-34%

PINOT NOIR - CEPTEMBRE Loire IGP Tierry Delaunay

79,00DKK 119,00DKK (spar 40,00DKK)

PINOT NOIR - CEPTEMBRE Loire IGP Tierry Delaunay 2022

Denne vin er en raffineret og skøn Pinot Noir fra det unikke terroir i Loire-dalen. Den har en flot blank rubinrød farve. Ved første duft mødes næsen af en forførende buket af røde kirsebær, modne jordbær og subtile krydderier, der indikerer druens finesse og vingårdens omhu.
Ved første slurk omfavner denne vin ganen med bløde og silkeagtige tanniner, der omfavner smagsløgene med en blanding af røde frugter, herunder hindbær og tranebær. En let røget undertone tilføjer dybde og kompleksitet til vinen, der afsluttes med en forfriskende og langvarig finish.

Nyd den som en elegant ledsager til middage med familie og venner eller som en intim ledsager til stille stunder alene. Denne vin er velegnet til både at blive nydt ung og frisk...Ceptembre Pinot noir er blandet af fine cuvéer udvalgt af Thierry Delaunay fra hele Frankrig. De forskellige jorder bringer al finessen og kompleksiteten i denne rødvin. Skånsom presning af druerne efterfulgt af temperaturstyret gæring ved 16°C i rustfri ståltank.

Nydes til lettere retter som frokost, tapas, grillet kylling, salater mm...

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12 % Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk