt kvalitets champagnehus.

Champagnen har en ren, lys halm-gul farve med kobberglimt. Det delikate, dvælende skum danner en fin cremet ring.

I næsen mødes man af blomster aromaer, frugtdufte som hvid fersken og Mirabelle-blommer, mens noter af hasselnød og nougat udvikler sig hen mod slutningen.

Smagen er frisk og stærk i starten, dernæst afslører vinen sin fulde rundhed, struktur og glathed. Den byder på noter af frisk frugt, abrikos, ananas og fersken. Den lange, raske afslutning lover en lys fremtid for denne elegante, kvalitetsvin.

Det var Victor Besserat, der skabte Besserat de Bellefon Cuvées des Moines BRUT. Vinen er fremstillet af 35 % Chardonnay, 20 % Pinot Noir og 45 % Pinot Meunier druer. Det er en delikat og let sprudlende Champagne, som er en ideel ledsager til ethvert måltid og lejlighed og også velegnet til cocktails. Besserat de Bellefon Cuvées des Moines serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over. En fantastisk Champagne som kan drikkes i allerede nu, men kan også ligges i kælderen i mange år endnu. En ægte gourmet invitation til en intens, generøs vinoplevelse.

Medaljer:
 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
 15/20 Point af Gault & Millau Wine Guide 2015: “Coup de Coeur”
 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
 Guldmedalje ved Drinks Business Champaign Masters 2012 (UK)
Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2011 og 2012 (UK)
 Sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition 2012 (UK) 
 Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2012 (UK)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

895,00DKK 999,00DKK (spar 104,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE ROSE - CUVÉE DES MOINES * 92 Point af Wines Spectator samt mange andre flotte priser. * En kvalitetssmag af sommer. Fra nyt kvalitets champagnehus.. ** Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Farven er flot lyserød med  laksefarvede toner. Fine, lyse bobler danner en cremet skum ring.

Duften er generøs, intens, sofistikeret og stærkt præget af sommerbærfrugter (vilde jordbær). Det fremkalder et indtryk af ”frugtgelé”, røde bær og mandel samt noter af lindetræ og havtorn.

Smagen er fremtrædende med en god volume i munden. Der er igen noter af sommerbærfrugter (brombær og solbær) og finishen er generøs og delikat krydret.

Cuvée des Moines BRUT ROSÉ er fremstillet af 30 % Chardonnay, 30 % Pinot Noir og 40 % Pinot Meunier druer. En dejlig, sofistikeret vin med delikate smag af sommerbærfrugt. Champagnen egner sig særlig godt som aperitif, til lækre forretter som for eksempel skaldyr og desserter med sommerbær.

Medaljer:
* 92/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
* Top 10 non-millesimes, The Best Rosé Champagne ved Essi Avellan (Finlande) 2015
* Cuisine et Vins de France – 2015 - Karine Valentins "Coup de coeur"
* 16/20 Point af Guide du Wine & Business Club 2013 (Frankrig)
* Guldmedalje ved Drinks Business Champagne Masters 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2011 (UK)
* Sølvmedalje ved International Wine Challenge 2012 (UK)
* 14,5/20 Point af Guide Gayot (wine.com) 2012 (USA) (Top 10 Champagnes Rosés)
* 91/100 Point af International Wine Review 12.2011 (USA)
* Highly recommended wine af Sydney International Wine Competition 2011 (Australien)

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

575,00DKK 625,00DKK (spar 50,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BLANC DE BLANCS - GRAND CRU har opnået * Guldmedalje ved International Wine Challenge 2016 samt mange andre priser.
* Særlig elegant champagne fra nyt kvalitets champagnehus. * Besserat De Bellefon Champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

"The spirit of elegance" Champagnen har en meget flot, ren gul farve. Skummet består af lyse bobler, der danner en delikat ring.

***** 92 Point WE - TOP !!

I næsen opleves champagnen intens med hints af citrusfrugter kombineret beundringsværdigt med blomsternoter (kaprifol, acacia) og de første udviklende og ristede aromaer.

Smagen er struktureret og med en fyldig krop. Mineraliteten fra de perfekt modnede Chardonnay druer passer perfekt sammen med vinens noter af tørret frugt (abrikos) og honning. Finishen er frisk, vedvarende og luftig.

En fremtrædende Champagne til de helt særlige lejligheder. Blanc de Blancs Grand Cru går også godt sammen med MANGE kulinariske lækkerier og er en ideel ledsager til for eksempel pink rejer, kammuslinger (skaldyr), krabbekød, carpaccio, krydret foie gras, vegetabilsk tartar eller alene for den fantastiske smags skyld.

Champagnen er udelukket fremstillet fra Chardonnay druer (fra Avize, Oger, Mesnil-sur-Oger, Cramant, Chouilly).

Medaljer:
* Guldmedalje ved International Wine Challenge 2016
* Sølvmedalje ved Decanter World Wine Awards 2011, 2012, 2015 (UK)
* Sølvmedalje ved International Wine & Spirit Competition 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved Drinks Business Champagne Masters 2012 (UK)
* Sølvmedalje ved China Wine Challenge 2012 (Kina)
* 90/100 Point af Wine Spectator 2015 (USA)
* 90/100 Point og ”Best Champanes in 2015” ved Essi Avellan (Finland) - juni 2015
* 91/100 Point af International Wine Reivew 2012 (USA)
* Og mange flere.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

669,00DKK 699,00DKK (spar 30,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE BLANC DE NOIRS - GRAND CRU har fået * Sølvmedalje ved Internation Wine Challenge 2016
* NYT TOP KVALITETS CHAMPAGNEHUS * Vinhusets champagner serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

Blandingen af Pinot Noir fra forskellige områder giver en optimal champagne, der har varmen og kraften fra ​​BOUZY, friskheden fra AMBONNAY samt spændingen fra ​​VERZY og MAILLY. Det resulterer i en afbalanceret, kompleks, varm og luftig champagne.

***** 92 Point Wine Spectator - TOP !!

Champagnen har en fin gul farve med rødbrune glimt, der er karakteristisk for modne Pinot Noirs.

I næsen er den intens, først markeret af pink grapefrugt, fersken og derefter blommer og mere eksotiske frugter – alt i alt en duft præget af modenhed og kompleksitet.

En rig og elegant smag i ganen. Besserat-stilen er bevaret, og den cremede brusende blanding resulterer i denne atletiske og dynamiske vin. Den byder på noter af mineral, salt, og er lidt bitter og krydret på finishen for en vin, der er både massiv og elegant.

Blended består af 100% Pinot Noir druer udelukkende fra Grand Cru marker (Bouzy, Ambonnay, Verzy, Mailly-Champagne). Blanc de Noirs Grand Crus naturlige elegance betyder, at den kan tilpasse sig mange situationer, og den er også perfekt som aperitif. Dens fulde kraft vil blive afsløret sammen med kødretter herunder braiseret kalvekød og oksekød.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

669,00DKK 699,00DKK (spar 30,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE SEC - LIMITED EDITION (demi-sec) * Lækker afbalanceret champagne med lidt sødme fra vorest kvalitets champagnehus.** Vinhusets champagne serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over. En champagne med en charmerende note, der forbliver delikat, i den mest autentiske Besserat stil.

Champagnen har en meget ren dyb gul farve. Skummet er lavet af fine bobler, der danner en delikat ring. I næsen tilbydes en lækker duft med hints af konditori, marcipan og nougat. Efterfulgt af mere frugtagtige noter og fersken noter, når den iltes.

Smagen er velstruktureret i ganen med en perfekt balance. Den naturligt fine brydning af Cuvée des Moines er usædvanlig med dens tørre ”dosering”, der styrker den cremede og rige karakter.

Besserat's Demi-sec er produceret på 56 % Chardonnay samt 44 % Pinot Noir druer. Besserat har med denne Champagne valgt at producere den lidt anderledes end normalt.

Normalt arbejder Bellefon meget med Pinot Meunier, men i denne cuveé har de helt undladt Meunier. De har endvidere skabt en champagne med et tryk på kun 4,75 bar i flasken (normalt er trykket på 6 bar), resultatet er en mere cremet og sødmefuld Champagne med mere milde og bløde bobler. Champagnen har dog undgået den malolaktiske gæring ligesom deres andre produkter, hvilket gør, at der stadig er en balance i disse lidt søde bobler.

Denne lækre og charmerende champagne er en fremragende ledsager til søde kager, desserter, kransekage, men dens naturlige balance vil også være værdsat som en aperitif.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

 

549,00DKK 599,00DKK (spar 50,00DKK)

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE VINTAGE 2008

* 91 Point af Winespectator
* NYT KVALITETS CHAMPAGNEHUS
* En udtryksfuld, kraffuld champagne

BESSERAT DE BELLEFON CHAMPAGNE VINTAGE er en champagne af høj kvalitet fra selveste 2008 årgangen. Den har en flot gylden farve med let strågule nuancer. I næsen opleves masser af tydelige og nuancerede noter af citrus sammen med eksotiske frugter som ananas og tørrede blomster, der fuldender den aromatiske palette, sammen med pærer, overmodne bær, havtorn og brombær. Dette er en Champagne, der har behov for nogle minutter i glasset, før den drikkes. Dermed udvikler den noter af ristede nødder og kaffe. Stille og roligt kommer der yderligere krydrede noter som peber og mint,faktisk ingefær og anis. Smagen er generøs og powerfuld.

Champagnen har en skøn bouquet med masser af bobler, hvilket giver tegn om et kæmpe potentiale. Skønne bobler, der virkelig kan henlægges og gemmes i lang tid!

En lille note til årgang 2008, som blev og bliver spået til at være en af de største årgangen efter 1995 og 2002. 2008 er en årgang som skaber store vine, så køb denne vin til en seriøs middag ellers put den i kælderen og tag den op om 10 år. 

Vinen er produceret af 54% Chardonnay,15% Pinot Noir og 31% Pinot Meunier og er ideel sammen med mad som for eksempel thai inspireret mad, fisk, lyst kød og andre lettere retter.

** Besserat champagne serveres i dag på 220 Michelin-restauranter verden over.

En kasse indeholder 6 flaske 75 cl. 12,5 % Alkohol.

 

Besserat de Bellefon Champagne blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne-Appellationen.

Champagnerne kaldes ”Cuvée de Moines” (Munkenes Cuvée) og stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat til at skabe en champagne, der kunne serveres gennem hele måltidet med ordene: “Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”. 

Målet var at producere en delikat og let sprudlende Champagne, der kunne bruges til enhver situation. Besserat er i dag netop kendt for at skabe skabe Champagne med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til en meget fin skum. Hos Besserat undgår man den malolaktiske gæring for at bibeholde de stærkeste aromaer fra druerne og for at skabe en Champagne, der fortsat udvikler sig i kælderen. 

899,00DKK 995,00DKK (spar 96,00DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler